Új privát üzeneted érkezett!

Szülésválasztás: nem tudom, nekem a veszprémi megoldással nincs bajom.
Végülis akkor végre nem a pénzen múlna a dolog. Így ha mondjuk a harmadik gyerekedet szülöd, csak az ügyeletesre van esélyed, aki lehet, hogy nem is törődik veled, ha csak nem milliomos a férjed. Ha viszont mindenki az ügyeletesnél szül, akkor tenni fogja a dolgát, mert gondolhatja, hogy akkor csurran cseppen neki is valami.
Másrészt nem fizetsz adott esetben feleslegesen 9 hónapig egy magánrendelőben, aztán lehet, hogy valami közbe jön, és nem lesz ottt a doki, vagy nálad jön vmi közbe, mondjuk rosszul leszel, kórház, császár.
Szülésznőt én sem fogok választani, azt hallottam a sote 2-n általában rendesek. De asszem a következő terhességemnél én is a terhesgondozóba járnék, és inkább szülésznőt választanék, nem orvost.


Csakegy, a játszószőnyeg tényleg klassz!

Norka, éljen a kisfiad! :_)
csillagfény
 
 


Nóra !
Gratulálok a kistököshöz és annak még inkább, hogy minden okés veletek !

Csakegy a játszószőnyegre voksolok én is :wink:
egyébként csak ámulok, hogy mi minden alkalmas "biznic" tárgyának.
Speciel nálunk dögivel van mozar csoki, golyó és tallér formában is, mert a főnököm bécsi, úgyhogy nagy dobozokkal szokott jönni és időnként nekünk is csurran-cseppen a finomságból. Én a rokonságot tömöm vele (egy nagy dobozban kb. 50 db van, 2 hete 2 ilyet kaptunk :lol: )
De inkább utazna Raffaello-ban utazik ! Azt jobban szeretem :lol: :lol: :lol:

Ez az egész kórház/orvos választás hogy működik külföldön ?
Pogi, Alice nem akartok erről írni ?

Én nem szívesen szülnék akármilyen dokinál.. :roll:
mniki
 
 


mniki: hát nekem is a szőnyeg kéne.. csak kérdéses, hogy megér-e nekem kb. 1000 Ft-ot (postaköltség biztosítással)... a csokikon felül... jó kérdés... nem?

(úgyhogy most arra vadászok hátha lesz valaki aki pont arra jár... mondjuk egy héten belül...)
Vendég
 

 
 

ja.. egyébként engemnem izgatna az egész kórház / orvosválasztósdi ha az összes kórházban EU-s színvonal lenne és az orvosoknak sem ilyen lenne a hozzáállása a dolgokhoz (ld. aki nem fizet az egy nagy kalap xar...)
Vendég
 


Csillagfény nekem csak annyi bökkenő lenne, illetve az lenne a (tragi)komikus, ha pont az a doki ügyelne, akit otthagytam - a róla hallott sok orvosi műhiba miatt. Na asszem nem sokat gondolkoznék, hogy behívjam a saját orvosomat (még ha x pénzt le is kell perkálni a kórháznak). Persze ez nem jelenti azt, hogy nincs esélyem kifogni épp egy nagyon jó ügyeletes orvost.
Mindenesetre én nem szeretem a lutrit, pont azért keresgéltem sokáig orvost, hogy mind szakmailag, mind emberileg a legmegfelelőbb lássa el a terhességem gondozását.

Kép
babancs
 
 


nem ingázik véletlenül valaki 1 héten belül Bp és Pécs között? (nem adom fel :twisted: )
Vendég
 


Sziasztok!

Nóra1!
Gratulálok a kisfiúhoz.. Jó egészséget. Vigyázz magadra :)

Gabi!
Köszi a hsz-t. A helyzet nem jó, nem tudom miért. És most valahogy nem tudok kimászni a depiből :( Csinike kismami lehetsz már egyébként :) +8kg…az ideális, nem??

Íme a görbém. KépAz UH-n ma semmi, nincs semmi tüsző. Még 12 mm-es sem. :(
Dokim a Gynevac kúrát jó ötletnek tartja, Premensnek még utánanéz, de azt mondja, rosszat nem tesz. Ugyhogy Gynevac kiírva, de azt olvasom a neten, hogy kb. ½ évig nem lesz kapható!? Na ez az én formám. De nekem nincs fél évem!!!

