Új privát üzeneted érkezett!

Mariann,
amint Livi meggyógyul talizunk, Szilvinek már úgyis mindegy, ő is betegecske, de Ádit nem fertőznénk meg a világért sem. :wink:

Pénteken mennénk bölcsibe, ha jól alakulnak a dolgok.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hát ez kész! Most meg Ti tüntetek el? MANCS, VUKA, BÁRKI, VÉÉÉÉTEL!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hülye Bnet! Mindig azt írja, hogy kész és csak nagy fehérséget látok. :evil:
Mindegy addig leszedtem a szárítót és kiteregettem, már csak vasalni kellene, majd egyszer.

Mancs a Panadolos kiskanál már rég a szemetesben van és rendes kiskanalat használok. Bár most a betegségre a dokinéni a Nurofent ajánlotta, szerinte fogzásra is jobb (én nem nagyon tapasztaltam), viszont az adagolója Nobel díjas! Jó kis szerkezet, tök könnyű felszívni a gyógyszert, Petra imádja belőle kiszívni és egy csepp sem megy mellé. Végülis olyan mint egy injekció csak nincs tű a végén. Anyukád hozhatna neked a kórházból. Kiszívód azzal az üvegből a Panadol szirupot és benyomod Petike szájába.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

 
 

Gabuska nem is igaz, én itt vagyok és Ti tüntetek el!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
Livi felébredt, sajna mennem kő. :(
Jót beszélgettünk... :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na jó akkor megyek én is a dolgomra, konyhatakarítás, mert apjuk tegnap este főzött. Pedig kényelmesen behelyezkedtem a gép elé a nasimmal, egy csomag gumicukorral.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nem is igaz, mert csak én vagyok itt, és mindenki más eltűnt :wink:

Peszti, a leírtak a mi ebédünket képezték, mármint a szülőkét.

Mancs, ki az az Amanda akárki? A nokedlizésős szófordulatot kegyesen elnézem..:wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa látszik, hogy reggel nem voltál itt a Bneten, akkor Nokedli képe mellett Te is Amanda Sorry-s üzenetét láthatad volna.
Amúgy meg mi az, hogy csak Te vagy itt, nézd meg az üzim időpontját, pontosan ugyanakkor írtam mint Te, szóval én is itt voltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Coolasa megijedtél, hova tűntél???????????

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


(most mondtad. Megijedtem.)

Kép Kép
coolasa
 
 


DE mit is társalgok itt bármelyikőtökkel, mikor sürgős dolgom van. Megyek FŐZNI.

Kép Kép
coolasa
 
 


Jaj nagy kő esett le a szívemről. Már azt hittem végképp megfélemlítettem Coolasát, azt pedig soha nem bocsátottam volna meg magamnak.Cool nélkül a Bnet, olyan mint a leves só nélkül, de remélem emiatt a hasonlat miatt nem kergetsz el (féltéve ha ismerős a mese). 8)

Na most már megyek, mert tényleg csak hülyeségeket hordok itt össze. A konyha kész, ha Petra felébred akkor irány a DM, du. pedig benézünk apához. Ki kell már mozdulni, mert 2-3 hete nem voltunk társaságban. Kár, hogy betegen nem lehet menni a klubba, vagy tornázni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Cool én is főztem az előbb (Petrának teát). :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
nyugodtan menjél betegen társaságba, legfeljebb a többiek laposra vernek. :lol: :lol: :lol:

Livi visszaauldt.

Cool,
micsináltál Te? Főztél????? Mit? :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancsi,
tudom, velem ellentétben (értettem ám a célzást!) nem tekinted versenynek, de ismét t.a.o.t.! (Nem merem kiírni. :lol:)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na most már tényleg mennem kell, mert Petra felébredt, úgy látszik váltják egymást Livivel.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok,

Cool,
mi már a második évadnál tartunk a P B-el.
Csak sajnos mostmár mi is hetente tudjuk nézni. Ugyanis az amcsikat utolértük.
De egyetértek csak egyben jó nézni.
Mostmár annyi sorozatot nézünk, hogy már attól félek összekeverem :lol: :shock:
Elmondjam?
Született feleségek
P B
Vanish
24
Dexter
(nemtommi) ül a fűben
Sanos mi csak akkor tudjuk nézni Ha Zofi elaludt. És hát ugyebár nem kapkodja el.

