Új privát üzeneted érkezett!

Kb.8evig jartam a korhazba egy orvoshoz!Nem maganrendelesre jartam hanem amikor ugyeletes volt akkor mentem hozza!En nem adtam neki penzt es sajnos ezt ereztem is!Nem az embersegen hanem az ellatasan!A 8-bol 3ev volt az amikor kellett volna a segitsege de csak idohuzas volt amit csinalt!A terhessegemet viszont nagyon alaposan vegig kiserte,es a szulesemre is kulon bejott pedig konyorgott hogy csak az nap ne mert hivatalos dolga van!Nagyon halas vagyok neki!Viszont belekenyszerultem abba hogy keressek egy masik dokit maganrendelovel aki komolyan veszi a problemamat!Mar tobb mint 100e Ft-nal tartunk,igaz hogy meg nincs meg az eredmenye de latom azt hogy foglalkoznak velem!En nagyon kenyelmetlenul erzem magam ha a korhazba kell mennem hozza hogy most adjak vagy ne adjak!Amikor volt a HSG mutetem augusztusban nem kerdeztem meg hogy mivel tartozom!Viszont most bant a lelkiismeretem ugy hogy ha megyek ket het mulva megkerdezem! :oops:


Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon belelendültetek a témába. Szerintem is igaza van Gigának, várjuk ki a végét, mi lesz ebből az egész kavarásból. Bár kétségtelen, Klauszka, hogy előbb utóbb mindenkit fog érinteni, hiszen mi is szeretnénk majd kistestvért Sárának. Aki nem most, majd később fog beleesni ebbe a "reform" dologba. A kórházban én Jurkó doktornőnek adtam néha pént, mivel nincs magánrendelője, ott rendel a kórházban. De nem is minden alkalommal, először el sem akarta fogadni.

Cincérke, örülök, hogy megint becsatlakoztál :P Tüncsi gyönyörű és bájos kikslány!!!Mindig megcsodálom a nagy haját. Habár Sárika sem panaszkodhat :lol: bár most hullik ki neki, megritkult, nem az egész egyszerre hullik ki, alatta meg kis pihés haj nő.De hogy mi lesz belőle?Meg hogy sötét marad-e?(én nagyon szőke voltam kiskoromban, még most is sötét szőke, világos barna)Kíváncsi vagyok.

Tegnap előtt voltam fodrásznál, majdnem derékig érőből lett váll fölé érő a hajam roll: nagyon hirtelen elhatározás volt, de tök jól érzem így magam. Sárát megetettem, alvás időben hagytam az apukájával, és arra mentem haza, hogy a gyerkőc nem alszik, állandóan felkelt, "birkóztak" egy kicsit apával :lol: pedig csak egy órára hagytam őket kettesben. De nem baj, legyenek ketten, mindkettőjüknek jó az :wink:

szép napot mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Sziasztok!
ancsa,
képzeld,be akartam tenni a képet,de megint kiírta,hogy 6kbyt-nál nagyobb nem lehet!
Na mindegy,elvileg holnap jön a számítógép zseni unokatesóm,majd őt megkérem,hogy tegye be nekem a képet!

Katica,
jó hallani felőletek! :D
Megnéztem az új képeket az iwiwen,nagyon aranyosak! :lol:
A hajamat én is szeretném levágatni,de ne nem engedik! :cry:
8 évig volt rövid (tüsi) vörös hajam,csak meguntam,de mivel nagyon göndör a hajam úgy tudtam csak megnöveszteni,hogy afro fonást rakattam.
Ezalatt szépen megnőtt a hajam,már 2 éve ilyen hosszú,de nehéz kezelni a göndörsége miatt. :evil:
Majd titokban levágatom,akkor már nem tudnak tiltakozni! :lol:

A derekam még mindíg fáj,pedig lassan indulunk az Auchan-ba vásárolni.
Levit most nem visszük,marad a mamával! :wink:
Pedig már most hiányzik és még csak el sem mentem.

