Új privát üzeneted érkezett!

hello!
Kép

végre sikerült!Felteszem egyenként a képeket.

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

sziasztok!
Nagy nehezen sikerült átalakítani a képeket és így sikerült feltölteni őket!
A babakocsi szerzeményem!

Jön a többi! Kép Kép Kép Kép Kép

Bence összehajtogatva 28 hetesen!
a színesképen 19 hetesen!
üdv Zsu

Kép
Kép
zsu.

Sziasztok

Megjöttünk az uh-ról! Babó 6,5 cm, nyaki redő 1,2. Mozgott, hát ez leírhatatlan élmény volt! :) Terpesztett is nekünk, doki mondta, hogy úgy néz ki fiú, de majd a 16. hetin már biztosat tud mondani! :)

Most épp bőgök a boldogságtól, ezt nem lehet leírni sem szavakba önteni milyen érzés! A sorstársaim biztos tudják! :) Apa is bent volt az uh-on, nem is tudodd megszólalni, csak fülig ért a szája, hazáig vigyorgott! :)

Na megyek, nem ömlengek, megszünök!

Mindenkinek jó éjszakát! :)

Kép
elizabeth25

Ja, Őzi. Légyszi a kórházomat írd át a Péterfy-re, köszke! :)

Kép
elizabeth25

Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok! :D

Nagyon aranyosak a képek! :lol: Mi év végén tervezzük,hogy majd megyünk 4D-re 28-30 hét körül. Remélem akkor már meg is mutatja,hogy mije is van neki,és nem kell majd találgatni.
Zsu szép a kocsid,mi is hasonlót szeretnénk,aztán majd kérdés mi sül belőle ki.
Tegnap délután óta fáj a torkom. :? Most már szerencsére annyira nem vészes,de eszegetem a negrot,mert ilyenkor semmi gyógyszert nem fogok szedni(amúgy se szoktam rögtön megfázásra).
Tegnap moziban premier előtt megnéztük a párommal az EMBER GYERMEKE c. filmet. Ajánlom mindenkinek,szerintem nagyon jó film! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Zsu! Nagyon jól néznek ki a babacuccok, én nagyon szeretem az ilyen sötét dolgokat, tök elegáns!Hol vetted a babakocsit?(És kb.mennyi,ha nem vagyok indiszkrét?)És persze Bence is édespofa!

Elizabeth! Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on,nagyon édes a babád! Kihez mentél a Péterfyben?Magán rendelésen voltál, vagy a kórházban?

Sch.Judit! Lehet,hogy már írtad,de nem emlékszem, hogy te megyik kórházban szülsz?Majdnem egyszerre lesz babánk,ha minden jól megy!

Kép
babzsák

Babzsák, köszi a bókot! :) A Dr. Abkarovics Gézához mentünk, és magánra. Rendes volt! Vagy 10 percen keresztül néztük a babát! :)

Kép
elizabeth25

Hello!

Babzsák:
A babakocsit Budán az Elefáni bababoltban sikerült megvásárolni az ára 76000.- kaptunk kedvezményt és így 70000.- volt.
Az autós ülésért pedig az M5-ös-nél lévő Brendonba kellet menni.
De árusítja a Kika, Brendon, az interneten a Poppet Bt.
Sajnos már az idénre nem igértek sehol szállitást.
Igy kapkodtuk mi is össze, még a táska hiányzik, de az már a legkevesebb.
Már régen kinéztem ezt a színt, nagyon szomorú lettem volna ha nem kapunk.
A babakocsi is a második lehetőség volt ami tetszett, de azt amit eredetileg kinéztem már nem tudtam sehonan keríteni.
Jó ez így a lényeg ,hogy meg van!
Zsu

Kép
Kép
zsu.

Zsu! Köszi az infókat! Bár mi még nem kezdtünk el vásárolni, én már nézelődök, főleg neten...De a babakocsi tényleg nagyon tetszik!

Elizabeth! Géza tényleg jó doki,ráadásul nagyon jól UH-oz,én is nála voltam a 12 hetesen!Bár nem tudom, emberileg milyen,hallottam már róla,hogy elég hangulatember,mondjuk én ezt nem tapasztaltam...De remélem végre megtaláltad azt a dokit,aki végig tud majd gondozni!

