Új privát üzeneted érkezett!

Hát, ez végre akart lenni!
titi_27
 
 


Titi

Én személy szerint megértelek. Nem szívesen mennék máshoz én sem. Mondjuk nekem a legközelebbi kh a Szent Imre és az legalább jó . Ha valaha lesz 3. baba akkor bizti ott fogok szülni, met a Rókust be akarják zárni.
Fizetni én sem tudnék és nem is akarnék többet annál amit eddig adtunk.
Bízzunk benne, hogy még mire ezt bevezetik addig még sok idő telik el .

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok Lányok,

Végre babanet közelben.

Momo,
a köldökét szerintem próbáld csak alkohollal kezelni. De a többiek is ezt írták:):)
A herezacskóját nagyfiamnak emlékeim szerint bekentük mi is.

Ági,
remélem hamar eltelik még a hátralévő 7 hét és megnyugodhattok. Olyan jó volt olvasni. A negatív gondolatokat hesegesd el magatoktól jó messzire. Csak pozitívan:):):)

Sziszi,
Ezer gratula. Nagyon ügyi vagy. És egyébként hogy vagytok? építkezés hogy halad?

Titi,
Megértelek, viszont én a dokiknál azt nem értem, hogy Te felkéred hogy nála szülhess. Fizetsz érte kőkeményen. Akkor miért követelnek még a kórháztól is plusz fizetést, ha bejönnek, amikor szülök. Szóval azért ez nekem magas. Viszont félő, hogy nagyon sok kismamának meg fogják inkább indítani a szülést. És azért meg tud úgy vizsgálni a doki, hogy beinduljon. vagy megbeszéli a kismamával stb. De még nincs ilyen, és még előtte szülni fogsz hidd el.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 

 
 

Sziasztok!

Titi!

Én épp betöltöttem a 22-t,amikor Bálintkám megszületett,még bejelentett munkám sem volt és alanyi jogon kaptam a leg minimálisabb ellátást utána.A férjem is nagyon keveset keresett,és nem volt semmink.Viszont annyira optimista(és naív)voltam,hogy fel sem merült bennem,hogy valami nehézségem lehet majd.Nagyon szerényen,de mindent megoldottam.Fogadott dokihoz magánrendelésre jártam,választott szülésznőm volt,megvettem a legszebb babakocsit,igaz a többi cuccot mind a bababörzéről szereztem .Én varrtam az ágyneműhuzatot..,minden összeállt.Utólag visszanézve nagy felelőtlenség volt talán,de csodálatos,hogy van egy fiam,a legszebb a világon ez az érzés. :D
Most,30évesen körülményesebb lettem,aggódok mindenért,hogy mikor cserélem le a kocsimat baba mellett,meg a konyhabútort..Aztán észbe kapok,hogy tulajdonképpen egy élet kevés ,hogy úgy érezzem,minden adott a nyugodt babavállaláshoz.nem szabad gondolkodni.Ami fontos,és muszály,arra fog jutni,és nagyon csodálatos lesz minden,mert te is annyira vágysz a babára,hogy óriási örömet fog okozni az anyaság. :wink: Én is visszamentem másfél év múlva dolgozni és Bálint bölcsis lett.Most szeretnék 3 évig otthon maradni,de tudom,hogy otthonról az első naptól melóznom kell,hogy kijöjjünk,de nem aggódok mitta,mert meg tudom csinálni,hiszen egyszer már sikerült.Te is megtudod,mert szuper csajszi vagy. :wink:

Jajj bocsi a regény miatt. :oops:

Puszi mindenkinek,megyek melózni,mert kiraknak. :lol:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter, nagyon drága vagy, köszönöm Neked! Én már csak ilyen hülye folyamatosan aggódos - bocsi lányok, de - picsa vagyok. Nem tudok mást mondani magamra. Az a gond, hogy folyton a jövőbe nézek, és meg akarom már előre oldani a még be nem következett problémákat. Folyton azt mondom a páromnak, mi lesz, ha megszűnik a cég, én meg otthon vagyok, stb. Pedig azért közel sem állunk ilyen rosszul. Egyszerűen hülye vagyok! Ennyi! Kész!
titi_27
 
 


Juci
Nálunk a doki ha magától jött és nem én hívtam akkor nem adtam semmit. Amikor valami miatt én kértem akkor kétezer pénzt adtam neki. Nem tudom mennyi az átlag, de tőlem ennyit kapott.
Dávid kb 3 hósan kezdett kopaszodni az egészen sötét haját felváltotta a világosbarna. Áron már 3 hetesen kopaszodott és a szőkéből maradt szőke most is, de még nagyon kicsike az új haja.
A szeme a nagy fiamnak semmit nem változott barna volt és most is az, talán egy kicsit lett világosabb. A kicsinek kék a szeme, remélem marad is.
Nagyon rendes a kis királylány, hogy ilyen szépen alszik éjszaka. Mi még 1x kelünk, de már ez is haladás, mert Dávid fél éves koráig 2x kelt.


Titi
Nem baj, hogy ilyen aggódós vagy. Van ilyen, ezért egy percig se érezd magad rosszul. Gyere mondd el mi foglalkoztat és már attól is sokkal jobb. :)

Anubias
Nagyon szorítok. Tudod addig ne add fel amíg nem jön meg. Még van egy jó heted tehát van remény. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Juci!

A gripe vater már a Bálintka idején is volt.nekünk nem vállt be.Ami a cicicdet illeti én egy picit erőltetném a bimbóvédőt.Én is akkor kezdtem használni,amikor egész egyszerűen kettécsattant az egyik mellbimbóm.Még most is belémhasít az érzés,ahogy fejek belőle a kézi mellszívóval és az elején pirosas vér folyik,ahogy szétnyílik újra meg újra.Bocsi a fogalmazásért. :oops: Tudom,hogy Eszter érdekeid tartod szem előtt,de az is fontos,hogy te jól érezd magad és meggyógyuljon a cicid.Ha megpróbálnád a bimbóvédőt,úgy,hogy nyomsz bele tejet,hogy ha a szájához ér,ne egy gumidarabot érezzen,hanem a tejecskét és nem adnád oda simán a másik cicid sem,akkor hátha elfogadná.Utána olyan hamar meggyógyulna.Próbáld meg,hátha sikerül,mert tudom mennyire fáj és csúnya egy ilyen seb.Drukkolok. :wink:

Bufo!

Nagyon köszi,hogy drukkolsz nekem.Én sem értek semmit.A hőm még mindíg fent van,görcsölök és nagyon minimálisan barnázgatok(eddíg 2 csepp).És mindez a 23.napon? :evil: Bosszantó.De jó,hogy gondoltok rám. :wink:

Koda!

