Új privát üzeneted érkezett!

Mamac,
hogy választották el? Hűha, Áronbaba felállt? Ez igen!

Ilba,
el tudom képzelni, mit kapsz a sok okostól :evil:

Kép
mancs
 
 


Noki sem a suttogó hatására alszik jól, hanem mert jól alszik, és kész. Amíg ébresztett éjszaka, dehogy hagytam sírni, etettem, végülis apukája korán kel hogy dolgozni menjen, mely keresetből tudjuk aztán megfinaszírozni a mammutbőröket és a medvehájat a barlangunkba télire, így egyszerűen jár neki az éjszakai pihenés.
Ja, és Nokinak is.
Ja, és nekem is.

Kép Kép
coolasa
 
 


Megyek aluszkálni, jó éjt!

Kép
mancs
 
 

 
 

Én nem szoptatom Petrát éjszaka, mert nincs rá szüksége. Amikor kicsi volt természetesen szoptattam, aztán 2 hónapig átaludta az éjszakákat, vagyis nincs szüksége éjjelente kajára, majd elkezdődött a fog mizéria és azóta kelegetünk éjszakánként. Már rengeteg módszert kipróbáltunk, volt ami bevált, de Petra 2 hetente változtatja a szokásait, szóval mire végre elérünk valamit, új módszer kezdődik. Nekünk is volt olyan, hogy délutánonként csak betettem a kiságybe és be is aludt egyből.
Valószínűleg azért nem kell nekem most éjszaka szoptatnom, mert Petra cumizik, így ha felébred átmegyek, visszafordítom hasra és berakom a cumit a szájába, majd alszik. Csak ha nagyon vígasztalhatatlan, akkor adok neki cicit, de volt, hogy az se nagyon hatott. Ebből is látszik, hogy a foga fáj. A gyógyszerek pedig semmit nem érnek, bár a Dentinox azért néha hatásos, amint bekenem alszik tovább. Már alig várom, hogy kijöjjön a fenti 4 foga.
Na az egészből annyit akartam kihozni, hogy én nem ítélem el azokat akik szoptatnak éjszakánként, és vannak gyerekek akiken néha bejönnek a módszerek, aztán hatásukat vesztik. Mindenki jó a saját módszere, mert minden baba más.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabuska elmentél már lefeküdni, még nem válaszoltál a kérdésemre?!
Hol és mikor találkozzunk (Klinikák vagy Újpest Városkapu)?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Cool,
na ezé nem vártam volna el soha Zolitól, hogy ő is keljen fel éjjel, ha Livinek valami nyűgje van. Annyi értelme lett volna, hogy dögfáradtan kínlódott volna a melóhelyén, valamit elbaltázott volna, aztán nézhettünk volna. Vagyis ő másik állás után...
Mikor a foga miatt nagyon sír, akkor ő is megnézi, hogy mi a helyzet, dajkálja is, de nem azért mert ráparancsoltam, hanem nem bírja, ha egyetlenkéjének fááááááj. :lol:

Vuka,
a Klinikáknál kiszállni, aztán vissza, nem sok értelme van, csak a Kökin megszerzett jó kis helyünket otthagynánk, hogy aztán visszakászálódjunk a tömött metróra. :roll: Ugye nem hari? :oops: Küldd el a számodat mailben, útközben egyeztetünk, ki mikorra ér Újpestre, Jó lesz így?
Livicsek is hason cumizós. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vanília,
az uccsó kék sapi a legkirályabb!

