Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Nóra
Jaajj de szuper...mi megmondtuk!! :lol: :lol: :lol:
Gratula a kis kukishoz!!!!Nevet választottatok már neki???

Csillag
Tanácsokat nem tudok adni...de hogy felhoztad a témát kicsit elgondolkodtam ezen a szülés dolgon....+járok kismamatornára és még nagyon a légzések se mennek(jó eddig 2* voltam :roll: )....azzal vigaztalom magam h vhogy úgy is kijönn.Itt a neten csomó szüléstörit olvastam és az az igaszság h ,ok a fájdalmat nem várom,,de azt a befelé fordulást+ösztönből jönn az egész, és utána meglátom a babámat na azt nagyon.Számomra csalódás lenne ha csasziznának,de nagyon nem élem bele magam mert állt. azok a dolgok nem jönnek be amit nagyon akarunk! :)

Ezo
A 14 dpo-t tanácsos megvárni,akkor már tuti kimutatja! :wink:

Kavicska
Én is ettől féltem....titkon azért reménykedtem hátha :?
Kellemes pihenést a hétvégére! :)

Mamint
Sajnálom,,de a kezedbe van a gyógyszer...segiteni fog!!! :wink: :)

Rejo
Hurrá képek! :D Nagyon édes Johanna, és ez a fekete hajzuhatag :D

Csakegy
Orrvérzés ill. dugulás normális ilyenkor..az elején nekem is vérzet,most jelenleg fuldoklok... nem kapok levegőt!

Cici növekedés :shock: ..szörnyű h mekkorák lettek..80/c----90/d..ráadásul szét is pattogtak,,tiszta csíkos,pedig kentem őket! :?

ESPERO
MOST MÁR TESSÉK JELENTKEZNI!!!!!!!!!!


Pussz
Vendég
 


Gabika! Kép Kép Kép Kép Kép

Jó élet! Már a 24-ik hetedet is betöltötted :?: :shock: :?: :D :D Ennyire telik az idő??? :shock:
Öregszünk csajok :? :lol: :lol:


Babancs!Kép Kép Kép
Lesz havi! Remélem. :lol:

Csókica :)

Jóccakát!

30 cn.
Vendég
 


Kavicska :)

Ne is mond....néha, még én sem hiszem ám el! :shock: :lol:

Andika,Pimó
Küldtem privit! :)
Vendég
 

 
 

Kandi!! Köszi a 3. cn-t. Pont most akartam írni neked :)
dimet
 
 


Johanna gyönyörűűűűűűűűű!
Tesztjeim negák sorra!!!!
Dimet!Kavicska szólt....ezért tudtam!!!
Na pusza!
Szép napot!
Ma van a fiam nagy napja.....innentől,már nagy fiú teljesen......8,az már ,olyan sok! Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandika!!!!


Boldog szülinapot kívánok Nátán fiacskádnak!!!!

Jó melózást, babázást, babavárást, meg minden egyebet - ki amit éppen csinál- mindenkinek!!! Kép

Jók legyetek! Kép Kép Kép Kép

Kincsecske!
Nem vagy mostanában!!! :(
Gondolom szomorú vagy! :(

Kavics
(31 cn.)
Vendég
 


Csillagfény!

Majd légyszi számolj be a kórházlátogatásodról (lehet pü is), mert én is ott fogok szülni, de nem tudok elmenni a tanfolyamra... Eldöntöttem, hogy ha CTG-re kezdek járni, felhívom a tanfolyamot tartó szülésznőt, és a legfontosabb kérdéseimet felteszem neki...
Legalább 4x el kell menni a nőgyógyászhoz, ez kell a GYED-hez, de azért a kiskönyvedet se dobd ki, mert tőlem pl. az első szülés után arról kért fénymásolatot az OEP a terhességi gyermegágyi segélyhez... És jó lesz még arra is, hogy ha majd a másodikat várod, összehasonlítsd a kettőt... :)

Rejó!
Gyönyörű a kislányod...

Andi!
Boldog szülinapot a fiadnak :)

Mellek: az enyémek nem nőnek tovább (csak annyira erősítettek bele, hogy most már hordhatnék A kosarasat, ha nagyon akarnék :)), ellenben enyhe (elő)tejtermelődést figyeltem meg, aminek örülök, mert első alkalommal 1 hétig kellett várnom a szoptatásra... A védőnő szerint "emlékezik" a testem :) Egyébként ő is a rendes védőnők közé tartozik, már csak egyszer fogunk találkozni, hogy megbeszéljük a kórházi dolgokat, mert szerinte a végén úgyis annyira elfoglalnak bennünket az egyéb teendők, hogy sem kedvünk, sem időnk nem lesz a védőnőre.
(Már elővettem a táskát, de még nem volt időm bepakolni... Nagyon várom a 36. hetet, mert akkor már nem lesz koraszülött...)