Nekem is nagyon tetszik a kis ruci,amit készítettél.Nagyon ügyi vagy. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy csak most tudok jönni, de már megint sz..akodik a netünk. Voltam Ctg-n csütörtökön, és minden rendben volt. Igaz a gépen elromlott az ami a fájásokat mutatná, pedig jó lett volna tudni, mert odafelé a kocsiban éreztem kétszer is jóslófájást.
Tuti kihuzzuk decemberig, pedig én nem akarok befeküdni a kórházba. Elég lesz szülés után ott maradni.

Ma történt egy kisebb Balesetem is. A fagyasztóládába kellett behajolnom, és nekönk olyan van, amin van zár. Persze a kulcs benne volt, és én jól megnyomtan a hasam a köldököm felett. Remélem a babónak nem fájt, én még érzem egy kicsit.

Titi!
Örülök a mensidnek, és el a negatív gondolatokkal. Mindent meg fogtok oldani. Sajnos mi se tudunk gyűjtögetni havonta, mert az összes fizu elmegy a különböző számlákra. Ha meg marad egy kicsi akkor mindig veszünk valamit, vagy valamilyen ünnepre kell. most is itt a karácsony, de már nagyon várom.

Juci!
Akkor a lányok tényleg kiélik az anyukájukat. A REzi nekem is átaludta 6 hónapos koráig az éjszakákat. Azóta vannak napok mikor felkel, és mostmár átjön a mi szobánkba.
Remélem a melled hamarosan begyógyul. Tényleg próbáld meg a mellvédőt. Én is szoptattam azzal. Mondjuk nekem cumizott a Rezi, így elfogadta, ha előtte belecsöppentettem anyatejet neki.
Kitartás!

Anubias!
23. nap, és barnázás. Remélem nem a mensi kezdete, hanem valami másé. Drukkolok neked nagyon.

Momo!
Hogy boldogulsz? Biztos nagyon nehéz lehet egyedül. Azért már várom a szülés történetet.

Ja, és képzeljétek a doki most se vizsgált meg. Szinte az egész terhesség alatt nem vizsgált. mindig csak Uh-ot, meg beszélgettünk.
Sajnos hátrahajló a méhem, így a szülés elején rásegített egy kis méhszáj vasalással, mert csak 1 újjnyira voltam kitágulvan. Na azt nem kívánom senkinek. Utánna óránként jött, és mindig vizsgált. Most így visszagondolva elég vicces volt, mert minden alkalomkor, mikor felakarta venni a kesztyűt az elszakadt. mindig csak a 2. sikerült neki, mert akkora keze van.
Látszik, hogy már közeledik a szülés, mert egyre többet gondolok rá, hogy most hogy lesz.

Na mostmár mennem kell, de a hévégén jövök, és akkor írok mindenkinek.
Remélem a netünk mostmár megjavul.
Sok puszi mindenkinek:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Azt még elfelejtettem, hogy a táblában nem jól szerepelnek az adatok, meg a vonalzomon sem.
Csütörtökön kezdtem a 37. hetet.

Na mostmár tényleg rohanok.
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!
Kérek mindenkit, aki egyet ért velünk, a Támogatást Születendő Gyermekeinkért Civil szerveződés céljaival, mely magába foglalja azt is hogy ne vonják vissza a lombikkezelések támogatását, írja alá a Nyílt levelünket, melyet a kormánynak szeretnénk elküldeni!
Mindenkinek az a célja hogy ebben az országban ne kevesebb, hanem több baba szülessen! Sajnos nagyon sokunknak csak orvosi segítséggel lehet kisbabája!

http://www.petitiononline.com/IVF2006/
darin
 
 


Sziasztok!

Juci!
Most olvastam a novemberi Babapatikában, hogy az első fél évben a heti 100-350 gramm, a második félévben a heti 100-250 gramm gyarapodás az ideális. Persze ha ettől eltér, még az sem kóros!!! A nagy súllyal született babák nem "híznak" olyan gyorsan, mint a kisebb súlyúak. Bár Máté éppen rácáfol erre! :lol:
Pénz: a férjem mamája azon ritka "példányok" közé tartozik, aki nem fogad el hálapénzt. Igaz, nem is megy ki éjjel-nappal, hétvégén stb. senkihez. Mobilja nincs, az otthoni számát pedig ritkán adja meg. :D De így is dupla annyi gyereke van, mint a többi dokinak :lol:
Ő egy másik kolléganőjét szokta ajánlani, ha valamelyik anyuka állandóan elérhető dokit akar. Ennek a doktornőnek 5000 forint a tarifája.

Most mennem kell, mert odaég a spenótos lasagne, de majd még jövök!

Puszi:

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok lányok!

Na, kezd alábbhagyni a mensim, vagyis most már csak barnázás van, hát, ez most csak 3 nap volt így, ami elég furi, nekem lehet, hogy még gond van bent. De nem baj, majd helyrejön.

Ma voltunk egy kollegánknál, akinek a feleségével együtt várandósdkodtam, 2 hónapos a kislányuk. Hát, elbőgtem magam! :( Sajnos nagyon megviselt. De a párom édes volt, kérdeztem, hogy viseli ilyen jól. Azt mondta, azért, mert tudja, hogy nekünk is ilyen gyönyörűséges lesz nemsokára! :)

Oné, hogy érted azt, hogy nem akarsz befeküdni a kórházba? Miért is kellene? Bambus vagyok? Valamiről lemaradtam volna?! Jaj, már a 37. héten jársz? Tyűűű, hogy szalad az idő!
Nekem is hátrahajló méhem van. Mi ez a méhvasalás? Miért kell azt csinálni?
A táblát majd javítom!

Jaj, Jucikám, olyan drága vagy, amiket leírtál... teljes mértékben igazad van! Alig várom már azt a pici Bóbitát a hasamba.
(Merthogy mi így becéztük a kis drágát!)

Lányok, Ti hisztek benne, hogy az egyszer elvesztett gyermekünk lelke költözik bele a következőbe? Biztos sokan nem hisznek ebben, de én igen. Úgy gondolom, Őt fogjuk visszakapni, csak egészséges testecskében. Legalábbis remélem, hogy végre egészségesben!

Mostanában megint sokat beszélek RÓLA. Gondolom, ez azért van, mert közeledik az idő, amikor újra jöhet a baba!

Juci, szegénykém, nem irigyellek a cici miatt. Kegyetlen lehet! Ha fejed a tejcsit, az is ugyanolyan fájdalmas?

Taliiiiiiiiiiii... igen, tavasszal tényleg jó volna. Remélem, addig mindenki babával jön, ki így, ki úgy, ki már idekint, ki még csak odabent hozza magával. Szerintem várjuk ki, míg Koda szül, és utána. Elvileg Ági is csak júliusra lesz kiírva, úgyhogy a május vége lenne szerintem a legalkalmasabb!

Koda, Rimar!!! 2 hét múlva megyek haza Miskolcra. Koda, mit szólnál hozzá, ha pénteken meglátogatnálak? Rimar, hozzád pedig vasárnap hazafelé ugranék be. Persze nem soká maradnék, max 1 óra!!! Nagyjából úgy 3 körül terveznék odaérni. Mit szólsz hozzá? Tudom, még messze van, de be tudjuk így nagyjából tervezni?

