Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Képzeljétek a tegnapi babaúszáson a karúszóval is megismerkedtünk, így néha már teljesen egyedül volt Petra a vízben.
Kép

Ilba részletes beszámolót kérünk a népünnepélyről.
Az FP kutyus miként működik (végigénekli a dalokat)? Tetszik Beninek?

Dia a Bababörzén mi is csak azt a régifajta FP bödönt tudtuk beszerezni. A különbség annyi, hogy amikor belenyul a baba, akkor az csak zenél és nem énekel hozzá, a többi szöveg viszont ugyanaz. Petrának így is nagyon tetszik. Viszont a járássegítője nagyon bevált, imád vele játszani, a zenéjére táncolni. Most még bébitaxiként használjuk, na órákig elviseli ha tologatom rajta. Ezt a 2 játékot használtan 8 ezerért vettük, míg akciósan a Corában 18 ezer (persze bödön ott sincs).

Apát is felköszöntöttem Márton napon és kivételesen most semmi ajándékot nem kapott, pedig ilyenkor mindig valami drágasággal szoktam meglepni (most Petrára kell költeni :lol: ). Nekem tetszik a Marci név, párom utálja, én az Antallal nem vagyok kibékülve, ezért ha már van 2. neve, akkor kihasználom.

Na megyek, mert a lakás romokban, valamit tenni kellene, amíg Petra éjfélkor fel nem sír :x .

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Bubek légyszi küld a pontos címet, hogy tudjam tervezgetni az odajutást.
Köszi!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


na így kell jönni majd a játszóba:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=16650

Jedi Cool, neked sajna le kell szállni nálunk a 62-esről, és fellszállni a 69-esre (ahol leszállsz, ott is kell felszállni), és menni vele 1 megállót, vagy gyalog. Ha a Mézeskalácsról gyalog akarsz odáig menni, akkor szólj, és lerajzolom térképen, hogy merre érdemes menni. kb 15-20 perc séta.

kocsival meg Natasának írtam le a fenti oldal alján kell keresni...
Ez jó annak aki az örs felől jön.
Eszti, nektek úgy kell jönni, mintha hozzánk jönnétek, csak tovább kell menni a 69-es vonalán (Bánkút u.) - és a vili megállója után az első u. balra az Arany János, és annak a végén megy keresztben a
Gábor Áron u.

Gabi,
Igen tudom hogy Livicsek nem ölben ülős. Ismerem ezt a típust. Láttam már ilyet valahol...hol is...???? jaaaaaa, tudom már, itthon! :wink:
Hát ébredj úgy!!!! Uff!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 

 
 

Bubek, remélem állod a rehabilitációm költségeit, amiért a linken újra végig kellett néznem Anticsalád gyűlöletes fagylaltkelyheit... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


megcsináltam a rajzot, de elszállt. (behalt a photodraw... :evil: )
Van egy halovány, ezt kiteszem ha engedi, de ezzel nem biztos hogy tudok bármit kezdeni...na minegy, már fáradt vagyok... :evil:
és nem isengedi feltenni, majd próbálok valamit holnap...jaj, de most télleg útálom az Micrqsoftot!!! Sőt az egész számítástechnikát!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


azért jó éjt nektek...
Cool, na nehogymá!!!! nem elég hogy itt gürcölök, meg leírom, még fizessek is....Ááááááá, te nem tudod kit akarsz költségekbe verni. Ha épp emiatt lenne infarktusod, akkor sem!!! Na mentem, mert leragadnak a szemeim...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok!
Tegnap elszállt egy hosszú hsz-em és dühömben már nem írtam. :twisted: Egyébként is milyen dolog az, hogy már mindenki előttem leírja a gondolataim? :twisted: :twisted:
Csakazértisénisleírom, hogy nagyon aranyosak a srácok! Ilbahajátakarattalnemdicséremmeg, de a torta nagyon csecse!
Marci meg mindig olyan szépen mosolyog rám, hogy alig várom, hogy csütörtökön talizzunk :wink:
Vuka, ez a kukucs kép nagyon aranyos. Téged meg kimondottan írígyellek, hogy a sarokban nyugodtan tudsz gépezni :x Ez a névnaposdi meg egész muris. Azt hiszem ha a páromnak két neve lenne én nem a mostanit választanám kedvencnek. Hacsak nem Béla lenne a második, mert az nagyon nem szeretem :roll:
Gabus, jó gyerek Livicsek, hogy félig felöltözve ilyen türelmesen vár rád!
Cool, csütörtökön lesz a kocsinkban egy PP babahordozó a Römeren kívül. Ha beleegyezel abba, hogy nem ülsz Noki mellett csak előtt akkor szívesen elviszlek benneteket a klubba :!: Apropó, könyveket vigyem vagy máskor?!

