Új privát üzeneted érkezett!

ja én tök bunkó vagyok nem is mondtam, h nem csak a ház szép ám, hanem Lizu is gyönyörű!!!!!!!!! a nevetésben az a legjobb h akkor nevet ha énekelek, ha rámosolygok, ha megcsikizem, ha megprüncölöm a pocakját-combját vagy csak reggel meglát... ez valami leírhatatlan!!!!
merre laktok? nem érd közelében?
kerekpocak
 
 


Marci szuperédes!!! megmutttam csabinak neki is nagyon tetszett!!!!

boldog hófordulót Mirkónak!!!!

Mircike megnéztem de csak 1700 az anyatej hát mélyen elgondolkodtatott- lehet h le is adok! jó kis zsebpénz :lol: :lol:

reni megírom!!!!


EDU HOL VAGYTOK???
kerekpocak
 
 


na most még jobban várom ezt a mosolygós/ nevetős korszakot !!!!!!!!! :lol:

hűű ébredezünk végre :wink:

nem Érden hanem Fóton lakunk..

jajj mennem kell.
lmkata
 
 

 
 

Ja, és nem ilyen vöri ám Marci, csak a vaku mindig így megvörösíti. Szöszke egy kis barna beütéssel, egy az egyben olyan, mint Borié.

Tényleg szupi helyen laktok Kata, az a kandalló csúcs!

Én is úgy tudom, hogy 1700 forintot adnak az anyatejciért /liter. :wink:

Édi lehet Samu, engem annyira meghat, amikor rámvigyorog Marci, gondolom Zsófi téged is levesz a lábadról. Én elolvadok ilyenkor.. Aztán amikor rossz, akkor apja fia :lol: .

KépKép
logi
 
 


Hülén fogalmaztam: "gondolom Zsófi téged is levesz a lábadról" természetesen Samura gondoltam.


Reni, ezek az apucik már csak ilyenek. Mostnatól nem csak Nikire, hanem Apára is figyelni kell :lol: .

KépKép
logi
 
 


ja 1700/l én is azt írtam, h úgy tudom!!! totál levesz!!! szegény ma megíjesztettem max hangerőn megszólalt a magnó és úgy megíjedt h 15 perce nem akar megnyugodni... úgy sajnálom szegényt ilyenkor...
:cry:
kerekpocak
 
 


a megijed rövid i , izé khmm bocsi...
és természetesen levesz a lábamról samu...
kerekpocak
 
 


Csak végigrohantalak benneteket!

Köszönjük a Névnapi kívánságokat, bezsebeltük :D

Babysitter ügyben is köszi, nyomozok tovább.

KépKép
judy1
 
 


Csak végigrohantalak benneteket!

Köszönjük a Névnapi kívánságokat, bezsebeltük :D

Babysitter ügyben is köszi, nyomozok tovább.

KépKép
judy1
 
 


samu ma úgy döntött h elég a tétlenségből, a renyheségből és világ kisbabái egyesüljetek: többé sose alszunk!!!! küzdünk az álommanók ellen a végletekig! ellenálunk jöjjön bármi! hangos sírásunk hangjára megrogy a szülői térd! meghátrál a szülői szív! bátorságunk átível minden vacak altatási kísérletet! hangos didalkiáltásunk betölti az eget!!!! vivát!!!! éljenek az üvöltő kisbabááááááák!!!!
kerekpocak
 
 


ja, hmm természetesen ez egy titkos földalatti mozgalom.. tehát vivááááát üvöltő kisbabáááák! de pszt az anyák meg ne tudják h szövetkeztünk!!!

samu a TIMAEL vezére és lelkes követe

TIMEL: Titkos Mozgalom az Alvás Ellen
kerekpocak
 
 


lehet h lassan kezdek megbuggyanni??
kerekpocak
 
 


Szaisztok!

Most várom a 3. gyerekekemt, az eddigi 2 babát is a Jánosban szültem, 2001 júli, és 2003 áprilisban. Csupa lányaim vannak, és most is lányom lesz. Mi leszünk a Csicsócsalád :D .
A másik Jánosos topikban kérdeztem szülésznővel kapcsolatban véleményeket. Eddig én mindkét alkalommal Effikénél szültem ,de nem azért mert választottam, hanme mert így alakult. Vele roppant meg voltam elégedve, de azóta eltelt több mint 3 év, ki tudja mi változott azóta. A jelenlegi dokim azt mondta nem érdemes szülésznőt választani, mert mindenki aki ott van tényleg jó.
Mondjatok nekem vmi véleményt.
anaci
 
 


Sziasztok!

