Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

A málnalevélrõl már annyi mindent lehetett hallani, hogy csak na. Én azt olvastam, hogy a méh izomzatát lazítja, így tényleg jó teherbeesés elõtt, de csak közvetlenül addig, mert utána már abortáló hatása is lehet. Nem is ajánlják az elsõ idõben, csak szülés elõtt. de ez csak egy másik vélemény! Én már nem megyek el ezeken a gyógynövényeken. Én a ciklusom elején fagyöngy-teát ittam (borzalmas az íze, hogy volt-e hatása, az majd a hétvégén kiedrül. Persze már arról is hallottam jót is meg rosszat is.

Puszi mindenkinek:
Ujka
ujka
 


Sziasztok!
Egy kicsit el vagyok kenõdve, mert néha húz a hasam jobb oldalon lent.Attól félek, hogy ciszta lesz, annyi vigasztal csak, hogy egy hete késik, és azóta 37.1-2 a hõm.
A cisztásoknak magas volt a hõjük??

A málnalavél teát én kétnaponta ittam, állítólag peteérés-, és beágyazódás-elõsegítõ!Amúgy semleges íze van, én cukroztam egy kicsit.

Egyre jobban idegesít ez a húzás a hasamban.Lehet ez a terhesség kísérõje is??????
Talán már holnap tesztelnem kellene, hogy ne idegeskedjek tovább!Bár a biztos kedvéért inkább szerdán.
Puszi nektek!!! Netti
Netti
 


Eszter!!

Gratulalok!!! Latod, jo ha az ember optimista pista!!! Vigyazz magadra!

Szonja!

En ma 6. napon vagyok. Penteken voltam orvosnal, es azt mondta mindent le fog allitani (gyogyszerek, hormonok). Utana ejszaka beszelgettem a baratommal, aki valahogy megkönnyebbültebbnek latszik. Szerintem ebben a honapban összejön. De kepzeld el, egy eszmeletlen allasajanlatot kaptam aprilis 1-töl, es ez most összezavart. Azt hiszem megis csinalom ( agyereket), ez most fontosabb.
Figyelj, en meg mindig nem ertem, hogy neked mert kell a clostyt szedni! Van peteeresed? Latta az ultrahangon? Vagy csak a hömersekleti görbeböl? Megnezte az ösztrögen szintedet? Ezeket a hormonvizsgalatokat a harmadik napon a mensi megjöveteletöl szamitva kell elvegezni.
Kivancsi vagyok mit valaszolsz!

Mindenkinek kellemes hetet kivanok es atkelöhelyes honapot.

Anna
Anna
 

 
 

Sziasztok kislanyok!

Annnnyira hianyoztatok,hogy csak NNNNNA!Alig gyoztem olvasni ma reggel az elmult 1 heti levelezest.Beteg volt a pici fiam otthon meg nincs gepem de latom,hogy hamarosan LESZ!


Az ujdonsult kismamanknak GRATULAKépKépKépKép!!!

Mindenkinek 1 millio puszi,ma nagyon fogok dolgozni,de benezek tobbszor is.

Bejjja!

Asszem elmegyek a dokidhoz a jovo heten!Ma vegre megjott,ill csak barnas folyasom van 2 doboz Clostit vettem be az utobbi 6 hetben es megiscsak egy kis folyasom van.Annnnnyira hianyoztal!KépKépKép


puszi Kriszti
kriszti
 


Netti!

Ne idegesitsd fel az embert koran reggel!!!! Nem lehet hogy terhes vagy??? 1 hetet kesett es meg nem csinaltal tesztet????? Azonnal csinalni!!!!!
Drukkolok!!!!

Anna
Anna
 


Netti!!!!!!!!
Tesztelj!!!!! Nem igaz, hogy birod, hogy nem tesztelsz? Kép.... Ne kínozz minket, menj a gyógyszertárba tesztért!!!!Kép Hajrááááá!