Más:
Ha a magyar egészségügyről olvasok, mindig megdöbbent, mekkora a különbség a 2 ország között. Pedig szomszédok vagyunk. Mégis, nálunk a szülés eddig ingyenes volt, hálapénz sem kötelező. Sőt sokan nem adnak semmit. És a védőnőt már említettem. Érdekes :)
Vendég
 


Sziasztok lányok,asszonyok :) :) :) :)

Nóra 1!
Én is gratulálok a kisfiadhoz!

Norka!
Nagyon szép kislányod van!!!

Csakegy!
Sajnálom, hogy az előbbi játszószőnyeg nem jött össze, de ez sem semmi, nekem ez is nagyon tetszik :D
Remélem ezt már meg tudod szerezni! :D

Ginuska!
Remélem sikerül Gynevachoz jutni.Szerintem próbálj meg felhívni patikákat, hátha van valamelyiknek készleten.Én is így vettem legutóbb.


Hmm..

Hát egy kis Cavington nem ártana nekem, mert mire végigolvastalak benneteket, el is felejtettem kinek mit akartam írni :oops:

Egy kérdés:
Szerintetek, ha kb. 22. nap volt peteérés, mikor érdemes tesztet nézni?
ezoterike
 
 


Hi!

Nóra!

Gratulálok a jó UH eredményhez és a kisfiúhoz is!


Rambóka!

Képzeld most péntekre kaptam időpontot! :shock:

Kép
lara26
 
 


Csillagfény!

Te nem ismered a magyar szülészeket!
Az, aki csak a pénzre hajt, meg fogja oldani, h. nála szülj!!!!

(Bár akkor éjjel én is jobban örültem volna egy előző napi szülésindukciónak, annyira be voltam szarva, h. pont aznap szülök, amikor nincs itthon a szülészem! :oops: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

...vagyok...

Ügyeltem tegnap. Oszt' nem mindig van idő netezni.

Látom komoly hsz-ok vannak az Eü reformokkal kapcsolatban. Kép


Gabika!
Tudtommal ebben a kórházban nem lehet szülésznőt választani. Csak dokit, de lehet, hogy azt sem sokáig :shock:

29 cn.
Vendég
 


Lányok!

Nórának lányt tippeltem.

Én nem jósolok, csak tippelek :) És kimondottan a magam szórakoztatására :lol: :lol: :lol:

Gratulálok a tököshöz!!!
Itt tényleg több lesz a fiú!!!! :)

Pedig valamikor a családineten felállítottak egy elméletet, hogy a metforminnal lányok fogannak. De aztán ott is rácáfolt egy két anyuka!
Most itt :shock: Kész focicsapat lesz :)

Kavics
(29 cn.)
Vendég
 


Dimet!
Nyugodtan elmehetsz harmadik napi vérvételre. Nem számít, hogy spontán ciklus e vagy gyógyszer indukált!!!
A lényeg, hogy van!!! (izé, pont ez a sz.r benne :( egy baba jobb lenne :D )

:) :) :)
Vendég
 


Gina!

Nem is tudom mit mondja a görbédre!!!
Mérd csak tovább kitartóan minden reggel. És meglátjuk mi jön ki belőle. OK???
Ti mindent megtettetek! Innen majd a természet eldönti :)

Rejoka!

Most azonnal képeket akarunk. Kép Minimum hármat!!! Kép
Különben irgumm-burgumm. :) :)


Csak ilyen csöppenetekben írok!

Kincsecske! Kép
Most bekukkintottam a hőmérősbe. Látom ott írtad, hogy nem ment fel a hőd!
Tegyél fel egy görbét ide is!!!

Lassan elvonulok csicsikálni! :lol:

29cn.
Vendég
 


Zsizsik, Dimet!

Olvassátok el még egyszer a szüléstörimet, én is a Szt. Imrében szültem!!!

nagggyon jó a szülészete!! Itt a szülésznők vannak előretolva!!Elismerik őket. Dokit kitolásnál láttam először, addig meg sem vizsgált, meg aztán összevarrt. (jobban is esett a szülésznő finom ujja a vizsgálatkor szülés alatt, mint egy férfikéz :oops: )

Miért ragaszkodtok mindenáron a női szülészorvoshoz?? Én két NAGYON jó férfidokit tudok ajánlani, az egyik az enyém, meg egy másik, mindkettő lelkiismeretes, becsületes, nem pénzéhes.
Faludi Pál az én dokim, SZTK-ban is rendel, nála voltam végig inygyé terhesgondozáson, Balogh a másik, ős is rendel a FEhérvári SZTK-ban is, és a gátmetszés nélküli szülés specialistája, két barátnőm három gyereket szült nála metszés nélkül, az első szüléseket is metszés nélkül csinálja!! Ami nagy szó!