Vöcsök
vöcsök
 
 


kandi!!! Boldog szülinapot a gyerkőcnek!! Neked meg kitartást a mai zsúrhoz, tortaevéshez :)
dimet
 
 


Kandika !
Boldog születésnapot kívánok Natinak !!
(képzelj ide egy tortácskát 8 szál gyertyával :wink: )

Rejo, Johanna gyönyörű hajasbaba. Nekem nagyon bejön a kék takaró (látszik rajta mennyire puha) :wink:
mniki
 
 


egy kis vidám reggeli olvasnivaló :D
1163058169.42.doc
dimet
 
 


Nekem is vérzik az orrom csajok. És éjjel be is dugul. Ez tök jó, akkor ez nem a múltkori megfázás, hanem terhesség.
Szeretném magam beoltatni influenza ellen. Egyébként kismamáknak ingyenesen jár a háziorvosodnál az oltás.
Én nagyon érzékeny vagyok arra a vírrusra, úgyhogy ha nem teszem, tuti elkapom, és nem hiszem, hogy akár most télen, akár szoptatás alatt jót tenne.
Egy nagyon pici köhögéstől ezt még lehet?
Végülis akkor az orrvérzéstől eltekinthetünk....

Ella, javaslom a kismamajógát. Ott is vannak klassz légzőgyakorlatok, több is, ezek segítik egymást. Ihazából nagyon hasonblít a kismamatornára, bár szerintem az annyira nem is torna, enm tudom. Inkább ilyen jógaszerű átmozgatás.
Maradok rubint rékánál, bár most már 3 hete nem tudtam csinálni.

Vöcsök, hihetetlen hogy rohan az idő! Most jöttél friss kismamaként, és már pakolsz.
Csajok, ti miben fogtok szülni? Én a fotokón általában meztelen, vagy melltartós kismamákat látok, azt azért mégsem. Hálóingem nem nagyon van, utálom is, pizsamában meg ugye nem lehet :oops:

Jövő héten veszünk babakocsit. Most a brendonban ha van kuponod, akkor 50 helyett 35ért vehetsz egy abc design sportkocsit. Nekem nagyon tetszik, legalábbis netes képek alapján, és azt hallottam elég jó márka is.

Puszi Nektek!
csillagfény
 
 


Nem találom ezt a felesleges gyógyszerek topicot.
Tudja valamelyikőtök mi alatt van?
Köszi!
csillagfény
 
 


Nja, látom, csak én vagyok!

Vöcsök, add meg nekem is lszi a szülésznő telszámát, aki a tanfolyamot tartja!
csillagfény
 
 


csillagfény: engem eddig az összes doki letiltott az influenza elleni oltásról... és hülyébnél hülyébb indokokkal... igazából a mai napig nem értem miért nem szabad, de én most letettem róla... (bár tényleg nem vagyok róla meggyőződve, hogy igazuk van)... a háziorvos teljesen kiakadt amikor be akartam magam oltatni...

Szülés: szerintem jogom van pólóban vagy hálóingben szülni... nekem sérti az emberi jogaimat ha pucéron kell a hideg szülőszobában csücsülnöm.... szerintem ma már csak az szokott kérdés lenni, hogy kórházi cuccosban kell szülnöd vagy sajátban... (illetve pl. a férjem pólójában :twisted: :twisted: :twisted: )
Vendég
 


Csillagfény!

A szülésznő: Németh Éva (te.: 0630 850 9965).
A Szent János kórházban, ahol a fiamat szültem, mindenki abban szült, amiben akart, illetve javasolták a kórházi hálóinget, hogy ne a sajátunkat vérezzük össze. Én is ezt választottam, és a szülés utáni megfigyelés után, mielőtt a szobámba mentem, akkor vettem fel a saját hálóingemet. Most egy-két pizsamát tervezek gombos felsőrésszel venni, mert minden gonbos hálóing, amit látok, vagy túl kicsit gombos, vagy csúnya...

Egyébként délelőtt elővettem a régi szoptatós melltartómat (80B) és jó rám, azaz mégiscsak növesztem én is a cicket :)

Vöcsök
vöcsök
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantottam.El vagyok havazva! :(

Andika
Natinak Nagyon Boldog 8.Szülinapot Kívánok!
Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Már szörnyen szégyenkezem, hogy ilyen régen nem írtam! :oops:

Egyszerűen nyakig vagyok havazva : dolgozom ( :( ), a férjemnek új állása van, anya kórházban volt (epeműtét), lakásátrendezés (a szokásos műsor: 3 havonta rámjön a rettenet).
Talán most már kicsit lazul a helyzet.
Azért este fél 11-kor, mikor hazaesek a melóból, olvasok ám szorgalmasan! De ugye elnézitek nekem, hogy képtelen vagyok reagálni!? :oops: Azért képben vagyok nagyjából!
Mellesleg jegyzem meg, hogy a topik egyre kevésbé szól a címéről! :wink: Hisz csupa-csupa kismama és anyuka ír! Annyira jó! :)
A gyerekek egytől egyik gyönyörűek és irtó iramban nőnek! :)

Rólam : ma első cn. Volt egy hosszú (35 napos) ciklusom. Nem is értem, egész évben 28-as volt. Már azt hittem, meg se jön! (Jó, mi? Kissé nagyképű vagyok, 2 éve még a féléves ciklussal is beértem! :lol: ) Asszem a plusz egy hetet ráfogom a Premensre, mert más nemigen jut eszembe.

SEGÍTSÉG! :lol: Van itthon két doboz clostim, viszont önuralmat nem adtak mellé, így holnaptól szedni szeretném. Régebben úgy etették velem, hogy a 2. cn-tól napi két szem, öt napig. Megduplázhatom az adagomat??? (Tavaly a régi dózis semmit sem ért, kellett mellé szuri is. Remélem azóta javultam az Adimettől annyit, hogy a dupla adag csinál egy nyavalyás kis pé-t!
SZERINTETEK??? Lehet napi 2x2???