Mamac,
hát, ugyibár az lesz a nevünk, ami a legtöbbünknek teccik. És akkor jön ki a legreálisabb eredmény, ha mindenki azt mondja be, ami a legjobban bejön neki. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska eredetileg én is Újpesti találkát akartam, csak nem értettem, hogy miért írod a pontos időt a Klinikákhoz, ezért kérdeztem.
Mail-ben küldöm a mobilszámom.
Akkor ha jól számolom kb 3/4 12-kor lesztek Újpesten? (csak hogy tudjam mikor induljak)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba nekünk csak 2 téli sapink van. :oops:
(Az egyiket No-ban vettük, a másikat kölcsönbe kaptuk)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
bocsesz, úgy rémlett, hogy Te is írtad a Klinikákat. De visszanéztem és látom, hogy csak én képzelgek. :oops:

Ami biztos, hogy fél 11-kor indulunk itthonról, jó esetben fél 12-re Újpesten vagyunk. De ha picit várnunk kell egymásra, az sem gond. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska mailt küldtem.
Szoba közepére kiraktam a kengurut, hogy el ne felejtsem visszaadni.

Ja erről jut eszembe: elértük a 7,5 kg-ot. Nem a dokinénink volt a tanácsadáson, hanem egy helyettesítő. Kicsit nehezményezte, hogy Petra nem hízik túlzottan, csak havi 10 dkg-ot. Augusztus óta csak fél kg-ot híztunk. Szerintük a szopiban már nincs elég tápanyag, próbáljak minél több főzit adni. A gond csak az, hogy Petra azt eléggé utálja, inkább a gyümik mennek. A védőnő is mondta, hogy etessem jobban, aztán rám nézett és közölte, lehet hogy a gyerek az anyjára ütött.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Benevezek én is a sapi versenybe: nekünk 3 téli sapink van, abból az egyik még nagy (örököltük), a másikat kimostam és kinyúlt, tehát használhatatlan, így 1 maradt, ami hordható...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska akkor én is igyekszem fél 12-re ott lenni.
Na megyek elteszem magam holnapra, ill. belekezdek a lefekvési ceremóniámba. Nem érdemes bealudni, Petra tutira ébred éjfélkor. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Gabi,
:lol: :D :lol: :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


A sapiversenyben ki nyer, akinek sok van, vagy akinek kevés????????
Csak a miheztartás véget! :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
jó kérdés! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nekünk is van kölcsönkapott, de már kicsi, szóval akkor már 3.
(Számít hogy használható v. használhatatlan :roll: )?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ez is jó kérdés! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Én még nem tudok lefeküdni, mert meg kell várnom, míg Ilba fogat mos... :evil: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


:twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Na, akkor jóccakát mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó éjt, szép álmokat!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok,

mennyi fura kérdés...????!!!
azt sem tudom melyikre reagáljak. és ráadásul egy órája csak olvastam. mennyit írtok!!! :twisted:

Na szóval:
Holnap:
Már várnak bennünket olyan fél 12h - 12h között. Egyébként több terem van, de mi a játszószobában leszünk.
fél 11h-től már mi szerintem ott leszünk (mert dúdolóra is megyünk előtte), bár Marci nagyon fáradt lesz utána, és szerintem kifogom vinni aludni a levegőre egy órára. de azután majd csatlakozunk ám hozzátok.

Gabi, igen lehet kaját melegíteni asszem. (Mondták, de még sosem próbáltam ki. Majd holnap mi is, mert én is elviszem az ebédjét Marcinak.)

Ilba,
akkor is elviszed holnap a 12 pontot, és punktum! :wink: neked szereztem egy csomót (3 db-ot) ismerőstől. Szerezz hozzá párat még a teszveszről, vagy ismerősöktől, és akkor lesz szupcsi holdjárótok. Na? 36 pont egyébként aholdjáró, de van 16 pontos király fürdőjáték is. Meg asszem van 10 pontos játék is.
Szóval valamit lehet velük kezdeni.

