Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Ági
Sikerült aztán felhívni,szombaton el is hozta a férjem mert én babaruha börzén voltam pesten.Nagyon jók lettek,bár nem tom hogy a Dorkának mennyire jó,de a kabi még elég nagy a Timinek.Tök jópofán néz ki,olyan mintha vállfástól adtam volna rá :D .És mereven ül benne mint aki karót nyelt.De nekem nagyon tetszik,meg vagyok elégedve :) .
Timi ma alszik rekordot,pedig ő aztán nemigen alszik napközben.Most már olyan 2 órája alszik,ez csúcs nála :) .
Na pont most kelt fel úgyhogy megyek is majd még jövök mert akartam még írni.

Addig is üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk,majd este jövök hosszabban :lol:

Sajnos nálunk Viki nagyon keveseket alszik 2-3 napja :cry: éjjel 9 órát,délután 1-1,5-et :cry: eddig éjjel 10-et és du.2-3 órát aludt :cry: szerintem a szeles idő és a fogzás miatt alakult így most nála,remélem,hogy csak átmeneti állapotról van szó.

Csajok!
Holnap azaz kedden a családsegítő szolgálatban babaklub lesz/Platán tér/10-től aki tud jöjjön,nagyon jó!!!!!!!!

Dióbél kinek kell még???????1000 ft/kg


Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Hugi!
Jó, hogy maradsz, örülök. Én a honlapodat nem tudtam megnyitni, pedig nagyon kíváncsi vagyok a házikótokra. Ha valaki be tudja linkelni, azt megköszönném!

Erika!
Mi kapunk nagymamámtól dióbelet, így olcsón megúszom, csak pucolni kell...... :x

Ági!
Soma is sokat alszik mostanában, főleg napközben, pénteken du. úgy keltettem fel őket, a férjemmel együtt bealudtak 17.15-ig!

3. hét itthonlét után már nagyon várta Soma az ovit, mondta, hogy már biztos várják a többiek! Hiányzott neki azért!

Lívi!
Pedig a kabátba nehezebben nőnek bele szerintem, mint a nadrágba, meg mivel sokat még babakocsiban ülnek, nem gáz hogy ha abból felhajtassz bőven. De kabátot, azt még ilyen korba mi 2 télen is tudtuk hordani, nem nőtte ki Soma, azt nemigen lehet felhajtani....

Na megyek, Soma "félbevágós" zsömlét kér... :D

lola77
 
 

 
 

Hugi ház képei itt találhatóak:

http://enerzsi.kotra.hu/index.php?album ... _otthonunk

Hugi utólagos engedelmeddel :lol:

Erika

cseriviola
 
 


Erika!

Köszi szépen! (Hogy írtál 20.29-kor, mikor most 20.10 van????) :P Beprogramoztad én meg jövőbe látó vagyok?

Ági!
Még azt akartam írni, hogy azt nem írtad, hogy milyen eseményről volt szó, ahol nem lehetett így összeegyeztetni a progit? Azért ez szomorú... pedig Dorka miatt túl kellene lépni a dolgokon (anyósodnak nem úgy kéne felfogni, hogy jópofizni kell, hanem hogy együtt a család), neki ez örök emlék marad(na) hogy egész család, mamák-papák együtt az ő ünnepségein (meg egyéb családi ünnepeken) jó hangulatban!
Anyukádék hogy állnak anyósodékhoz? Esküvőn hogy bírták ki egymást?
Amúgy nálunk is hasonló szokott lenni a helyzet, már előre félek dec. 19-től (Soma szülinap) hogy hogy hívjam őket...

lola77
 
 


Sziasztok

Hugi
Nagyon szép lesz a házatok.Nekem nagyon tetszik.Ari a Virág a földes kezével. :D . Hát kitartást hozzá,de valószínű megéri.

Ági
Ha rájössz a módszerre amivel rá lehet venni a gyerkőcőket hogy a nem az tényleg nem akkor szóljál. :D . Timinek el szoktam magyarázni hogy miért nem szabad,tök úgy néz ki hogy meg is érti,aztán tes két kört és sumákolva csak azért is. Nálunk a virág ,a számítógép meg a tévé ilyen.Már próbáltam azt is hogy nem figyelek oda ,hát az lett a vége hogy mire újra meglestem hogy ott van e már a virágföldet ette. Kiváncsi kacsák. :) .Ha meg hisztizik akkor vagy valamivel elterelem a figyelmét vagy otthagyom had hisztizzen.Valamelyik be szokott jönni.

Erika
Mi asszem csak jövő héten fogjuk megnézni a platán téri baba klubbot,mert a Timi még eléggé köhög. :( . Dióbél nem kell köszi mert nekem felesleges sütnöm mert Anyós akkor is süt ha én nem kérek.Így karácsonyra mindig van.De ha mégsem akkor a Mamám sütöget valamit.Ha az sem akkor jövök én :D . De a férjem nem szereti a diós sütit úgyhogy kilőve.De azért köszi.

Ha valakit érdekel még a tanuló kutyus akkor az intersparban lehet kapni 7ezer valamennyiért.Meg van olyan fisher price-os zenélő csiga meg ilyenek.

Na mentem jó éjt mindenkinek,betegeknek jobbulást.

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

ERIKA:
Köszi, hogy megírtad a jó címet, most megint tettem fel hozzá egy-két képet, meg tudjátok nézni, bár így is lemaradt pl. a fürdőszoba, de majd pótlom.

ÁGI:
Igen, szerintem is rettentő nehéz gyereket nevelni, de szerintem Dorka még az egyszerűbb eset, mert pl. Virágra időnként hiába szólok rá háromszor is, azért is csinálja a kis butaságát. Elvileg a szép szó is használ a gyereknek, én is sokmindent elmagyarázok neki, hogy miért nem szabad, de az olyan dolgokat meg szoktam engedni neki, amitől neki semmi baja sem lehet. Végső esetben pedig kiabálok (már bocsánat, de előfordul) vagy elteszem szem elől a dolgot és elterelem a figyelmét. Ez általában bejön.
Eszméletlen, hogy nálatok is milyen harc megy a családtagok között, pedig olyan jó lenne, ha legalább ez simán menne, de nagyon ritka az ilyen (irigylem is őket) (nem is tudom megmondani mikor láttam anyukámékat utoljára, de fogadjunk, hogy karácsonykor elvárják, hogy lemenjünk jópofizni...)

LIVIA:
Olyan aranyosan írtad le a karós-ruhás dolgot, hogy itt kuncogtam magamban :D
Remélem is hogy jól fogjuk magunkat ott érezni, kicsit már hozzászoktam, hogy ilyen sokat lakunk együtt, de csak jobb lesz külön (mindenkinek :) )
Nagyon sok munka van benne, még több pénzünk elment volna, ha mindent szakemberrel csináltatunk meg.
Lassan már készen leszünk, alig várom, hogy megjelenjenek az első vendégek :D
Timinek jobbulást, remélem a jövő héten talizunk!