Kriszti szijjjjjja KépKépKép
Ha elmész hozzá, utána feltétlenül írj, hogy milyen volt, szimpi volt-e! Engem most múlt héten nagyon megnyugtatott, nagyon kedves volt.
Meggyógyult a kisfiad?

cupp, Beja
Beja
 


Netti!
Azonnal tesztelj!!! Nekem pontosan ugyanilyen tüneteim voltak, és a Medilab 1 nappal a nem megjött menstruáció elött biztosan kimutatta. Az, hogy húz a hasad, normális, idönként én is érzem. A höm változatlanul kb. 37,2. Szóval szerintem ez egyértelmü Kép Kép Kép!!!
Mindenkinek szorítok!
Pussz,
Eszter
eszter
 


Szani!
Számításaim szerint november 16. Neked?
Úgyhogy én most az 5. héten vagyok Kép.
Eszter
eszter
 


Sziasztok lanyok!

Eszter nagy GRATULA a pocaklakohoz!!!!! Kép Kép Kép

Probaltam elolvasni mindent, de ha esetleg meg masnak is van ket csikja es nem vettem eszre akkor szoljatok.

Ma vagyok a 8het utolso napjan. A mult heten, mint irtam szabin voltunk. Sajna nagyon pocsekul vagyok, elkezdodtek a rosszulletek, hanyinger. Nem tudok enni, mar majdnem 2 kilot fogytam.

Ne haragudjatok, hogy ilyenekkel traktallak benneteket, amikor ez az allapot amit mindannyian annyira akartunk/akarunk. De el kell mondjam valakinek. (tudjatok, mi meg nem szotunk senkinek). Most vendegeink vannak egy hetig, nem tudom, hogy hogyan fogjuk nem elarulni. Olyan vagyok, mint egy pokroc. Legszivesebben nem csinalnek semmit. Az elso 6 hetben semmi bajom nem volt, minden mult heten kezdodott. Ha minden igaz a 13hetre elmulik, mar csak 5 hetet kell kibirnom.

Mindenkinek a legjobbakat ket csik ugyben!!!!!!!

Udv
PK
petrakovacs50
 


Sziasztok!
Péntekenként suliba vagyok, ma pedig 11-re jöttem dolgozni és most nem gyozöm olvasni a hozzászólásokat!
Netti! Tesztet! Tesztet! Tesztet! Tesztet "követelünk"!
Anna! A dokim megnézte a hormonjaimat és, csak annyit mondott, hogy rossz az egész...Ezen én nagyon csodálkoztam, mert már régebben is csináltam ovulációs tesztet és az pozitiv volt (akkor minek a Closty?) Kérdeztem, hogy a sárgatesttel van a gond? Hát, azzal is...(Akkor arra miért nem adott külön bogyót?) A múltkor mikor barna folyásom volt a mensi helyett, felhivtam , hogy nézzen meg UH-val. O azt mondta, hogy fölösleges... Szóval teljes kiábrándultság, és mind ezért alkalmanként 7.000 Ft-ot fizetek! Na, mindegy most nagyon happy vagyok! Tegnap egy olyan csodálatos szerelmes éjszakánk volt...
Anna! Mi nagyon egy cipoben járunk! Én januárban kaptam egy nagyon jó állásajánlatot, de rögtön nemet mondtam, mert akkor még nagyon biztatott a doki! Ma már ott tartok, hogy ha lenne egy ilyen lehetoség, nem hagynám ki. Már csak azért sem, mert az új hely biztosan lekötné a figyelmemet( és egyébként is akkor szoktak az emberek babásak lenni, ha éppen úgy gondolják: "most még jó is, hogy nincs útban a baba!") Szóval ezzel a kis "hátsószándékkal" változtatnék munkahelyet!
Egyébként a tegnapi este után, én is úgy érzem, hogy MOST SIKERÜLNIE KELL!!!! Szerencsére már nincs bennem az a görcsös igyekezet, szerintem a szerelem még a hormonokat is "legyozheti"!
Most elvonulok olvasni!
Sziasztok! Szonja
Szonja
 


PK!
Hát, most egy kicsit megijesztettél. Én az 5. héten vagyok, de egyelöre jól érzem magam. Azt hittem, ez így is marad. Mi sem akarjuk még elmondani senkinek. Dokinál voltál már?
Üdv,
Eszter
eszter
 


Eszter,

Bocsi nem akartalak megijeszteni. En is azt hittem, hogy nekem nem lesz smmi bajom, de tevedtem.