Jó pihenést mindenkinek!
Kati

Kép
mano83
 
 

 
 

Katica, nekem ez a "otthon hagyom a gyereket" téma, már rendesen gyomorgörcsöt okoz.
Először múlt héten volt, hogy én is elmentem fodrászhoz, alvásidőben, tele pocakkal hagytam itthon. Egy óra múlva jönnöm kellett vastagon festékes hajjal haza, mert az apja már nem tudott vele mit kezdeni, úgy ordított. Cicin se nyugodott meg, csak szipogott szegénykém. De azt hiszem ezt meséltem. Most hétfőn szintén el kellett mennem temetésre ami csak egy szűk órácska volt de mire hazaértem ugyanaz volt, mint múlt héten. Szóval ha szóba kerül a menés, csak úgy, hogy őt is viszem magammal. :roll:
Ez a boldog szimbiózis :lol:

thenus
 
 


Raktam föl képeket Leviről:
www.babanet.hu/album/main.hph?album=11134

Ha több időm lesz,folytatom a képeket! :P

Kép
mano83
 
 


Nem jó a ciím,elrontottam! :oops:
Ez a jó:
www.babanet.hu/album/main.php?album=11134

Kép
mano83
 
 


Megvan a következő is:
www.babanet.hu/album/main.php?album=11135
Most már tényleg eltűnök... :wink:

Kép
mano83
 
 


Manó: BAgyon édes Levi, annyira szép kis baba. Bár már többször tettem most ismét gratulálok!!!

Kép
tami2900
 
 


Henus, szerintem is megérzik, ha nem vagyunk otthon. Mikor visszamentem a kórházba kontrollra, fél óra múlva már telefonált a férjem, hogy Sárika az óta sír, mióta elmentem. Pedig aludt. :roll: De mire hazaértem, szintén egy édesen alvó babát találtam otthon :D
Most hétvégén kellett volna mennem suliba pénteken és szombaton(mióta megszületett Sára két alkalom volt, egyiken sem voltam még), gondoltam, erre már el kell mennem. De már hétfő óta azon agyaltam, hogy egy délután, és egy napra nem leszek vele, hogy fogjuk kibírni. Erre szerdán megtudtam, hogy múlt hvg-n volt a konzultáció :shock: erről is lemaradtam. De kaptunk még egy hónap haladékot így :wink:

Kati, Levi nagyon szép és aranyos baba!!látszik rajta, mennyire szereti a fürdést, és hogy csüng a tekintete az apukáján! :P

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Sziasztok!

A babák megérzik, ha anya el akar menni otthonról.. Nálunk kétszer fordult ez elő, a szívem majdnem megszakadt, mikor hazaértem, és sírni láttam a kislányomat. ez 4 hónappal ezelőtt volt. azóta sehova se mentem nélküle (vagyis csak boltba, meg kozmihoz, de ezeket szigorúan alvásidőben lerendeztem, úgyhog mikor felébredt Elcsi, már megint én mosolyogtam rá). A házassági évfordulónkon el akartunk menni vacsizni, de ahogy közeledett az este, nekem szorult össze a szívem, és megkértem végül a férjem, hogy inkább ne menjünk.... ennyit erről. :lol:
Elcsi persze végigaludta az estét és az éjszakát... :lol:

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni sajos nem tudok, mivel nagyon sokat írtatok!

:D November 14-én reggel 6.15-kor megszületett Laura!
:D
Hétfőn hajnal 5-kor vérzéssel bementünk a kórházba és már haza sem engedtek. Ahogy nyílt a méhszájam az vérzett. Hétfő este meg is kezdődtek a gyenge fájdogálások, fél négy körül bementem a szülőszobára. Andi előkészített azután jött EZS is. 5-kor megrepesztették a burkot, 1 és 1/4 óra alatt pedig megszültem!
A szülés csodálatos élmény maradt. Andi és EZS profi csapatot alkottak a párommal együtt.
Tegnap engedtek haza minket, Laurával minden rendben van. Sajnos tejem nincs, úgyhogy fejegetek és tápszerezünk.
Malit valószínűleg hétfőn engedik ki, 15-én megszületett a kisfia. De majd ő ír nektek bővebben, mert elég kalandos szülése volt ám! :)
Klauszka láttalak a fókuszban, gratulálok! Nagyon aranyosak voltatok Elcsivel.
Majd jövök még és rakok fel képeket!

