Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata! Gratulálok Leonhoz, sok boldogságot kívánunk az immár 4 fős családnak!!!

Homeós bogyó szüléshez:
normális lefolyású terhesség végén spontán induló szülésnél, ha a fájások elindultak.

- Caulophyllum 5 CH
félóránként 5 golyócska
méhnyakizom tágító hatása miatt lerövidíti a vajúdás időszakát

-Cimicifuga racemosa 5 CH
szintén méhnyakizom tágító, felváltva lehet szedni a két szert rendszeres fájásoknál

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Kedves Kata, Furat és Alex!

[color=darkred]Gratulálok az új kis családtag érkezéséhez! Minden jót kívánok, ami a világon van: boldogság, szerencse, egészség.....![/color]
Vendég
 


Hát ez nem lett valami szép forma, bocsi!
De a tartalom a lényeg!

Hú, ez a homeos bogyó engem is érdekel! Köszi Tünde!
Vendég
 

 
 

Ilgya!

Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok, igaz pár nap késéssel, de remélem az ünneplés a hétvégén lesz, és akkor még aktuális a köszöntés!
Vendég
 


Kedves Kata!


Kép
Szép a neve! :wink:

Ez a tied!
Kép

Ildikó

Zitaanyu! Köszönöm!!!
ilgya1
 
 


Szilvi!!!!!!!

Köszönöm!!!! Nagyon kedves vagy!Kép
ilgya1
 
 


Kataa Garatula a gyermekedhez szép nevet adtatok neki:)

Húúúú szép sorban mindenki meg fog szülni ez tök izgi.Cicc te vagy a következő ha jól látom:):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Kata!

Gratulálunk Nektek!
Sok-sok örömet az új családtaggal. Puha puszik, tejcsiilatú összebújások tömkelegét mindenkinek!


Snoopy[color=darkblue][/color

KépKép
snoopy
 
 


Sziasztok,


Kata, nagyon sok boldogságot kívánok, mind a négyőtöknek, és sok-sok örömet, és egészséget!

Niki

csernusn
 
 


Sziasztok!

Kata!

Nagyon sok boldogságot , és minden szépet és jót kívánok az egész családnak!!!!

Zsuzsi

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok!

Kata!

Én is gartulálok nagyon és minden jót kívánok!

Ilgya!

Neked pedig boldog szülinapot!

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Kata,

:D Gratulalok es nagyon sok boldogsagot es sok tejcsit kivanok nektek!!! :D

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


KATA: ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN!!!! :D SOK ÉS NAGY GRATULÁCIÓK MAMÁNAK ÉS BABÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki: én téged látlak a következőnek! :D
De annyira dömpingszerű a következő turnus (Viki, Snoopy, Szana, Zsuzsu) és szinte libasorban a többiek (Cic, Ilgya, Beszti stb.), hogy minden napra juthat egy új babó! :lol: És bárki beelőzhet bárkit ugyebár. Annyira szupi!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
tinu
 
 


Most néztem át, hogy mi mindent vettünk már meg (ma voltunk a Minimanóban és eléggé tetszett, főleg a játékrészleg jó szerintem) és még mi van hátra. És egész elégedett vagyok. Már csak egy-két kisebb-nagyobb cucc és kész a babakelengye az első 2-3 hónapra.
Viszont most tanácskérni jöttem pólyaügyben. Először kókuszpólyát akartam, de ma megnéztem az üzletben és valahogy olyan nem biztonságosnak láttam. Félnék, hogy kicsúszik alul. Aztán volt csak sima kókuszbetét, de arra nem jöttem rá (az eladók sem :) :? ), hogy akkor ahhoz még mit kell venni. Meg van a hagyományos pólya, ami nem annyira merev, viszont szerintem nagyon jó fogása van. Volt egy műanyag baba is benne és ki lehetett próbálni. 8) Szerintetek melyik jó? Mondjuk ez a hagyományos pólya kb. kétszer annyiba került, mint a kókuszpólya. :shock: Biztos van más márka is, de a Minimanóba csak egyfajta volt (Simone vagy mi)...