Kép
babzsák

Tényleg normális volt, emberileg is...hát gondolom több alkalom után fog kiderülni, hogy mennyire hangulat...de mosolyogva jött ki előttem mind a két kismama, úgyhogy olyan zoral nem lehet. :)
Amúgy tényleg nagyon királyuk uh-oz! :) Remélem most már nem kell innen tovább lépnem!
Ti jól vagytok? Kis babzsák bébi? :) Ti már tudjátok a nemét?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Bocs, hogy csak ritkán jövök, de éppen nagytakarítok, azért minden nap elolvasom miket írtatok, csak nem mindig van időm írni is valamit!
Elizabeth! Örülök, hogy végül minden rendbe jött Veled és az uh-gal kapcsoltaban is!
Nagyon aranyos a babód!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Kép Kép
Sziasztok megpróbáltam én is feltenni 4d képet,tegnap este készült drágám nagyon bújdokolt a mélepénybe de azért félig sikerült lefotózni.Kép
kriszlany

elizabeth! nagyon örülök, hogy örülsz :-) végül, hogy kerültél a péterfybe? jó, hogy váltottál!!!

kriszlány! tökjó képek. hát tuti, hogy kukis lesz... :lol: :lol:

zsu. szépek a cuccok!!

barbamami, köszi az infót :wink:

Ééés iigen, már 50 nap sincs hogy a kis Dalma megérkezzen!!! :D :) :lol: MA is vele álmodtam... :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!
Zsu:milyen márkájú ez a bakocsi?a hordozó hozzá van?Nagyon szupi.
Kriszlány:nagyon szép a pici fiad!Megmutatott ő mindent amit kell!

KépKép
vicuska

Kriszlány, csak nem neked is kisfiad lesz? :)

Bacilivi, Gézával már leveleztem akkor is, mikor fél éve próbálkoztunk a babával és nem jött össze...mindig nagyon aranyosan válaszolt. Hozzá akartam amúgy is menni, de hagytam a "rábeszélésre", hogy inkább a Kútvölgyis dokit válasszam! DE hát visszakerültem A KIINDULÓPONTRA! És egyenlőre nem bánom! :)

Köszi ancsa a bókót, "Dominik" nevében is! :)

Kép
elizabeth25

Szia Vicuska!

A babakocsi és a hordozó is Peg-Perego.
Az autós ülésről lelehet szedni a műanyagot az marad az autóban és a hordozót lehet külön hurcibálni vagy a babakocsira pattintani
és abban utazik a baba.
Külön-külön lehet megvásárolni,,de van olyan Peg-Perego összellítás ahol egyben van kocsi, mózeskosár, autósülés.
A www.poppet.hu oldalon tudod megnézni őket.
Üdv Zsu

Kép
Kép
zsu.

Sziasztok! Még nem találkoztun,ma fedeztelek fel titeket. Tetszik az oldal,meg a babakocsi a fényképen.én még csak "kicsi"terhes vagyok köztetek,12 hetes és 3 napos.szerettem volna képet feltenni a 4D-s UH_ról,de nem megy.sziasztok.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

szia gabi baba
a képeket le kell kicsinyiteni 600 megapixelre vagy annál kisebbre mert a nagy képeket nem emgedi.
Amúgy meg szép pocakosodást és érezd jól magad köztünk.Bármi kérdésed van nyugodtan tedd fel valaki biztosan válaszol rá:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Gabi.baba:
üdv körünkben! 12 hetesen 4D ultrahang, nekem 16 hetesen csináltak először. Rakj fel vonalzót te is, akkor soron tudjuk követni, mindig hány hetes vagy.

Vitte:
igen, valami olyasmit mondtak, hogy ingyen megismétlik a vizsgálatot, de én nem szeretném, mert állítólag nem jó a túl sok uh (erről volt már szó) és eleve egyszerűbb lenne, ha meglenne a régi felvétel. Csak egyet sajnálok, hogy éppen aludt a vizsgálatnál és nem lehetett látni mozogni. Pedig néha úgy mocorog, hogy azt hiszem öten vannak a hasamban.

Téma babakocsi:
A Poppet szerintem egy nagy sza..., náluk láttuk mi is azt a babakocsit, amit szeretnénk (Peg Perego háromkerekű), de se a telefont nem veszik fel, se e-mailre nem válaszolnak, szerintem nem is léteznek. Az a baj, hogy ezt a babakocsit Magyarországon senki nem árulja és mielőtt megvennénk azért látnánk. Mert különben nagyon tettszik a képen.

