hát lányok,lehet nem fog menni ez a visszaolvasás,már olyan lelkiismeretesen nem fog menni,bocsika!
viszont Boldog Névnapot a bárhol is tartozkodó Szilviknek!
Mazsinak mégegyszer Boldog Szülinapot,jó hogy még látni tortás képeket!és milyen széééép tortás képeket!
Marciknak is mégegyszer fülük érjen bokáig!
képek nagyon jók,Jucc,nagyon helyesek a fiúk,rég láttam őket!de a többi kép is nagyon jó és a videók is szuperek!
vannak még betegek?
remélem nincsnek,de ha vannak,azoknak rengeteg gyógypuszit küldünk!
ha valaki kérdezett tőlem valamit,vagy van valami,amire nem reagáltam,akkor elnézést,esetleg,ha újra nekemszögeznék a kérdést,akkor most már válaszolnék is!
Kisnyuszi amúgy jobban,azért elég csúnya a púpocska,de szerintem sokat javított az AloeFirst!pedig uuuuuutálom ezeket a Foreveres termékeket,de tény,hogy van,ami és amire jók!pl.a púpokra!
az én hátam is picit jobban,bár nagyon nem tudtam foglalkozni vele,hiszen,ha séta van,akkor séta van,emelgetés föl-le!majd estére kiderül mi a helyzet!de jó nyűgös ma!
remélem csak a tegnap esti szar alvás miatt,mert kicst nekem úgy tűnik,hogy el lett kényeztetve,ha nem pattanok rögtön a kukorékolására,akkor már ki is borúl,de akkor is,ha nem sikerülnek a dolgok,nem volt ennyire türelmetlen!
,dobálja a játékait,ha nem engedelmeskedenk és folyamatosan nyekeg,mert folyamatosan van valami problémája!
mondjuk az is igaz,hogy eddig mindig az volt,hogy mielött valami új dolgot produkált volna,egész egyszerűen megunta az addig tanultakat és,mint aki ki akar törni a korlátaiból,úgy szenved!így volt a fodulásai,kúszása,mászása,felállása,elindulása elött is!hm!vajon most mi következik?futni már fut!ehet elkezd beszélni,már úgy hirtelen,ugrásszerűen jobban,mint eddig?mert ugye most a pár szón kívül mást nem nagyon mond és idegesítis is,h(legalábbis én úgy látom)hogy nem tudja elmondani ,amit akar,csak huhog meg őzik!
háááát,ez izgi!