Nem voltam meg orvosnal a heten megyek eloszor uh-ra. Csutortokon. Mar nagyon varjuk.

Most azt tervezem, hogy hazamegyek, mert igy dolgozni sem tudok.

Ja amugy minden nonel mas a terhesseg. Remelem neked nem lesz hanyingered meg hasonlok.

Udv
PK
petrakovacs50
 


Szia Pk !

Örülök,hogy újra itt vagy.
Én is azt hittem, hogy nem lesz semmi bajom, de most hétvégén Nekem is végig hányinger, meg a többi. semmit nem kívánok. Nagyon pocsékul vagyok.
Én ma kezdtem a 7. hetet.
Na mindegy, majdcsak túlélem valahogy. Jó neked, hogy el tudsz menni a munkahelyedről.

Vigyázz magatokra!

Puszi: Király Kati
Király Kati
 


Netti!
Még valami eszembe jutott: a Medilabot nem csak reggel lehet megcsinálni, hanem bármikor napközben! Én azért vártam meg a reggelt, mert még csak kb. a 13. napon voltam. De neked szerintem már napközben is kimutatná.
Úgyhogy rajta!!!
Eszter
eszter
 


Szonja,

Öszinte leszek! Azonnal masik orvoshoz! Vagy hagyd ott az egeszet, mi az hogy nem nezi meg ultrahangon??? Kötelessege! Aggodom erted! Mi az hogy rosszak az ertekeid? Mik rosszak? Miert? Elvegezte ez az orvostudomanyi Egyetemet vagy meszarosnak tanult!?
Örülök a szep eszakatoknak, lehet hogy tenyleg ez a legfontosabb. De azert beszamolunk, hogy ki hol tart.

Puszi

Anna
Anna
 


Anna!
Én is úgy döntöttem, hogy otthagyom a dokimat, már csak a pénz miatt is (ne értsetek félre, nem sajnálom a gyerekre a pénzt, de már egy éve hordom a dokihoz a közalkalmazotti fizumat /volt olyan hónap, hogy 3-szor is voltam nála/ és semmi eredmény!) Az a furi az egészben, hogy amikor rátaláltam azt hittem egy mázlista vagyok (a barátnom szerint az ország 10 legjobb orvosa között van, nem foglalkozik csak "meddo" nokkel, olvastam egy pár cikkét is...Úgy tunik az agyára ment a népszeruség!
Most elolvastam a többi hozzászólást, és úgy tunik elég sokan leszünk akcióban március 16. és 23 között! Én ma a 9-ik napnál tartok, és eddig a 17-18. napokon volt peteérésem igy 20.-a körül lesz esedékes. Mindenesetre 20-ig 3 naponként szeretnék akciózni...Soha nem lehet tudni!
Niki! Igazán jól esett, hogy a véleményed szerint "tök yó fej vagyok" Itt mindenki az!
Mónika! Örülök, hogy tetszett a "tesztes" ötletem!
Beja! Az a szuri amit kaptál nem Gynevac véletlenül? Én is beszereztem, és megszüntette a makacs folyásaimat!
Sziasztok, Szonja
Szonja
 


Szonja!

Deeeeeeee!!! szóval megszünt a folyásod? Istenem, bárcsak nálam is.... hány szurit kaptál? és hányadik után szünt meg??? HÁny naponként kaptad? Kérlek, írj bõvebben róla!
cupp, Beja
Beja
 


Sziasztok,lányok!

Szonja!Nem kevés a három naponkénti akció?Mi éppen azon gondolkodtunk,hogy suríteni kellene a "csúcsidoben" a kétnaponkéntit.

Sziasztok.Mariann
Mariann
 


Kedves Beja, Anna, Eszter, Szonja!
Annyira aranyosak vagytok, hogy biztattok, már nem is félek annyira, hogy csalódom, így aztán reggel teszttel kezdek!!!!!Tudósítani csak 10 órakor tudok, mert akkor jutok ide, de jobb késõn, mint soha, igaz?