Mirci! Jót nevettem az orszívásos procedúrán, most se könnyű kiszívni Nóri orrát, de legalább kaptam ötletet, hogy később hogy csináljam.

Kata - nagyon jó lett a montázs, főleg az a kép tetszik, mikor a hasán alszik és oldalra fordul, a kis pofija meg gyűrődik, egyszerűen zabálnivaló. Olyan kis manó még és olyan formás! A csuklást amúgy mi is utáljuk, régen mikor altattuk és éppen elaludt volna, akkor kezdett csuklani; apa erre mindig azt mondta, hogy plusz egy óra (mármint, hogy elaludjon). hát nem egyszerű.

Nóri - Teljesen elájultam, nagyot nőtt Farkas, most már olyan pasis, a csajszik majd behalnak érte. Ha lehet lefoglalnám Nórinak, bár pár nappal idősebb... :lol:
Farkas nagyon ügyi, hogy fel tudja magát húzni ülésbe és állásba. Nálunk Nórika még csak pörög egy helyben, nem kúszik se egyéb, úgy gondolja, hogy rá érünk arra még...

Zsóka - Marci nagyon cuki a kanállal, nem lehet egyszerű etetni, még jó hogy feltalálták a műanyag kanalat.

Timi - Elismerésem Balának, nagyon jól tűrte a szemvizsgálatos mizériát. És képeket is kérünk, régen küldtél Róla.

Reni - Jót nevettem az apa-telefonos dolgon, gondolom Neked nem tetszett ennyire :? . Máskor majd Niki vigyáz apára. :)

Hát nem tudom, Ti tudtok jó gyerekorvost a IX. ker. környékén, mert váltani szeretnénk? A miénk tök gáz. Először is mikor kérdezek valamit tőle, sosem ad konkrét választ, mindig terel, szerintem nem tud többet a dolgokról, mint én. Az agyhártyagyulladásos szurit is kérdeztem, hogy milyenek vannak, erre is azt mondta, hogy sokféle, de minek neki beadni, úgysem jár közösségbe, tudván hogy például úszni jár. És hogy mind drága, mert ami nem kötelező szuri, azt nem támogatják. Meg hallottam olyat is róla egy kismamától, hogy a gyerekének felnőtt adag gyógyszer írt fel mikor beteg volt és mindezt a patikában vették észre, mikor rákérdeztek, hogy kinek lesz a gyereknek vagy önnek. Még jó hogy a gyerekkel ment el. Szóval nagyon kellene egy megbízható gyerekorvos, aki tud is valamit, mert én ebben a nőben ezek után nem bízom.

Kriszta

KépKép
krisztan
 
 


Reni, ez a pneblablacoccus, most megnéztem: pneumococcus szépen latinul, de előtte, ha agyoncsapnak sem tudtam volna megjegyezni. :lol:
asszem Kriszta hozta fel a témát korábban, én meg ma rákérdeztem a védőnőre.
találtam egy linket róla:

http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=625


Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok!

Még egy kérdésem lenne, bár az nem a kórházhoz tartozik.
Pelenkázót keresek ami fiókos és fából van. Van erre vonatkozóan tippetek, hogy hol tudnék ilyet venni?
Köszönöm az ötleteket!
anaci
 
 


Sziasztok!

A Pneumococcus-ról a kismamában olvastam, hogy sokmindent okozhat, többek között agyhártyagyulladást is, ezért gondolkodunk rajta, hogy hogy ez ellen oltassuk be Nórit, vagy simán agyhártyagyulladás ellen. Sajnos még nem tudjuk mi lesz, mert ugye a mi gyerekorvosunkból nem tudunk kihúzni egy értelmes választ, hogy melyiket tanácsos. Többször meg nem szeretném szurkálni, ha egyszer is elég.

