Új privát üzeneted érkezett!

Apukám a nyáron csináltatott aura fotót, mert azt hitte , hogy nincs neki :lol: :lol: :lol: , az alapján tanító, de most nem emlékszem a színére.De az biztos, hogy sok okos dolgot tud, sok mindenhez ért. 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, tényleg eltűntem de az elmúlt két napban szinte folyamatosan bömbizett Virág, ma meg 8-tól délig bejelentett áramszünet volt. Ennek a két napnak a hatására én is, mint a mosott szar, fáj a fejem, alig látok.

Köszi a vitaminszedési útmutatót, holnap elkezdjük.

Zsombi, Ádám, Dorka hogy vagytok?

Zsuzsi!

Szerintem 80 gramm nem számít. Van, hogy Virág 1 hét alatt egy grammot sem hízik, pedig eszik. Van, hogy kevesebbet eszik, mégis hízik 25 dekát. Szóval nyugi!

Remélem, még ma tudok jönni, de most megyünk sétálni.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

MÁRTI, NE HARAGUDJ DE ASSZEM ELFELEJTETTEM ÍRNI. ZSOMBINAK BOLDOG NÉVNAPOT. Pedig még hétfőn beszéltünk is róla Árpival. Bocsi, bocsi.

Zsuzsi, nem semmi ami Ninettel történt. (Tényleg szép neve van.) Sajna a világ tele van ostoba emberekkel!

Edit, minden oké volt a dokinál tegnap?

Barbi, holnap jön a dokink.

Már megint elfelejtettem miket akartam. Bocsi szétszórt vagyok.
Na majd még jövök, de mennem kell fürdőszobát és retyit sikálni. Juhééé!

KépKép
kgiulia
 
 

 
 

Julcsi:semmi gond, még bőven időben vagy , tudod 8 nappal előtte vagy utána még ér!!!! :wink:

Én már lassan végkimerülésben fogok kipusztulni.Zsombi most aludt 20 percet, 50 percet ringattam, járkáltam vele.Semmi nem használt, erre felkelt a nővérkéje és elmúlt minden rossz kedve!!!!!! :shock: :wink: Még szerencse hogy van egy tesója!!!!!

Ha még élek délután akkor apával megyünk bevásárolni a manók nélkül, mert semmi kaja nincs itthon!!!!Ma is tejbegríz volt az ebéd :lol: , azt aztán szereti a kiscsaj!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, sétáltatás közben jutott eszembe, hogy a lényeg lemaradt: Boldog névnapot kicsi Zsombinak!

Nálunk is az volt hétfőn, hogy egész nap csak kínlódott Virág, Barnus hazajött az oviból, utána felvillanyozódott, a rossz kedvét elfújták. Zsombi hőemelkedése lement? Egyedül mentek vagy a manókkal vásárolni?

Julcsi!

A dokinak a rendelője ajtajára ki volt írva, hogy a héten szabadságon van! Mikor rászánom magam, akkor nem dolgozik!!!!Pedig annyira utálok menni, hogy egész nap gyomoridegem volt hasmenéssel!
Dorka hogy van?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Bocs Márti, hülye vagyok, fentebb írtad, hogy egyedül mentek!
A könyv tetszett Zsombinak?

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:Szoninak jobban tetszett, de nagy műgonddal megmutatta a tesókájának!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit:nem vagy hülye, ezt kikérem a nevedben...csak fáradt!!!!! :wink: Az nem ugyanaz :lol: .És a manók nélkül megyünk ha sikerül, ezért már alig várom, főleg hogy apa tegnap az Ildikónál volt, negyed 9re ért haza, mi meg már 8kor aludtunk mint a bunda.
Így nem volt időnk beszélgetni, pedig nekem erre szükségem van, hogy felnőtt , épp eszű embernek érezhessem magamat!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Az az igazság, hogy ennyi nap kihagyása után érezhető az írásaimon a rendeztelenség és az olvasásomon a sietség. Ég is a pofám.

Pl. Barbinak akartam írni, hogy a középfülgyull.-ra segít a gyógysapka. Ez egy olyan sapi, aminek a fülénél van két kivehető melegíthető betét. Háromszor fél órát kell viselni és csodákra képes. Gyógyászati segédeszk. boltban lehet kapni. Ha érdekel, előkereshetem a babapatikából róla az infokat. Nekünk nincs, mert hálistennek, még nem volt ilyen gond.

Márti! Jó kikapcsolódást!

Zsuzsi! Ma eszembe jutottál. Ma Virág nagyon szarul evett!

Andi! Nekem is kedvencem a Győzi, főleg, hogy Virág az alatt indult anyával találkozni! Akárhányszor látom a műsort, az az este mindig eszembe jut!

Megyek, jött Barnus Apával az autómosóból!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, amióta nem voltam bent! :)

Ma, a délelőtt és a délután egy részét a városban töltöttük anyukámmal, elmentünk mobiltelefon-bérletet kötni, illetve telefont vásárolni. Nos, ott vártunk vagy két órát, mire aktiválták mindkét kártyát!
Még ebédet sem főztem, így sültkrumplit ettünk sajtos pulykamedállal, ami fagyasztott kaja és az ilyen véletlenekre tartogatom! :oops: De finom.
Most mosogatnom kellene, de valahogy nem vágyódom rá! :roll: :P
Örülök, hogy egyes manók jobban vannak, remélem,a többi betegeskedő is mihamarabb meggyógyul! Akik meg nem esznek, mint az én lányom is ma :roll: - azoknak meg étvágyjavulást kívánok.

