Új privát üzeneted érkezett!

Aktuális kedvenc képem a csajról:)

Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Hát, tegnap már nem keveredtem ide, mert doki után anyuméknál maradtunk, onnan mentünk apáért, és kb. 6-ra értünk haza. A gyerekek az egész napos alváshiány miatt hazafele a kocsiban annyira elaludtak, hogy nem volt szívünk kivenni őket, hogy felébredjenek, így ők még kb. 7-ig a kocsiban aludtak. Én meg 3 percenként álltam az ablakban, és néztem, hogy nem ébredtek-e még fel. Utána már nem tudtam ide jutni, mert apa kisajátította a gépet. (Zsu, ezért nem láttalak az MSN-en, apa meg nem foglalkozik ilyenekkel, lazán kinyomja, ha nem neki szól.)

A dokit persze megint nem úsztuk meg csak "úgy". Flóra 8280 g, Marci 8240 g, Flóra kicsit beelőzött. Ez kb. 3-400 g hízás egy hónap alatt, a doki meg volt velünk elégedve. Én kicsit kevésnek találtam, de a lényeg, hogy a doki szerint rendben van. Viszont Flóra nunija már pár napja nagyon piros. Kenegettem neki Neogranormonnal, de nem múlt. Gondoltam, hogy úgyis megyünk tanácsadásra, majd megmutattom. A doki épp csak ránézett, és már mondta is, hogy gombás. :shock: Komolyan, mi jön még? Marci feneke is kicsit az állítólag, így kaptunk egy kencét, azzal kell most kenegetni. Ez ugyanaz, amivel Marci száját kenték a kórházban, mikor szájpenésze volt. Szóval, tiszta kék mindkét gyerek, ami le sem jön, a gyógyszertáros szerint majd lekopik, nem kell megijedni. Ráadásul a doki szerint nem biztos, hogy hatni fog, akkor vennem kell majd Canestent. Mi a franctól lehet nekik gombás a fenekük?

Julcsi!
Sajnálom a lányokat, remélem hamar túl lesznek a dolgon. Elég csúnyán hangzik ez a torokgyuszi, megspékelve hasmenéssel. Annyira gáz, hogy a fogzás ennyire legyengíti az immunrendszer, biztos azért szednek össze könnyebben ilyesmit. És hogy nálunk ez télre esik pont.

Zsuzsi!
Nagyon szép Szandi, és tényleg nagyon hosszú a haja, lassan fodrászkodni kell. :)

Karácsony: kb. úgy állunk mit Barbi: se ötlet, se pénz. Nem is tudom, hogy hogy lesz. Eddig a 13. havi fizetésemből oldottuk meg, idén ez kimarad, szóval fogalmam sincs. A gyerekeknek bébitaxira gondoltam, de már erősen elbizonytalanodtam, mert valszeg még kicsik lesznek hozzá karácsonykor.

Hús: nekünk a védőnő azt mondta, hogy minden nap kapjanak feltétnek a főzihez. Én szoktam is adni, persze van, hogy kimarad egy-egy nap. És heti egyszer májat kapnak, akkor nincs hús.

Szerintetek a D vitamint lehet adni délben, ebédhez is? Csak mert este ugye tápszert esznek cumisüvegből, és nagyon tudják, hogy ilyenkor a kanálból nem kaja jön, hanem valami más, így nem hajlandóak kinyitni a szájukat. Délben viszont simán megeszik, és jókat röhögnek, mire kicsepegtetem a cuccokat (Vigantol, Maltofer, C-vitamin).

Edit!
Mi van Barnival? Voltatok orvosnál?

Zsu!
Bencét elvitted dokihoz a bepisilés miatt? Kiderült valami?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Mi van? A Lillypie-nél összeomlóban a rendszer? Tegnap is gondjuk akadt, meg most is.

Zsu!
Nagyon jó ez a kép Katáról! Tetszik, hogy fekete-fehér.

Andi
Kép
zsandi
 
 

 
 

Edith:ez szörnyű amit a Kriszta nunijával csináltak, de az újszülötteknél egy kis vér nem gond, hiszen a hormonok produkálhatnak ilyet.Zsombi meg rózsaszíneset pisilt!!!!!De nekem a bába azt mondta, hogy az valami kikristályosodott valami(szemcsés volt )=(ásványianyag???) és nincs gond.

Zsandi:már nem is törpék a törpéid!!!! :wink: És hány cm-sek?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Flóra 71 cm, Marci 72 cm. Annyira nem vitték túlzásba a hossznövekedést.
Ja, és láttam, hogy Marcinak nézték a fütyijét. Eddig azt mondta a doki, hogy minimális fitymaszűkülete van, de nem gond, mert a fiú 80 %-ánál ez a helyzet ilyen korban, még simán elmúlhat. És most, ahogy láttam, simán hátrahúzta, és nem is mondott semmit. Akkor remélem ez most azt jelenti, hogy most rendben. Habár úgy tudom, hogy még mindig kialakulhat.

Edith!
Tényleg gáz ez a pisivevős nővér. Az ilyenek miért mennek ilyen szakmába? A saját gyerekénél is lerántaná?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Majd ha voltunk Zsombival az urológusnál akkor "hozom" az infót fütyi témában!!!! :lol: :lol:
Azért nem is rövidek a gyerkőid!!!!!! :shock: :lol:
Zsombi meg :shock: ...lassan vehetem elő a Szoni 86-os rucijait!!!! :lol: Persze a nem rózsaszíneket!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Hát, szerencsére, elfelejti Kriszta azt a traumát mire megnő, remélem, legalábbis.
Ami a piros pöttyöt illeti a pelusban, azt mondták, hogy egyes babáknál ilyen reakciót vált ki a pelussal való érintkezés. A szobatársnőm leányánál is volt ilyen, és akkor inkább egy olyan narancssárgás elszíneződés volt. Krisztánál viszont később rózsaszínes volt a kitakaródó hüvelyváladék, és ezt valóban a hormonoknak tulajdonították. Első vagy kis menstruációnak hívják ezt a jelenséget, de nem kell aggódni miatta. Viszont ki akarták zárni a vizeletfertőzést is, ezért kellett a pisi. És legalább megnyugodtam. Emiatt úgyis egy nappal tovább maradtunk a kórházban, ezért ünnepeltem a szülinapomat még ott. :(

