Új privát üzeneted érkezett!

Amatőr, miért nem engem hívtál? Amúgy én is naptárt csináltatok Sanyinak. :shock: Meg vettem egy faszás képkeretet, abban megkapja az első Lilivel közös fotóját. :lol: (Díszítem az irodáját :lol:)
Az én anyósom se vesz semmit a gyereknek, de én nem is bánom, legalább nem jön. Remélem Mikulásig megúszom...
Annyi érdekli a gyerekből, hogy kapjon képet, amit lehet mutogatni a szomszédoknak. Hát majd kap karácsonyra is. :lol: :lol: Úgyse tud semmit értékelni. CSak az számít neki, hogy mennyibe került. Amit eddig vett a gyereknek, azon mindig látványosan rajtahagyta az árát. :lol: :lol: :lol: Én nem tudom, barátnőm egyik se tud úgy feljönni, hogy valamit ne hozzon a gyereknek, meg én se megyek senkihez úgy. A saját nagyanyja simán...Mind1, alapvetően úgy gondolom, hogy nekem kell róla gondoskodnom, meg Sanyinak, csak azért furcsa. Én anno nagyanyámtól kaptam az összes nagyobb játékomat, pedig neki volt 3 gyereke meg 6 unokája.
Bár anyós anno adott a gyerekszobára lóvét. Igaz, hogy elmondta 100-szor, hogy majd ad X forintot, aztán mire ideért a fele lett, de leszarom. :lol: És ráadásul ő mutogatta büszkén az én szüleimnek a gyerekszobát, amikor jöttek hozzám a kórházba, mire anyám közölte, hogy látták már, ők segítettek festeni, pakolni, takarítani. :lol: :lol: És azt meg sem említették neki, hogy ugyanannyi pénzt csöndben ők is ideadtak, amennyit az anyósom... Nem ígérgették, nem mondták el 800-szor, csak karácsonykor benne volt egy cumisüvegben, hogy ez a babáé.
Amúgy az én anyósomnak is az a jelszava, hogy nem tud mit hozni a gyereknek, némi szemrehányással, hogy nem tud róla semmit. Persze nem nekem mondja, hanem Sanyinak. Hozzám nem is szól, ha idejön, csak úgy általánosságban, meg áttételesen. Javasoltam, hogy amikor vásárlási késztetése támad, hívjon fel, és kérdezze meg tőlem, hogy van-e valamire szükség, vagy milyen gyümölcsöt szeret a gyerek, vagy ilyenek...Készségesen válaszolok. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Hát én hálát adok az égnek az anyósomékért! :lol: Iszonyú sokat segítenek rajtunk.Persze anyuék is,de az anyósék sokkal jobban állnak anyagilag, és mindenki a maga pénztárcájához képest ideadja a maximumot. :D Persze nem várjuk el,meg igazából a mi dolgunk a gyerek ruházása,stb., de így mégis könnyebb,és megvehetem azt Lilinek amit a legjobbnak gondolok!
Anno én is nagyon sokat kaptam a nagyszüleimtől.Nagyapám pl. 15 éves koromig mindig megvette a koromnak megfelelő biciklit. Hogy imádtam érte. Máig emlékszem, hogy ott csüngök a kerítésen,várom hogy jöjjön,ő meg egyszer csak befordult a négy kerekű csodával az útcába.Azt hiszem akkor talán repültem is elébe!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Szerintem holnap reggel meglesz a böjtje, de most nem vagyok álmos. Megvan az összes eddigi kép a Kincskeresőben! Biztos az dobott fel. :lol: Most megyek Grész Klinikát nézni. :wink: Ded és atyja összebújva alszik, Lili természetesen keresztben. :lol: :lol: És kitakarózva. Este olyan fáradt volt, hogy szopi nélkül aludt el. :? Mondjuk mennyiséget nem eszik este, csak a feeling miatt cuppan rá. :lol:
Jó éjt! :wink:

KépKép
pedina
 
 

 
 

Jó reggelt!

Boldog névnapot a két Zsombi-babának! :lol: Kérhetünk képet az ünnepeltekről? :lol:
mara80
 
 


Sziasztok!

Köszönöm én-Zsomborom nevében is, Mara!