Mariann! Nekünk sem volt "fenékig tejfel" a kétnaponkénti akció, de legalább nem bánt a lelkiismeret, hogy kihagytuk a "jó"napokat, és ez csúcsidõben csak pár napot jelent!

Szonja! Mit értett azon a doki, hogy rossz minden?Ha volt ovuláció, akkor csak nem olyan rossz minden! Szerintem is válts dokit, az újnál legalább tiszta lappal indulsz!
Üdv: Netti
Netti
 


Netti!
Szerintem titkon te is érzed, hogy holnap reggel nagyon boldog leszel. Kép Hidd el, a jelek ragyogóak, nincs miért várnod a teszttel.
Nagyon szorítok a két csíkért!!!
Üdv,
eszter
eszter
 


Mariann!
A három naponkénti akciót csak arra az idore értettem amig nincs peteérés. Szerintem a 3 nap egyébként is kell ahhoz, hogy újra termelodjenek a spermák( a Bolgárkerék utcában is azt mondták, amikor a férjemnek kellett "anyagot" bevinni, hogy elotte 3-5 nap önmegtartóztatás a jó eredmény érdekében!)Még azt is hallottam, hogy a túl suru akciózás, olyan mintha vaktölténnyel lövöldöznénk...
Beja!
Most megfogtál! Már nem nagyon emlékszem, hogy mikor jelentkezett a jótékonyhatás (már több mint 1 éve volt)Az biztos, hogy rövid idon belül! Én egyébként csak 5 ampullát kaptam, és 1,5 (vagy ketto?) hetente adták be.
Pusz, Szonja
Szonja
 


Netti!
Sajnos nem tudom mit jelent az, hogy minden rossz! Hiába kérdeztem rá külön-külön a hormonokra nem válaszolt, másról kezdett beszélni. Az eredményeimet soha nem mutatja meg nekem...Azért váltok nehezen, mert nem akarok megint mindent újra kezdeni: vérvétel stb. Egy dolog miatt mindenképpen jó volt ez a doki: a petevezeték átjárhatóságimat úgy csinálta meg, hogy szinte alig fájt, pedig nem kaptam semmilyen érzéstelenítot!
Pusz, Szonja
Szonja
 


SZijasztok!
Eszter! Muszály, hogy ellenpéldaként irjak, de nekem még mindig nincs semmi bajom, pedig már a 10.hetet kezdem holnap. Az tényleg igaz, hogy mindenkinél máshogy jön ki. Valaki már a kezdetektõl rosszul van, és van aki, (mint én) meg sem érzi. De ez egy embernél a különbözõ terhességeknél is másként alakulhat. Barátõm az elsõvel végig hányt, a második babával, úgy volt mint én, meg sem érezte. Nehéz kiszámítani, ki hogy reagál...
PK50, Szani, Király Kati! Ti pedig egyetek sok gyümölcsöt, zöldséget, én pl. mindig azt lesem kajálás elõtt, hogy ez vajon jó lesz-e a babának.
Ti is igy vagytok vele?
Netti! Nagyon szoritok, holnap azonnal irj!!!
Szijasztok, Lara
Lara
 


Szonja!

Köszi az infókatKép
Ajaj, én 10 db.-ot fogok kapni.... hetente.... nem lesz az sok? No mindegy..... csak nem....
cuppp, Beja
Beja
 


Beja!
Nem sok! Nincs mellékhatása! Remélem neked is hatni fog!!!! Én még azért is próbáltam ki mert úgy "hirdették" segíti a teherbeesést. Na, ez nem jött be, de a folyás az elmúlt!
A hányingerrol jut eszembe, hogy amikor elkezdtem a Closty-t szedni nagyon eros hányingerem volt, ekkor olvastam, hogy a kismamáknak hányingerre Magne B6-ot ajánlanak...Kipróbáltam és muködik!
Szonja
Szonja
 