Üdv: Pilla
Vendég
 


Pilla GRATULÁLOK!!!
Várjuk a képeket!!
Kép
becsi
Iklad
 
 


Sziasztik!

Pilla,
GRATULÁLOK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép
mano83
 
 


PILLA: GRATULÁLOK.
Anyit gondoltam rád (rátok)
Amikor már két napja nem írtál gondoltam és írtam is a többieknek, hogy biztos érkezik a picurka.
Annyira örülök, hogy jól vagytok, és várjuk a képeket.

Kép
tami2900
 
 


Pilla,
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok a picurhoz!!! Mekkora lett Laura? Van haja? Várjuk a képeket!!! :lol:
Jó neked! Jó lenne, ha már mi is túl lennénk a szülésen. Már kezd kényelmetlen lenni a pocakméret. És nem tudom, hogy ti hogy voltatok ezzel, de nagyon nyűgösködöm sokszor. A férjemet néha szabályosan nem tudom elviselni. Persze imádom, meg minden, de valahogy már idegesít néha. Nem tudom miért... :oops:

Klauszka,
jó volt a babamasszázs. A pocakot tanultuk meg.
Szerdán jön valaki a kismama-klubba?

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
giga1
 
 


Pilla, GRTAULÁLOK LAUTÁHOZ, SOK ÖRÖMET, ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!

MALINAK IS NAGY GRATULA, de majd "személyesen" is, ha jelentkezik!Örülök nekik is!

Giga, már nem sok van neked sem, tudom, hogy ekkor telnek leglassabban a napok, de kitartás, és te is hamarosan babázhatsz!:o)

Mindenkinek szép vasárnapot, jó babázást, és pocakosodást :D

Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Sziasztok,

Pilla, szívből gratulálok nektek Laurához, és nagyon jó egészséget kívánok !Fejegess kitartóan hátha még a tejecske is beindul !

Giga,kitartás, már te is a finisben vagy !

Szép napot mindenkienk,

Timi
kismaszat
 
 


Giga,
az utolsó hetekben én is nagyon nyűgős voltam és hisztiztem mindenért!
Így vissza gondolva legszívesebben felpofoztam volna magam! :lol:

Kép
mano83
 
 


Kép Laura
Kép

Itt vannak a képek! Laura 3600 grammal és 57 cm-el született.
Vendég
 


Gyönyörű baba!!És milyen formás! Jó nagy Laura babád van, Pilla :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Pilla!

Nagyon sok gratula a királykisasszonyhoz! Milyen volt EZS??? És Andi? Valószínűleg a következőt én ennél a párosnál fogom szülni - most hogy már Zita nincs ott - ezért érdekel bővebben is a véleményed!!!! Tényleg fejegess szorgalmasan, hátha beindul az a tejecske!!!!
Giga, kitartás, én is alig bírtam az utolsó időket... Főleg az utolsó két hetet, de így utólag olyan szép időszak!!!!!

