Új privát üzeneted érkezett!

Néztétek tegnap a Naplót??? Nagyon durva volt........
Még szerencse, hogy semmilyen húsfélét nem vásárolunk, kapjuk anyóséktól, de a zöldséget, gyümölcsöt is. Ezek után pláne nem fogok ilyesmiket venni. Brrrrrrrrrrr

Viszont most isteni husilevest főztem, csirkemellet kifiléztem, és a csontos husis részéből, nyami. :)
Vendég
 


Javaslat: ne babaszekta legyünk mert arra tényleg nem túl vidám asszociációi vannak az embernek, hanem Babaszektor!!
jumam
 
 


Eszti,
én láttam a Naplót, hááát... elég kétségbeejtő. Mert húst nem igazán veszünk, azaz azt a piacon anyós régesrégi ismerősétől, úgyhogy az megbízható. De pl. borsót, kukoricát pont a héten vettem :shock: :shock: :shock: :shock: Bele se merek gondolni, hogy Petikének mi megy be a szervezetébe :shock: :shock: :shock:

Cool,
hát igen, jól olvastad, Petike felállt és úgy tűnik nagyon tetszett neki, mert reggel is csinálta. Ülni még ő sem ül, de ez nem feltétel, ahogy a mi példánk is mutatja. A felállás folyamatát leírtam, abból láthatod, hogy nem kell különösebb etwas hozzá, ülési képeség egyebek... :roll:

Én is rákiabálok, ill. hangosabban és erőteljesebben szólok rá néha Petikére, de mintha a falnak beszélnék :shock: Illetve: megfordul, rámnéz, elneveti magát és pofátlanul csinálja tovább a hülyeségét :shock:

Kép
mancs
 
 

 
 

Sziasztok!

Mennyi beteg manó! :( Tessék meggyógyulni!!!

Én csatlakozom Bubekhez, Beni is kap Cebiont pár hetes kora óta (nyáron nem) és kopp-kopp-kopp még nem volt beteg. Persze lehet, hogy nem e miatt. :roll:

Közös buli: mi lenne, ha majd leesik a hó, akkor elmennénk 1 hétvégére valami olyan helyre, ahol lehet szánkázni is? Pl. Lázbérc??? :wink:
És ezer éve akarom írni, az Auchanban van bébiszánkó, Beninek már van! :wink:

Livicsalád,
Látom a Ti hobbitok a „hogyanrendezzükátliviszobáját”. :lol:
De szupi lett!!!
Uncsitesót toló Livi nagyon jó!

Mancs,
Mi az, Petikének meséltetek Benyóról??? :D Nagy gratula neki!

Mamac,
Huhh, piszok nagy meló lesz, de már így is látom, hogy gyönyörűségesre megcsináljátok! Milyen szép világos és tágas!

Vuka,
Kódokat 300 és 526Ft között vettem.

Jumam,
Köszi a segítséget, kezdek belejönni, egyre kevesebb hülye kérdésem lesz. :oops:
Pancsoló Julcsiról nincsen kép?

Eszti,
Én Beni 2 részesét a Máriában vettem, de a Kenguruban is vannak, bár az árak … :evil:

Kormiék mikor jönnek vissza?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Eszti családi shoppingolása se kutya, de sztem ma nekem lesz a legjobb: 3-ra megyek kozmetikushoz! És ahova én járok, nem az a madárfészek-szerű pletyka, ricsaj, röhigcsélés van, hanem csend és nyugalom. A lányok ha látják, hogy nem kívánsz dumálni, nem beszélnek. Egymással se. Halk relax zene szól és ennyi. Sztem még szunyókálni is fogok :) Bzzzzzz..... 8) Teljes arc- és dekoltázskezelés, minden ami kell... Március elején voltam utoljára. Rámfér.

Kép
mancs
 
 


Ilba, én a Máriában már nem kaptam....:(
Gratula a kódokhoz!