Lara!
Köszi a biztatást! Remélem, én is hasonlóan jól viselem majd. Most csak annyit érzek, hogy a szokásosnál fáradtabb vagyok és néha picit feszül a hasam. De hát hol vagyok még a javától Kép!
Jól tudom, hogy te pont egy hónappal jársz előttem? Mikor is fogsz szülni?
Szonja!
Szerintem is válts orvost, minden rendben lesz, hidd el Kép!
Eszter
eszter
 


Szia Eszter! Nekem november 3-a ,persze ez nem a legpontosabb számitás.A 7-ik hétben vagyok.Már 2-napja elkezdõdött a rosszullét. Szia: Szani
Szani
 


SZijaszok!
Eszter! október 16 :-)))Amiket leirtál, azok nekem is vannak. De ennyi. És te Eszter mikorra vagy kiirva? (A Babanetes családokba már beirtad magad?)
Szani! szorítok, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel megúszd!
SZijasztok, Lara
Lara
 


Sziasztok!
Kiírva még nem vagyok, mert hogy orvosnál még nem voltam Kép, de én nov. 16-ot számoltam (ez az utolsó menstruációhoz viszonyítva is igaz). A hiányosságaimat pedig pótolom, feliratkozom.
Üdv, Eszter
eszter
 


Szia Lara! Én is tömöm magamba a gyümülcsöt.Ez jól esik ! De jó,hogy neked semmi (hányinger)nincs.Csak igy tovább!!KépKép Puszi:Szani
Szani
 


Sziasztok!
Szia Szani!
Nem beteg a gyerek csak en vagyok behavazva.Egyszer mejd csak sikerul 'beszelnunk'.
Hat en az elso gyerekkel annyit hanytam, lehet bennem van meg ez a feszultseg, hogy a masodik is olyan lenne./Lehet ezert nem sikerul./ Nalam ez ugy a 4. hettol egeszen a szules napjaig minden reggel hanyingerem volt. Szerencsere "mar" a 4 honaptol csak az inger volt es nem jott semmi. Mar bocs, hogy igy irom de ez tortent.
De ez azert nem altalanos, nem akarok elkeseriteni senkit.
Sziasztok Jutka
khjutka
 


Sziasztok Lanyok!

Az lenne a kerdesem,hogy mindennap kell inni a malnateat??A gyogynovenyboltban volt a nocinek egy kisokos konyve,elolvasta a malnalevelrol szolo irast de egyaltalan nem jeleztek,hogy barmilyen hatassal lenne a megtermekenyitesre,de vese es holyagproblemakra nagyon jo!Ti esetleg mashol olvastatok errol vagy csak hallomasbol tudtok rola?Bocs de ez egy kicsit elbizonytalanitott.Tudom mar sokat beszeltunk rola de ha vki tudna segiteni azt megkoszonnem!Kép

puszi Kriszti
kriszti
 


Kriszti!
A málna levél teáról az INDEX szülés-terhesség topicjában olvastam régebben. Nekem úgy tünt, hogy ott többen is élnek vele! Kérdezd meg őket, ha esetleg itt nem tudnak tanácsot adni a többiek!
Szonja
Szonja
 


Koszi Szonja!

Mindenki hazament?????

Kriszti
kriszti
 


Sziasztok, csjok!
Mindenkinek vidám napot! Kép
Ti hogy bírjátok a kétnaponkénti együttléteket??? Már ott tartok, hogy egy hideg dög vagyok, akinek fontosabbak a dolgozatok, mint a szex...Kép Kép Kép
Ebben a hónapban nem hőmérőztem, így attól kezdve kezdtünk akciózni, amikor megjelent a nyák. De csak hármat bírtunk a héten (az utolsót már félig röhincsézve)...Kép Annyira teljes / jó nekünk együtt, hogy nem igénylünk ennyi akciót!!! Úristen, lehet, hogy így nem is lesz második babánk?! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tegnep volt szerintem a cél-nap, de a párom megadta magát; minden szép volt, de a vége sajnos neki elmaradt, így nem tudom, van-e esély ebben a hónapban...Attila azt mondja, hogy nem bírja ezt a teljesítménykényszert...A drága jó természet gondoskodhatna egy kicsit több termékeny napról, neeeeem?
Puszi mindenkinek:
Egy nagyon fáradt Kép Viráganya
Viráganya
 