Norka Bogi nagyon hasonlít RÁD!! Ugye tudod?

Csakegy december 7-én megyek Pécsre. Addig ráér?

rambóka akkor hosszabb időre megyünk, akkor lesz Johanna keresztelője is, remélem tudunk találkozni, babákban gyönyörködni!! :lol:

Csillagfény, te is a SZt Imrében szülsz? Itt nem fognak feleslegesen vekzálni. Én is itt szültem. Tök jó volt. :lol:
Borotválás beöntés nem fáj, és hasznos, de ha nem akarod, itt nem kötelező (bár sztem higiénikusabb ha kéred)Akkor adják, mikor még nem erősek a fájások.

Egyébként ki fogod bírni. Több ezer éve mindenki kibírja. Tudod, nőben gyerek még nem maradt! :wink:
Valahol olvastam erről, hogy ez a nyugati civilizáció teljesen elkényelmesített minket, mindent kényelmesen akarunk, és fájdalom nélkül, szülni is, ezért parázik ennyire sok nő itt a fájdalomtól, civilizációs ártalom, és így állítólag jobban is fáj, mert rossz a hozzállásunk a fájdalomhoz.

Egyébként ez nem olyan fájdalom, mint pl. egíy fogfájás. A fájdalom azt közvetíti, hogy BAJ van a testedben, gyorsan csinálj valamit, de ez nem olyan zavaró fájdalom, mint a fogfájás, szülési fájdalom altt nem azt érzed, hogy BAJ van.

Az nagyon jó, ha tudod mi miért történik veled, és tudod mi a következő lépés, tehát könyvek, tanfolyamok jók. Ez is milyen furcsa, régen egy nő mire szülni ment, már pontosan tudta mi hogy zajlik, mert segédkezett már jó néhány szülésnél. Bármelyik nő tudta, hogyan kell segíteni egy szülésnél, ma maradnak a könyvek és a tanfolyamok. :?

csók csajok ,mennem kell, kavicska jövő héten jössz?

Kép

Kép
rejo
 
 


Kavicska!

A görbém sajnos egyértelmű. Nem volt PÉ, és nagy a valószínűsége, hogy nem is lesz ebben a ciklusban. Majd a következőben :) Amint látod, nálam sem jobb a helyzet. :( Egyébként ti mióta szeretnétek babát?

Gina
Vendég
 


Lányok! Most kicsit hőbörödöttnek fogok tűnni, előre is elnézést. De Rejóka hozzászólása nyomán kedvet kaptam én is.

Csillagfény, a szülési fájás az olyan, mintha beszippantana. Hogy érzékeltessem a különbséget: van pl. a fogfájás. Fogfájás alatt mit érzel? Az egy éles, sokszor lüktető fájdalom az ínyedben, egy körülhatárolt helyen, néha átsugárzik a fél fejedre - elviselhetetlen, ordítani tudnál tőle. Vagy van pl. a hasmenős hascsikarós fájás. Tudod, milyen, igaz? Görcsbe ugrik az egész középtájad, összefacsarodik az egész, és közben ráz a hideg. Amikor megvágod valamidet, akkor szintén nagyon éles, égő fájdalmat érzel, mintha megnyúztak volna.

Nos a szülési fájdalom nem ilyen. Biztosan az az oka, hogy egyfelől sokkal nagyobb testfelületen zajlik a fájástevékenység, másfelől a vele járó hormonok felszabadulása, amely ural téged. Ez a fájdalom TOMPA, de mégis olyan erős, hogy összeroppant. De nem éles, nem lüktet, nem hasogat, nem ég! Én úgy éreztem magam, mintha egy centrifuga közepében ülnék, és ez a nagy izé engem fokozatosan betekerne befele, majd hirtelen kienged és szünet. Ezért fordulsz teljesen be, és ezért jó, ha senki nem szól hozzád, és nem zavarnak. Mert így elviselhető. Hidd el, Csillagfény, a természet nem rótt ránk nagyobb terhet, mint amennyit mi el tudunk viselni! :wink:
(Mondom én ezt úgy, hogy nekem ráadásul oxitocinnal belebabráltak a fájástevékenységeimbe és felturbózták. De még így is lehet bírni!!)