Íme a kép: Zsombi levadászta anya szemüvegét, és diadalmasan markolássza Kép

KépKép
KépKép
anittik
 
 


amúgy észrevettétek, hogy a fórum óráját nem állították vissza? :mrgreen: :mrgreen: 8) :? :shock: :o :oops: :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!

Boldog névnapot a Zsomboroknak!

Edina,én tegnap előtt éjszaka nem tudtam aludni. :? Majdnem éjfél volt amikor elaludtam, és három után már megint felébredtem. :( Marha aktív voltam tegnap,mondanom sem kell,alíg vártam, hogy Lili elaludjon,és én iselboruljak! :lol:
Lilinek egy új alvótársa van: a pelenka.Most néhány napja úgy alszik el, hogy egy pelenkát szorít az arcához. Olyan aranyos,ahogy fúrja bele az arcát. :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 



zsombor névnaőpja alkalmából 3/4 1-kor keltett előaször, aztán fél 5-kor, majd 3/4 ötkor is be kellett hozzá menn

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket!

Kriszti, a te Zsomborodnak Boldog Névnapot!!!

Zsombor is rosszul aludt: igaz az órát már nem néztem de 2x felkelt, aztán hajnali 4-kor hason szórakázva találtam az ágyban, félkómában magam mellé vettem, aztán elaludt. Hozzá kell tennem, hogy nálunk napjában még 3x alvás van: délelőtt 10-11 között alszik ebégid, aztán ebéd után , ha lemegyünk sétálni tuti alszik egy órát min., de ha nem akkor is. És még 6körül is szokott aludni, igaz akkor van hogy csak 1/2-1 órát szunyizik. Na most ez utóbbit tegnap kihagytuk (gondoltam majd jobban alszik este). Eredmény: 7 után majdnem elaludt ülve az ölemben, így gyorsan mentünk is fürdeni, gondoltam felébred egy kicsit.... aztán szopi közben bealudt, aludt 3/4 órát, aztán folytatta a szopit, és 11-ig bulizott anya-apa legnagyobb örömére. :oops: :roll:
És ugye az éjszakai történések... Nem tudom mi van de 6 hónapos koráig szinte átaludta az éjszakát, most meg....

Zsombor nekem is leszedi a szemüvegem, csak úgy, fogja, én nézem a tévét, ő meg ellopja :lol:

KépKép
sz.szilvia
 
 


Foto:

Kép

KépKép
sz.szilvia
 
 


Édesek a babák nagyon!!! Boldog névnapot a Zsombiknak! :D

Nem is idegelem magam anyósékon. Nem érdekel, totál közömbös vagyok. Ahogy Edi mondja, elvégre a mi gyerekünk, nagyjából tudomásul kell vennem, hogy az én és a férjem közös erőfeszítésein múlik, hogy meglegyen a bébinek mindene, a többi csak plusz. Amit az ember szép csendben eltesz. :?

Tegnap voltunk megnézni a szülőszobákat. Megnyugodtunk mind a ketten. Jó helyen leszünk. Az sem mellékes, hogy valamelyest közelebb került hozzám a kórházi gyakorlat, hogy mi, milyen sorrendben fog történni stb.

Ma megyünk 4D-re, már ezzel kelek-fekszem napok óta.

Mit szóltok, hogy Bailey dokinő is terhes??? :D Állat. Főleg, ahogy ezt felvázolta a főnöknek.
vbea
 
 


Nagyon helyesek a fiúk :lol: :lol: És lesz ma banzáj? Vagy ilyet inkább ne kérdezzek az elmúlt nyugtalan éjszakák után? :wink:

Eni, olyan jó lesz neked ma! Nem hihetetlen, hogy a mi generációnknak már megadatik szülés előtt megkukucskálni a leendő bébinket? Számomra ez olyan varázslatos, pedig én még csak a barátnőm 4d videóját láttam. :o

Gabi, te otthon vagy már??
mara80
 
 


Várom már nagyon, de videónk/dvd-nk stb közös megegyezés alapján nem lesz. Elsősorban a dolog diagnosztikai része érdekel minket, az élvezet részét pedig önző módon megtartjuk magunknak. :D
vbea
 
 


Sziasztok! :lol:

Eni,nagyon jó a kép!!!!