No, a hétvégén pár perc kivételével Szonja átadta magát teljes mértékben az apjának. Délelőtt kettesben voltak /evés, alvás sima ügy volt/ délután meg kettesben sétáltak és Szonja hajlandó volt kinn aludni is :shock: Én meg,....takarítottam! No, de majd legközelebb lesz fodrász, kozmetikus, thai masszázs meg hasonlók,...álmodik a nyomor, de Natasa tutira :?
Kedden az az holnap jönnek az ablakosok gíy ki tudja mikor mi lesz?!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Szilvinek boldog névnapot!

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, felelőtlenül átgondolt ajánlatodat megvettem! Hajaj, de még mennyire! És még a mérlegekről mondják, hogy döntésképtelenek, meg hezitálnak órákig. Nos, ezen annyit gondolkodtam, hogy éljünk-e a fuvar felhívásoddal, hogy még pislogni sem volt időm, mialatt bepötyiztem neked ezen sorokat! És hálásak vagyunk. Sőt, ha nem lenne PP a Römer mellett, akkor szívesen vinném kézben a mi kocsiülésünket Nokit meg külön kengurúban, ilyen lelkes vagyok az ötlet kapcsán!
Könyvek, well-well, nagyon szeretnélek megszabadítani tőlük, de onnan asszem még nehezebb hazacipelnünk leírásod alapján, mint az örsről, nem? Még kidolgozok ötleteket erre vonatkozólag is csütörtökig, addig is köfiköfi!

Kép Kép
coolasa
 
 


program ajánló

Néprajzi Múzeum.
50 év MTI fotóiból kiállítás.
Nyitva november 16-ig.

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Nincs sok időm, épp alszanak a gyerkócok, Gabi az oviban. Mindjárt keltenem kell őket, épp hogy lezuhanyoztam... :? Délután 2-től 4-ig háziorvost fogjuk meglátogatni, utána Gabiért megyünk az oviba.

A lényeg az az, hogy ugye Daninak éppen két hete felszúrták a fülét, kapott ab (antibiotikum)-ot és alig 6 nap múlva asztmás jellegű hörghuruttal látogattuk meg a dokit. Nos az ab-ot pénteken este hagytuk abba, hörögni még hörög a Dani és hát az éjjel volt egy kis közjáték, nagyon sírós nyöszörgős volt a drágám. Peluscsere és fájdalom csillapító beadagolása következett, majd tea még mindig nyöszörögve, hol jobban, hol kevésbé. Kérdezgettem, hogy hol fáj és kósza mozdulatai a füléhez mutattak... Reggelre folyt a füle, az amelyiket felszúrták. Így ma reggel a fülészeten kezdtünk, de izibe, mert ma ugye nem rendelt a dokink, és műtét előtt be kellett érni hozzá. Mivel kifolyt a genny, így nem kellett felszúrni, ellenben kaptunk újabb két doboz ab-ot és kevert orcseppet, csak azért, mert a másikat már abba kell hagyni, így is sokáig használtuk. Emellett arcüreg gyulladása van és csúnya piros a torka is. Számolom, 2 hét alatt majdnem 6000 forintot költöttünk gyógyszerre, azért ez brutális és most megyünk a háziorvoshoz, hogy ugyan mi van a tüdejével... remélem ő már jobbakat mond.