Sziasztok, most már én is elteszem magam holnapra!
Hugi

hugodugo
 
 


Sziasztok

Na milyen volt a babaklubb?Képek lettek?Ha van kedvetek írjatok róla.
Jövő héten most már aztán tényleg jó lenne elmenni.

Holnap viszem vissza a Timit a dokinénihez remélem most már csak kilábalunk.Meg megcsinálja az 1 éves státuszt is ha nem lesznek sokan.Amilyen szerencsém lesz tuti sokan lesznek és mehetk jövő héten is. :( Majd meglátjuk,holnap úgy is kiderül.

Na mentem jó éjt mindenkinek üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Hugi!
Tényleg nagyon szép a házatok, de jól láttam, hogy már csodaszép volt a szobátok amikor ablakcsere lett??? :(

Lívi!
Majd ír már meg hoyg mit mondott az orvos a Timire, mert Lackó is köhög és nekünk nem mondott konkrétan semmit.

Felrakom az Ági uncsitesója által készített ruhákat:
Kép Kép
Kép
Kép Kép
Nem tudom, hogy más is alszik e így Lackó elképesztő módon tud aludni lásd képek :)
Kép Kép
Kép
Kép

Ja és kapott a Lackó új játékot :)
Apa és Köri Kép
Kép

Nyugodt éjszakát!

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Végre van egy kis időm :lol: jövök közétek.

Ma voltunk Hugiékkal a Platán téri babaklubba,most is nagyon jó volt!!!!!!!!!!!!!
Virág és Hugi tegnap délután eljöttek hozzánk egy kicsit játszani,erről a két eseményről teszek fel képeket :lol:
Kicsit elfoglalt voltam mostanában,mert Vikinek készítek 4 sapka-sál-kesztyű szettet a takaróból megmarad anyagokból/Zsanka ötletéből merítve/,és most már készen van kettő szett kesztyű hozzájuk majd valamelyik nap lesz készen.
Íme ők azok:/bordó vajszínű a színe cska kicsit sötét lett a kép :(
Kép Kép

Lenne egy körkérdésem:
szeretnék Vikinek Mikulásra varrni egy csizmát valamilyen szép ha lehet akkor gyerekmintás/hóember,mikulás/terítő anyagból,de eddig még nme találtam sehol sem,tud valaki segíteni?
Kata méteráruban,Itáliában,Aranyollóban néztem :(

BABAKLUBBOK A KÖVETKEZŐ HELYEKEN ÉS IDŐBEN VANNAK:
-hétfőnként -máltai játszótér 10-12
-keddenként-családsegítő szolgálat/platán tér/10-12
-páratlan héten péntekenként dózsakert 10-12

Máltai játszótéren működik olyan,hogy játszóház.Ez pontosan annyit jelent,hogy ha rossz idő van kint akkor a játszótér területén lévő kis házban lehet játszani naponta 10-18-ig.

Betegeknek mielőbbi teljes gyógyulást!!!!!!!!!

Lola
szabin voltál 3 hétig vagy hogy értsem a 3 hét Soma otthonlétet?
Szerintem nincs itt az óra visszaállítva azért írunk egy órával később :lol:

Jöjjenek a képek :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Viki, kérsz almát?Kép
Viki,Csanita,Petra
Kép
Csanita Petrával
Kép
Virág kapsz puszit a nyakadra! :lol:
Kép Kép
Hugi és Virág
Kép Kép Kép


Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok

Hát nagyon jó lehetett tényleg a képek alapján a klubb.Hát akármi lesz jövő héten akkor is elmegyünk. :D . Erika ti hogy szoktatok menni? Már csak azért kérdem mert én gyalog v. busszal gondoltam odamenni és esetleg mehetnénk együtt is ha te is ilyen formában szoktál menni.(na ezt aztán jól megaszontam). Viki nagyon csini volt.

Pénteken megint nem tudok babaklubba menni,mert suli,és írunk is kettőből,úgyhogy majd szorítsatok.De lehet Anyut leküldöm a Timivel.

Angi
A Timi is sokszor olyan pózban alszik hogy az csak na.Ő is odapréseli magát a kiságy oldalához,persze ahol a legkeskenyebb meg kitolja a popóját meg ilyenek. Nagyon jó lett az overálotok.Felrakom amit a Timinek csinált hátha valaki még kedvet kap.

Erika
Nagyon jók ismét amiket varrtál. Szerintem pályát kéne módosítanod. :)

Na most mentem üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Kép Kép Kép

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

LIVIA:
Jó volt szerintem is nagyon a babaklubb, remélem jövő hétre meggyógyultok és ti is el tudtok jönni, biztos tetszene nektek is. Nagyon kedvesek, rendesek, elég sok játék is van, olyan, amilyet máshol még nem láttunk, meg hát más emberek. Múltkor volt ott két védőnő is, bármit lehetett tőlük kérdezni, de akik ott dolgoznak, azok is nagyon aranyosak.
Én örülök, hogy vannak ilyen lehetőségek, bár az én védőnőm még egyiket sem mondta, mindet innen, a babanetről tudom. :(

GANGI:
Nem terveztünk idén ablakcserét, valamikor nyáron megcsináltuk a tapétázást. Utána kaptam egy infót, hogy lehet pályázni az önkormányzatnál energiamegtakarítást-eredményező felújításokra pénzt, így megpályáztuk, megnyertük, megcsináltattuk. Sajnos ez ezzel járt, hogy körbe a tapéta tönkrement, de a kacsásoból volt még, a másikból vettünk csak egy gurigát. De legalább nem fogunk fagyoskodni télen, rozogák voltak már az ablakok.
Szépek a ruhák, tetszik nagyon.
És ezek az alvási pozicíók sem semmit, Virág is néha kitekeredik, úgy szoktam nevetni rajta :lol:

ERIKA:
Én nem láttam még olyan anyagot, amit keresel, bár eddig még nem is nézegettem, de ha látok valahol, szólok.
Nagyon ügyes vagy a varrásban is, én láttam élőben a sapit-szál szettet, nagyon jó lett!

