Új privát üzeneted érkezett!

Ahh, hogy beborult :shock:

Kép
mancs
 
 


Gabus, oké, veszem az adást, ha van normális indok, földbedöngölés nélkül is..

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Itt vannak a friss hírek... Tegnap kora délután 39, 4-et mértem a Gergőnél, kúp után is maradt a 39,1. Háziorvos ugye megvizsgálta, aszonta a füle...

Ma a fülészeten voltunk, Dani javult, Gerinek nincs begyulladva a füle, ellenben csúnyán köhög és a fülész elküldött röntgenre. A Gergőnek tüdőgyulladása van :evil: Bent tartották a kórházban. 3x szúrták meg vérvétel miatt, de sikertelenül, úgyhogy leállítottam őket és elvittem aludni a kicsit. Most amíg alszik hazajöttem a cuccokért, remélem semmi extra nem lesz vele addig. Totál kész vagyok. Szerencsére hétvégére anyum elvitte a másik kettőt, de a kórteremben csak kiságyak vannak, meg háttámla nélküli fa ülőkés stokik... :? A mamás szoba 3, 4 és 5 ezer forintba kerülnek éjszakánként... kösz.

Na megyek is pakolni és robogok vissza a kórházba.

Kép
sasha
 
 

 
 

Sasha,
jobbulást!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sasha,
jobbulást, Neked pedig kitartás!!! Ez melyik kh? A Heim Pál? Szééép... :evil:

Kép
mancs
 
 


Ezt már régebben akartam...
Lázbércen kiadó ház család(ok) részére, szigorúan nem bulizásra, hanem kirándulóknak, pihizőknek, horgászoknak, vadászoknak. Keresztapámék csinálják, egy szép ikerház egyik fele (a másik felében ők laknak) 2 szintes, tetőteres, ha jól emlékszem 3 szoba, plusz egy nagy nappali kandallóval és ha emlékezetem nem csal aszonták, hogy már van csocsóasztal is :D 2 fürdőszoba, konyha, teljesen berendezve. Nagy kert, szalonnasütési lehetőség, egyebek. Gyönyörű környék, nagyokat lehet sétálni, kirándulni, és harapni lehet a friss levegőt :D
Keresztapám azt mondta, fent vannak a neten is, de sehol sem találom őket, majd rákérdezek megint.
Ha esetleg vkit érdekel, kurjantson, de időben :wink:

Kép
mancs
 
 


Hol van Lázbérc? :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
Mancsusz, én is ua akartam kérdezni mint Ilba :oops: Egyébként ha szép helyen van, akkor köszi lehet egyszer élünk vele, mert mi szoktunk sokan menni egyszerre kirándulni. Egyébként tök szolíd családok így tőlünk tuti nem kell félni. Felelőséget vállalok a barátaimért :) A netes címmel majd dobj meg ha meglesz!

Sasha, ezt a betegséges dolgot olvasni is sz.r :( Jobbulást meg kitartást!

Egyébként pont a 3 kórházas ügylet miatt dühöngök egy ideje,...gondolom ti is ismeritek a kormány újabb elképzelését. És én nagyon nem tartozom az Istvánhoz. Meg azokhoz a kórházakhoz sem, ahová menni akarok ilyen-olyan okokból. Szonját meg akkor is a Bethesdába viszem /remélem soha nem kell/ ha fejreállnak a fák az utcában! :twisted: /Kivéve ha vmi szakrendelés ott nincs./ No, most megint dühös lettem!