Mancsi, szegény Petya
úúúútálom a vérvételt

Gabi,
gyógyuljatok meg
:!: :!: :!: :!:
én had ne mondjam már egy hete a porszívóval alszom :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Cool,

mi még mindig használjuk a pihi széket
tök jó szerintem
ma reggel túró rudit evett benne Zozó
Kép

Kép

Kép
sajtine
 
 


Oké-oké, Sajti, látom, Gabus mellett te is pihenőszék termékmenedzser vagy, aki százalékot kap az eladott darabszám után. :wink: Szóval én nem tudom elképzelni, hogy Nokinak ez jó volna, ugyanis ha csak nem etetem, tehát súlyos érdeke fűződik a nyugtonmaradáshoz, ebben a szögben ő mindig fészkelődik, és fel akar(na) ülni, szóval ezt a se fekvés se ülés státuszt úgy tapasztalom, nem kultiválja. És mivel olyan kevés dolog miatt tiltakozik, azt az 1-2-t illik teljes mértékben figyelmbe vennem :wink:

A p.b. 2. évadját megint egyben kérem majd el, pedig a barátnőmék töltik le hetente az újakat

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
még csak az utolsó oldalt olvastam vissza :oops:
Mancsusz, gratesz, hogy túléltétek a vérvételt. Te is hős vagy! Mancsbának jó tanulást :twisted: és drukk ezerrel vagy kés és lábtörést :roll:
Cool, te egy határozott személyiség vagy, de hogy még határozottabb légy: Mi kaptunk kölcsönbe babaszéket és használtuk is mert, én abban etettem. Viszont egyébként Szonja mikeveset volt benne. Mostanra csak a helyet foglalja és vissza akarom adni a barátnőmnek csak sehogy hogy összejöjjön a tali. A lényeg, hogy mióta etetőszékezünk azóta nuku babaszék. Annyira nem hiányzott volna akkor sem ha nincs.
Egyébként bödön sem lesz hacsak valamelyik nagyszülő nem vesz. Mert rájöttem, hogy Szonjának még tök felesleges. Nem rajong annyira a hangot adó dolgoké /én sem/ és nem akarom még, hogy számokat meg betűket tanuljon. Most persze hiába magyarázom miért vagyok ellene, mert nem vagyok csak azt hiszem a csiga tökéletesen megfelel /lehet az is korai még neki/ egyéb dolgokra meg én máshogy szeretném tanítani Szonjecot.
Ilba, megkaptátok a könyveket? többiek? Szonja az eddig meglevő állatos könyvén kívül egyenlőre másiktól nem jön izgalomba :?
Holnap lesz a szomszédban mama-baba klub, azt hiszem elnézünk oda :roll:
No, olvasok tovább,...

Kép Kép
natasa1975
 
 


Gabuska, már akartam írni, hogy dobhatnál fel pár képet livicsekről, de elolvastam az előző oldalt is és látom milyen édesen tologatja a babakocsit. No, babakocsi vagy bevásárlókosár,..valami tologatóst tuti kap majd Szonja is első szülinapjára, mert az ilyet nagyon komázzák plusz még pakolni is lehet bele. Kész csúcs!
Sajnálom a fogzási fájdalmakat az az inkább az elszenvedőjét :cry:

Antivagyok, értem az anorák overall leírást. Köfi! Viszont a tojást tényleg nem árt külön feltörni. Sebaj tejbegríz után ez is menni fog :lol:

Vanília, szerintem az a lényeg, hogy Ádusz ne csökkenjen kilókban. Ebben a korban már nem kell mindig hízni. Ő sem egy anorexiás bébicsek így szerintem csak a sok pörgés jön ki rajta :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, meg fogsz lepődni, de én még azt sem tudom, mi az a bödön, meg csiga. Tessék? Hogy egyáltalán nem lepődtél meg ezen? Ezt most meg sem hallottam, jó?
(mi az a babamamaklub? És ti ilyenbe is jártok már régóta? Az mire jó? Lehet, hogy nekünk is van ilyen a kerületben..?)

Gabus, bezony, ma is én főztem. E hétig csak egyszer próbáltam összehozni több éve egy rakottkrumplit, de mire elkészült, kiderült, hogy feltaláltam egy új, és szokatlanul költséges kutyakaját...