Most mennem kell, Virág lent alszik a legalsó szinten :oops:

Sziasztok, gyógyulgassanak a kisbetegek!
Hugi

hugodugo
 
 


Újabb képek a házunkról: (bár a füdőszobáról elfelejtettem feltölteni)

http://enerzsi.kotra.hu/index.php?album ... _otthonunk
http://enerzsi.kotra.hu/index.phpalbum= ... to_intezet

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Húú! Nagyon szépek a ruhák! Azt hiszem én is pályázok egy olyan overálra majd!
Ági! Majd megbeszéljük :lol: :wink: a pályázás mentét,jó? :D Bocsi,de csak most néztem hogy a csütörtök jó Nektek. Pont akartalak hívni,hogy megyünk-e. Holnap sajna nekünk nem jó :cry: Apa itthon lesz,éjszakára fog menni. Remélem jövő hétre össze hozzuk:)
Addigra megírom Neked a cd-ket is.
Voltál már sokinál az epekő miatt?
Anyósod szépet alakitot megint. Hála Istennek Nekem aranyosak anyósomék is:)

Hugi! Biztos nagyon szép lesz a házatok! Én is álmodom egy kertes házról,remélem egyszer valóra is fog válni. Én,ugye falusi lány vagyok és kertesben laktam 18évig. Furi is volt mikor ide költöztem.

Angi! :) komoly pózokat tud Lackó felvenni. Julcsi is mindig viccesen alszik. Odakunkorodik az ágy felső részéhez,vagy a rácsokhoz. Éjszaka szerintem simán körbe megy vagy 3szor.

Erika! szépek a sapik! Mikre van energiád! :) ügyi vagy!

Gyorsan megyek pakolászni,míg a kisasszonom alszik! Szép napot mindenkiek!!!
angika
 
 


Sziasztok!

Ma délután sétáltunk egy jó nagyot Dorkával.Élvezte hogy nem kell rá annyi ruha.Be is aludt...
Örülök hogy megvagytok elégedve a ruhákkal,én mondtam már régóta hogy olcsó és jó.Tavasszal pancsót fogok a dorkának varratni,olyan édik benne :lol:

Erika:
Nagyon ügyi vagy a sapkák meg minden téren :lol: Én is elkeztem varrni ágyvédőt,már ki is szabtam ,csak megállt a atudomány hogy varrjam össze hogy szép legyen meg a széleinél ne látszódjon a varrás :? Milyen szép kék szemei vannak Vikinek,az egyik közelin tök látszik.Dorkának még mindig Zöldes,barnás,szürkés,kékes(tehát minden szín megtalálható benne) :D Szerinted még változhat?
Én is sok méteráruboltban voltam mostanság de én sem láttam szép mikulás mintás anyagot.

Livi:
Tök jó színű az ovreláod,hum amikor én voltam nem volt még ez a szín :( Én is ezt választottam volna.A másik gatyó,az a barnás,na az megegyezik nekünk is olyan van :lol: .Mi volt a dokinőnél?Mi volt az egy éves kontrolon?Én jövőhét csütörtökön viszem.Zh-id hogy sikerültek,bár tom még nem tudod ,de hogy érzed??

Angika:
Sebaj,majd jövőhéten sétizünk,de ha hideg lesz,akkor fel is jöhettek hozzánk játszani.Jaj képzeld Dorka elkezdett rendesen mászni!!!! :lol: Tök édi még megfontolotan lassan megy ,de halad előre.Felül,feláll,és egyész nap menni kell vele :P ,megfoja a kezem és hajrá.Ja és minnt van a 7.FOGACSKA is!! :lol: Szerencsére fájdalom nélkül.

Gangi:
Nem semmi hogy alszik Lackó koma.Dorka visszafogottan alszik,vagy hason vagy oldalt ,ez a két pozició van.

Hugi:
Szép lesz a lakásotok nagyon,majd ha be lesz rendezve,akkor mégmutatósabb lesz.A fürdős képeket én nem tudtam megnézni,lehet az én bénaságom :oops: Szép környéken is van ahogy láttam.

Ja ma voltam dokinőnél az epekő miatt,hát 9-45-re volt időpontom és 11-30-ra jutottam be.Már tiszta ideg voltam.
Sajnos nem mondott jó híreket. :cry: Azt mondta ha 5 évvel ezelött megállapították hogy két nagy epekövem,akkor az ott is van az nem szívódik fel.És ha ilyen gondokat okoz akkor 90%,hogy ki kell venni.Ja és szigorú diétán vagyok.Na ezaz amit nem tudok betartani.Dec-5-re van időpontom,de ha elöbb baj van akkor maszekba is megnézik 4000ft-t.Azt mondja hogy ha elzárja a epekő az utata akkor komoly bajom is lehet,még fel is dobhatom a patámat.Na az kéne még csak...

Megyek,felkeltem a picit mert eset nem fog aludni,Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok

Angi
A dokinéni nem mondott nekünk sem semmi konkrétat.A fogára fogta,hogy attól alakult ki.Előszőr felírt kálciumot meg c vitamint ampullába,meg szedjük a nurofent.Aztán nem múlt neki semennyire akkor írt fel antibiotikumot(ambroxol),meg köptetőt ajánlott(amoxicilin),és én plusszba vettem még neki ezt a cebion cseppeket.Most már nem köhög(de azért lekopogom),a nóziát még napi 2* porszívózni kell.

Ági
Majd írd meg légyszi hogy a Dorka fejmérete mennyi lett majd ha viszed az 1 évesre.Timi 8820 gramm,73,5 cm ,fejkörfogat 41cm,mellkas 43cm. Azt mondta rendben van minden.Ehet már mindent.
Zh-t meg most fogok írni pénteken.Hát majd meglátjuk.
Ja és Timinek is eldönthetetlen színű szeme van,zöldes barnás szürke :D Mikor milyen kedve van. :D .
Ja azt nem írtad meg hogy Dorkának mekkora a kabi.

Erika
Itt dózsakertben nem nézted még az anyagot?Meg hátha tud a nőci hozni.

Na most mentem Jó éjt mindenkinek jobbulást a betegeknek
Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!



Látom zajlik az élet.. :D
Megpróbálom összefoglalni kinek mit akarok mondani... :)

Erika,
nagyon tutik a sapik, meg a sálak! Ügyi vagy! Én még csak a kiszabásnál tartok, egyszerűen nincs időm rá. Pedig már leesett az első hó! :)
A keddi klubba szerintem mi is megyünk jövő héten. Nagyon jók a képek. A legjobban a Hugi-Virág kép tetszik!

Hugi,
tényleg szuper a házatok, csatlakozom a többiekhez! Jól néznek ki a tapéták, szőnyegek is. Már csak be kell költözni, minél előbb! :D Biztosan nagyon jól fogjátok magatokat érezni ott.

Jók az overallok, amiket varratatok. Divatosak, látszik, hogy jó melegek. Máshol csak rosszabbakat látam (piacon, boltokban) olyan túlcsicsásak. Teli vannak mackókkal, idióta ábrákkal, nekem nem tetszenek, ellenben ezek szerintem nagyon szuperek!