Andi, hogyhogy gombás? És mitől alakulhatott ki? Mondjuk a múltkor, amikor vizsgálaton voltam, a doki nekem is megállapított egy gombásodást, amit aztán Istvánnal együtt kezeltünk, és én ezért sem bújok be a kádba Krisztával, nehogy esetleg valamit elkapjon tőlem, bár már régen elmúlt. De félek. Csúnya biza' az a kék izé. A kórháézban a másik babát a szobából azzal kenték, mert piros pöttyök jöttek ki a testére, és olyan volt szegényke, mintha elverték volna! :roll:
Ami a nővért illeti, nagyon kedves volt, mézes-mázas, mondhatom, mégis olyan durván bánt akkor vele. Szerencsére nem fogtuk ki többször. A többiek viszont egytől egyig kedvesek és finomkezűek voltak.
A hosszúságuk meg nagyon jó a babáknak. Krisztát én szoktam mérni és csakis havonta, most 73 cm-t mértem, és egy hó alatt csak 1 cm-t nőtt, de szerintem rendben van. És a súlyuk is persze, hogy jó, Kriszta is 3 hónapig csak kb. 350 g-ot hízott havonta. Most visznt megugrotta magát.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsu, valóban édes a lányod, és szép ez a kékszemű fehér-fekete kép! :) Valami trükk, ugye?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith!

Gőzöm sincs, hogy mitől lehet, azt már nem is kérdeztem. Volt már, hogy kipirosodott a popsijuk, és szépen el is múlt, de ez most valóban nem akart eltűnni. Épp a Zsoltinak is mondtam, hogy nem fürdünk velük, mindig kezet mosok, ha pelenkázok, szóval, gőzöm sincs, hogy mitől lehet, talán először kicsípte a pisi, ami aztán elfertőződött, erre gondolok.

A súlyuktól azért féltem kicsit, mert ugye most váltottunk csak a 2-es tápszerre, és most már azt gondolom, hogy tényleg kevés volt az 1-es, mert azóta legkorábban 5-kor ébrednek enni. Amúgy meg eddig is nagyon fej-fej mellett haladtak, viszont fura volt, hogy Flóra megint beelőzött kicsit, mert Marci többet eszik (Flóra többször hagy meg kis kaját), de hát ez is értehető, hiszen ő meg jóval többet mozog.

Mentek Zsombival urológushoz? Hogy-hogy?

Hogy vannak a betegeskedők? Helyzetjelentés?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:az unokanővérem ott műtősnő és ha már van protekció szeretném ha valami hozzá értő megnézné, a doki még 1x sem nézte meg, mindíg pelusban kell bevinni.Mikor megszületett akkor sem említette hogy az egyik heregolyója még nem szállt le, azt is a bába mondta!!!!!
Szerintem az lehet a gomba oka, hogy felülfertőződött, mert mikor a Szoninak nagyon csúnya volt, nekünk azt mondta a doki és akkor nekünk a canesten sem használt , hanem a bőrgyógyászaton a második féle kenőcs gyógyította meg!!!! :shock:

Kicsi fiam ma bemászott a lehajthatós szekrénybe, amiben a papírjaink vannak, eddig is letudta hajtani, kint voltam elkezdett bömbizni , bemegyek és a szekrény ajtaján volt négykézláb és kamillázott kifelé!!!!! :roll: :shock: :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!
Ja, értem. Akkor tényleg érdemes elvinni, fura, hogy a doki nem nézi. Nálunk mindig pucin kell lenni vizsgálaton, Flórának is.
Na, szép kilátások, már csak a bőrgyógyászat hiányzik. Egyébként Anyukám is rögtön azt mondta, mikor meséltem neki, hogy a Canesten szart sem ér. Úgyhogy erősen reménykedem ebben a kék izében.
Aranyos lehetett Zsombi! Fénykép nem készült?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Anyukámtól kaptunk bébikajákat, olyat is vett, amit már ismerünk, és olyat is, ami 8 hós kortól adható. Épp néztem, hogy csupa olyan cucc van benne, amit már ettünk, szóval ezzel nem lenne gond, viszont darabos. Szerintetek érdemes kipróbálni, hogy hogy megy ennek az evése, vagy még halasszuk a dolgot? Azt már ugye tudom, hogy fog nélkül, az ínyükkel is tudnak frankón "rágni", de azért megfullasztani nem akarnám őket. :roll: Arra gondoltam, hogy egy üvegnyi kaja felét ketté szedem, és kipróbáljuk. Ha fulldokolnak, akkor hanyagoljuk még.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

ma megint volt egy hosszabb menet éjjel, gyerköc negyed 4-kor úgy döntött, hogy felébred, és úgy is maradt másfél órán keresztül... Nem értem én ezt. Aztán megint aludt 8-ig - ez már persze bírom :)

Fütyi: Samu esetében a védőnő szokta megnézi, illetve először 5 hónapos korában nézte meg, hogy mi a helyzet, illetve most 7 hónaposan. Azt mondta legutóbb, hogy most már néha meg is lehet mosni, mert simán visszahúzható, nincs vele gond.
Jó fej védőnőnk van szerencsére, ő szokta pl. ajánlgatni nekünk a különböző homeopata dolgokat, meg iszonyú jó kapcsolata van a gyerekorvosunkkal. Aféle előretolt bástyája a dokinak. Bár ez nem véletlen, az ő javaslatára választottuk a gyerekorvost is. Néhány alapreceptért (pl. popsikenőcs, fürdőkenőcs, lázcsillapító) hozzá is lehet menni, nem kell a rendelőben a többi beteg baba közé vinnem Samut, ha épp ilyenre van szükség.