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Biztosan ragaszkodsz a pólyához? :roll: Nekem ugyan csak annyi tapasztalatom van róla, hogy a keresztlányomat abban kereszteltük, de nekem már az első 5 perc után leszakadt a vállam, mert olyan irtó rossz fogása van... A gyereket nem érzed benne, csak az a nagy halom anyag, amit elég átkarolni. Persze nem akarlak lebeszélni, de szerintem ma már nem létszükséglet. Tulajdonképpen mire akarod használni? Azért mondjuk jobb lenne, ha a többiek is megírnák a véleményüket, én is kíváncsi lennék, de én nem igazán szimpatizálok a pólyával. :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Kata!

Gratulálok a kis jövevényhez! Nagyon sok örömet, boldogságot kívánok! És persze sok-sok tejcsit... :D :D
És várjuk a fotókat a fiatalúrról! Nagyon szép nevet választottatok. :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Andy: az unokahúgomat fogtam pólyába, mikor még pöttömke volt és nagyon jó volt, mert nem féltem tőle, hogy jól tartom-e stb. Meg állítólag a pólya jót tesz a babának is, hogy úgy körülveszi valami puhaság. Bár én inkább a saját önző szempontjaim miatt szimpatizálok vele. :oops:

Kép
Kép
tinu
 
 


Pólya: Andy, nekem is az a véleményem, hogy nem létszükséglet a pólya. Persze aki szeretne, azt elfogadom, de én biztos nem fogok venni. Ok, azt mondják, hogy úgy érzi benne magát a baba, mint mama pocakjában, de nekem akkor sem szimpi, hogy le van "kötve", nem ficánkolhat, na meg igen a súly! Ilyen kókuszpólyáról már hallotta, de gőzöm nincs miben különbözik a hagyományosról. Csak annyi, hogy a belseje kókuszszöszből van?
Szóval én nem vagyok pólya párti! De semmi gáz, ha valaki úgy érzi biztonságban a babát!

Tinu: De jó nektek, hogy már majdnem minden megvan! Hát én nem tudom mikor fugunk eljutni tényleg a bababoltba, hogy akkor bevásároljunk. Férjemet már napok óta alig látom, annyit dolgozik, és egészen Karácsonyig ez így lesz! És addig szerettem volan a gyerekszobát megcsinálni, berendezni, és hogy ne az utolsó 4 hétben kelljen még rohangálni....hát pedig marad a január jelenlegi állás szerint! Vagy megyek papa nélkül vásárolni, de azt meg nem szívesen. Azt is jól elterveztük, hgoy a karácsonyi ajándékvásárlást is jó korán letudjuk, de abból sem lett eddig semmi!
No mindey, csak lesz valahogy!
Vendég
 


Sziasztok!
Kataa:
Nagyon sok örömet, boldogságot, és kitartást a kislegényhez!! Gratulálok, a név tényleg gyönyörű!!

Brigó: A fiatalúr gyönyörű, nagyon elégedettnek tűnik a képen!! Ha lesz még kép, küldd, a honlapra is feltesszük!

Eszem a túrókrémet, és olvasom a kakitémát.. :D Nekem is ez jutott eszembe, hogy akkor most a párom végignézi, ha esetleg produkálok valamit? Brrr.... ő közölte, hogy ugyan már, na de akkor is! Egy nő a szülőágyon is legyen nő...
Na mostmár túrórudit eszem. (sehogy sem jön össze 55 g szénhidrát...)
Úgy néz ki, nekünk is lesz pólyánk.. Nem akartam, de anyu beszerzett egyet, mondván, az muszáj... Nem akadékoskodtam vele, bár lehet, hogy nem fogom használni, de elfér a szekrényben:)
tinu: mi is a MInimanóban vásároltunk sokmindent, nagyon tetszett nekünk is.

