Sziasztok!
Milyen szépen felpörgött itt az élet
! üdv az uj lanyoknak
! Es milyen jo, hogy ilyen sok kislany fog születni, eddig bö többségben voltak az urak
!
Toreau, igaz, hogy csodalatos dolog az anyasag
, de én akkor is azt mondom a kismamiknak, h élvezzék ki azt a csodaszép 9 honapot, mert ilyen egyszer van az életben (föleg elsö gyereknél) és sik-suk elmegy.
Imadok anya lenni, de azért néha nagyon jo visszagondolni milyen jo volt pocakosan maszkalni, mindenre raérsz, szoval tudjatok miröl beszélek
!
Nekem is mondtak, h élvezzem ki, de akkor nem igazan fogtam fel mennyire "szabad" vagyok. Mostmar értem
!
Szoval Endy én téged is irigyellek
! De megértem, amit irsz, valoban nagyon szuper, ha mar van egy kis rutinod és tudod hogyan "müködik" a gyermeked
!
Renata, tényleg béna, hogy Apa csak üvegen keresztül lathatja a babajat 4-5 napig, de ki lehet birni. Mas megoldas ugysincs sajnos, hacsak nem mész egyagyasba!
Kinga (Kgk) biztos benéz valamikor.
Mellszivo: Nekem is kézi Aventem van. Medellat probaltam a korhazban, de nem jött be (Anid, nagyon tetszett, amit irtal, tényleg kicsit olyan a medellas mellszivo
). Szerintem tök jo, amit Magnes irt. Ha nem vallik be, vagy ha elektromos kell (de ez azért ritka) el lehet adni.
Hasznaltan is lehet jokat venni, én is ugy vettem 6 ezerért és teljesen rendben van. Erdemes körülnézni a babaszoba.hu-n.
Nem vittem be a korhazba, mert nem gondoltam, h szükségem lesz ra (haha
). Haaaat ha bedurran a cici Pamela Anderson is kispalyasnak tünik és ilyenkor életmentö lehet egy mellszivo.
Egyébként tényleg lehet venni a korhazban. Es lehet elektromosat bérelni.
Kézi fejés: oulala!
A korhazban a tejkonyhas néni meg tudja mutatni a kézi fejést. Erdemes megtanulni, mert jol jöhet, ha nincs kéznél mellszivo meg sok mas miatt (kiskanalba cseppenteni, ilyen dolgok, jol hangzik, mi
?!). En is ugy jartam egyszer, mint Lilla, szörnyü volt kézzel fejni, azt hittem sosem érek a végére, közben meg szörnyen feszül. Géppel meg sik-suk megy.
Ja és mellszivot akkor adnak szivesen kölcsön a korhazban, ha veszel utana. Mikor kiderült, h kell, megbeszéltem egy baratnömmel, h kölcsönadja az övét, h ki tudjam probalni mielött veszek. Mar baromira feszült a cicim, de nem nagyon akartak adni, mert mondtam, h nem akarok venni...
Szilvi, remélem minden rendben lesz majd az UH-n és kiderül, h fiu-e vagy lany!
Cseragi, jobbulast kivanok, uuu, nagyon sz.r lehet most neked. MEnnek a gyogymanok és a gyogytündérek:)! Mitöl alakult ki a tejcsatorna-elzarodas??
Agi, nektek is jobbulast. Jol megtalat titeket ez a virus
!
Lilla, a biopiacon van Holle rizspép. A Napra nevü bioboltban is lattam (XI. ker Szabolcska mihaly utcaban).
Hat Bii tuti nincs lemaradva!
Magnes, nekem is alumüködik
. Ki a dokid, elarulnad? Nekem is tuti van, nagyon szeretem, de orakat kell varni nala, sztar doki. Mar nagyon unom, lehet valtanék injkabb, ha talalok egy jo dokit...
Uj lanyok, nem akartok bekerülni a tablazatba? Egyszerübb lenne mindenkinek megtanulni a neveket, megjegyezni ki hol tart. Tudunk drukkolni
! Na? Ha igen, Lillanak kell e-mailt küldeni!
Voltunk ma dokinal. Megkérdeztem mi a véleménye az oltasokrol. ö pont azt mondta, h veszélyesebb a meningococcus. Tehat pont forditva, mint amit a Timi mondott....
Es azt is javasolta probaljak joghurtot adni Vincének. Teljesen hülye ez a nö, az ételallergia nem a szakterülete ugy latszik....
Huncut, Te mar adtal tejtermékeket Sanyikanak??
örülök, hogy egy kicsit segitett a könyv. Hazilag készitett kajat nem probaltal neki adni?
Joe, pedalos mellszivo
Nem is tudtam, h van ilyen!
Na, hat megint szomenésem volt