Kép

Van belőle piros és kék is.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Már nagyon régen nem írtam (gondolom sokan nem is emlékeztek rám), de folyamatosan olvaslak Titeket és okosodok! Nagyon édesek a képek is mindenkinél :)

Velem-Velünk minden rendben!

Szép napot Mindenkinek!

Kép
moncsi75

Sziasztok!

Rekanna! Ha kideríted a babakocsi lelőhelyét,áruld el légyszi!!!!!
Gabi baba! Üdvözlet közöttünk! Gyere gyakran!

Elizabet! Neked tényleg azt mondta Géza,hogy szerinte fiad van? Már más is írta,hogy 12-13 hetes UH után megmondták neki a baba nemét. Csak azért kérdezem, mert nekem ez annyira furcsa. Mindenhol azt olvasom, hogy a 18.,20. hét körül mondják meg, a herék pl. csak a 22. héten szállnak le.Na mindegy,biztos csak az irígység beszél belőlem, mert mi még nem tudjuk...

Kriszlány! Nagyon tökös kisfiad van, szó szerint!!!!

Kép
babzsák

Sziasztok!

Kriszlány, Elizabeth
Szépek a babák.

Őzi
Nekünk már minden megvan a babának, a csomagom is bevetésre készen. Csak a bútorokat nem állítottuk még fel.

Voltunk ma ctg-n a Jánosban. A párom nem jöhetett be, rámtettek egy övet a méhösszehúzódások miatt (ami még nincs), a szívhang mérőt pedig nekem kellett ráfognom a hasamra. A babára pont akkor jött rá a mozoghatnék, így én nyomtam rá a hasamra a készüléket, ő meg belülről nyomta kifelé.
Pénteken megyünk a dokimhoz. remélem mire szülünk megszűnik ez a karantén.
Tegnap előkészítőn is voltunk, elmondták, hogy mennyi mindent vizsgálnak az újszülöttön. Gerinc, vér, mozgás, kaki, pisi. A szülés utánra a Tena extrát ajánlották az 1. 2. napra, 4. nap reggel lehet hazajönni.
Tehát egyenlőre még nem akar kijönni.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Babzsák:
Én is ezen csodálkoztam,(mármint hogy 12-14 hetesen találgatják a dokik a baba nemét),mert a 17. hét körülre fejlődik ki egyáltalán a fütyi.. Előtte hiába lát a doki dudort,az a kislány nagyajka is lehet. Mindezt az orvosom mondta a múlt heti UH-unk kapcsán, a 16. héten voltunk. Van ott valami dudor,hasival és hüvelyivel is megnézte,de azt mondta,hogy találgatni UH nélkül is lehet..., hü..eséget meg nem akar mondani,majd 4 hét múlva már jobban látszik.. Ezt bírom benne a legjobban,hogy baromi alapos,de ha valamiben nem biztos,nem találgat.

Nem tudom,mindenki tudja-e,de ha valaki esetleg nem:
a terhes nőknek olcsóbb a fogászaton a korona,híd... Én ma kezdtem el csináltatni a hidat (ma csiszolták le a két fogam :cry: :cry: :cry: ). 16 ezer Ft helyett 10 ezer Ft -ba kerül így tagonként. Legalábbis az idén... A fogorvosom azt mondta, még idén csináltassam meg,mert januártól semmi biztosat nem tud mondani.

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok Lányok!

Már nagyon régen nem írtam. Gondolom, többen nem is ismernek a fórumon. De igyekszek mindenkit megismerni. Sajnos még csak most sikerült az otthoni net. A régi csajszikat (akikkel már ismerjük egymást) sok szeretettel üdvözlök. Nemkülönben az újakat is persze. Kíváncsian olvastam a sorokat, igaz még nem lapoztam vissza, gondoltam bejelentkezek. Nagyon örülök mindenkinek!!! :) :) Remélem, minden kismami és baba jól van, hamarosan pótolom a visszaolvasást - persze nem 1 hónapit.

Zsu
Édesek a képek, és az a "összecsomagolt" baba??!!!! Tündéri!
Látom nagyon előreszaladtatok a vonalzókkal! Ez jó hír! Az én vonalzóm is jól elindult :D :D :D

Boszibaba
Jó a negró!!!! de a kamillatea is! Vigyázz magadra. :wink:

Rekanna
Neked is nagyon örültem. Már jól előrekullogtál te is!