Zsuzsófi: tényleg jó a kép Katáról. Egy kis photoshop?

Andi: tegnap délután nálunk is a kocsiban aludt el Samu, így bent üldögéltem vele. Aludt vagy 30 percet így (hason szeret aludni újszülöttkora óta)
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Andi, én krisztának már 6 hóskora óta csak villával töröm össze a dolgokat, és nem okozott nála problémát az áttérés. Mondjuk először csak az egyik főzifélét törtem, a másikat meg passzíroztam, hogy legyen átmenet. Szerintem mindenképpen érdemes kipróbálnod, ha esetleg úgy tűnik, mégis, hogy túl nagy darabkák vannak benne, akkor azokat még nyomd szét villával, mert valóban szokatlan lehet nekik egyből a darabkák. Most már lassan meg kell tanulniuk a rágást függetlenül attól, hogy van foguk vagy sem4

Kicsi lányom felfedezte a fogcsikorgatást. olyannyira élvezte, hogy az előbb az almás-mandarinos túrónak a második felét nem is volt hajlandó megenni, mert nem akarta kitátani a száját, folyton csak a fogait reszelgette! Azért olyan édi volt! :)

Képzeljétek, nem szeretném elszólni túl hamar, de délutánra ismét kimenőm van. egy volt rádiós kollégámtól kaptam meghívót egy könyvbemutatóra, ami este 6-tól van. Úgyhogy valószínű, az esti rituálé az István dolga lesz. Igaz, most a fürcsit kihagyjuk akkkr, mert ő még teljesen egyedül nem fürösztötte!
Épp most hívott egy másik volt kolléganőm és egyetemi társm, hogy nem megyek, mert ő is ott klesz, és még két másik társunk s! Hát, nagyon várom már, és nagyon, de nagyon szeretnék elmenni! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Bocs' izgatottságomban még írni sem tudok. A kollégám kérdezte, hogy nem megyek-e? Csak kimaradt a kérdőjel. :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Évi!
Na, nekünk ilyen mosás dolgot nem mondott.

Edith!
Akkor valszeg ma bepróbálkozom pár kanállal azzal a darabos kajával, aztán kapják a "rendeset", anya főztjét. Majd beszámolok, hogy mit szóltak hozzá.
Milyen túrót adsz Krisztának? Azt már lehet?
És mi újság a joghurttal?
Biztos jó lesz a könyvbemutató, főleg, hogy ennyi ismerőssel is találkozol. Érezd nagyon jól magad, a párod biztos ügyi lesz, és nagyon jól elboldogul majd Krisztával. Jár ennyi neked is!

Mi holnapra vagyunk hivatalosak egy barátunkhoz vacsorára. 2 hete is voltunk, akkor anyukámék voltak itt, mi kb. 11-re értünk haza. Nálunk is kimaradt akkor a fürdés, mert anyum azt nem vállalja be (még sose fürdette őket), most meg anyósomat szeretnénk megkérni, hogy jöjjön ki pár órára. A szépséghibája csak annyi a dolognak, hogy már megint egy névnapról lépnénk le, úgyhogy még erősen gondolkozom. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Már húzzuk az éjszakát, csak másfél-2 óránkén kelt. Bedugult az orra rendesen, szegény, nem kapott levegőt.
1/2 2-kor elővettem a porszívót, persze nem jött semmi. De viszont az álmot sikerült kivernem a szeméből, úgyhogy 3-ig sétáltam vele.
Elaludt, de 3/4 -kor kelt megint. Akkor viszonylag gyorsan visszaaludt, és 1/2 9-kor kelt.
Felhívtam a dokinénit, mi a fenét használjak, nehogy letapadjon a trutyi amit nem tudok kiszívni. Persze a dokinénink szabin, valami helyettes csaj volt, aki beszélt össze-vissza hülyeségeket.
Felhívtam a gégészt, mondtam, hogy már csak hőemelkedése van, eszik rendesen, de most dugulásunk van. Megnyugtatott, hogy ez már jó jel, és ha kap levegőt, akkor nem baj, ha nem jön semmi.
Na, eszembe jutott az Eszter féle átmosás. Persze sehol senki, aki segíthetne lefogni. És akkor megjött a faterom, baromira örült eme "nemes" feladatnak, hogy segíthet megkínozni az Ádámot.
De kicsi trutyi jött is.
Most nyugodtan alszik, levegőt is kap.
Én meg lassan ledoktorálhatok ebből a témából, már annyira profi leszek.

Andi, nagyon szép méreteik vannak a gyerekeknek. Sajnálom ezt a gombás dolgot, de remélem a krém segít.
A darabos kaját, meg ha nem eszik a villás nyomogatás után, próbáld meg leturmixolni. Hátha.
A D vitamint én is ebédnél adom.

Évi, sajnálom, hogy ti is éjszaka dajdajoztok. Persze reggel alszik, valamikor ki kell pihennie magát. Nem? :?

Edith, ne is mond ezt a fogcsikorgatást! Az Ádám is csinálja, mióta 4 foga van. Nekem meg futkos a hátamon a hideg.
Érezd jól magad este! :lol: :wink: Majd várjuk az élménybeszámolót!

Márti, hogy vannak a kis taknyosok?

Húsi, nekem is azt mondták, hogy minden nap kell adni. Kell az a sok minden, ami benne van, a zöldség már nem elég.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Kisbanyámat befogtam dolgozni a 1.5 l-es vizeket bepakolta a spejzba a polc aljába!!!!Annyira elfoglalt , hogy most még az orra sem folyik!!!! :wink: :lol: Imád rendezkedni!!!!