Minden szülinaposnak és névnaposnak nagyon sok boldogságot kívánok!!! Puszi a pofira!

Kép
sasha
 
 


Sziasztok,

hú Sasha
szegény Danci, remélem már meggyógyul szegény.
Iszonyatos milyen gyógyszer árak vannak.

Gabi,
jó a tickered :lol:
Gyertek mán csütörtökön :lol:
Tök jó lenne.

Bubi,
szupi a hajótok :D

Ma vettem Zsófinak a tescoban orvos felszerelést 249 Ft. Tök jó :lol:

Natasa,
elhozod nekem kölcsönbe a suttogót?

Szilvike
Kép

Kép

Kép
sajtine
 
 


Boldog Szilvi napot, és utólag boldog Marcika napot!
Vendég
 


Zsilvinek boldog névnapot!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok!

Nagyon nagyon köszönjük Szilvi köszöntését!!! :D

Utólag Marcinak boldog névnapot kivánunk

Az éjszakánk nagyon brutál volt!Többször hangos sirásra kelt Szilvi.A bölcsibe hulla fáradtan mentem és Vaniliával jól kipanaszkodtuk magunkat!

Bubek:
Mi is vettünk Szilvinek fürdőjátékot,majd lefotózom.A tiétek nagyon tetszik!

Talira mi sajnos nem tudunk menni,mert megint sulinézőbe megyünk Fannival.

Ilba:

Látom jól sikerült a buli!Nagyon klassz a tortaevő és a táncoló 1 éves Beni!
És mit készitettél ennyi embernek?
Még egy kérdés:Mi az a nassolnivaló ami nem hizlal?Még a játszón beszéltünk róla csak elfelejtettem a nevét.Azt mondtad a DM.be veszed.

Sasha:

Szegény Dani!Jól megszenvedi ezt a fülfájást,jobbulást neki!

Vanilia:
Szilvi össz-vissz félórát aludt ma :cry: Most megint elaludt,kiváncsi vagyok meddig!
Sikerült a rakott kel?

Sajtine:

Tetszett a vicced!Igaz kicsit késve reagálok :D

Kép

Kép
novum
 
 


sehol senki??????

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sziasztok! Itt a Gajdos fun club egyik fele. Megjártuk Ilbával a rendelőt, szűrtük a rákot meg ilyenek. Dokinéni még mindig egy tündér, Barbinak meg ezt küldöm: Kép

Képzeljétek, kérdezem Tőle, hogy megmutizhatom-e a jányom képét neki, mire Ő: nem kell, látom az interneten. :lol: (Barbi az aszisztense a dokinéninek.)

Bubek,
csütire kell a klubnév már? Mert nem nagyon jönnek a szavazatok, meddig várhatok? Ha kell csütörtökre, akkor nincs mese, az addigiak alapján döntünk. :wink:

Sasha,
hát, titeket nem kímél a sors. Három kicsi gyerek + ez a sok betegség. Megszakad a szívem a kis Daniért, neked meg eleged lehet már. Hogy bírod szusszal?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Szilvike!
Boldog Névnapot kivánok! :wink:
Kép

Bubek!
Hááát,Domiapu menne de fél 3ra ér haza.... :evil: Különben innen Kispestről BKV-val,hogyan lehet oda jutni? :roll: Gabitól küldöm a pénzt! :wink:

Jumam!
Neked is küldöm a könyv árát.Köszike. :wink:

Gabi!
Köszi,ari vagy,hogy elválaltad a postás szerepét! :wink: Kipótolnád még 1 százassal a tagdíjat?Mondta Tamás,hogy csak így tudtátok megoldani..... :roll: Jövőhéten elküldöm a bölcsibe a pénzt és hoztam Wekerlei Gyerekház program füzetét is Nektek.Hátha érdekel.....
Ügyik vagytok,hogy elmentetek rákszűrésre,Nekem is ideje lenne de mindig halasztom. :oops:

Vuka!
Köszi a bödön infót,most már értem. :wink:

Sasha!
Húú,csajszi nem irigyellek!Kitartás Neked a gyerkőcöknek pedig jobbulást kivánok!Szörnyű lehet ez a fül fájás. :evil: Még olvasni is durva volt... :cry:

Mindenkinek Cupp.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Gabi, én tudtam, hogy olvassák a dokik és szülésznők és nővérek. :)
Még jó, én is olvasnám, ha én ott dolgoznék. :wink:
Vendég
 


Sziasztok, nem olvastam vissza, biztos senki nem is hiányolt :cry: , csak bejelentkezem, jól vagyunk, talán este jövök!
pussz
jumam
 
 


Szasztok!