K.
Kép
klauszka
 
 


Pilla, nagy gratula Laurához! Gyönyörű, formás, nagyon szép kislány! :)
Reméljük, megindul a tejcsi is!
Vendég
 


EZs szuper volt és Andi is. Andi végig ott volt velem, mindenben segített. Fájásoknál simogatta a derekamat, szülés után pedig még a wc-re is bejött velem, hogy nehogy rosszul legyek.
EZs szintén végig ott volt, a szokásos halálos nyugalmával együtt. Bíztatott végig és ha elbénáztam egy nyomást akkor is megdícsért! Utána is bejött hozzánk szinte minden nap. Andi is mindig benézett, ha dolgozott.
Mindkettőjüknek nagyon hálás vagyok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.17 08:14-kor.
Vendég
 


Pilla, írj lécci kisregényt!!!! :D
Sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid voltak a csecsemősökkel, én nagyon jó érzésekkel jöttem haza onnan... Egy volt velem is kissé bunkó, de amikor látta rajtam, hogy a sírás szélén vagyok, rögtön megenyhült, és ha nem is mosolygott, azért hangnemet váltott... a többiek viszont nagyon aranyosak voltak!!!!!
na de hogy lehet az, hogy újszülött Laura mellett te így ráérsz??? ilyen jó magaviseletű a kislányod? :D

K.
Kép
klauszka
 
 


Pilla, gratulálok nagyon ehhez a gyönyörű kislánykához! :)

(én csak vizes vagyok, keményedős, vagy fájós nem. pedig már nekem is terhes a terhesség, gIga! :) )
sikati
 
 


Sziasztok!

Pilla nagyon szép Laura és óriási :lol: !!
Tejcsi gyarapszik?KITARTÁS!!!

Tudja valaki a héten mikor rendel a Surányi doki???????? :!: :?:
köszi....
becsi
Iklad
 
 


becsi, ma egész biztos (megyek hozzá).
sikati
 
 


Köszi a sok bíztatást. :lol: Tök jól esik.

Sikati,
hogy bírod??? :wink:

Ráadásnak most még a TB-vel is megjártam. A cégem ugyanis elfelejtette leadni a szept. havi táppénzes papíromat, így nem kaptam zsét arra az időszakra. Persze, mivel mi "úszkálunk" a lóvéban, így fel sem tűnhetett volna... :evil:
Úgyhogy most nagy rohangálások vannak. Mit ne mondjak nagyon jól jött, hogy így az uccsó hónapban nem kapok pénzt, amikor egyébként is nagy szükség lenne rá, és még ráadásul, ha azt akarom, hogy legyen a dologgal kezdve valami akkor természetesen nekem kell utánajárni, nem annak aki elcseszte...
Szóval egy ici-picit pipa vagyok... :evil:
No, de sebaj.

Pilla,
gyönyörű a kiscsaj! És szép "kis" mérettel jött a világra! És még hajacskája is van. :lol:
Szorítok, hogy beinduljon a tejcsid!

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
giga1
 
 


köszi kati :D
becsi
Iklad
 
 


Pilla!
Hatalmas gratula a hatalmas babához! :D :D :D
Sajnálom, h a csecsemősökkel kapcsolatban rossz tapasztalataid vannak! Az igazat megvallva én is csak kettőről tudok jó véleményt mondani, de Terikéről különösen! Nekem a bentlét alatt az Ő segítsége jelentette a legtöbbet! Biztosan elkerülted!
De sebaj, fontos, h az orvos-szülésznő párosítás ilyen jól bejött!
Nagyon jó egészséget kívánunk Nektek!

Manó!
Levi tündéri a képeken! :D

Klauszka!
Szoptatás témában kérek majd Tőled tanácsot, ha lesz időm összefoglalni! Sajnos Apa megbetegedett (szerencsére csak enyhébb változata a megfázásnak) így itthon tornyosultak a teendők! :?