Na, ne nézzetek hülyének, de itt még nem nagyon elterjedtek a homeopátiás gyogyók. Ma viszont érdeklődtem és megtudtam, hogy van itt, nem is olyan meszse egy gyógyszertár, ahol csak ilyesmiket árulnak. Aki járatos a témában (Márti, Eszter és esetleg más is) Légyszi' írjátok meg, hogy általában mit érdemes beszerezni és milyen problémára ajánlott, hogy nézzek utána, s ha itt is van, vegyem meg. Ahol érdeklődtem, ott volt egy STODAL nevezetű szirup, állítólag köhögés ellen való, de gondoltam, egyszer kikérem a véleményeteket, és azután esetleg megveszem. De a neve mintha ismerős, és csak innen lehet az. Előre is köszi a segítséget. :)

Tévé: Én már írtam egyszer, szerintem a kiegyensúlyozott tévézés a normális. Kb. úgy, mint ahogy mi tesszük: Átlagosan heti 3-4 film, átlagosan havi-kéthavi egy focimeccs és kész. NAgyritkán egy-egy főzőműsor, de azt csak én nézem. szóval, félórányi mesenézést ott ni 2-3 éves kortól el tudok képzelni naponta a gyereknél.

Együttalvás: Nálunk sem mindig van igény rá. illetve együtt soha nem is aludtunk, de azért most, amikor a fogacska bántotta, volt, hogy csak az ölemben nyugodott meg. VAgy volt úgy, hogy reggel én még hulla voltam és akkor odatettem magam mellé a nagyágyba, de ritkán aludt el. Szinte kikövteli magának a kiságyat, és én ennek örülök. remélem, később sem változik meg ez a jó szokása.

Na, megyek, mert nálunk még nem találták ki a maguktól megmosuló edényeket (mint ahogyan Mártiéknál sem az önállósult zoknikat), így muszáj lesz közbelépnem! :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Bocs, Julcsiékat akartam írni, nem tudom, miért lett Márti belőle! :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Megjöttünk a dokinénitől.
A vizelet leleten minden rendben. A doktornéni is látta, hogy sokkal jobb a kedve, beszélgettek, (olyan aranyos volt) és vigyorgott rá ahogy szokott. Persze, mert most nem kínozta semmivel.
Még hőemelkedése van, sokszor alszik keveset, és kb. a fele mennyiségeket eszi mint eddig, de határozottan javul.

Edit, a fül dokit tegnap megkérdeztem a sapkáról, hogy adjam-e rá, és azt mondta, most nem szabad. Anyu megkérdezte, hogy van ez a Zepter lámpájuk, hogy lámpázhatjuk-e, azt sem. Az indok, beleégetjük a trutyit.
Én csak néztem, mert ugye mindig azt mondják, meleg só, blabla.
De ma megkérdeztem a dokinénit is, hogy miért nem és azt mondta, hogy a hallójárat is gyulladásban van, és arra kifejezetten káros a meleg.
De köszönöm, van is ilyen füles sapkánk itthon, valakitől kaptuk mikor megszületett és szerintem is tök jó. Mindegy, jó ha van, hátha kell valamikor.

Remélem hamar kibújik Virágnak az a sok fogacska, és végre nyugodt nappalotok és éjszakátok lesz.

Julcsi, hogy van a kiscsaj? Ma is sírt?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, tök jó, hogy Ádám jobban van, remélhetőleg hamar túl is lesz ezen az egészen.

Samunak szerencsére délutánra tök jó kedve lett, már nem is volt anyira kiskutya mint délelőtt, simán elvolt nélkülem is. Persze ha meglátott, ahogy jöttem-mentem a lakásban, rögtön elkezdett teperni felém (ezt már nem is mászás, mert iszonyú gyors a tempója), és kapaszkodott is fel, aztán meg kéredzkedett is le.

És ma játék közben sikerült igazándiból megkacagtatnom, és nem csikizéssel, vagy babusgatással, hanem azzal, hogy utánoztam a mozdulatait. Rágicsálta a játszótere szélét, ezt utánoztam, és elkezdett tök hangosan kacarászni :) Fejlődő humorérzék? Nagyon édes volt, ahogy ezen nevetett, láthatóan tetszett neki a lüke anyja.
No, most ennyi, indul a vacsi-fürcsi-alvás szeánsz.
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Na, képzeljétek, Kriszta aludt ma du. 5-8-ig, evett, ivott kamillateát és már ismét alszik. Nem tudom, remélem, nem beteg ő is! Hátha csak kinyiffant a mai kevésalvás következtében. De 3 óra után egyhuzamban ismét aludni! :roll: :roll: :roll: Ilyet nem csinált még!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Évi, Barbi, örülök a gyógyuló vagy jobban levő manóitoknak! Remélem, most nem fog az enyém is lerobbanni! :( És még valami. tegnap délelőttől nem kakilt. Mostanában ritkán szokott így lenni, azért is adtam most neki kamillateát, különben én vízzel itatom csak. De most szükséges volt. Tettem a délután egy picike darabka glicerin-kúpot neki, hátha segít fellazítani a végbélnél összegyűlt csomót, d eeddig még nem volt hatása. Remélem, nem fogja bántani a hasa ma éjjel!
Esetleg tehetek valami mást érte? Lázmérőzni nem szeretném, bár ha a nyugodt alvásának az lenne az ára, megtenném azt is.

Évi: Kriszta rengeteget nevet, van amikor ilyen egyszerű mókára is, van amikor jobban kell "törnöm" magam érte. Nem hiszitek el, de tegnap énekeltem neki egy elég csúnya éneket :oops: , és mintha értette volna a szöveget, annak függvényében nevetett. A dallama nagyon fülbemászó, csak valami ilyen kicsúfoló a szövege. Apósom ha hallotta volna! :oops: :oops: :oops:
(A Dunában úszik egy pap,
a s...gét süti a nap,
Fi...gik jó nagyokat, túrja a habokat
Hollári hollári hopp!)
Na, a lányom erre aztán tiszta szívéből kacagott. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, nem semmi:) Alig bírtam visszaolvasni:)

Eszti, Márti, kifejtenétek bővebben az indigó és a gyémánt-gyerek fogalmát? Kíváncsivá tettetek....