Alvás:
Marci legkésőbb 9h-kor alszik. Én nem tudom hányszor ébred, (egyszer mindig felkel még szopizni 11h és éjfél között, és utána még legalább egyszer, de van, hogy 4x-5x is szerintem, bár nem biztos), mert én is elég kómás vagyok olyankor. sosem nézem az órát sem, és MArci is olyan mintha szomjas lenne, mert mindig szopizik, ha ébred. És ő sem ébred fel teljesen, csak nyöszörög, és forgolódik, és akkor odafordulok hozzá, és szopizunk. Marci a kiságyban alszik, és ott is szopizunk, tehát nem veszem ki, meg be, hanem egyfolytában ott van. A mi ágyunk egy szintben van az övével, és elég csak odafordulnom, bár néha be is fekszem a kiságyba is, hogy ne őt kelljen mozgatni a szopikhoz. Bár ezek is eléggé kómában zajlanak... :oops: Aztán reggel 7h-kot kukarékol. (Arra szoktam ébredni, hogy magyaráz, hogy miért nem megy a TV... :evil: )
A du alvások szintén kiságyban, és szintén szopival vannak. Így Marci napközben 2x alszik. De alszik 1 órát általában a babakocsiban, du pedig 2, 2 és fél órát az ágyában úgy, hogy egyszer felébred és akkor szopizik még egy kcsit, és nagyon hamar visszaalszik még legalább 1-1,5 órára.
Szóval így vagyunk. Suttogót meg el sem kezdtem még, mert nincs rá egy perc időm sem. Takarítani sem takarítottam ma... :oops: aludtam Marcival, meg zöldkártyát intéztem az autóba... :?

Beus az én dokim Dr. Ruttner Zoltán, a rendelője a Parlamentnél a Kossuth térnél van. Jó doki, és a kórház is jó szerintem. van egy nem túl szimpi csecsemős, de a többiek nagyon kedvesek, és segítenek amiben csak tudnak.

Nemtom mit akartam még....

Satjti,
köszi a mailt Ilbának! :wink:

Mamacka, tényleg eljöttök holnap? Vagy valamit rosszul értelmeztem a Hsz-edben? És a lakás miatt ne aggódj, meglesz minden egyszer. Ah lassan, akkor lassan, de meglesz, és VAN EGY SZÉP LAKÁSOTOK!!!! és ez tök jó!!! a kutyaszag a festéssel kimegy, szóval nem lesz gond, biztosan!

Ja akartam ám még azt is írni, hogy Mancs, Mamacka, azon nincs szerintem értelme agyalni, hogy valamit rosszúl csinálnátok, mert szerintem egy anya mindig megérzi hogy mi a legjobb a babának és neki egyaránt. Tuti, hogy nincs köztünk oylan aki nagyon rosszul csinálna valamit... :wink:

Én azt gondolom, hogy az anyai ösztön az egy olyan valami, amit sosem éreztünk annak előtte, viszont amióta baba van a családban, azóta olyan erősen megérzi az ember a baba szükségletét, igényeit, hogy nem tud nagyot hibázni sem nevelésben, sem altatásban, sem másban. Mert az irányt nem a tudatunk, hanem az ösztöneink szabják a baba igényeinek megfelelően. Persze, olvasunk hozzá, és próbálunk tanulni másoktól, de a fő irányt azt úgyis a magunk gyermekének igényei szabják. Írhat bárki bárhány oldalas könyvet akármiről. :wink: És egy anyuka pontosan be tudja határolni a gyermeke igényeit.

(Remélem nem fogtok kinézni, amiért most jól le-ösztönlényeztem az anyákat.... :oops: :roll: )

Na akkor holnap talizunk, hurrá!!
Jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Mamac:
én is azt akartam írni, amit Bubek! a kutyaszag a festéssel kimegy teljesen.
én nagyon-nagyon sokáig bérelt lakásokban éltem (mint egy kisjány, ki vidékről a városba került) és bizony volt olyan lakás, amit nekünk kellett lakhatóvá tenni, és nagyon kevés pénzből sikerült is. Ha nektek nem nagy gond, csináljátok meg a legszükségesebbet: festés, parkettacsiszolás, lakkozás, ezeket önerőből is meg lehet csinálni, aztán ha majd több pénzetek lesz, folytatjátok. Mondjuk a párom erre azt mondaná, akkor lehet normálisan felújítani egy kéglit, amíg üres, ez is igaz.