Cincérke

Kép
cincérke
 
 


Becsi: csütörtökön is rendel Surányi, múlt héten hallottam, mikor az időpontokat adták. :)

Laura még mindig gyönyörűséges! :)

Férjemnek van csecsemősnővér ismerőse a kórházban, majd megkérem, szerezzen egy kis protekciót. ;)

Giga: nekem csak az első táppénzes papírt felejtették el leadni, utána én hiába küldtem közvetlenül a tb-nek abban a hiszemben, hogy minden rendben van, nem kaptam semmit úgy 3 hónapig...
Vendég
 


Sziasztok!
Először is nagy-nagy gratula Pillának a gyönyörű "pici" babájához! Fantasztikus dolog lehet, hogy végre a kezedben tarthatod! Gyönyörűséges napokat kívánok Neked, Nektek a kibővült család okozta plusz örömökhöz!
Én holnap délután megyek szám szerint a 2. orvosi vizsgálatomra. Most fog pontosan kiderülni, hogy mégis hány hetes is lehetek:) Olyan 8-10 között járok valahol. Már izgulok nagyon!
Képzeljétek, hétvégén összejön nálunk a "szűk" család, 14-en leszünk, és most fogjuk bejelenteni a nagy hírt! Emiatt is izgulok rettentően (hogy mondjuk el, mikor, milyen körítéssel...stb.)
A mostani hétvégén amúgy rettenetesen rosszul voltam, iszonyú hányingerrel, szédüléssel, már attól tartottam, hogy bepusziltam ezt a most "divatos" kalci-vírust. Emiatt meglehetősen félek, hogy a 3. hónapi Maszatka a pocakomban olyan kiszolgáltatott!
ha-hópihe
 
 


Sziasztok!

Pilla,
Laura nagyon szép,formás baba!
És még fityiszt is mutat! :lol:

Szegény kis Levi beteg! :cry:
Egész éjjel 39,3 volt a láza,3 kúp sem vitte lejjebb 38-nál,így borogattuk,reggel meg azonnal jött a doktornő.
Most Nurofent adok neki amíg lázas,a gfelírt gyógyszert nem tudtam kivéltani,mert gyógyszer hoány van,szóval most várjuk az új receptet! :evil:
Pedig tegnap még így mosolygott:
Kép

Kép
mano83
 
 


Most nézem,hogy a nagy sietségben össze-vissza írom a betűket. :oops:

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!

Először is Pilla: Gyönyörű a "pici" Laura, jó nagy baba lett.
GRATULA!!!!!! :P

Manó: Levi is nagyon szép és aranyos, remélem hamar meggyógyul.

Becsi: A Surányi csütörtökön biztos rendel, mert én is megyek hozzá háromnegyed 8-ra.

Kép
tami2900
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok gratulációt! Mi sem sejtettük, hogy a kis drágám ilyen nagyra nől a pocimban. :)
Laura jó kislány bár épp ma kezdett el két evés közt is nyűgösködni. Valószínűleg pocifájások a tápszer miatt.
A tejjel a helyzet változatlan. Fejem ami van, az is több mint a semmi és mellé kap tápszert. Sajnos szoptatni még mindig nem tudok annyira sebes a mellem. De már túltettem ezen magam. 2 napig bőgtem, hogy csak én vagyok ilyen rossz anya, hogy nem tudok szoptatni (Sárát sem szoptattam, mivel le volt tapadva a nyelve amit a kórházban nem vettek észre). Sajnos nem tudok mit tenni, fejek amíg van mit...
Giga nemsokára te is a kezedben tarthatod a pici babusod. Kitartás, már nincs sok hátra.
Mano Levinek jobbulást! Gyógyuljon meg minél gyorsabban.
Hópihe, emlékszem mi is mennyire izgatottak voltunk amikor bejelentettük a nagy hírt. Meglátod mindenki milyen boldog lesz. Fantasztikus élmény látni a család arcán az örömöt.
Tami köszönjük, hogy gondoltál ránk! :)
Sikati te mikorra vagy kiírva?
Vendég
 


[quote="naccempilla"]
írta:
naccempillaSikati te mikorra vagy kiírva?