Edith:érezd jól magad, aztán majd gondolj ránk 1 picit!!!! :wink:

Zsandi:szerintem az tök mindegy, hogy mikor adod a vasat!!!!!Én mikor Szonó szedte akkor mindíg reggel beadtam, hogy el ne felejtsem!!!!! :lol:

Barbikám:gyógyuljatok már meg!!!!! :wink: Ezt mond meg a kicsi fiadnak!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!
Nagyon helyes, hogy befogtad Szonit pakolni, főleg hogy tetszik is neki a dolog. Hogy vannak egyébként a manók? Láz, hőemelkedés van még?

Barbi!
Szegény Ádám, de legalább most kap levegőt, talán most már gyorsan rendben lesz, és a nátha is hamar elmúlik. Remélem az éjszakát ma még jobb lesz, mint az előző!

Julcsi!
Hogy vannak a lányok?

Edit!
Mi újság?

Na, túl vagyunk az ebéden, de nem kaptak mégsem a darabosból, mert közben jött a Zsolti nagymamája, segített etetni, és nem akartam bekavarni ezzel. Flórát etette, ő így sem evett, vagyis alig, hát még ha furcsát kapott volna... Egyébként sokszor csinálja ezt, hogy ha nem én etetem, akkor nem eszik rendesen, vagy csak nagyon keveset.

Akkor megnyugodtam, és ezután is délben adom a gyógyszereket, így legalább megeszik. Este amúgy is körülményes, mert ugye apa le van tiltva a Maltoferről.

Márti!
Látom cimbizel a Lillypie-val, nálad legalább a Szoni csíkja megvan. :lol:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Már megint ég a pofám, hogy csak most tudok jönni. De tényleg meghalni sincs időm. Reggel mire elviszem vagy elindítom Barnust az oviba, Virágot visszaaltatom, azonnal nekiállok a házimunkának. Felébred, megyünk sétálni. Mire hazaérek, ebédelünk mi is, meg Virág is. Utána mosogatás, altatás, talán akkor odajutok a géphez. Mint most is. Utána Barnus hazajön, az egész napos anyahiányát pótolnom kell, este meg mire lefekszem, már hulla vagyok. Nem magyarázkodni akarok, elvégre arra jut időm, amire csinálok, de valahogy az utóbbi időben tényleg nincs semmire kapacitásom.

Köszi az érdeklődést a kukacról. Tegnap, mikor hazajött kisfiam és pisilni mentünk, elszörnyülködve láttam a fütyit. Irány az orvos azonnal, fél hatra értünk haza. Tényleg be van gyulladva a kukaca, tök vörös és váladékozik. Kenőcs + antibogyó. Januárban megcsinálják neki végleg, szondával felfejtik a letappadt részt. Most Karácsony előtt már nem bolygatom, de januárban az lesz az első dolog.

Darabos kaja: Virág imádja, de még nem adtam neki főzelék formájában darabosat, csak főtt krumplikockát, répát, kiflicsücsköt. Vettem egy Humana bébidesszertet müzlis, én azt egy kicsit darabosnak látom, holnap ki fogom próbálni nála.

Húst én is adok neki minden nap, tényleg csak néha.néha marad ki egy-egy nap.

Barbi! A homeós kúpra sok változás nincs, ma is rosszul aludt a kiscsaj. Barnus változatlan az oviban kaja ügyben, de most egy szendviccsel indul el, amit csak a kocsiban lehet ám megenni, itthon nem (szerinte).

Zsuzsi! Az AR-es tápszer az átmegy a Mam2- cumin? Én is megakaraom próbálni a BEBA HA2 tápszert, de nem tudom átfolyik e a cumi lyukán.

Julcsi! A nőgyógyászom nem gáz ám, teljesen normális korrekt doki, csak én utálom a vizsgálatokat annyira, hogy elmondani nem is tudom. Mindegy kihez mennék, valószínű a hozzáállásom sehol sem változna meg sajnos. Csajok hogy vannak? Bírod még? Fogacskákkal hogy álltok?

Szerintetek mikor lehetne adni a manóknak tojásmentes tésztát? 8 hós bébi ételekben vannak tésztásak, de nekem az olyan furcsa még a főzelék után.

Egyszer volt szó a gesztenyéről Íme egy lehetőség: gesztenye almával, és rizzsel. Kipróbáltam, finom.

Egy hete készülök képeket feltenni, remélem, most összejön!

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Zsandi:én most adtam a Zsombinak először nem teljesen "papi" állagút a répát villával összetörtem, picire, szinte észre sem vette.De ez azért még nem annyira darabos, a többi alapanyagot pürésítettem, szerintem ezt is zokni kell.Bár múltkor kínait adtunk és jött kunyerálni a kiskrapek, melegítettem neki külön egy kis rizst és simán nyammogta, ő azért már tudja, hogy vannak darabos dolgok csak nem akarom bedobni a mélyvízbe!!!! :wink: :lol:

Ja Szoni csókos biztosan :lol: .Jót tett neki a pakolás, még a konzerveket is letörölgette konyharuhával...remélem jót fog aludni délután!!!! :lol: Zsombi meg most délelőtt aludt 2 és fél órát, csak kamilláztam, meg nézegettem hogy él e még!!!!! :shock: 8)
Nincs lázuk meg semmi csak folyik az orruk=hálistennek ritkán dugul be, meg köhécselnek!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit!
Gyönyörűek a gyerekek, nálam az egyszerre lábfelhús és a két utolsó kép mindent visz, na és Barni szemei! :)

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edit:édesek a gyerekeid látom nagyon egymásra találtak!!!!!!És jó az utolsó kép nagyon!!!! :wink: Látszik rajta hogy nagyon jól érzi magát!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na csajok.Ma simán belenyúltam a még működő turmixba!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: De megvan még az ujjam csak kicsi seb lett rajta...megyek önként és dalolva a hárshegyre...nekem ez a sok alvás sem tesz jót úgy látszik!!!!! :roll: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Köszi a dicséreteket! A múltkor panaszkodtam, hogy nem sikerülnek a közös képek, végre egy pár jó lett!