Én már összegyűjtöttem a játékra valót, ha addig még kell valakinek, akkor szívesen adok, ha lesz. :)

Mennyi idő alatt hozzák ki? Jó lenne Bencinek karira.

Lázbérc bejön. :) Nekünk van már szánkónk. :)
Vendég
 


Ilba,
milyen az a bébiszánkó???? Petikének is kellene venni :roll:

Kép
mancs
 
 


Esztiiiiii, nekem kellene kód!!!! Kösziiii... :wink:

Kép
mancs
 
 


Eszti,
még nekünk is kell kód! :wink:

Mancsi,
olyan karfás, amiből nem esnek ki a törpök.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok csajok!

Szóval jó ötlet lenne egy kis bulizás?Látom egy páran benne lennétek!De a többiek még nem mondtak semmit!

Ilba:

Erre a téli dologra én is gondoltam,nekünk két szánkónk is van,igaz nem bébi,de szánkó! :D Kérdés mennyi hó fog esni az idén.
Nekünk a hely szempontjából az is kérdéses lenne,hogy mennyire egyszerű odajutni,mert nincs kocsink.Ez örök gond!Nem biztos,hogy nagy örömmel kaptatnánk fel a hegytetőre a csomagokkal :D

Köszi a kérdés ötleteket!
Naptárat csak tavaly csináltattunk,az ideit még meg kell rendelni.

Bubek:

Jó ez az alvós kép Marciról!Tényleg nehéz lehetett igy levágni a körmét! :D És nem is ébredt fel rá?Szilvi sajnos rögtön felébred,ha el kezdem birizgálni a lábát!Biztos csikizem.

Tücsi:
Hajrá bulizás!!Jó az avatár képed Gergőről!
A két fiú is nagyon édes,ahogy bejárja az új otthonotokat!

Mamac:

Többiek már leirták,én se tudok mást irni,mint azt,hogy tuti szépek lesztek és a saját izlésetek szerint fog kinézni a lakás!

Gabi:

Jó volt nézni az ilyen volt és ilyen lett képeket a csajokról!

Mancs:

Gratula a mászó és felálló Petikéhez!Gyorsan beindult ő is!

Kép

Kép
novum
 
 


Ja igen!

Még azt akartam mondani,hogy Szilvi sajna nem issza a tehéntejet,valahogy nem szeretheti az izét nem tudom!Szerintetek tegyek bele kakaót vagy készitsek inkább karamellt,hátha jobban megissza.

A tejtermékeket megeszi,de igy magába sehogyse.Persze adhatnék még neki tápi,de abból is annyira keveset iszk meg,hogy dobom ki néha az egész zacsit!
Mit csináljak?

Kép

Kép
novum
 
 


Timi,
én kakaóval, vagy sk készített karamellástejjel próbálkoznék :wink: Vagy banánturmix :wink:

Kép
mancs
 
 


Na, végre Beni megint jól evett. Húsleves volt.

Mancs,
Tényleg irigylésre méltó a programod, én 2 hete szépültem meg. :D
Tényleg fini a csokis tejpép! :lol:

Timi,
Szerintem akinek nincsen kocsija, azokat szétosztanánk az autósok közt. Hozzánk pl.2 fő befér. :wink:
Kérdés: ami még valószínű, miért ezt a sulit választod, és magáról, család, hobbi, stb. Én a tanítványaimnak mindig azt mondom, hogy ha semmit nem tud mondani, rögtönözzön (füllentsen :lol: ), úgyse jár utána senki.
Tejcsid már nincsen, vagy már nem akarod?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Halihó!

