Na folyt köv:)
Mágnes
Öcinte részvétem Ambrus dokinkhoz
Dani fiamnál elég sűrűm volt hozzá szerencsém, egyrészt a vérnyomim miatt, másrészt én is terhességi cukros voltam, már a 12. héttől jártam hozzá. A végén már én se feküdtem be, mert nagyon macerás lett volna, bementem és este meg irány haza, másnap meg az eredménnyel délben hozzá:)
Ha gondolod szivesen segitek diétás receptekkel, amiket én probáltam ki és egész jól elboldogultam velük.
Erika
Üdv, bevallom én már több helyen olvastalak (kaális topicban nem
) igy tudom hogy Gimes doki fan vagy:) Ha jól nézem a vonalzót akkor egy hónappal elöttem szültél pont. Mekkora már kismanód, esetleg kép róla? Irjál ha van időd egy kicsit magatokról.
b.Szilvi
Ács dokiról közvetlen tapasztalatom nincs , de csatlakozni tudok Sárához, fogadj fel szülésznőt, időben ő van veled a legtöbbet, a doki csak a végére jön be igazán. Tudom ajánlani hogy kérdezd meg őt hogy kivel dolgozik szivesen és azok közül válasz. A sajátomant szivből tudom ajánlani neked: Zsoldosné Etát, tündéri, kedves, rutinos, nagyon jó szülésznő. Ha gondolod priviben meg tudom adni az elérhetőségét. Ugy a 32-33. hét környékén érdemes megkersni a szülésznőket, megmutatják neked a szülőszobákat, elbeszélgettek, elmondhatod a szüléstervedet, a kivánságaidat, majd amikor jön a ctg akkor van kinek megmutatnod az orvosodon felül is, mikor meg a szülésre kerül a sor akkor ugy is őt kell hivnod előbb és a dokit majd ő fogja értesiteni.
Rita
Örülök hogy megtaláltad amit kerestél. A mágnest én csikban vettem és ugy ragasztottam rá két oldalú ragasztóval, de a nagykerben van ha jól emlékszem darabra is, azok a régi kicsik, azt meg érdemes belenyomni még kötés elött a gipszbe. Ha gondolod hozok neked a következő talira.
Erről jut eszembe lányok, jön az advent lassan, és ha gondoljátok tudok hozni adventi naptár alapot a nagykerből, amit kreativan kidiszithetitek és lehet apróságokkal meglepni a kicsiket.
Az alap ugy néz ki hogy egy nagyobb tábla amire fel lehet akasztani a kis zsákokat, természetesen a tábla és a zsákok is lenvászonból készültek, amiket lehet disziteni:
Ezt már diszitettem ugye, csak azért raktam fel hogy elképzeléstek legyen hogy kb hogy néz ki. Amire fel kell akasztani azt hiszem nem ilyen fülek vannak hozzá, mert ezt én gyártottam tavaly, de végére rájöttem hogy jobban jártam volna ha megveszem és csak diszitem....
Ilyen lett a végeredmény:
Ha esetleg valaki fantáziáját beinditottam akkor 1799 Ft ért tudom hozni az alapot, tudok hozni textil dekupázs ragasztót is, meg szalvétákat is persze....
Lilla
Ismerős a turos süti, én is mikor megsütöttem adtam is gyorsan tovább a receptet, és szinte alig akarták elhinni, hogy semmi kevergetés csak beleöntöm és kész
Anyukád hogy van? Vigyen be sok sok kalciumot hogy gyorsan gyógyuljon.
Sára
Hát nem szép eredmények lettek az tény. De a tej mellett nagyon sok ételben van kalcium amivel tudod pótolni. MEg ahogy a lányok is irták probáld ki a szója tejet, vagy esetleg a mandulát, azt te is tudsz csinálni, persze ha nem allergiás a mandulára... Egy marék mandulát leforrázol, lehuzod a barna héját, és vizzel elturmixolod jó sokáig hogy rendesen ledarálódjon a mandula, szép fehér lötyit kaptok, szürd át és kész is a mandula tej, annak idején én kiprobáltam és csináltam belőle turmixot és egész iható.
Gabek
Utólag is nagyon sok boldog szülinapot kivánunk neked. Mit kaptál ajiba, szabad megkérdezni?
Dorka
Hát igen eljött a pakolós korszak, nálunk is rámolás van egész nap ezerrel, semmi se jó a helyén, mert ugye a legjobb helye a földön van, főleg ha már meg is kostoltuk egy kicsit
Joe
Hogy birjátok apa nélkül? Gyere öntsd ki a szivedet:)
Nah a teljesség igénye nélkül de most sajna abba kell hagynom , pedig tudom hogy nem mindenkinek irtam még, de felkelt a banda elindul a nap... A muffinrecepteket meg elküldöm mindenkinek, mert most bocsi de az lesz számomra a legegyszerűbb....
puszi
Ági