Tegnap megcsinálták az ablakok szigetelését.Nagyon jó lett. :lol: Nem fúj be sehol a szél, és nagyon jól hangszigetel! Amíg csinálták mi az anyóséknál voltunk.Legalább egy kicsit babáztak Lilivel,így néhány órát tudtam pihenni.Igaz ott voltam vele,de ők játszottak vele,meg altatták el! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok Mamák és Babák!
Edit, még csak most szúrtam be a profilomba, épp csak beléptem, és máris látod?! :wink: Köszike.

Egyébként Beni kétségbeejtően viselkedett tegnap. :mrgreen: A szonográfus nőnek mi lehettünk pályája kudarca, annyira csalódott volt, hogy rá sem mertem nézni, mert tuti elbőgtem volna magam. :D Fiunk nem akart szerepelni. Megmondom őszintén, hogy örültem neki. Elvégre nem kirakatbébi, vagy cirkuszi majom. Ahogy fentebb írtam, elsősorban azért mentünk, hogy megnézzük, minden rendben van-e. Nem a mozizás miatt. Beni keresztben feküdt, erre a nő annyira megrémült, mintha holnap így kéne megszülnöm. Kisfiam magára húzta mindkét kezét, meg a köldökzsinórt, és hiába piszkálták (nekem már fájt, szegény gyerek), nem mozdult, csak rúgott kettőt, amolyan "hagyjatok békén" stílusban. Azért egy-két kép sikerült. :roll:

Pl. Kép
vbea
 
 


Sziasztok!

Tök jó a kép Eni!!! Ugye milyen jó látni már? Mikor mi voltunk anno (én 30hetesen voltam) nekünk se akarta produkálni magát Zsombor, meg sem moccant, a kukiját sem mutatta meg (pont a lába között volt a köldökzsinór), de azért megeresztett nekümk pár mosolyt. Annyir a jó volt, folyt a könnyem közben, míg néztem.

Hír:
Zsombornak jön a foga!!! Ahogy ráharapott az ujjamra éreztem vmi kis hegyes van az ínyénél, látni még nem látni semmit, szerintem pár nap alatt kibújik. Nyügi is 2. napja már....
Estére adtam neki homeopátiás bogyót, jobban is aludt, ma estére szerintem adok neki panadol baby szirupot.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Eni, nagyon édes!! Annyira klassz érzés lehet :lol:

Képzeld, férj mégis jön velem a koncertre. Ma vesszük meg a jegyet :lol: :lol: 8) 8)

Zsombinak minél problémamentesebb fogzást kívánok :lol:
mara80
 
 


Köszi Szilvi! Igazából az a baj a 4D-vel, hogy a mozizásra fektetik a hangsúlyt, hogy mekkora élmény lesz, és közben nem az az élmény, ha "produkálja" magát a magzat, hanem az, hogy ott van, él és mozog, és egészséges. Férjem is elragadtatva nézte. Hát, hajasbaba, kis édespofi. Mi attól ijedtünk meg kicsit, hogy rá van tekeredve a köldökzsinór. De a szonográfus nő szerint ez hol rajtuk van, hol nem... szerinte nem marad így. :roll:

Zsombit a fogtündér látogatja? :wink:
vbea
 
 


Amikor mi voltunk 4D-s uh-on Lili még csak 12 vagy 13 hetes volt.Igazából én is azért ragaszkodtam hozzá,hogy lássuk minden rendben van vele,de nekünk is szinte görcsösen azt akarták, hogy a nemét mutassa meg,és, hogy mi jól szórakozzunk.
Ahogy te is írtad Eni,már maga az csodálatos élmény volt, hogy láttuk mozogni,hogy egészséges. Lili Benedekhez hasonlóan viselkedett: szinte semmit nem mutatott meg magából. Jól be is aludt közben,a csajszi meg minden áron ébresztgetni akarta.Néha már úgy nyomta a hasam, hogy én mondtam, hogy ne csinálja mert fáj! :? :( :cry:

Szilvi,remélem nyugisan átvészelitek a fogacskák kibújását! :wink: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Nekem is a pocimat döfködte a csaj. Közben láttam, amint Beni rázkódik odabenn. A szívem megszakadt. Mindezt azért, hogy forogjon és szórakoztasson?! Hagyjon már! Szegény gyerek. De tényleg az a lényeg, hogy láttuk, egészséges. Ez már elég.
vbea
 