Na, megyek, nincs itthon a férjecském, és takarítást terveztem!
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Már nagyon régen olvasom a levelezéseiteket, de vhogy sosem írtam nektek. Mindenesetre nagyon sok hasznos infót kaptam tőletek. Köszi. Mindenkinek gratulálok a kisbabójához, valóban gyönyörűek! Akik pedig még velem sorstársak, nekik sok-sok erőt és kitartást kívánok!
Magamról annyit, hogy második kisfiamat várom, elvileg jövő hét szombatra vagyok kiírva, de farfekvéses, így jövő csüt-ön megcsászároznak. Emlékszem, hogy beszélgettetek a nyákdugó eltávozásáról. Ez mit is jelent? Ugye nem kell rögtön rohanni a kórházba, csak ha egyéb is történik, mondjuk elfolyna a magzatvíz....
Nem emlékszem, hogy márknál lett vona ilyen, de most azt hiszem eltávozott belőlem ez a bizonyos. Gondolom az lehetett :-)

köszi előre is válaszotokat, puszi

ebin
 
 


Szia Niki!

Nekem anno,amikor a fiam született nem távozott a nyákdugó,de úgy olvastam,hogy a szülés közeledtét jelzi,lehet ez aznap,vagy pár napon belül.Viszont ha nem fordult meg a babád,akkor szerintem hívd fel a dokid,mit szól hozzá.Ha mást nem érzel,én sem szaladnék be a kórházba a helyedben,de tuti rákérdeznék a dokinál. :?

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Ebin,
szerintem azért jó lenne, ha látna doki. Ha a nyákdugó elmegy az már azt jelenti beindult valami:):):)

Juci,
miért aggódsz a baba hízása miatt. Sokat sír két evés közben, rágja az öklét? tudom, azért én már könnyen beszélek, de nem kell idegeskedni rajta. állítólag a heti 15-30 deka teljesen normálisnak mondható. ha betegek, vagy valami új dologra rájönnek (pl.: megfordulnak maguktól, elkezdenek mászni, menni) akkor kevesebbet fognak hízni. Ami a lényeg hat hónapos korukra meg kell duplázniuk a születési súlyukat.
És még valami, tudtommal a babák nyálának van érzéstelenítő hatása is. Azt nem mondták, hogy hagyd szopizás után a levegőn? Szerintem hatásos lenne az is.

Doki,
Főleg ha ismerős. én nem biztos pénzt adnék. Inkább ital, kávé, édesség, saját készítésű dolgok... Mondjuk én nem a pénz adósok közé tartozom:):):)

Titi,
még szép, hogy elsírtad magad!!!!!!! azért nem lehetett könnyű. Le a kalappal, hogy csak sírtál. És igen, a férjednek igaza van, Nektek egy tündéri kis babátok lesz:):):)

Oné,
pocid hogy van???

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Eszti, Zseppy,
köszönöm szépen a segítséget. Persze érzem már egy pár napja a jóslófájásokat, de semmi komoly. Talán ki sem húzzuk csüt-ig :-)

kellemes hétvégét mindenkinek

ebin
 
 


De amiért írtam, Ágiról nem tudtok valamit? Titi, nincs meg a telefonszáma????????

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok,

Zseppy,
édes vagy, hogy aggódsz!!! Itt vagyok, jól vagyok!

Minden rendben. Van egy icurka-picurka petezsákom, jó helyen, jó környezetben! :D
2 hét múlva kell visszamennem, addigra kell már szivecskét is látni! :)
A dokim rettentően aranyos volt, kedves, mosolygós.
Hétfőtől itthon vagyok betegácsiba, nem megyek többet dolgozni! :) Csak MI számítunk, és semmi idegeskedés!


puszi,
jó éjt,
Ági
csné
 
 


MEgnyugodhatok látom :D :D :D

Igen Ági, most csak TI számítotok. Pihenj nagyon sokat !!!!!!!!!!!!

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Egyetértek Zseppyvel, ha már "adni kell" valamit, akkor az ne pénz legyen, hanem valami más. A férjem mamája pl. nagyon örül a gyerekek rajzainak, az általuk készített dolgoknak. Ezeket el szokta fogadni, és ki is teszi őket a rendelőben vagy otthon. De a babaképek is nagyon jók, ezekből is van otthon vagy fél falnyi.

Amit előzőleg írtam: az 5000 forintot persze úgy kell érteni, ha a doktornő vasárnap, vagy ünnepnap, vagy este 10-kor stb. megy ki. Jó ha tudjátok, hogy egy orvosnak a saját körzetén belül kutya kötelessége kimenni egy hívásra, még akkor is, ha csak egy enyhe nátháról van szó! Persze ilyenkor jobban örülnek, ha a rendelőbe megy a páciens. Ha magas lázról, hányásról, stb. van szó, akkor természetes, hogy az ember nem viszi a rendelőbe a gyereket, hanem kihívja az orvost. Minden dokinak a rendelésen kívül van olyan "ideje", amikor hívásra házhoz megy.
Ha valaki körzeten kívüli, akkor kicsit más a helyzet...
Általában az a tendencia, hogy a fiatalabb orvosok szívesen kimennek házhoz bármikor, az idősebbek inkább csak akkor, ha nagyon indokolt.

Bocsánat a kisregényért!

Mindenkinek kellemes vasárnapot kívánok!

Cupicica
cupicica
 
 


Sziasztok csajok!

Látom, Virág ide sem jelentkezett. Már nagyon hiányoljuk a másik topikban is. Régen szinte minden nap bejelentkezett, most meg már olyan régen írt. Bár mondta, hogy nagyon elfoglalt, de már olyan jó kis csapatunk volt, hogy sajnálnám, ha bárki is kilépne közülünk, vagy akár ritkábban is jönne.

Lányok, egyszerűen Babanet függő vagyok, de csakis miattatok!!!

Na, jó tudni, hogy a gyerekorvosnak szokás-e pénzt adni, vagy sem. Szomorú lennék, ha még neki is kellene, hogyha kötelessége kijönni. Pont a múltkor kérdeztem a védőnő barátunkat, hogy a védőnőnek is kellene adnunk? Mire ő azt mondta, hogy ők nem szoktak elfogadni, inkább csak egy csokit, vagy ajándékot, ha az anyuka nagyon meg van vele elégedve. Lányok, világosítsatok fel kérlek benneteket, hogy mi a dolga a védőnőnek és a gyerekorvosnak? Mikor hívjátok az egyiket, mikor a másikat?

Elmúlt! Vége a mensimnek! A párom már be is jelentette, hogy 2 hét múlva lecsap rám, addig gyűjtögeti a kiskatonákat. Mondtam, hogy még nem lehet, de hajthatatlan. Majd meglátjuk!