Alvás:
nálunk is hasonló, azzal tarkítva, hogy sokszor két szopi között csak feszeng, na inkább az a gáz, mert én nem fáradok el, ha óránként kel is, ha utána visszaalszik, de amikor csak szenved, hú attól kivagyok.

Tegnap megkergült a gyerek. Este 10 után rájött, hogy rohadt jókedve van, és elkezdett rohangálni (négykézláb) az emeleten. Asszem annak örült meg, hogy megtanult a nagy franciaágyról háttal lemászni. Annyira cuki volt. Szóval fél órán keresztül csak mentem utána, nagyokat kurjongatott, apjuk meg próbált aludni a hálóban :lol:

Bubek:
nekem azért nagyon sokszor vannak kétségeim. (amúgy is én egy állandóan kételkedő, bizonytalan emberke vagyok)
Sokszor érzem, hogy biztos én cseszerintettem el valamit, hogy nem eszik, nem alszik, profi módon hisztizik stb. :oops:
Vendég
 


Sziasztok!
No, ránkvirradt a tali napja. Szupi! Sirály! Tutkó! Már alig várom, hogy induljunk! :D

Alvás mega többi:
Köhöm a Suttügó szerintem nagyon nem az igény szerint szoptatós anyuciknak szól. Ennek ellenére mi megvettük /az elsőt/ elolvastam,...még tetszik is a szájbarágós stílustól eltekintve. De, nem nagyon alkalmazzuk, ennek ellenére tökéletesen besorolta a teszt alapján Szonját. Erre jó volt.
Én is az anya-ösztönlény dologban hiszek hacsak vki nem nagyon könyvszagúan vagy ismerőstanács alapján nevelné a gyerekét, mert akkor kimarad az- ismerjük meg a mi gyerekünk- lépés.
Előre kijelentem, hogy én nem csóválom a fejem sem arra aki tápszerezik, sem arra aki sírni hagy,....senkire sem.
Mi egyszerűen csak sok mindent elhatároztunk, de legjobban az igény szerinti szopihoz tartjuk magunkat. Ez meg az én olvasatomban nem azt jelenti, hogy csak akkor szopik, amikor éhes. Mert ez annál sokkal több! Ennek ellenére én abban bízom, hogy 1 éves kora körül Szonja elválasztja magát. /Noha a WHO már 2 éves korig javasolja a szopit, ami megint nem pusztán a kaja miatt van./ Szóval, de ez már nem újdonság- Szonja szopik amikor csak akar és az megoldható. Az elején velünk aludt most meg mellettünk és hajnaltól velünk. És én annyira megbántam, hogy ha lesz kistesó akkor dettó ezt fogom vele is csinálni :wink: /És lám-lám most már a hazai "szakirodalom" is megemlíti az együttalvást bölcsőhalál prevencióként./ Mielőtt azt hinné itt vki, hogy a magam igazát támasztom itt alá, gyorsan hozzáteszem, hogy nem a bölcsőhalál megelőzése miatt aludtunk együtt. Pusztán azért, mert a kórházban megtapasztaltam, hogy az milyen jó és Szonjának is bejött :)

Jajj, itthon ne felejtsem a Suttogót meg Coolékat :D Mamac, jöttök??? Mert akkor viszem azt, amit még nem sikerült postára adnom :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


No, csak hogy azt gondoljátok, hogy Natasa kötözködő kedvében van ma reggel /pedig nem/. Szóval nem akarok lobbizni, de ez a Babaszekta nekem egy kicsit,....Szóval bennem a szekta szó eleve negatív élményt kellt :?
No, lehet ez az egész azért van, mert valamivel álcáznom kell mélységes elkeseredésem, hogy a Habtapira és a Károkatonára /2. kedvencem/ senki sem szavazott. Ejh, nincs benneteke egy kis vonzalom sem az ornitológiához?!


Ilbe, ezt lassan versenynek veszem! 4 sapitok van? Nekünk meg "csak" 3 :x

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jó reggelet!

