Új privát üzeneted érkezett!

Ja, hogy ne csak mindig jót írjak, mai éjszakánk nekünk sem volt tökéletes. 8-kor már aludt L, de fél 11 körül felébredt. Sírt, kapott dentinoxot, egyből megnyugodott. De nem aludt vissza. :shock: Egy darabig eljátszott csendben az ágyban, benéztem, hogy már tuti alszik, hát a fenéket. :lol: Látszott rajta, hogy nem is áll szándékában, ezért kivettem az ágyból és a szobájában engedtem játszani. Megivott közben egy pohár vizet, meg elmajszolt egy háztartási kekszet, kakkantott, aztán fél 1-kor lefektettem, hátha. És bejött. De most is annyira aranyos volt, ahogy játszott a félhomályban. Szóval haragról szó sem lehetett. :)
Hetedik érzéktől vezérelve 9 körül ittam egy tejeskávét, így bírtam szusszal is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Gabi nagyon jó az új avatar, meg is mondom mindjárt apának! :wink:
Livicsek nagyon aranyos az új sátrában.
Nálatok még az éjszakázás is jó hangulatban telik. :? Mi is fent voltunk fél 2-től fél 3-ig, viszont azt végigordította Petra, aztán sikerült bealudnia. Nagyon nem bírtam vele, így 2-kor rácsuktam a szobaajtót, had sírjon, mi apával az egyik szobában szenvedtünk, Petra pedig a másikban. Rettentően sajnáltuk, de semmit nem tudtam vele kezdeni.
Szegény gondolom jól leizzadt a hisztiben és utána én is bealudtam, csak 1 óra múlva mentem át betakarni, remélem nem fázott meg, mert ma folyt egy kicsit az orra. Most nem szabad megbetegednie, mert akkor miként megyünk Zalakarosra?! Már nagyon rám fér a pihi, neki meg tök jó lesz az úszkálás.

Sasha nagyon szörnyű volt olvasni a soraidat. A többiek már elmondták a véleményüket, amivel egyet is értek, feleslegesen nem szaporítanám a szót.
Mielőbbi gyógyulást, mi nagyon drukkolunk! ++++++++++++++++++

Ilba nemsokára felébred Petra és akkor a nagyszülőkkel mi is kimegyünk a Margit szigetre, majd megkeressük azt a játszóteret.

Dia a kollégám már beszélt erről a Mikulás házról, ők minden évben elviszik a fiúkat, nagyon tetszik neki. Ha Petra már idősebb lesz, akkor tuti mi is meglátogatjuk ott a télapót.

Natasa, Eszti gratula a cici nélküli altatáshoz! Petra már régóta elalszik cici nélkül, viszont anya nélkül nem. Éjszaka is ha felébred fognom kell a kezét és akkor 5 perc alatt visszaalszik.

Na megyek, mindenkinek jó hétvégét!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Lányok!Köszi a dicséretet!Lehet,hogy fogytam egy kicsit,de azért a kabát eltakarja az úszógumit :D

Tényleg jó lenne ha közelebb laknánk egymáshoz!Milyen jó lenne egy olyan erdei házikó amiről mancs is irt,főleg ha többen elférnénk bene családostul!Máe el is képzeltem,hogy mikor lefektetjük jó alvó gyerekeinket :D ,szalonnát sütünk és vigadunk hajnalig!Mit szólnátok hozzá lányok?

Ilba,Coolasa:

Még nem tudom mi lesz a fűtésszereléssel,mert ezekben az iskolákban ahol jártunk sajna nincs ilyen képzés :D De ha nem veszik fel sehova igérem arra a pálya felé terelgetem.
Szóval két iskolában is voltunk.Az egyik kereskedelmi/Lengyel Gyula/ a másik inkább gazdasági irányultságu.Fanninak az előbbi tetszett inkább,igy azt irjuk,majd az első helyre a listán.Egyikbe sincs felvételi csak elbeszélgetés a jelöltekkel.Hát erre kéne ügyesen felkésziteni a lányom.Vajon mit fognak kérdezni?Ha esetleg tudtok ötleteket szivesen várom.

Ja Ilba!Már ezer éve akartam irni,hogy jó áron készititek a naptárt.Mi sokkal drágábban csináltattuk.Karácsonyi ajándék lesz?

Gabi:
Szuper a kis házikó!Látom szerettek benne lenni! :D

Dia:
Nagyon jók a képek!Jó korán volt az oviban a télapózás!Vagy lesz később is?

Natasa:
A talis képeken már az új hajszinedet csodálhatjuk meg?Most inkább sötétebb lett?Boldog hófordulót Szonjának!!