Nekem jövő kedden kell mennem 13. heti uh-ra, picit izgulok, de már várom nagyon. Megpróbálom feltenni majd a 10. hetes uh-képet, jó? Csak le kell kicsinyítenem.

Még írok, addig is pusszancs! :P

Benita
benita

Hello!

Rekanna:
Köszi még egyszer a segítséget a fényképekkel kapcsolatban.
Nekem a Poppet 4 nap múlva válaszolt e-mailben.
Sajnos nem jó híreket.
Felhívtam őket telefonon és megkérdeztem ,hogy még is mikor lehet akkor babakocsit rendelni?
Az idén már nem jön meg, de leghamarabb decemberben a 2007-es modellekből.
Az oldal arra jó hogy kinézze az ember utána meg szaladgáljon érte!
Priviben elküldöm a telszámot.
üdv Zsu

Kép
Kép
zsu.

Sziasztok!

Most értünk haza ultrahangról, minden oké, minden szép, úgyhogy nagy az öröm. Mindíg azt mondom, hogy szerintem focista lesz a drága, de ma rájöttem, hogy boxolni fog, legalábbis az alapján, amit ma művelt...
De mindegy is, tök jó volt látni, ahogy izgett-mozgott.
Kicsit be voltam parázva, mert egy hónapja plexus-cisztát találtak, sőt kettőt. Az itthoni doki azt mondta (már másodszor egyébként, amióta megtudtuk, hogy babát várunk), hogy jobb lenne ha elgondolkodnánk a továbbiakon. Persze azonnal rohantam Szegedre és ott megnyugtattak, hogy ez fel fog szívódni magától, mire legközelebb jövök, már nem lesz semmi. És tényleg igazuk volt!

Babzsák! Szegeden fogok szülni (vagyis szeretnék), de még nem tudom, mi lesz ezzel a kórházasdival. A hozzánk legközelebbi két kórházban nem szeretnék, meg az orvosom is Szegeden van, nem szeretnék változtatni.

További jó pocaknövesztést mindenkinek!!! :D

Judit

sch.judit

Üdv közöttünk Gabi.baba

KépKép
vicuska

Hello Lányok!

Örülök, hogy jól vagytok!
Mi is jól vagyunk, voltunk UH-n, minden rendben és bizti hogy kukisok vagyunk! Az elején én lányt éreztem meg apuka is, de nagyon örülünk a fiúcskának is! 8) A lényeg, hogy a babóka jól van, persze ismét aludt... és az egyik kezét alig találta meg mert teljesen a feje alá tette! Már most fejvégű, így valószínűleg amikor írtam, hogy máshogy mozog akkor fordult be. Most már teljesen a szokásos módon mozgólódik és ez megnyugtató, ill. most már azt veszem észre, hogy inkább helyezkedik. Ritkábban rúgdos, inkább a testrészeit nyomogatja kifele. :wink: Tiszta hullámzás esténként a hasam, apuka néha csak döbbenten néz! Ja, apuka "karanténban" van 1 hete, mert beteg,így nincs semmi közeledés és a nagyszobában alszik amit nagyon unok! :roll:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Őzi: Levi egyre helyesebb! Klassz ez a kép! Örülök, hogy jól vagytok!

Nanett: remélem minél hamarabb kész lesztek... Rendben vagytok egyébként? Mi a helyzet a görcsökkel? Elmúltak?

Vitte: nagyon jók lettek a képek. Nagyon élesek! Na és persze megint egy helyes kis srác! Jó dolguk lesz a csajoknak...

Mi is megyünk 4D-re de majd csak 2-3 héten belül.
A vásárlást mi most kezdjük, de amit kapunk azt nem veszünk inkább felújítjuk. Hordozó mindenképp kell, meg matrac is, és még egy csomó minden, amin pont ma kezdtem el pánikolni, hogy egy csomó dolgot még meg kell vennem!!! Végül is már csak bő két hónapom van... 8) és jön a tél meg a hó. Még függöny sincs a szobában. Nem tudtok valami olcsó helyet? A hét végén voltam pár helyen, de iszonyat árak vannak...