Márti, hol lehet aurafotót készíteni? Engem érdekel ez az egész...


Erről jut eszembe, van egy nagyon jó könyvem, ami engem nagyon megfogott. Az a címe: Élet az élet után. A Reinkarnációt bizonyítja be. Nagyon tetszik...

Márti, Zsombinak boldog névnapot :)

Gabek, boldog félévességet nektek:)

Zsandi, ezt én is lejátszottam, mondtam az uramnak, hogy 9.-én nyit a CBA, tök jó, majd lemegyün kegyütt :) Merthogy szerdán szabadnapos:) Csak éppen 9.-e csütörtök.....és erre kb 12-kor jöttem rá.....

Egyikőtök se lakik véletlenül METRO áruház közelében?

Köszi!

Pusz


Jujj, majd elfelejtettem! MA tanítottam a Katának, hogy pápá, integettem is hozzá, erre egy idő után ha mondtam hogy pá-pá, akkor válaszolt hogy tá-tá!!!! Olyan édi:) Estére már néha integetett is:) Meg tornyot építettünk, én építettem, ő meg lerombolta :) A végén már rutinos volt, felépíteni se hagyta :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Edith!

A homeópátia egy igen összetett valami. Kell hozzá leírás. Találtam egy viszonylag elviselhető oldalt. Ott le vannak írva a szerek, meg úgy-ahogy a tünetek is. De még nézelődök, hogy van-e jobb, mert itt csak körülményesen tudod megnézni, hogy hanyas számú anyag kell.

http://www.bebilap.hu/homeopatia/

Ezt mindenképp ajánlom, hogy olvasd el! :D
http://www.mypin.hu/hu/23396list.php

Vannak még jó könyvek is, azoknak utána nézek még. :D

Zsu!
Az első linket olvasd át, szinte minden benne van az indigó babákról.
A www.aura.lap.hu-n pedig találsz aura fotósokat is. Kb 5000 Ft-ba van 1 kép. Legalábbis 2 éve annyi volt. Szerintem nem lett több.

Márti!
Boldog névnapot Zsombinak! :D Nem akarok kimaradni a sorból. :D:D
Hova jársz természetgyógyihoz?

Barbi!
Ha van folyás a fülében, akkor mondok még szereket, mert van... A homeós cuccokból mindig sok kell egyszerre. :D:D
Tényleg, kaptatok?
A füzetek meg késnek, mert Nancsiéknak nem lesz kocsijuk, pedig úgy volt, hogy vasárnap jönnek hozzánk... Lehet, hogy a végén elküldöm postán :D

Évi!
Édes lehetett a törpéd! :D:D Olyan aranyosan tudnak nevetni. :D:D

Julcsi!
Hogy vagytok???

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Edit, ennyire gáz a dokid, hogy gyomorideggel mész hozzá? Sztk-s vagy magán? Nem találsz egy szimpibbet, csak hogy ne izgulj még ezen is még akkor is ha ritkán jársz hozzá. Amúgy az, hogy ilyenkor van szabin az Murphy törvénye.

Barbi, valóban nem mindegy mikor melegítjük a gyerek fülét. NEkem anyuék egyszer jószándékból jól begyullasztották a fülem. Nyaraltunk és ugye, többet voltam a víz alatt. Aztán hazafelé fájt a fülem. Itthon melegső, meg infralámpa. Másnapra már nem hallottam ha a hátam mögül emeltebb hangon szóltak hozzám. Levittek dokihoz és mondta, hogy fülgyuli és a meleg egy jó kis dunsztot csinált a baciknak, mire a beteg góc akkora lett, hogy alig bírták kiszedni. Szóval erre tényleg mindig rá kell kérdezni és ezért kell inkább levinni dokihoz, minthogy kárt csináljunk.

Eszter, azt honnan tudom én hova tartozom(aura meg ilyenek)? Ezek engem is érdekelnek, de ami linkeket megnyitottam mind hiba az oldal betöltésében.

Barbi, szerinted lányoknál hogyan lehet pisimintát venni? Mert a fiú kontra zacsi még oké... de a lányoknál?

Edith, széép kis anya vagy te. Mire tanítod a pap unokáját? Amúgy tetszett!

Márti, a tejbegríz az jóóó.

Most a változatosság kedvéért Livi ébredt fel üvöltve. Puki bántotta, de persze az orra se szelelt. És még kora este van. Ez őt nem zavarta sírt keservesen. Dorka meg már alig kap levegőt az orrán.
Na kis vidámság: Ma kimostam a szemem WC tisztítóval. Sikáltam a retyit és ugye a rohadt kefe sőrtéi pritty-prutty, rajta meg a maró anyag. Erre gondoltam megnézek egy cseppet közelebbről. Mostam én a szemem utána vagy fél óráig bő vízzel, meg még vagy kétszer, de csípett. Aztán lassan alábbmaradt a csípés és a szemem sem folyt ki. Szép piros, meg kicsit érdekes, de látok vele. Már nem csíp és nem is fáj, de nagyon beszartam. Nekem volt műtve a szemem(szemüveg miatt) és már le is pergett előttem, hogy újra szemüveges leszek. Na ezután msn-eztem Mártival és ha beírja a "NINCS" szót kijön egy... hát én eddig azt hittem hogy egy két lábra álló pudli kutya csóválja a fejét. Erre most látom hogy az egy majom amikor rázza a fejét. Szóval megérte szemet mosni, mert megvilágosodtam. Minden rosszban van valami jó.
Na jóccakát mindeninek és takony-lázmentes álmokat.