Kép

Kép
novum
 
 

 
 

Vuka,
kezdek egyre jobban biztos lenni abban, hogy az orrfolyásnak semmi köze mostanság a megfázáshoz. Túlzás nélkül mondhatom, szinte az összes ismerős kisgyerek beteg, ki jobban, ki kevésbé. És ez már október eleje óta tart. Mindenki odafigyel az öltözködésre meg ilyenek, szóval ha a gyerök taknyos lesz, az nem azért van, mert megfázik. :roll: Tele van a levegő valami sz@rral, amit benyalnak/benyalunk.

Csütörtökön olyan édes volt Petra hazafelé a metrón! Többiek sajálhatják, hogy nem látták. :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Timi,
igaz, én nem a Lengyel Gyulába jártam, hanem mellette a gimibe, de emlékszem, tőlem olyanokat kérdezgettek anno, hogy szerintem milyen lenne a világ pénz nélkül, meg hogy mik a terveim az életemmel. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


ezt még fel akartam tenni, mert Ilbától megkaptam, de ő nem tette fel:

A 3 amígó 2 ill 3 hósan, és most....

Kép Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sasha,
jobbulást a gyerkőcnek! Szörnyű ez az otthagyott kisfiú esete... Komolyan mondom, majdnem elbőgtem magam... :cry: :evil: Az ilyet is anyának hívják? Hogy rothadna meg! :evil: :evil: :evil:

Ilbaaaaaaa,
mi a naptárkészítősök címe? Tudom, hogy a múltkor már feltetted, de elfelejtettem berakni a kedvencek közé :oops: Az a játszótér nagyon kafa, de mi még csak ölben mutattuk meg Petikének, hogy na, jövő nyáron itt jókat játszhatsz kisfiam :wink:

Bubek,
asztaaaaa, pont tegnap gondoltam erre a játszószőnyegen heverős képedre, azaz a fiúkéra. Hogy milyen jó lenne, egy mostanit is csinálni és összehasonlításképp egymás melé rakni. És tessék! :D Tök jó!

Lázbérc: Északi-középhegységben van, egy víztározó (Lázbérci víztározó) mellett. A legközelebbi város hozzá Kazincbarcika. A víztározó másik végében található kis falu Uppony, itt nagyon jó kis túrát lehet csinálni, szép sziklás hegyek, védett növények... De a neten is van kép, a ház neten történő fellelhetőségén pedig rajta vagyok :wink:

Kép
mancs
 
 


Lábércről ennyi van:
Kép Kép
Ezeket tavaly nyáron csinálta Mbá. Ahogy a képen látszik, a víztározó hosszan benyúlik a hegyek-völgyek közé, ott van Uppony.

Kép
mancs
 
 


Halihó!

Gyorsan bejelentkezem. Vendégeket várok és másik csoportot ebnédeltettem. Kész vagyok. Gyerek alszik a babakocsiban a konyha ablaknál.
Nem hiszem el, de az éjjel fél kilenctől negyed hétig aludtunk egyfolytában. :lol: Ilyet akarok!!!!!!!!!!!!!!!

Mancs a szállás lehetőséget lehet igénybevennénk. Anyukámékkal még kamasz koromban voltunk a víztározónál ősszel. Annyira csodás volt. Anyukám azóta is emlegeti, hogy elmegy oda. Csak sosem jött összel. Jó lenne elküldeni őket pihenni. Árak kellenének.

Mancsbá gratula az államviszgához. Én is Gyöngyöst nyúznám ha Ádusz hagyna tanulni. Milyen szakon végeztél?

Gabus látom van új babakocsi és sátor is.

Dia jó, hogy jelentkeztél! Olyan jók a képek!

Sasha kitartás!

Kép
vanília
 
 


Ezek pedig 2 éve, télen készültek Upponyban, egy családi túrán:
Hőfödte sziklák Kép Kép
Kép

Repül felém a hógolyó
Kép

Mögöttünk a víztározó egy része
Kép

Anyukám betemet, tesóm meg csak simán lábbal pöcköli rám a havat :D
Kép

Kép
mancs
 
 


A képeket azért raktam fel ilyen nagyban, mert a tájat másképp nagyon nem lehetne látni :wink:

Vanília,
ha jól emlékszem, télen 2500 HUF/fő/éj, ha már nincs fűtés, akkor 2000. Ha sikerül végre velük felvennem a kapcsolatot, akkor szólok! Nem szoktunk összejárni velük, csak nagyobb családi eseményekkor, most pl. Petikét jöttek megnézni. Előtte 1 éve, az esküvőnkön találkoztam velük utoljára. Elég elfoglalt emberek. Hol laktatok Lázbércen amikor voltatok?

Kép
mancs
 
 


Ja, Mbá idegenforgalmi és szálloda közgazdi lett :wink:

Kép
mancs
 
 


Mancs! Az már olyan régen volt. Fogalmam sincs.