Fan Club másik része is jelentkezik. :D
Igen Gabival ma klikkesedtünk kicsit. :lol:

Szilvike! Boldog névnapot Neked!!!

Bubek,
Szülinap:
Hajam: ugye-ugye, mennyit számít ha nem én szárítom meg? :lol: (Amúgy más nem történt vele.)
Beni köszöni a bókokat! :)
Igen, mind a 16 felnőtt volt, illetve volt 3 gyerek, 17-23 évig.
Beni nem evett répatortát, sőt még a másikból sem. Tele volt már az uzsival, csak a csokit nyalogatta.
Livicsek nem volt meghívva. :oops:
Én szűkszavú??? :shock:

Sütifaló: tegnap a budakalászi cora el volt vele árasztva. Valaki kérdezte, hogy Beni mennyire tud vele játszani. Ma a kört és a kockát beletette!!!! :)

Cool,
A matricák jártak az autóhoz, mindenki maga ragaszthatja.

Bubek,
Mi a pontos címe ennek a helynek? Ha az M3-on megyek, akkor úgy kell lekanyarodni, mintha hozzátok mennénk?
Jó a fürdős játék! Marcinak kilátszanak a bordái??? :shock:

Vuka,
FP kutyusról nem igazán értem mit kérdezel, az FP oldalon ki lehet próbálni. :wink: Úgy működik, csak magyarul. :D Igen, mindent dalt végigénekel. Tanítja a számokat, abc-t, színeket, testrészeket is. Beninek tetszik, de csak véletlenszerűen nyomogatja még.
Nekem is inkább Marci, mint Anti. :wink:

Timi,
Milyen sulit néztek most meg?
Saláták voltak, fasírt és szendvicsek. Semmi extra. Meg pogácsa, meg 2 torta. De nem én csináltam, hanem a 2 Nagymama. :oops: :wink: :)
A bio kölesről beszéltünk, elég nagy átlátszó zacskóban lehet kapni, ahol vannak a müzlik, meg ilyenek.

Betegeknek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jumam, én gondolatban hiányoltalak, csak nem artikuláltam, összejött az autósülés?

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Cool, szupi, hogy vihetlek benneteket! Nem semmi ha szállíthatok egy Jedi-t meg a lányát,...és még meg is bíznak bennem :wink: A részleteket majd még egyeztessük!
Sajtine, persze, szívesen kölcsönzöm a Suttogót, de még szólj rám, mert lehet kimegy a fejemből és majd azt hiszed akarattal :)
Ilba, én is kérdeztem a bödönt,...akkor majd lehet Szonjának szülinapjára,....bár van/lesz csigánk,....majd még meggondolom :roll:
Jumam, új az avatar vagy csak későn vettem észre? Tetszik a hátul kukucskálós Jumama is :)
Minő új vonalzók :!:
Sasha, azta de megszenvedi Danci ezt a füles dolgot :( Ez a sok ab sem hiányzik, de a lényeg, hogy kikecmeregjen belőle! Hajrá!

Hm, akkor csak én gondoltam naívan azt, hogy mi itt "titokban" nyilvánítunk véleményt. Bár, azt nem hiszem, hogy minden dokesz olvassa a szövegelésünk :roll:

Mint azt említettem Szonja kapott két db 80-as pizsit,...gondoltam majd kari környékén lehet rápróbáljuk. Aztán ma rápróbáltuk /vagy 5 perce/ és maradt is rajta, mert cseppet sem nagy rá :shock:

Ja, a nyers cékla + alma + sárgarépa /ezek reszelve/ almaecettel és mézzel nagyon jó vérképjavítók felnőtteknek! Tényleg! :!:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!