Rejoka, ha nem teszel fel rögvest képet a lányodról, te, én már nem is tudom, mit csinálok... :lol: már mindenki várja, nem látod?
Vendég
 


képet holnap dobok, mert most valami nem műxik.

Kép

Kép
rejo
 
 


Gina!

Mi tavaly december óta! 11 hónapja!
Ahoz képest ez is rossz. Bár ki tudja meddig kell még várni :?: :shock: :?
Ginácska édes!
Én most pl pont olyan helyzetben vagyok, hogy minden csak a "fölösleges" biztatás nem hiányzik :lol:
Sajnos ezek a hőmérős honlapok nem a legmegbizhatóbbak. Kellene egy LH teszt és a ciklus második felének közepében egy progi vizsgálat.
Cak azt tudom mondani, hogy kitartás!!! Mindig csak előre!!! Nem feladni!!! Ilyenkor magamnak is mondom! :D
Ha nem is ez a mi évünk, akkor a jövő év a miénk lesz :) (dejó is lenne)

Én begyűjtök egy rakás LH tesztet.

Most azon izgulok, hogy a hétvégén megyünk vellness fittness kényeztetésre és nem lenne túl jó ötlet, ha akkor jönne meg a havim :lol: :lol:
Már válogatok is.

Megjegyzem. Az utóbbi időben gondolkodtam azon, hogy a táblázatba a cn napjaim hosszához be kellene írni a 30-35 - ös intervallumot. Mert végül is ez mostmár kezd ilyenné válni! :D

Rejoka!
Te mindig olyan szépeket tudsz írni!
Megyek :)
Vendég
 


Köszi a választ!

Szép álmokat mindenkinek!

( Kavicska! - én asszem nem hőmérőzöm többet, útálom ) :oops:
Vendég
 


[quote="mniki"]
írta:
mnikiEz az egész kórház/orvos választás hogy működik külföldön ?
Pogi, Alice nem akartok erről írni ?


hmmm... én ebben a kérdésben nem óhajtok nyilatkozni. veszélyes itten a külhont emlegetni... Talán csak annyit, hogy ha Mo-n télleg a nyugati mintát akarják bevezetni (ugyanis minden jel erre mutat), akkor lesznek még meglepetések, és ahogy ismerem a jó magyar népeket, az orvosokat fogják naggyon-naggyon utálni még jobban.

Rambóka az a Yoda-macskás sztori észveszejtő!!! Felolvastam a Daninak is aki kis híján belefulladt a reggelijébe :-) azóta is ha azt mondom Yoda, elkezdünk vihogni mint a gyerekek :-)

Alice drága! nagyon hiányzol! remélem mihamarabb végeztek azzal a sok munkával, és ujra tudsz jönni, mert nagyon izgulok ám érted!

A bogyó állandó szedését én úgy oldottam meg, hogy beállítottam a telefonomat reggel és este fél kilencre, ugyhogy elkezd őrjöngeni ha itt az ideje bevenni, máskülönben folyton elfelejteném!

Bacekom! merre vagy???

kavicska! bizony nekem is uram és parancsolóm van :-) régimódi lányka vagyok :-) és ha azt mondja, hogy indítsak felvenni papucsot, vagy ne hagyjam égve a szobában a lámpát ha kimegyek, akkor engedelmeskedem is ahogy az egy jó feleséghez illik :-)

Látom szóba kerültek a kreatív hobbik is :-) nos én mostanában gyöngyöt fűzök, teljesen belezuhantam! nyílt egy ilyen gyöngy és kiegészítői bolt a közelünkben, és elment a józan eszem! Kitűzőt, kulcstartót, fülbevalót, telefonfityegőt, és karkötőt gyártok orrba szájba. itt a link ha valakit érdekel :-)
www.planeteperle.com

Zsizsik, olvastam hogy neked is megnőttek a cickóid. Hát nem tudom én hogy mitől van, de nekem is kosárváltásra volt szükség, azzal a különbséggel, hogy nekem nem fájnak egyáltalán, és csak Bésről ugottak Césre.

Mir, Norka! nagyon édesek a babókáitok! én is akarok ilyeneket!!!
Ja! Norka! figyu! a dani megnézte a képet, és bár nem élőben látta, de aszonta valszeg a Bogi nem kancsal ám, hanem az elfelejtettem mije kicsit kisebb (a szemhéja íve vagy mi, nem emlékszem arra a szóra). De ahogy a fény ráesik a pupillájára, azon látszik hogy párhuzamos a kettő, vagyis töknormális. amit a védőnő multkor láthatott, az inkább valszeg egy álkancsalság, de azért majd vidd el, de ne aggódj feleslegesen.
krumplis pogácsa
 
 


Sziasztok!