Ági,
szorítok a köveidnek! Mármint hogy minél előbb megszabadulj tőlük! :D Gratula a Dorkának a mászáshoz! Vége a kommandózásnak :)!

Nálunk hirtelen megjelent 4 fogacska (2 alul, 2 felül) észre sem vettem őket. Egészen véletlenül láttam meg :).
Amúgy még mindig egy kicsit taknyosa a Máté, de már egyáltalán nem vészes. Hála istennek antibiát sem kellett adni neki. Csak párologtattam, illóolajoztam. REméljük ez a kicsi orrfolyás elmúlik hamar.
Apa is megjött hétfőn este. Nagyon jól érezte magát, csak hiányoztunk neki :lol: . Ő is nekünk :). Mondtam neki, többet nem engedem el sehova :). De hozott egy csomó jó cuccot nekünk. Meg persze magának. Minden megbocsátva! :D :D

na mentem rendet ranki, mert marha nagy kupi van minálunk!
sziasztok
ha máskor nem pénteken a babaklubban (már ha Takonyka jobban lesz :))

Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

LAckó majdnem mindig így alszik, de esetek 80%-ban tuti :) és így alszik a legjobban :) habár mostanság egy szavam sincs rá, lehet hogy megérezte milyen irigy vagyok a Dorka anyukájára (Ági) mert most délutánonként az 1-1,5 óra helyett inkább 2-2,5 órát alszik.
És mennyit jelent az a fél óra istenem!!! Éjszaka még mindig kelős, de abba már belejöttem és apa rendes ha kérem felvált és akkor átmegy hozzá aludni, hogy kipihizzem magam, csak Őt sem akarom nagyon terhelni ezzel, hisz Ő dolgozni is jár :(

Gratula a fogacskához Dorka, Máté!

Lívi!
Nekünk csak köhögés van semmi más, lehet mi ezért nem kaptunk antibiotikumot. Úgy érzem most már kevesebbet köhög, remélem már mi is kijövünk belőle!

Megígértem Zsuzsi szomszédasszonyomnak, hoyg felrakom az Ő anorákjukat (más minta) a lányának ugyanilyen csak 6-os szám van rajta :) A lánya 6 éves a kisfia 2 éves :)
Kép

Mi meg voltunk fodrásznál :)
Fodrász előtt és fodrász utáni állapot :D
Kép Kép

Mindenkinek nyugodalmas éjszakát!

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Gangi:
Látod szót fogadott Lackó az alvással kapcsolatban.Beszéltem a fejével :lol: .Csak maradjon is így.Hát én nem mondok semmit a kis mormotám állandóan aludna :D Tök más lett Lackó pofija fodrászkodás után,kis helyeske lett :D

Livi.
Dorkát a múlt héten mértem hosszra és olyan 76cm-nek láttam.Neki eléggé hosszúak a kezei meg a lábai,tehát ezért is gondolom hogy neki azért nem áll úgy a kabi minha még rajta lenne a válfán :lol: Pont jó méretre,az ujját sem kell visszahajatni.Majd leírom a pontos adatokat csütörtökön.Holnapra sok sikert gondolok rád :)

Zsanka:
Gratula Máténak a fogacskákhoz.Dorka már csak akkor kommandózik ha siet valahova,amúgy menni akar mindig :?
Jobbulást Máténak,remélem hamar rendbe jön.Anyuék rendelik a szülinapi tortát a Jeneiből.Kutyamintást,Dorka él hal a kutyákért :lol: Ajánlom nekik hogy szépre csinálják meg :lol:

Egy kérdés mindenkihez.Hozzátok milyen gyakran jár ki a védőnő?Nálunk már 4 hónapja nem volt...

Szép napot mindenkinek,Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Edit,Ági
ezek a kispasiknak milyen jól áll az új frizura!!!!!!!!!!!
Eszméletlen aranyosak!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Nagyon tetszenek a varratott ruhák!!!!!!!Nekünk most nincs rá szükség,hogy varrassunk,mert az egyik barátnőmtől vettem tegnap két nagy zacsi rucit Vikinek,még jó,hogy az ő lánya pont egy évvel idősebb :lol:
De ha kellene valami,vagy majd később ha sor kerül rá biztos varratnék az Ági un.tesójával,jól dolgozik és van fantáziája :lol:

Lívia
mi a Platán téri babaklubba Hugiékal szoktunk menni,mivel nekünk nincs sajnos kocsink :cry: ,bár ha úgy adódna akkor babakocsival és gyalogosan indulnánk útnak,bár úgy előbb kell oda és visszafelé is indulni,kevesebb idő lenne a játékra.
Esetleg ha valakivel ti is megbesznétek akkor jöhetnétek kocsival.....
Szerintem nyugodtan küld le anyukádat Timivel holnap a klubba,biztos jól éreznék magukat.
Neked meg jó zh-zást!!!!!!!!

Köszi mindenkinek a bókokat! :wink:
Amúgy ma megint voltam takaró anyagot venni :lol: ,lassan már csukott szemmel csinálom a takarókat :lol: :lol: :lol: férjem szerint.....
Most gyors magunknak csinálok kétoldalút meg lepedő helyett egyet,amikor már/még nincs fűtés ,hogy ne fázzon a hátunk.
Ha érdekel benneteket ezekről is majd teszem fel a képeket :lol:
M asikerült vennem az Itália méteraruban gyerekmintás mikulás csizmának való anyagot!!!!!

Ági
a poncsóban tényleg tök édesek a gyerekek!!!!!!!!
Hát a doki jól megijesztett! :cry: csak nem lesz belőle ekkora baj!
Szabadulj meg mielőbb azoktól a fránya kövektől!!!!!!!!!
Védőnő nálunk már jó régen volt kint,általában mi megyünk hozzá havonta méreckedni.
1 éves kortól azt hiszem hogy már jóval ritkábban járnak ki,de ugye ti még csak most a hétvégén lesztek ennyi.
Fogakhoz mi is gratulálunk Dorkának és Máténak!!!!!!!
Lassan Vikinek is kibújnak Vikinek szemfogai......nagyon lassan ,már vagy 3 hónapja csak bújnak.........

Zsanka
miket hozott a férjed nektek külföldről,ruhákat?

Lassan lépek,megyünk a barátnőmhöz szülinapozni,készülődök és még a tortáért is le kell mennünk......
Puszi mindenkinek,HOLNAP BABAKLUB DKERTBEN!!!!!!!!!!!
Sziasztok:ERika Kép

cseriviola
 
 


Sziasztok!