Natasa,
babaszekta nekem is így, de nem olyan vészes, már túltettem magam rajta. :lol: :wink: Igazság szerint nekem a legjobban a Ráérünk, míg apa... tetszik, de hát hosszú. Képzelem az ottani illetékes arcát, hogy na, mi a klub neve? Ráérünk amíg apa hajt a szemét mocskos kizsákmányoló főnökének. :lol:

Hát, nemtom, hogy az együtt alvás mennyire garancia a bölcsőhalál elkerülésére, én ha alszom, nem hallom meg, hogy a gyerek nem vesz levegőt... Mi, ahogy írtam, a hülye refluxa miatt aludtunk együtt. Az olyan volt, hogy ha fulladt, akkor tök csendben kapálózott. Mindig arra ébredtem fel, hogy ütöget a gyerök. Bár éjjel hálistennek alig volt rá példa, ő inkább nappal szeretett 1 percig nemkapoklevegőt játékot játszani...

Bubek,
sztem is ösztönlény. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, azért nem vesz, mert nagyon mélyen elalszik,...és ha melletted alszik akkor hallja a szuszogásod és a mozgás miatt nem alszik mélyen,....
Egyébként meg "inkább hiszek" forrásból /Cool, nem, nem lexikon/ a bölcsőhalál oka egy agyi eltérés, ami főleg a fiú gyerekeket érinti,...

Egyébként Szonjánál is volt 1-2x, hogy úgy rányomta magát a cicire, hogy eldugaszolta az orrát, /és én sem vettem észre/ de mindig nagy kapálódzva levegőt vett utána. Így megnyugodtam, hogy dúl benne az életösztön,..semmi szuicid hajlam :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Szuicid Szonja :lol:

Én meg azt hallottam a tévében, hogy annyira mélyen alszanak, hogy magzati tudatállapotba kerülnek, az anyaméhben pedig nem kell lélegezni...

Mamac,
úgy áll a dolog, hogy apró talpaknak és apró lépteknek nem fog babér teremni, így beírlak a kacajhalmazhoz, okés?

Megyek gyereket ébreszteni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa, a bölcsőhalál prevencióban soha nem értettem az együttalvás szerepét. Tényleg észre venné az anyuka, ha a gyermekének kimarad a légzése? Én magamról nehezen hiszem, mert ha alszom akkor alszom.... vagy mégsem? Ja, értem, már érkezett a válasz. Milyen feltűnően gyors vagyok ma.
Lehet, hogy csak 3 sapitok van, de a múltkor általam is megcsodált duplán ér, erről biztosíthatok minden érdeklődőt!

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok,

csajok, nem biztos, hogy tudunk menni, de igyekszünk.
Autógumicsere van ma, és nem is az egyszerű forma, mert a Peti kocsijáról kell áttenni az enyémre, az övére meg egy másikat...áhhh. És sorbanállás van a gumisnál, mert rengetegen vannak.
Ha látom, hogy tudunk menni, szólok valakinek. :) Nagyon szeretnénk.

Az ösztönlény-anyában én is hiszek. Natasa, te el tudod képzelni, hogy Szonja, aki Benyóhoz hasonlóan sokat és nem csak kajaügyből kifolyólag szopizik, ráadásul szeret is, egy éves korában elválasztja magát?? Szerintem kizárt, én legalább is nem tudom elképzelni, hogy mitől mondana le magától eme élvezetről. :wink:

Én pl. együttaludni Bencével nem tudok. :roll: Lehet, hogy én vagyok a hibás, de én akkor egy percet sem pihenek. Figyelem, meg lapjával fekszem az ágyon, szóval nekem nem jön be. Reggel, amikor felébred, akkor áthozom hozzánk, ott van a szopi, és utána félkómásan imádok vele ölelkezni, bohóckodni. Szóval én amióta hazahoztuk, azóta a kiságyában altatom, sőt mitöbb, még az ajtót is rácsukjuk mostanában, hogy ne zavarjuk a tévével, meg a motoszkálással. Lekopogom, de jókat alszik így, és mi is. Lehet, hogy nem túl bababarát, és közeli, de mi így alakítottuk ki, és így jó nekünk.