Immár hivatalos PCOsként és IR-sként írok.
Pajzsmirigyem tapintásra nem rossz. Emiatt nem kell aggódnom.
A meforalosok táborát erősítem e héttől.

Ami érdekes, és meglepő számomra, hogy a főétkezések között kifejezetten olyan ételt kell egyek, amiben gyorsan kiválasztódó cukor van. Persze nem a csokit tanácsolta a doki. :cry: De még banánt is ehetek! Mindezt azért, mert (én úgyértettem, hogy a metformin miatt, de lehet, hogy úgy általában is) leeshet nagyon a vércukrom. (Ami elő is szokott fordulni).

A másik dolog: rákérdeztem, és az eredeti prolaktinom tényleg nem vészesen magas. Viszont a diane utáni borzalmas. A diane miatt...
De a jó hír, hogy már magától is elindult egy rendeződési folyamat, amit a metformin szépen tökéletesít! :D

Szóval most nagyon nagyon boldog vagyok!
mamint
 
 


Mamint! Csak így tovább és ilyen pozitívan :) ez a jóóóóóóóó
rejo,nekem mindegy,hogy nő vagy férfi nőgyógyász. de azt a dokinőt a dr. tűű ajánlotta. szóval, nemtom. én is sok jót hallottam a szent imréről, csak gondoltam a bajcsy közelebb van. mindegy, vhova elmegyek,oszt majd látjuk.
Faludy Pál? Ő akkor a szent imrébe van? mikor rendel? vagy van magán?
sajna nemtok már elmenni a 3. cn, de majd megyek a 21en:) tudom nem ugyanaz, de jobb,mint a semmi:)
jó éjt mindnekinek!!!!
éhes vagyok.
ettem mandarint. de nem volt elég :(
dimet
 
 


Ja, és a korház téma. Elolvastam a törvényjavaslatot. Hát, számomra jogilag is, és emberileg is logikátlan, nagyon sok helyen lesz probléma az, hogy az újítások ütközni fognak hatályban maradt más szabályokal.
Kiskapu pedig mindig van. Budapestiek előnyben: nem is olyan nehéz a megfelelő kerületben találni egy kedves ismerőst, aki arra a pár hónapra a lakásába fogad, persze csak papíron.
Az teljesen egyértelmű, hogy a hálapénz kérdés ezzel nem lesz megoldva. Lehet, hogy kevesebb lesz, de marad. Perkálunk a kórháznak és az orvosnak is. Azt viszont elérik, hogy a kórházaknak majd több pénzük lesz. Lehet, hogy tévedek, de szerintem ez is a cél: így oldják meg (próbálják) az egészségügyi intézmények finanszírozását. Viszont ez tulajdonképpen egy plusz adószerű teher.
És akinek nincs arra pénze, hogy választott intézményben, választott orvosnál szüljön, vagy kezeltesse magát, válalnia kell a felelősséget, hogy esetleg egy kókler kezei közé kerül. Csak a PCOt nézve is, nem mindegy, hogy váltogathatom e az orvosomat, vagy sem. Ha van pénzem, akkor igen. De ez olyan diszkrimináció gyanús.
A másik ilyen pedig a vizitdíj. A tvjavaslat szerint egy bizonyos összeg után már nem kell fizetni. De semmi arra utaló jel nincs, hogy ez a határérték méltányosan, esetleg a keresethez, korhoz kötve lenne meghatározva. Az óvadék mértéke vagyoni viszonytól függ. Ha a bűnözők esetében méltányolunk, a betegeknél miért nem lehet ezt csinálni?

A szabadorvosválasztás joga szerintem simán levezethető az emberi méltósághoz való jogból. Jogom van ahhoz, hogy olyan orvos vizsgáljon meg, akiben emberieleg, szakmailag megbízom. Nekem nem mindegy ki lát pl. meztelenül, kienek mondok el intim részleteket az életemből.

Ez az én kis véleményem.

Mindenkinek szép álmokat!
mamint
 
 


Jó reggelt!

Mamint!
Szívemből szóltál! Pogi te is!
Én már nem merek és nem is akarok nyilatkozni az eü reformmal kapcsolatban. :?
Tegnap írtam ezzel kapcsolatban egy nagyon hosszú hsz-t és kitöröltem. (szándékosan!) :?
Nem gondolok rá és nem idegesítem magam! Kész!!! :lol: :lol:


Mamint!
Nagyon "örülök", hogy végre jó kezekbe kerültél és rendben vagy!!!

