Sziasztok!
Az előbb írtam egy csomó mindent, de elszállt
Hópihe, együttérzek veled az émelygések terén, nekem csak a negyedik hónap végén múlt el, bármit csináltam, nem használt. Minden tanácsot kipróbáltam, felkelés előtt enni pár falat kekszet, vizet citromos vizet inni, egyik sem volt túl hatásos, állandóan a wc-re szaladgáltam. (nem csak reggel)de aztán megszűnt, teljesen. így csak azt tudom mondani, hogy nem tart örökké, fel a fejjel. És nekem sem volt soha nagy mellem, de kismamaságommal az is más méreteket öltött, és most meg több deci tejcsi elfér benne.
Kati, sajnállak, hogy Levi összetéveszti a nappalt az éjszakával, és utána már nem tudsz aludni. és ha sűrű napi programot csinálsz neki, vendégeskedé máshol, kocsival utazás vhova, az nem fárasztjaná ki, és nem alszik éjszaka többet?
Ma éjszaka Sárika is felkelt fél háromkor, hogy "azért anya még nem felejtettem el az éjszakai evéseket teljesn, ne bízd el magad"és egy jót szopizott.
Henus, a témával nem volt bajom, csk nem volt időm írni, meg olvasni.
Én sem hallottam még babafürdetős tanfolyamról, de szerintem az is fogja tudni fürdetni a csemetéjét, aki nem jut el oda, úgy hogy ne aggódjatok.
Picurk, Ancsa édeek a gyerkőceitek a kis képen.
Lehet, hogy Pilla már tényleg babázik. De jó neki! Még csak most volt Sárika is olyan csöpp,(hiszen úgy rohan az idő)
, de nem jön vissza az az idő soha, majd csak a kistesóval
szép délutánt midenkinek!
Katica