Most mennem is kell.
Vendég
 


A francba, be akartam rakni a fényképezőt és nincs feltöltött elem. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, nekünk is most merült le a fényképezőn.... de ezzel csak nyer az emberiség, ugye.

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa, nekünk kb gél óra a buszút az örsre, ha felszálltunk itt, dobok neked egy sms-t, hogy felkészülhess lelkileg támadásunk időzítésére. Ja, és az smshez kell ugye a mobilom, amit nem terezek ma itthonhagyni, de hol is van...

Kép Kép
coolasa
 
 


a gél óra az remélem olvasatodban fél óra, de ilyen apróságokkal már tényleg nem bíbelődhetek, mint a helyes betűk klaviaturán történő fellelése...

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, értem én a gél órát is :D OK, akkor majd dobd az SMS-t. Hír /kinek jó, kinek rossz/ hogy én viszem a fotoaparátom :wink: Meg a Suttogót, meg Coolt és Nokedlit, meg persze Szonját is sapistul.

És Cool, tudom hová megyünk. És pik-pak ott leszünk. Don' worry, be happy,.../füttyszót hozzáképzelni/. Ja, gyereke alszik, de ahogy ismerem már csak pár percig.

Eszti, el tudom képzelni, mert volt rá példa az ismerőseink között. Ezért vagyok ilyen optimista. Meg arra is kíváncsi vagyok, hogy reagálja le Szonja ha anya ismét,...szóval normalizálódik a hormonrendszerem. Apa rosszul éli majd meg, mert tuti előjön belőlem sárkányka :lol:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Nade Natasa, épp most folyatom ki a szemem a netes ucakeresővel, hogy hasznos hátországod legyek az anyósülésen, akkor ezt függesszem fel? És üljek ott a vezető ülés mellett tökéletesen tudatlanul ámde vidoran, ahogy szoktam immáron 30 éve?

Kép Kép
coolasa
 
 


Aha.
/Nem, nem gyümölcssav csak egy pici fejbólintás némi önelégült mosollyal spékelve/
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Bubek, van ott kávéautomata is?
Vagy vigyem a termoszom? :oops:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Nemtudunk menni... lakásügyek miatt...
Igen arra már én is rájöttem, hogy nem éppen igényszerint szoptatóknak van írva... bárén azt szoktam mondani, hogy igény szerint szoptatok de a gyerek és a saját igényeimet egyaránt figyelembe veszem... :lol:

Elválasztódás...
Sógornőm is várta, hogy majd csak elválasztja magát a gyermek végül nem bírta tovább cérnával és másfél évesen végetvetett az éjjszakai nyolcszori szopik sorának...
Én nem szeretném rászoktatni, hogy velünk alszik... szeretném ha szeretné az ágyát... főleg ha majd jön kistesó akkor kicsit sokan leszünk már az ágyban...

Eszti
...nem bababarát...
Szerintem a gyereknek is az a jó ami a családnak...
Natasáéknál családilag bejött az egy ágyban alvás így nekik az a jó nálatok meg más vált be szerintem ez így van rendjén... a baj véleményem szerint ott kezdődik ha a család egyik tagja terror alatt tartja a többit... ez az egyik tag ugyanúgy lehet a mama mint a baba... mert hiába olvasunk bármi okosat ha az a mi életünkben nem állja meg a helyét...
no cska azt akartam mondani, hogy szerintem mindketten jól csináljátok :wink:
Minket viszont kezd kikészíteni a gyerek éjjszakai műsora... legutóbb négyszer ébredt... ezért erre szeretnénk valami olyan megoldást kitalálni ami mindenkinek jó, ami kistökit sem borítja ki...