 


Szilvi, ha már érzed a fogat, akkor nem lesz már baj. Addig fáj nekik nagyon, amíg át nem tör az ínyén. Állítólag. Gratula amúgy Zsombinak, ez nagy lépés!!! :lol: :lol: Lili még mindig kétfogú, viszont most jobban alszik. Tegnap is, ma is egyszer kelt éjjel csak, akkor is teát ivott és már aludt is. Muszáj venni valami párásítót, mer én is többször felkelek inni éjjel, lehet, hogy ő sem ébredne, ha nem száradna ki a szája. Ellenben nappal a szopihoz hasonlóan az altatás is kezd pankrációba átmenni. :shock: A cicit nem erőltetem, már egy hónapja nem szopik nappal, de azért aludni csak kéne. Az meg nem cikk, hogy csak a babakocsiban. :?
Ezt az "ébresztgetést" utáltam mindig NST-n is. A hülye nő úgy megnyomkodta a hasamat néha :shock: :shock: Lili is annyira utált minden vizsgálatot, hogy az UH elöl is elfordult mindig, az NST-s tappancsokat meg szabályosan rugdosta le. :lol: Mindig oda rúgott, ahol az érzékelő volt. :lol:
Beni tiszta anyja!!! :lol: :lol: :lol: Viszont neki is jó sok haja van. :shock: :shock: Ég már a gyomrod? :wink: :wink:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok,

vagyok már, csak annyi sok dolog volt, nem volt idöm géphez leülni.
Mara, már itthon vagyok kedd óta. Képzeljétek a repülötéren a vámvizsgálat elött elájultam. Olyan sokat kellett várni a sorban. Tök ciki volt.
Utánna meg attól aggódtam, hogy nehogy azt higgyék, hogy kábitószert rejtegetek és attól ájultam el. :oops:
De nagyon kedvesek voltak, még egy pohár vizet is kaptam.

Benedek nagyon szép a képen. Már én is alig várom a 4D-s képeket. Majd mi januárban csináltatjuk.

Kép
gabcsi76
 
 


Gabi,én egész terhesség alatt attól rettegtem,nehogy elájuljak valahol. :lol: :lol: :lol: Többször volt,hogy azt hittem,itt esem össze,de mindig "túléltem"valahogy. :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Jó reggelt!
Megvolt az első fél óráig ordítós éjszakánk. De ezt szerintem én b.-tam el. Egy ideje Lili már eszik kelbimbót, gondoltam adok neki többet, mint kettőt. Na, ezt nem kellett volna. Fél háromkor álmában elkezdett visítani, ahogy felvettem meg simogattam hallottam, hogy valami történik a pocakjában, aztán jöttek a pukik és büfik. Gondolom utána már nem fájt neki, csak azért sírt, meg megzavarta az éjszakáját, mert átvittem a szobájába, kicsit beszélgettünk a tehenekkel, macikkal, és már mosolygott. Azt hittem nem fog hamar visszaaludni, de az is ment. Persze még többször felsírt, úgyhogy zombi vagyok.
Tegnap a polcon találtam egy hobbyfüzetet: 3 dimenziós üdvözlőkártyákról, úgyhogy 3 D-s karácsonyi kártyákat fogok csinálni. Kinyithatósat szeretnék, elől ablakkal, és benne Lili egy karácsonyi jellegű fényképével (na, még az sincs amúgy, épp glóriát vagy szarvakat (ez utóbbi jobban illene a kis ördögfiókámhoz ) vadászok a városban a fotóhoz. ) Tavaly is egyedi üdvözlőlapot kapott mindenki, egy esküvői fotónkkal. Nem láttatok ilyesmit valahol? A Rossmannban csak rénszarvas-szarvakat meg Mikulássipkát láttam, máshol ennyit sem.
Én a szülés után akartam vagy kétszer elájulni, úgyhogy onnantól kezdve nem szedtem be többet a vérnyomáscsökkentőt.
Hová lett a vonalzó?!

