na micsoda vacak napok!!!!
remélem mindenkinél javulni fog a helyzet előbb-utóbb...
Zsófi, mutattam a képeket a tesómnak és ő is csodálkozott h az avataron hasonlít samu és lizi
kis kerek képűek
háát ez a mai világ sajna nem a családi életről/ életért van, az apáknak nagyon sokat kell dolgozniuk általában hogy jól menjen aminek mennie kell
főleg ha több gyermekre vágyik az ember...
mi amikor MR-en voltunk, apa főnöke telefonált hogy hol van és meddig és különbenis és elég gáz stílusban
cseppet sem érdekelte a mi "kis problémánk"...... szóval not easy !!!!!! ezért kell legalább a hétvégéket jól összeszervezni hogy akkor legyen egy kis család-feeling
most alszik a lelkem, ő teljesen jó baba volt ma, a szokásos (megfigyeltem pár napja így műxik legalábbis) délelőtti nemalvás megvolt (kb 3-4 óra hossza úgy 11-től 14-15-ig), de egész végig elnézelődött a kiságyában, illetve dumcsiztunk!
Végre valami kommunikáció-féle!! Én magyarázok neki minden hülyeségről, ő meg hatalmasra kerekíti a szemeit és a szájával is összevissza tátog, meg grimaszol
így válaszol
annyira cukor !!!!!
az jött be még, hogy a reggeli (7 körüli) kaja után a nagyágyba teszem magam mellé, és még visszasimizem az álomvilágba és közben én is tudok alukálni még
így nyomjuk 11 körülig
tudom, tudom nem épp mintasuttogós megoldás, de hát olyan jót alszunk még így reggelente
egyébként MINDIG a kiságyában alukál a kisbogár
aztán így délután meg akkorát alszik mint a ház! azaz ha hagynám... mert fel szoktuk kelteni mondván h éjjel aludjon (alszik is a kaján kívül..). de olyan szar érzés
azután megint már elég gázul nem nagyon alszik egészen estig... attól függ hogy jön ki a délutáni ébredés...
ilyenkor is egy darabig elvan magában, de a végére mindig sírás és nyügi van.
Timi, Bala kész főnyeremény lesz a jövőbeli feleségének: főz, takarít...
kis drága! nagyon szorgos - tuti anyukájától látja ám!!
nagyon cukik a képek!!!
Edus, bepisiltem ezen a beszóláson (öcséd - fiad..) őrület!!! és gondolom mindezt haláli komoly arccal
de milyen okosan rakja össze Zsigu itt ezeket a kapcsolatokat
Igen Zsóka, én is hallottam ezt a szél miatt van a nyügi verziót... végülis érthető.. eléggé idegesít pl engem is hgy napok óta fúj
ma megint nem mentünk ki...
nem mertem.
marad a: "remélem holnap jobb idő lesz!"
akkor gondolom most te is kicsit nyugodtabb vagy h a védőnő megerősítette h nincs semmi Marcival!!!
Hozzánk ma este jön dokinéni, már hívtak szombaton h mi van velünk meg hogy van Lizi és akkor volt utoljára amikor hazajöttünk a kórházból, az meg már 1 hónapja majdnem úgyhogy jönne....
hát oké, úgyis kell pár dolog..
megyek teregetni, leállt a gép
remélem jövök ma még.
(az esténk mindig egy új kihívás
)