Pogikám!
Nekem a csöcsöm mérete nem változik! Pedig szívesen átváltanék C kosárra!!! :lol: :lol: :lol:
De legalább a lábam mérete sem nő :lol: :lol: :lol:


Ma magamnak esem egy nagy fazék forró gyantával Kép

Jók legyetek!
Mindenkinek szép napot!!! :) :) :) :)

Jesszus, már 30 cn. :shock: ...havit várok!!!
Vendég
 


aranykavics: forró gyatával?? brrr. lehet a dm-ben kapni dm-es hideg gynata csíkokat. az a legjobb és leszedi. (nekem)
és még nem is olyan fájóóóóós. annyira:)
és egyetértek veled: én sem hergelem magam ezzel. amit kitalálnak az "okos törvényhozók", úgyis úgy lesz. sajnos. nemcsak ebben a témában vannak hülye rendelkezések. pl. oktatásban is. vhogy mindig úgy érzem,hogy azok hozzák az oktatási törvényeket, akik soha, egyetlen egy percet sem tanítottak közép-vagy ált. suliban. na, de ezen sem hergelem magam. sok a meló.
üdv
dimet
 
 


Rejo: köszi.. sajna december már késő :( (addigra lejár a csoki... azért is rohangálok ennyire mint a mérgezett egér...)

Kavicska: Ó... lesz neked még olyan hatalmas melled, hogy visszasírod majd a régit :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

(nálam a férjem szokott röhögni... nem bírom elviselni a kapcsos melltartókat csak a sport melltartókat... na most 2 hete vettünk is nekem 2 új sport melltartót S-M (36-38) méretben... (eddig az S-es 36-os volt a jó, az S-M csak azért mert sztreccs... de a sima rövid tapadós trikók is tökéletesek voltak)... hát... azon szokott röhögni, hogy lényegében kifolyok a melltartóból... (alul-felül...) a dekoltázsom is feltűnőbb lett... egy jó kis push-upal már majdnem olyan mint amit megplasztikáztak :) :) :) (megjegyzem nekem jó volt a régi is... úgyhogy valszeg mehetünk L-es melltartót venni... nekem... L-est... na ha van valami ami nagyon vicces az ez...)
Vendég
 


Sziasztok,

mondom én, hogy szabadalmaztatni fogom a műtét nélküli mellnövesztés technikáját.... :lol: Maradtam az F kosárnál, azért a D-hez képest ez is rettentő nagy ám.... Továbbra is fájnak, érzékenyek, még megvárom a hormon eredményeket (péntekre igérik) és utána tűzök dr Tűűhöz, csak hogy stílusos legyek.... :lol:

Mniki: nem te írtad pár napja, hogy...hmm... ha nagydolgod van, akkor az erőlködéstől élénkpiros vér folyik belőled ?
zsizsik
 
 


Zsizsik!

Hiperprolaktinémia is okozhatja!
Meg nálam a Diane is ezt eredményezte elsőre (még hasra feküdni sem tudtam tőlük, annyira fájtak!!!), de érdekes módon másodszorra semmi ilyet nem tapasztaltam! :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka, arra gondolsz, hogy a prolaktin szintem az egekbe repült volna ? :shock: De hát szedem a bromokriptint július óta....
zsizsik
 
 


Zsizsik, de én írtam. Véres, rózsaszínes nyák :?
Szerintem tutkóra a méhszájjal van valami.
Lehet, hogy csak pszichésen van, de szexnél is jobban érzem :roll:

Pogi, engem csupán annyiból érdekelt volna a kinti rendszer, hogy hány lépcsős, mi tartozik egy-egy csomagba, illetve a várakozási/ előjegyzést hogyan oldják meg. Isten ments, hogy összehasonlítgassunk bármit is :) :) Nyilván közelíteni akarnak a "nyugati modellhez", csak hát az ember egy-két dologhoz nagyon hozzá van szokva (pl. bárhova bemegy a rendelőbe, fogadják..) és ez valószínűleg külföldön már régen nem így működik..
Egyébként majd 1 hónap múlva jön a francia barátnőm és akkor őt kifaggatom a helyzetről, illetve a németről is, ui. most ott élnek
:wink:
Tényleg Pogi, nálatok is volt nagy áramkimaradás a hétvégén ?