KépKép
kgiulia
 
 


Nálunk tegnap az este volt vacak!Elmentünk vásárolni beugrottunk a Julcsiékhoz, mire hazaértünk 2 álmos manó fogadott.Szoni nem is fürdött, de jól felébredt, Zsombi meg nem tudott enni, mert szörcsögött, de semmi nem jött a nózijából csak a sokadik próbálkozásra.De aztán vacsizott 10-kor ilyen még nem volt és elaludt, csak fél 5kor kelt!!!! :shock: :shock: :shock: Apa el is aludt kicsit, mert a telefonja ébresztése után szokott még kómázni és úgy maradt!!!! :lol: :lol: A nagy csendben, de aztán kelt a fia így ő is!!!!Fél 5-től fél 6ig teázott, vitamint vett be :wink: , szórakoztatott, de aztán 7ig aludt =ezt a 7ig alvást megtudnám szokni!!!!! :wink: :lol:

Eszter:én az Ildikóhoz járok:nagyon nem szeretném reklámozni, nem is vagyok rá felhatalmazva, de nincs is rá szüksége!!!!!Annyi vendége van hogy csak na!!!!! :lol:

Edith:kakikicsalogatásban az Edit a jó, múltkor leírta hogyan csinálta:szélcső az erre alkalmas eszköz.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi!

hihi, ha béna vagyok, akkor nagyon. :D:D
szóval www.aura.lap.hu a -n nem kell hozzá és akkor működik. :D Meg vannak auralátók, ők is pik-pak megmondják, hogy milyen színeid vannak, de a kép látványosabb. :D
Én Hannával együtt szeretném lefényképezteteni magam, mert kíváncsi vagyok, hogy mit erősítünk fel egymásban. :)

Próbáltátok már a sterimáros átmosást? Hannának nagyon hamar rendberakta az orrát...

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Márti!
Csak érdekelt. Így, hogy Ildikó, nem tudom. Én helyre gondoltam, hogy merre. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Márti, örülök, hogy ti is jól aludtatok ma éjjel, a leányom is fél 5 után ébresztett csak. Aztán még ő is aludt 7-ig, én meg fél 8-ig! :oops: :oops:
Kicsilánykámnak nem volt széklete az este, pedig egy icipicit megbirizgáltam a hőmérővel (nekem szélcsövem nincs) de nem lett semmi eredménye, csak egy nagy puki és egy jó adag pisi. De a kamillateát itattam vele, és ma reggelre eredmény fogadott. És nem is volt kemény. Szerencsére úgy néz ki, semmi baja nincs, az este valóban csak fáradt lehetett, azért aludt vissza olyan hamar!

Eszter, köszönöm a linkeket, már bele is olvastam, de azért nagyon komplexek. És rengeteg minden van felsorolva erre vagy arra a tüneteggyüttesre. Én arra gondoltam, hogy esetleg megkünnyítitek egy kicsit a dolgomat, és néhány leggyakoribb esetre leírjátok, hogy nálatok mi vált be a legjobban. Pl., hogy fogzásra Chamomilla, stb. Ha nem túl nagy gond. Amúgy folytatpm az olvasást, és rá kell kérdeznem a doktornőnél, hogy ő mennyire járatos a homeopátiában. És akkor tőle is kérhetek tanácsot. de ez csaka hónap vége felé lesz.
Van esetleg valami immunrendszererősítő, amit kúraszerűen lehet adni a babáknak most tél kezdetén?

Julcsi, sajnélom a találkozásodat a vécétisztítóval, ezek után gondolom, maszkot szeretnél tenni az ilyen munkák elvégzése közben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Különben én is jártam már így! :P
Meghát muszáj volt nekem is csatlakozni a rossz anyák klubjába! Látod, ki így, ki úgy szolgál rá e nemes titulusra! :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Eszter, a linkgyűjtős oldalt meg tudtam nyitni, de akármelyik linkre kattintottam hibát jelzett. A -n-t még én is észrevettem, tudod kimostam a szemem... Majd akkor még próbálkozom.

Csajok úgy döntöttem világgá megyek!!! Marha jó éjszakám volt. Ugye apjukkal a kisszobában alszunk, de annyira horkol pár napja, hogy nem bírom. Elalszunk, persze engem felsír a gyerek, visszamegyek "aludni" és hallgathatom kedvesem hortyogását. Már feladtam a bökdösést, kérést, úgyse tehet róla. Kicsit meg lehet fázva, mert nem szokott ennyire horkolni. Mit tesz ilyenkor az álmos anya... átmegy a gyerekekhez a földre aludni. Ahol hallgathatja, hogy az egyik gyerek nagyon csúnyán köhög, a másik meg nem kap levegőt. Hol Dorka köhögése miatt álltam az ágya mellett és simiztem a fejét(úgy sajnáltam szegényt), hol Livit nyugattam a köhögésre felriadás miatt vagy szívtam az orrát vagy nyugtattam mert álmodott valamit és csöndesen sirdogált... Eredmény már nem csak bibis hanem karikás szem is, gyenge idegrendszer és közöltem, hogy ma világgá megyek és ha kialudtam magam hazajövök. Csak még előtte megvárom dokinénit és megfőzök mindenkinek. :lol: :lol: :lol: Éjszakár egy szobába zárom a három hangoskámat, boldogítsák ők egymást... Ennek ellenére tök vidám vagyok. :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Edith:én a homeopátiában nem igazán vagyok otthon, én bioinformációs termékeket használok , amit a természetgyógyászom javasol, hogy mikor miből mennyit.
Találtam egy kis leírást:
"A homeopatikus és bioinformációs készítmények hatásukat a legmagasabb energetikai szinten fejtik ki, ami a mi szervezetünk sajátja.Egy homeopatikus vagy bioinformációs termék képes 10 másik vitaminkészítményt egyszerre pótolni, s emellett nem károsítja szervezetünket, egészségünket."
Bioinformáció:megfelelő információk segítségével a szervezetben fokozatosan megzavarhatók vagy elnyomhatók a betegséget okozó információk.Így bekövetkezik a meridiánokban az energiafolyamatok helyreállítása és a szervezet visszanyeri elveszett erejét.
Én a chamomillát ismerem és mikor a torokgyuszija volt Zsombinak a Belladonnát adtam, ami bevállt nekünk.Amúgy ha betegek én az Ildikóra hallgatok, a doki megmondja , hogy mi a gond, Ildikó meg hogy mit adjak nekik!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi:mondtam már ha világgá akarsz menni, akkor felénk vedd az irányt!!!!!! :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti: Ez tökjó felfogás és megoldás! Szerintem is a kettőnek egymást kiegészítve lehet a legjobb a hatása. Mármint az orvostudománynak és a természetgyógyászatnak együttesen! Köszönöm.

