Sziasztok, Lányok!!!
Már előrre jelzem … ééérzem… hosszú leszek!
elizabeth
Jobbulást!!! Ne idegeskedj, kérlek
, az nem tesz jó Nektek!!! Minden rendbe fog jönni!!!
Azt olvastam, hogy ha nagyon beteg az ember, akkor lehet szedni antibiotikumot terhesen, de csak pinicilin alaput...
Abkarovics - az én Dokim.. Nála fogok szülni, hozza járok már évek óta.. Sőt, mivel beszél oroszul igy szinte az összes orosz nő nála szült, szül, szülni fog..
Tényleg Doki.. /amit azt is bizonyitja, hogy Telkiben dolgozik.. és oda rossz dokikat nem vesznek fel.../ emberileg tényleg nulla... de hát én nem is bánom.. nem kell, hogy nyakamba boruljon, imádjon, semmi se kell tőle... csak az, hogy a munkáját tiszteségesen végezzen...
Vitte
Csodásak a kiságyak..)))!!!
Én találtam Ausztriában egy boltot gyönörű babaszobákkal…. Persze külön külön is meg lehet venni a dolgokat… De hát ezek az árak nevetségesek…
kb 130000ft átszámitva...
kb 206000 ft átszámitva
Babzsák
Apásszüllés: én ellenzem… Nem tudom, szerintem ez a nő dolga… Gyermekemnek és anya vagyok… Páromnak – NŐ!... Nem lát engem szörteleniteni, körmöt vágni, kozmetikus után, tampont cserélni… sőt tampont önmagában… Szülni se fog látni… Hercegnő vagyok!!! Hercegnők nem sza…nak!!!))))
A sztorid nagyon érdekes))))… Szerintem túl sokat aggodsz!!! Miért teszed??? Nem akart kommunikálni Veled a Babzsák??? Csaodás!!! – már most teljesen önálló személyseg!!!))) Te se szereted, ha zaklatnak… biztos PONT akkor aludt!!! Amugy imád téged, a részed… csak nem talált szavakat))) vagy csak fáradt volt!!!)))) Téged rugdosni – nagy meló ám)))))
Barbamami…r. zsana
Fantasztikus a történeted..!!! Fantasztikus, hogy ennyi probatétel után tudsz/tudtál megbizni emberekben/férfibe…
Bay the way, én is a neten ismertem meg a Barátomat… Vállásom óta több mint 3 év telt le… Szóval sokáig egyedül éltem… és a Baba is nagy változás az életemben.. nem hinném /tudom/, hogy nem tudnék elviselni minket hármunkat egy ilyen kicsi /56m2/ térem bezárva… Kifutnék a világból… ideges és mérges lennék.. ami nem tenne jót sem a Babynek, sem a kapcsolátunknak…
Aztán a párom /ő is három éve él egyeül/ még nem vált el hivatalosan…. Nem is áll szándekomban kérni rá, vagy erőltetni… De ha Ő neki magától nem jut eszébe ez az egyszerű gondolat… hogy kezdjen el a vállopert.. hát akkor miről lehet szó…
Vicuska
Gratulálok a Lányodhoz!!!! FANTASZTIKUS HÍR!!! Neve van már?
Bacilivi
A nagy gyermek nagyon jó fiu… Kedves, aranyos…. Már két éve van barátnője… És a család parázik egy kicsit, hogy mi lesz ebből a kapcslatból… Nem reagálta túl a tesó érkezésének a hirét… Tudomásul vette az kész.. Na de hát ez érthető... - hiába használja már a „csörgöjét”.. gyrek ő még…
ancsa800418
nagyon jó a varronőd!!!! Gratula!
Kismamák! Zseniális a pocakotok!!!
[/b]