Na, megyek, ebben a "szép" időben lombtalanítást terveztem, de így nem lehet, csuron víz minden. Valószínűleg kapok a szomszédtól néhány újabb virágot, átmegyünk érte, aztán idebent "kertészkedni" fogok.

Szép napot mindenkinek!
titi_27
 
 


Zseppy, még tőled akartam volna kérdezni, aztán simán elfelejtettem.

Hogy állsz a munkával? Dolgozol? Ha jól emlékszem, írtad, hogy fogsz otthon dolgozni.

És Momo, hogy álltok az építkezéssel?!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma vásárolni, de haza felé összetörték az autónkat:(
Egy szabálytalan, elsőbbséget meg nem adó, elég gyorsan belénk jött.:(
Annyira szomorú vagyok....
Mi jól vagyunk, amúgy..ami fontos, de ez nagyon nem hiányzott.:(

Majd írok még, ha megnyugodtam..:(

Puszika.

Kép
sziszike1000
 
 


Ági
Jaj de örülök, hogy mindent rendben talált a doki. :D
Nagyon rendes tőle, hogy ilyen hamar kiírt és otthon maradhatsz. A főnöködet tojd le most ti vagytok a fontosak, nem érdekes mit gondol.
Boldog hátralévő 8 hónapot.

Titi
Nem baj ha csak 3 nap volt a mensi. Irtad, hogy sokkal erősebb mint máskor így biztosan minden oké.
Szerintem a párodat hagyd csak próbálkozni, ha nem álsz rá készen akkor úgy sem lesz baba belőle, ha mégis akkor pedig lehet örülni a gyors sikernek. :lol:

Anubias
Jaj de jó, hogy a hőd még mindig fennt van, remélem ez jót jelent.
Barnázás van még?
Egyébként az egyik ismerősömnek az első 3 hóban ugyanúgy megjött mind a két terhessége alatt. A barnázás nem biztos hogy rosszat jelent.

Zseppy
Veletek mi újság? Dolgozol még?
Mindenkinek írogatsz, de magatokról nem beszélsz, remélem ez azt jelenti, hogy minden oké. :)

Ebin
A nyákdugó távozása már azt jelenti beindultak a dolgok, és egy héten belül baba lehet. Szerintem is hívd fel a dokidat, ő majd eldönti, hogy hogyan tovább.

Cupi
De jó neked, hogy így képben vagy az ilyen dokis dolgokról. Nagy kincs egy ilyen nagyi. :D

Virág
Hol vagy? Hiányzol, mi a helyzet veled? Annyira próbálkoztok hogy nem jut időd benézni?

Képzeljétek beraktam a sütőtököt a sütőbe ebéd után és arra keltem, hogy kicsit kozmás szaga van a tetejét jól megégettem.Úgy döntöttem, nem fogom kidobni, mert nagyon készültem rá, csak lekaparom a tetejét. :cry: Remélem ehető lesz.
Ma tiszta pihis nap van, nem csináltam semmit csak egy adag ruhát tettem be a mosógépbe ezzel ki is merült minden itthoni teendőm.
Az idő is olyan ramaty nincs is kedvem igazán semmihez, így itt gubbasztunk mindanyian a lakásban.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Bocs,hogy nem jovok,plane nem a szulestortenettel,de nem megy.

Titi!

Teljesen normalis hogy elsirtad magad,de most mar neked is hamarosan lesz egy picurkad,hidd el!! :!: :!: :!:
Epitkezes sehogy...vagyis varom az arajanlatokat...egy mar van,a masik ketto nem jelentkezett meg.EN meg meg nem jtottam el odaig,hogy fel is hivjam oket.Talan holnap.

Sziszike!
Sajnalom a kocsitorest,de a lenyeg tenyleg az,hogy veletek nem tortent semmi baj.

Agi!

AKkor most mar nyugodtan gratulalhatok!Es hogy otthon lehetsz...az szuper,akkor csak magaddal torodhetsz es a picikevel. :lol:
One!

Enis bevertem a pocakomat ketszer egy eles sarokba es hala az egnek nem lett semmi baj.Biztosan midnen oke!
Na,kit hagyok ki...szinte mindenkit!

Jonnek,irnek,de huzosak a napok egy kicsit igy tok egyedul...es bevallom,rengeteget bogok..plane mikor Mishal is bog..akkor rendszerint egyutt sirunk. :cry:

ANnyira gyorsan valtozik masallah,mar nem akar nappal aludni nagyon...es az ebrenlet egy reszet sirassal tolti. :lol:
De amugy nagyon edi,imadom es valahanyszor ranezek a ferjemet latom benne,csak piciben...Minime-nek is becezem neha.Olyan kis okosan tud nezni.
Ja,ferjem mar latta...DHL-lel kuldtem neki egy csomo kepet.

Juci!

Majd hivlak,...isten bizony...csak ugy elszalad a nap! :lol:

Puszi mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok,

Bufo,
köszönöm, hogy írtál. Az tuti, hogy legkésőbb csüt-ön már találkozom a manóval, mert akkora ütemeztük a császárt. csakhát ugye lehet, hogy ő hamarabb szeretne velem találkozni :-) És most látom a te kisfiad is Áron. Mi is ezt a nevet választottuk :-)

niki

ebin
 
 


Bufo, jók is az ilyen semmit nem teszem napok. Néha kell az. Ma én is elszúrtam a tésztafelfújtam, jól megsült a teteje, de azért jó lesz az így.

Momo, légyszi-légyszi tegyél fel nekünk is fotókat a piciről!!! Már olyan kíváncsi vagyok!!!

Virág írt nekünk odaát, hogy lassan már fog tudni jönni, csak nagyon elfoglalt, vendégeik voltak, és nem ért rá. De ígérte magát holnaptól!!!

Sziszi, néha jöhetnél tényleg beszámolni, meg beszélgetni velünk, mert mindig csak 1-1 mondattal jösz! Elhiszem, hogy nem érsz rá, de látod, többek már babáznak is, és mégis tudnak időt szakítani ránk. Néha olyan érzésem van, mintha nem is érdekelnénk. Bocsi, ha megbántalak ezzel, ne haragudj, de így érzem. Na, lehet, hogy ezért leszedik a lányok a fejem.

Lányok, én egyre jobban úgy érzem, hogy el kezdünk próbálkozni ebben a hónapban. Végülis tényleg úgy lesz, ahogy annak lennie kell, ha a testem készen áll, lesz baba, ha nem, hát tolódik egy kicsit. De a párom nagyon akarja már, hogy próbálkozzunk! Én is, csak én azért be akartam tartani azt a 3 ciklust. Na, de majd meglátjuk. Tudjátok... Ember tervez, Isten végez.

Jó éjt mindenkinek!!! Holnap valószínűleg csak délután fogok tudni jönni, mert reggel egy kollegámmal tárgyaláson kezdünk reggel, és ki tudja, mikor végzünk.