Mostantól szorgalmasabb leszek, ígérem!
backa
 
 


Sziasztok!

Kandika!

Boldog szülinapot Natinak!
Arról a lovagvár tortáról kérünk képet!!!

Csak egy ötlet, amit tegnap láttam a Spektrumon: kicsi gömb akváriumba zöldre színezett tortazselé beleöntve, és amikor félig megdermedt gumicukor halakat belenyomkodni. úgy néz ki, mint egy igazi akvárium. Gyerekeknél nagy siker lehet szülinapi bulira!
Tudom, nincs otthon kis gömbakvárium, úgyhogy én már továbbfejlesztettem az ötletet:
Sima mélytányérba önteném az inkább kékre színezett ízesített tortazselét (ételszínezéket Tecsóban v. Sparban lehet venni!), és a gumimacis cég által gyártott színes gumibékákat ültetném bele! Egyszerübb elkészíteni, mert nem kell evőpálcika a figurák elsüllyesztésére, hanem rögtön az elején bele tudod tenni a békákat a tányérba és csak ráöntöd a zselét, ráadásul a srácoknak is egyszerűbb kikanalazni és kivadászni a békákat .
De úgy is megoldható (extrém verzió :lol: ), h. narancslével elkészített tortazselét poharakba töltessz, és gumicukor kígyókat, v. jó fekete medvecukorcsíkokat (másnéven bocskorszíj) teszel bele! Ez utóbbi halloweenre is jó lett volna, de majd jövőre!!!! :lol:

Gabika!

Ne félj a csaszitól se!!! Nem úgy megy az se, h. egyből kikapják belőled a gyereket!!!!!
És ott is van fájástevékenység, de érdekes módon emlékszem, h. fájt, de nem tudom felidézni!!! Nagyon furcsa dolog, amikor nekem mondták, h. ez lesz, nem hittem el!!!! Az egy teljesen más tudatállapot, minden megszűnik körülötted!

Orrdugulásra Sterimart próbáltad?
Az én melleim is csíkosak lettek, de nekem a 3. napi tejbelövellés miatt! :cry:
Úgyhogy szoptatni, szoptatni, szoptatni, még akkor is, ha úgy érzed semmi nem jön, ha úgy érzed, h. lázas vagy és élni sincs kedved (mint kiderült ez pont a tejbelövellés előszele volt, én hülye meg inkább beadtam a babát éjszakára, h. tudjak aludni, na hajnalra azt hittem ottpusztulok a betonkemény dudáimmal!!!!! :oops: )


Csajok!

A védőnőt lehet utálni, meg minden, de a vele való találkozás nem csak arra való, h. leb.sszanak, h. mennyit híztál, hanem az egyetlen lehetőség a terhességi preeclampsia korai kiderítésére!!!!!
Ugyanis ő a vitt v. helyszínen gyártott pisidbe mártott tesztcsíkkal ki tudja mutatni, ha fehérje van a vizeletedben és a vérnyomásméréssel, ha elindulna felfelé a vérnyomásod!!! Meg a vizeletben megjelenő cukrot is ki tudja vele mutatni!
Ez nem csak a te, hanem a baba érdeke is!!!!
Meg a sok rizsa mellett, szert tehetsz ismeretterjesztő irodalomra is!!! Én pl. tőle kaptam a LLL szoptatásról szóló ismertetőjének fénymásolatát, ami nem jött rosszul, amikor először tettem mellre a csöppöm!!!! (Mondjuk nem kell szentírásként venni az egészet! :wink: )
Úgyhogy tessék szépen eljárni havonta egyszer!!!!

Csillagfény!

Minimum 3 hálóinged legyen (én sem hordok hétköznap, mert utálom!!)!!!Egy rajtad van, egyet mosnak otthon, egy pedig a táskádban lapul átázás esetére!!!Naponta mosni kell, mert rettentően bele fogsz izzadni, meg balesetek is történnek!!! :oops:
Lehetőleg 4 gombosat vegyél, h. ne kelljen a nyakadba gyűrni a szoptatáshoz az egészet!!!! Pizsi ügyben nem tudok hozzászólni, mert képtelen voltam eldönteni, h. mekkorát vegyek, h. szülés után is jó legyen! Meg nemtom, h. gátmetszésnél jó-e ha ott esetleg dörzsöli a nadrág, meg a gátkezelésnél nem tudom, h. szeretsz-e egy szál felsőben ácsorogni???
Szóval ezeket gondold végig.
Én mindenképpen pamut(!) 4 gombos hálóinget javasolnék, jó a sima 2000 Ft alatti kínais is, úgysem fogod felvenni a következő gyerekig!!!! És lehetőleg sötét színű, amin nem látszik meg a pár csepp vér olyan hamar!!!!!
Ja és két fürdőköpeny is kell!!!