Szokásomhoz híven megint képekkel jövök.

Tegnap esti hawaj 8)
Kép

"Leviszem a kockát a játszóra":
Kép Kép

"Gyere apróságom, te se maradj ki a jóból":
Kép

Livi szereti a kihívásokat, a kis robogójával is inkább az extrém terepeket célozza meg (csak szegény anya-mitfahrer bírja szusszal... :) )
Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép ... és így tovább :lol:

Üdv
liviapu
 
 


Eszti,
igen, hallottam én is, hogy olvassák, de azt nem gondoltam, hogy rendszeresen. Amit mutattam fényképet, arra is mondta Barbi, hogy igen, ez is fent volt a neten. :shock: :D A doktornőnek meg nem tudom elképzelni, hogy lenne annyi ráérő ideje, hogy a bnetet olvasgassa. Ha mégis, akkor ezúton is üdvözlet neki! :lol:
A többi Gajdososososnak írom, hogy az új rendelő nagyon szupi, a mosdó szintén (még tamponok is vannak kikészítve), a váróval van egy kis gondom, hogy nagyon egymás szájában van Barbi pultja, ahol a betegekkel privát dolgokról beszél, és a többi várakozó. Meg a ctg gép is kb 1 méterre van az utolsó széktől, amin várakozók ülnek. Szal a régi helyen jobb volt, hogy el van szeparálva.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa, nem te vagy az egyedüli naiva, már ami a kutya-sem-olvas-minket elképzelést illeti, én is így véltem eddig. Ugyanakkor, ha belegondolok, hogy valaki, mondjuk egy orvos, aki szúrópróbaszerűen beleolvas a fórumunkba konkrétan azon kívül, hogy itt mindenki félőrült, milyen tényanyagot hámoz ki, pláne a topikcímmel bármilyen összefüggésben álló elbeszélést.... well-well, ez még a tényleg érdeklődő újonnan beesett kismamáknak sem szokott rögtön sikerülni...
(és persze csak azért hagyjuk magunkat általad elkocsikáztatni a bubeklubba, hogy szórakoztassunk az úton, dehogy kényelmi szempontokból, hova gondolsz)

Kép Kép
coolasa
 
 


Liviapu, Gabus,...látom pörgés van nálatok :D Cuki Livicsek csíkos harisnyája. Meg ahogy nagy cumit ad minibabának :wink:

Cool, te nem tudtad, hogy a vezetővel beszélgetni szigorúan tilos! :shock: OK, esetetekben kivételt teszünk. Nokedli majd eldumcsizik Szonjával mi meg majd ketten elöl próbljuk túlkiabálni a hangzavart :lol: Aztán egyszer megérkezünk a klubba,....

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
csíkos hari nekem is kedvencem. Livi 8 hónapos kora óta nem mőtte ki... :oops:
Egyébiránt nem őrültem meg, hogy 15 hónaposan rugiban járatom, a babakocsis képeken az a pizsije.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csajszikák, itt a klubneves tábli, akinek a neve még hiányzik, lécccci kügye a mélt! :wink:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, vannak ilyen ruhadarabok melyek együtt nőnek /nyúlnak/ a gyerekkel :wink: Egyébként szerintem estére, otthonra tökéletes választás a rugi :!: Szonja pizsije is kezeslábas, ráadásul ez az új olyan hátul a derekánál kapcsolódós apa nagy örömére :lol:

No, íme a husikám:
A hintán lazázós Kép

Macizós Kép

Sapimutatós /Ilbának :D / Kép

Kép Kép
natasa1975
 
 


Liviapu,
Jók a képek! Főleg a sorozat. A Duracellt mikor veszitek ki belőle? :lol:
Te meg jobbulgass!!!