Tünde. hol szerezted ezt a micimackós tüneményt?? nem bírom elolvasni a címet! Bár babonából nem váltok, de ha megszületik, nekem kell ilyen vonalzó! :)

krista: ezen én is gondolkoztam,mármint, hogy összefelé zárulok, na de álljon már meg a menet! Nekem mostmár lassan kifelé kellene, nem össze! :D De egyébként az osztályos orvos vizsgált "kissé" félre...
Jajj úgy várom már a ctg-t!

Na most megyek, vendégek vannak anyósoméknál, bár én a bagófüstbe nem megyek át, de ide is jönnek, a párom szülinapja lesz hétfőn:)
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


cicmerák
 
 


cicmerák
 
 


Sziasztok!

Szép reggelt mindenkinek.Pólyával kapcsolatban: nekünk nincs autónk igy nem veszünk hordozót viszont pólyánk az van és én ebben fogom hazavinni a babót.

Úgy nézem most a fiúk ideje van:):):)Mindenki nél fiúcska születik.
:)

Cicc az én kisfiamat is gergőnek fogják hívni :):):)
Várod már a finist? Mindjárt szülni fogsz.Irigyellek:) De azért nem annyira:):):) Lassan két hónap és nekem is itt lesz az idő :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: és nektek milyen pólyátok van? Sima vagy kókuszos?

Kép
Kép
tinu
 
 


szia,


Tinu, én kaptam egy szép hagyományos pólyát,igazából még össze sem raktam, azt meg, hogy milyen érzés benne a babával és a babának, majd megírom.:)
Mondjuk én drágának tartom, ahhoz, hogy ne használjuk, pl szopizáshoz biztos nem fogom, de mózesba beletenni, meg hogy tartsa őt, arra biztos fogom használni, meg nekem a nővérem mondta, hogy anélkül meg sem merné fogni.:)


Kíváncsi vagyok a holnapi ctg-re meg az UH-ra, hogy mikor lesz, mert ma az egyik doki ismerősünk azt mondta, hogy nagyon magasan van még a hasam, meg hogy 34-hetes pocinak néz ki.:((((

csernusn
 
 


haliho,

visszaterve a cici temara, szoval nott a cicim, de meg az elejen, az elso-masodik trimeszterben egy keveset (szerintem nem volt egy szam), de azota nem, bebarnult, de nem kemenyedett meg es tovabbra sincs elotej.

ti hanyadik hetig szeditek a magneziumot? engem leallitott a nogyogyaszom rola, mondvan, h akadalyozva a megkemenyedeseket, de kicsit aggodom, mert a verkep/vizeletem szerint magneziumhianyos vagyok.

vmint felirt egy caulofirum c30 nevu homeos bogyot, de nemtom, h mire es a google sem talal rola semmit. tudtok ti errol vmit?
koszi

KépKép
felixanyul
 
 


Felixanyul: én csak a cicitémához tudok hozzászólni. A barátnőm mondta, hogy neki is csak az elején nőtt a cicije, és utána már csak akkor, mikor szülés után beindult a tejgyár. Szóval szerintem teljesen normális az is, ha nincs előtejed és majd csak a szülés után lesz bármi változás mellügyileg. Egyébként az enyém sem változott az első harmad óta a barnulást kivéve.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu nekem hagyományos pólya van de nem az a cicomás fodros de jó kemény az alja szóval biztonságosan tartja majd a babát:)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Mágnes, katt a vonalzómra, és akkor beadja az oldalt.

pólya: nekünk nem volt és nem is lesz. Sztem egy kisplédbe is bele lehet bugyolálni úgy, hogy jól érezze magát a baba, meg aztán nem macera, hogy kiveszed, bele a pólyába, viszateszed az ágyba, ki a pólyából... vagy az ágyikóban is marad a pólya?
Hmm... nemtom, kíváncsi leszek a tapasztalatokra!