Sportkocsit csak onnantól használhatsz, ha már stabilan ül a gyerkőc!!!!!! Ez állítólag 7-8 hónapos kor előtt nem valószínű!!! :lol:
Előtte csak olyan jó, ami vízszintesig dönthető, mert a pici babákat fektetni kell!
Egyes kocsik nem dönthetők ugyan teljesen vízszintesre, de kapható hozzájuk egy szivacsbetét, amivel kiegyenesíthető a kocsi alja! Kérdezz rá!!!
Célszerű 2 funkciós kocsit venni!
Vagy először veszel egy hagyományos mélykocsit, majd egy szuperkönnyű esernyőkocsit, ez utóbbit ugyanis még akkor is használnod kell majd, amikor már szalad a gyerek, ugyanis hamar elfárad és akkor cipelheted, ha nincs nálad a kocsi!

Ja és a Brendon pofátlanul drága!!!! :evil: Nézz körül máshol is!!!! A neten is célszerű kutakodni!! Egyes webáruházak regiszrálás után kedvezményeket is biztosítanak!
Meg használtan is vehetsz vadiúj kocsit (van ahol mindkét nagyszülő adott ajándékba, v. vmi miatt nem vált be a választott márka!)!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Csakegy, akkor kérd meg a háziorvosodat, hogy telefonáljon egyet. A nyugdíjasok, meg mittudoménkik mellett, a kismamáknak is jár ingyenesen. És sokkal jobb egy legyengített bacit kapni, mint 40 fokos lázzal fetrengeni gyógyszer nélkül.

Az interneten is egyértelműen ajánlják.
csillagfény
 
 


Csillagfény, Csakegy a Szt. Imrében is abban szülsz amiben alarsz.

Én még nem láttam meztelenül szülő kismamát...tényleg fázna Csakegy, de ezt sehol nem kívánják tőlünk...

azért vannak a fotókon melltartóban, vagy tűnnek meztelennek, mert szülés végén fényképezik őket, mikor a baba már kicsusszant, és ráteszik az ember hasára, és persze akkor az ember szétnyitja a hálóingét, mert kell a testkontaktus a picinek...

Vöcsök várj azzal a bevásárlással, nekem egy csomó felül gombos pizsamám van, és bár nem volt gátmetszésem, nem bírtam semmi nadrágot magamra húzni az első pár napban a kórházban.

Apát kellet szalajtanom hálóingért. Végül vettünk egy pamut hálóinget pár száz fornitért a kínaiban, jól összevéreztem, itthon még használtam a gyerekágy elején, aztán kidobtuk.

Kép

Kép
rejo
 
 


Ja, azért nem bírtam magamra húzni a pizsamanacit, mert fájt a szülés helye, meg rám se jött volna, akkor még akkora volt a hasam, hogy akár még egy gyerek is bentmaradhatott volna...

Mindenkinek köszönöm Johanna nevében a bókokat. Remlem ezek szerint nem csak én vagyok vele elfogult... 8)

Kép

Kép
rejo
 
 


bocsi, tényleg lyukas az agyam, Kandika adj egy szülinapi puszit a nevemben Natinak! :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok Lányok :P

Olvasgatlak bennetek sutyiban :oops: :oops: :oops: és megint a segítségeteket szertném kérni orvos választás szempontjából :) Nagyon sokan szültetek mostanság,és biztosan tudtok segíteni :idea:
Hála Krizsa doktornak nálunk is bekopogtatott a gólya,két baba képében :) Kedden töltöttem a 8.hete,igaz még nagyon az elején vagyok,de remélem szépen fog alakulni a további huszon,harmincin hét. :wink:
Lenne választott orvosom,itt a kerületben,aki tavasszal a laparomat csinálta,de a Bajcsyban nincs koraszülött osztályés az orvos nem vállal a 35.hét előtt.Ha a babák korábban jönnének,akkor egy vadidegen orvoshoz kerülnék és azt nem szeretném.
Három kórház neve merült fel,az I,II női klinika,Schöf-Mérei,ahol van P.I.C.
Estleg,ha tudnátok ajánlani orvost,akit személyesen ismertek,vagy ismerősötök alapján,azt nagyon megköszönném.
Rejóka,nagyon aranyos a hajasbabád
:)

Előre is köszi a segítséget,Napszemcsi.
napszemcsi
 
 


Megvolt az ultrahang. 7re mentünk, 8 körül már végeztünk is. Klassz volt nagyon. Minden rendben van a kisemberrel. Keze-lába látszott és a nyaki redővastagság is jó. Videóra felvették nekünk, de képet sajnos nem tudtak adni. Videóról úgy ahogy itthon lefotóztuk, nem lett valami jó..de talán valamennyire látszik.
Apósom hazajött a munkahelyéről délelőtt, hogy láthassa a felvételt. :D

Kép Kép

Kép
babancs
 
 


Babancs!
Hogy rohan az idő! :shock: Gratula a szupi eredményhez! Most már aztán tényleg megnyugodhatsz! Már csupára látszik, hogy emberke! :)

Rejo!
Bizton állíthatom, hogy nem vagy túl elfogult! :) Tényleg ritka szép!
backa
 
 


Szisztok :-)

nézzétek meg ezt a linket, olyan jópofa :-))
csak egy keresztnevet kell beírni:

http://www.star28.net/snow.html
krumplis pogácsa
 
 


Helló lányok!

Meggyüttem :D .
Naivan azt gondoltam, hogy ha már nem dolgozom, lesz egy csomó időm netezni........
Kb. a 200. oldalon hagytam abba az olvasást, de igyekszem majd behozni a lemaradást.