Gabi,
Livinek a hari nem kopik el? :roll:

Natasa,
Szerintem Beninek pont ilyen sityakja van kékben.
De ez sem jó neki. :evil: Kitágult.
Még mindig akarok neki 1 jó sapit …

Basszus valakitől akartam még valamit …

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Megvan!

Mbá,
lehet gratulálni??? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jó estét kívánok!

Ilba,
Hajad akkor is szupi! :wink:

A cím: XV: Gábor Áron u. 58/c.
ha M3-ason jöttök, akkor a Szerencs u-i lámpánál gyertek le (nem ott ahol hozzánk!!! hanem egyel később, ahol van lámpa is!), és rögtön a szervízsávra hajtsatok rá az M3-sal párhuzamosan, és megegyező menteirányban, (ez a Gábor Áron u. és egy utcányit kell jönni. a következő keresztutca (ami csak jobbra megy, mert az M3-ason nem megy át) lesz az Arany János, és annak a túloldalán a játszótér mögött van a Kozák Közösségi Ház.
A játszót meg kell kerülnötök, mert építik az ottani gyalogos felüljárót, így nem lehet autóval áthajtani alatta most.

Mindjárt csinálok valami térképféleséget, hogy könnyebb legyen mindenkinek.

És ezt a budakalászi corás sütifalót nem kellett volna említeni! :evil: :evil: :evil: (najó említhetted, de csak a többiek miatt... :wink: )

Marci is beteszi már a formákat. És azzal a mozdulattal hogy betette mindig ki is akarja venni őket a lukakon, és beszorúl a keze, és olyankor elkezd kiabálni...dehát tök logikus: ha egyszer bement, akkor ki is kellene jönnie- hát de nem???? :lol: Hiába magyarázom neki, hogy a keze miatt nem férnek ki. Majd rájön egyszer, hogy fölül könnyebb... :lol:

Sasha,
Jobbulást Daninak! Megszakad nekem is a szívem....szegény.
Amit én anyósomtól hallottam és a férjemnek is volt gyerekkorában, és neki is nagyon sokat használt:
Egy gyerekzoknit tölts meg sóval félig, melegítsd fel, és éjszakára vékony sapkával kösd rá Dani fülére. A só tartja hőt, és nagyon jólesik a gyereknek, nem fáj annyira tőle a füle, és kijön a maradék genny is, ha még van. Lehet, ha tűri, akkor napközben is legyen esetleg rajta.
Másik ötletem:
Nem tudom mit mondtak Dani tüdejére, de ha síma egyszerű zsírral bekened a mellkasát éjszakára (és persze rá valami olyan rucit, ami lehet zsíros) az is jó hatású, mert az is jól tartja a hőt, és melegebben marad a mellkasa is. (ezt is valami mamás praktikák között olvastam valahol)

Na, hátha segíthettem.

Jók ezek a Livi hogyan keresi a lehetséges megoldásokat a robogó használatára fotósorozat ... :lol: :lol: :lol:

na akkor most csinálok nektek térképet, hátha ma nem száll el... :evil:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ja igen,
a név kellene csütörtökre mindenkép!! Szóval húzzatok bele!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


mindenképp :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Natasa,
ilyen?
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jó estét!

Olvaslak benneteket, csak írni nem tudok. Ádusz pocsékul alszik és ez rányomja bélyegét a napjaimra.
Ádusz jól van, kicsit még folyik az orra.

Én a babaszektára szavazok. :lol:

Gabus nagyon jók a képek! Csütörtökön ha te is jösz én is, de egyedül nem vágok neki.

Timi, a rakott kel jó lett. Sőt még levest is főztem. Ádusz már az ajtóban fennt volt. Nem aludt sokat ma sem. Holnap megyek cipőt venni.

Kép
vanília
 
 


na ezt sikerült (és nem szállt el):

Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
újbóli Istennő cím jár Neked! Szuper a térkép, kösszi!!! :wink:

Vanília,
szuper! Gabi ma pont azt mondta, hogy ha jöttök (vagy Timiék), akkor ők is, csak egyedül nem.
Éjszaka nálunk dettó! :evil:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 



Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Húú, Mancsék nagyon hallgatnak...most vagy nagyon ünnepelnek, vagy nagyon szonytak....
Remélem én is, hogy gratulálhatunk! :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek a fekete 96-osra felszálhatok Újpesten a metró végállomásánál?
Hol kell leszálni a buszról a Közösségi Házhoz?