Márti!

Tényleg jól érzi magát a pihe-puha szőnyegen! :lol:

Már másfél órája netezek, el sem hiszem. Azóta alszik Virág, de vagy már ötször bementem hozzá, mert álmában felordít. :cry:

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


A doki már 2-es tápit írt, de nagy örömömre még ez is HA-s mert ugye Zsombi Bebát eszik.Nincs nagy külömbség amúgy a kalóriában a simában 67 a 2-esben 72 van 100 ml-re számolva.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Edit! Nagyon jók a képek, édesek a gyerekeid! És a cicák is!

Darabos ennivaló: Samu elsőre nem szívesen fogadta el, de kis idő múlva már minden OK volt. Most már én sem turmixolom össze a dolgokat, hanem a villás módszert használom. És működik.

Márti, a turmixgéppel vigyázz! A "husit-minden-napra" vannak más módjai is :)
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


És egy kis jókedv generátor (ice age zseniálisan):

http://filmbuzi.freeblog.hu/archives/20 ... _idoutazo/

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Első körben továbbra is jobbulást a betegeknek!!!!

Barbi!
Hannának 2-3 dik átmosásnál lett látványos a javulás. Remélem gyosran gyógyultok! :)

Andi!
Uhhh, szegyény törpék!!!! Az viszkethet ám rendesen!!! A barátnőm lányának is volt ilyen, azt mondta neki a doki, hogy eleve van gomba a bennük, csak ha gyengül az immunrendszer bármiért, előjöHET... Ez nekem kb ugyan úgy hangzik, mint hogy a betegségek 70%át csak a stressznek tudják be, ahelyett, hogy megnéznék, hogy mitől van...

Márti!
Tudnál linket adni azokról a gyógycuccokról,amiket ti szedted? Utána olvasnék. :)

Edith!
Remélem a doki is érteni fog a homeópátiához!! Sikerült átolvasni?
Ha le tudom fénymásolni A baba-mama füzetet, akkor szívesen postára adom és elküldöm. Sajna nem minden gyógyszertára dobják az ember után... :(

Erpé!
Naaagyon jó volt a kisfilm!!!!!! :D Köszi! :D

Edit!
Jujjjj! Az a kukis dolog csúúúnyán hangzik!!! :(:(:(:(:(:(

Julcsi!
Hogy vagytok?


Köszönöm a teás segítséget. Egyenlőre abban maradtam magammal,h ogy préselek neki almalevet és azt kap majd higítva. :D Nem tudom eldönteni,h ogy melyik legyen. Ilyenkor a bizonytalanság mindtaképe tudnék lenni. :D:D

Rossz anya tábor:
Na, ebbe én már jó régóta beleartozom. :D Legutóbbi merényletem az az volt,a mikor Hanna majdnem teljesen kicsúszott a sport babakocsiból... Én úgy teszem ilyeneken túl magam,hogy írok Hannáank levelet és leírom benne,h ogy miket csináltam vele. Majd leszídhat, ha nagy lesz. :D

Kellemes éjszakát mindekinek! :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Eszter:www.energy.sk

Megyünk a piacra:még valakinek vakami????? :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, de korán tele vagy már energiával. Én csak a mikróig tudtam elvánszorogni, hogy kávézzak.

Egyszerűen tanácstalan vagyok Virág alvásával. Fél óránként kel, a szeme becsukva és ordít torkaszakadtából. El sem bírom csendesíteni, a cumi sem kell neki, kidobja a szájából. Már azon gondolkodom, hogy elviszem alvásambulanciára. Hallottatok már valamit róluk? Az mutatja az ébredés okát? Fájdalom vagy megszokás? Én laikus agyammal azt gondolnám, hogy az agyban hol keletkezik valami impulzus, abból lehetne következtetni az okra. De persze lehet, hogy hülyeség és majd kinövi. De már végképp kétségbeestem, hogy valami baja van az alvókájával.

Megyek főzni, szép napot kívánok!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Jó reggelt!

Éjszakánk: 3/4 8-kor elaludt, 3/4 11-kor kelt. Nem kapott levegőt, elő a porszívó. Persze megint felébredt, éjjel 1-ig szórakoztattuk egymást.
Utána elaludt, de kb. óránként felkelt. Jó, most beteg és nem kap levegőt. De mikor kitisztítom az orrát és végre kap, akkor miért kel állandóan?

Edit, nekem is az jutott eszembe, hogy ha ez a nemalvás a foga miatt van, akkor nyugodtan megállapíthatjuk, hogy semmi nem használ rá. Chamomilla, kúp, Nurofen, semmit nem ér.
Néha már azt gondolom, hogy bármilyen fáradt vagyok, csak legyen már vége ennek az éjszakának, mert már megőrülök.

Alvásambulancián egy barátom volt a 3 éves kislányával, de ők azért, mert a gyerek minden éjjel átment az anyjáék ágyába, és ha visszavitték a helyére nem aludt, ott meg nem fértek el, szétrugdosta őket.
Este kellett bemenni, az apja a széken aludt a gyerek mellett, ő meg mindenféle drótokkal az ágyban.
Eredmény, minden rendben, nem tudják miért mászkál a kislány éjjel.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Mártikám!
Zárás után egy marék gyűrött húszezres jó lesz a piacról :D De vakamit is hozhatsz! ;)

Nah, jó, nem kötekedni jöttem. Egy kérdés: Hogy van időtök ennyit írni? :) Olvasni birok, de írni nektek…

Majd jövök még, csak még mosogatok egyet gyorsan, mert este nem volt energiám.