Addig is pár szó rólam: nagyon jól érezzük magunkat, babuci igen mókás dolgokat művel odabent. A cukorterhelés is jó eredményt hozott: éhgyomri 4,5, cukros lötyi után 2 órával pedig 5,2. Nincs panaszom, néha ég a gyomrom, de kibirható.

Kismamatornára, intimtornára, előkészitőre járunk, jövő héttől pedig még elsősegélyre és babamasszázsra is megyünk, közben meg pörög a lakásfelújitás is. Szóval nem unatkozom. Egy fránya pocakfotót sem csináltam még, pedig most már szép kis pocakom van.

Na megyek megnézem, kivel mi történt az elmúlt pár hétben, aztán majd jövök.

Pussz Espero (26+3)
[/quote]
espero
 
 


Sziasztok!

Először is, nagyon helyesek a babák!Johanna frizuján teljesen le vagyok döbbenve! Bogi, mintha puszit dobna, nagyon cuki.
A gyönyörűszemű Nátánnak pedig nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Tanácsot szeretnék kérni, a gyógyi szedésével kapcsolatban. Tűű doki nekem azt mondta először, hogy féllel kezdjem, aztán pedig azt, hogy kezdjem 1 egésszel, és csökkentsem, ha nagyon kikészítene. Amiket olvastam, az alapján én lehet, hogy először csak egy negyedet vállalok be.
Egyébként az első gyógyszer beszedése után mikortól jelentkez(het)nek a mellékhatások?
Lehet valami összefüggés az inzulinszint és a mellékhetások erőssége között?

Köszi!
mamint
 
 


Vöcsök, húú te már a táskapakolásnál tartasz? Tök izgi. :D

Csillagfény, nekem is vérzett az orrom kétszer, de csak picit. Én is nagyon pizsamás vagyok, nincs is hálóingem, de lehet, hogy a nagy alkalomra beszerzek párat, mert az tűnik praktikusnak.

Natinak én is boldog szülinapot kivánok!

Látom Rambóka még mindig nem fogyott ki a jótanácsokból és a gyerkőc mellett is van ideje mindenre. Le a kalappal!

Amindenit, már Babancs is túllépte a 12. hetet.
espero
 
 


Mamint, nem tudom, én 2xféllel kezdtem, 2-3 nap múlva 1,5, 1 hét múlva már szedtem a 2x1-et, és semmi mellékhatás nem volt. De van akinél nagyon durva. Szerintem ha egy pár napig felet szedsz, nem történhet semmi.

Nem fagytatok meg a kórházban hálóingben?

Rambóka, és azt az izé cukor a pisiben vizsgálatot hogy kell kérni a védőnőtől? Vagy automatikusan csinálja? Én nem utálom, csak nehezen tudtunk időpontot egyeztetni.
csillagfény
 
 


Ja, a kérdés: Kezdjek egésszel, féllel, vagy negyeddel?
mamint
 
 


Szerintem ezt te tudod mennyire vagy érzékeny típus a gyógyszerekre, ill. erre. Mondjuk a fél köztes megoldásnak nem hangzik rosszul, de aki nagyon hasmenéses volt, tuti azt fogja mondani, hogy negyeddel kezdj.

Január 1- től valszínő 25 E huf lesz egy szülés a választott orvosodnál. Honnan tudod melyik a 3 területileg illetékes kórházad? Pesten ez nem olyan egyértelmű. Ha az illetékes kórházban választott orvosod van, akkor is kell fizetni?
csillagfény
 
 


Na, most jutottam el a képekig, visszafelé haladok :)
Bogi már hatalmas baba (mennyi is, 5 hónapos?) és olyan érdeklődő nézése van.
Hihetetlen, hogy Johannának mekkora és mennyi haja van! Gyönyörű mindkét kislány, mi is ilyenre hajtunk! :D
espero
 
 


Sziasztok!

Rejó!
Nagyon szép hajasbabád van!!!!!

Ella!
14. dpo-n túl vagyok, már több, mint egy hete barnázok, nem tudom most érdemes-e már egyáltalán tesztet néznem, lehet, hogy megjön egy pár nap múlva, vagy nemtom....

Mamint!
Én negyed szemekkel emelgettem a metformint, hasmenésem csak egyetlen egyszer volt, nekem hányingerem volt nemrég, de most jelenleg nincs.

Pogi!
megnéztem a linket, naggggyon tetszik, olyan jópofa, ahogy a pingvin esik-kel.

Kandi!
Boldog szülinapot Natinak!!!!!

Babancs!
Már nagyon jól kivehető a felvételen a Picurod!Szuper!

Napszemcsi!
Gratulálok a két picihez, sajna a dokikérdéshez nem tudok hozzászólni, nem vagyok Bp.-i, de a lányok majd biztos mondanak valami jót.

Többieknek is puszi.

Rólam, csak annyit, hogy ma jól felhúztam magam melóhelyen.
Sajna leépítések várhatók mostanában, erre a főnököm, meg egy-két kolléga azt mondja: "Menj el GYES-re, így megúszod!"
Mintha ez Nekem ilyen egyszerű lenne :evil: :evil:
ezoterike
 
 


Sziasztok:-)))

Na akkor,

Csakegy

most már biztos döntöttél, de én a szőnyeget választanám.:-))

Tudom az a torta ott nem az enyém, de úgy megenném :oops:

Kandi!