Bocsi, hogy ma nem jelentkeztem, de rettentően fáj a fejem, eléggé kivagyok.
Jó éjt mindenkinek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
sajnos nem. Onnan a piros 96-ossal tudsz jönni:
http://www.bkv.hu/busz/96_96agyorsvissza.html
Páskomliget u-nál kell leszállni. (térképen jelöltem!)


a fekete 96-os itt jár (a kapcsolódási pont bármely más busszal -104, piros 96, meg van még pár - újpest központból - a Hubay Jenő tér, de akkor már inkább azt javaslom, hogy a pirossal gyere, és a páskomliget u-tól - amit a térképen jelöltem - gyalog, kb 15 perc):
http://www.bkv.hu/busz/96vissza.html
A Kozák tér a fekete 96-osnak a megállója egyébként.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ilba, ezt a linket azért címezted nekem, hogy a rosszalvó lányommal végre kezdhessek valamit? Szívesen kipróbálnám rajta az ott ismertetett módszerek valamelyikét, de sajnos tegnap este 11 óta alszik.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Bubek, kicsit ideges lettem :x Én végig azt hittem, hogy ez a játszóház az a játszóház ami a Ringatónál van. Még írtam is amikor először szóbakerült és nem sikítoztatok, hogy nem ez az :?
No, csak azért vagyok ideges, mert oda én tudok egy utat és mindig arra járok még ha egy kicsit kerülő is, mert az a leggyorsabb. Erre most amikor vettem a fáradtságot és ránéztem a térképre :shock: fogalmam sincs, hogy ez merre van. Az az van, de mégsincs :roll: Nekem a térkép nem segít hacsak nem vagyok arra legalább egy kicsit ismerős,....eltévedni meg Jediékkel együtt nem akarok. Most vmit ki kell találnom! No, majd megfőzöm az uram, hogy adagolja be nekem érthetően az útvonalat /ő már képben van mennyire hülye vagyok ehez/. Egyébként térképben profi csak nem ha autóban ülök :oops:

Képzeljétek, ma jönnének az ablakosok, de tegnap nem sikerült őket elérni és ma sem jelentkeztek még :evil: Enyhén idegesek vagyunk, de azt hiszem ez is enyhe megfogalmazás. Azt hiszem ha egyszer beszélnek a párommal azt hallani akarom, mert még soha nem hallottam őt kiabálni, de azt hiszem most bekövetkezik az a pillanat :!:
No, elég az én azthiszemezésemből. Megyek,...Szonja próbál rendet rakni a kötés-horgolás, sütés-főzés, lakberendezés-kert /csak hogy tudjátok az érdeklődési területeim/ újságkupacokban és lassan nem látni a gyereket :wink:

Ja, Ilba,...tényleg hasonló sapink van, dea miénk nem nyúlott ki. Bár,...az egyik szomszéd csak mindig megjegyzi, hogy "nem nagy a sapi Szonjára?", de szerintem nem nagy :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa! Én is készülök majd útvonallal, meg beizzítom sas szemeimet (vaksi vagyok, mint egy maszületett cicus)... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

Végre újra itt. Már nagyon hiányoztatok. Eddig próbáltam képbe kerülni.

Ilba:
Beninek boldog szülinapot! Nagyon nagy, és nagyon szép :D

Végignéztem mindenki képeit, és nem győztem ámuldozni, persze hozta mindenki a szokásos formáját, de akkor is.