Viráganya!
Teljes szívemből megértem a férjedet! Én fel sem vetettem még eddig a férjemnek, hogy milyen gyakorisággal kellene szeretkeznünk mert tudom magamról, hogy engem is nyomasztana a dolog! Osztom a véleményed abban is, hogy mi sem igényeljük a 2 naponkénti akciót, mert a minőség nálam még mindig fontosabb mint a gyakoriság! Lehet, hogy ezért nem jött össze eddig?
Pusz, Szonja
Szonja
 


Szia Jutka!! Örülök ,hogy nincs baj! Én is épp ugy voltam mint te Jutka.A 6-ik héttöl végig hányingerem volt.De sebaj lessz még jobb is.Kép Üdv.Szani
Szani
 


Netti! Nagyon várom,hogy mi lessz az eredményed!!Reméljük 2-csík!!KépKép. Hajrá! Szorítok!! Üdv.Szani
Szani
 


Kép
Névtelen
 


Drága Viráganya, ne haragudj, hogy ilyet írok, de olyan jó volt olvasni, amit legutóbb írtál, főleg az Attila véleménye volt szimpatikus: az ember nem tenyészpéldány se nöben, se férfiben, az teszi mássá, többé az emlösök világában, hogy ezt a területet is uralni képes.
Nem csak a saját fajának fenntartása vezérli a sex terén, hanem föleg az örömszerzés, saját és a társa érdekében.
Olvasgatva ezt a topicot, kezdtem úgy érezni, hogy a korunknál öregesebben döcögünk az "ágyban",
meglepödtem, hogy egyes férfiak nehezményezték a napi sex kétnaposra ritkított változatát..., Ilyenkor azt gondolom, hogy bennünk van a hiba, túl fáradtak vagyunk, stb...
Ezért áll olyan közel a szívemhez, amit írtál, de nekünk eddig is müködött-igen jól-a babaprogram-remélem ez márciusban is így marad.
Ezt kívánom mindenkinek,lazán, szerelemmel telítve.
szióka,
Kinga(33 évesen)
kinga (kinga)
 


Sziasztok!
Fél négykor arra ébredtem, hogy nagyon kell pipilnem, s úgy voltam vele, nem pocsékolom el, úgyhogy irány a tesztesdoboz, és megérte!!
OTT VOLT A KÉT CSÍK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz,nem olyan "rikítóan", de ott volt, és szépen mosolygott rám!!!!!!(mint egy baba)
Szóval szeretném nektek megköszönni, hogy mindig biztattatok(még most sem hiszem el), szerintem nagy százalékban ennek a topicnak köszönhetem a legtöbb tapasztalatot!!! Az is a véleményem, hogy aki idejár, az tudatosan figyeli önmagát, ad az egészségére, és rövid időn belül sikerülni is fog a terve.
Még egyszer(és nem utoljára)rólam:25 éves vagyok, tanár, első baba lesz.Rendszertelen mensik után az UH kimutatta, hogy petefészekcisztám van mindkét oldalon.Kaptam clostylt, ami beállította a vérzést, és utánna már nem is ettem.Decemberben 3 naponta akcióztunk- semmi, januárban kétnapont volt- semmi, februárban is kétnaponta -és összejött!!szóval ti se adjátok fel, ha minden esély tegadtok, akkor úgyis sikerülni fog!!!
Sziasztok!Napközben még benézek!
Üdv: Netti
Netti
 


Gratulalok. Jo egeszseget es nagyon boldog 9 honapot

Hajnalka
napocska (napocska)
 


Jó reggelt mindenkinek!

Netti!
Ez szuper jó hír KépKépKépKépKép! Ezer gratula!