Puszi mindenkinek!
titi_27
 
 


Szep jo reggelt! 8)

Titi vagy Agi!

Ha megtennetek,hogy megirna valamelyikotok az email cimeteket es akkor ha talan tudnek kuldeni kepeket ...es ha megtennetek,hogy felteszitek.
Mert kicsinyito programom nuku. :cry:
Koszi elore is!

Megyek visszafekszek mert 5 ota fajt a pocakja es csak most aludt vissza.

Puszi mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Már jobban vagyok, azt hiszem beletörődtem..:(

Titi: mindig olvasgatlak titeket, de mindig van kedvem és időm írni is..:( Mostanság egy rohanás az életem is, de azt hiszem hamarosan nyugodtabb szakasz jön..
Anna előtt, ahol dolgoztam a terhességem miatt kirúgtak, majd bepereltem őket, végül 2005. május 31el felbontottuk a munkaviszonyomat közös meegyezéssel.. mindezt már novemberben..szóval visszamenőleg, így igényelhettem Gyedet.

Most megint gondot okoz ez a cég, hogy ilyenek.:( Visszamenőleg kellene 180 napnak meglennie..azt mondták 2005ben van ugye 5hónapom, de kell még 1hónapra munkaviszonyt létesítenem, így elmenetem munkanélkülire, ahol közölték csak 2005 jan-tól számít a munkaviszonyba bele a vállalkozói, a TB kiskönyvem javíttasam át, szerezzek be még igazolásokat, papírokat..
Nagyon hosszú lenne, így most csak a lényeget: lemondtam a Gyedet, párommal megigényelttem a Gyest, arra az 1hónapra, majd igényletem munkanélkülit is.
1hónapom van minden papírt beszerezni..:(
Rohangálok minden felé, még 2hét maradt és a várakozás..remélem sikerül ezis, mert ezen múlik Gyást vagy Gyest kapok.

Szóval velem mostanság ilyenek vannak.

Puszi és igérem gyakrabban jövök..

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok,

Én jól vagyok, megvagyok... pihizek! :)

Lányok, emlékszik valaki a terhessége elején olyanra, hogy szurkált a hasa? Nem kifejezetten fáj, hanem inkább beleszurkál... Annyira félek tőle,hogy elveszítem, hogy az már szinte beteges! :cry:

Momo,
legfőképpen miattad irok. Várom a képeket a köv. mail cimre: csjagnes@gmail.com
Küld, kicsinyítem, és már rakom is fel, hogy mindenki láthassa!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Juci, elméletileg a délelőttjeim szabadok, mehetek egyedül is, ha azt tudjuk összehozni könnyebben! :D

Annyira irigykedek, hogy már babáztok... És soxor olyan rossz, mert nem tudok a történéseitekhez hozzászólni :( Vivi annyira rég volt kicsi, hogy szinte semmire nem emlékszem már...

És én is annyira örülnék egy újabb találkozónak!!! :) Jó lenne ezeket a csöppségeket látni, akiknek a pocakos fejlődésüket végigkisértük :)

Megyek, azt hiszem kicsit dvd-zek :roll:

puszi,
Ági
csné
 
 


Sziasztok lányok!

Na, csak gyorsan jövök, aztán indulunk Bicskére a kollegámmal.

Ági, csak pihizz sokat-sokat!!! Nyugi, tényleg semmi baj nem történhet a Te pici babáddal! Ezt már odafent így tervezték fel. Nekem is szúrkált annak idején a hasam!

Jézusom, Sziszi, hát nem irigyellek emiatt a sok intézkedés miatt! Remélem, sikerül elintézni a Gyást, tényleg nem mindegy!

Momo, én is szívesen segítek a képekben, ha gondolod. lehner.krisztina@freemail.hu. De én csak délután leszek legközelebb

Szép napot lányok!
titi_27
 
 


sziasztok!még élek ám csak itt voltak öcsémék multhéten azért nem tudtam irni nektek!egyfolytába csavarogtunk!

momo de gyönyörü babád van!olyan szép föleg a szeme,azzal el is csábitott egyböl:)

ági ne aggodj nem lesz mostmár semmi gond ha ez a babyke jönni akart ennyire hogy egy alkalommal sikerült akkor biztos minden rendbe lesz!

koda fantasztikus csaj vagy nagyon cuki ez a kisruha!ügyi vagy!

juci huh esztibaba tök édi!amugy meg szerintem tiszta apukája:)

sziszike sajnálom hogy összetörték a kocsitokat!hülye barmok nem tudnak figyelni?!

cupi de jo hogy mostanéba többször jössz!örülök neki!babokád hogy van?

bufo szegény fiaid biztos megijedtek mikor ez a baleset volt!még jo hogy nem lett baja a picinek!gondolom a pofon hirtelen felindulásbol volt de utánna bizti megbántad mert véletlen volt az egész!

rimar cickod jobban van?

gyöngyi huh lassan itt az idöd:)de jooo!

anita sajnálom hogy mindig van valami ami miatt idegeskedned kell de hát egy szalon csak nem zavarja a lakokat nem discot nyitsz!

bocs ha kihagytam valakit hirtelen ennyit tudtam irni!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziszi
Nagyon szerencsések vagytok, hogy minden sérülés nélkül megúsztátok a balesetet.
Remélem sikerül elintézned a papírokat, mert tényleg nem mindegy mennyi pénz fogsz kapni, pláne nem 3 gyerekkel. Kívánom minden simán menjen és még beleféren az időbe mindent elintézni.

Ebin
Ne félj a császártól nem olyan szörnyű, mint ahogy bezengik a különböző fórumokon. Nekem mind a kettő csaszi volt és kibírtam.
Csütörtökig már nincs sok idő élvezd ki ezt a kis hátralévő időt. Pihenj sokat vagy amennyit tudsz, mert utánna nem igen van rá lehetőség. :lol:
Hol fogsz szülni?

Momo
Nagyon édes a kis Mishal. :D
Mennyi haja van neki is. Itt mindenki babája sok hajú csak mi vagyunk ilyen kopasz fejjel megáldva.
Na mit szólt a papa az ő kicsi fiához?
A sírás miatt ne legyél kiakadva, nyugodtan engedj az érzéseidnek hidd el jobban fogod érezni magadat utánna. Én azon csodálkoznék, ha nem így éreznél ahogy most, hiszen az életednek egyik csodás szakaszában egyedül vagy és pont az nincs melletted aki sokat jelent számodra.Mindennel egyedül kell megbírkóznod és ez nem könnyű.

Ági
Jó ez az édes semmittevés ugye?
Nekem is szurkált a hasam mind a két terhességem elején, ne félj ez normális.
Próbálj meg pozitívabban hozzáállni a babához, hidd el nem ismétlődik meg még egyszer. A dokid is jobban figyel rád . Az a legfontosabb, hogy a lelkedben ne legyen félelem ezzel segíted a picurt a legjobban. Hajrá foglald el magad valami izgalmassal és tered el a figyelmedet minden rossz gondolatról..