Erika,
akkor vettél olyan kék anyagot? Kérjük a képeket a takaróról és a csizmácskáról! A Zoli mikor meglátta az én anyagomat, elkezdett vigyorogni és mondta, hogy tegnap látta a képernyőn az általad készített sapit-sálat és kérdezte, hogy olyat csinálok - e? :)

Zoli ruhákat hozott elsősorban Angliából - ott jobban megéri venni Lonsdale-t, Umbro-t (pld. melegítő kb. 3000Ft-ért van) , kiscipőt, body-t Máténak, nekem pólókat, melegítőfőlsőt, meg szuveníreket.
Épp ma szólak, hogy mehetnék Februárban én is 3 napra, de azt hiszem kihagyom. Nem akarom a törpét itthon hagyni. Lehet hogy túlságosan tyúkanyós vagyok?! Néha úgy érzem...

Ági,
a Jenei szerintem nagyon szuper. Ugye finom volt a torta? És ötletesek, szépen dolgoznak. Mikor is ünnepeltek?

Angi,
Lackó nagyon édes az új hajjal! Azaz a haj hiányával!
A Máténál is ma volt a fordász néni :). Szegénykém végig ordította az egész hajvágást , és még utána a fürdést is. De már muszály volt, mert nagyon hosszú volt a haja. Lehet, hogy megkéne tanulnom nekem levágni. Kész tortúra a hajvágás. :roll:
Lackó hogy bírja?

Én meg okosan ideszerveztem egy takarítógépet, hogy kitisztíthassam a szőnyeget meg az ágyat a Máténál. Milyen hülye vagyok! :) Nincs sok kedvem hozzá...

na nem panaszkodom állandóan
sziasztok

Holnap tali a babaklubban! (Máté már jól van!!! :D )

Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi barátnőm ma lett 30 éves,nála voltunk estefelé köszönteni,íme pár kép:
segítek elfújni a gyertyákat Kép
mikor kapom már? Kép
nem bírok várni! :P Kép
az ünnepelttel
Kép
a kis zongorista :lol: Kép Kép
elfáradtam
Kép

Sziasztok,holnap a klubban mi ott leszünk,remélem!
Erikáék

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Csak egy villámgyors bejelentkezés, mert már nagyon késő van és a daily routinom még vár :D

ZSANETT:
Jó, hogy Máté meggyógyult, így tudunk holnap találkozni. Bár elég sok helyre kell(ene) elmennem még, de lehet hogy a felét kihagyom, mindet a gyerekért :D
Nekünk is ígért egy ismerős srác Angliából ruhákat, kíváncsi vagyok rájuk.
Gratulálunk a fogacskához!

ÁGI:
Hozzánk is elég ritkán jár ki a védőnő, sőt amikor kijárt rendszeresen, akkor sem volt valami túl nagy haszna. Meg hogy őszinte legyek ő pl. egyik babaklubról sem tud, ezért is volt kicsit kínos a fészekrakós klub a múltkor (amikor terhes voltam nem tudtam róla, hogy van ilyen)
Nektek is gratula a fogacskához!

GANGI:
Tényleg nagyon jó lett Laczkó frizurája, nekem is tetszik :)

LIVI:
Egy kalappal péntekre!

Most már muszáj mennem, remélem holnap jó sokan eljönnek!

Sziasztok!
Hugi

hugodugo
 
 


Cirmike,Lrita,Moncsi,Aranka,Máguska Hol vagytok??????????

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik,hogy mostanában eléggé elfoglaltak vagytok :cry:
Azért teszek fel pár képet a mai klubról:
Kép
Virág a labda zsonglőr :lol:
Kép
Lackó udvarol :wink:
Kép

Timi a mamájával
Kép
Ez a repcsi milyen érdekes!
Kép
Viki ,kérek egy kortyot! :lol:
Kép
Lackó,Máté,Timi
Kép
Kép
Kép Kép
Ajaj,most lebuktunk! :lol:
Kép Kép

Szép hétvégét mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Sehol senki?Gondolom mindenkinek megvan a maga baja és dolga.

Na nekünk megvolt Dorka első szülinapi bulija :lol: Igaz holnap lesz a szülinapja,de ma tartottuk anyóspjtiéknak.Ma jöttek a vendégek holnap meg megyünk Szölösre anyuékhoz.Kapott egy csomó ajándékot most még izgis,mert új de holnapra már nem lesz érdekes.
A torájába kicsit nyúlt csak bele.Hát megkostolni na azt már nem volt hajlandó.
Holnap kap egy másik tortát anyuéktól remélem azt már jobban széttrancsírozza :lol:
Anyós nem vett neki semmi ajándékot,csak sütit meg ásványvizet hozott,ja és persze csak magának :x
Itt voltak 2 órát és két szót nem szólt hozzám,mondjuk én sem kezdeményeztem a beszélgetést.
Isti a fia vett Dorkának legot na azt adták neki ,mintha ő vette volna de nem ő vette.Na mindegy.
Nem is foglalkozott a Dorkával hozzá sem szólt nem is közelitett felé.Anyuhoz ment mindig a leány,biztos megvan a véleménye,hohy anyunál elvan nála meg sír.Dehát érzi a gyerek ki hogy szereti...
Na mindegy,teszek fel pár képet a buliról.A holnapirol is azon szetem a Dorka is mosolyogni fog.

Jók lettek a babatalis képek,hát nagyon rohan az idő olyan nagyok már a gyerköcök :cry:

Kép
apával kis játszás
Kép
találkozás a tortával
Kép
most mit csináljak vele?
Kép
Kép
pincér nincs villám! :lol:
Kép

hát mára ennyi honap még rakok fel szölösön készült képeket.
Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Cirmike
elnézésedet kérem,hogy csak ma küldöm ezt a képeslapot Rékának :oops:
Nagyon boldog névnapot kívánunk neki utólag is!
Kép

Ági
Nagyon boldog 1.születésnapot kívánunk Dorkának!!!!!!!!
Kép Kép Kép

Nagyon édes Dorka a képeken,nekem a legutolsó tetszik a legjobban :lol:
Holnap is várjuk a képeket!

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Cirmike!
Sok boldogságot Réka babának!!!

Ági!
Isten éltesse Dorkát 1.szülinapján!
Ti már építőkockáztok? Nálatok bejön a megablocks? Nekünk van (meg ennek egy nagyobb változata is,a midleblocks),de csak a por száll rá.
Szép volt a tortája? Milyen volt ízre?

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!


Csak gyors bejelentkezés.

Cirmike,
Rékának sok boldog névnapot kívánunk sok szeretettel!

Kép

Ági,
ne bosszankodj a szülinapi party miatt, az a lényeg, hogy túl vagytok a kellemetlen részén! :) Jó szórakozást holnapra!
Ezt muti meg a Dorkának! :)

BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Erika,
jó képeket csináltál - megint :). Át tudnád küldeni a mail-emre a Mátésat? köszike

Sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

ÁGI:
Nagyon sok boldogságot kívánunk Dorkának a szülinapjára, nagyon édes, ahogy figyeli a tortáját.
Igaza van Zsanettnek, a kellemetlen részén túl vagyok, ne is foglalkozz vele.