Fiadnak boldog szülikét! :lol:

Neked meg egy rohadt nagy + tesztet kívánok tiszta szívemből. Már kijárna a táblicsku felelősnek igazán, azt hiszem!!!!

Babancs!

Állati!!!! Remek! Gratula hozzá kis csodás mütyűrke! :D

Rólam:

A Kölök megfordult most kersztben fekszik, azaz farfekvésben pozicionál. nem vagyok feldobva! Biztos jógán megfordítottam vagy nem tudom..., amikor tótágast álltam... :cry:

Doki szerint a magzatvíz ok. a mennyisége...végül is nála szülök.

És akkor a katarzis a végén 70 kg vagyok :evil: (58,3-ról indultam)
Tudom rengeteg....., ettől is kivagyok és csak gyümit eszem meg, odafigyelek és leszokom a kenyérről.
De hát jön a beigliiiii, ez olyan kicseszés :? Pedig, pedig most 2 hónap alatt híztam 4 kg-ot. Csak előtte az volt sok 5 hónál mikor 1 hó alatt 5 kg. Ez jól megdobott!

Úgyhogy aki még nem tart itt, az tanuljon itt a hibámbólll- ha hiba 8)

mir
 
 


Hi!

Ilyenhez hasonlót nem tapasztaltam még: Kép

Ma kezdtem el az LH tesztelést!

Kép
lara26
 
 


Napszemcsi!!! Kép Kép Kép Kép

Óriási gratula Neked!!!! :D :D
Fantasztikus!!! Végre!!! :D :D

Most ennyi vagyok!

Asszem innom kell egy kávét, mert különben bedobom a taccsot. :roll: Dolgozatot kell írnom, mosni kell (ok, a Cseléd=mosógép csinálja), takarítani, csomagolni, mert holnap reggel elutazunk. :roll: Az uracskám ma ügyel én nekem meg itthon kell tündérkedni! :lol:
Én nem bírom ezt a korán sötétedést. :? És nem tudtam átállni az új időszámításra. Nekem este 10kor (új idő szerint 9-kor), veszik el a tyúkketrectől a létrát. Azelőtt muszáj lefeküdni :lol:

Kriszta!!!
Pedig nagyon hiányzol ám!!! Remélem hamarosan csak otthon fogsz ülni egész nap és jó sokat kapunk belőled :D

Backa!
Ez rád is érvényes! :D
Írd meg Andikának priviben is az új ciklust, mert akkor sokkal könnyebb követnie a változásokat! :) :) :)
Köszike az Ő nevében is :)

31 cn.
Vendég
 


Babancs!

Gratulálok az UH eredményhez!


Andi!

Sajnálom a nega teszteket!
Boldog szülinapot Nátánnak!!

Rambóka!

Tele vagy energy-vel!
Már nagyon sok infót összegyüjtöttem, h mire lesz szükségem a jövőben ha én is sorra kerülök a szülők névsorában! :D

Kép
lara26
 
 


Na még két szó erejéig!

Lara!
Ez a két csík nagyon jól néz ki!!! :)
De nem korai a 9ik cn-on?
Nagyon beindult a szervezeted!


Backa!
Én a 2x2 Clostyval vigyáznék!!!!
Persze tényleg van aki csak arra indul be. Gabikának 3x1 tbltól lett a Miron babája. Nekem csupán 2x1 tbl cisztát csinált. Szerintem ha próbálod, akkor csak 50mg (1 tbl).
Ezt elsősorban azért mondom, mert a dokid nem javasolja!!!! Három hónap hivatalos szüneted van! Nem értek hozzá, de biztosan nem véletlen.
Nos, elképzelhető, hogy semmi baj nem lesz a 2x2 Clostytol. De ha cisztákat fogsz növeszteni?? Mivel magyarázod meg a dokinak???? És az is nagyon fontos, hogyha valaki "saját felelősségre" beszedi, akkor menjen el dokihoz középidőben.

Na most tudom, hogy nagyon gusztustalan vagyok, hogy ilyeneket írok, de gondold át!!! Azt is, hogy egyáltalán beszeded e ebben a 3 hónapos szünetben. A lódózisú hormonok után kell a pihenés.
Vagy ha mégis beszeded, akkor hány tablettát szedsz.

Nem mondom azt hogy ne légy türelmetlen!
Mert amikor engem is elkap a türelmetlenség, olyan vagyok, mint egy fúria. Azonnal is késő! Sőt tegnap is késő volt. Olyankor úgy érzem.
Én csak attól "féltelek" ha valami gubanc lesz, akkor nehéz lesz a dokinak elmagyarázni!!! :?

Befejeztem magam. :?