Cic, jó a videjóó, Zita is nevetett vele együtt! :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Kata
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek.

Pólya: mi kaptunk sógornőmtől kölcsön, mert majd vissza kell adni... el akarja rakni emlékbe. A lelkemre kötötte,hogy Lillát majd ebben kell hazahozni. Nagyon kedvesen bólogattam :lol:
Mondtam a páromnak, hogy ott a hordozó, berakjuk az autóba és úgy hozzuk haza :twisted:
Én valahogy nem vagyok oda a pólyáért.

Tegnap beszéltem egy volt osztálytársnőmmel és javasolta, hogy már a kórházba vigyek be garmastan kenőcsöt és kezdejem el használni a szoptatásoknál. Ő így csinálta és egyátalán nem sebesedett ki a cicije. Majd meglátjuk...

jkzsanett
 
 


Zitaanyu: Az enyém tépőzáras szóval nem lesz gond de szerintem csak a hazavitelhez fogom használni.Még én sem tudom előre:)

nika70
Salgótarján
 
 


Félix:
Caulophyllum egész pontosan. Azért nem talált a google szerintem semmit, mert nem jól írtad. Egyébként szülés előtti pár héttől és szülésnél használják, felpuhítja a méhszájat, könnyebb a tágulás, ilyesmi. Írd be újra a keresőbe helyesen és így tutira kidob találatot, én már próbáltam. :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


felix:
Én megkérdeztem a Magnéziumot a patológián a nővértől. Ő azt mondta, hogy végig szokták adni, nem befolyásol semmit. Mondjuk azért inkább bízom egy orvosban, bár nem akarom leszólni a nővéreket, mert ott tényleg nagyon kedvesek..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Viki! Hogy van a hátsó feled??? Remélem jobban vagy, és csak időhiány miatt nem tudtál jönni a hétvégén.
Figyi! Iszonyúan száraz a bőröm (nem az arcomon), tudnál ajánlani nekem vmi jó testápolót?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


kataa: SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK! GRATULÁLOK!
Nagyon várom a beszámolót!
:lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!!

Kata sok boldogságot kívánunk mi is nektek, gratulálunk a picihez.:)

HOMEO-amiket szedhettek!!!
homeós bogyóval: 36. héttől először 5 napon át 1*5 Caulophyllumot szedtem, majd 5 napig 1*5 Cimicifuga recemosát, aztán megint Caulophyllum stb. Mellé egy héten egyszer 1*5 Arnicát.
Ezeket a szereket aztán a vajúdás alatt sokkal sűrűbben és nagyobb dózisban kell!

Kérdezzétek erről meg a dokitokat is, mert szeretnek róla tudni...

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!!

Kata sok boldogságot kívánunk mi is nektek, gratulálunk a picihez.:)

HOMEO-amiket szedhettek!!!
homeós bogyóval: 36. héttől először 5 napon át 1*5 Caulophyllumot szedtem, majd 5 napig 1*5 Cimicifuga recemosát, aztán megint Caulophyllum stb. Mellé egy héten egyszer 1*5 Arnicát.
Ezeket a szereket aztán a vajúdás alatt sokkal sűrűbben és nagyobb dózisban kell!

Kérdezzétek erről meg a dokitokat is, mert szeretnek róla tudni...

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!
Ez az idő kikészít! Szédelgek, mint valami belőtt alkoholista. A gyerek sem szereti ezt az időt, érzem.. :( Útálom a frontokat!

Ma van apa szülinapja, lassan elkezdek sütni főzni, meglepivacsit csinálok. Csak ahhoz jó lenne tudni, mikor jön haza...