Anaci! Mi a pelenkázót és a kiságyat egy vecsési (háznál) címen vettük ott elég olcsó volt, 20eFt alatt, ha jól emlékszem 15eFt körül. Felül van egy fiók, alul meg egykinyitható rész polccal, szerintem jó. Ha érdekel a cím, akkor írj és megadom.
A szülésznőkhöz nem igazán tudok hozzászólni, mert nekem sajna programozott császárom volt, de úgy hallottam a lányoktól, hogy mind kedves.

Kriszta

KépKép
krisztan
 
 


áááá Kriszta! te is progicsaszi voltál??? nem is tudtam. eddig :)
miért ha nem tabutéma?

Te is rakhatnál fel még képeket Nóribabáról :wink:

orvos: hááát mi dunakeszin választottunk egy dokinénit - magánpraxis, de nekünk megéri. mert a helyi körzetikről nekem mások nem sok jót mondtak, egyéb választásunk meg nem sok volt.. sajna a sors h még nem találkoztunk vele csak a helyettesével, mert mikor Liza született utazott el 5 hétre :roll: de lassan itthon lesz.
de hát gondolom ezzel sajna nem sokat segítettem neked, nem épp a IX. ker. környéke - csak én is nagyon sokat keresgéltem ezügyben anno.


Zsófi, áááá semmi gáz csak zombisodsz!
:lol:
így kezdődik :)

mi ma Apával nagy levegőt vettünk és ismét nekiláttunk a bugyola-projektnek alváskor.
ugyanis ma megint alig aludt a Kisasszony. Bár ezek szerint Samu-mozgalmának is köszönhetjük :wink: :lol:
amúgy nem volt gáz annyira mert többnyire elnézelődött csendben de délután már nagyon fáradt volt......
szal most este tutira mentünk, és bebugyoláltuk. de végülis így 35 perc alatt pici kiszabadulás-kísérletekkel elaludt.
a kis hudini. :) mindig kiszabadul az egyik keze egyébként, úgy kell visszatömködni... :roll:

és holnaptól evés után teszem tisztába!

na ezek az élet nagy kérdései/döntései! :wink:

Alon, rakd már fel pls az avatart nagyobban, olyan helyes rajta Lolo! :wink: :)
lmkata
 
 


Sziasztok! :D

Én is elkezdek jegyzetelni, aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle. ( A lemaradásom továbbra is fenáll, inkább csak az elmúlt néhány napra próbálok reagálni.. :shock: 8) )

Azért nem voltam, mert a tökik betegeskednek, illetve a háztartás is szaladt.., aztán voltam Zsigu ovijában is, mert itt az a szokás, hogy megkérik az édesanyákat, hogy segítsenek az „ottani” munkálatokban. Inkább a konyhai teendők+pakolás volt, illetve megkukkanthattad a gyermekedet játék közben...Egy kicsit összezavarhatja a gyereket, de azért jó dolog is...Mivel nincs bébiszittyónk, így kicsi Zsombort is vittem magammal, így szinte folyamamtosan kézben volt, kivétel, amikor mosogattam, pakoltam...na szóval, rendesen lefáradtam, erőm sem maradt semmire. :wink:

Tejtestvér dolog, nálunk is volt. Én is zsófihoz hasonlóan adtam oda, mert nem volt erőm+időm... utánajárni a dolognak, de szerencsésen megoldódott így :oops: :) . Ja már annyiszor szerettem volna írni, hogy Zsigu meg sem itta a fagyasztott tejemet. Hiába fagyasztgattam... :oops: :roll: :(

KÖSZÖNJÜK A TOVÁBBI NÉVNAPI KÖSZÖNTÉSEKET! :lol:

Karácsonyi ajándékok: 0. évben: bekeretezett kép, amin Zsigu láblenyomata volt, 1. év: fényképalbum, 2. év: naptár, most még agyalunk.... De mindegyik nagy sikert aratott!:P
mazsolák
 
 


Nóri Farkas gyönyörű kisfiú! Nagyon klasszak a képek! Annyira szépek a szemei! És Gratula a tudományaihoz!!!!!!!!!!! :P