Kép
vanília
 
 


Jajóóóóó :wink:

Kép
mancs
 
 


HA még be tudod tájolni a dolgokat... Beérsz Lázbércre, jobb oldalt van pár ház, bal oldalt meg fű meg hegyek. Mész a víztározó felé, fel a gáthoz. Ott van a keresztanyámék háza, pont mielőtt a gátra felérnél.

Kép
mancs
 
 


Bnetet megszállták az ufók. Előző hsz-em 2006. okt. 01. 4 óra 28-kor ment el :shock: :lol:

Kép
mancs
 
 


Anya, így kell mászni?
Kép Kép

Ezt kérem karácsonyra!
Kép

Kép
mancs
 
 



Kép
mancs
 
 


Húúha, de jó képeket tettetek fel, Mancsi, Bubek, Dia, Ilba! Végre nem csak a saját gyerekemet nézem. :lol:

Én Tücsinek akartam mondani csütörtökön, hogy sztem sokat fogyott, főleg a kozmetikusos képen láttam úgy a karján pl. :wink: Meg a frizkója is tök tetszik, jól áll neki. :)

Bubeken felbuzdulva:

2006. január
Kép

2006. november
Kép

Somlói
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sasha, és többiek, nem lehet, hogy annak a 2.5 éves kisgyereknek történt valami baleset pl az anyukájával?

Gabus, én lemaradtam csütörtökön az úti élményeidről kispest-pestújhely útvonalon, nem elevenítenéd fel a legprominensebb részeket? Csak annyit tudok, hogy hihetetlen hosszasan jöttetek, és jöttetek, és csak jöttetek kozákékhoz..

Tényleg Natasa, egyáltalán nem döbbentünk le a hajszínedről, úgyhogy jól sikerült, pedig előzetesen alaposan ránkijesztettél..

Mancs, ilyen gyönyörű tájak nincsenek is Magyarországon. Nyugodtan bevallhatod, hogy egy svájci képeslapot szkenneltél be..

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
Mbá üzeni, hoyg mindez azért, mert jó a fotós és nem HOMÁLYOS a kép :twisted:

Kép
mancs
 
 


Gabus,
ezt már rég akartam... Küldd már át nekem lécci azokat a képeket (eredeti méretben) amik akkor készültek, amikor Nálatok voltam! Köszi :wink: Ugyanis az Outlookban megvolt nekem az a levél, amiben küldted, de amikor lecseréltük a gépet, minden adat le lett mentve, csak az Outlook nem :evil:

Kép
mancs
 
 


Ja Gabi, meg küljd lécci nekem is egy kis Somlajost (somlóit) :P Nyami és köszike :D

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!
Gabi!
Én is úgy vagyok,hogy most már leállítom magam,mert minden hónapban veszek valami játékot Dominak. :wink: :oops: De olyan nehéz megállni.... :lol:
Nagyon szupi Livi kuckója.Domi is nagyon szerette.De nem sokáig tartott,mert amikor kukucskált ki az ablakon addig-addig húzta lefelé(alacsonyabb volt mint az ablak nyílás),hogy a végén teljesen végigszakadt az oldal. :twisted:
Somlói,nyami tud élni a leányzó. :wink:

Timi!
Nem tudom lesz e Télapózás az oviban,még nem beszélgettem erről az ovónénimmel. :wink: De a jövőhéten már ráfogok kérdezni.Eddig elvoltunk havazva más fontos tennivalókkal. :lol:
Nagyon tündéri Szilvi a csíkos ruciban. :lol: Hol voltatok Fannival sulit nézni?Bocsi de levagyok maradva. :oops:

Mancs!
:shock: :shock: Már Petike mászik :?: :shock: :shock: Nagyon levagyok maradva. :oops: Gratula hozzá. :lol: :wink:

Ilba!
Köszike megvagyunk.Én sokszor 8-9kor már dőlök be Domival az ágyba. :shock: A haját levágtam"mondván erősödjön."Erre ma a tv-ben hallom Gyarmati Andreától,hogy tévhit,hogy a többszöri vágástól erősödik a gyerkőcök haja. :evil: Viszont akinek a babucija kopasz a születéskor az ne keregjen,hogy nincs hajas babája mert ezeknek a gyerekeknek erősebb lesz az immunrendszere. :roll: :? Édes ahogy alszik Beni úúúúúgy megpuszilgatnám! :lol: :lol: Látom van egy kedvenc gatyója is. :wink: :lol:

Gabi,Timi,Mariann!
Ha nem esik az eső a Ludvig urak mennek a bölcsibe. :lol: :!:

Vuka!
Jövőre ajálom Nektek a Mikulás házat tényleg szupi. :wink:

Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


keregjen=keseregjen
bizonyos emberek miatt javítottam ki,bár tudom,hogy Te tudod,hogy én mire gondoltam. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia, igen, olyan szőrözők itt nyelvileg egyesek. Nem úgy, mint én, aki a keregjen-t fejben rögtön ki is egészítettem egy szóeleji "nye"-vel, és végülis majdnem eltaláltam. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Háááááj,

Dia, akartam megköszönni a dícséretedet, és elfelejtettem.... :oops: Szóval köszi, de sztem nem fogytam...sajnos.... :oops: pedig jó volna...úgy 5-6 kg-t. Hajam más az biztos, vagy 20 cm-rel rövidebb, és vannak benne csíkok.
bizony. De akkor is, köszi! :D Jól esik a lelkemnek, hogy legalább valaki más csinosnak lát.(Aki nem Apa mondjuk, bár őszerinte is fogyhatnék... :oops: )

Gabi, jó ez az ilyen volt ilyen lett képsorozat, mert nagyon jó őket nézegetni. Milyen sokat változtak a gyerekek 10 hónap alatt!!! Elképeszt mennyire fejlődnek iylen kicsi korban...Mi meg csak annyira változunk, hogy őszülünk, meg fáradunk, meg öregszünk! De jó lenne megint gyereknek lenni!!!! :lol:

És egy képsor: Marci így aludt tegnap este :) - még akkor nem volt rajta zokni, mert levágtam a lábáról a körmöt (képzelhetitek ebben pózban milyen remek lehetett!!! :lol: ) De amiért felteszem: hát nem cuki tappancsok??? Muszájból adtam is rájuk akkor este puszit... nem is ébredt fel rá, hála az égnek...:lol:
Kép Kép Kép

Délután meg voltunk Tücsiéknél egy kicsit, Azuram lehet csinál nekik valami cipőszekrényt, vagy mit (nemtom-merén-a-gyerekekkel-foglalkoztam... :lol: ) És ez nem klikkesedés ám... :wink:

"Gergő! Nem látod hogy előbb ki kell bontani??? Add ide, majd én kinyitom, okés?"
Kép

"Szasztok, mi felmentünk az emeletre, megmutizom Marcinak a szobákat, meg csinálunk fent egy kis rendet... :wink: "
Kép

"Király a TV-tek Gergő, de azért ez a laszti sem rossz! Látom, a rágcsát idehoztad, legalább éhen nem halunk a film közben..."
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Huhh, Livi és Sziszkó mennyit változtak! :shock: :shock: :shock:

Gabi,
Nagyon jó ez a sátor! Mekkora? Én is szeretnék, de hova rakom? :roll:
Jó az új avatar!

Tücsimami,
Megkaptam a képet, csinálom! :wink:

Vuka,
Voltatok a játszón?

Timi,
Mi benne vagyunk a buliban! :wink:
Kérdések. pl. 3 kívánságod lenne, sok pénzed lenne, miniszterelnök lennél, milyen állatot szeretsz, hová utaznál, miért, szóval szinte bármit kérdezhetnek.
Felvételi előtt 1-2 héttel szerintem nézzen híradót Fanni, persze nem kell politikailag a toppon lennie, de ártani nem árt (ki a miniszter, EU, háborúk, stb.)
Ezek az én tapasztalataim, persze nem abból a suliból.
Naptár: igen, Karácsonyra nagyszülőknek lesz, jövő héten meg is rendelem szerintem, még vártunk szülinapos képre novemberhez. A tiétek már megvan?

Bubek,
Deeeee, fel akartam tenni, csak egyszerűen nem jutottam el odáig :oops: , illetve tegnap nekem este nem jött be a bnet.

Mancs,
http://www.xn--falinaptr-71a.hu/nyito.htm
Hát ez valami meseszép hely! Köszi a linket!
Petike milyen ügyi már!

Holnap a Naplóban lesz a romlott kajákról szó!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók megint a képek, mind a klubbbbbosok, mind a házifotók, aranyosak nagyon a csöppségek!

Mancsék, nagyon szép helynek tűnik Lábérc. Hihetetlen jó helyek vannak kishazánk eldugott zugaiban. Még Gabi ismerőséék jártak úgy, hogy túráztak a Mártában, leszálltak a kisvasútról (Cserkő állomásnál), mendegéltek az erdőben, majd egyszercsak egy mesebeli tisztáson találták magukat: egy kis tó, mellette egy kis zöld gyep, szembe sziklafal, körös-körül meg az erdő. Ezen felbuzdulva aztán mi is elszambáztunk oda Gabival. (sajnos elég trééé fotókat sikerült csinálni, úgyhogy azokkal inkább nem "büszkélkedek")
Ja, Mancsbá, gratula az Államvizsgához (vagy írhatnám azt is, hogy álomvizsgához :) )