Gabus, én szuperül tudok fekve enni, inni :wink: Anyukámmal mindig veszekedtem is emiatt. Mert ő is nagyon tiltotta az ilyesmit, de főleg ha csoki vagy cukorka volt a szánkban,....mert látott sok ilyen fuldokló gyereket. Ennek ellenére én a legnagyobb fulladást a saját nyálamtól meg víztől szenvedtem el :shock:

Ilba, feladom a sapis versenyt. DE, harisnyákból nekünk tuti több van. Abból én olyan vagyok mint Kiszel a bugyikkal :wink:

Cool, hogy mi? Neked semmi újat nem tudok mmondani? :evil:

N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
akkor Te is magadénak mondhatsz egy Gabi-féle fejhajtást! :wink: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs, engem is érdekel majd a webcím, bár mi kifejezetten magányosan szoktunk családilag kiruccanni járni. De rendes, józanéletű emberek vagyunk a látszat ellenére.

Natasa, dehogynem tudsz újat mondani, délelőtt is kábítottál vmi olyasmivel, hogy márpedig én sportolok.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Köfi Gabi :)

Szonjec uzsizott egy kis banánt meg almát rágott mellé. Ez viszont nem vol elég és mandulájára papírborogatást helyezett :evil: Már későn nyűltam a szájába, de azért leöblítettük egy kis tejecskével :roll: Remélem kijön alulról izibe!
Megőrülök, nem lehet elcsalogatni a DVD lejátszótól. Az ok ma reggel derült ki,...van rajta egy 10x1,5 cm-es tükröződő felület amiben felfedezte magát. A kis egó :D

Vuka, elég rosszul hangzik ez a depis időszak :( Nem tudod megkérni a párod, hogy egy pár órácskára foglalja le Petrát. Pl sétáljanak egy nagyot. Te meg addig ne takaríts hanem mondjuk merülj el egy nagy illatos kád vízben meg hasonlók!

No, holnap anyósékhoz megyünk. Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Aztán majd a lelkiállapotom alapján eldől, hogy jó lesz avagy naggyon várom majd, hogy hazaérjünk 8)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ja, már említettem csak senki nem újongott meg fütyürészett örömében. Ezért most konkrétumokkal jövök. Hátha vannak olyanok, akiknek útba esik itt a messzi Örs :wink: Szóval, a Sugár első emeletén van egy gyerekcipőbolt /új/. És baráti árakon vannak cipők. Pl Siesta téli cipő, jó kis bundás 4500-5000 Ft. Én nem nagyon tudom még az árakat, de ez talán jobb mint más üzletekben?! Bevallom, mi csak nézelődni szoktunk, mivel rendes cipőt még nem tervezünk venni Szonjának, de mellette van egy ruhabolt, ahol azért szoktunk vásárolni,....

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool,
nem csak azt az egy képet küldöm el, 4 van, amin rajta vagytok, oxi?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa, ez a siesta cipő nem egy mai csirke valószínűleg. Anyukám a múltkor említette, hogy mikor én kicsi voltam, akkor ilyet vadászott mindenki (kevéske sikerrel), és hogy most már azóta biztos merőben más a trend...

Kép Kép
coolasa
 
 


oksz, megjöttek, köfike!

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, nekem nagyon újak, mert nálunk a Cicban volt a menő. Én pl bennük menőztem :wink: Pont azt írtam, hogy még mindig kapni és Mo-on is. Egyébként meg Siesta-rokon csak ezt Szlovéniában gyártják :wink: És egy kicsit máshogy néz ki. No, majd ha már abban feszítünk akkor bemutatom :)

Ja, majd én is küldök képeket csak én meg attól leszek depi. Így még várnotok kell rá, de addig legalább ürülnek a postaládák.

Bubek, köszike!
Ilba, köszike!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Kedvenc:
Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool,
amennyire én tudom, a siesta ma is menő. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, igen, pont ezért írtam, hogy ez a márka még anyukámnak is ismerős volt, pedig 30 év alatt eléggé kicserélődött a piac.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, miért is 30 éve? Ja, hogy 30 éve :lol: Meg tegyük hozzá azokat a hónapokat, amikor még te sem feszítettél cipőben :wink:
Ha a wiw-et nézzük akkor elég későn kezdtél el lábbelit hordani :D
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jaaaa, mán értem! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa, hihi, tudtam hogy valaki kiszúrja... dehogy pont te, meglep, hihi.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok Babaszektás csajok!! :D

Nagyon jók a talis képek!Látom,hogy jó sok játék volt a gyerekeknek és jó kis nyűzsi is lehetett!
De az utazás az tényleg vacak,főleg ahogy Gabi elmesélte :D ,a buszon nem örültek a babakocsisoknak.

