Sziasztok!
Még olvasni is jo, hogy mennyit vasaroltok
Egyreszt, mert nem csak en teszem ezt, masreszt meg olyan, mintha en is Veletek vasarolgatnek
Irigylem azokat, akik mennek a borzere!!
Errol jut eszembe, hajnalban oraallitas. Kivancsi vagyok, hogy a babak mikor allnak at majd. Nalunk kb egy hete most a 8 orasi szopi utan nincs bealvas, hanem meg legalabb egy oras dumalgatas, hancurozas, es olyan 9-10 koruli rajtautesszeru elalvas. Es 6kor reggel ebreszto, kajcsi, majd alvas 9-1/2 10 ig is, amikor a totalfoodos fiu ebreszt minket. Ez igy szamomra tokeletes
Potyi,
sajna nem tudok hozzaszolni erdemben. En is felirattam dokival, de mivel 1 ev mulva szeretnenk a kov. babanak "hozzafogni", leszavaztam a tablettat. A dokim egyebkent azt mondta, jo ez Continuen(?)-tabletta, csak pontosan, szinte orara pontosan kell szedni.
Ha nem terveznenk gyerkocot meg ily rovid idon belul, akkor en azt a hormonos spiralt tetetnem fel, azt hiszem.
Rita,
olvastalak a szopiban a gondoddal. Agci jol mondja, a levegoztetes az, ami bevalik, anyatejjel bekenve. Irod, hogy babad utalja a bimbovedot. Szerintem akkor nem kene azzal szoptatnod, mikor en voltam hasonlo cipoben, en is kiprobaltam, de Reka is lazadozott ellene, majdnem ketszer annyi ideig tartott a szopi, erosebben is szivta, rradasul nem is hizott azon a heten, gondolom, nem tudott annyit enni azon a vacakon keresztul. Pokolian faj, tudom, minden egyutterzesem a Tied
Kryss,
deugyik vagytok, sirasmentes oltas
Rugik: en meg kimondottan a labfej nelkulieket keresem. Ugy vettem eszre, hogy a meretekre nem lehet adni, mert egyikbol a 68as nagy, a masikbol a 74-es kicsi.. Es emiatt, ha nem pont jo Rekara a ruci, mindig kijon a labfeje a helyrerol, annyit mozog. Nomeg miota a szajaba veszi a labat, remenytelen
Becsipi az ajkai koze a rucit, a labat meg kinyujtja kozben
Nincs az a rugi, amiben szepen visszacsuszna a helyere a laba.
Viszont halozsakbol en elcsesztem, nekem bezzeg nem mondtak a bababoltban, hogy nagyobbat vegyek
Nemsokara kinovi, nem lesz eleg hely neki benne, pedig nem volt olcso
De azt hiszem, a kov. mar en varrom meg, kicseszek a bolttal
Jo hetveget es ne dolgozzatok sokat
-Afonya
-Afonya