Barbi, majd gyere má Skype-ra… Hogy van a fiam cimborája?

Kép

Kép
nancsika
 
 


Ég is a pofám a kipihentségem miatt!!!! :oops: Kicsi fiam 2-3 napja csak 1x ébred fél 5 körül, akkor teázgat, mókázgat és fél 7-7 körül ébred fel véglegesen.Úgyhogy azért vagyok ilyen félőrült, hogy a turmixban nyúlkálok(megjegyzem, hogy csak megakartam kóstolni a babakaját, és nem gondoltam hogy még megy!!!! :shock: :oops: ), mert nem vagyok ehhez szokva, hogy szétalszom magamat!!!!! :lol:
Évi, Julcsi:megvan a szajré.

Nancsika:azt én 1x már kifejtettem, hogy miért és hogyan tudunk ennyit írni.Olvass vissza, ha elkerülte volna a figyelmedet!!!! 8)

Edit:nem tudok ehhez az alvásambulanciához hozzá szólni.... :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi:nem volt olyan amilyenre gondoltál!!!!! :(
Most megyünk az urológiára.
Szép hétvégét mindenkinek!!!!! :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Most sajna nem tudok hozzászólni dolgokhoz, csak jöttem, hogy elmondjam, tegnap végül Murphy nem lépett közbe és sikerült elmenni a könyvbemutatóra. Kerek 4 órát voltam távol, és nagyon rossz voltam: nemhogy rátok nem gondoltam, de még haza is csak olyan 20-30 percenként gondoltam csak. És bár többször szerettem volna telefonálni, mégsem tettem meg. 3x telefonáltak azalatt nekem, d egyszer sem a párom volt! :P Jól elvoltak nélkülem, még meg is irigyeltem őket. :(
Maga a bemutató elég hosszas és unalmas volt, de jót tudtam dumcsizni a volt csoport- és munkatársakkal.

NA, most muszáj mennem, mert főznöm kell és 2-re focimeccsre megyünk.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Mama miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját:
Mert én nő vagyok - válaszolta az asszony.
Ezt nem értem! - mondja a kisfiú
És ezt soha nem is fogod megérteni ..........-válaszolta gyermekét átölelve az anya.
Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is Papa, miért sír a mama
látszólag minden ok nélkül? Minden nő ok nélkül sír. - Ez volt minden amit az apa válaszolt.
A fiúcska felnőtt férfi lett, és még mindig kereste a választ, vajon
miért sírnak időközönként a nők. Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat:
-Mondd Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen? Az Atya elgondolkozva válaszolt:
Amikor a nőt teremtettem, valami különlegeset alkottam.
Oly erőssé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis oly
gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni.
Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább
menjen, amikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat
idején is ellássa családját panaszkodás nélkül.
Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden
körülmények között szereti, még akkor is, ha a gyermek őt mélyen megbántotta.
Oly erőt adtam neki, mellyel a férjét minden hibájával együtt szereti
és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon férje szívére.
Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja egy jó férj soha nem sérti meg
a feleségét, mégis néha próbára teszi a nő érzéseit, határozottságát és
kitartását, hogy szikla szilárdan férje mellett áll-e?
És végezetül könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek kizárólag
csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van.
Látod: Egy nő szépsége tehát, nem a ruhájától függ amit éppen visel,
vagy az alakjától amilyen az ő formássága, de még nem is attól
ahogyan a haját viseli.
Egy nő szépségét a szemeiben ismered fel, mert ez a szíve
kapuja, ahol a szeretet lakozik.
Add tovább ezeket a gondolatokat minden nőnek, akit csak ismersz.
Ha ezt megteszed, valami csodálatos dolog fog történni.
Segíted a nők önbecsülését!
HISZ MINDEN Nő SZÉP AKI SZERET!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok mélysége és komolysága sok esetben a kérdezőket is meglepte. Talán téged is megérintenek majd.

"Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az ő szájában biztonságban van a neved."
Zsolti - 4 éves

"A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást."
Karesz - 5 éves

"A szeretet az, amikor az étteremben odaadod másnak a sült krumplidat, anélkül, hogy te kérnél az övéből."
Kriszti - 6 éves

"Szeretet az, ami megnevettet, amikor fáradt vagy."
Teri - 4 éves

"A szeretet az, amikor anyu kávét főz apának, de belekortyol mielőtt odaadná neki, csak a biztonság kedvéért, hogy ellenőrizze, hogy biztosan finom-e."
Dani - 7 éves

"A szeretet az, amikor két ember állandóan csókolózik. Amikor pedig már belefáradtak a csókolózásba, még akkor is együtt akartnak maradni és beszélgetnek. Apa és anya ilyenek. Szerintem gusztustalan, amikor csókolóznak."
Emília - 8 éves

"Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal kezd, akit utálsz."
Nikolett - 6 éves

"A szeretet az, amikor elmondod egy fiúnak, hogy tetszik neked az inge, erre ő ezután minden nap csak azt hordja majd."
Nóri - 7 éves

"A szeretet olyan, mint amikor egy kicsi öreg néni és egy kicsi öreg bácsi még mindig barátok, még azután is, miután jól megismerték egymást."
Tomi - 6 éves

"A zongoravizsgámon egyedül voltam a színpadon és nagyon féltem. Odanéztem a közönségre, és apu ott mosolygott és integetett. Csak ő mosolygott. Ezután már nem féltem."
Csilla - 8 éves

"A mamim jobban szeret engem mindenkinél. Senki más nem ad nekem esti puszit mielőtt elalszom."
Klári - 6 éves

"A szeretet az, amikor anyu a legfinomabb csirkehúst odaadja apunak."
Eszter - 5 éves

"A szeretet az, amikor apa izzadt és büdös, de anya akkor is azt mondja neki, hogy sokkal helyesebb, mint Robert Redford."
Krisztián - 7 éves