Vuka:

Hallom,hogy a buszvezető nem vette észre,hogy le akartatok szállni?Nagyon durva lehetett!

Ilba:

Köszi a kóstólót!Tbinek izlett!Azt mondta,hogy ezt is el tudná rágcsálgatni tv nézés közben :D Ebből tényleg korlátlanul lehez enni?
Köszi a köszöntést!

A képeken a gyerekek már olyan nagyok!Zsófi és Marci annyit változtak!
Szonja annyira édes arcokat tud vágni!
Szilvi meg felismerte Livit a képeken és mindig oda kellett tekerni az egérrel,hogy újra megnézhesse!

Az ájszakánk nálunk is szörnyű volt!!1 órától óránként kelt,végül 5 órakor már nem tudtam visszaaltatni,igy játék volt :twisted:
Reggel úgy éreztem magam,mint akin átment az úthenger,fájt a hátam,nyakam.Én is közel álltam a siráshoz!
De délután taliztunk Gabusékkal és ez jót tett a lelkemnek,mert sokkal jobb kedvem lett!De tényleg!!
Végül kiderült,hogy miért volt nyűgös Szilvi,mert kibújt a 6. foga is!

Sasha:

Drukkolok,hogy mostmár minden rendben legyen a gyerekekkel!

Eszti:

Gratula az elinduló Bencéhez!

Most ennyi jutott az eszembe,pedig akartam még valamit!Na mindegy!

Kép

Kép
novum
 
 


Halihó!

Petrát lepasszoltam, a nagyiékkal és apával elment a dédihez és az Auchanba. Addig én a barátnőmmel teázgattam, sütiztem és tök jót dumcsiztam (mint a régi szép időkben). Nagyon jót tett a lelkemnek. Azért utána kiporszívóztam és felmostam. Most egy kicsit TV-t nézek, pihizek, aztán még a konyhát rendbe kellene szedni, viszont vasalni nem fogok pedig igencsak kellene. Szóval Natasa félig megfogadtam a tanácsod. :wink:

Na megyek, mert most telefonáltak rám, nemsokára hazaérnek, szóval vége a jólétemnek.
Miért nincs olyan fej, hogy az egyik szeme sír, a másik nevet?!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Coolasa, povokálsz? Azt akarod mondani, hogy baj van a megfigyelőképeségemmel? Csak azért, mert minden születés- és névnap nem nekem jut elsőre eszembe,... :twisted: Ez most derékon aluli volt :x

Novum, te is a depisek táborát szaporítod? Mi van itt csajok, pedig az idő nagyon az őszi depi elen játszik! Grat. a 6. fogacskához is. Azért kérdezd meg Szilvitől hány fogát óhajtja így egyesével nap mint nap kinöveszteni?

Vuka, szupi, hogy egy kicsit feltöltődtél. Látod, lehet ezt gyakrabban is :)

Most én fogok lassan kiakadni :( Apa nem beszél Szonjához, mert "nem tud mit". Szét vet az ideg! 8 hónapig tudott, most hogy a gyerek még várja is, nem tud mit mondani neki? Komolyan megáll az eszem!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


A bizonyíték, hogy Timi a színtiszta igazat írta:

Csajok osztozkodnak a babakocsin
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Huhhh, lányok! Nem kéne nekünk összeköltözni egy kerületbe? Depi, vagy inkább úgy mondom rosszkedv ellen. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


"Költözzünk össze egy jó nagy házba mind ..." :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Timi,
Te milyen csini, vékony vagy! :wink:
Fanninak tetszett a suli?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba tetszik az ötlet! :lol: :lol: :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


A francba lecsúsztam a Barátok Köztről, mert ma előbb volt. :evil: :evil: :evil: (ez nem kedvez a depimnek :x )

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Natasa, már nem emlékszem, mit írtam, amit provokációnak vettél, de biztos tévedés, mert nagyon nem rám vall.