ööö, dec.4-re. Fogantatáshoz képest 3-án telik le a 40 hét, mensihez még novemberben. de szerintem sosem fogok szülni. :(
Most jöttünk meg a dokitól, aki elmondta, hogy minden rendben (elég magzatvíz, I-II-es lepény, C2100 - semmi változás az utóbbi két hétben - ohne méhtevékenység...), de semmi jel nem utal arra, hogy mostanában szülnék. Brühühühühü. Elég volt a lányomat túlhordani, bőven! Már nagyon kripli vagyok, és amúgy is inkább babáznék már...

Kati

Kép

Kép
sikati
 
 


Sziasztok!

Oké Timi, már azt hittem eltűntetek... :lol: hiányoltunk benneteket Elcsóval. Apának adj sok mézet, nincs is annál hatásosabb...
Jaj Mano, úgy sajnálom, hogy Levike beteg!!!! Én nagyon kikészültem, mikor Elcsi picit megfázott, sírva hívtam az orvost... úgy éreztem, ez az én hibám, nem tudok rá vigyázni, és ő most szenved... nagyon szar volt. aztán persze belejön az ember, igaz? remélem te nem így fogod fel, utólag azért egy picit vicces, bár nem akarom újra átélni (úgyis át fogom sajna... :cry: ) egy gyerek se nő fel betegségek nélkül. :?
Jaj Pilla, nehogy ilyet gondolj (bagoly mondja...). én is pont így éreztem, amikor Elcsi ödémásra szívta a mellem a kórházban, aztán a riasztó eredmény: majdnem 10%-os testsúlycsökkenés... :cry: hát kikészültem rendesen. ne add fel, Laura ügyes kislány, tedd gyakran mellre, bújj vele akár egy egész hétvégén az ágyba, és megjön az a tejecske!!! ha mégsem, akkor pedig nem szabad okolni magadat, beletartozol a nők 10%-ába, akik nem tudják a babát szoptatni, és ez nem a te hibád. fel a buksit, oké???? :wink:
ja, lányok el ne felejtsétek majd a tgyás után a gyedet igényelni a cégeteknél!!!! én azt hittem erre, hogy ez automatikusan megy, amíg a cégünk munkaügyese le nem cseszett, hogy erre miért nem figyelek. :shock:

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok!

Először is, pilla, Gratulálok, nagyon édes a babóca. Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatokkal gazdagodtál a csecsemősökkel kapcsolatban. Azért reméljük nem ez a jellemző.

Bizony, bizony, Kluszka, itt mindent igényelni kell, semmi sem jár automatikusan.. csak a szánk :wink: legfeljebb.

thenus
 
 


Sziasztok!
Újra próbálok bekacsolódni beszélgetésetekbe. Én is E.Zs-nél és Andinál szültem. Andi tényleg végtelen kedves, és persze a Doki is. Nálam ugyan "kisebb" gubanc alakult ki, de végül mégis baba lett a vége és a császámetszés hege is gyönyörű. Már, ha lehet erre ilyet mondani.

Andival néha azóta is beszélünk, vagy sms-ezünk. A doktor is kedvesen, mosolyogva várt vissza.

rachel
 
 


Sziasztok!
Újra próbálok bekacsolódni beszélgetésetekbe. Én is E.Zs-nél és Andinál szültem. Andi tényleg végtelen kedves, és persze a Doki is. Nálam ugyan "kisebb" gubanc alakult ki, de végül mégis baba lett a vége és a császámetszés hege is gyönyörű. Már, ha lehet erre ilyet mondani.

Andival néha azóta is beszélünk, vagy sms-ezünk. A doktor is kedvesen, mosolyogva várt vissza.

rachel
 
 


Jó reggelt!

Laura még alszik 9-1/2 10-ig addig bekukkantok...
Sikati tudom, hogy ez az utolsó 1-2 hét olyan lassan megy mint a csiga, de kitartás, mert közel a cél és nemsokára te is babázhatsz. Én is azt hittem, hogy belémbetonozták a bébimet, mégis 4 nappal korábban lett kíváncsi a világra. És most itt van és édesdeden szundizik az ágyában.
Klauszka köszönöm a bíztató szavakat. Szerencsére 50-60 ml-t általában le tudok fejni, úgyhogy néha nem is kell pótolni, de azért ez így sokkal körülményesebb is mintha szoptatnék.
Fúúú... Engem előre ráz a hideg ettől a sok intéznivalótól, de addig úgy sem tudunk menni amíg nincs lakcímkártya és TAJ kártya. De majd utána... Pffffff... :x

Pilla
Vendég
 


Sziasztok!