Juci
Hogy vagy, gyógyulgat a cicid?
Eszter hasfájása megvan még?

Titi
Szerintem hajrá nyugodtan próbálkozzatok, ahogy a férjed tervezi. Különben is 2 hét múlva december lesz. :wink:

Anubias
Mi a helyzet, barnázás megszünt?
Tesztet mikor csinálsz?

Virág
Na végre újra itt vagy. Már hiányoltunk nagyon.
Különben is nem lehet így tesót gyártani Nimródkának ha ennyien lebzselnek körülöttetek.
Jó a viccet félretéve azért gondolom örültél neki, hogy láthatod a tesódékat, mert nem gyakran van ilyen.

Nálunk dögrovás van. A család fele (férjem, Dávid) hasmenésben szenved. Egymást váltják a wc-n. Remélem én nem kapom el, nem tenne jót nekem. A kicsi bízom benne védve van az anyatej miatt.
Ma voltunk csípő uh-on Áronnal és mindent rendben találtak. Csak 3 baba volt előttünk így jó gyorsan végeztünk. Ez ritka, mert mindig annyian vannak, hogy órákat kell várni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Virág!
Köszönöm az érdeklődést, Máté nagyon jól van, nyugodt kisbaba, szépen gyarapszik. Igazán nagyon szerencsések vagyunk.

Momo!
Nagyon aranyos a kisfiad!!!

Bufo!
Ne aggódj a hasmenés miatt; ha véletlenül elkapnád (remélem nem!!!), Áronnak akkor sem lesz semmi baja, nyugodtan szoptasd. Két hete nekem is egyik éjszaka alul-felül kijött minden, éjfél és reggel 6 között 10 percenként mentem a WC-re hol ezért, hol azért, sőt volt, amikor gyakorlatilag egyszerre jött! :lol: Addig nem mertem szoptatni, amíg nem beszéltem a férjem mamájával, aki megnyugtatott, hogy mindig lehet szoptatni (lázasan is!), kivéve, ha olyan antibiotikumot kap az ember, ami nem jó a babának. Azért szokták csak azt javasolni az orvosok, hogy a beteg kismama ne szoptasson, hogy ne gyengüljön le még jobban. De ha úgy érzi az ember lánya, hogy bírja, akkor nyugodtan lehet. :wink:

Ági!
Nekem is "szurkált" a hasam a terhesség elején. A védőnőm azt mondta, hogy a méhszalagok nyúlását érzem. Valószínűleg ez lehet nálad is. De ha jobban megnyugtat, kérdezd meg a védőnőt vagy az orvosodat!

Cupicica
cupicica
 
 


Juci!

Nagyon szepen koszonom!

Titi,Agi!

Legkozelebb majd nektek kuldom kicsinyitesre ha nem zavar,jo???

Bocsi,nem tudok irni,eleg huzos napom volt,megyek vegre lezuhanyzok!

Szep estet es szep almokat mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Momo!

Nagyon szép a kisfiad.Gratulálok hozzá,egy kis csoda. :D Nekem is küldhetsz fotót lekicsinyíteni. :wink:

Lányok,én teszteltem ma,igaz ,nem reggeli hanem esti pisiből,és a peteérés utáni 8.napon,de tök negatívat. :cry: Görcsölgetek és a barnázásom elmúlt.Két napig tartott,a hőm magas :roll:

Minden babának,és mamának millió puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Ági!
Igen, nekem is volt hasszúrkálás a terhességem elején.Nyugodj meg, teljesen normális!

Momo!
De jó, hogy küldtél képeket!
Olyan aranyosak vagytok!És a picúr!Gyönyörű kis gyerek! :D :D :D

Virág!
De jó, hogy jelentkeztél!Már hiányoztál!Kösz a kérdést, a cicim rendbejött.Most épp azon mesterkedek hogy felszaporítsam a tejcsit.A babónak elég, de szeretnék eltenni fagyasztóba egy pár adagot,Úgyhogy most minden szopi után fejek.

Bufo!
Ez az Uh hogy működik?A doki küld el rá?Vagy nekem kell vinnem?

Juci?
Cicihelyzet?

rimar
rimar
 
 


Rimar
A gyerekorvos ad beutalót az ortopédiára és utánna onnan küldenek tovább az uh-ra Ez a gyakoribb verzió.
Minket a kórházból már ortopédiai beutalóval engedtek haza. Oda 6 hetes korban mentünk és onnan küldtek tovább az uh-ra aminek az eredményével vissza kell menni.
Szerintem te a gyerekdokit nyaggasd érte.
Becsüllek érte, hogy még képes vagy fejni. Sajnos én e téren rendkívül lusta vagyok, egy db tejcsi sincs lefagyasztva. Dávidnál volt vagy 5 zacsi, de azt is mindet ki kellet dobnom mert fél évet lehet tárolni és nekem csak utánna jutott eszembe, így most nem erőlködök.l

Cupi
Köszi az infót. A szoptatást nem hagytam volna abba, inkább attól tartok, hogy a tej megcsappan ha elkapom ezt a nyavaját.
Ugye a fejés nem az erősségem, ahogy az előbb írtam Rimarnak is.

Anubias
Nehogy elkeseredj a teszt miatt, még van egy heted nem? Csak 19-én nem kellene megjönnie. A másik ez még csak az első éles hónapotok. Jó persze az ember megőszül az utolsó héten mielőtt megjönne, hogy akkor most sikerült vagy nem, de hidd el sokkal hamarabb megy ha lazábban veszed. Tereld el a gondolataidat ha sikerülmert egyre csak idegesebb leszel ami nem éppen kedvező.

Szegény Dávidom olyan hősiesen tűri ezt a sok wc-re járást. Nagyon sajnálom amikor hallom nyögni és erőlködni a kaki közben és alig jön ki valami. Remélem hamar rendbe jön. Teljesen le van nyugodva ül és mesét néz. Azért ezt élvezem, de nem ilyen áron.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Kép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Hátha valakit érdekel!
AQUANATAL
VÁRANDÓS KISMAMÁK VIZI MOZGÁSFORMÁJA

Kapcsolatot teremthetsz a,
babáddal

Megtapasztalhatod a
női kör energiáját

Kiméli a gerincet,

Jóga, hastánc, torna relaxáció, meditácó, delfin és bálna
hangok elemeit tartalmazza

Csökkenti az
ödémát és
vérnyomást

Vajúdáshoz,
Szüléshez
nélkülözhetetlen légzési és relaxációs technikákat
sajátíthatsz el

Szülés után tested hamarabb
visszanyeri rugalmasságát

Első alkalom fél áron

Helyszín: KLEOPÁTRA HÁZ, XIII. GOGOL UTCA 5-7
Időpont: HÉTFŐ:12:00-13:00 Csütörtök:17:00-18:00
Ára: 2200ft/alkalom, az első részvétel fél áron

Helyszin: KÖSZI(KŐBÁNYAI SZABADIDŐ KÖSZPONT) X. ELŐD UTCA 1
Időpont: KEDDEN 17:00-18:00
Ára: 1800ft/alkalom, az első részvétel fél áron
tik-tak
 
 


Lányok, képzeljétek, szilveszterkor utazunk Sopronba!!! Még sosem szilvesztereztem sehol, mindig csak itthon vagy a családdal, ez olyan fura lesz. Lesz szauna, meg fitnessterem is. Vajon tudom-e majd használni őket?! De jó lenne akkor tesztelni egy pozitívat, és meglepni vele a páromat! Jaj, de izgiii!!!