Az igazság az, h nálunk is Zsombor sokkal hamarabb kezdett mindent, mert „húzta fel” Zsigu. Hozzád hasonlóan, hiába mondtam, h nem, láttam rajta, h nem tudom megakadályozni... :shock: :oops: :roll: Erőltetni én sem erőltettem, mindent magától csinált. 8) .Én is féltem az izületeit, de hát ez van.... :roll: :oops: Tudom, h jó+hasznos, ha sokat kúsznak, nekem is nem egyen mondták. Zsigu sokat is mászott, de Zsombor sajna hamar elindult. :( Mi is arra törekszünk, h kérjük Zsigut másszanak együtt, vagy mi játszunk velük így. :lol:
Ez olyan különben mint a hasonalvás, vmelyik baba szereti, vmeliyk nem. Nekem azóta szeretnek a hasukon aludni,a mióta önállóan át tudnak fordulni. Vagy pl hasonló, h vannak a sokat, ill a keveset alvó babák...nekem pl zsig nem sokat aludt az elején, mondták, h hiperaktív...., 1,5 éves korára meg tök nagyokat aludt(2,2,5 órákat) :oops: 8)

Kata- lehet, h tejkiütések, amit Nóri is írt. Nekem is elég „ragyásak” voltak a fiaim. Azt mondják, ha "erősödik" a tej, akkor így reagálnak rá a Babák szervezetei.. :roll: :oops: :wink:
mazsolák
 
 


Alvás. Érdekes dolog ez is... :oops: :roll: :shock: :wink: . Amíg picik voltak, nálunk is az volt, h nem tettünk különbséget, ugyanúgy beszéltünk. Aztán olyan 9-12 hónapos korukra, amikor kialakul az egy nagy délutáni alvásuk, akkor besötétítettem a függönnyel félig, h tudjon különbséget tenni a nappal, délutáni alvás, és esti alvás között. Aztán, mivel egy nagy délutáni alvásuk lett, és fontos volt, h kipihenjék magukat, ezért nálunk is kialakult a csend. Ill. mivel, ahogy Mircike mondta, az alvásuk elején van egy éber állapot, ezért figyelni kell. :roll: :oops: :shock: Mert ha éppen akkor csörög a telefon, v csöngetnek, akkor kibillenti az alvási fáziásból, aminek az lesz az eredménye, h visszaaludni már nem tud, viszont utána fáradt, nyügös, és kezelhetetlen lesz, mert nem pihente ki magát. Szóval ez a hónapok előrehaladtával jön elő. Nem egy ismerősöm mesélte, h kikapcsolja, lenémítja a telefonját, mert az addig „észrevétlen”zajok, utána fel tudják ébreszteni.. (kb 15-18 hónaps korukra alakul ez ki, ha jól emlékszem... :oops: 8) )

Ja apropó, Mircike ha már így megnyíltál nekünk, mutatsz magadról Te is pocis képet?! Boldog hófordulót Mirónak! :P

Timi, érdekes, amit írtál. Azért örülök, h ilyen jó megéltétek a dolgot+minden okés!:P
mazsolák
 
 


Zsóka, fogdoki rám is rámférne, már nagyon régen voltam.. :roll: :oops: :( .Lehet, h hülyén hangzik, de annyit kell érte perkálni.., így minidg húzom halasztom, de már nagyon érzem, h nem egy fogam lyukas.... :? :oops: :( MARCI csúcs!!!!!!!!!!!! :P ! Azért érdemes a kezeit is megnézni :!: ,ahogyan szorítja ökölbe. :lol: De látszik rajta a ravaszság! Jó fej pasi lesz! Igazi kiscsibész! :lol:

Nóri:” Időben nagyon keveset szopizik, én meg azon gondolkozom, hogy lehet, hogy ehhez a nagy mozgásbeli változáshoz, én mint energiaforrás már kevés vagyok....nem tudom...” Nekem is hasonló gondolataim voltak mindig is. :roll: :shock: :oops: :( Mivel zsombor szeret enni, így vele nincs gond, de Zsig nem szeretett enni, így gyakrabban hagytam szopizni, mert féltem, h elfogy.. :oops: :( Sajna nekem mind2 gyereknél amint beindult a mozgás, alig híztak.... :(

Kata, Lizus továbbra is gyönyörű! :P Olyan édes, ahogyan békésen szundít! :D Házatok csodaszép! Nekem is nagyon tetszik! De a kertetek is+ annyira klassz a terméskőkerítés is, ahol lefotoztad a Lizujárgányt anno, nyáron! (huuu, h elszaladt az idő??!!amikor még babakocsikról írogattunk... :roll: :oops: 8) )