Julcsi: Csak olyan helyre menj világgá, ahol net is van, jó? Hogy tudjuk, hogy mikor hol tartasz! :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti, a Flavocelt hogyan adjuk be? Itt morfondírozunk.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Háát, alakul a napunk rendesen, most mintha csend lenne a gyerekszobában, ma először, és ebben az a nagyon jó, hogy kb. fél óra múlva fel kell őket ébresztenem, mert tanácsadásra megyünk. Soha nem ébresztem őket, erre nagyon kényes vagyok, de most muszály lesz. Volt már olyan, hogy jöttek őket látogatni (pár hónaposak voltak), kb. 3-4 órát maradtak a vendégek, amiből az utolsó 2 úgy telt, hogy most már talán felébrednek. És elmentek úgy, hogy az utolsó percben beengedtem őket a szobába alvó gyerekeket nézni. De nem érzem ám bunkónak magam. :lol:

Érdekes dolgok ezek az aurafotók, és nekem nem is olyan régen, még teljesen kínai volt a homeopátia is. Na, most is az, de most már legalább elmondhatom, hogy hallottam róla, és használtunk is homeós cuccot. Úgyhogy figyelek nagyon azokra, amiket írtok. Egyébként szerencsére a mi dokinénink is ismeri ezeket a szereket, legalábbis múltkor ő írt fel orrspray-t, ez legalább jó.

Ha már a rossz anyuka dolognál tartunk, asszem benevezek én is, és valszeg rögtön az első helyre is ugrok a dobogón. Az úgy volt... :roll: Szóval, tegnap Flóra aludt, én meg bohóckodtam Marcival a földön. Ha lefekszem, ő rögtön rámstartol, és rámászik a fejemre, ez a mániája. És persze röhög közben ezerrel. Na, megint megindult, én meg hajoltam, hogy adok neki egy puszi (talán közben mondtam is neki valamit), ő meg előrelendül, és lefejeltük egymást. Persze ez olyan jól sikerült, hogy én foggal az ő orrát. Állatira üvöltött, én meg kétségbe estem, hogy eltört az orra, jó kis seb lett rajta, de szerencsére pár perc után megnyugodott, nevetett, még ha hozzányúltam az orrához, akkor is. Szóval, végül nem történt nagy baj, de azért elég gáz, hogy próbálok mindent gyerekbiztossá tenni, közben meg én magam vagyok a veszély. :oops:

Itt egy esti kép a kis családról, ahol látszik anya foglenyomata :oops:
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na, annyira nem is látszik így lekicsinyítve, de azért ott van sajna.

Edith!
Nagyon jó az ének, amit énekeltél Krisztának. Aranyos, hogy nevetett rajta, ki tudja, talán már értette is???

Barbi!
Hogy van Ádám? Remélem már jobban.
Nekünk is ajánlott a védőnéni ilyen sapkát, de még nem szereztük be. Azt nem is tudtam, hogy ártalmas is lehet melegíteni a fájós fület. :roll:
Én nagyon fülfájós voltam kicsinek, anyu is mindig meleg sót tett rá. Egyszer elvitt dokihoz, ő nem szúrta fel, otthon a meleg só viszont egy csomó trutyit kihozott belőle. Később derült ki, hogy jobb lett volna szúrni, mert az beforr magától, így viszont túl nagy helyen szakadt át a dobhártyám. Ezért műtötték is, beplasztikázták a lyukat. Ezek szerint fel is kellett volna szúrni, vagy nem kellett volna rá meleg só. Fura ez így tizenakárhány év távlatából. De mindig tanul az ember.

Márti!
Zsombival mi újság? Hőemelkedés?

Edit!
Hogy áll Virág a fogacskákkal?

És Samu?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Este már megint lázas volt, reggel hőemelkedés. De "viszonylag" nyugodtan aludt, csak óránként kelt. De nem sírva, csak forgolódott, cumi kellett, ilyenek. Azért éjfélkor ráugrottam a porszívóval, de szinte semmi.
Mondta a doki, hogy ez hosszabb ideig fog tartani! :?

Julcsi, sajnálom, hogy ilyen "pihentető" éjszakád volt. Remélem a doki nem talál náluk semmi komolyat, csak egy kis náthát. (Csak?!)
Azért írj, ha elment.