KépKép
Kép
r. zsana

Zsana
Ha pesti vagy a közelben jársz, menj el a Soroksári úti Outletbe, 160.sz. ott sok, akciós és olcsó cucc van. Mi is ott vettünk szinte mindent és a lányok is többségében odajárnak. Nagy a választék, hatalmas üzlet. De ott függöny szerintem nincs. :D
jobbulást apának. :lol:

Kép
Kép
bbeti

Zsana! Örülök neki, hogy jelentkeztél. Már azt hittem, eltűntél. Az én babám is így mozog mostanában, mint a tied. Szerencsére már a hasam sem fáj, szerintem fordult a baba, bár azt nem tudom, milyen irányba. Jó neked, hogy szépen befordult a helyére.

A szoba lassan alakulgat fent. Bár mostanában az is lassítja, hogy ünnepi nagyüzem van a családban (névnapok, szülinapok), sokat vendégeskedünk mostanában.

Szerintem is ideje elkezdeni a vásárlást. Mi is az Outletben vásároltunk leginkább babacuccokat. Babaszobába való függönyök is vannak, ott, ahol az ágyneműk vannak. De pontosan nem néztem meg őket, mert nekünk nem kell, közös szobánk lesz.

Benita! De jó, hogy tudtál írni és hogy most már lesz neted! Meg hogy már a Te vonalzód is hol tart! Jól vagy? Vannak tüneteid?

KépKép
nanett

Sziasztok Lányok!

Gyönörüek a Babák!!!! Gratulálok!!! :D

Na és a vételek és szépek!!! Juj... Lássuk már Babákat használni ezeket!!!!mmmmmmmmmmmm :)

Lányok és hol csevegünk hamár jönnek/jöttek a Babák :?: :?: :?:

Voltam KIKÁban... Véééééégre láttam olyan kiságyát ami minden kérésemnek megfelel... Párom kisse kiborúlt - 40valahány ezer forintba kerül... Csorikám... Mit fog szólni a többihez??? :lol:

Ma voltunk Primieroutlet centerben.. Barátomnak focicipőt kerestünk... És mit vettem???? gyönörű szép ici pici Adidas cipőcskét :D Fehér, rozsaszin adidascsikos /van fehér-világos kék is/ is csak 2490ft!! Barátom köhögött egyett.. hogy megis miért rozsszincsikos.... De mondtam, hogy pár hét mulva kiderül kit várunk.. és ha /véééletlenül/ fiú... akkor oda ajándékozom öccse újszülött lányának))))

Vettem / na jó... Anyám vett nekem.. én nem szándékoztam/ terhes nadrágot... Hmmm... elég kényelmes... de még lecsuszik rólam)))...

Na ezek vannak...

Puszpá! Szép estét!!!

Kép

Kép
fenix

Jó reggelt lányok! :lol:

Ma már jól vagyok,úgy látom távozik belőlem a náthás baci. Ittam sok forró teát,és vitaminos üdítő+gyümölcs és negró,és már jobb is.
Tegnap mi is megvettük a babakocsit. Nagyon örültem neki. A párom már így üresen tologatja,és ringatja! :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszibaba! a mi kocsink is ilyen :-) csak az egyik oldalt forgós a kereke! lesz mivel bejárni a IIIkert :D Remélem számithatok egy közös tologatásra? csak már tartanán ott... :roll:
Vendég

Bacivili én is remélem,hogy talizunk vhol Békáson,mert őszintén BKV-re egyedül nem fogok merészkedni. A párom is mondta,hogy ne is menjek egyedül sehova,majd ő intézkedik,amit kell,meg majd együtt megyünk. :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok boszika nagyon szép a kocsid.

Én ha meglesz a babaó fenix itt tudunk beszélgetni vagy csinálunk majd egs másik fórumot:):)):)

Sajnálom hogy nem tudok fent lenni pesten mert tuti olcsóbban tudnék beszerezni rucikat stb de lassan már minden meglesz.
Most már lassan majd a babaápolási cuccokat kell megvennem meg ami majd nekem kell a kórházban.Hálóinget már vettem papucs van ujság telefon ilyesmi van.Még meg kell kérdeznem hogy mit kell vinnem a kórházba mert ahogy nézem még a gyereknek is majd nekem kell vionnem babarucit.Most ha megyek vizsgálatra nekem kell vinni törölközöt a se**em alá.Viszont most néztem utána a mi kórházunk kiemelt kórház lesz benne van a 50 kórházban talán januárban mire szülök már lesz mindere pénz mert tegnap az volt a híradóban hogy ebbe a kiválasztott 50 kórházban minden pénzt megadnak a fejlesztésekre stb.Kiderűl januárban:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Na, végre van legalább egy fotóm a babócáról, a DVD-t újra kellett volna felvenni, tehát új vizsgálat, annak meg nem akartam kitenni a babát újra.