Anaci, Üdv a csapatban! :P Így legalább már 2 kismamink lesz nyárra. Lehet kikért izgulni! De jó, de jó!!!!!!!!!!! :P Mikorra várod a 3 kiscsajt?!Kinél fogsz szülni most? „Csicsónénak 3 lánya!” Jó :!: :!: Tetszik! :!: :!: Jót mosolyogtam! :lol: :lol: :lol: Szoktunk idézni gyakran a filmből! Nálunk az „Egy boszorka a sláger...”, :oops: :roll: :shock: :wink: ha így lesz, majd felhívjuk egymást, és cserélünk.... :oops: 8) Gyere, ha időd és a csajok engedik! Ebben a fiús bagázsban, jó ha gyűlnek a csajszik! :)
Nekünk ikeas pelenkázónk van, diktad, vhogy így írják, most már késő van+fáradt vagyok lecsekkolni.., bocsi :oops: :roll: 8)

Kriszta! Nagyon sajnállak Titeket, de sajna nem tudok segíteni... :oops: :(

Na most hirtelen ennyi, majd még jövök. :wink: Későre jár már, csúkodnak le a szemeim.....Bocsi, ha néhol zavaros voltam. :oops: :? Akkor kérdezzettek, és korrigálok, de már hallom, ahogy berregnek a kerekek.. 8)
mazsolák
 
 


Kata! Hol van a csücsöris avatar kép???!! Kedvencem!!!!! :?: :?: :idea: :roll: :oops:
mazsolák
 
 


Kata, ez a kép is jó :!: :!: :) , csak :oops: , tudod...
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Kedves Mazsolák!
Valamit nem írhattam le teljesen, nem a nyáron szülök, hanme cca 4 hét múlva. A pelenkázód ami IKEÁ-s natúr fenyő? Szétnéztem az IKEA oldalon, de csak antikolt cuccot találtam, az meg nem passzol a stílusunkhoz.
Szuromi dokinál fogok szülni. Van valakinak tapasztalata vele kapcsolatban?
anaci
 
 


Szia Anaci! :D

Először is gratula! :P , ami lemaradt, a nyár meg lehet, h a késő este+fáradtság szüleménye lehetett az agyamba..."Most várom a 3. gyerekekemt, az eddigi 2 babát is a Jánosban szültem, 2001 júli, és 2003 áprilisban. Csupa lányaim vannak, és most is lányom lesz. ", innen gondoltam... Akkor már csak pár hét, és mennek a drukkok. :D
Igen nekem antik pác a pelenkázóm, de ha jól emlékszem, van ott fenyő is..., ha lesz időm, rákeresek. Vannak jó fenyő bútor boltok, csak sajna nem minenhol van kimondottan "baba bútor" is. (Brendon, Kika..., nézted már?) Na akkor még1x BOCSI!!!!csak nem volt egyértelmű, én meg kombináltam... :oops: :oops: :oops: 8)
Szuromi dokit nem ismerem, és még nem is futottam vele eddig össze...
mazsolák
 
 


Kata, Nóri, Zsófi Zombitársaim :lol: , úgy tűnik egyre jobban zombisodom.... :oops: :roll: 8) , ma sem aludtam sokat.... zsombor lázas volt végig :( , most itt vagyunk kint a 2 pasival, apája meg alszik, mert tegnap rendbetette nekem a szgépet, mert nagyon lassú volt már. ezért is siettem, kapkodtam..... na még talán tudok jönni... :oops: :roll: :wink:
mazsolák
 
 


Anaci: :)
Találtam párat:
- Szigedi (fenyő) bútor-pelenkázó: http://www.szigedi.hu
- ill 1 ajtós 4 fiókos komód
pelenkázóval: http://www.hargitabutor.hu/komodok.htm,
most ennyi, mert rohanok. Majd még keresek, ha lesz időm... :)
mazsolák
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi a bútortippeket, megyünk a családdal, nyakunkba vesszük a várost aztán majd csak találunk vmit.
Az interneten már én is szétnéztem, de nem tudom eldönteni a látottak alapján, hogy mit is akarok. Na remélem ma eredményesek leszünk.
A lányaim már nagyon várják hogy menjünk vásárolni. Egyenlőre tiszta extázisba vannak a kistesó érkezésétől, remélem nem lesz ez másképp akkor sem ha már meglesz a baba. (Bár illúzióim nincsenek, elsőszülöttem igencsak féltékeny volt a kistesóra, mostanra már szerencsére nyomtalanul elmúlt)
Na puszi Nektek, majd még jövök, most indul a beszerző projekt.
anaci
 
 


Sziasztok!