Na megjártuk a Heim Pál szemészetét, a postát, gyógyszertárat, ettünk és most durmol a kisasszony és pedig kifáradtam, de rendesen.
A szemészeten csak fél órát kellett várni, úgy hogy időpontunk volt. :evil: Viszont a dokinéni nagyon-nagyon aranyos volt. Alaposan megvizsgálta Petrát, közölte semmi gond, csak a széles ornyerge miatt tűnhet kancsalnak néha. Utána fotókat mutatott nekem, hogy miként lehet megállapítani a kancsalságot.
Jumam az nem gond ha a fotón az egyik szem jobban eltűnik mint a másik (nem tudom jobban megfogalmazni). Azt kell nézni, hogy a képen a szemében a csillogás (pici pont, amit még a vörösszem csökkentő sem vesz ki, nem a szem közepén) mind a két szemgolyóban ugyanott legyen.
Petra nagyon jól viselte, és a dokinéni megdícsérte, azt mondta öröm volt vizsgálni.

Hú egy ilyen közös családi kirándulásban mi is nagyon benne lennénk. A múltkor írta is valaki, hogy valami bazi nagy házat béreltek ki valami alapítványtól, csak nem emlékszem pontosan ki is volt az.

Cebion cseppeket Petra is kap minden nap, ebben a hónapban mégis már másodjára fázott meg. De ez egyértelműen a foga miatt van.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztokkkk!

Cebiont Livi is kap, bár a doki szerint nem kell, ha eszik minden nap gyümölcsöt. Ő eszik, de azért kapja a cseppeket is.

Elvittem mégis az oltásra, mert korán felkelt, így volt idő kiváltani a vakcinát. Igaz, nem volt egyszerű, mert csak a központi gyógyszertárban volt. Szóval most 1-1 pukli éktelenkedik a két karján.

Húúú, olyanokat horkol pár napja szegényke, még az apukáját is lepipálja! :twisted: Valsószínűleg összefügg azzal, hogy a felső (meg az alsó is...) ínye duplájára van dagadva és az egész arc, meg homlok ürege fel lehet duzzadva. Viszont ha a héten nem változik, akkor valami sóoldattal át kell mosni az orrát. Jó móka lesz, az egyik orrlukába spriccelni azt az izét, a másik orrlukát meg közben szívni. :roll:

Timi,
Livi sem issza meg a tejet magában (mikor először kóstolta még ízlett neki...), kakaónak sem, banánnal meg pláne. Tudod, a banános tápiját is Szilvi itta meg. :lol:

Na, felébrdet, mennem kell, még akarok más is, majd jövök!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
fiziológiás sóoldat. Nekünk ezt csepegtetni kellett, amikor meg volt fázva. Recept nélkül is lehet venni, olya 3-400 ft között van így az ára. Én a helyedben -az átmosást megelőzendő- már most cseppentenék az orrába ilyet :wink:

Kép
mancs
 
 


Na megyek, mindjárt indulok szépülni, gyerkőt meg lepasszolom apósnak. Mbá pont ma nem tudott hamarabb lelépni :( Nade a papával is frankón elvan Petike :wink:

Pááá!

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
köszi az infót! :)
Aszonta az orvos, hogy a naprosynt használjam, nem akarom a kettőt egyszerre, nehogy bájt csináljon.
A sterimár amúgy nem ilyesmi?

Jó szépülést!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus ez valami kötelező oltás volt, vagy plusszba kérted?
Hogy viselte Livi a szurit? Puszit küldünk mind a két puklijára?
Remélem a derekad már jobban van, köszi még egyszer a cipekedést. Egyébként én is arra a következtetésre jutottam, hogy legközelebb egyedül megyünk, mert akkor könnyebb. Én úgyis mindig leszólítok valakit a cipekedés miatt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


De hülye vagyok! A naprosyn a menzis gyógyszerem, nasivint akartam írni. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus az előző hsz-ben a 3. ? helyett !-t képzelj oda.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs,
Ez a sóoldat olyan, mint a Sterimár? Mert ha ez tényleg ennyibe kerül, akkor sokkal olcsóbb viszont.