CIRMIKE:
Boldog névnapot Rékának!

Feltettem a babaklubos képeket, meg még egypárat, itt találjátok őket:
http://enerzsi.kotra.hu/index.php?album=babaklub_11_10_
http://enerzsi.kotra.hu/index.php?album ... zik_11_10_
http://enerzsi.kotra.hu/index.php?album ... val_11_11_

Jó éjszakát, sziasztok!
Hugi

hugodugo
 
 


Sziasztok

Boldog Szülinapot Dorkának.
És
Boldog Névnapot a Rékának.
Sok puszi nekik.
:D

Ági
Látszik a feszültség az arcodon szerintem,de tény hogy legalább túl vagytok rajta,és ma egy jót ünnepeltek. Balázs hogy viseli hogy ilyen az Anyukája?Dorka nagyon helyes.Tényleg a kutyust odaadtátok neki?A képen nem láttam,vagy ma kapja meg. Timi már mindenhol kiszúrja,intersparban játékboltban hangosan ugat ha meglátja,már én is alig várom hogy odaadhassuk neki.

Na mentem mert felkelt a Timi

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Még új vagyok itt. Én is tatabányai vagyok. Mi 2007 áprilisára várjuk a babát. Tudtok valami elfogadható árú kismamaruha boltot Tatabányán?

Előre is köszönöm a segítséget!

Sziasztok
moni@
 
 


Utólag boldog névnapot kívánok a Rékának!

És hosszú, boldog szerencsés életet a kis Dorkának és mivel nemsokára Timi is belép az 1. évesek táborában, Neki is:

Kép ajándék

lola77
 
 


Ja, Móni, üdv itt. Én csak a Mócit tudom, lennt Újváros végén, a buszvégnél, állítólag nagyon megnőtt a kínálat! Esetleg ha van egy jó varrónő ismerősöd, akkor varrathatsz is. Én annó varrattam 2-3 darabot!

A duci boltban (a Szent Borbálán) asszem nincs igazán modern, fiatalos kismama cucc!

lola77
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket :lol:

Livi:
Tegnap kapta meg Dorka a kutyus,és nagyon tetszik neki.Édi lehet Timi ahogy ugat a boltba.Ti mikor tartjátok?Készülsz már rá?Torát rendeled?
Balázs amúgy nem foglakozik az anyjával,azt mondja ő már belefáradt és nem érdekli.Csak én vagyok ilyen hülye lelkis ebben a dologban.Hogy sikerülted a zh-id?Hogy érzed?
Képeket várom Timi bulijáról :lol:

Edit.
Dorka eléggé jól eljátszik a játkéával,még új neki,de a férjemnek nagyon bejön,olyankoat épitett már...
Oli hogy van?Beszéltél már azóta dokival?Nagyon rosz lehet szegénykémnek :cry:

Lola:
LÉtezik hogy nekem mégiscsak felszívodott az epekövem?Lekopogom,de azóta semmi bajom,pedig nem is diétázom,sőt...Tegnap anyu csinált hurkát meg kolbászt,és abból muszáj vlolt enni,és nem lett semmi bajom szerencsére.

Teszek fel pár képet Dorka további bulijáról :lol:

Tegnp a kutyáknak is szülinapja volt egy napon születtek,csak a Debi már sajna 10 éves.Dorka köszönti fel :lol:
Kép
Na így kéne nekem is darabos kaját ennem :?:
Kép
azt hiszem ez a kép magáért beszél
Kép
Nagyapó
és imádott unokája
Kép
Találkozás a tortával
Kép

Szép napot Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk a máltai játszótéren lévő babaklubban,nagyon jó volt,bár csak 5 anyuka volt gyerekkel :cry:
Mindjárt teszek fel róla képeket,de előbb jöjjenek a tegnap esti képek Vikiről ahogy a szekrénye tetején elücsörgött :lol:

Kép
Kép
és akkor a klubbosak:
Kép Kép
Timi megszomjazott :P
Kép
Halló,itt Timi beszél! :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ha valakinek van feleslegessé vált paplanja,plédje,ruhája,akkor a máltain ezeket le lehet adni,ők pedig a hajléktalanokat segítő szervezetnek továbbítják,mindez megtehető a héten csüt.estig.

Ági
nagyon tündéri Dorka ahogy örül a kutyusának!!!!!!!!!!!!!
A többi kép is nagyon jó,de ez valami szuper!!!!!!benvezhetnléd ezzel a képpel itt a babanetes fotópályázatra!
Örülök,hogy az epeköved nem rosszalkodik :wink:

Holnap,azaz kedden a platán téren babaklub lesz 10-12-ig!!!!

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok

Mi is voltunk a máltain ahogy láttátok :D ,és szerintem jó volt.Bár elég sokáig csak két Anyuka volt a gyerkőccel,mert a többi gyerek inkább lustálkodott otthon :D .

Erika
Ismét jók lettek a képek.Majd átküldöd őket mailon?Köszi.

Ági
Hát nagyon édes a Dorka ahogy örül a kutyusnak.Már én is alig várom hogy odaadhassuk.Mi most szombaton tartjuk családi körben és ha jól számolom 16-an leszünk. Egyébként nem akarok elkeseríteni senkit sem,köztük persze magamat is,de a Coraban most néztem 5990 ft a kutyus. :( .

Akinek van kedve jöjjön holnap a platán téri babaklubba,bizti jó lesz.

Üdv mindenkinek jó éjt Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

ÁGI:
Szerintem is az lett a legjobb kép, nagyon aranyos! Annyira népszerű az a kutyus, hogy lassan én sem fogom kibírni és veszünk neki egyet :D

TIMI:
Igen, én is láttam a Coras újságot, meg is örültem egyből, hogy ott jóval olcsóbb a kutyus, de mivel fogalmam sincs, hogy mikor fogunk felmenni Pestre (máshova is kell menni), így csak reménykedni tudok, hogy még lesz belőle.
Tök jó, hogy ti is ott voltatok a babaklubba, kár, hogy nem tudtunk elmenni. Még reggel is filóztam rajta, hogy hogyan tudnánk lejutni autó nélkül, de sajnos max. 40 percet maradhattunk volna, hogy a hazafelé jövő buszt elérjük.
Pont ez az akadálya annak, hogy holnap sem tudunk menni sehova, elég macerás lejutni a Platán-térre autó nélkül, de sajnos a Szabinak is kell és félek, hogy egyrészt Virág hazafele elaludna, másrészt a hosszú út miatt nem maradhatunk sokat. Mert hát ugye az isten háta mögött a lakunk, amit időnként nagyon utálok :?

