Új privát üzeneted érkezett!

Fibi, még a vasúti sínek előtt a plussal sréhen szemben...remélem megtaláltad...volt valaki? Mert én nem tudtam menni kedden...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi,
köszi, akkor jol sejtettem! nem tudtunk mi sem menni, mert a kocsim szerelönél volt, és nem készült el addigra. Most kedden meg suliban leszek, de talán a következöre elmegyünk.

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!

Ma délután nem jön valaki a Kincsbe? Olyan hosszuak a délutánok, mi asszem elmegyünk.
fibi
 
 

 
 

Szia Fibi,

úgy tűnik csak mi maradtunk...én szerintem kedden megyek 9.15-re a ramazuriba (Triangolónál)...ha van kedved gyere te is!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi,
kedvem lenne :) lehet h el is megyünk, de most a héten rohangálnom kell (védönö, vérvétel), mert pocakban a kistestvér :D

KépKép
fibi
 
 


Húúúúúúúúúúúúú Fibi, GRATULÁLOK!!!!!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi,
köszi szépen :)
voltatok ma zenebölcsin? mi mégsem tudtunk menni :(

KépKép
fibi
 
 


Szia, voltunk, van csütörtökön is, de akkor du, asszem 3-tól...de a játszóházuk is jó...amíg Tüncsi alszik de. addíg még ide viszem, mert a másik pont alvásidőben van...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Remélem nem haragszotok, ha betolakodok közétek! Én Erdőkertesen lakom, csak két éve költöztünk ide, és nem igazán ismerek itt senkit. Mivel mostmár nincs annyira jó idő, hogy sokat kint lehessen lenni, szeretnék a kisfiamnak, aki decemberben lesz két éves, valami elfoglaltságot találni, eljárni valahová.
Voltunk az itteni baba klubban, de nem igazán tetszett, kicsit "haldoklik" a dolog. Megnéztem a ramazuri honlapját, és láttam elég jó programokat, és a játszóházat is szívesen megnézném.

Egyébként tervezzük a második babánkat, és szeretnék tanácsot kérni, hogy Ti kinél és hol szültetek. Én Bencust az Uzsokiba szültem, de sok jót hallottam a kistarcsai kórházról, és mivel nem ragaszgodom az előző nőgyógyászomhoz, szeretnék majd ott szülni. Ismeritek a kórházat? És esetleg valami jó nőgyógyászt?

Köszi

Mildi
Vendég
 


Prüntyi,
du 3 nekünk sem jo, akkor szokott még csak felébredni Bálint.

Mildi,
üdv köztünk :) én fiam is 2 éves lesz januárban :) Én Budán szültem a Szent Imrében, most is ott szeretnék, de ha bevezetik ezt a reformot (hogy nem jöhet be a magánorvos a szülö nöhöz), akkor én is Kistarcsára megyek. Épp most kérdezgettem az ottani topikosokat a H-rol, és csupa jokat irtak rola, van ott is alternativ szoba, végig Veled lehet a baba, és kedvesek a dokik, csecsemösök. Kukkants be oda is szerintem :) (Szülészetek, korházak topikon belül, a Kistarcsa, Flor Ferenc kh.)

KépKép
fibi
 
 


Szia Fibi!


Az tök jó, ha végig veled lehet a baba. Az Uzsokiban este 10-kor elvitték és csak reggel 6-kor adták újra ki. Bár az első babánál ez nem volt baj,mert még nem voltam hozzászokva ahhoz, hogy este fel kell kelnem vkihez. :) Most már hozzászoktam, bár szerencsére Bence elég régtől este 8-tól reggel 7-1/2 8-ig alszik, de ébren alvó lettem. A 2. babámat már nem akarom, hogy éjjel elvigyék mellőlem.

Közben a férjem egyik kollégája mesélte, hogy az ő felesége is Kistarcsán szült, és Dr Erdélyi Zsoltot ajánlotta mint nőgyógyászt. Van alapítványi szoba, ahol csak két kismama van + a bébik, napi 3000,-Ft. A másikban egyedül vagy, az apuka is bent lehet, az 10000,-Ft/nap. Bár ez engem annyira nem izgat, mert a férjem nem lesz velem, hiszen akkor majd itthon lesz a Bencével. Szóval én eldöntöttem, hogy itt fogok szülni.


Olvastam, hogy neked már útban van a kistesó. Mikorra várható? Milyen neműt szeretnétek?
Vendég
 


Mildi,
ha este/éjjel szülsz, akkor itt is elviszik a babát, és csak reggel kapod vissza :( ez még a SzentImrében is igy volt, ami tényleg bababarát hely. Gondolom, megfigyelik olyankor, vagy anyukát hagyják pihenni, nem tudom. Én reggel szültem, és ebéd után kaptam meg Bálintot.
Ha benéztél a kistarcsai topikra, ott mindenki EZS-t dicséri, akkor az ö lesz, akit Te is irsz :) Biztos jo orvos!

Kisteso junius 10-re várhato (elvileg), és hát kislányt szeretnénk, ugy lenne az igazi :D én már elsöre is azt hittem, hogy lányom lesz (csak megérzés volt), persze imádom a fiam, és az sem baj, ha a második is az lesz :D Ti is lassan szeretnétek? :wink:

KépKép
fibi
 
 


Mi decemberben kezdünk hozzá a babaprojekthez. Persze kisfiú után mi is kislányt szeretnénk. Én is azt hittem a Bencére, hogy kislány lesz, de a párom azt mondta, hogy azért lett az első fiú, hogy legyen majd aki vigyáz a kishugára.

Most minden praktikát elolvastam, hogyan lehetne nagyobb esélyt adni annak, hogy kislány legyen, aztán majd meglátjuk. Mondjuk ha fiú lesz az azért lesz jó, mert csak kisfiús dolgaink vannak, örökölni is inkább azokat örököltünk. :lol:

Persze az a lényeg, hogy semmi baja ne legyen. A Bencénél eléggé rám ijesztettek, valami gond volt a köldökzsinór áramlással, és ezért is kellett azonnal befeküdnöm, és másnap megcsászároztak. Nem kívánom senki azt, amit azon az egy napon végigéltem, és imádkoztam, hogy egészséges legyen a kisfiam. De szerencsére nem lett semmi baja, egészséges, gyönyörű, és baromi értelmes kiskölyök.
De azért hajrá X kromoszómák!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy így ismeretlenül írok nektek de, nemsokára kiköltözzünk Csomádra.

Azt szeretném kérdezni, van, aki közületek, ott lakik?
Tudna nekem segíteni egy-két infoval? Pl: Tudom bölcsi nincs, de van valami magán valami… ugye?

Különben 3 gyerkőc anyukája vagyok, 29 éves.
Dávid 9 éves, Dominik 6 éves, Lili 16 hós!

Próbálok visszaolvasni, hátha találok jó infokat!



Előre is köszönöm!


Rita

rita77
 
 


Szia Rita!

Sajnos én nem tudok neked segíteni. Csak 2 éve költöztünk Erdőkertesre, és Csomádot meg egyáltalán nem ismerem, csak annyira amennyit látok belőle amikor Pestre megyünk.

Mikor költöztök? Építkeztetek, vagy vetetek házat?
Vendég
 


Szia Mildi!

Köszi a választ,az sincs messze Csomádtól!

Veszünk az akácosliget lakóparkban házat!!
Ti pestről mentetek oda lakni?
Milyen volt?


Rita

rita77
 
 


Sziasztok lányok, egyre többen , egyre többen! :lol:

Mildi, én az Istvánban szültem, de a nővérem a tarcsaiban...így van összehasonlítási alapom...nekem a tarcsai kórház jobban bejön, mind helyileg, mind hozzáálásilag! Ott nem engedik be a látogatót a szobába (csak indokolt esetben és akkor sem egy hadseregre valót)...úgy mint az Istvánban...ott volt, hogy nem hazudok kb 20-an voltunk a szobában...mondjuk ez függ a "lakótársak" műveltségétől is...alíg volt így intim szféra, hogy pihenj a babával...nem is beszélve a behozott bacikról...
pihenés ügyben...én is reggel szültem...de ugye az azt jelenti, hogy egész éjjel vajúdtam, és kissé kialvatlan és kimerült voltam...ehhez képest mikor megkértem az éjszakai csecsemősöket, hogy csak aznap estére vigyék be a babát...szájhúva elvitték és kb 3 óra múlva visszahozták...többször nem is vették be...mondanom sem kell, hogy egyből tiszta depi lettem, a korházi napokra...tejci sem indúlt így rendesen, de itthon már rendbe jöttem...
van ott is alapítványi szoba, ami olcsóbb mint az istvánban (ami szintén nem utolsó szempont)...hát kb ennyi

ha nem ragaszkodnék a szülésznőmhöz, akkor a tarcsait választanám, mellesleg az van a legközelebb is :) de ki tudja mi lesz még a 2. babáig...

Rita, Csomádot csak átutazóban ismerem, így semmi konkrétat nem tudok mondani, de jó hogy jöttél...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Rita, Pesten laktunk 6 évig albérletben, de mivel a férjem is és én is vidékiek vagyunk nem igazán tudtuk megszokni a lakótelepet. Mivel Erdőkertesen adódott a lehetőség, hogy egész jó áron tudtunk telket venni /a férjem testvére vett egy dupla telket amit aztán megosztott, és azt vettük meg/, belevágtunk az építkezésbe. Persze nem családilag, hanem megbíztunk egy vállalkozót, aki felépítette. Hol van az akácosliget lakópark? Ami Csomád végén van, ahogy Pestre megyünk?

Prüntyi, az unokahúgom is az istvánba szült, de ő teljesen odáig volt tőle. Azt én se szeretném, hogy a szobába bejöjjenek a látogatók, mert elég szégyenlős típus vagyok és nem szeretnék a szobatársam családja előtt szoptatni. Az uzsokiba nem lehetett bejönni, egy kis kocsiba lehetett kitolni a folyosóra a babákat. Oda azért nem akarok visszamenni, mert akihez jártam dokinő, addig volt kedves velem, amíg meg nem kapta a pénzét. Pedig a magánrendelésére jártam, ahol fizettem is neki, és szerintem nem is adtam neki keveset. Kiszedte a varratokat, megkapta a pénzt, s még pont ő jött vizitre, és tök utálatos volt velem, a 6 hetes kontollvizsgálaton meg már azt se tudta, hogy ki vagyok.
Ahogy én olvasgatom a fórumokat egyre jobban tetszik a kistarcsai kórház.
Vendég
 


Mildi, azt a pár dolgot leszámítva meg voltam eléágedve a kórházzal...de la létezik jobb is...miért ne? Nekem is az volt a fő bajom, hogy jöttek mentek az emberek és se pihenni se szoptatni, se semmit nem tudtam szinte...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sehol senki?
Prüntyi, hát igen az első napokban nagyon kell a nyugalom, hogy a baba és a mama egymásra hangolódjanak. De még van olyan kórház is, ahol a papa is csak képernyőn keresztül láthatja a babát...szörnyű...
Mindegy, én már eldöntöttem, hogy Kistarcsán szülök, csak még két doki között vacilálok, Erdélyi illetve Szentágotai. Bár már előre minden bajom van attól, hogy havonta rendszeres vendég legyek a nőgyógyásznál + mindenféle vizsgálatok, vérvétel stb. Csak az "vigasztal", hogy ilyenkor nem azért jár az ember ilyenekre, mert beteg, hanem egy új kis picurka miatt....

Mildi
Vendég
 


Mildi, hát igaz, ilyenkor azért nyugodtabban megy az ember orvoshoz, ha tudja hogy nem baja van, hanem "csak" terhes...
mit hallotok, mikor vezetik be ezt az őrülményt? Mármint, hogy nem lehet választott orvos?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi, tegnap este megnéztem az rtl-n a Házon kívült, és ott a következőket mondták:
kijelölnek a kismamáknak a lakóhelyükhöz közel 3 kórházat,ahová szülni mehetnek az éppen akkor ügyeletes orvoshoz, ha nem oda mennek, illetve nem az ügyeletes orvosnál akarnak szülni,hanem a választott orvosnál, akkor fizetniük kell 25e-100e ft közötti összeget a kórháznak. Szombathelyen már be is vezették... Hát nem tudom ez mire és kinek lesz jó. Én úgy gondolom, hogy ha találok egy dokit akiben megbízok és hozzá járok terhesgondozásra, akkor nála is akarok szülni. De ha ezt bevezetik, akkor fizethetek a kórháznak is X összeget /+ a hálapénz/, mert biztos nem lesz olyan szerencsém, hogy éppen akkor induljon meg a szülés amikor a dokim ügyel, max ha a 2. babámat is programozott császárral fogom szülni.
Egyébként az egyik topikban meg azt olvastam, hogy csak júni vagy júlitól akarják ezt bevezetni. Amíg nincs semmi én nem is izgatom magamat, kiskapukat meg előbb vagy utóbb úgyis fognak találni, ha ezt a hülye törvényt be is vezetik.
Vendég
 


Sziasztok,
vidéken voltunk a nagyszülöknél, azért tüntem el 10 napra :)

Prüntyi,
az Istvánrol én is csupa jot hallottam, meg hogy a dokik is nagyon jok. de ez a látogatos dolog tényleg igy nem jo. A Szent Imrében nekem tetszett, hogy nem jöhettek be, igy nagyjábol nyugi volt.

Rita,
Csomádot én is csak átutazoban ismerem, de biztos szép hely. Mi is albérletben laktunk Pesten, de nem akartam a 3. emeletre szülni :? itt imádja Bálint a nagy kertet, meg a jo levegöt :) az más kérdés, hogy nekem hiányzik sok minden Bp-röl, föleg a barátaim :(

Mildi,
jaaaaj, ha juni vagy juliusban vezetik be, akkor végigizgulhatom a jövö év elsö felét, mert én juni 10-re vagyok kiirva.....
én még azt is hallottam, hogy ha nem a kerületbe tartozik a kismama, akkor ezeken a pénzeken felül (hálapénz+korháznak a szülési pénz) még fizetni kell éjszakánként valahány ezer forintot is, amiatt hogy nem oda tartozol....

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!
Lehet már nem is emlékeztek rám,...szánom-bánom, de jóg rég jártam ezen a topkon :oops: A helyzet most viszont úgy fest, hogy még az idén decemberben költözünk Veresre :P
És akkor mi tuti megyünk játszóházba meg ahová csak lehet mert, a lányom nagyon szereti a társaságot és a mamája is :lol:

Fibi, neked hatalmas gratula a pocaklakóhoz! Újabb izgalmak, titkocskák, találgatások de jó is az! Akkor szorítok hogy csajszi legyen! Meg ha fiú az sem baj. Hihi, én elsőre fiút szerettem volna, aztán lány lett. Most meg ha lesz kistesó akkor kislányt akarok ismét :D Majd,...talán mire Szonja 2 éves lesz :roll:
Ja, én az Istvánban szültem és nekem nagyon bejött. A látogatósdival együtt. Lehet pusztán szerencsém volt, de engem egy cseppet sem zavart sem a tömeg, sem a nem alvás,....nem is tudtam volna többet aludni,...folyton a lányom néztem :D De, ez nem is lényeges, mert kinek ez, kinek az! Azért én remélem, hogy tudunk majd kórházat választani továbbra is :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
már hogyne emlékeznénk Rátok!! 8) Dejo hogy már decemberben kölöztök! akkor már itt karácsonyoztok? :)
Játszoházba majd szolj, mert mi is megyünk majd :) Jövöre talán már nyugisabbak lesznek a hétköznapok :)
és köszi hogy szoritasz a kiscsajhoz :P

KépKép
fibi
 
 


Fibi, reményeink szerint ott karácsonyozunk /ami az idén inkább pakolászással fog telni mint lakásdíszítéssel :roll: /. A festők jól belehúztak noha az ablakosok meg előtte a szervezés kissé megcsúszott /októberi költözés volt tervben eredetileg/.
Nem teszel fel várandós vonalzót? Szorítok ahoz is, hogy mihamarabb kiderüljön ki lakik a pocakban! Szonjánál a genetikai uh-n mondta a dokim 1000%-ra hogy kislány :D Bezzeg az arcocskáját meg csak egyszer mutatta úgy 2 másodpercre.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Nos, akkor ugy látom sikerült uj vonalzot gyártanom :D

Natasa,
köszi a szoritást, még egy bö honap addig :)

KépKép
fibi
 
 


Fibi, tündéri lett az új vonalzó! Olyan kislányhoz való :wink: Nagyon más a 2. babát várni?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
kösziii :)
igen, teljesen más, fizikailag is, meg lelkileg is. Bálinttal a pocakban sokkal nagyobb euforia vett körül, szinte lebegtem a boldogságtol, és minden apro örömnek (UH-on megláttuk elöször, megmozdult, stb.) nagyon-nagyon tudtunk örvendezni. Most érdekes, ez már nem olyan "érdekes" talán, vagy már megszokottabb dolog, de teljesen más. Természetesen most is örülünk mindennek, ami vele kapcsolatos, de nem akkora rozsaszin ködös dolog, ha érted :)
És fizikailag meg most tovább tart az émelygés, még mindig gyötörnek a szagok.... elsönél csak 3 hétig tartott, és csak reggelente, aztán elmult. Most meg....lehet h végig ez lesz :roll: pedig már éreztem hogy megmozdult, jo erösen fickándozik már a bébi :lol:

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok,

én is rég jártam, de minden nap van valami...

Natasa, örülök, hogy hamarabb jöttök!

Lányok, ha túlvagyunk az ünnepeken, akkor szívessen várlak titeket hozzánk egy "házi játszóházra"!!!! Mert játék az van bőven!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Fibi, és természetesen neked "jobbulást"! Remélem már nem tart soká a rosszullét! :wink:

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi,
köszi szépen :wink:
meghivást is köszönjük, akkor jövöre élni fogunk vele :D

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok!
Mi közben szürtyögünk,...Szonja beteg lett /semmi komoly/ először életében és ez azért adott okot némi izgalomra. Ismerkedtünk az orrszívóval meg a lázcsillapítóval meg hasonlók :? Mára már egész jól van, de én érzem most úgy, hogy lehet dáthás leszek :evil: Apának is fáj a torka :?

Prüntyi, annyira édes Tüncsi a vonalzós képen! Mindig ilyen kis vidám csajszi? A meghívást előre is köszönjük!

Fibi,...a rosszulléteknek egyszer csak végük lesz. Ne legyen semmi komolyabb, ami miatt feküdnöd kellene, a többi meg úgy is elmúlik és majd csak mosolyogva emlegeted,....Tudom, amikor benne vagy ez nem vigasz :roll:
Csak a poén miatt próbáltad már a kínai nem előrejelző naptárat? Nekünk bejött :D Ha beírod a Google-be, hogy "chinese gender prediction" akkor kapsz egy csomót. A te korod meg a fogantatás hónapja kell hozzá. Végülis ha nem is hiszel benne van 50%, hogy igazat mond :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
jobbulást Nektek!!!!+++

kinai modszert a Nök Lapjás oldalon megnéztem anno, és aszerint lányunk lesz :D :D :D

KépKép
fibi
 
 


Natasa, igen alapvetően ilyen vidám, bár most jön nála a sok nem...nem...

itt vagyunk kehidán...pénteken megyünk haza...

majd még benézek!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi,
ismerös, ez a dackorszak kezdete :lol: Bálint már szinte mindent mond, de az "igen"-t nem. Helyett azt mondja, hogy JO, meg BIZONY, meg DE :D
hol van az a kehida? :roll:

KépKép
fibi
 
 


Fibi, Kehidakustány, Sümeg közelében van, van itt egy élmény-és termálfürdő.

De sajna Tüncsi az első nap benyelt csomó vizet és vele csomó vírust...úgyhogy este már lázas volt és éjszaka hányt is... :cry:
...ma naközben elvolt, estére megint lázas lett...látta orvos...picit piri a torka is.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi,
jaj, szegény Tüncsi :( remélem, semmi komoly baja nem lesz! jobbulást neki!!!+++
szép helyen lehettek, pont most olvastam erröl az élményfürdöröl az NLC-n :)
fibi
 
 


Sziasztok!
Prüntyi, jobbulást a kis hercegnőnek!
Fibi, még gondolkodva se találtam volna ennyi szinonimát az igenre mint amennyit Bálint használ :)

Hja, ma voltam Veresen,....az olajzöld konyha a falon már mustársárga lett :cry: :evil: De a többi az OK.
Köszi, Szonja már egész jól van. Lehet csak a fogától volt orrfolyós meg lázas?! Egyik este sírt és nem akart szopizni pedig olyan még eddig soha sem volt. Aztán kipróbáltuk a Dentinox-ot és mindjárt nyugi volt. Sajnos, nem hatott sokáig, de apa ölében már megnyugodott és lassan el is aludt.

Hm,...mi januárban akarunk menni Várgesztesre,...ha azok akik velünk jönnének nem gondolják meg magukat :roll:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Off: tudtok Veresen tuti fodrászt aki úgy le tudja vágni az ember haját, hogy frizurának áll be szinte magától?
N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ismét itthon...Tüncsi jobban van...ma volt először, hogy estére nem lázasodott be...

Natasa...én két fodrászt ismerek, mindkettővel meg vagyok elégedve...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi, ez szupi! Nagyon megviselte Tüncsit a betegeskedés? Fogyott vagy azért evett? Kedélyállapotilag?
A fodrászok helyét elárulod?

Ma kezdtünk pakolászni,...kész káosz a lakás. Szonja is belelkesedett és szétdobálta a játékokat. Aztán én meg összeszedtem egy zsákba :evil: :oops: :lol:
A konyhakérdés megoldódott,...átfestik :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Prüntyi,
örülök, hogy Tüncsi jobban van :)

Natasa,
hja, imádom azt a dumálos korszakát :D
jo pakolászást Nektek, és kitartást!! :)
Várgesztes nagyon szuper hely, mi pár éve voltunk ott még gyerek nélkül, céges rendezvény keretében :) és kikkel mentek majd? :) én majd szülés elött tavasszal szeretnék még elmenni valahova. Utána egy ideig biztos nem fogunk tudni élményfürdözni.

KépKép
fibi
 
 


Natasa,
kedélyállapota jó volt...csak fáradékonyabb volt...nem sokat evett, inkább ivott...de nem fogyott

Az egyik fodrász a Ráday utcában van, a másik az erdőkertesi vasutállomással szemben.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi, köszi szépen!
Fibi, köszi,..kitartás az kell, mert így a végén is adódnak bakik :evil: De, egyszer csak ott leszünk Veresen! Céggel én is voltam már Gesztesen de remélem családdal + barátokkal is jó lesz majd.

Csajok, lehet most pár hétig nem lesz internetünk ezért szeretném most megragadni az alkalmat és kellemes ünnepeket kívánok nektek! Jövőre meg bízom a személyes találkozásban :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
köszi :) Nektek is Boldog Karácsonyt meg BUÉK!! :) :)
És 2007-ben találkozunk remélhetöleg :wink: :D

KépKép
fibi
 
 


Sziasztok lányok, ne haragudjatok, de Tüncsi nagyon nyűgi, jönnek a felső szemfogai...iszonyatosan harapdál mindent és mindenkit, amikor rájön a fogviszketés, és püföli a fejét mikor fáj neki...úgy sajnálom :cry: a szívem szakdad meg...most minden percem az övé...

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok lányok!

2005 ősziből vagyok...felteszem ide is :)

Teljesen ÚJ állapotú kiságyam eladó (7-8 hónapot használt)! 60*120-as 3 magasságba állítható, bükk. Akit érdekel szóljon!
Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Elöszőr is Sok Boldog Új Évet Mindenkinek a fórumon!

Tavaly májusban költöztem Veresre/ nem ismerek senkit sem ezért is örültem ennek a fórumnak/ akkor még Manócska a pociban volt október 26.-án született meg , imádnivaló kis Tündérke, mint első babucink el is kényeztettük velünk aludt az ágyban de erről nem sok jót hallottunk így most van a saját ágyába szoktatásos projektünk , elárulom nem sokat alszunk éjszaka.
http://invitel.hu/szilvimate
Kép [/img][/u]
carly74
 
 


Sziasztok!
Boldog Uj Évet Mindenkinek!

Prüntyi,
jobban van szegény Tüncsi? fogak kibujtak már?

Carly,
üdv itt a veresi forumon :) én fiam 2 éves lesz (holnap :lol: ), és nemrég kezdte csak átaludni az éjszakát, (amiota apával alszik el mesére), és onnantol kezdve tettük csak külön ágyba. Addig nekem kényelmesebb volt felemelni a polot éjszaka, és már rá is cuppant a cicire, és gyorsan visszaaludtunk. Csak igy birtam átvészelni ezt az idöszakot. Persze minden gyerek más, és mindenkinek más a jo megoldás.

KépKép
fibi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?