Gabi,
:D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vuka,
ari vagy, a hátam még mindig fáj, de nehogymá rossz érzésed legyen emiatt! Ha fél kezem lenne, akkor is segítenék bármelyikőtöknek! Meg a termetemből adódóan várható volt, hogy előbb-utóbb besokall a derekam, közlekedés nélkül is. :(
Az egyik szuri kötelező, a másik ajánlott volt, de meg ne kérdezzétek, hogy mik. Nem szoktam számon tartani az oltásokat, csak viszem a megadott időpontra, a doki meg majd tudja, mit kell beadni. :oops:
Nem tudom, hogy magához a szurihoz mit szólt Livi, mert mindig bömböl az orvosnál, már akkor, mikor elkezdem vetkőztetni, a sírás jellege és erőssége meg ugyanaz volt végig. :roll: :lol:
De ahogy kijöttünk már el is felejtette. :)
Ja, és a 2 héttel ezelőtti méréshez képest 20 dekával több volt most. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka, észre sem vettem! :lol:

Én meg a nehogy bajt csináljon helyett nehogy bájt csináljont írtam. Az se rossz. :lol:

Ilba,
Te meg ne röhögjél ki, mert rögvest kilépek a szkájpról! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi,
:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


ÓÓÓÓÓÓsönös szánkóval én is kacérkodok, de megfogadtam ugye, hogy idén már nincs több ajándék... :roll:

Cool, Mancs,
sok gyerek csak a felállás után kezd el ücsörögni, mert a sok fenékre huppanás alkalmával rádöbbennek, hogy nahát, nem is rossz ez a pozitúra. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Lányok!

:!: Utolsó utáni felhívás!
NEM KELL SENKINEK FAGYASZTOTT TEJ???

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
itt is írom, hogy olyan piszok jó az avatarod, hogy ennél már csak az enyém jobb! :twisted: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba, igényelj otthoni e-bankos szolgáltatást, és akkor nem kell ilyen piti néhány100 ftos tételekért bankba menned utalni (bár megértem, hogy most repesel, és gratulálok is a szerzeményekhez..)
Az avatar már-már Mamacot idézően művészi, ennél profibb fotóval életemben még csak saját gépemben találkoztam népligetes talik után, hihi…

Peszti, igen, Noki msot először beteg, vagy legalábbis folyósorrú, láza elérte a drámai 36.2-t, így kedvét sem igen szegte az incidens, kivéve, hogy azért több részletben kell lealudnia az adagját. A porszívós orrszívót porszívó nélkül alkalmazzuk, hogy ne ijesszük halálra, nem a kedvence, de utána könnyebben lélegzik, és szopizni is tud, ami megnyitja a korlátlan alvási lehetőségek tárházát, így kérlelhetetlenül alkalmazom is a módszert néhány óránként.
Amúgy nem fogy mindenki, csak időről-időre meggyanúsítjuk kollektíve ezzel valamelyikünket, amely személy fejvesztve védekezik az igaztalan vádak ellen..

Natasa, milyen volt fehérváron? (ha jól rémlik, hihi). Amúgy múlt héten nekem is volt olyanom, hogy hajnali 3tól nem tudtam aludni, de belegondoltam, hogy egy anyának egyszerűen nem fai ilyen kipihentnek lenni, ezért le sem mertem írni. Most ketten persze már erősebbek vagyunk..

Szerintem feleslegesen bíztatgatjuk Mamacékat, hogy milyen nagy munka a felújítás, ellenben mennyire megéri…. Emlékeztek, ő az a nő, aki évtizedekre visszamenően vitte sikerre a fotórendezgetést…

Mancs, én is az oázis szerű kozmetikákat szeretem. Ehhez képest találkoztam már olyannal, amelyben tv (sorozat) szólt, és olyan fodrászattal, ahol a mester cigizett… nincs is jobb, mint egy friss pallmall illatú frizura.