Timi tényleg csinik vagytok, és Szilvike jó magasra emeli a menetelésnél a csülköcskéit... engem is érdekel a Fannisuli (konkrétan az izgat, meddig kell várnunk egy jó fűtésszerelőre végre a szakmában... :wink: )

Én is sokallom a köztünk húzódó kilómétereket...

Kép Kép
coolasa
 
 


Timi, én is azt akartam írni amit Ilba. hogy vékony vagy! Már nem először nyúlja le a hsz-em lényegét :evil: Ilba, te is provokálsz? És nekem miért nem mondasz ilyen szépeket?
Tudom, mert őszinte ember vagy!

OK, de helyileg meg kell beszélnünk hová! És azok nem szavazhatnak, akik szavaztak a Babaszektára :P

Eszti, megsúgom,...Szonja ma megint cici nélkül aludt el apával. Úgy látszik nálunk az esti mese is hatásos :D Csak el ne kiabáljam :roll:

No, megyek vacsizni.
Pá!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, hihi, tudtam hogy valaki kiszúrja... dehogy pont te, meglep, hihi.

No, comment :evil:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, az miért olyan nagy szám, hogy cici nélkül Apával? Majd akkor szólj, ha cicivel Apával, az már érdekelni fog. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Cool,
a 10 milcsiért még számolunk!!! :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa, a "meglep" szóra vonatkozott a hihi, vagyis hogy eleve arra tippeltem, hogy te fogod kiszúrni.... tudoood, én ilyen vicces vagyok. Szóval most, hogy nincs már okod rám haragudni, nézz körül máshol, biztos találsz valami idegeskednivalót.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ezt tegnap este írtam, de az 500 Server Error miatt most tudom csak küldeni:

Hellósztok,

nahhh, én már tudok is egy jó kis telket Gödöllőn a Babaszekta lakóparknak. :) :wink:

Húú, csajok, nem irigyellek titeket a rossz éjszakák miatt, és meg is értem, mert nálunk is voltak ilyenek, és lekopogom, most már ez a 3. hónap, hogy jók az éjszakák, pedig volt fogzás bőven. 8)

Natasa :wink: ez szuper hír. Én is akartam dicsekedni, hogy pontosan ma az 5. nap, amikor Benyófi nem alszik el az esti cicin, hanem együtt lekapcsoljuk a kisvillanyt szopi után, beteszem az ágyba, kijövök, rácsukom az ajtót, és elalszik. Aztán reggel megyek be legközelebb, amikor felébredt. Szóval van remény. :wink:

Vuka, Mancs, nektek jó éjszakát, komolyan! Mancsusz, egyébként olyan nálunk is szokott lenni, hogy reggel beteszem a járókába (muszáj egy fél óra, amíg összedobom a lakást, kaját odakészítem), aztán jön a balhé, de frankón balhé, nem is sírás ez, aztán 2 perc múlva meg játszik édesen. :roll: Uhhh, nem eccerű.

Sasha, és akkor most bent alszol a kórházban? Szegényke, nagyon együttérzek veletek, és most már végre jobbulást az egész családnak!

Én kreatívkodtam, és csináltam egy pár képkeretet (10x15), most gyönyörű képek virítanak benne. JUhhhhééé, már olyan régóta vágytam erre.

Meg megajándékoztam magam egy pulcsóval is, narancsos-rozsdás színű, garbós. Csak hogy gyarapítsam a hóka felsőim táborát. :wink:

Holnap elutazunk Peti szüleihez, remélem jó idő lesz. Tudja valaki, hogy milyen?