Képzeljétek, kitartóan hőmérőzök, LH tesztelek, de így a 13. cn-on még semmi. Lehet, hogy nálam csak 2 havonta műxik a rendszer :roll:
Egy kívánságom van, h november 24-25-26 -án ne legyen mensi, mert akkor megyünk pihenni (ha már nyáron nem voltunk sehol :evil: )
mniki
 
 


Sziasztok!

Rejo, Norka nagyon köszi amit a szülésről írtatok! Már nem is félek annyira.
A sote2 egy elég konzervativ hely, tuti ott is lesz oxitocin, meg minden egyéb. Jövő héten megyek szülőszobát látogatni, kíváncsi leszek.

Szerintem mi nem a nyugati rendszerhez közeledünk eü terén, hanem inkább a teljesen elmaradott országokhoz.
Én kb 10 éve voltam kórházban egyszer, és összehasonlíthatatlanok (sokkal jobbak!) voltak a körülmények ahhoz képest, amiket most láttam apukámnál.
Ecseteljem azt, hogy a subintenzíven, az urológián ki kell ugranod wczés után a helyiségből, mert lehúzáskor a wc alatt kijön a víz, és mindent elönt a trutyi? Te mint látogató csak úgy tudsz elmenni a mosdóba, hogy zsebkendővel fogsz meg mindent, mert olyan mocsok van, és hála az égnek legalább a wc ajtót nem kell megfognod, egyszerűen azért, mert úgysem lehet becsukni? Nincs kézmosó, apukám leesett az ágyól, beverte a fejét a nővérek melletti helyiségben, és senkinek nem tűnt fel?
A nővérek túlterheltek, meg ilyen körülmények közötti munkától, megértem, hogy néha megcsömörlik a hivatástudatuk.

Az én jóslataim szerint sokkal jobban el fog harapózni a hálapénz, a hosszabb várólisták, illetve a bezárt osztályok miatti kevesebb férőhely miatt. Aki többet fizet, azt fogják sürgős esetként előbbre tenni, a többi meg meghal, amíg sorra kerül.
Vagy rákényszerülsz egy magánklinikára, ha tudod állni a cehet.
Szóval csak beteg ne légy, vagy ha legalább beteg vagy, akkor légy gazdag is.

A dokik egy jó része, és a krémje meg el fog menni, mert nem perspektíva ami itt van MOn. A normális dokik közül akiket ismertem, már csak egy van itthon.

Ne legyen igazam csajok, teljes szívemből kívánom.
csillagfény
 
 


Csakegy: melltartóügy detto. Már ott tartok, hogy az egykori 70A-s méretet jelenleg 85 B-re kell hogy lecseréljem. Pedig ez még csak a terhesség eleje. :lol:

Kép
babancs
 
 


Hazaértem a melóból!

Melegszik a gyanta Kép

Csillagfény!
Én valamikor megboldogult egyetimsta koromban azt mondtam, hogy én félek a szüléstől, mert meghalok!!! :shock:
A barátnőm apukája szülész és a barátnőm megnyugtatott, hogy manapság nem "divat" belehalni a szülésbe! :lol: :lol:
Megnyugodtam, már nem félek!!! Kép

Mostmárcsak teherbe kéne esni valahogy!!! :?

Lassan becsókoltam egy doboz győri édes epres kishajót. nattyon szeretem a győri édes finomságokat, mindegyiket, minden mennyiségben.

....magamnak esek...

30 cn.
Vendég
 


hali, dobok pár képet a kislányomról! :lol:

Kép

Kép

kis hajasbabám! :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


a kék takarót az apja vette neki, merthogy úgyis mindene rózsaszín, meg így jó lesz a következő gyereknek is, ha az fiú lesz... :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


na ma totál této vagyok, bocsi hogy soronként! :lol:

Volt ma a védőnő, kihívtam. Már nem volt egy hónapja. Tök jó fej fiatal csaj. Látjátok, nekem ilyen védőnőm van, csak akkor jön, ha hívják! :lol: :lol:

Dimet a Faludi a fehérvári úti SZTK-ban rendel, és van magánja is. De ő elsősorban jó szülészorvos, és terhesgondozó. ha kell cím, telószám írj privit, megírom!

Pogi, tegyél fel képet légyszi az alkotásaidról!!!! Csokis alma recept??

Norka tök szemléletesen leírtad a különbséget!