Tmi, írod, hogy Szilvi csikis, és nem hagyja alattomban alvás közben körmét vágni. Nos, Noki is csikisnek bizonyult, 2 napja arra lettem figyelmes, hogy magában diszkréten kuncog a járókában. Mint kiderült a látványból, felhúzta a lábát ismerkedés céljából a mellkasához, és tapogatta a talpát, ami persze csiklandós volt, és ezen szórakozott. Kérek mindenkit, ezt most ne értékelje, legalábbis hangosan :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Natasa bejelentkezik :lol:
Vuka, gratesz Petrának, hogy szépen tűrte a vizsgálatot!
Mancsusz, lelkiekben veled vagyok a kozmetikusnál :wink: Ha hallasz majd egy mély ommmmmm-mot az én voltam :D
Cool, köszi kérdésed, ugye nem provokáció? Vagy csak üldözési mániában szenvedek 8) Nos, azon kívül, hogy após nálam ismét kicsapta a biztosítékot /egyszerűen sem a fülem nem tudom zárni, se poénnak venni a hülyeségeit, egész jó volt. Nem tudtam aludni meg mocskosul fájt a fejem másnap, de azért próbáltam mosolyogni. Szonjára mindenekelőtt :wink:

Azt hiszem kivétel leszek ismét :roll: Szonja a D vitamint kivéve nem szed semmilyen cseppet.

Hihihi, ma voltunk vásárolni. Vettem magamnak egy magasszárú csizmát. És végre találtam olyat, ami nem lötyög a vádlimnál :!: Szonja tüzetesen végignézte a csizmapróbálgatást majd vigyorgott mindenkire. Aztán, ahogy kijöttünk elkezdett rosszalkodni :shock: Kicsit kómázott a babakocsiban, de aztán itthon aludt rajtam vagy másfél órát.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Off!
Kaisersben 2db XXL töltött szélű pizza 799Ft. Nagyon fini, picit felturbózva épp most fogyasztjuk. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
ez a pizza főként az ára miatt megondolandó. Nem hangzik rosszul :wink: Mivel tuningoltad föl? Bár a tegnapi riportban volt fagyasztott pizzaszelet is (sztem Fornetti). Üldözési mániám lett ettől a riporttól :shock:
Sztem a csepp majdnem ua mint a Sterimar. Ez is só, az is só :wink: Sokkal jobban hiszek az ilyen "egyszerűbb" dolgokban :wink: Sőőőt, a védőnő azt mondta, hogy megfázásra a másik legjobb (a sóoldaton kívül), ha pár csepp anyatejet csepegtetünk a babuci orrába.

Olyan jó volt a kozmetikusnál... 2 órán át kencézett a csaj. Tudja, hogy mi itthon a pálya, és jó sokáig maszizott, hogy jól ellazuljak. Meg mindenféle habot, pakolást, maszkot kaptam :D Meg a dekoltázsomat, vállamat, felkaromat és még a tarkómat is megmasszírozta. Mbá meg addig itthon betett sülni egy olívabogyós kenyeret :P Nagyon szeretjük, és már kész is, mindjárt hozza föl... Nyamiiiii :P

Kép
mancs
 
 


HELP!!!! Mit főzzek holnap a kis fúriámnak? :roll: :lol:

Kép
mancs
 
 


Meleg olívabogyós kenyeret eszem... Hmmmmm.... :P
Hol vagytok? :roll:

Kép
mancs
 
 


Natasa,
após mivel akasztott ki? :D

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
nálunk tök lesz vagy brokkoli vagy spenót vagy cékla. :wink: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
köszi :wink: Tököt pénteken kapott, céklát tegnap, spenóton gondolkodom... Fagyasztott van itthon :roll: És még SOHA nem csináltam spenótot, mert egyikünk sem eszi :roll: Uhhh, akkor fejnem is kéne. Lehet, hogy előszedek vmi üveges kaját? Vaaaagy, sütőtököt kap. Holnap akartam menni gyalog gyerekestül vásárolni, erre ilyen trágya idő lett :evil:
Ja, brokkolit még nem kapott. Meg nincs is itthon.