Vuka, én is lemaradtam a BK-ról :twisted: :twisted:

Natasa, én ma Falcon cipőket néztem, jó áron, szuper minőség, magyar termék, olasz alapdesign. De szerintem mi csak majd csizmát, vagy bélelt bakit fogunk venni először, ha már fixen megy Bence. Az meg nem tudom, mikor lesz.
Vendég
 


Eszti, idézlek: "ha már fixen megy Bence. Az meg nem tudom, mikor lesz". Mondjuk holnap? Ahogy az ő ügyesedési ütemét nézzük..

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Szonja! Boldogságos 9-diket!
Andris! Boldog szülinapot!!!

Natasa,
Azért Szonjából remélem nem lesz Donatellácska. :twisted:

Timi,
Nagyon szívesen! Azért csak ennyi, mert ennyi volt itthon. :oops: Ebből lehet nasizni sokkal bátrabban, mint chipset, csokit, de persze nem azt jelenti, hogy az egész zacsit és hogy még fogyni is fogsz. :D

BK-t azóta nem láttam mióta Benit pont akkor fürdetjük. Kb. 4 hónapja. :?

Eszti,
Nekünk is Falcon cipőnk van, én 2öt vettem 6990Ft-ért akcióban, szerintem is nagyon jó minőség.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok,

Mancsi
jót nevettem a vízszintjelzőn :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem is előfordul, hogy éjszaka parádézik és olyan mérges vagyok, hogy fel tudnék robbanni.
Ilyenkor én is azt gondolom magamban, hogy normális vagyok????
Én sem szoktam így begurulni.
De biztos a fáradság teszi.

A lakás romokban...
Ez is nagyon aggaszt.
40 tonna vasalatlan ruha
és persze a kupleráj
Zsófi kirámolja az összes fiókot stb.
Annyira zavar. Mi régen szép rendben éltünk :roll:
Jó nem voltunk azok a nették, de azért rend volt mindig.

De egyébként alig vagyunk itthon, állandóan megyünk.
Ezért sincs időm a rendrakásra.

Én nem is hallottam azt a romlott hús dolgot :shock:
Beszarás.
Hogy van pofájuk, komolyan mondom.

Jó 7végét!!!!
Sok alvást és pihenést :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sziasztok!

Hazaugrottam kicsit, most alszik a Gergő.

Az anyaszállón aludtam a Heim Pál kórházban igen.
Gergi éjfélkor felébredt, mert csurom vizes lett olyan melege volt. Dög meleg volt abban a pici szobában. Aztán az öltöztetés, orrszívás, orrcsepp és lázmérés után csak hajnal 2-kor tudott vissza aludni. Onnantól viszont csak reggel 7-kor hívtak, addig aludt. Szegény anyuka a szobában meg fent éjszakázott egy széken, a fia (16 hónapos) fél óránként ébredt szopizni elmondása alapján.
Ma is volt már láza a Gerginek, de már nem ment 39 fok fölé, "csak" 38,8 volt. Kapott vénásan neki való algopirint és fél óra alatt lement neki, de ilyenkor mindig annyira rosszul van. Elfehéredik, a szeme vörös, a feje, teste forró, a végtagjai, meg a nózia jeges és nyafi nagyon, láthatóan szarul van. Aztán lemegy a láza és mosolyog. Laborok, tájékoztatás gondolom majd hétfőn, de addig is kapja a gyógyszereket vénásan. Szegénynek pont abba a kezébe rakták a branült amelyiken az ujját szopja, és olyan rossz helyen találtak vénát, hogy a hüvelyk ujja helyett mindig azt kapja be. Nem is igen szopja így az ujját, lehet leszokik róla. Orvosok, nővérkék és az ápoló fiú mind-mind nagyon aranyosak, rossz szavam nem lehet. Egyébként tegnap tényleg azért nem tudtak vénát szúrni nála, mert annyira fáradt volt már és stresszes a sok vizsgálattól, de alvás után már simán, első szúrásra bent volt a branül. Az osztály is szép, nemrégiben lehetett felújítva. Ötletes és olcsó megoldásokat is láttam, nagyon tetszik. A csúnya kórházi beépített szekrénysort lefestették a fallal megegyező szép barack színre (szép kék a másik szín) és vékony fából készült "pálcikákkal" várat formáztak a szekényre. Ötletes, olcsó és aranyos.