KépKép
pedina
 
 


Mi Lilinknek most az elalvás megy nehezebben. Tegnap is miután megvacsizott,és aludnia kellett volna,olyan teli szájjal vigyorgott,hogy öröm volt nézni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Utána meg csak nyöszörgött,amikor altatni akartuk. :x
Edina,én úgy emlékszem, hogy az Intersparnak a szórólapjában láttam ilyesmiket. :idea: Ha találsz valahol,szólj,mert én is akarok majd Liliről ilyen képet csinálni.

KépKép
editmaci
 
 


Férj is nagyon meg van nyugodva, hogy rám hasonlít Beni. :D Bár védőnéni felvilágosította, hogy nagy orral bébi nem születik, az esetleg később alakul ki. Ezt nagyon nem akarom, hogy örökölje az apjától, ezt egyértelműen István is az anyjától örökölte... :?

Én a második trimeszterben, és most, a harmadikban érzem magam gyakran közel az ájuláshoz. Ilyenkor kiszalad a vér a fejemből, megszédülök, homályosan látok, vagy repkednek a csillagok a fejem körül. A terhességgel összefügg, és állítólag a hirtelen vérnyomás-ingadozástól alakul ki. MINDIG viszek magammal MINDENHOVA egy fél liter ásványvizet, vagy zöld teát. Az azonnal rendbetesz. :roll:

A vonalzónk visszajöhetne... :o
vbea
 
 


Sziasztok!

Jól lemaradtam... Mindig annyit akarok írni, hogy nem kezdek bele, mert nincs időm, a végén meg teljesen elvesztem a fonalat.

Eni, édes ez a Beni gyerek. Most néztem az iwiw-es képeidet. Most irigykedem, hogy neked még pocakban van Beni. Szerettem terhes lenni. Jó, néha nem, de leginkább igen!

Holnap megyünk Tiszaújvárosba. Ott is alszunk ( legalábbis én úgy tervezem) 4 emberhez megyünk látogatóba plusz még vásárolni is akarok, persz 6 különböző üzletben. Nem tudom a két pasim hogyan bírja majd.

Beszámolok, ha vasárnap megjöttünk.

Orsi

Kép
tokajkincse
 
 


Visszajöttek a vonalzók!! :lol:

Ma elmondtam a munkahelyemen is, hogy várandós vagyok. Mindenki örült neki, de szerintem már számítottak rá.
Aztán a fönöknöm mondta, hogy gondolkozzak el, hogy 1 vagy 2 hónappal a kiírt dátum elött akarok megállni a munkával. Hát ezt honnan tudjam? Szeretnék addig dolgozni amig lehet. De lehet, hogy nem fogom bírni. Mondjuk akkor még mindig jelenthetek beteget.

Anyukám varrt nekem 6 bandázst. Ugyhogy most minden nap más színüt hordok. :roll: :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Sziasztok!
Nem tudok aludni! :( :( :( Pedig most Lili kihagyta a hajnali szopit,de én azért felébredtem,és várom, hogy ő is ébredjen. :shock: Érdekes, hogy hétvégén mindig sokáig alszik,és kimarad az első kajcsizása. Hétköznap általában akkor ébred,amikor az apja megy,de a legtöbbször magától,olyan fél 4- 4 között.
Ilyenkor mindig dilemmázok, hogy ébresszem, vagy várjam meg amíg magától felébred! :oops: :roll: :?:
Tegnap volt itt a leendő keresztmamink,elhozta Lilinek a ruháját.Délután befutott a keresztapa jelölt is.Vele elmentünk megvenni Lilinek az ajándékot.Egy hyper-szuper etetőszéket kapott a Kabócából.Aztán, hogy kerek legyen az összeg,még kiegészítettük két bodyval is! :lol: :lol: :lol:
Holnap keresztelünk.

Most megyek kincsvadászni! :P

KépKép
editmaci
 
 


Edit, megpróbálkozunk olyan 11 és dél körül odaérni hozzátok. Remélem nem csúszunk, de inkább nem ígérem meg, mert Tégel, Brendon, Rossmann, dm és Pláza van még előtettek. És amilyen rossz vagyok, tuti elidőzöm. :lol: De négyre Tiszaújban kellene lennünk és még barátnőmékhez is megyünk Miskolcon utánatok. Szóval jó sűrű program.