Jumam, az a hátonfekveevős kép eléggé.. :oops: , kb. olyan hatása van a fotónak, hogy amíg a süket apjuk ott elalél Livi mellett a gyönyörtől, addig szegény gyerek épp az utolsó falatot tömi a szájába.. :oops: . Amúgy tényleg igyekszünk odafigyelni ezekre (bár a bizonyítékok mást sugallnak :wink: )

Bubek, jól esett, amit írtál :)
Sajna ritkán tudok olvasni, s mire írnék, addigra már elavulnak a gondolataim, így mostanában megint a képnézegető/-felrakó üzemmódban üzemelek főként.
Orrszívás, :cry: , nagyon rossz tud lenni. Livi kiskorában volt egy órrszívásos periódus, aztán jó hosszú ideig elfelejthettük ezt (és Livi is), aztán amikor nemrég megint ránkköszönt az orrvszívó-szezon, akkor Livi ismét új élményként élte ezt meg. Szegény sírt nagyon eleinte. Az első ilyennél úgy volt, hogy Gabi kezében volt a szörnygép, és én fogtam Livi fejét, ne "hadonásszon" vele. Gabi szívta Livi orrát, majd mikor szünet következett, Livi odabújt hozzám zokogva (persze hogy én voltam a jóságos apuka, mivel Gabinál volt a gonosz szerkezet). De aztán szegény Livinek rá kellett döbbennie, hogy én is a "sötét" oldalon állok, mert következett egy újabb orrszívásos adag. Na, amikor ennek vége lett, akkor (mivel Livi szemében átminősültem paraszt apává :) ), ezért szegényke odaszaladt a szekrényhez, és neki sírta (mit sírta, zokogta..) el a bánatát. Olyan megható volt, odadugta a fejét, és két kézzel takarta a szemét oldalról... Azóta szerencsére változott a helyzet (...és azért bennünk is vígaszt talál, nem csak a szekrényben :) ), bár korántsem örömünnep még ma sem az orrszívás.

Ja, a régi képek kapcsán kicsit én is nosztalgiázok. Livi mászni tanul:

Na, megy ez!!
Kép

Platttty...
Kép

Zzzzzz...
Kép

Na jó éjt, átadom Gabinak a terepet, mielőtt lekaratélyoz engem a gép elől...

Üdv: Zoli
liviapu
 
 


Ilba sajnos nem jutottunk ki a szigetre, csak a Szent István parkba jutottunk el. Ott is jót hintázott, csúzdázott ... Petra, aztán betértünk a cukiba, majd újra a játszón kötöttünk ki és kezdtünk mindent elölről.

Porszívót sajnos megint elő kellett vennem, de szerencsére Petra még mindig nagyon jól viseli, viszont nekem kezd elegem lenni a náthából.

Na ma apa bepróbálkozik a bealtatással, eddig üvöltés, pedig én nagyon drukkolok.
A francba már vissza is jöttek, nálunk is bekapcsolt a vízszintjelző. :evil: Kénytelen leszek gonosz anya lenni, aki bealtatja síró gyerekét.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba,
95×75×107. Sztem ne vegyél ekkorát, mert még Livi szobájába is nagy. :roll:

Mancsi,
elküldöm szívesen a fotókat, csak győzd kivárni... :oops:

/Hallom Livi megint mocorog, tegnap is pont ilyenkor kelt fel./ :?

Dia,
holnap Anyukám jön délelőtt, nem bölcsizünk. Amúgy meg oltásra kellene menni, de elfelejtettem kiváltani a vakcinát a gyógyszertárból, így kérnem kell új időpontot szerdára. :oops: Az a baj, hogy 2 hónappal ezelőtt kaptam meg a receptet és kiment a fejemből, hogy ezt a szurit nekünk kell megvenni.