Amúgy hót nyűgös vagyok. Álmos, tele van a szám herpesszel. Ebben a ciklusban már a harmadik jött ki rajtam. Ahogy az egyik kezd gyógyulni kijön a másik. :shock: (volt egy a ciklus első napján, aztán kb a 21-ik napon és most két napja :shock: ) Plussz, most afták is megjelentek! Döbbenet!!! :shock: Én aki makk egészséges vagyok!!! :lol:


31 cn.
Vendég
 


lányok annyira boldog vagyok!!!!!! :lol: :lol:

Johanna ma dobta élete első tudatos igazi vigyorát!!!!!nem fintor, hanem teljes mosoly!teli szájjal! négyszer egymás után!!
na és kinek???hát nem nekem. :( nem is az apjának. nem Dominak.

a bölcső szélén a plüssvizilónak. :lol: :lol: négyet kapott rögtön elsőre a kis dög. :lol: brühühühü miért nem nekem! :lol: :lol:

nekem egy félmosolyt kiszorított utána, látta teljesen odavagyok különben...hát lányok elfutotta a szemem a könny. nem igaz milyen szentimentális lettem. Dominál nem voltam ilyen. lehet öregszem?
meg hát Domi ugye becsúszott baba volt, egyetemen ötödikben, és persze örültünk neki, de ez most teljesen más, Johannára már évek óta vártam, vágytam...

egyébként az első napjától kezdve mosolyog, de azok öntudatlan mosolyok szopi után, ha jól volt a pocakja.

Kép

Kép
rejo
 
 


Köszönöm a gratokat!

Rejo!

Johanna a kis huncut! Nagyon édes lehetett, mégha a vizilónak is küldte a mosolyt :D :lol:

Kép
babancs
 
 


Na halika :)

Andika


Natinak Nagyon sok boldog szüli és névnapot!!!!!!
Sok puszi neki!!!
Képeket kérünk ám !


Vöcsök
Azta már a táska pakolásnál tartasz :shock: :D !
Én is azt a bizonyos 36. hetet várom már! :roll:

Csillag
Hát nem Rubint Rékára tornázunk...de ki is ütne sztem.A nőci mondta az azoknak való aki rendszeressen sportólt,nem olyanoknak mint én, aki ha már meg kell mozdulni rosszul van! :lol: :lol:
Egyébként tetszik,csak az a baj 1 héten 1* van,itthon meg nem tudom olyan sorrendbe csinálni mint ott!A légzések közül is csak egy nem megy...amikor úgy zihálsz mint egy kutya...mindig megakadok :? :D ,,van még időm megtanulni!

Okrisz
Ennyi???? :cry: Azért ha lesz időd,irj bővebben!!

Backa
Sajnálom az 1 cn-t...de tudod új hónap új remények!!! :wink:
Clostyval kapcs...azt ne felejtsd el h azóta már szeded a metformint, lehet a múltkor 2*2 kellett,de most elég lenne a3*1 v. 2*1 is!Ha eltudsz menni egy középidős uh-ra akkor talán egy kisebb adag ok,ha nem lehet h kihagynám a helyedben!
Most nem vagyok hirtelen képbe,mért van 3 hós szünet???Vmi rémlik,de ha agyonütnek se jut eszembe? :oops: :oops:

Rambóka
Kifejezetten nem félek a császártól :) ..öszintén a strepto miatt kicsit örülnék is neki,akkor is megkaphatja a baba,de mégse kell végig vándorolnia a szülőcsatornán! :? :cry:
Előbb teljen el a maradék 15. hét,,,aztán elég ha parázok..ha sima szülés lesz, ha csaszi tök mindegy, csak egészséges legyen a babám :) :lol: :lol:

Nem használok orrsprayt,tűrök,+ ált. egyik pill. a másikra kitisztul,igaz úgyan olyan gyorsan vissza is dugul! :)


Napszemcsi
Gratula a babókhoz :) .Sajna segiteni nem tudok..nem vagyok Pesti,de biztos kapsz jó doki neveket!

Babancs
De szuper..és milyen kis édes a képen!! :D Most már kicsit megnyugodtál?

Espero
Na végre!!! :lol: :lol: :lol: Úgy hiányoztál!!
Örülök h jó lett a cukrod és h a kiscsajszi is jól van!
Hú mennyi "tanfolyam" veszel részt!!
Képeket pedig kérünk pocakról is +a felújitásról is ----és gyere gyakrabban!

Mamint
Nem tudni h reagálsz rá,vki nagyon gyorsan tudta emelni az adagot...én speciel negyedtől is döglödtem :evil: ..kezd negyeddel ha nincs panasz pár nap múlva emeld fentebb!

Ezo
Holnap csinálj egy tesztet,biztos ami biztos! :wink:

Mir
Nem olyan vészes az a 12kg..azért nehogy koplaj a babának szüksége van a kajcsira!!

Lara
Nagyon biztató..húzzatok bele apával!!!! :D

Kavicska
Gondolj arra h holnap már a nagy semmit tevés vár rád!! :wink: :D

Rejo
Hihi,de szuper lehetett..kis vigyori!Azért ez kitolás egésznap rázod a kisseggét és helyetted egy vizilóra mosolyog! :lol: :lol: :lol:

Eddig tartott a panasz mentes időszakom...10 óra után megettem egy almát+körtét éreztem h az alma savat csinál,gyors ettem egy szendvicset..megettem....mingyá hányok...tényleg....hányingerem van.....ki is jött(úúúgy utálok vukozni) :cry: !!!Du. öblögettem ,mert vérzik az inyem,na akkor is elkapot ,de csak az inger nem jött semmi...de a gyomrom nagyon fáj!!kb. 2 hete érzem h Miron baba nyomja a gyomrom felfelé,savam van, egyebek..úgy látszik ma teljesedett ki!!!Mi a fenét lehet csinálni????Holnap elmegyek a háziorvoshoz,,már ma is hivtam,de addigra vége volt a rendelésnek!
Köszi!