Edus, jó, hogy megint köztünk vagy, hát igen, nem könnyű a kétgyermekes anyák élete :? :lol: :wink: .

Anaci, üdv közöttünk, gyere, ahogy tudsz!!
Az orvosodat ismerem, volt hozzá szerencsém egy ultrahang alkalmával, de nem akarlak elbizonytalanítani, ezért inkább nem írok róla semmit, csak annyit, hogy én kerülöm, mint a rossz pénzt, nagyon bántóan és sértően viselkedett nem csak velem, volt, aki sírva jött ki tőle :twisted: :evil: . A saját kismamáival bizti nagyon kedves. :wink:

Na rohanok,puszi

KépKép
logi
 
 


edu gmail??
kerekpocak
 
 


Zsófi, elkerültük egymást... :( Sajna. mire én beléptem, Te kiléptél..... :oops: :(
mazsolák
 
 


na látom ma mindenki Apázik, v. -zott, engem kivéve, mert a párom dolgozik ma is meg holnap is.. :x

Kata, honnan tudod, h. Laurát Lolonak hívjuk? :shock: :?: :D
itt az avatar kép nagyban, meg teszek fel egy mait, olyan kis pózolós rajta..

Kép

Kép
ezzel a nézéssel veszem majd le a pasikat a lábáról...

Edus, jobbulást a kicsi Zsombornak !!

szia Anaci, mesélj magatokról, meg a lányaidról !
nekem mindig olyan csodálatra méltó, h. vki 3 v. több gyermeket vállal. most, h. Laura meg van, és még csak tanulom az anyaságot, a kettő is oly soknak tűnik :lol:
sikerült a pelenkázó vásárlás?

Laura legújabb "tudománya", h. berregtet kb.2 napja. nem is berreg, hanem mintha a szájával pukizna. ez annyira tetszik neki, h. szinte csak akkor nem csinálja, ha alszik, v. ha eszik.
olyan aranyos ilyenkor, h. élvezi, h. hangot tud ki adni! csak egyetlen baj, h. a pulcsija tiszta nyál lesz tőle, és a mai bevásárlótúrán kicsit paráztam, h. megfázva még nedves cuccban is van.. nem készültem váltóruhával.

na megyek fürdetéshez készülődni.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok!

Marcsi, csodaszép Lolo!!!Tündi-bündi a kiscsaj!

Anaci, hogy sikerült a bevásárló körút?
Majd tegyél fel képeket a lányokról! De jó, három kislányod van, szuper :wink: :wink: :wink: . Mi a nevük?
Én nem választottam szülésznőt, bár végig foglalkoztatott a téma.
Remélem nem bántottalak meg, hogy leírtam az orvosodról a tapasztalatomat, de engem annyira rosszul érintett akkor 30 hetes kismamaként a durvasága, hogy napokig nem tértem magamhoz. Biztos én is érzékenyebb voltam a kelleténél.. :roll:


Éppen aktuális kedvenc képem:::: :D
Kép

puszi Mindenkinek, Zsóka, Borka Marci, Apjuk :lol:

KépKép
logi
 
 


Csak Krisztának gyorsan: én a 9.kerben lakom még, a dokinéni dr. Csávás Anna, a Vaskapu utcai rendelőben rendel tel:215-0876
Eddig oK volt.

Remélem tudtam segíteni.

KépKép
judy1
 
 


ÚRISTEN DE GYÖNYÖRŰEK EZEK A BABÓK!!!!!!

LOLO MARCI ÉS BORKA LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰEK!!