megyek mert ordít...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac, akkor marad a posta :( Sajnálom, hogy nem jöttök. Jó lenne más /fiatalabb/ de hasonsúlyú gyereket látni mint Szonja :wink:
Egyébként én is így gondolom ahogy írtad. Kinek mi felel meg. A házban lehet Szonja is majd a saját szobájában alszik. egyenlőre másra úgy sem fogja használni hiszen a nappaliban játszik majd,... Persze csak ha mindannyian kibírjuk a különválást :oops: Azért este 8x kelést én sem csinálnék szívesen :shock: És a kistesónál már szopiztatni sem szeretnék kettőt, de odáig mi még ráérünk szerintem legalább Szonja első szülinapjáig, mert addig tuti nem jön tesó :roll:
Terror, dehogy! Vagy azért alszik nálunk apa füldugóval, meg nyugtatóval? :lol: Hülyéskedek. A párom akkor sem hallja Szonját amikor komolyan sír és nem csak nyüglődik :twisted:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mi ma így kezdtük a napot:
Kép Kép Kép Kép

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, az utolsó képen milyen csini a lábad... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, :twisted: csak az írígység beszél belőled! Miért pont az én lábam kellett észrevenned?! Neked készülődnöd kellene, nemde? :evil:
N.

UI, most rezgett a fenekem /-nél a mobil/, van esély, hogy egyszer ideértek :wink:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti,
Te is mentél végül?

Sebaj, elő a mogyoróvajjal! Meg az előbb bekanalaztam egy kis sk készített tonhalkrémet :P

Petike rájött, hogy manipulálhat engem. Nekem olyan hisztit levág, hogy még. Ha berakom a járókába, már sikít és vergődik. Elhatároztam: holnaptól járókában lesz akkor is, ha itt vagyok a szobában. Ha épp mást kell csinálnom, berakom. Muszáj megszoknia. Oké, amikor játszom vele logikus, hogy kiteszem. De meg kell tanulnia, hogy el kell játszani egyedül is, mert az nem jó, hoyg nekem itt kell kuksolnom mellette, mert ha becsukom az ajtót magam mögött, már vonyít. Úgyhogy holnap járóka. Aztán üvölthet :oops: :roll: Lehet, hoyg a szomszédok rámküldik a gyivit, de ez van :roll:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy már megint belekotyogok.

Dr. Németh Miklósnál szült valaki?

Köszi!
beuska81
 
 


Sziasztok!
Szupi volt a játszóház. Nekünk nagyon tetszett. Ezért még a BabaSzektát is megbocsájtom 8)
Minicsajok /Noki + Szonja/ végigaludták az utat. Gondolom Noki a buszon is, de Szonja a lakásban már újult erővel kiabál és dolgozza fel az élményeket.

Most teszek fel pár képet, hogy még kitartson a hangulat :wink:

Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Vannak még képek, de egyenlőre ennyire futotta az erőmből :( Majd talán este vagy holnap,... Attól függően mikor jön a párom haza.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Beus, én Németh Miklóst még miniszterelnök korából ismerem, azóta nincs új infóm róla sajnos (vicc volt, haha)

Hahó fiatalok, hun vannak a képek??

Jumam, a következő lépések tevődtek pénzügyedben: az általad rendelkezésre bocsátott könyvekért 2 személy fizetett. Nevezetesen elsőrendű vádlott, polgári nevén Gabus (akit az alvilág csak "Csülök"-ként emleget) 2000 ft-ot hagyott nálam felelős őrzésre azzal a kitétellel, hogy ezt még megtoldja majd egy százassal. Másodrendű vádlott, polgári nevén Vanília, 1600 ft-ot helyezett el nálam készpénzben, ő nem üzent semmit, csak azt, hogy "tudom mit tettél tavaly nyáron". Befizettem az idei 2 hónap tagdíjadat (400ft), ami összesen annyit tesz, hogy jössz nekem 23 millió forinttal. Csak vicceltem. Ha legközelebb találkozunk, adok neked 2000+1600-400=3200 ft-ot.
Majd még jövök később lelkendezni, csak most sürgős ebédelni-vacsorázni valóm van..

Kép Kép
coolasa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?