Van egy rossz dolog is bent, de az nem a kórház hibája. Van bent egy 2,5 éves forma kisfiú. Tegnap került ő is be. Az anyja azt mondta neki, hogy 1 óra múlva jön és azóta is jön... Szegényke mindig megy mindenkihez panaszkodni, hogy anyaaa nem jön. Váltó ruha, papucs nélkül, kaja!!!! nélkül hagyta ott pár pelenkával amit már tegnap elhasznált így egy olyan pelenkát kapott ami egy vékonyabb felnőtt nőre is jó lenne!!!! Nagggyon durva. Teganp is egy papírzacskóban valami barna kenyeres szendvics maradványai voltak csak és a kics nagyon éhes volt már. Én meg ugye vittem minden félét, banán, alma, mandarin, szendvics, csokika :oops: úgyhogy adtam neki és mindet befalta amit kapott. De az ápló fiú igyekszik belevonni a teendőibe, ha az olyan. Pl spriccelhet a fertőtlenítővel a pelenkázóra, a székekre, aztán az áploó meg letörli... Egyébként korához képest szépen és választékosan beszél.

Na jó megyek lefürdök és robogok vissza.

puszi nektek!!!! ne legyetek soha betegek!

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
Sasha!
Ez borzasztó!!Nagyon sajnálom,hogy mind 3 csemetéd beteg,jobbulást kivánok Nekik! :cry: Neked pedig sok sok erőt,kitartást!

Gergőke!
Istenke éltessen nevednapján! :wink:


Megnéztem a talis képeket,szupi.
:wink: Kicsit irigy vagyok...... :twisted: De én is jöttem képekkel,hogy mi merre jártunk csütörtökön Domeszommal. :wink: Nagyon szupi volt,szép idő volt.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Na most van egy kis időm írni,

sziasztok,
remélem, a képek mindenkinek elmentek....

Sasha,
Hála az égnek, hogy Geri javul. Lehet hogy hét elején haza is jöhettek talán. Azért ez a tüdőgyulladás ez nem egy leányálom. Gyógyuljatok meg hamar!

Hát komolyan mondom...!!!Az ilyen anya az akit nem is tudom, hogy mit tennék vele...olvasom a sorokat, és könny gyűlik a szemembe. :cry: Két és fél évesen miért kell egy gyereknek így megtapasztalni, hogy mocsok anyja van????!!!! Az ilyeneken annyira fel tudok háborodni.
Na látjátok! Íme a példa, hogy ki az aki rosszul csinál valamit a gyereknevelésben. Az hogy mi azon agyalunk (na jó én nem annyira, de páran azért igen, meg azért én is hébe-hóba), hogy valamit rosszul csinálunk, amikor sír a gyerek. De mi ott vagyunk mellette, és keressük a megoldást. DE EZ?????!!!!! Istenem, szívem szerint nagyon be tudnék egy ilyen anyának olvasni...

Dia,
tök jók a képek! És akkor most Domi már megismerte a Mikit? Hogy-hogy ilyen korán volt valahol Mikulás, és karácsonyi ünnep? Nem is tudtam, hogy ilyen korán is tartanak ünneplést valahol! :roll:

Sajti,
Nálunk dettó ez a helyzet a renddel. Itt is kupi van mint állat, pedig szinte állandóan rámolok. Nem értem igazán, hogy hogy van ez...mi lesz velünk, amikor majd összevissza rohangál, és motorozik, és pakol méginkább mint most...???? hajaj...!