Lányok,
nektek hogy szokott alakulni a hötök mensi alatt? Én most vagyok a negyedik napon. A mensim egész érdekesen alakult: egy napig megvolt, egy napig alig-alig, tegnap pedig abbamaradt. Ma reggel (mivel már tegnap is lázasnak éreztem magam) megmértem a höm, 36,8 volt. Nem igazán értem, korábban mindig 36,5 alatt, inkább 36 körül szokott lenni.

Sziasztok!
Orsi
Orsi
 


Netti!
Gratulálok, nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Kép Kép Kép
Reggel, amikor befelé jöttem, gondoltam rád (bár nem hittem, hogy ilyen korán túl leszel a teszten Kép ).
Vigyázz magadra!
Eszter
eszter
 


Netti! Annyira örülök! Szivbol gratulálok!!!!
Köszi, hogy leirtad a "siker történetedet"!! Vigyázz magadra!
Orsi! Te nem gondoltál esetleg egy tesztre???
Pusz, Szonja
Szonja
 


Jó reggelt mindenkinek!

Netti! Kép Gratulaaa!! Kép
Mindenkinek szorítok ám a hétvégén!Hallom sokan akcioztok!!Sok sikert jányok!!
Nekem meg a hétvégén fog megjönni!Tutira, érzem.Már szedek v.mi bogyot utána meg Clostit.

Sok-sok puszi mindenkinek!!! Kép
Nikol
 


Sziasztok !

Nagyon -nagyon gratulálok Nettit !
Vigyázz magadra, és legyél nagyon boldog !

Szani!

Én is a hetedik hetet taposom, hát nálam is van jócskán hányinger, meg más is, nem részletezném.
Te már kipróbáltad a magne B6-ot?
Állítólag csökknti a hányingert. Nekemami még jelenség, hogynéha úgy feszül az alhasam. Múltkor fel is hívtam a dokit. és azt mondta Nekem, hogy ez normális.
Te melyik dokihoz jársz?Illetve hol szertnél szülni?

Én a Máv korházban gondoltam a szülést.A Herczeg Szabolcshoz járok, akinek a munkahelyemtől 5 percre van a magánrendelője. Nagyon aranyos a doki. Kedvelem Őt.

Egyébként elkapott ez a nyavalyás torokfájás, illetve megfázás.
Szerintetek mit lehet bevenni? Holnap már nem is jövök dolgozni.


Mindenkinek szorítok!!!!!!

Üdv.: Király Kati
Király Kati
 


Sziasztok csajszik!

Jo reggelt mindenkinek,remelem ma surubben be tudok nezni hozzatok engem itten nagyon dolgoztatnak nem hagynak beszelgetni.Kép

Netti!


Oszinten nagyon orulok neked es GRATULALOK!KépKépKépKépVigyazz nagyon magatokra.


Lanyok!

A talalkozot mar el is felejtettetek?Azt gondoltam erre Eger lenne a legalkalmasabb,gyonyoru varos,klassz uszodaja van,romantikus stb...KépKép
Mi a velemenyetek?


Kriszti
kriszti
 


Sziasztok!
Netti!Gratula!!!!!!!!!!KépKépKépOlyan jó neked!!!!!!
Kriszti!Vettem tegnap málnalevélteát,annak ellenére,hogy az eladóno a kisokos könyvében foleg a vesét és a hasmenést említette.(mármint a hasmenés ellenszereként...)Ettol függetlenül megnézte egy másik könyvben anyukám is,meg az egyik barátbom is:hasmenés ellen.Úgyhogy én hanyagolom.
Sziasztok!
Mariann
Mariann
 


Netti!

Annyira örülök!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Legyél nagyon boldog a babáddal, a pároddal, és ünnepeljétek meg a Kismanot. Menjetek el a hétvégén valahová, és érezzétek jol magatokat.


Kedves kétcsíkra áhítozo velemreménykedök!

Megfigyeltem a tv-ben, hogy az oroszlán lány az "eksön" után hempereg, hogy mindenhová eljussanak a spermiumok. Csajok, uj jelszo: hempergésre fel!! Valamit ösztönösen tudhatnak ezek az állatok, mert gyakran két-három kisoroszlán is követi a mamiját.

Pusz,

Niki
Niki
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?