"A szeretet az, amikor a kutyusom megnyalja az arcom akkor is, ha egész nap nem foglalkoztam vele."
Marika- 4 éves

"Tudom, hogy a nővérem szeret engem. Onnan tudom, mert nekem adja az összes régi ruháját, és emiatt neki el kell mennie, majd újakat venni.
Laura - 4 éves

"Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, és apró csillagocskák jönnek ki belőled."
Judit - 7 éves

"A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan."
Márk - 6 éves

"Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek hamar elfelejtik."
Júlia - 8 éves

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, hogy ma szinte mindenki mással van elfoglalva, remélem, hogy jól töltitek a napot.
Mi kint voltunk a Hármashatárhegyen. A párom modellrepülözik, és az ottani reptérre mentünk el egyik barátunkkal és a két nagyobbik fiával. Sajnos iszonyúan fújt a szél, de szerencsére sütött a nap, és mivel ma sokan kint voltak, elég látványos volt.
Samu hazafele elaludt ( körül), közben autóztunk, vásároltunk, felhoztam a kocsiból, betettem az ágyába, és még mindig alszik. Kiütötte a friss levegő teljesen.

Márti, köszi a beszerzést, majd jelentkezem, hogy mikor tudom átvenni újra a mamuszt :)

Edit, Barbi, nagyon sajnálom a nemalvást, borzasztó lehet. Nálunk eddig szerencsére óránkénti-félóránkénti ébredéseket Samu nem produkált. Virágnál hátha segít az alvásambulancia, fél óránként kelni gondolom neki sem pihentető. De lehet, hogy nála is a fogzás a fő gond. Egyébként hamar visszaalszik?

Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok

Azt hiszem én is a Hárshegyre fogok kerülni. Két napja a Szandi folyamatosan hisztizik, csak kézben van el, de ott is csak 5-10 percig és kezdi előröl. Nem tudom, mi lehet a baja. :cry: :cry:

Érdekesek ezek az éjszakai ébredések. A Virága a foga miatt (vagy nem?), az Ádám az orra miatt, de a Szandinak semmi baja, mégis ébred. :shock: Megfigyeltem, hogy fél 2-kor kel először. Valamelyik este megetettem, hátha az a baj, de nem, ugyan úgy kelt. Általában reggel 7-ig csinálja, aztán úgy bealszik, hogy 10-körül én ébresztem.

Edit: nagyon jók a képek. Nagyon szépek a gyerekek. Látom Virág is szereti a cicákat.

Márti: mi volt a dokinál? Rendben találtak mindent?

Andi: tetszettek az írások. :D

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Reggel lemaradt,
Edit, nagyon szépek a gyerekek. Végre látni Barnust is közelről. :lol: Nekem az 1 kosár 2 gyerek tetszik a legjobban. :wink: Nem semmi Barnus szeme. Van már nője az oviban? :lol:
És akartam már kérdezni, nálatok Virág mióta alszik ilyen "jól" éjjel?Mindig is így aludt? Vagy csak mióta fogzik?

Andi, jók az írások. Az első is nagyon, de amit a gyerekek mondtak, az édes. :lol:
Vendégeskedtek? Érezzétek jól magatokat.

Márti, nem baj, azért köszönöm. Majd megnézem, ha kijutok valamelyik piacra.
Mi volt az urológián?

Zsuzsi, mi lehet a baja Szandinak, hogy csak ölben van el? Remélem nem bújkál benne valami!

Évi, irigyellek a kirándulásért. Még nincs olyan hideg, ki kell használni minden percet, mert azután a szobában ragadunk. :?

Julcsi drága, hogy vagytok?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó reggelt!

Jelentem, végigaludtuk az éjszakát. :lol: Illetve ő, mert én vagy 6x ugrottam hozzá, mikor már az ágy tetején volt, hogy megigazítsam.
De nem ébredt fel, kapott levegőt és aludt a drága. Cserébe 1/2 6-kor úgy döntött, most akkor reggelizne. :? (igaz este már 1/4 8-kor kidőlt) :roll:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsombi jól viselte az urológiát!!!!! :lol: Unokatesóm mászkált vele, mintha hozzá lett volna nőve :lol: , megnézték a dokival kicsit hátra lehetett húzni a bőrt, de ez normális ebben az életkorban, majd 1 éves korára kell változnia ennek, addig is este a fürdésnél finoman lehet neki felhúzni.Édes volt:dumált, kapott egy hatalmas fecskendőt azt rágcsálta, mondom unokatesómnak , hogy tud "hablatyolni"(de ilyenkor tényleg így dumál=el is neveztük hablatynak :P ) , na abban a pillanatban el is kezdte.Aztán említettem, hogy tud pápázni, de eddig csak annyi volt, hogyha integetett akkor mondtam hogy pápá.Most meg mondtuk neki és elkezdett integetni!!!! :lol: :lol: :lol: Azt hittem megzabálom!!!! 8)

Ma korai ébresztés volt negyed 6kor már nem bírtak visszaaludni, Zsombi negyed 7kor evett aztán visszaszundizott, Szoni meg most megy le a mamáékhoz!!!! :lol: :lol: :lol: Jó kis ébresztő lesz nekik :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi:de jó!!!!!! :wink: Látod-látod csak javulni fog a helyzet!!!!!Örülök neki nagyon!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Kérdeztétek az alvást. Régen aludt hajnal 2-ig, majd evett, és utána 5-kor fel akart kelni. Jó esetben visszaaludt. Ez a sokszor ébredés a kórház óta van. De eddig felébredt, kellett cumi, simi és aludt tovább. De most amit a fognövés óta csinál, az brutális. Úgy ordít, mint a sakál álmában. Egyébként én nem nagyon hiszek az alvásdoktorokban. Elméletben mindenki jó tanácsokat tud adni, de a gyakorlat az egész más.