Eszti, aszta!!! :lol:
Benyó nem semmi! Jócskán túltesz Marcin...csak két hónappal korábban indult el... :)

Timi,
te tényleg nagyon csini vagy ám!!!!

Vuka, Mancs,
ne depizzetek, mert nagyon szépen süt a nap, és lehet nagyokat sétálni!!! És különben is hétvége van, ilyenkor Apával is lehet egy kicsit a tücsök... :)

Marci csütörtökön megfázott.... :? (amikor de vártunk rátok a parkban, olyan sokat aludt, és nem volt rajta sok ruha, mert úgy készültem, hogy nem alszunk, hanem dúdolózunk, csak amíg odaértünk, eladludt. Be volt takarva, meg lábzsák is volt rajta, de ez nem volt elég... :cry: ) Nincs láza, de tüsszög ezerrel, és szívom az orrát. Szegény, ha már meglátja az orrszívót, hogy dugom be a porszívóba, már nyöszörög...Aztán amikor meg odakészülünk, és bekapcsolom a porszívót, na akkor már nagyon sír...krokodil könnyekkel...én meg bírjam ki, és csináljam végig napi 10-12x. :evil: (Apa persze nem bírja ha Marci így sír, és olyankor ajtó becsuk, és megy a lépcsőházba cigizni... :evil: ) Szóval egyedül csinálom. De már kezd az én szívem is szakadozni emiatt... :cry:

Na megyek, mert ébred...
Pussz.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Lefürödtem... beugrottam még. Lehet du is jövök haza amíg alszik.

Gergőnap van-volt tényleg!
Gergőke isten éltessen sokáig neved napján!

Dia!

Gabi még úyg ahogy rendben van, csak köhög, de egyébként semmi extra....

Bubek!
Hát én is elátkoztam az anyját már vagy 1000x is, de előtte sose mondok semmit róla, mert akármilyen is, a gyereknek mindig az anyja az isten ja amit még nem mondtam. egyetlen egy db autót hagyott neki ott játék gyanánt. Valami kis teherautót... még jó, hogy volt nálam pár kisautó, meg egy zenélő béka. Azzal aludt.

indulok

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
Eszti, ez szupi, hogy Bence is elalszik cici nélkül. Látod, csak arra vártak, hogy szóbahozzuk a témát :wink:
Ilba, no akkor kiugrok az ablakon ha Donatellácska lesz a lányom. Az az lehet Donatellácska normális gyerek csak a mamája,...
Sasha, nektek továbbra is rendületlen szurkolás, hogy mielőbb mindenki egészséges legyen. Ez a kórházas történet az én szemembe is könnyeket csal, próbálom inkább felejteni. Olyan sok ilyen van :cry:
Ilba, köszi a köszöntést. Most mondja, hogy el is felejtettem, hogy ma hófordulós a lányom :oops:
Ildicsi, Domeszt, Domesztosznak olvastam itt a sok takarítanivaló láttán :) Jól ltom, hogy a Télapó ölében annyira nem volt frankó Dominak?

Most siránkozzak? Nálunk Szonja járóka nélkül is jól elvan egyhelyben délelőtt. Ezzel semmi probléma, lehet mellette sertepertélni. Mostanában inkább az idegesít, hogy apa, aki Szonja előtt folyton segített mindenben most tojik az egészbe. No, engem sem kell félteni, mert tudok ám sárkánykodni. Csak sokkal jobb lenne ha nem kellene :roll:

Falcon cipő? No, majd megnézem! Én most az Elephanten cipőket néztem meg, mert a szomszéd anyukák nagyon dicsérik. Eszti, nálunk is csak stabil járásnál lesz normál cipőnk. De először ortopédiára megyünk,.....Van egy olyan érzésem, hogy nálatok a cipővásárlásra már nem kell sokat várni :wink:

Sajt, eszembe jut, hogy te este takarítasz, főzöl. Komolyan emelem kalapom. Este már annyira rongy vagyok, hogy mindent ami a cirkuszt okozza inkább kihánynék az ablakon :?
Ez néha megijeszt, mert a házban sokkal nagyob helyen kell majd takarítani :shock: Eszti, nem írtál a takcsinéniről :roll:
No, lassan indulunk anyósékhoz. Ott is alszunk. Ma vettem Ikeás etetőt, hogy nekik is legyen,.... Remélem hamarosan nem Szonja lesz az egyetlen unoka!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!
Sasha!
Akkor a két csemetédnek kivánok jobbulást!

Bubek!
Akartam írni,hogy "szerintem"sokat fogytál!( :?: )Nagyon jól nézel ki.Vagy csak a hajad más?Mindegy,akkor is csini vagy. :lol:
Az ovis csopival voltunk Nagykarácsony településen ott lakik a Mikulás. :wink: Nagyon szupi hely.A Mikulás fogadott minket a házában ahol a gyerekek énekeltek Neki,verset szavaltak,majd kiosztotta az ajándékokat a puttonyából. :wink: Aztán megmutatta a dolgozószobáját(ami természetesen tele volt sok-sok levéllel)és ott kérdezgethettek a Mikitől.Majd elmentünk a Miki játszóházába ahol rengeteg játék volt.Erről is teszek fel pár képet.lehetet itt csuzdázni,gyertyát készíteni,gyöngyöt fűzni,rajzolni,stb...E mellet van büfé,ajándék stand és étkező.Mindenkinek csak ajálani tudom mert nagyon szép hely és jó kirándulási lehetőség az egész családnak!ja,és az ára se húzós mert mind ez a felsoroltak 800ft/fő.Itt is utána nézhetsz:www.mikulásfalva.com vagy www.mikulashaz.dunaujvaros.com
Itt van még pár kép a játszóházról: Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Hahó!

Voltunk Szigetelni :lol: ebben a szép időben, annyira szép most minden. Megnéztük az állatokat, vettünk perecet, meg elmentünk az uszoda melletti játszóra. Hát jövőre kell oda 1 tali. Annyira jó játékok vannak, hogy csak bámultam. Még nem is láttam ilyeneket. Körbesétáltuk, kinéztem Beninek egy rugós elefántot, akarom kivenni, erre bealudt. :shock: Szóval neki ennyire jött be a dolog. :D

Kiborulás: néha én is idáig jutok, én ilyenkor sajna rákiabálok :oops: , amit ugye azon nyomban megbánok és elkezdem puszilgatni. :D

Dia,
De jó képek!
Hová lett Domi haja? :D
Hogy vagytok?

Betegeknek továbbra is drukk és gyógyuljatok!!!

Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Sasha,
folytatom a sort, én is mielőbbi gyógyulást kívánok, és mielőbbi hazatérést Gergőkének!
Azt az ápoló fiút én is ismerem, tényleg nagyon jó fej.
Hát, a nővérek, orvosok helyében sem lennék ilyenkor, mit tudnak csinálni, ha egy "anya" így lelécel? Ők etetik, itatják? Meg a többi gyerek anyukája? Durvaaaaaaa.

Dia,
jók a képek!
A klubtagságidat nem fizettem ki, mert azt mondta a nőci, hogy ha legközelebb jössz, akkor majd Te fizesd ki, meg az adatlapot is akkor fogod kitölteni.

Hát, mostmár fix, hogy Mikire nem veszünk semmit Livinek. Annyi mindent kapott ebben a hónapban, hogy ihaj. Pl. ma vettünk neki egy kis játszósátrat, mert ahol eddig látott, mindig oda volt érte.
Nagyszülőktől, Kersztanyjától úgyis fog kapni ajcsit, ölég lesz az neki.
Mi pedig jó időre befejeztük a játékvásárlást...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?