Bufokám, hogy van a család?! Remélem, nem "sikerült" elkapni tőlük a hasmenést!!!
Ari vagy, tényleg mindjárt december, csak tudod, nekem előtte szükségem volna még egy mensire. De hogy lesz ebből így szilveszterkor meglepi teszt?!

MOMOOOOOOOOOO!!! Jaj, de szégyenlem magam, hogy nem írtam... csodaaaaaaaaaszééééééééép kisfiad van!!!!!!!!! És olyan nagy már! :) Természetsen bármikor szívesen segítek feltenni a képet, csak küldd!!!

Ügyi vagy, hogy képes vagy fejni a tejet még szopi után, tényleg ahogy írja Bufo is, nem lehet könnyű. De ha netán szükség lenne rá... reméljük, nem lesz! Bár inkább jó sokáig egyen anyatejet, de úgy, hogy legyen is neked!

Ancsi, olyan régen jelentkeztél!!!!!!!

Lányok, egyre ritkábban vagytok! Megváltozott minden!!! Gondolom, az egész napotok a baba körül mozog. Tudjátok, azért olyan jó, hogy összehoztuk azt a másik topikot is, muszáj megvitatni hasonlóan babára áhítozó lányokkal a helyzetet. Aztán persze ha meg lesz a baba, biztos itt is többet leszek! És akkor majd adtok jó sok tanácsot!!!! :):):)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,

Köszi, hogy kicsit megnyugtattatok a hasszurkálással!!! Ma már sokkal jobban éreztem magam! :)

Jaj, dicsekedni jöttem!!!!
Ma a legdögösebb csajszi kezét, lábát fogdostam! :roll:

Juci,
csak hogy tudd, minta levéve!!! Apa jól megfigyelte dudort, úgyhogy ennél lejjebb nem adjuk!
Bemutatta mindenét a kiscsaj 1 órában, volt kaki, mosoly, duma, sírás, alvás... :) Egyszerűen fantasztikus!!!
Köszi, hogy láthattuk!

Momo,
Csodálatos a te fiad is! Nagyon gyönyörű kis pofija van! :)

Puszi, megyek a lánykámhoz
Ági
csné
 
 


Jaj, Ági, de irigyellek!!!

Híreket hoztam MESIről!!!! Biztosan nem haragszik, de beszúrom amiket írt!

"Jaj, de jó hírekkel jössz! Gratulálok Áginak! Szerintem sem lesz semmi baj velük, megérdemlik már nagyon ezt a babát.

Nálam semmi hír nincs, várom a hormonvizsgálat eredményét. Ma délután telefonálok miatta. Ha lesz valami bejelenteni-valóm, úgyis megosztom veletek.......

..... Koda hogy van? Mondtad, hogy vérzik. Rendben vannak? Csak ő meg Gyöngyi pocakosak?

Nektek nagyon-nagyon drukkolok. Ha Te úgy érzed, várni kell még egy hónapot, szerintem várjatok. Így Te is nyugodtabban tudsz majd nekivágni egy következő terhességnek.

Még 1x nagy gratula Áginak, és nyugodjon meg!! Most az a fontos, hogy nyugodt legyen, nem szabad idegeskednie!

Mesi"

KépKép
titi_27
 
 


Titi
De jó szilveszteri utazás! :D
Biztosan nagyon jól fogjátok érezni magatokat, és hát rátok is fér egy kis kikapcsolódás. Ki tudja lehet, hogy ez lesz az utolsó baba nélküli szilveszter.
Hála az égnek én eddig nem kaptam el ezt a hasmenős dolgot. Dávid is sokkal jobban van, ma még csak 3 kaki volt.
Sajnos osztom a véleményedet, hogy nagyon kihalt a topik. Remélem nemsokára újra több iromány lesz, és ti is minnél hamarabb csatlakoztok újra babával a pocakban.
Ha beszéllsz Mesivel akkor puszilom és minden jót kívánok neki. Remélem nem lesz rossz a hormoneredménye.
Ha lehet újra küldenék néhány képet és szeretném ha feltennéd.

Ági
Jaj irigykedem én is úgy megnézném a kis dudort. Tudom nekem itt van az enyém, de hát tudod más egy lány.
Remélem jól vagy és élvezed a semmittevést.

Lányok Gyöngyi nem jelentkezett vagy két napja csak nem baba van?

Anyósomnak névnapja lesz és fogalmam sincs mit lehetne venni neki. Ha tudtok adjatok már ötletet, mert én teljesen tanácstalan vagyok.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocs,hogy ritkán írok,de még mindig nincs becsületes internetünk.

Beszéltem a dokival,de nem tudok újat mondani.Azt mondta várjuk meg a jövőheti uh eredményét,akkor kiderül valóban mióma van,vagy csak a méhfal összehúzódott.
Sajnos ma este valamilyen barna nyálkás izé(bocs) jött ki belőlem,így valószínű,hogy már holnap találkozom a doki bácsival.

Remélem a többi kismama jól van és elkerülnek titeket ezek a negatív élmények!
A babák gyönyörűek,gratulálok!

Mona
monaszisza
 
 


Bufokám, holnap ígérem felteszem a képeket, ne hari, csak itthonról egyszerűen nem tudom... a párom alig enged ide.

Most is csak azért jöttem, mert Gyöngyi felhívott!!! Nem tudott jönni, mert elromlott a gépük, most pedig a netük nem jó, de holnapra már ígéri magát. Aranyos, hogy jelentkezett, gondolta, hogy hiányolni fogjuk. Úgyhogy még egyben vannak!!!!! :)

Jaj, Mona, ezt mit jelent? Mármint hogy a méhfal összehúzódik? Jézusom, ugye nincs semmi gond? Mesélj majd ha túl leszel a dokilátogatáson!!! Légyszi-légyszi!!!

Lányok, holnap jövök!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Tegnap megcsináltattam a jogsim és a személyimet is..:)
Max. 1hét és kézhez is kapom..

Tegnap hívott az építtető és megyünk hétfőn a csatlakozókat megbeszélni, mit és hova akarunk.(meleg-hideg víznek, áramnak..stb.)
Már a belső munkálatok vannak csak hátra!