Szép estét!!
Vendég
 


Sziasztok!

Rejo!
Johanna gyönyörű. Ha a mosolyt is le tudod fotózni, dobd azt ide fel. Gyönyörködni akarunk!

Babancs!
Teccik az UH kép. Teljesen kivehető a baba :) Gratulálok

Natinak boldog születésnapot kívánok :)

Backa!
A Premensel én most akarok próbálkozni. Szóval neked nem jók vele a tapasztalataid? Clostit akarsz szedni saját felelősségre? Hát, remélem neked sikered lesz vele. Nekem ugy néz ki inkább ( napi 1 ) cisztát csinált :( A dokinak be sem mertem vallani.

Rólam: vasárnap 27 éves leszek, teljesen le vagyok ettől törve. Én 27 évesen már anyuka akartam lenni :( Szóval ennyi van velem.

Kellemes estét mindenkinek :)

Gina
Vendég
 


Gabika!

Olyan hosszú hsz írtál :lol: :lol: Mostnaság nem jellemző rád! :lol:
Backa a lombik miatt kell "pihenjen" három hónapot. Amit én inkább idegtépő váralkozásnak neveznék :?
Feledékeny kismamáknak megbocsátunk. :lol: :lol:

Gina!
Én 26 évesen akartam anyuka lenni!!! :? Mostmár a 27 évért szurkolok.
Tudod vasárnaptól számítva van 12 hónapod, hogy 27 évesen legyél kismama.
A betöltött életévek számítanak!!! :lol:

Gratulálok a szülinapodhoz!!! Jól bulizzátok meg! A kutyátoknak is vegyetek valami finomat érezze, hogy ünnep van!!!
Nagyon fiatalok vagyunk :lol: :lol:
Én még csak 26 :lol: :lol:

Lányok, ne szomorkodjunk.
Jön még kutyára kamion... :? Szőrre gyanta :? :lol: :lol: :lol:

Megittam egy pohár fekete teát és vihoghatnékom van tőle.
Esküszöm nem tettem bele rumot :shock: :lol: :lol: :lol:

Babancs!
Gratula a fotóhoz!!! Vagyis a babához!!! :D

31 cn.
Vendég
 


Kedves öreg Kavics és Ginuska :D ..ne fárasszatok mááárr...én mikor 26-27-28 lettem,mindig úgy ktésgbeestem,hogy jaj, de öreg vagyok (mondjuk, akkor még babát nem akartam). de most töltöttem be a harmincat, és ez volt az utóbbi évek legjobb szülinapja:). és jó 30nak lenni :D (pedig az helyzetem ugyanilyen jó volt mindig, csak a korom változott :D )

fekete tea ilyenkor?? sokáig fent fogsz kukorékolni :P
dimet
 
 


Csillagfény, Ezoterike, Ella, köszi, úgy döntöttem negyeddel kezdek, nem kozkáztatok. És semmi cukor. Hogy én ezt hogy fogom kibírni???!!! :?
mamint
 
 


mamint, kifogod:) én másfél hónapi szedés után merek 1-2 dolgot megenni, de így is keveset. a szervezeted úgyis érzi,hogy mi kell neked.
dimet
 
 


Kavicska
Hihi,ugye? :lol: Eddig elolvastam és fejből irtam...sok nem maradt meg :lol: ,na most ahogy olvasok jegyzetelek,igy mindenkinek próbálok irni! :D
Köszi Backáról az infót! :wink:
Én most egy nagy adag öszilét innék...de az is savat csinál! :?

Backa
Igy más a helyzet :roll: ,sztem hagyd a clostyt,nehogy vmit bekavarjon véletlen cisztát csináljon,aztán még a lombik is csúszna!Jó lehet semmi baj nem lenne...nekem ez a véleményem!
Tudom a legrosszabb mikor várakozni kell+ h türelmetlen vagy...nagyon nagyon szurkolok neked!!!!!!! :wink:

Ginuska
Netörj le,inkább ünnepelj...ahogy Kavicska is mondta még 27 évesen szülhetsz és úgy is lesz!!! :wink: :)
Vendég
 


Szép jó estét!

Mármint, akinek az van :(

Ella!
Hát holnap, már nem kell tesztet néznem, megjött.... :cry:

Aranykavics, Gina, Dimet, hogy Ti milyen fiatalok vagytok!!!
Szóval úgy néz ki, hogy én (majdnem) 33 évesen sem leszek
anyuka, de nem adom fel!!!!!( legalábbis megpróbálom, ez néha nehéz :cry: )

Mamint!
Szorítok, hogy kibírd a cukor nélküli életet, bevallom én a metform
előtt nagyon cukorfüggő voltam, a szedés első két hónapjában is faltam a csokit, sütit, cukrot, meg ami a kezembe került :twisted: ,(a hasmenés így is elkerült), talán most jutottam el odáig, hogy már nem kívánom annyira.De néha lecsúszik.... :oops:
ezoterike
 
 


Babakocsi téma:

2tőt találtam, ami egész teccik. Nektek hogy teccik? Mondjuk szerintem egyik sem alakítható át sportkocsivá, de nem is akarom átalakítani.

Kép

Kép

Kép
babancs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?