(Marcsi Csaba is dolgozott ám!! ki is voltam akadva rendesen... samu meg persze nem aludt... és semmi kaki 5 napja, pedig kamilla, hőmérő stb mindent próbáltam..)
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Sikerült pelenkázót vennünk, bár kompromisszumokat kellett kötnünk. Végül IKEA-s sima pelenkázónk lett, nincs fiókja, de majd megoldom. Ma megvettünk minden egyebet is amire szükségünk van. Teljesen kiköltekeztük magunkat.
A dokimat én sem azért szeretem, mert baromi kedves, hanem mert megbízható, jó orvosnak tartom. Ajánlottam már másnak is, nekik is bevállt. Kedvesnek a gyerekeimet és a férjemet tartom, mondjuk ha a lelkembe mászott volna valószínűleg nem szeretném nagyon, de szerencsére eddig nem tette.
A két lányom Emma 5 és fél éves, és Flóra 3 és fél. Oviba járnak, most valami rossz korszakot élnek, mert elég nehezen kezelhetők, hisztisek, és rosszak mint az ördög, de ha jó passzban vannak rettentő jó fejek. Megállás nélkül dumálnak, és olyan szövegük van hogy naponta elérzékenyülök és/vagy összepisilem magam a nevetéstől.
Születendő babánk Hanna lesz. Dióhéjban ennyit, ha kérdésetek van válaszolok szívesen.
Puszi mindenkinek!
anaci
 
 


Anaci milyen szép nevük van alányoknak!!! az Emma nálunk is befutó!!!
kerekpocak
 
 


Anaci mondasz nekünk egy keresztnevet?

puszi
Zsófi
kerekpocak
 
 


Az enyém érdekel?
Nóra, a lányokét már megmondtam.
Majd képet is teszek fel, de egyenlőre nincs időm előkeresni őket.
Ha valakit érdekel a családom a www.defcom.hu/emma+flora oldalon meg lehet nézni pár száz képet :)
anaci
 
 


Nóra nagyon helyes család vagytok!!! nézegettem a képeket! a lányok iszonyúúúú édesek! nagyon jó tesóknak tűnnek!! várják Hannát?
kerekpocak
 
 


Igen várják, és elég jó tesók, bár mostanában Emma elég sokat neveli Flórás, és Flóra ezt nem jól tűri. Remélem ez életkori sajátosság és majd elmúlik, most nem egyszerű velük. Amúgy tényéeg jó tesók, nem volt velük gond.
Na puszi!
Majd holnap leszek.
anaci
 
 


Sziasztok! :D

Csak egy gyors bekukk:
- akkor megtaláltátok a natúr pelenkázót az ikeában Nóri-Anaci:

IKEA-s pelenkázó asztalok (KLIKK)

A lányok nevei tök szépek! Nekem is nagyon tetszenek!De nekem a tiéd is! Nagyon tetszik a Nóra név is! Ja és a képek nagyon klasszak! Nagyon szép család vagytok! :D

Zsóka, gyeköcök csodaszépek! Azok a hatalmas kék szemek! :P Nálunk is imádnak együtt fürödni. Annyira cukik, amikor zsiga fürdeti Zsombort: most megmosom a kezed, a lábad a hátad... :lol: :lol:

Ja Anaci, a nevelés nálunk is megvan. :roll: :oops: 8) Talán az első szülött úgy érzi, ez az ő kiváltásga - már ha nálatok is így van, nem fordítva... :oops: :roll:

Alon Laura is annyira szép! És rengeteget változott! Nagyon csajos! Az alsó képen olyan kis csibészesen néz! :P

na most elteszem magam holnapra, addig is: Jó éjt:

Kép
mazsolák
 
 


Anaci, én nem azt mondtam, hogy az a bajom az orvosoddal, hogy nem kedves, szó sincs róla!
De kikérem magamnak a kioktató, megalázó, embertelen stílust!
Örülj, hogy veled nem ilyen, hiszen Te a saját kismamája vagy. Sajnos nem vagyok egyedül a véleményemmel. Nem kell megvédened sem, mert előttem nem tudod. Biztosan szuper orvos, ezt én nem kétlem.
Erről ennyit....
Gyerkőcök nagyon helyesek!!