Cool,
akkor elmesélem. :wink:
Reggel kilenc után felkeltettem Livit. Tisztába tettem, felöltöztettem, megetettem. Utána összekészítettem a cuccokat. Közben, a háttérben ment a tévé, lefolytattam 1-2 telefonbeszélgetést, L meg játszott és nyivákolt, hogy vegyem fel az ölembe. Fél 11-kor lementünk a lifttel, ki a kapun, a közérthez, ahol Mariann és Ádusz vártak. Jobbra fordultunk és elindultunk a kökire. Két oldalt fák, az autók jöttek-mentek, kutya- és babasétáltatók haladtak mellettünk, meg velünk szemben. Átmentünk néhány zebrán, majd megérkeztünk a metróhoz. A mozgólépcső tetejénél szokás szerint felszerelkeztünk enni-innivalóval, békávéjeggyel. Amit persze elfelejtettünk lelukasztani, így miután befészkeltük magunkat a metróban a legtutibb helyre, szálltunk is le izibe, Mariann visszament a jegykezelő apparáthoz. A kövi metróval már elmentünk. Írtam egy sms-t Vukának, hogy most indultunk. Egymás mellett ültünk, Mariann belül, én kívül, gyerekek egymással szemben. A metró vezetője minden állomásnál kinyitotta, majd becsukta az ajtókat. Fél óra múlva kiszálltunk Újpesten, megdöbbenve tapasztaltuk, hogy kb. 10 fokkal hidegebb van, mint otthon volt. 2 metrót megvártunk, a másodikkal megérkeztett Petra és anyukája. Felküzdöttük magunkat a lépcsőn, közben egy "érdekes" férfi meg akarta csókolni a kezem, mert valami rejtélyes okból azt hitte, hogy mind3 gyerek az enyém. :shock: Asszem vodkát reggelizett.
Elsétáltunk a 96-os megállójához, gyerekeket sietve betakaragattuk, mert kezdtek zúzmarások lenni. Csináltam 1-2 képet a megállóban és drukkoltunk, hogy alacsony padlós busz jöjjön. Nem az jött... De üres volt, így könnyedén fellibbentünk a hátsó ajtónál. De. Jött a következő megálló, ahol 5487 utas szállt fel, ebből 5485 a hátsó ajtónál. Az idősebbek átroncsoltak a babakocsikon, majd jóízűen leültek és elérzékenyülve mosolyogtak a babák láttán, a fiatalabbak csak rosszalló tekintettel az ajtónál maradtak egymáson és Petra babakocsiján állva. Egészen a céllállomásig minden megállónál a "mi a ... anyjukért nem mennek már beljebb??? - Há mer 3 babakocsi van fent, hogy rohadjanak meg a kölkökkel együtt (ezt már csak mint gondolatolvasó tudom...)" rigmusokat hallgattuk. És eljött az utazás csúcspontja, a leszállás. Tanakodtunk, melyik irányba célszerű elindulnunk, a hátsó ajtó mellett döntöttünk. 1. Vukáék eleve ott álltak, 2. ott férünk le. Mikor ez a szándékunk utastársaink számára is nyilvánvalóvá vált, egy kedves idősödő hölgy jelezte, hogy erre ugyan ne menjünk, mert akkor neki meg kéne mozdulnia. Ezt persze nem hagytam annyiban és felnyitottam a szemeit. Mégpedig: ha leszáll előttünk, akkor mi is le tudunk szállni, ő pedig vidáman vissza tud szállni a buszra. A másik lehetőség a repülő babakocsi. Mivel hármunk közül én álltam legbelül (asszem), nem láttam pontosan, hogy Vuka hogy tette le a bkocsit, de miután Petra már lent volt, ő hátra nyúlt a következő babakocsit lesegítendő. Ekkor a drága sofőr úr, hogy áldja meg a jóisten, úgy döntött, tovább kéne mán menni és rácsukta az ajtót a fejére. Tehát Petra a megállóban lent, Vuka és a többiek a buszon. És ekkor a sofőr úr élete legnemesebb hőstettét cselekedte, nem indult el, hanem kinyitotta az ajtót. Nekünk se kellett több, olyan gyorsan ledobáltuk a kocsikat a buszról, mint még soha senki, majd ocsmányságokat kiabáltunk a sofőrnek (legalábbis én) és a mutatóujjamat a halántékom felé emelve jeleztem, hogy mit gondolok a pszichés állapotáról. Ezután elénekeltük a jaj, úgy élvezem én a budapesti közlekedést című örökzöldet és belibbentünk a klubba.
Hazafelé nagyon gáz volt, tök nyugiban utaztunk, gyerekek aludtak vagy édesen vigyorogtak (ez Petra volt főként), nem estünk be a metró alá sem. Dögunalom.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
na ezért nem bkv-zom én babakocsival :evil: Ma a Tiéd a harmadik "rácsukta a buszsofőr az ajtót a babakocsira/anyukára/gyerekre" témájú sztori, amit olvastam :evil: Mi a f*ért van akkor az a kib*ott visszapillantó tükör?!?!?!?!?!
És akkor a drága kedves magyar utazóközönségről még nem is szóltam :evil:

Megyek aluszkálni. Jóccakát! 8)

Kép
mancs
 
 


Dia,
igen, már mászik Petike :wink: Azaz kúszás és mászás ötvözetét műveli... Hol ebből, hol abból van a több. De egyvalamiben hasonlít mindkettő: gyors, mint a villám! :D

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
igen...
Mondtam is Timinek, hogy én ezentúl egyedül megyek, ha megyek. Ha többen megyünk babakocsival, sokkal nehezebb. Remélem, nem feltételezik rólam a lányok, hogy önzőségből, de nincs mese. Egyedül segítséget is könnyebben kérek, járművökön sem foglaljuk el a hely 70%-át stb. Na meg a hátam. Tényleg nagyon szívesen segítek babakocsit lépcsőztetni, ha ketten/hárman vagyunk, de most nagyon sok volt.
Mariann felajánlotta, hogy ha összejön, mehetünk velük kocsival, hát az szupi lenne, de ahhoz ragaszkodom, hogy a benzinpénzt összedobjuk. Hallod, Vanília? :wink:
Már 1-2 hete Livit sem bírom emelgetni, azon is csodálkozom, hogy eddig nem lett baja a gerincemnek a 40 akárhány kilómmal. Csütörtök óta folyamatosan fáj a hátam, eddig még lazábban vettem, de most betojtam. Ha kicsinálom magam, mi lesz Livivel? Persze van neki apukája is, de akkor is. :roll:
A bunkó emberek nem érdekelnek, lelkiismeret furdalás nélkül elküldök bárkit az anyjába (sajnos).

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Még a visszapillantó tükörhöz, hogy mikor felszálltunk, láthatta a jóember, hogy hárman vagyunk három babakocsival. 5 megálló múlva már nem ugrott be neki.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kihasználom az alkalmat, talán ilyen még nem is volt...

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!! :twisted:

Kép
mancs
 
 


Gabus,
én is elküldöm a bunkókat a jó édesanyjukba, de ha Petikével vagyok, visszafogom magam :wink:

Éjjel 2-3 óránként ébredt. 2x úgy volt, hogy tettem le és kezdett nyüszögni, úgyhogy repetázhatott :roll:

Kép
mancs
 
 


Én mindenképp kocsival megyek majd a szektába :twisted: és én is tudok 1 felnőttet+1 babát (ha hoz babaülést) vinni, meg egy kicsire összecsukható babakocsit is.

Kép
mancs
 
 


Gabus halálosan jól szórakoztam a sztorin...... a titeket negatívan érintő részek kivételével persze...

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok, mindenkinek jó reggelit!

Mbának utólag is gratula a vizsgához, üdv a klubban. Erre inni kell :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabus, a Livicsek zabálnivaló, ahogy kikukkant a tetőablakon. Meg egyébként is. :)

Ma a tegnapihoz képest csak közepesen sz@r éjszakánk volt, persze Petra ismét a mi szobánkban ébredt reggel. :evil: Viszon sajnos mostanra elhatalmasodott a takonykór, az elmúlt 1,5 órában csak 183264 szor kellett porszívózni. :twisted: :twisted: :twisted: A legújabb produkciónk ezzel kapcsolatban, hogy Petrát már fogni sem kell a művelet közben: csak ül apa (Antivagyok) foteljában, én meg vele szemben tartom a csövet ... ő meg az orrát. :lol: :lol: :lol:

Na mennem kell, mert Petra most válogatja a mai zoknimat.

Képeket későb küldünk.


Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Sziasztok!
Sajna az éjszaka Domit is elérte a takonykór.Arra ébredtem,hogy alig tud levegőt venni szegénykém és hánykolódik az ágyában. :evil: :evil: Még jó,hogy kifujja az orrát mert menekül a porszívótól. :wink: :roll:

Mancs!
Olyan furi,mindig az van előttem,hogy Petike még "csak"fekszik a pléden és gőgicsél. :lol: Hihetetlen mennyire röpül az idő.... :roll: :wink: Hiába,öregszik a Ti fiatok is. :lol:

Gabi!
Hasonló érzések kavarogtak bennem a beszámolód olvasásakor mint Cool-ban. Jót derültem,de közben átéreztem a helyzeteteket. :twisted: Mivel Domi taknyos lett így Ő részéről is kilőve a bölcsi holnap. :cry:

Mindenkinek pussssz!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


No halihó!

Az éjszakánk katasztrófális volt. Bömbölés másfél órán keresztül. Tsztába tevés, ivás, Panadol és Dentinox után három óra alvás. A mai nap kész voltam. Ádi is tök nyűg. Ráadásul Ő is taknyos lett. Három napig nem kelett szívni az orrát. Most megint. Nem tudom hol szedte össze és mit. :lol:

Gabus jó az utazás beszámolós sztori kár, hogy velünk történt. :lol:

Dia Dominak is jobbulást! Majd egyszer oszd meg velem a szalonnás szilvás harapnivaló receptjét. Karácsonykor újdonságként akarom tálalni a családnak. :lol:

Kép
vanília
 
 


Gabus:
imádlak, de sajna épp hogy híztam. :evil: Bezzeg nyáron lecsúszott 4 kg, senki nem vette észre :twisted: :lol:
az a helyzet, ha valami kínom van, pillanatok alatt beesik az arcom, és ugyebár Görgőke ott hisztizett, totál kivoltam. Talán azért tűnik soványabbnak a képes felem :lol:
A hazautatok egy horror volt. Egyébként minket is odacsukott a fekete 96-os a változatosság kedvéért.