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, a baba-mama klub elvileg olyan mint amilyeneket mi is szervezünk itt a fórumon. Van, hogy valamelyikben védőnő is van /Pl Vukáék is valami ilyenbe járnak, de majd kiigazít ha rosszul tudom/. Nálunk nem volt ilyesmi, de most egy anyuka elvileg szervezkedett. Mi sok gyereket ismerünk innen a sétáknak köszönve, de mindegyiket csak babakocsiban /általában szunítva/ ismerünk. Lehet holnap megtudjuk kik laknak a babakocsiban?!
Fisher Price játék a bödön is meg a csiga is:o)

Ufff, a mi kutyáink lehet meg sem ették volna a rakottkrumplit. Mi nem lett jó benne? :shock:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ez itt a FP bödön, a csigát most nem lelem :( Kép

Ja, apa ma végre felfúrt két kis kampót és így nem kell Veresre menni ahoz, hogy Szonja hintázzon. És nem is kell megfagyni. Szóval, van szobahintánk :wink: Minő luxus :!: :D
Cool, nem hiányoznak a könyvek? :roll:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


mivel senki sincs itt, bosszúból minőségi képeimmel szórakoztatlak benneteket.

Kép Kép Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa, de épp ma volt hiányérzetem könyvügyileg, szerintem a legközelebbi ikeás talin ömleszd rám az ígért tonnákat, de addig is könyörgöm, adj már meg egy számlaszámot ahogy azt rimánkodom hetek óta, hogy ne legyenek kinnlevőségeid nálam.... és közben vesd papírra azt is, hogy eme bödön mire jó? Ez a híres sütifaló, vagy az más? Esetleg a trójai faló rokona? Ééértitek: sütifaló-trójaifaló. Há há há.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
Zsófi kb. 6 hónapos korától 3-4 hónapig nem használta a pihi széket
Na mondom, frankó, megvettük egy vagyonért és csak eddig tartott. Aztán úgy megörültem amikor megint használni kezdte.
Nokika nagyon csini a fehér pulcsiban
:P

Kép

Kép
sajtine
 
 


Cool, nagyon jól fésült Noki az első képen :D Egyébként már ő sem baba inkább kisgyerek arcú. Az az látszik rajta, hogy már nem csecsemő. Mondjuk ez 8 hósan nem is csoda. A lényeg, szerintem nagyot változott :wink:
Szálmlaszám, számlaszám,...értem Cool, csak nekem jelenleg inkább hely- mint pénzhiányom van. No, de így karácsony környékén /Már csak hány nap is?!/ meg hogy jönnek az ablakosok mega festő,...lehet egyszer küldök neked egy számsort. De mindenki másnak is, aki csak kéri :lol:
Bödön, csiga s társai: formaegyeztető /kis kocka, háromszög, csillag a megfelelő alakú nyílásba bedobható/ zenélő, beszélő,.....valamelyik többet /bödön/ valamelyik kevesebbet /csiga/.
És amink tuti nem lesz /soha ne mondd, hogy soha és soha ne mondd, hogy tuti/ ,...Szóval nagy valószínűséggel nem lesz olyan hangszerünk /hanszerhez hasonló marhaságunk/ ami egy billentyűzetet lenyomva egy egész dallamot játszik el /khrrr, brrrr/. Inkább veszek sima xilofont vagy metalofont 8)
No, eme tuti reklámszöveg után tuti / :!: / nem nyer a lányom a FP fotopályázaton :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


fp fotópályázaton indultok? Vagytok fönn valami hivatalos weboldalon is? És kik a versenytársak (=kiket kell elgáncsolnom egy sötét sikátorban, bármire hajlandó vagyok, csak tárold még 1-2 hétig, hukk, szóval a következő ikeás buliig a rakományom.. :roll: )

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, pl. engem és bubeket kéne elgáncsolni. :)
Amúgy bnet főoldal felső banner.
Vendég
 


Halihó csajok!

Petikének boldog hófordulót.

Peszti

Hogy mi éjszaka főzünk??? Nem értem a ragozást. Azonnali helyreigazításra tartok igényt!!!!

Gabuska

Mi az a t.a.o.t?? Anélkül, hogy leírnád? :)

Cool

Noki cuki, csak kacsák közelébe ne engedd. :wink:

Na pusz, mentem vacsizni, mert ma a reggeli után kimaradt az ebéd is (miért?: Gabuska: mert DOLGOZTAM), így még nem volt alkalmam megkóstolni a tegnapi második kör fasírtot (az elsőt mégúgy sem)

Asszem kezdek rekordot dönteni az egy mondatba eső zárójelek számát tekintve, ez nálam már az éhség jele.

Üdv.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Hali!

Most jutottam a géphez és megpróbáltam visszaolvasni, de nem nagyon ment... eljuottam a Vuka által ajánlott Nurofenig, amit én is favorizálok, hiper szuper, én mindent azzal adok be, antibiotikumtól kezdve bármit és megeszi vele.