Edith, örülök, hogy jól aludtatok. És hogy csak fáradt volt tegnap Kriszta, és nem bújkál benne valami.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Andi, üdvözöllek a rossz anyák klubjában. :lol: :wink:
Én szombaton az Ádámot akartam tisztába tenni, és a fejét koppantottam oda. De rendesen, úgy sírt szegény! :?
Nekem is az jutott eszembe, hogy tőlem ki védi meg a gyereket? :oops:
Ilyenkor az apja poénosan megkérdezi, hogy nem is érti, hogy élünk túl egy napot?! (baromi vicces! :twisted: )

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsandi:na szééép, biztosítást kötöttetek már a manókra?????Anya lefejelésére nincs valami kártérítési összeg????? :shock: :lol:

Nővérem meg mikor a középső lány pcic volt, orrcseppet adott neki és a gyűrűjébe beakadt az egyik első foga, amit így ki is húzott neki!!!!! :shock: :roll: Őt is leverte a víz, de visszakellett nyomni és kész!!!!Megmaradt a foga!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


No mi a helyzet???Mindenki világgá ment???? :shock: :shock: :shock:
Nem hinném, hogy esőben neki indultatok....vagy mégis????? :roll: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Én most értem haza - tudjátok, csütörtök = munka.

Nálunk nagyon jó volt az éjjel, 2x riadt fel Samu, de 5 percen belül kummantott is tovább, és reggel 3/4 9-kor kelt fel végleg. No ilyen sem volt mostanában. De ezt nem is ecsetelem tovább, még megvertek :) Úgy tünik, h ki kellett pihennie a tegnapi fogzásos éjjelt + délelőttöt.

Viszont ennek örömére eddig összesen kb fél órát aludt, és tök jól bírja, most is elvan magában, sikongat a hagymáknak a konyhában :) Ja és persze szétpakolja őket :)

Andi: nem semmi történet az orrleharapós összefejelésed Marcival, de Márti spontánfogorvosnővére esetét azért nehéz lesz überelni :D Ilyet még nem is hallottam. És ő tolta vissza a kiscsaj fogát?

Edith: én kaptam az itteni homeos gyógyszertárban egy tök jó kis füzetet, ha gondolod, kérek neked is egyet (ingyér' van), és elpostázom. Elég érthetően, és jól összefoglalóan írja le, hogy milyen betegségek milyen tünetei esetén mit és mennyit érdemes adni. Jó a dalocskád :)

No megyek, a gyerek épp apja forrasztópákáját rágja :)
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok

Napok óta fáj a fejem, ráadásul az éjjel megint nem aludtunk. Én nem tudom, miért csinálja, mert fel sem ébred. Nyöszörög, átfordul a másik oldalára és alszik tovább.

Márti: Zsombi jól van már?

Andi: nem semmi a történet, nálunk fordítva van a Szandi fejel mindig bele az orromba, olyankor a csillagokat látom.
Még mindig gyönyörűek a manóid!

Julcsi: talán már el is mentél világgá? Felénk is jöhetsz, van egy csöndes, nyugodt, hálószobánk szívesen kölcsönadom!

Évi: a nővérem kislánya 22-én lesz 1 éves.

Húsit a babáknak minden nap lehet adni?

Kép

Kép

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Nem régen jöttünk meg a világjárásból, Kecskeméten voltunk, és megvettük Barni hőn áhított karácsonyi ajándékát (meg a Mikulásit, plusz mindkét mama mikulási és karácsonyi ajándékát a gyerekeknek). Már csak Virág ajándéka van hátra. Tényleg Ti már kitaláltátok, hogy mit is kapjanak? Mi úgy gondolkodtunk, hogy a csörgők ideje már lejár, nemsokára elindulnak, valamilyen köztes játék kellene a kiscsajnak, de sajna ne láttunk semmi értelmeset.

Én is rossz anya vagyok, mert Barni vacsora időben nem hajlandó leülni velünk enni, fél kilenckor pedig megfürödve, fogat mosva közli, hogy Ő éhes. Ezt kétszer eljátszotta, kapott is kaját, tegnap előre figyelmeztettem, hogyha nem eszik időben, később nem lesz kaja. Bepróbálkozott, később már nem adtam neki enni, kíváncsi leszek a mai napra.


Most jött haza az oviból és látom, hogy vörös a kukaca, viszem az orvoshoz. :cry:

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:szegény Barnus!!!! :( Mi a 7végén megyünk, ha minden igaz urológushoz a Zsombival, szeretném ha szakember mondaná meg hogy mit kell vele csinálni vagy mit nem!!!!!És az unokatnővérem ott dolgozik, mint műtősnő!!!! :lol:

Évi:nekem kérhetnél olyan füzetet, mert nekem csak az első van meg az a váranósság alatti, a másikat nem sikerült még beszerezni!!!!Előre is köszönöm.

Én aszt hiszem már lefoglalom a szobát a Hárshegyen...nem is volt sok gond ma, ahhoz képest hogy mindkét gyerek taknyos, de délután egyszerre keltek, lánykám 40 percet aludt de nem sokat pihent, mert köhögött sokat közben.Mind a ketten bömbiztek, egyik sem tudott megnyugodni, hívtam apát hogy tépjen haza, azt sem hallottam, hogy mit mond a telefonba.....de persze mire hazajött már csend és béke volt!!!!! :? :lol:

Edit:mi apróságokat vettünk a manóknak.SZoninak rengeteg mindent, mikor megláttunk valamit, hogy annak biztosan örülne és jó áron volt nem haboztunk.Zsombinak vettünk 1 nagyon jót :micimackós építőkocka, na az nem volt olcsó, nincs is sok darab benne, de csudajó illata is van, bár lehet hogy csak miattam vettük meg, mert a nővérem gyerekeinek is ilyen volt régen...de ezt legalább rághatja.Meg valami szilofon szerűt vettünk, amit lehet ütögetni és zenél, de ha lenyomsz 1 gombot akkor elgurul :lol: , meg 1 barkácskészletet :lol: jobb ha ezzel ügyködik majd , mint az igazi szerszámokkal!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:köszi jobban van, vagyis nem is volt nagyon rosszul, mert jó a kedve, de ez a fog nagyon tudja kínozni, meg az orrdugulás....vacak egy dolog.
Tündérbogyó a lánykád!!!!!És milyen hosszú elöl a haja, lassan vághatod már neki, látom ő is nagy "pelenkazabáló" azt a kicsifiam is imádja!!!! :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, kérek neked füzetet :) Ez egyébként a Boiron 2004-es kiadványa, nem tudom megítélni, milyen színvonalú. Az a címe, hogy Homeopátia mindenkinek, mindenkorra és nagyon közérthetően fogalmaznak benne. 70 oldalas a cucc.
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Jelentem, a világgámenés mosogatással végződött! :P

Ezalatt Krisztának kibújt a 4. fogacskájának is a csücske, de meglepő, hogy nem igazán volt nyűgös. Még így is legyen!

Évi jó ötlet ez az ismertető könyv, ha számodra nem túl megterhelő, akkor szívesen venném a könyvecskét! :) Egyszer remélem, viszonozni tudom valamivel a kedvességedet!

Zsuzsi, nagyon édes a babócád! Tényleg, nagyon érdekes elöl az a hosszú haja! Már most kész divatcsaj! :wink: :wink: :wink: Mi lesz még mikor nagy lesz? :roll: :roll: :roll: az apukájának mármost be kellene szereznie egy puskát, hisz már két nőre kell vigyáznia! :P :P :P

Nálunk sincs még véve semmi karácsonyra. Mi arra gondoltunk, hogy Krisztának egy szánkót kellene venni, mert az még nincs. Remélem, hó is lesz, hogy használhassuk! A többieknek? Nem tudom. istvánnal mindig meg szoktuk beszélni, hogy egymástól mit kapunk. Tavaly kölcsönösen-közösen ajándékoztuk meg magunkat a vidrókamerával. Valami lesz idén is, biztos, bár tutti, nem olyan nagyszabású! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Végre alszik, már nem olyan magas, de estére megint lázas volt.

Julcsi, jó kérdés, hogy lehet lányoknál pisimintát venni. :? El sem tudom képzelni, hogy tudod rávarázsolni a zacsit, mikor még arra a pici kukacára is nehéz volt. :lol:
Mit mondott a doki?

Edith, gratula a 4. fogacskához. :lol: És az tök jó, ha nem kínozta meg szegénykét.

Zsuzsi, sajnálom a fejfájásod. Kúráld magad. :wink: De Szandi gyönyörű, és ez a pelusevés nálunk is nagyon bejön. :lol: :roll:

Edit, mit mondott a doki Barnus fütykösére?
Már akartam kérdezni, nektek bevált a homeós kúp?
És Barnus kajálása az oviban? Eszik, vagy még mindig éhesen megy haza?

Andi, nagyon szépek a csemeték. És Flóra milyen csinos! :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsuzsi, Szandinak valóban nagy a haja. Fizesd be egy fodrászra.

Edith, Kriszta jól belehúzott ebbe a fognövesztgetésbe.

Edit, mi van Barnus kukacával? Írj ha lesz pici időd!

Andi, széép! Oké hogy van ez a "minggyá' megeszlek" szöveg, de szerintem nem szó szerint szokták mondani.

Azért Márti tesója sokkal jobb. Nem is tudtam, hogy csak úgy simán vissza lehet dugni a tejfogat és ennyi. Vagy nem jól értettem?

Na volt dokinéni. Dorkának légcsőhurutja és torokgyuszija van. Megspékelve némi fosókorral (bocsi a vulgárisságért). Livi "csak" picit torokgyuszis és nagyon taknyos. Valószínű Dorkától szedte el a "finomat", ő most kezd belemászni a jóba. Ja és Dorka ma már olyat bukizott ami tele volt takonnyal(megint bocsi). Tök nyügi mindkettő, Dorka inkább. Szerintem fájhat is valamilye (a torka gondolom). Remélem azért jó lesz az éjszaka. Vagy legalábbis jobb mint a mostani. MÁRTI! Ugye mikor tegnap innen elmentetek kezet mostatok otthon mielőtt a gyerekekhez nyúltatok! Nem szeretném ha valami bacit hazavittetek volna. Tömd őket ezerrel vitaminokkal! Kérdeztem dokinénit honnan szedték össze ezeket vagy megfázhattak-e. Azt mondta elég ha valaki volt itt aki esetleg hordozta a bacit. De persze meg is fázhattak. Meg hogy a fogzás miatt ilyenek lehetnek. Kis rozogák!
Hát mindannyiunknak szép és csöndes éjszakát!!!

KépKép
kgiulia
 
 


Mártikám, biztos a gyerekek meghallották, hogy jön haza az apjuk, és gyorsan angyalokká változtak. :lol: Hogy aztán az apukájuk megkérdezhesse, miért nem bírsz velük, tök jók!? :lol: :lol: :lol:

Évi, 3/4 9-ig aludtatok?????????? Nem is mondok semmit, csak mardos az irigység! :lol: :wink:

Karácsony: sem ötletem sem pénzem. Az Ádám anyóséktól megkapja a szánkót, ez már tuti. De a többi...

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Julcsi:enyimek szintén zenészek(takony+köhögés, picit piros torok), ne aggódj.De tuti volt kézmosás mert majd bepisiltem mire hazaértünk!!!! :lol:
Jól értetted a nővéremet!
És akkor kaptak valamit a csajok?????