Timi:
IGEN!!! Egy közös kis bulizás, vagy hétvégi kikapcs. apákkal, gyerekekkel már az én fejemben is felmerült, csak nem mertem előhozakodni vele. Kérdés, a többieknek mi a véleménye.

Képzeljétek, mától van a konyhában asztalunk, és nem a hokedlin eszünk, hurrá :lol:

Viszont úgy tűnik a mosogatógépünk nem jó,.... vagy csak nem tudunk vele bánni? Itt dühöngök, a fene enné meg.

Nálunk is orrszívás van, csak nem a játszóházi baci támadott meg minket?
Vendég
 


de vicces, az üzenetem ideje most nov.20. hétfő 0.30 :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Tücsi!
Olyan hétvégés apás taliban én is benne vagyok. :wink: Sőőőt,az Nekem tutibb mint a hétköznap.

Hurrá asztal. :lol: :lol: Mennyire van kész a kéró?Sokmindent kell még csinálni?

Mariann!
Jobbulást Ádusznak!Éjszaka. :evil:
Kajcsi:Nincs semmi extra az elkészítésben(talán csak Cool-on fogna ki :twisted: :twisted: ).Nos:Az aszaltszilva belsejébe krémsajtot teszek egy mokkáskanál segítségével majd ezt baconba tekerem és megtűzöm fogpiszkálóval.20dkg bacon,2 camping sajt és másfél cs aszilvából kb:60db szokott lenni.Kb:2000ft.Egy szelet baconból 3-4 falatka jön ki.Én úgy szoktam,hogy előző nap megcsinálom a falatkákat-be a hűtőbe és másnap sütöm.A fogpiszkálót beszoktam vízbe áztatni a kisült sajtos zsírt pedig felszoktam tunkolni kenyérrel. :wink: :oops: :lol: Remélem sikerül elkészíteni!Ha mégse hívj és irányítolak telcsin keresztül! :lol: :lol: Valószínű,hogy én is elkészítem az ünnepekre. :wink:

Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ilba:
köszi a képet :D
Vendég
 


Sziasztok!

Gabi épp Livizik, pontosabban Livi Donatellázik (Livi most kente be kedvenc babájának az "ínyét" :lol: )

Vuka, Antivagy,
nemsemmi Petra, már korábban is olvastam, hogy kifejezetten kedveli az orrszívást, nagyon aranyos lehet :D

Sajtiné,
Gabinak nagyon tetszett Zsófi "szavajárása", azóta óránként azt hallom, hogy "ott a papuuuucs" :D

Livi kalandvágya meg egyre fokozódik, már szinte mindig az ágyra akarja felcipelni a babakocsiját / kismotorját, s ott akar rodeózni a kis kaszkadórnő. Meg nagyon bejött neki az új sátor, átrendeztük a szobáját, most épp ilyen:
Kép
(kb. hetente, de minimum havonta átrendezgetjük szegényke lakosztályát, de nem zavarja - bezzeg anno ha egy széket fél méterrel odébb raktunk, a macsek fél napig csak szimatogatott, :D )

Na, és végül egy homályos kép Liviről:
Kép

(b@sszus, valakinek még akartam írni valamit, de eeefelejtettem :oops: , ha annak a valakinek az eszébe jut, hogy mit akartam írni, írja meg lécci :) )

Üdv: L'apu
liviapu
 
 


(francba, nem akarok "oldatetőt" - nem kell valakinek? Szívesen odaadom...)
liviapu
 
 


Tücsi,
neeeeeeeem hiszem, hogy híztál! :shock: Akkor valaki mást küldtél el magad helyett a talira. :lol: Gergő hisztizett???? Mé nem láttam én azt? Ja, tudom, mert nem hallottam Livi hisztijétől...
Utólag is bocs mindenkitől, hogy a csúszdát likvidáltam, de sehogy sem tudott megbékélni azzal, hogy egyedül nem tud, velem meg nem akar közlekedni rajta...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


A nap híre: FELÁLLT PETIKE!!!!
Már vagy egy hete azt csinálja, hogy kúszás-mászás közben odajön hozzánk és feltérdel. Azaz térdenáll és egy vagy két kézzel kapaszkodik belénk. Erre ma este ücsörgünk hármasban a szőnyegen, Petike a szokásos térdenállós mutatványát csinálja, majd fogja magát és Mbába kapaszkodva szépen föláll :D Persze néhány mp múlva hatalmas hátast akart dobni, de elkaptam. Aztán még párszor megismételte a mutatványát :D El is bőgtem magam, annyira örültem (örülök) neki :D :oops:

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?