Kép
mancs
 
 


...gyanús hangok a kiságyból ezért rövid leszek...


Köszönjük a bíztatást aranyosak vagytok!
Én nagyon élvezem ezt az egészet csak azt nem tudom, hogy mit fogok készíteni a karácsonyi vásárra... igaz még van olyan 2900 db eladatlan képeslapom :(
Tényleg Juman már akartam kérdezni, hogy nem tudnátok bevenni bizományba?

Ma voltunk csempét-kádat nézni és gyönyörűségesek vannak...


Képzeljétek após az előbb mondta, hogy kifizeti a burkolatot és az lesz a karácsonyi ajándékunk! :)
Annyira jó!!!
Alig várom hogy folytathassuk...

Ilba
Annyira nem világos sajnos csak a nappali... a ksi szoba elég sötét ugyanis nincs ablaka... ezért lehet nem gyerekszobának kellene kialakítani?


Mi a horrorsztori a hús körül? ...nem láttam a tv-ben...


pussz
mamac

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac,
a tegnapi tv2 NAplóban volt egy riport. Egy bp-i hűtőházat mutattak, ahol a fagyasztott (és sok hónapja lejárt, kiszakadt csomagolású) árut átcsomagolták, átcímkézték. Ez így is gáz, de higiéniai körülmények meg még gázabbak. Vol ott minden: hal, krumpli, mozzarella sajt, spenót, sóska, borsó, kukorica...
Após jó fej, hogy felajánlotta a fürdőszobát :wink: Már nem pakolja át a fagyidat a fagyasztóból? :lol:

Kép
mancs
 
 


www.tv2.hu
Már a címoldalon is ott az interjú egy része :wink:

Kép
mancs
 
 


http://www.tv2.hu/naplo/hozzaszolasok/5 ... /#comments

Hát én mindjárt rosszul leszek... :shock: :shock: :shock:

Kép
mancs
 
 


Ma készült egy sorozat Petráról meg Anyáról.

Nem tudtam válogatni...

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Ezek mennek...

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Bocsika, az előbb Antivoltam

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Mancsi,
Vagyok én is, csak esti szopi volt.
És írigykedés az olivás kenyérre. :twisted: De én is vettem ma pont.
A pizzáról nekem nem hiányozhat a hagyma, aztán ami van itthon, sonka, gomba, kukorica … Most csak hagymát tettünk rá. És egy kis kechupot.
Kis fúriának :D húsleves? Répa, krumpli, meg amit már kapott pici levessel? Beni azt nagyjából mindig megette. Ma kapott bele répát, karalábét, petrezselymet és 1 pulyka nyakáról a husit és levet. 180 milit egész jól megevett. Holnap ő is spenótot kap szerintem. Vagy céklát, csak nincsen krumpli itthon. De úgyse enné meg, szóval üveges lesz majd belőle. :lol:

Végül én se láttam a Naplót tegnap, durva volt? Lehet, hogy jobb, hogy nem láttam? :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vukának legalább nem ment el az esze, ellentétben velem :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vukacsalád!
Petrának tessék sok kéket venni! Annyira csajos, hogy úgyse fogják fiúnak nézni és baromi jól áll neki!!! :wink:
Nagyon szép képek, én se tudnék választani.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabi,
de Te legalább még beférsz az ágyba. Képzeld milyen muris lenne, ahogy alattam leszakad ... :shock: :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
:lol: :lol: :lol: ezt akartam én is, hogy Gabust még elbírja az ágy, node engem... :roll: :lol: Húslevest hogy csinálod Beninek? ne röhögj ki, a felnőtteknek való az megy, de babának... :roll:
A riport durva volt. :evil:

Épp a Tom Cruise-Katie Holmes "álompár" "álomesküvő" képeit nézegetem :oops: :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
baba húslevest én se tudok. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Belegondoltam, hogy ma répa-borsó-csirke volt, úgyhogy amúgyse lenne jó a húsleves :wink:

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?