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Rejo, de édes a kislányod! :) Én is ilyet szeretnék! :-)
Tök jó, hogy akartok még babát.
Én is szeretnék hármat :) Az egy tök jó szám, kis csapat, és beférnek egy kocsiba. :D
Kavicska, jó, hogy írod. A belehalás nekem is megfordult a fejemben, de ezt már le sem mertem írni Nektek :)
A védőnőt eddig 2x láttam. Ma felhívott, jövő héten találkozom vele. Hányszor kell, hogy beírjon a kiskönyvbe, hogy kapjál gyedet?

Cici kérdés: én 85 B ről indítottam, és most tartok 95-nél. 118 centi a hasam, és 107-8 a csípőm (itt csak 2-3 centi növekedés volt) A lábam viszont körbe 52 centi. Mint egy donald kacsa, komolyan.
:oops: :roll:
csillagfény
 
 


Sziasztok!

Jut eszembe. Nekem maradt még 2 ampulla Choragon injekcióm oldószerrel. Szevasen odaadnám valakinek olcsón. Hűtőben tároltam végig. Érdekel valakit?
csillagfény
 
 


Rejo: tündéri hajasbaba :)))))))))))))))))))) (és milyen szép az ágya :)))))

csillag: egyszer sem.. a nőgyógyászodnak kell kiadnia egy igazolást majd a végén, hogy részt vettél legalább 4 alkalommal a terhesgondozáson... a kiskönyv semmire sem kell, max. emlék lesz belőle... (nem véletlenül hanyagolom én is a védőnőm:)))))

Ja... vérzik az orrom... msotanában tök könnyen elkezd vérezni... nem folyik belőle a vér, csak ha fújom akkor vér jön... hát ilyen se volt még... (most is csak törölgetem de nem akarja abbahagyni... elpattant valami hajszálér? a vérnyomásom általában teljesen jó -100/70 körül van- de azért még lecsekkolom...)
Vendég
 


102/67, P 85... ez nem a vérnyomás miatt van akkor...
Vendég
 


rejo, nemcsak a haja szép, hanem a hatalmas szemei is :) babagyártók sem találhattak volna ki szebbet :D
a nődokit átgondolom. már nemtok semmit, hogy legyen. de jöv. héten el ll menni. bajcsy kontra szent imre. :roll: :?: :?:
csakegy, nem voltál megfázva mostanság???esetleg attól.
dimet
 
 


csakegy az a kölcsönbölcső :lol:

kiságyas képet majd következőre...

Kép

Kép
rejo
 
 


mi majd egy görbe fát szerelünk a kiságy aljára... így ringatható lesz az első időkben :) Aztán majd leszereljük róla :))))))

(nem voltam megfázva... hála a jó égnek...)
Vendég
 


Nekünk is lenne kölcsönbölcső, de azt a tanácsot kaptam, nehogy beletegyük, mert utóbb már nem lehet leszoktatni a ringatásról és követelni fogja...úgyhogy asszem marad a kiságy (stabil lábakon! :lol: )

Kép
babancs
 
 


Rejo!
Ment PÜ. :)

Túl vagyok a szörtin. Most munkálkodok!

Kéne takarítani :? Én nem bírom uralni a lakást :) :) :)
Vendég
 


Ó, most látom csak, hogy "régi felhasználó" lettem. Hogy hogy? Túlléptem az 1000 üzenetet? Jól nyomatom. :D :lol:

Kavicska!

30. cn.? Teszt? Mensi?

Kép
babancs
 
 


Csakegy!

Orrvérzés teljesen normális terhesség alatt. A hormonok miatt az orrnyálkahártya ugyanúgy megdúzzad, mint a méhnyálkahártya. A 25-30. hét körül én alig kaptam levegőt éjjelente, annyira bedurrant!
Az erek falának megerősítésére szedhetsz C vitamint, hátha segít!

Rejo!

Nagyon aranyos Johanna! A haja meg egyszerűen fenomenális! :lol: :lol:
Nem tudom miért, de a Rumcájsz jutott eszembe! A Rumcájsz kislánya nézett ki így??? Nem tudom, már olyan régen láttam!

Többiektől bocs, hulla vagyok!!! Hidegfrontunk van, hiszti ezerrel reggel óta! Lehet, h. mégis visszaviszem, hátha becserélik??? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kavics visszaírtam!

babancs Johanna utálja ha ringatjuk, ki is van peckelve a bölcső, arra jó, ha egyedül vagyok itthon és csönd van a nappaliban, akkor itt altatom, szemem előtt van...

Kép

Kép
rejo
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?