Tegnap voltunk Pilisvörösváron Szams mintaboltban..Apa közölte, hogy tankolunk majd, de ő tudni akarja mennyit fogyasztott a kocsi, így ki akarja üríteni a tankot. Már világított a benzines ikon, azt mondja, abban még van legalább 5 liter.. Kérdeztem, hogy bízhat meg egy műszerben??? Azt mondta reménykedik. :o Ezért vitorlázó autóztunk... Mert ugyebár pilisben nincs minden 100 méteren benzinkút. Én már tiszta ideg voltam, ő meg üresbe tette a kocsit, lezárta a gyújtást, és siklottunk. Ha emelkedő jött, kis gáz, aztán megint siklás.. :D
A végén begurultunk egy kis benzinkúthoz, ahol 2000 forintért tankolt, mert csak nem képzelem, hogy egy nóném benzinkútnál teletankol!! És aztán közölte büszkén, hogy na ugye, hogy nem fogyott ki a benzin???Hogy mi értelme volt az egésznek..... Férfiak... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes: Jót nevettem a vitorlázó autózáson! :lol: ez rám jellemző, mert utálok tankolni. Mindig addig megyek amíg nem villog a lámpa, akkor meg könyörgöm a Csöpikének (így hívom az autómat), hogy bírja ki mindjárt odaérünk. :oops:
Ne kérdezd mire jó ez, mert nem tudom én sem :shock:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Kép

Ezt muszáj megnéznetek, most találtam egy másik topicon

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Korena: hát ez a fotó csúcs, de van ilyen valóságban, vagy csak jól működik a Photoshop program? Hétvégén nálunk is volt papa nagy örömére hancúr, de olyan igazi kinyomom a talpam akció legalább fél órán át, nagyon élveztük, de szerintem ilyen nincs, mint ezen a fotón!

Nem voltatok még 4D-n? Tegyél ám fel képet, ha mentek! Bírod még a munkát?
Vendég
 


Krisztina Királynő! :)
Kép
mot
 
 


Mot: hát gratula, tündéri a kis hercegnőtök. Ez hhetetlen, hogy milyen igazi lányos arca van. Én képzelem csak bele, vagy tényleg mosolyog! Nagyon klassz felvétel!
Vendég
 


mot:
a kisasszony tényleg mosolyog!! Jól érzi magát, látszik rajta! Gyönyörű baba már most is!! Gratulálunk!

korena: láttam már ezt a képet, a sógornőmnek volt hasonló a pocakja, amikor kinyomta a lábát a keresztfiam:)
rakhatnánk fel pocakos képeket ismér! Nem? Apa engem lefényképezett, de nem tudom felrakta-e már. Na megnézem!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de nem kell aggódni, már teljesen jól vagyok.
Péntek este szólt vissza a körzeti dokim, hogy szombat reggel 8-ra menjek be a kórházba, mert csak miattam bejön a főorvos, és megnéz. Hát úgy megnézett, hogy egyből meg is műtött. Nem volt vészes, csak az érzéstelenítő, mikor beadta, azt hittem lekaparom a falat. Aztán elzsibbadt, és kivágta, meg kinyomkodta, mert már trombotikus volt az aranyerem, nem szabadott vele várni, mert már tele volt alvadt vérrel. Ebből már semmit nem éreztem. Az egész kb 10 perc volt. Aztán mikor kiment az érzéstelenítő, tök féltem, hogy fájni fog, de alig éreztem valamit. Szóval megkönnyebbültem. Ma hajnalban voltam kontrollon, mert azt mondta, hogy előfordul, hogy 2-3-szor is meg kell ismételni, ha újra telik. De hála istennek, nem telt meg, és nem kellett hozzányúlni. Szóval akinek ilyen problémája van, bátran ajánlom, hogy nyugodtan vágassa ki, mert nem nagy szám, simán ki lehet bírni. Igy utólag lehet, hogy rémisztő, de nekem olyan fájdalmaim voltak, hogy bármikor befeküdtem volna egy műtétre. Meg azt sem tudtam, hogy bennt kell-e maradni a kórházban, vagy hogy hogy zajlik egy ilyen műtét. Túlvagyok rajta, és már szinte semmit sem érzek. Nyugodtan tudok ülni is rajta.