Zsóka

KépKép
logi
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a családommal kapcsolatos észrevételeket.
Ameddig mostanáig - mint új felhasználó - visszaolvastam, Ti is és gyermekeitek is nagyon helyesek. Jól összekovácsolódott társaság vagytok.
Zsóka!
Sajnálom a dokival kapcsolatos negatív tapasztalataidat, velem eddig még nem volt bunkesz, remélem nem is fog előfordulni. Már csak 4 hetem van a szülésig, és nagyon nem szeretnék csalódni benne.
Na kellemes napot Mindenkinek.

Nóra
anaci
 
 


Sziasztok!

Nóra, tuti minden okés lesz, biztos nagyon jó orvos!!!! :wink:
Gyönyörű nevük van a lányoknak!!!! Nagyon izgulok értetek, és drukkok mennek ezerrel!!!!! :wink: :wink:
Én kislány koromban mindig arról álmodtam, hogy három lányom lesz :lol:, annyira klassz lehet, szívesen elfogadnék még egy csajszit! Na jó, azért a fiúk is cukik :wink:.

Edus, együtt fürdés nálunk is nagyon menő, Marci csak úgy csapkod a nagy kádban a lábaival, kezeivel, Bori meg mosdatja az öccsét, olyan kis anyáskodó ilyenkor. Valamit majd ki kell találni, hogy ne kelljen fogni Marcit, mert így elég strapás, fürdetés után alig érzem a derekam.

Képzeljétek lányok, romlik a szmem. Eddig én voltam a sasszem a családban, és mostanában azt vettem észre, hogy a távoli feliratokat nem látom rendesen :roll: :shock: . A szüléstől romolhat a szem??
puszi, megyek odateszem az ebédet
Zsóka

KépKép
logi
 
 


köszönjük szépen Laura dicséretét !

Zsóka, bámulatosan gyönyörű szépek a gyerekeid ! Borka mint vmi aranyhajú királylány !
próbáltátok már a fürdetőgyűrűt? szerintem Marci elég nagy már hozzá, h. beleüljön.
asszem 6 hós kortól lehet használni. nekünk is mióta Laurának van ez a fekvős támaszték, újból kényelmes a fürdetés.. aztán majd ha kinövi, szerintem megpályázzuk ezt a gyűrűt is.

Anaci, nagyon helyes család vagytok !

itt reggel óta zuhog az eső, grrrrr... :evil:


Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Zsóka!

Tegnap a Brendonban láttam olyan kisszéket, amit le lehet tapasztani a fürdőkád aljára, és bele lehet rakni a kisebbik prontyont. Az sem baj, ha nem tud egésszen ülni, mert a víz miatt nem nehezedik a súly a gerincére, viszont jól megtámasztja a cucc.
Mikor Flórám kicsi volt, mi kaptunk ilyet egy rokontól, és nem értettem minek, majd amikor úgy 6 hónapos korától együtt fürödtek, rájöttem hogy nem is értem hogy lehetne nélküle létezni.
Nagyon ajánlóm. Flóra kicsinek elég duci volt, de így is belefért úgy másfél éves koráig, utána meg már elég nagy volt ahoz hogy egyedül is megüljön stabilan. Az enyémek a mai napig együtt fürdenek.
Sziasztok!

Ui: kisütött a nap :)
anaci
 
 


Kedves Zsóka! :D

Így utólag is MARCINAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK! A PASIKKAL! :P

Kép
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Anaci! Most láttam, hogy már megvettétek a pelenkázót, kicsit későn reagáltam, nem voltam a neten. Legalább sikerült venni.

Judy! Köszönjük az infót, hétfőn fel is hívom és lecsapok rá és átpártolunk ehhez a doktornénihez. Még egyszer köszi!!

Zsóka! A gyerkőcök nagggyon édesek, ahogy ott ketten fürdenek. Le sem tagadhatják egymást, hogy tesók. Cukkkkkik!

Marcsi! Laura egyszerűen szenzációs, a pasikat majd biztos leveszi a lábukról!! Nagyon jól áll neki a piros!

Kata! Igen, IX.ker-i vagyok a már férjemmel kb. 5-6 éve, mikor feljöttünk Pestre a fősuli után. Amúgy vidéki vagyok, így az első pár év nehéz volt megszokni ezt a nyüzsgést. Azért nagyon vágyom ám a vidéki életet...

Ez a fürdőkádas szék lassan nálunk is elkél, mi is beszerzünk egyet.

Kriszta

KépKép
krisztan
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?