Edith:gratula a sok fogú lánykádnak!!!!

Edit:halló-halló jelentkezz!!!!Mi volt a dokinál???? :roll:

Barbi:szegény Ádám, sajnálom nagyon a kismanódat!!!! :(

Ma fülgyertyáztunk Ildikó tanácsára....mármint engem mert a fülem ugye még vacakol...ne tudjátok meg mi jött ki belőle!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi:ne is mond csak nekem csinálják a fesztivált állandóan, mikor apjuk jön, mosolyog mindkettő.Tegnap Zsombi le-föl "rohangált" a szobában az apját üdvözölve, mint egy kiskutyus olyan volt!!!!Lehet hogy még be is pisilt örömében!!!! :P :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi, nagyon sajnálom! Mit kaptak gyógyszert?

El is felejtettem mondani (ill. írni), hogy mára már az én torkom is fáj. :?

Ja, Márti, ma hazajött az István és megkérdezte, hogy amíg itthon voltunk, nem tanítottam meg az Ádámot pápázni? :lol:

Hogy kicsit jobb kedvetek legyen, tegnap reggel ugye az István vitte a pisit a laborba. És hát nem volt valami nagy mennyiség. Beletöltötte a pohárba, épp'hogy az alján volt valami. Azt mondta, mindenki őt bámulta, hogy ekkora nagy ember ilyen kicsit tudott?
Hangosan mondta, hogy ez a kisfiamé, mert úgy néztek rá. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsuzsi, gyönyörű a kislányod!

Én nem szoktam minden nap husit adni Samunak, én sem eszem minden egyes nap húst. Szerintem napi rendszerességgel nincs szükségünk erre - hiszen a húst emészti meg legnehezebben a szervezetünk. Nálunk hetente átlag 2x-3x kap hust Samu is és a család többi tagja is :)
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Kriszta sem kap mindig húst! Tegnapelőtt csirkemellet kapott, ma kacsamájat (anyós küldött egy kétmájú kacsát! :) :P De az egyiket eltettem a fagyóba!) Legközelebb már csak vasárnap adok. De ha ma nem lett volna májacska, akkor is csak vasárnap kapott volna legközelebb. tehát nálunk is a heti 2-3 alkalom az átlag.

Jaj, ne is mondjátok ezt a pisikifogát. Krisztával még újszülöttként a kórházban voltunk, amikor piros lett a pelusa, és ahhoz, hogy a fertőzést kizárják, vizeletvizsgálatot kellett csinálni. Kétszer kínozták meg úgy, hogy leukoplaszttal (Nem tudom, nálatok hogy mondják, az a tapaszféle, amivel a fáslit is leragasztják a kórházakban, rendelőkben) odaragasztottak egy kis üvegcsét a "rózsájához" és először mind kifolyt belőle, másodszor meg egyszerűen nem pisilt egész délután. Egy olyan állat ápolónő volt akkor bent, hogy első alkalommal megfogta a tapaszt és egyszerűen lehúzta. A csupasz bőréről!!! Hát, nekem fájt, nemhogy neki. Aztán másodszor, kijelentettem, ha ugyanezt megismétli, neki fogom felragasztani és letépni - valamibe belemártott egy vattacsomót és azzal szépen lefejtette róla. Először nehéz volt mennie egy ilyen vattáért és szerért. Végül úgy lett pár cseppnyi pisika, hogy Kriszta kibontva feküdt az ágyon, és szabályosan lestem, hoyg mikor pisil. NAgy nehezen egyszercsak összejött.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Ma nagyot kirándultunk, el is áztunk:) Elmentünk megnézni az új CBA bevásárlóudvart:) Hát akinek nincs túl messze, menjen el, megéri. Pl a Dm-ben minden 20% kedvezményt adnak, és hát nem mind1 hogy a pelenka 3600, vagy 2900, ugye? :) De csak NOv. 11-ig, azaz szombatig van így! A Cba-ban is jók az árak, de rengetegen voltak ,így most kihagytam, majd szombaton apával:)

Márti, Edit, nektek mondom, mert nektek van nagyobb kölyci, hogy nagyon fullos játszóház van a CBA bejárata mellett a gyerekeknek, és vasárnapig míg ingyenes! 3 szintes, ugrálóval, felfújható óriáscsúzdával, labdamedencével, nagyon pöpec!!!
Bence (aki nem szeret más gyerekekkel együtt játszani) még 1 óra múltán is könyörgött hogy maradhasson....csak lestem :)

A Labdamedencében több Kata-korabeli baba is játszott az anyucival, csakhát én nem fértem volna be:(

Szóval ajánlom hogy ne hagyjátok ki:) A DM-ben még rózsát is kaptunk:)

A Deichmannban is nagyon jó gyerekcipők vannak 2500-7000 Ft között, többek között az Elefanten cipők is 3500-7000 Ft között vannak. Kata kapott is egy téli cipit, no meg én is:)


Zsandi kerestelek msn-en, nem láttad?

Akartam még vmit írni, de nemtommit:( Na megyek vissza takarítani, mert apjuk megint vendégeket hívot szombatra...már kezdem unni az átjáróházat:(

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jaj eszembe jutott hogy mit akartam még írni:)

Karácsony:)

Bence kap tőlünk egy Óriási LittleTikes autószállító kamiont, a család többi tagjától Duplót.

Kata tőlünk Fisher Price sütifalót kap, anyutól a Fisher Price Interaktív kutyust (ez tündéri, nézzétek meg!!! mondókákat mond, énekel, aranyos)

És tőlünk kap egy bébitaxit. Olyat ami egyenlőre karfás, és van tolókarja, de szvsz jövő nyáron már önállóan fogja használni:)

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?