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


És akkor most megpróbálok mindenkinek reagálni, hátha sikerül. :roll:

Mot!
Tündéri a kis Krisztina a képen, és tényleg mososlyog. Nagyon szép kislány :P

Winnie!
Hát a műtétemet túléltem, látod, nem is volt olyan vészes. Köszi, hogy izgultál értem.
:P


Boszi! Üdv itt közöttünk. Kösd fel a gatyát, mert ha kihagysz pár napot, már elveszted a fonalat. :oops:

Kataa!
Hát nem semmi! Grtulálok a kis Leonhoz! Az egyik nap még itt voltál, aztán hirtelen meglett a bébi. Várjuk a szüléstörténetet. És minden jót neked és a babódnak. :P

Andi!
A kirúgni az ágyból nekem nagyon tetszett. Tudod, engem még ki sem rúgnak. Vannak különböző technikáim, hogy mászok ki, bár az elmúlt 3-4 napban a betegségemből kifolyólag valahogy még szarabb volt. Azért valahogy mindig sikerül kikecmeregnem. :P Nekem már 3-szor leborotvált a férjem, én mondtam neki, hogy muszáj neki megcsinálni,mert ugye orvoshoz nem mehetek szőrösen, főleg kozmetikus létemre. Úgyhogy egész belejött. Még egyszer sem vágott meg. Mondjuk már nagyon várom, hogy túl legyek a szülésen, és végre megint legyantázhassam magam, mert azért az mégiscsak kitart egy hónapig, és nem bök. :roll:

Hali! A műtétet már leírtam, nem volt vészes. A kis lábas pocifotót én már vagy fél éve megkaptam egy e-mailben, azóta őrzöm, és várom a pillanatot, mikor tudok én is ilyet csinálni. De most hogy valaki felvetette, lehet, hogy ilyen nincs is a valóságban, csak trükk volna az egész? :roll:

Zsanett!
Próbáljátok meg hogy meg, hogy a párod megborotvál. Nekünk bevált. Bár tényleg szúr egy kicsit. :oops: A Garmastan kenőcsöt pont ma vettem meg a gyógyszertárban, mert még ez hiányzott a kórházi pakkból. Szerintem jobb, ha van, még ha nem is fogjuk használni.

Cic!
Én még mindig nem értem, hogy te is mindjárt megszülsz, és hogyhogy te lettél a forródrót felelős. Bár ezt írtam már korábban is. Szóval szerintem még időben valakivel beszéld le, hogy ha esetleg lebabázol, akkor valaki át tudja venni tőled. :lol:


Mágnes!
A vitorlás autós sztori nagyon tetszett. Nekem is szokott ilyeneket csinálni a párom, és én is mindig be vagyok rezelve, de még sosem kellett tolnom a kocsit a benzinkútig. :P


Tinu!
Én fogok használni pólyát, bár nem kellett vennem, mert megvolt a sajátom, van hozzá két szép habos-babos huzat, már bele is tettem a betétet. Gyönyörű. Én is azt hallottam, hogy jó a babának, mert olyan érzés neki, mintha még odabennt lenne. Mondjuk ki fogom próbálni és ha nem tetszik, akkor félrerakom. Nekem még az angolpólyám is megvan, azt is beélesítettem, hátha hasznomra válik. De lehet, hogy ha venni kelltt volna a boltban, akkor nem vettem volna. Néztem elég drágákl. Mondjuk azért az elgondolkodtató, ho gy a kókuszpólya miért olcsóbb, mint a hagyományos. Nem tudsz valakitől kölcsönkérni egyet, és akkor nem kéne ilyenre költeni, mert hátha tényleg felesleges. :roll:

Krista!
A gátmasszázsolajra többen többfélét mondanak. Van aki csak simán az orbáncfűolajjal csinálja. Én a neten néztem több receptet is. A gyógynövényesnél meg is vettem az alapanyagot, és össze is kevertem. Mondjuk én csak az ötöd mennyiséget, mert az is elég sok.
Recept: 50mlBúzacsíraolaj, 50mlOrbáncfűolaj,10csepp muskotályzsála, 5 csepp rózsaolaj.

