Szilbee
Ha jövö hét elején feladod, akkor tutira ideér.
Dec 1-2 akarom beváltani.
Hát ma nagggyon kiakadtam a dokinkra. Ma kaptuk a 18 hós oltást, ezzelnem is volt semmi gond. DE tegnap voltunk védönéninél, ahol mutattam Nándi lábát, nagyon csúnya piros foltos és száraz. Azt mondta védönéni, hogy valszeg ekcéma, mindenképpen lássa a doki, valszeg börgyógyászhoz küld és kencéket ir fel. (hozzáteszem, most fény derült rá, hogy gyerekkorában a párom is ekcémás volt és emiatt enyhe asztmája is kialakult) Nah, ma a gyerekorvos: á, csak ki van száradva a böre, ne használjunk harisnyát, és minden müszalast elhagyni, csak gyógyszertári fürdetöt használjunk és ir fel egy ecsetelöt. Kiváltom az ecsetelöt, kérdezem a gyógyszertárostól, hogy mégis hogy smint csináljam, hááát, ö nem tudja (én meg nagy marha nem kérdeztem a dokit
). Nem baj, gondoltam majd elolvasom a betegtájékoztatót. amin nagy betükkel kiemelik, hogy csak a FEJBÖRÖN lehet alkalmazni, sehol máshol. Hát normális a doki??? A fejbörével nincs semmi baj csak a combjával....
Majd felhivom a védönénit, hogy ö mit mond.
Bp-iek! Nincs valakinek jó börgyógyász ismeröse, aki beutaló nélkül foglalkozik gyerekekkel? (magán pl)
Roberta
karácsonyra valszeg labdát veszünk. Annak mindig örül
Vagy függönyt a szobájába
Nálatok ár most be kellett iratni bölcsibe? Én 3 helyet kérdeztem meg, de mindenhol csak májusban kell beiratni. 2 helyen felirták a nevünket, telszámunkat, de azt mondták, hogy majd ápr végén érdeklödjek a pontos idöpontrol. Remélem, azért beveszik, bár az egyik helyen nagyon tutira mondták. Ha nem, akkor marad a helyi magánbölcsi (ehhh, még nem kérdeztem meg, mennyibe kerülne, de más lehetöség nem nagyon lesz)
Pusz