Kép

Benita:
Te aztán jól eltűntél, de legalább minden rendben nálad. Milyen volt az első 12 hét?

Kép

Kép
rekanna

Rekana nagyon szép a babád!
Boszibaba:nem volt sok a savad a sok teától?Mert én is egy kis megfázásban szenvedek,de teát nem tudok inni,mert valamelyik nap estrére olyan sok volt a savam,hogy elviselhetetlenül marta az egész mindenem!Csak a keksz segített.
Én is ilyen babakocsit néztem ki,csak más színben-ez ügye bergon?

KépKép
vicuska

Vicuska igen ez Bergon babakocsi. :lol:
Szerencsére nem szokott savam lenni semmitől. Teából eleve is napi több litert megiszom. :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Kriszlány: Jaj de nagyon szép ez a baba! Mondtam a kis kolléganőmnek, gyere mutatok neked egy kukit! Még nem látott ilyen felvételeket.(bocs, hogy a kisfiadat kukiját mutogatom! :lol: )

Kép
Kép
[/url]
korena73

Hello Lányok!

SOS kellene egy klassz kelengye lista a babának és a mamának egyaránt, mert holnap nyakunkba vesszük a várost. Az is jó, ha tudtok olyan oldalt ahol van lista. A lényeg, hogy ne legyenek rajta feleslegesen olyan dolgok amiket nem is kéne megvenni. Mondjuk szelektálok majd. Előre is köszi!

KépKép
Kép
r. zsana

Zsana,
http://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php
Nem tudom ez mennyire jo, de ez is valami...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Csajok!
Ma 6-ra megyünk dokihoz, szorítsatok, h minden okés legyen...ilyenkor mindig úgy izgulok, h szépen fejlődjön meg minden!! :o :lol:

Kép
gyanixi

Benita,
Udv ujra itt! Meselj kicsit meg, hogy hogy telt ez az utobbi egy honap! Ja es tegyel fel kepet is ha van kedved!

Krisztlany,
Micsoda futykos! Hat igen ebben nem lehet ketelkedni...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Őzi!

Köszi az oldalt!

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!

Aranyosak a babók!
Nálunk minden rendben, remélem mindenki jól van!
Nansy, Elizabeth merre vagytok?

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

boszibaba, majd akkor úgy csinálom, hogy pont békás felé járjak... :D :D egyébként a tömegközlekedést én is mellőzni fogom...
rekanna, naagyon cuki a baba!!

Jó hétvégét mindenkinek igy előre, holnap reggel utazunk el, csak hétfőn leszek újra!
Vendég

korena:büszke vagyok a kisfiam kukijára nyugodtan mutogadhatod
már alig várom hogy megszülessen.
kriszlany

Sziasztok Lányok!

Nagyon édik a babucik! Kicsit irigykedem, mi már nagyon régen láttuk a mienket, remélem minden renben vele.
Látom hála előkerült pár régi csacsogó :) (Benita, Zsana).

Gyanixi mi volt az UH-n?

Nálunk is kicsit lelassult a mozgás, bár én azt vettem észre, ha rossz a kedvem, ő is csöndesebb.
Képzeljétek napi háromszor bököm az ujjam, hogy megtudjam a vércukorszintem, ezt egy hétig kell csinálni, utána kiderül mi lesz, ma már jobb, de eddig azért nem jelentkeztem, mert nagyon magam alatt voltam, de persze ez nem komoly baj, majd megszokom a szurit és a diétát, amúgy 2kg lement pár nap alatt.

Mi még nem nagyon vásároltunk, csak egy kistakarót és két rugit, meg egy cumit a nagymami :), nem bírtuk otthagyni. valaki járt Ausztriában, körülnézett? Mi készülünk, hogy kimegyünk, de szivesen fogadok ötleteket hova menjünk.

Kép

Kép

Kép
luisa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?