Szandival mi történt? Oda a jó alvóka? A fog azért gyötörheti ám, még ha nem is látszik. A csírák azért már mocoroghatnak.

Köszi a dicséretet a gyerekeknek, szerencsére még nem nőzik a kiscsávó. A szemét nem tudom kitől örökölte, ilyen szép senkinek nincs nálunk, a postás sem egy csodaszép pasi. :)

Barbi! Hogy aludtatok?

Tegnap indultunk a mamához, én öltözködtem, a gyerekek már készen voltak. Barni odament Virághoz, és ezt mondta neki: Virág nagyon szeretlek, jó, hogy te vagy a kistesóm. Én meg olvadoztam bent a szobában öltözködés közben.

SZép vasárnapot Nektek!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Közben látom megelőztetek.

Barbi, gratula az alváshoz, lazíts Te is, ne ugrálj Ádámhoz!

Márti!

Akkor ma Szoninak mamanap lesz?

Zsombi is belépett a pápázók sorába! Ügyes nagyon! Göndör haja meg van még?

Mit csináltok ma?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit, de aranyosak lehettek. :P Már a képeken is látszik, ahogy átöleli Virágot, vagy odabújik hozzá, hogy szereti.

És a síró-alvó Virág babát hogyan tudod visszaaltatni? Fel kell venni, vagy meddig ordít így?
Az Ádám is szokott ilyet csinálni, de nem minden éjjel. És, ha jól emlékszem, az Évi írta, hogy a Samu detto ezt csinálja.

Márti látod, nem vagy rossz anya, jólnevelt gyerekeid vannak!
Örülök hogy a kukiviziten minden rendben volt.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi!

Kap egy kis vizet vagy cumit vagy simit, kb. 2-3 perc, amíg ordít. A dajkálás nem ér neki semmit, ha felveszem, még jobban sír és még magához is tér. Egyébként reggel megsasoltam, az 5. foga hegye már kint van.

A két gyerek "szerelme" nem volt ám mindig így. Az első két hónap rémálom volt. Barnus magából kikelve hisztizett mindenért, elhangzott sokszor: vigyük vissza, nem kell tesó, haljon meg (na ezt nem érti, mit jelent, csak annyit tud, hogy akkor nem látjuk többet). Ha szopott a kiscsaj, bejött elkezdett ugrálni, sikítozni, zenélni, dobolni. Nem volt ám mindig könnyű, de az idő és az odafigyelés segített. Ma már az első kérdése reggelenként, hogy Virág hol van, alszik e. Ha hazajön, az az első kérdése, hogy Virág várja e már. Szóval nem hittem volna, hogy így kialakul majd.

Más téma: vettem Holle babamüzlit, 4 hónapos kortól használható. Teljesen por, és nagyon finom, szerintem az összetevőkből következtetve egészséges is.

A múltkor írtam, hogy kipróbálom a babamüzlis Humana gyümölcsdesszertet. Hát nagyon ragacsos állományú, és nem volt darabos, csak szemcsésnek látszott. Szóval többször nem veszek.

Julcsi! Hogy vagytok? Csajok gyógyulnak?

Edit


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Na sziasztok!

Edit, gyönyörű képek! Barni szemébe belezúgtam. És azon gondolkoztam, hogy a kisVirág, Kiscicák képet be kéne küldeni fotóversenyre. Tök jó. Na jó még az egy kosár két gyerek is tetszik. Na és a kétszer két láb a levegőben is. Szóval jók! Barni kukaca hogy van? Amúgy tök jó amikor látod, hogy mennyire szeretik egymást a gyerekeid. Olyan mindig feltőltödsz, ugye.

Márti, ugye milyen jólnevelt gyerekeid vannak? Zsombi még a kukikuksizáson is integetett. Örülök, hogy minden oké.

Barbi, remélem javul a helyzet és most már túl vagytok a nehezén. Neked meg nem kéne annyit ugrálnod éjjel. Hagyd békén Ádámot, lehet, hogy hiányzik neki a kiságy teteje, mindig visszamászik, te meg mindig elveszed.

Zsuzsi, nekem Dorka csinálta ezt picinek. Minden éjjel éjfél előttől hajnal kettőig üvöltött. Akkor kezdőként ettetük, pelust néztünk, büfiztettünk, mert nem tudtuk mi lehet a baja. Aztán kiismertem, hogy csak hisztizik és ő akkor lenne ébren. Na onnantól nem vettem fel csak néztem az ágy sarkából. Pár éjszaka még csinálta aztán elhagyta és azóta alszik. Ill. mostanában furán...

Andi, jókat tettél fel. Nekem az első jobban tetszik, de a második is jó.

Tegnap "jó" napunk volt. Reggel ill délelőtt elmentünk vásárolni a manók anyóssal maradtak itthon. Aztán mire hazajöttünk épp akkor aludtak el, de Livi kb 15 perc alvás után elkezdett köhögni. Egy darabig még álmában aztán megunta és sírt is hozzá. Így szépen felébresztette a másikat is. Ennyi volt a délelőtti alvás... Délután ugyanez történt. Aztán Livi kb. 1,5 órán át annyira keservesen sírt. Már nem volt ereje sírni, mégis bőgött, benéztem a szájába 3 foga nő. A sírástól persze teljesen eldugult az amúgy is alig szelelő orra. Végül egy kicsit beültem vele gőzőlni, majd adtam neki nurofent attól kicsit jobb lett akkor már csak pihegett a mellkasomon. Végül így aludt el. Dorkát meg az apja nyomta le. Mivel így sem aludtak túl sokat, ma reggel 8 után keltek. Hihetetlen ez a fogzás. Most ez borítja ki a családot vagy a nátha, aztán a dackorszakok, majd a serdülőkor...

Hát, ebben a remek latyakos időben aki teheti bújjon össze. És további jó hétvégét!!!

KépKép
kgiulia
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?