Mancs!
Én is ajánolom a Nurofent, főleg a pipettája miatt. Vérvételhez gratula, úgy látszik nem is volt olyan vészes. Dancit 3-an fogták le és egy szúrta, kb fél órán kersztül, míg a végén úgy nézett ki, mint egy drogos. A létező összes helyen megszurkálták eredmény nélkül, mert nem sikerült tőle vért venniük! Hiszem is meg nem is, de azt mondta a vért vevő nővér, hogy mire a tű végére ért a vére már nem is cseppent le, hanem egyből megalvadt! Hát... Másnap újabb menet következett...

most mennem kell, sajna máris, mert a geri felébredt...:((((((((((((88

Kép
sasha
 
 


Sasha, és másnap már nem volt aluszékony Danci vére?

Kép Kép
coolasa
 
 


Képek :D

Kukuccs!
Kép

Áll a baba (kapaszkodva és anélkül)
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Cool, tényleg nagy ám a változás Nokedlinél, ahogy Natasa mondta, most már ő is kislány lett, és nem csecsemő. :) Nagyon aranyos.

Ilba, Beni mindjárt menni fog. :wink:
Vendég
 


Peszti, értem én, bár lehetetlen nem észerevenni, hogy Petra meg Szonja már hónapokkal ezelőtt is kislány volt, míg nokedli most lépett át ebbe az előkelő státuszba.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, persze, értem én, dehát ugye ez is nagyjából olyan különbség csemetéink között, minthogy Beni fele annyit eszik, mint Bence, mégis sokkal jobban nő, mint Bence.
Egy év múlva pont ugyanott fognak tartani az egyidősök. :wink:
Vendég
 


Rászántam magam egy kis fotózásra, meg kicsinyítésre, meg feltöltésre. Ez az elmúlt tíz perc eredménye:

Hull a pelyhes...
Kép

Fényképeznek :)
Kép

Így működik a távirányító
Kép


ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Kép

Rájöttünk, hogy a motor és a porszívó barikád céljából állnak ott: HISZTI
Kép

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Az FP fotópályázatra mi is beneveztünk, és Domi fagyinyalós képét is láttuk. Tényleg nektek az 500 Ft-os kupon működött? Nekem egy nagy fehérség, nincs mit kinyomtatnom. :evil:

Tök ügyi már Beni is és milyen szép haja van!!!

Sajtine én nemrég elpakoltam a pihenőszéket, mert már Petrát nem lehet egy helyben leültetni. Lehet, hogy később érdemes előszedni?

Ma szedtem ki a postaládából a könyvekről az értesítőt. Valamikor el kell mászni a postára átvenni őket, persze egy tök távoli postára, szóval apát még meg kell fűznöm. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Igen megvan az 1000. üzenetem is.
Juhé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Régi felhasználó lettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Antivagy,
t.a.o.t. = tiéd az oldal teteje :lol: (Mámint Mancsé)

Ilba,
azt hittem Domi már rég tud állni elengett kézzel. :twisted: (Többiek, nem baj, ha nem értitek. :wink: )

Cool,
amellett, hogy Nokicsek nagyon édi, baromira emlékeztet egy nagyon kedves barátnőm kislányára, vagyis a korabeli képeire, mert már 14 éves. Szóval duplán jól esik nekem Őt nézegetni. :)

Sajtiné,
Te meguntad az életedet, hogy Coolnak pihenőszékes képet teszel fel? :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


elengedett kézzel :oops:
még gonoszkodni sem tudok rendesen

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


tudod Gabi hátha Noki észreveszi a képen a széket és kér az anyukájától :lol: :lol: :lol: :lol:

Vuka,
Zsófi csak fogta magát egyszerűen és beleült.
Nem tettem el a széket, mert nem volt szivem.
Inkább kerülgettük :lol: És meglett az eredmény :D

Petra, Beni
nagyon szupik a fotók :P

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtiné,
mi a régi babakocsival, gyereküléssel stb. együtt átpasszoltuk a gyermekáldás előtt álló barinőmnek, mert nincs hely tárolni. DE HA COOLNAK KELL, VISSZAKÉREM! :twisted: Még úgysincs meg a baba.
De tudok jobbat is: adjunk össze karira egyet Coolnak. Vagyis Nokinak. :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kijött az egyik hajgumi, és amint látjátok, apukája volt vele, így nem került vissza...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Neveztem Petrával az FP pályázaton. :P

Sajnos a kép nevének megadásakor véletlenül lenyomódott a zenter. :twisted: :twisted: :twisted:

De így is mi nyerünk!!!

Antivagyok (csak lusta voltam átjelentkezni)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


ÉÉÉÉÉÉs: m.a.o.t :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ja, a nevezési képünk (ha valaki lusta volna megtekinteni):

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
esélyes... :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?