Hópihe, tegnap elfelejtettem mondani: lehet, hogy a kis családod már sejti a bejelenteni valódat. :lol: mi is be akartuk "jelenteni" a csemeténket anno, aztán csak addig jutottunk: valamit szeretnénk mondani. erre anyósom rám nézett, és mosolyogva közölte: tudom, már vártam, mikor szóltok. gyermeketek lesz... :lol:
hát ennyi. mi döbbentünk le. :shock: aztán mondta, hogy rajtam látszik a terhesség (rosszul levős voltam, állítólag megfehéredtem), és olyan nincs, hogy egyszer csak nem kérek a kedvenc ételemből ugyebár.... :lol:
Rachel, örülök, hogy itt vagy, lécci meséld el, mi volt a gubanc!!! a jó doki neked is szép szájat rajzolt? :lol: és csinálj vonalzót a töpörtyűnek!!! még a nevét sem tudjuk!!!!!
Pilla, 50-60ml nem kevés!!!! :wink:

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok!

Levinek úgy néz ki,hogy lement a láza,bár éjjel még lázas volt,most alán jobban van!
Mivel tegnap nagyon ment a hasa,a doktor nő azt mondt,hogy adhatok neki egy kis almát,banánt.
Szóval teganp almát és banánt is evett,mint a nagyok,és úgy láttam,ízlik neki! :lol:
Pilla,
próbáltál laktoherb teát inni?
Mert eleinte nekem sem nagyon volt tej,de a tea nekem segített! :)

Kép
mano83
 
 


Pilla,
köszi a bíztatást! Remélem is, hogy most már nálunk sincs sok hátra. Azért legalább decemberig jó lenne, ha kihúzná a picur! :)

Rachel,
mi volt a gubanc?

Lányok!
A laktoherb teát majd csak a szülés után kell elkezdeni inni?

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Pilla én sem tudtam szoptatni a kisfiamat ( a Kristóf koraszülött volt és lusta volt szopizni ), így minden alkalommal fejtem neki, még éjszaka is nagyon fárasztó volt, de megéri. A melleim elég érdekesen néztek ki, mintha összeverték volna tiszta folt volt. a táptól nekünk is fájt a hasunk hoába volt a legdrágább vagy legjobb, nekünk csak a Mildibé HA jött be attól nem fájt csak. Szerintem próbálj ki te is több fajtát az egyik csak jó lesz. Én több mint egy évig fejtem e tejet, és azért hagytam abba mert már a melleim teljesen ki voltak készülve. Állítólag minél többet fejsz egyre több lesz a tej fel a fejjel!

pekom
pekom
 
 


Sziasztok!

Pilla!
Nagyon szep baba Laura!!! :D Sok egeszseget es boldogsagot kivanok nektek!

Anita!
Hogy van Viki??
Marci mar 4hete beteg! :( Csutortokon mar jobban volt,pentek este megint elkezdett kohogni meg nagyon nathas lett!Ugy hogy tegnap ovoda helyett megint az orvosnal kotottunk ki!Visszatero mandula gyulladasa van!Holnap vinni kell vervetelre! :cry:
Nagyon ugy erzem hogy nem fogjuk meguszni a mandula mutetet! :(

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok


Pilla gratula a picihez nagyon szép baba. A tejci miat ne aggódj ha kitartó vagy akkor befog indulni csak kitartás. Nekem is nagyon ki volt sebesedve de én megpróbáltam ugy is mert azt mondták hogy elöbb begyógyul meg még tejem is lesz hát ugy is volt. :)

Mano: Levinek jobbulást,de nagyra nőttünk :D annyira változik az arcuk én is ezt csak akkor veszem észre mikor a képeket nézegetem.