ERIKA:
Te nem féltél, hogy a Viki leesik olyan magasról? Virág elég bátor ilyen téren, apja szokott vele olyat játszani, hogy felteszi valahova magasba (na nem mindig a szekrény tetejére) és a kisasszony meg felé lép vagy ugrik, attól függ és persze apja elkapja. Ezért aztán nincs félelemérze, bár a gyerekeknek amúgy sincs.

Virág legújabb tudománya a talicskázás. Erre most a papa tanította meg, a bukfencet a Patrik, most meg a papa. Kész tornász lesz a kiscsajból :D
Na, és állandóan karattyol. Mikor legelőször hallottam a Vikit "beszélni" nagyon tetszett, gondoltam lassan Virág is eljut ide, úgy látom elérkezett a pillanat. Ma egész nap mást nem hallotttam: Pajik, Pajik, apa, apa.....Hiába mondtam, hogy nincsenek itthon, őket kereste egész nap.

Van egy körkérdésem: ti a gyerekeknek a karácsonyfát is ajándékba szánjátok, vagy együtt diszítitek? Én úgy gondoltam, hogy a szép, feldiszített fa is legyen neki meglepetés, de azt hiszem kivitelezhetetlen lesz. Legalábbis még nem tudom hova tudnék vele én vagy az apja elmenni addig, amíg a másikunk feldiszíti a fát, na meg aztán 24-én ebédre anyósomékhoz jövünk (mármint ha sikerül addigra felköltöznünk), ebéd, ajándékosztás, aztán kis játék után hazamegyünk és ott vacsi, ajándékosztás. Legalábbis ezt én most még így terveztem be. Gondoltam arra is, hogy délután, amíg itt a Kősziklában a két gyerek játszik az új játékokkal, addig mi gyorsan hazaszaladunk és otthon is feldiszítjük a fát, és mire elvileg hazamegyünk, addigra már ott járt a Jézuska.
Én ilyen nagyon aggódos, előremindentmegakarokgondolatbantervezni típus vagyok, amivel időnként a párom agyára megyek, de úgy szeretném látni az arcán a döbbenetet....
Aztán arra gondoltam, hogy már most szinte úton-útfélen feldiszített fákba lehet botlani (lásd pl. a Tesco virágosánál kapásból három szép fa is van), szóval lehet hogy nem is lenne neki érdekes. Még nem tudom mi lesz, de sok mindennek össze kell ahhoz jönnie, hogy a tervem megvalósuljon (pl. a Kősziklában készen kell lennie a fának, mire mi megjövünk, stb.)
Na most jól megaszontam magam, ha valakinek van valami jó ötlete, tippje, írja meg.

Most megyek, elvileg logisztika tételeket jöttem gépelni.

Jók legyetek!

Sziasztok
Hugi

hugodugo
 
 


Sziasztok! :D

Már nagyon rég nem írtam. Mostanában csak olvasni van időm, de Hugi írását olvasva nem tudom megállni, hogy ne írjak.
Itthon már én is karácsonyi hangulatban vagyok, alig várom, hogy 26-án a lakást ki lehessen egy kicsit dekorláni karácsonyi dolgokkal. Az erőműnek szolnom kell, hogy több energiát termeljen :lol: .
Én a karácsonyt úgy terveztem el, hogy 23-án együtt feldíszítjük a fát. Így egy nappal tovább lehet csodálni. Előszőr én is gondolkoztam azon, hogy legyen ez meglepetés, de annyi fa van feldíszítve. Viszont ha együtt csináljuk az talán jobban is fog tetszeni neki, legalább is magamból kiindulva.24-én délután meglátogatjuk mind a két mamáékat és este hazaérve Petra azt fogja látni, hogy megjött a Jézuska. Így lesz egy kis varázslat is benne. :D Már nagyon várom.

A betegeknek gyógyulást.
Mindenkinek további szép napot.

Üdv. Anita

Kép
cs.anita
 
 


Sziasztok

Móni
Üdvözöllek én is.Csak Lolát tudom kismamaruci ügyben ismételni. Nekem hál istennek Anyukám tud varrni,így én szinte nem is vettem kismamarucikat. De ha fel tudtok jutni az Auchanba ott is szoktak jók lenni,elég jó áron.De a varratás a legjobb szerintem is.

Erika
Megnéztem a Kismamaújságban a fajátékos bolt internetcímét,ami a következő: www.fairplaytrade.hu ,csak az oldal fejlesztés alatt áll így sajna sokminden nem derül ki belőle. :( . Timi még mindig alszik,jól kidőlt :D .

Hugi,Anita
Remélem ragad rám a karácsonyi hangulatotokból.Remélem a Timi miatt azért jobban fogom várni.Lehet hogy hülyén hangzik de én annyira nem szeretem ezt az ünnepet.Lehet azért mert ez nálunk elég macerásan megy. A fa vásárlástól kezdve a családlátogatásig.

Na most béfejezem mert a Timinek eddig sikerült aludnia.Megyünk ebédelünk egyet.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ma voltam Móciban. Elég jó rucik vannak aránylag elfogadható áron.
Holnap megyünk a 18 hetes ultrahangra. Már alig várom. :) Reméljük látni lehet fiú vagy lány. :)

Jók legyetek!
Sziasztok

Kép
moni@
 
 


Sziasztok!

Végre kész van a mai babaklubbról az album:


http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11098

Sziasztok:ERika
majd később jövök bővebben :lol:

cseriviola
 
 


Sziasztok

Móni
Ha nem gond a kérdésekért merrefele laktok?Van fogadott orvosod?
Drukkolok, hogy mutassa magát a kisember. Van már nevetek?
Mi egyébként dózsakertben lakunk,most szombaton lesz 1 éves a kicsi lányom.

Na most csak ilyen rövidre sikerálok.

Erika
Jók a képek ismét:)))))

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Mint mindig, most is nagyon jók lettek a babaklubbos fényképek, annyira sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni.....
Autó nélkül szinte meg vagyok halva, és nem mertem elindulni busszal, Virág már 10 órakor álmos volt, de hál istennek kibírta ebédig, addig kint voltunk az udvaron. Most is elég hamar kidőlt, pedig három órát aludt ebéd után, nem tudom mi van vele, a többi gyerek olyan jól bírja.

LIVIA:
Amíg otthon laktam én sem szerettem a karácsonyt, de mióta a férjeméknél lakunk sokkal nyugisabb minden, és sokkal jobban szeretem ezt az ünnepet. Most már csak a Virág miatt is ráteszek egy lapáttal. Eddig én csináltam pl. karácsonyi diszítést az ablakokra, falakra, meg a névkártyát az ajándékokra, de idén még valami pluszt is akarok.