Szóval én ennek az ötöd részét kevertem ki. Aztán rájöttem, hogy ezt sem tudom magamnak megcsinálni. Mire szóltam a férjemnek, hogy márpedig ebben neki kell segíteni, hogy csak nézett rám, hogy én nem vagyok normális. Aztán ráparancsoltam, és megcsinálta. Aztán ez ment egy hétig és már szó nélkül vigyorogva mondta, hogy na mikor kérem a thai-masszázst?(ő igy hívta) . Most abbahagytuk, mert ugye megműtöttek, és nem nagyon akartam, hogy most ott matasson, mert még friss a sebem. De hát ennyi. Be kell vonni a párodat, ha tetszik neki, ha nem. :twisted:

Szilvi!

Tök jó, hogy lesz fogadott szülésznőd. Nekem sajna nem lehet, mert csak négyen vannak összesen az egész kórházban, és majd az lesz, aki éppen ügyel. Mondjuk mindegyik aranyos, úgyhogy nem félek, hogy ebből gondom lenne.Hát hogy álllsz a vásárlással. Nekem már minden megvan, csak a légzésfigyelő nincs, ma fogom megrendelni. :P

Tünde!

Köszi a homeosbogyók nevét HOlnap elindulok, és beszerzem. Remélem, még nem késő, ha csak most kezdem el szedni. A málnalevél teával is egy kicsit elkéstem, mert egy hete kezdtem el inni, és sok helyen azt olvastam, hogy már 34 hét után itták.
Testápoló, ha nagyon száraz a bőröd, és boltiban gondolkozol, akkor a sötétkék Nivea, a gyógyszertárban a Neutrogéna, vagy Ilcsitől az Alo verás. Valamelyiket csak be tudod szerzni. Ha extra száraz a bőröd, akkor azt tudnám ajánlani, hogy ne angyon áztasd magad kádban, inkább zuhanyozz, és próbálj babaszappannal füröni, és utána próbáld kia a Jonhsonnak van a sürű babaolaj, amit még a vizes bőrbe kell bemasszírozni. Meg még egy házi módszer, minden nap egyszer jól le kéne izzadni. CSak aza baj, hogy most sem mozogni, sem táncolni nem lehet pocakkal annyit, hogy tökre beleizzadj, úgyhogy ezt majd inkább szülés után. :P

Felixaqnyu!

Nekem sincs előtejem, és nekem is csak az elején nőtt a cickóm, mondjuk nekem 2 mérettel lett nagyobb. De szerintem ettől nem kell kétségbe esni. A tej amúgy sem a cici méretétől függ. Sőt legtöbbször olyat hallok, hogy nagy cickók és mégsincs sok tejci.
Hát majd szorítunk egymásnak, hogy jó sok tejci legyen. :P

Na remélem nem hjagytam ki senkit, és elnézést, hogy ilyen hosszú voltam, de igyekeztem mindenkihez szólni.

Puszika

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Sziasztok Csajok!!!

:)

Köszi a bókokat! Továbbítóm!!