Giga: engem is minden idegesitett az utolsó hetekben,utolsó éjszaka azért haragudtam a férjemre hogy nem birok aludni a horkolásától, valószinü nem a horkolástól nem tudtam aludni mert reggel fél 9-re megszületett Nórika

Mi tulvagyunk az oltáson nagyon jól viselte joban mint én ugyjöttünk ki a rendelőből hogy alig volt erő a lábamba.Megszurták volt egy kis nyafi aztán meg is nyugodott délután nyüglődött egy picit de a borogatás jót tett neki
Lázasak szerencsére nem lettünk

:lol: :lol:

Kép
picurk
 
 


Sziasztok!

Pilla, lehet, hogy eleged van már a sok jó tanácsból, de hagy mondjak neked én is néhány dolgot. Először is a szoptatást, és az anyatejet semmi nem pótolja, de ezt te is tudod. Ha fejed is, még az is jobb a tápszernél. Próbáld meg, hogy nem pótolod, és inkább minden nyekkenésnél ráteszed cicire. Minnél többször szopizik (ha keveset is) annál jobban beindul a termelés. Minden szopi után egyél egy keveset, és igyál is. Neked nagyon fárasztó, kellemetlen, és esetleg még fájdalmas is lehet ez az időszak, de hidd el megéri majd. Tény, hogy az első pár hétben nagyon sok kitartásra van szükség. Tapasztalatból beszélek, nem a vakvilágba, ezt biztossan a többiek is alátámasztják akik szoptatnak. Nekem az első napokban tömény seb volt mindkét bimbóm. Sírva szoptattam, ráadásul, egy- másfél óránként. Fejni soha nem tudtam (tudok), mert a kereslet- kínálat elve működik. Amennyit kér a baba annyi tej termelődik. Szonja szájában az anyatejen kívül még nem volt más, és most 4 hónapos és 6800 g. (Ha nem sikerül, azért akkorse legyél elkeseredve)
Még egyszer szeretnék reagálni a csecsemősökkel kapcsolatos véleményedre. Azt gondolom, hogy "a csecsemősök közül mindenki mást mond" mondat már kezd itt szlogenné válni. Persze, hogy mindenki próbál a maga módján az éppen aktuális problémánkra megoldást javasolni. (mert azért valljuk be, hogy gondunk az óránként akadt az első időkben, és mindig más). Szerintem mindenki próbálja meg leszűrni magának a sokféle tanácsból, amit jónak gondol. Mindenkinek vannak anyai ösztönei. Ráadásul a kórházban töltött 4-5 nap nagyon kevés arra, hogy beálljunk a tökéletes szoptatásra. Minden anyuka és kisbaba a maga szopás-szoptatásával más és más, nem lehet olyan standardokat beállítani, mint a szülés folyamán. Pl, arra, hogy mikor nyomjál, valszeg minden szülésznő ugyanakkor kérne meg.
Szóval ezt mondom azoknak is akik ezután fognak szülni, hogy szoptatni mindenkinek saját magának kell megtanulni és nem fogja helyettük megcsinálni senki, még a csecsemősök sem. Az pedig ha nincs kinyalva a fenekünk nem olyan nagy baj, szerintem, ott nem az a fontos, hogy mi jókat pihenjünk, a babánkat meg a csecsemőszobában etessék itassák a nővérkék.
Lehet, hogy most ezzel a hosszú szónoklattal nem én leszek itt a legnépszerűbb, de ez a véleményem, amivel senkit sem szeretnék megbántani.

thenus
 
 


Ja és Giga, laktoherbet nem feltétlenül kell inni, de ha igen akkor is csak szülés után ha kevesebbnek érzed majd a tejed. :lol:

thenus
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?