Tegnap volt itt a biztosítótól-kárfelmérő az autónkhoz..totálkár.:(
Hát nem számítottam erre...
Meglátjuk még i lesz, még szerencse, hogy vettük a másik autót, így van mivel járnunk, addigis, amíg megoldódik a helyzet.

A héten kellene mennem CTG-re és vér-vizelet vételre, de még csak ma megyek bejentkezni, mert telefonon nem tudom elérni őket..

Alig várom, hogy saját otthonunk legyen..jó lenne, ha még idén átadnák-talán, ha idén vennénk fel hitelt is jobban járnánk, bár, így ezt előre nem lehet még tudni.

Mostanság Anna is szinte minden éjjel felkell és nem enged el magától, sztem rosszat álmodhat ilyenkor..csak annyi kell neki, hogy mellette legyek.

Remélem, ha megszületik Zsebi-már nem 2(3)gyerekhez kell felkellnem! Bár mi anyák csodálatra méltó, honnan vesszük ezt a sok energiát..de megoldjuk. :wink:

Puszi: Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Még a volt cégem mindig nem küldte el a TB kiskönyvemet, pedig már csak 1hetem van, hogy minden papírt bemutassak!
Ma felhívom őket..2hete semmi válasz tőlük.:(

Jhéten kell mennem a munkanélküli hivatalba, bemutatni a papírokat...igyekszem, hogy addigra minden egyben legyen..igaz, nem mindegy, mennyit kapunk 3gyerkőc mellett-ezért is járok mindennek utánna.
Zsebi baba, állandóan mozog, nagy eleven, szinte egész nap jelzi, anya itt vagyok és jól vagyok!:)

Dokimat kérdeztem, hogy lesz-e még UH, mert, úgy megnéztem volna még a picurt, de azt mondta, ha ilyen jól érezni, hogy befrdult, már nem csinálunk..:(

Titi: Szilveszteri utazás?? Biztos nagyon jó lesz.:) Kényeztessd magadat, biztos nagy élmény lesz! Ugye és az se kizárt, hogy babóka is útra kél.:)
Én sem voltam még Szilveszterkor utazni..azt hiszem idén másfajta pihenésünk lesz megint.:)

Puszi: Sziszi.





Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok lányok!

Jaj, Bufokám, úgy szégyenlem magam, de otthon letöltöttem a képet, és elfelejtettem beküldeni magamhoz az irodába, így csak otthon vannak meg a képek. Nem tennéd meg, hogy átküldöd még egyszer? És akkor felteszem neked nagyon-nagyon szívesen még ma!!!

Sziszi, szörnyű ez az autó dolog, ami történt veletek. Még jó, hogy tényleg van másik! És ez a sok utánajárás a TB miatt, szörnyű, hogy nagy hassal még neked kell rohangálnod. Persze mindent meg kell tenni tényleg azért, hogy jobb pénzt kapjon az ember!

Szilveszter... tényleg remélem, hogy addigra már a baba is úton lesz. Szeretném meglepni vele a páromat. Akár a szilveszteri buliban! :) Húúú, milyen nagy ajándék volna!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Mi is itt vagyunk ám!!! Nem fog kihalni a topik! :lol:

Kedden bevittük Mátét a suliba (mami+papi "dolgozója"), nagyon élvezte, hogy kézről-kézre járt, mosolygott, sikongatott. Csak abból lehetett észrevenni, hogy mégis idegen helyen van, hogy eggyel több szopit igényelt. Bevittük a férjem osztályába is őt, ami nagyon mókásra sikeredett, mert éppen szopi után voltunk, Máté a papája vállán büfizett; a férjem pedig "szigorú tanárember", és most a "gyerekei" több pelenkával körülbástyázva "csodálhatták meg" őt, ami elég szokatlan lehetett nekik. :lol:

Tegnap elég "nyűgis" napunk volt, talán a frontot érezhette a baba. Nektek nem volt hasonló tapasztalatotok? Máté nagyon nehezen tudott elaludni napközben; látszott rajta, hogy nagyon álmos, de mégsem ment az elalvás, pedig mindenféle pozíciót és segédeszközt (cumi :lol: ) kipróbáltunk. Végül a séta segített rajta. Este 10-kor pedig nagyon hamar mély álomba zuhant, még arról is megfeledkezett, hogy 1 óránál tovább nem szeret a hátán aludni! :lol: Én meg mint egy hülye, többször is belopóztam hozzá, azt hittem megfulladt, vagy valami baja van, hogy nem "nyöszköl": tegyem hasra. :wink: Végül fél háromkor jelzett: elég volt a háton fekvésből, tessék hasra fordítani!

Sziszi!
Remélem sikerül mindent elintézned, mielőtt a baba megérkezik! Nem lehet könnyű a pihenésre koncentrálni, amikor ennyi nyavalyával kell megküzdeni.
A zuglói okmányirodában intézted a papírjaidat? Én már ott nem próbálkozom, nagyon zsúfolt és az internetes jelentkezés sem akar működni. A VII. kerületi iroda viszont nagyon szuper. Sajnos a lakcímkártyámat kénytelen leszek Zuglóban intézni...
Lehet hogy már írtad - akkor bocs! -, merre fogtok költözni?

Titi!
Nagyon jó lesz a szilveszteri utazás, meglátod! Próbáljatok meg színházjegyet szerezni (esetleg Juci tud segíteni?); mi az elmúlt három évben mindig más vidéki városban szilvesztereztünk, és mindig mentünk az esti előadásra. Tavaly Szegeden vacsora és tánc is volt.
A szaunát talán érdemes lenne kihagyni, a meleg vízben "áztathatod" magad, csak ne túl hosszan!

Bufo!
Ha még aktuális: a férjed mamájának csináltass fotókat az unokákról, vagy jövő évi naptárt, bögrét stb. Nálunk a nagyszülők mindennek örülnek, ami Mátéval kapcsolatos, igaz, mindkét vonalon első unoka... (Bár hamarosan lesz konkurencia: a sógoromék áprilisra ikreket várnak, tegnap kiderült, hogy egy fiút és egy LÁNYt!!!)
Esetleg színházjegy? Ha szereti a könnyű műfajt, a Csókos asszonyt tudnám ajánlani a Tháliában. Most mutatták be, és szerintem nagyon jó!!! Telis-teli régi Zerkovitz-slágerekkel...
Nálunk még a romantikus filmek is be szoktak válni (DVD vagy kazi), illetve könyvek minden mennyiségben.

Juci!
Sajnállak a "családtagok" miatt, lehetnének egy kicsit megértőbbek!!!
Igazad van, használd ki az alváslehetőségeket, mert az nem jó, ha teljesen kimerülsz!

Hirtelen ennyit tudtam írni (csak hogy ki ne haljon a topik! :lol: :lol: :lol: ), ha tudok, akkor még jövök!

Puszi mindenkinek!

Cupicica
cupicica
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: