Dicamama:
Az az,pont úgy lehet érezni,az a baba "működése"!
Rekanna:
Sajnos az első babánál az első hetekben baromira fájhat a szopizás, főleg az első pár percben. (Én csillagokat láttam,és könnyek jöttek a szemembe..
)Merthogy a mellbimbó nem szokott hozzá az ilyen "igénybevételhez". A bimbóvédő sajnos nem megoldás. Lehet,hogy esetleg a babának kell segíteni,hogy jobban bevegye a szájába a bimbót,mert ha CSAK a bimbó van a szájában,akkor kisebesedik. A bimbóudvar egy része is bent kell,hogy legyen..,a jó szopizáshoz.
Egyébként a 3. harmadban már mindenképpen kell figyelni,nehogy befelé forduló legyen a bimbó,mert akkor nem tud szopni a baba. Úgytudom,hogy akkor kell hordani bimbóvédőt,már terhesen.
Nekem nem volt ilyen gondom,de a mellkagylót ajánlom, szerintem szuper. Egyrészt távol tartja az érzékeny bimbótól a melltartót. Másrészt mivel alul összefolyik a tej,mindig szárazon van a bimbó,és nem ázik ki.(Ilyenkor nagyon könnyen kisebesedik). És a legjobb benne,hogy amikor iszonyúan tele van a mell,nem engedi ellaposodni a bimbót,hanem kiemeli. A babának ez kész kánaán..
Babzsák:
Szuper,hogy nem kell műteni,gratulálok!!