Ez a gátmasszázs izginek hangzik :) Hétvégén voltunk egy szülés felkészítő előadáson és ott is javasolták, mandula olajat kell szereznem!!! :)
mot
 
 


DESZILVI: Dec 4.-én megyünk UH-ra, már tűkön ülök. Remélem, hogy láthatom a kis pofikáját. A kukiját már láttam :lol:

MOT: A kiskirálylány nagyon szép! Remélem nekünk is sikerül majd ilyen jó kép a kiskirályfiról :lol:

MÁGNES: Akkor ezek szerint, tényleg lehetséges, hogy ennyire látszódjon a kis talpacska? Én azt gondoltam ez csak egy trükk.
Várom azt a pocós képet. Megkérem én is apjukom, hogy kapjon le :lol:

VIKI: Hát ez gyors volt. Örülök, hogy jobban vagy. Szülés miatt nem kell félni majd, hogy felreped, vagy valami? Akkor ezek szerint nem az Oroszlányi dokinő műtött, hanem itt Tatabányán a doki?
A lányomat pont olyan idős terhesen szültem, mint amilyen korú most a te babód! Lassan itt a nagy nap! Lehet, hogy a frontok meg is hozzák az eredményt? :)

KRISA: Nézd meg írtam privit! Nem ment át?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


sziasztok,

Mot,

Gyönyörű a kislányotok arca, tényleg olyan mint egy királylány.:)



Nekem nem sikerült gátmasszáz olajat beszereznem a gyógyszertárban, majd megyek a biopatikába.

Ma voltam vizsgálaton, és még mindig semmi. Kérdeztem tőle, hogyha fájdalommentesen focilabdává keményedik a hasam elég gyakran, az már jó előjel-e, erre ő, hogy az még nem jelent semmit. Ma a doki sem volt olyan jókedvű és mivel, én sem kaptam semmi pozitív híreket, hogy már megindult volna valami, ezért most eléggé el vagyok szontyolodva. Én már babázni szeretnék!!!! Nem gondoltam, hogy ez a két utolsó hét ilyen hosszú és eseménytelen.:((((

csernusn
 
 


Tinu
Ez a pólya kérdés már kb 1 hónapja volt témában és én akkor úgy láttam, hogy a tapasztalat, az volt, hogy aki használt már az nem volt oda érte, mert szoptatni nem nagyon lehet benne. Nekem a klaszikus pólyában akárhogy megkötöttem mindig becsúszott az aljába. És sokunk szerint ha pokrocba bebugyolálod, akkor ugyanazt a méhbeli állapotot tudod elérni nála. Persze ha félsz megfogni akkor megértelek, de ha tényleg drága a pólya jobb lenne ha kölcsön kérnél egyet, vagy használtat vennél, mert szerintem pár nap alatt belerázodsz és rájössz hogy nem kell félteni a csöpségeket.

Mágnes
Ez a méhszáj záródás a természet rossz vicce. :lol:
Mert amikor már szülni kénne akkor meg az istennek sem akar kinyilni.

Niki
Nekem is pár napos túlhordással mindenki azt mondta, hogy még biztos nem szülök mert magas a pocim. Hát én magas pocival szültem. Az én bébim nem szállt lejebb. :lol:

Viki
Hát ez az aranyér mútét nem semmi, elég durván hangzott, de a lényeg, hogy már túl vagy rajta és nem fáj, mert ugye az még szarabb lett volna ha így kell szülnöd. Van az ember lányának akkor elég baja, nem kell még ez is.
Hát ez a párommal gátmasszás érdekesen hangzik. Igen gondoltam rá, de nekem, lehet, hogy alaptalanul az a parám, hogy ezzel kínzom szegénykémet, hogy hát a pasik nem nagyon tudnak elvonatkoztatni és neki ez izgató én meg azért még sem fogok rendelkezésére állni a szülés elötti három-négy hétben minden nap mert gátat masszírozunk. :lol:
Azért nekem ez ekkora pocakkal már nem megy napi szinten.
De meglátjuk még van pár hetem, hogy beadagoljam neki :lol:
A hasamat így is ő masszírozza és krémezi minden este. Majd megmondom neki, hogy mától a gátam is a hasamhoz tartozik :lol:

Korena
Nem kaptam meg a privit :(
Az utolsó amit kaptam tőled az a 11. 14-i 16:54 azóta semmi.
Lécike mégegyszer küld el, mert nagyon érdekel.

KépKép
Kép
krista
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?