Orsi

Kép
tokajkincse
 
 


Az én férjem tuti beleőrülne egy ilyen napba! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Etetőszék?! :lol: :lol: :lol: Hogy sikerült a keresztelő? Minden baba olyan angyali a keresztelőjén, még senkitől sem hallottam, hogy pont akkor kezdett arénázni, meg egyebek. Mondjuk az egyik ismerősöm 9 hónapos kisfia elkapta a pap stóláját, de azt is hamar visszaszerezték tőle. Hiába, genius loci. :lol: :lol:
Mi egész hétvégén tespedtünk, semmi extra. A karácsonyi képeslapokon dolgozunk. :wink: Tök jó idő volt, elmentünk sétálni. Vasárnapi ebéd gyanánt begyrosoztunk, kürtős kalács volt a desszert.
:wink:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Szuperül sikerült a keresztelő! :D :D :D Lili egy angyal volt.Mise közben végig aludt,még az énekekre és a hangos orgonákra sem ébredt fel.ha meg éppen ébren volt tátott szájjal nézte a fényeket! :o
Amikor keresztelték akkor sírdogált egy kicsit,de nem volt vészes.
Utána a buli is jól sikerült, Lili kapott egy raklap ajándékot. :P
Egész nap gagyarászott,meg vigyorgott mindenkire,produkálta magát rendesen. :wink: Miután elmentek a vendégek kiterült mint egy gyalog béka még ott az anyóséknál. Este sem volt gond az alvással. :)

KépKép
editmaci
 
 


Hello
Nekünk még nem volt keresztelő, öcsém lesz a keresztapa, de sajna most Angliában dolgozik, majd össze kell valahogy hozni. Tényleg, Edit, hogy megy ez? Időpontot adnak, vagy te mondod meg mikor szeretnéd?
Zsombor elég jól viseli a fogzást, éjszaka csak 1x ébred fel, nappal sem nyügizik nagyon.
Nálunk hétvégén menőke volt: szombaton anyánál voltunk, vasárnap anyósoméknál, + este még jöttek hozzán unokatesómék + nagyim Zsombor-napozni. Elég is volt.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Edina, Edit!

Milyen etetőszéket vettetek/kaptatok?
Most készülünk venni, küldenétek egy fotót? Én olyat szeretnék ami később kis asztallá+székké alakítható. Láttatok ilyet vhol? A Tégelben nem emlékszem hogy láttam volna, de nem is nagyon néztem szét amikor a bizt. ülést vettük.... Máshol meg még nem jártunk.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Nekünk ilyen van:
Kép Kép

Asztallá-székké alakítható sok helyen van, a Tégelben is láttam (első emelet) többfajtát. Meg a Brendonban is van, Corában is. Asszem 6000 az alja, határ meg a csillagos ég ebből is. :lol: Meg többfajta magasságú-szélességű van belőle.
Én is sokat filóztam, hogy milyet vagyünk, de Lilinek olyan kiságya van, ami ággyá és kisasztallá (íróasztal, de nagyon alacsony) alakítható, és így lett volna 2 asztal. Úgyhogy mi majd csak egy széket veszünk neki, ha szétszedjük a kiságyat. :wink: Bár az még jóval odébb van. :wink:

SZilvi! Boldog névnapot!!!! Kép
Egy kis ideillő chippendale-show. :wink:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk az ortopédiáról. Nem kell lilinek kengyel! :lol: :lol: :lol: A terpeszbetétes rugit kell még néhány hétig hordania.

Szilvi! BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Mindjárt lefotózom az etetőszéket.

KépKép
editmaci
 
 


Ja, Szilvi! Még egy, ami emellett döntött: ez összecsukható, tehát tudjuk adott esetben magunkkal vinni, és az asztal-székes formátumúakban a tálcáján nincs perem. Lili meg nagyon jól elszórakozik mosogatás és egyéb tevékenységem közben, ha teszek a tálcára pár kölesgolyót neki. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Kép Kép

Mi ezt a Kabócában vettük.Dönthető, állítható a magassága,stb.Mi sem akartunk olyat amit át lehet alakítani, úgysem férnénk el. :?