Rólunk egy pár szóban:
Megvolt a költözés, azóta is dobozokban élünk. Még nincsenek beépített szekrényeink, nincs karnisunk, függönyünk, szőnyegünk. Egyszerűen nincs rá időnk megvenni, röhej de ez van. Petiről nem lehet elmondani, hogy maga lenne a villámgyorsaság :P :twisted: :P

Szóval jó sok feszültség volt az utóbbi időben, de szép lassacskán majd csak helyére kerül minden. Ha jól sejtem, kb. karácsonyra :evil: Úgyhogy csak akkor hívlak benneteket házszentelőre, ha nem baj.
Úgy volt, hogy lemegyek Szentesre, de végülis az utolsó pillanatban meggondolta magát a párom, és lement anyuért, úgyhogy itt volt egy hetet, próbált segíteni.

A gyerekemen teljesen kétségbe vagyok esve. Nem eszik semmit. Csak azt a pár falatot, amit ő maga vesz a kezébe, abszolút nem lehet etetni :cry: Nem alszik, gyakorlatilag az éjjeli 3 ébredéstől indul a számolás, és sokszor két ébredés között is csak feszeng így én sem alszom. És hogy a sor teljes legyen profi módon eltanulta a hisztitrükköket. Nem tudom mit rontottam el. Igény szerint szoptattam, nem hagyom sírni, foglalkozom vele.... stb. Még egyelőre beletörődni nem tudok, de úgy tűnik őt így kell elfogadni.. valóban???
Na de hogy ne csak panaszkodjak, tényleg felmegy a lépcsőn, anyám megtanította csettinteni az ujjával, illetve őt utánozta, de csak őt, nekem már nem csinálta :D Mindenkinek integet, nagyon vicces kis fazon lett
Mindjárt jövök képekkel is.

Natasa:
utolsó hsz-ed olvasva úgy látom lassan átlényegülsz olyanná mint én voltam a felújítás alatt. :lol:
Ha eljöttök majd élőben is meg tudom mutatni, a melósok őrült dolgait, amit most már mindig néznünk kell. :evil:
Vendég
 


Cool, köszi az együttérzést. Már riasztottam az uram, aki próbált megnyugtatni, hogy csüt-ig ne legyen fekélyem :wink:

Ja, elolvastam a cikket. Kiderült számomra, hogy "mi más kultúra vagyunk", mert egyenlőre teljesen természetes, hogy Szonja hajnalban átkerül mellénk és legtöbbször együtt ébredünk 8)

A multkor beszéltem eg anyukával, aki elkerekedett szemekkel vette tudomásul, hogy Szonja még 2x ébred. Lazán kijelentette, hogy bezzeg az ő gyereke alszik éjféltől 6-ig egyhuzamban. No, én eleve nem szeretem a bezzegezéseket, de Szonja meg 8-9-től alszik reggel 7-8-ig 1-2 két perces szopival. Akkor kinek a gyereke a jobb alvó? :shock:

Ma elvileg jön hozzánk a védőnőnk is,.... Egész várom, mindig jókat dumálunk /nem mindig arról amiért ő van/ :D

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Tücsimami, de jó hogy végre jöttél!
Én azért írígyellek, hogy ha dobozból is meg karnis nélkül, de átköltöztetek! Ez nagyszerű!
A Görgős jellemzésen csak mosolyogtam :) Szerintem az evés miatt ne izgulj, pár nap után majd elkezd enni, lehet a változás, a sok tennivaló ami akad neki,...szóval minden fontosabb most kósza evésnél. Ne félj, nem fog elfogyni!
Lehet az általad említett feszültség most rajta úgy jön ki, hogy hisztizik. Amint megnyugszik minden körülötte ő is a régi Görgő lesz az az csak félig, mert egyre nagyobb fiú már ő is!
No, nagyon várom már, hogy lássalak benneteket! Csütörtökön jöttök, ugye?
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


na szóval, most egy csomó kép következik, hogy megismerjetek minket csütörtökön:

az etetőszék csak arra való, hogy trenírozzam a hisztijét:
Kép

zöldségesnél:
Kép

a konyhabútor is csak félig van kész, de legalább jó játék :D
Kép

na ez volt a csúcs, így kezelt a kozmetikusom, annyira sírt, hogy közben fognom kellett, lehet hogy megijedt tőlem? meg nem tudta mit csinálnak velem
Kép

anyuval:
Kép
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?