ANITA:
Sokat gondolkodtam ezen a faismeglepetéslegyen dolgon, és arra jutottam, hogy igazad van, valószínűleg már a disztítés is nagy esemény lesz neki, úgyhogy együtt fogjuk csinálni. Kicsit érdekesen magyaráznám meg, hogy ha pl. Jézuska hozza azt is, akkor miért árulnak úton-útfélen?

MÓNI:
Mi ismerjük egymást, de szerintem már rájöttél. I learn in English and logistics for SZUV :D
Örülök, hogy jöttél, jó kis csapat ez, majd meglátod!

Most mennem kell, pedig dicsekednék még egy kicsit a házikónkkal is (pl. a fél terasz le van járdalapozva, (úr isten hol van még a vége...), meg felcipeltük az ideiglegenes asztalosműhelyből a felső konyhaszekrényeket is), tennék fel képeket (meg szegény Erikának is ígérgetem már régóta a képeket), de most sajnos nem hoztam fel a fényképezőgépet, majd legközelebb.

Jók legyetek, szép estét!

Sziasztok
Hugi

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Már megint én vagyok, mert muszáj írnom pár szót kedves bátyámról! Annyira, de annyira ügyes és okos és számítógéppelkapcsolatosanmindentértek egyén, hogy ilyen több nincs is a világon! Segített, hogy végre le tudjam kicsinyíteni azt a fránya képet magunkról, és most végre sikerült! Annyira, de annyira örülök, hogy csak csudi!
Na és mondjuk az oldalbordája sem egy kutya, isteni húslevest tud csinálni, a kisfia pedig a legügyesebb helyesíró az osztályban, már a második ötöst írta belőle (második oszályos általánosban)
Tudom, hogy most elvileg felmenőimnek kellene köszönetet mondani azért, hogy van egy ilyen segítségkellhirtelenéstudissegíteni tesóm, de őket most inkább hagyjuk...

Szóval nagyon örülök és remélem mindenkinek szép estéje lesz!

Sziasztok!
Hugi

hugodugo
 
 


Sziasztok!


Móni,
üdv a klubban!! :) HOl laksz, ki a dokid? Első baba? Várjuk a híreket, hogy mit láttatok az UH-n!
Én Zsanett vagyok Máté fiam nemrég múlt egy éves. Újvárosiak vagyunk.

Erika,
szuperek a képek! Köszönjük! :)
Jól éreztük magunkat legközelebb is megyünk a klubba!

Hugi,
én is hasonlóképpen terveztem el a karácsonyt. Szeretném a Mátét meglepni a feldiszített fával, de az Anita ötlete is jó, hogy együtt díszítsük. Mondjuk a kicsi fiam hamar tönkretenné az üvegdíszeket :) Ezért kell csinálni új, strapabírókat igaz? :D
A Zoli már előző héten kiválasztotta Császáron a fánkat, mi mindig cserepeset veszünk, amit aztán kiültetünk apuékhoz, ahol szegényke nem marad meg sohasem :(. Már én is nagyon várom a karácsonyt. Igaz nálunk sem egyszerű a családi karika :).

A csodakutyusra visszatérve, ma megmutattam a Zolinak az Isparban , és megbeszéltük, hogy jó lesz karira. Hugi, a Zoli megy le Szfehérvárra valószínűleg csütörtökön azt mondta, akkor bemegy a cora-ba, ha tud hozzon nektek is?
Egyébként szuper a képetek amit feltöltöttetek a profilba!

Angi,
képzeld vettem olyan ragasztót, amit a kreatív újságban láttam. 300 vmi ft volt, de nekem nem puffadt fel :). A Zoli szerint így sem fog csúszni a zokni :) :) , Lehet, hogy rosszul csináltam? Mindegy van még zokink bőven... :)

na mentem
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Hugi
mi történt,hogy ilyen hamar voltál itt?Én meg hiába várlak most akkor msn -en? :cry:
Tényleg nagyon jó a képetek :lol: ügyes a bátyád!Nem is tudtam,hogy van egy kisfia?
Ha gondolod akkor vasárnap ha lesz a Corában tudunk mi is hozni nektek olyan kutyust,ti nem mentek fel most hétvégén?

Móni
üdv köztünk!Szóval Dóra vagy Máté lesz a baba neve?/már amit a csík elárult rólatok :lol: /
Hol laktok,kinél fogsz szülni,első baba?
Erika vagyok,kislányom,Viktória Lili 19,5 hónapos :lol: és a Bánhidai ltp-en lakunk.
Holnap kérünk beszámolót,hogy mi volt a 4d uh-on!

Lívia
arra gondoltam,hogy összegyűjteném Timi eddigi képeit amik nálam vannak és vagy cd-re megírnánk vagy ha van akkor pendrive-otokon elvihetnéd,így egyszerűbb mint elküldeni :lol:


Zsanett
mit csinálsz a zoknikra?csúszásgátló talpat?vasalni kell azt a ragasztót?
Te mindig kitalálsz valami újat! :wink:

Karácsonyra visszatérve,nálunk ez úgy lesz,hogy 23-án este amikor Viki már alszik akkor díszítjük fel a fát,Viki 24-én reggel láthatja meg először,aztán ajándék bontás és egész nap akkor azzal tud játszani,nincs este gond belőle,hogy az újdonság varázsa miatt nem lesz kedve aludni menni.25-én anyósoméknál,26-án anyuéknál ünneplünk.
Hát nálunk így fog zajlani a karácsony terveim szerint.

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!!!

Nagyon jók a képek!!! :) Ágival beszéltük,hogy 1x el kéne menni,de sajna busszal nem valami jó.

Móni! Üdvözlünk Téged! Kislányom febr 8-án született Júlia a neve:) Mi a Gálon lakunk.

Zsanka! Lehetek olyan pofátlan,hogy megkérjelek nekünk is hozna Zoli kutyát? Sajna mikor voltak tesómék törökbálinton ott már nem volt

Lívi! Azt hiszem még reégebben kérdezted ,hogy Zsolt vagy Zoli a párom. Zoltán a böcsületes neve,de csak Zoltinak hívjuk.

Julcsinak már kinőtt a felső két foga:) azóta sokszor harap minden félét. A legújabb tudománya a fütyülés.

Szép napot!
Sziasztok
angika
 
 


Sziasztok!

Megvolt az ultrahang. :) Nagyon úgy néz ki hogy kislány a pocaklakó. Megvan kezünk lábunk. Teljesen egészséges. Csak nagyon szégyenlős. :) Mindíg a hátát mutogatja nekem. Első babánk lesz és az Ifjúmunkáson lakunk. Dr. Ferencz Zoltán az orvosom, nála szeretnék szülni. Szerintem nagyon normális doki.

Jók legyetek!
Sziasztok

Kép
moni@
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?