KépKép
editmaci
 
 


Ez is olyan kis vékonyra összecsukható,nem sok helyet foglal el. :D

KépKép
editmaci
 
 


Boldog Névnapot, Szilvi!!!!!!!!!!!! :D :D :D
vbea
 
 


Szilvi,nekünk a Mindszenti Templomban volt a keresztelő.Bementünk néhány héttel előtte,megmondtuk, hogy mikor szeretnénk,és ennyi. Felírták a szülők,keresztszülők adatait.

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Végre be tudtam lépni!


Marci egy kis angyalka volt hétvégén. Kivéve Editéknél. Ott végig ordított. Nem volt gond az elalvással sem. Kicist nyűgösködött, mert nem tudott aludni a megszokott idejében, de ennyi. Délután 3 körül elaludt a kocsiban hazafelé. Hatkor keltettem fürdeni. Azt hittem nem fog visszaaludni, de már fél nyolckor beájultunk mind a ketten és csak reggel ötkor kelt a drágám enni. Előtte már kicist nyűgösködött, a cumi kellett neki, de nem kelt fel.
Most is alszik, pedig már egy órája megcsináltam neki a kaját. Remélem azért éjjel nem lesz fent sokat.

Olyan édes volt, mert ugye a kocsiban eludt el, de már itthon ébredt. Látni kellett volna azt a meglepett fejet mikor felfedezte, hogy már itthon vagyunk! Csak kapkodta a fejét és vigyorgott.
Azért örülök, hogy ilyen fiam van, hogy el lehet vele indulni bárhová akár hosszabb időre is.

Lili egy kis tündér amúgy! Hogy tud kacagni! Marci sosem csinált még olyat. :lol:

Kép
tokajkincse
 
 


Na, akkor etetőszékben még gondolkodom.... majd meglátjuk melyik tetszik.

Köszönöm a névnapi üdvözleteket mindenkinek!! Aranyosak vagytok.

Edina!
Kölesgolyót mikortól adtál Lilinek?

Megyek kipattogott a kukoricám + a ded igen csönben van, meglesem mit csinál.
Ja, ma lentebb raktuk a kiságy alját, ha netán majd felállna (felkapaszkodna)nehogy kiszaltózzon...

KépKép
sz.szilvia
 
 


Hú, már vagy 2 hónapja biztos eszi...Amúgy 4 hónapos kortól ajánlják, de tuti, hogy fél éves elmúlt már, amikor adtam. :wink:
Ha veszel neki, tedd a maradékot valami jól záró dobozba, mert kevest esznek belőle, és "megszívja" magát, és rágóssá válik. Hacsak nem eszitek ti is. Nálunk egész szépen fogy. :wink: :wink:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Ma az uram itthon maradt szabin.Én nem is tudtam róla,meglepi volt. :lol: :lol: :lol: Reggel rázom, hogy már elmúlt 4 óra,keljen fel, ő meg csak vigyorgott. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ezeket a képeket tegnap csináltam Liliről, egyszerűen nem tudok betelni velük,megosztom veletek is:
Kép
Kép
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Akkor én is megmutatom: a fiú kapott a bébikompra új "rendszámot":

Kép


:lol: :lol:

Lili nagyon édi!!!

KépKép
sz.szilvia
 
 


Nagyon vagányak!!!!!

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk védőnéninél. Hát nem állt a helyzet magaslatán, ami zat illeti. Vettem MArcinak pár 4 hós bébikaját. Párat, vagy 45 darabot. :lol: :lol: :lol: Kérdeztem, hogy mit ehet már. Ribizli, málna, banán, körte, birsalma, áfonya, paradicsom stb... Hát biztosan eheti, ha 4 hós. Na, köszi. Inkább rákérdezek a dokinál is. Pénteken megyünk úgyis a 4 hós oltásra. Végre azon is túlleszünk.
Ma is 9 órát aludt Marci éjjel. Megérte elmenni látogatóba! :D
Lili egy tündérke! A keresztelős rucijában meg egy álom, bár nekem az utána való ruha jobban tetszik. Ha Marci nem is szerelmesedett belé, Robi igen, úgyhogy ha el akarjátok egyszercsak adni, mi vevők vagyunk a kiscsajra! :lol: :lol: :lol:

Kép
tokajkincse
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?