Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk a derelye rombusz alakú.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Tegnap nekünk is szörnyű napunk volt!Szilvi egésznapi alvásiedeje fél óra volt összesen.Egyfolytában nyöszörgött,szenvedett.Enni semmit persze csak szopi.Mindenre rázta a fejét,hogy nem,nem drága anyukám nem eszem nem alszom csinálhatsz bármit.Végül 5 óra felé adtam egy kanál Panadolt,mer folyton a szájába nyúlkákt,azt gondoltam hátha fáj valamije.Aztán fürdés,és estére magevett 1 üveg főzit,majd elaludt.Egész jól ahhoz képest ahogy gondoltam.

Ma pedig jó sokat levgőztünk,még hintáztunk is,mert egész hétvégén énekelni kelet a hinta-palintát ő pedig dülöngélt ide-oda hozzá.
úgy látom kezdünk átállni az egyszeri alvásra ami 1 és 2 között lesz,mert délelőőt már nem alszik.
Kispesti lányok!Módósulnak a séták!Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez?

Gabi:

Sajnállak benneteket a takonykór miatt és az éjszakák miatt is.Te azért már jól vagy?

Vanilia:

Köszi a múltkori invitálást,de csak most tudok reagálni rá.De most én vagyok a soros a meghivásban!

Ilba:

Készits sok képet majd az 1 éves Beniről!
Mi már használtuk az aromaterápiás fürdetőt,de nem sok haszna volt nálunk sem.
Fanniról kiskori képet nem tudok feltenni,hacsak Gabinak nem adok oda egy pár képet és ő fel nem teszi.Remélem,ha szépen megkérem rá megteszi :D és akkor megnézhetitek Fannit is.

Mancs:

Drukkolok a vérvételhez!A piciknek nem az ujjuk hegyéből vesznek vért?

Coolasa:

Ezt a börtönös filmet/Szökés/ én is kedvelem!Nagyon jó izgalmas!

Bubek:

Marci azzal a sok fogával nagyon aranyos!
Te pedig ne idegeskedj a külön altatáson,majd foogod érezni,hogy mikor van itt az ideje.
A bölcsis néni /ahová járunk/mindig azt mondja,hogy ha az anyuka fejben már eldöntötte,hogy mit akar változtatni azt elöbb-utóbb a gyerek is akarja majd.Ő példaként a szoptatást mondta,hogy fekben eldöntjük,hogymár ne szopizzon és igy is lesz,De amig vacilálsz,hogy mi is legyen addig Te s akarod igazán.Hát ez is egy nézőpont.

Sasha:

Jobbulást a Daninak!

Kép

Kép
novum
 
 


[quote="vuka"]
írta:
vuka
Barátfüle = derelye


Nem!!! A barátfüle a gombóc tésztából készül, a derelye pedig olyan vékonyból, hasonló a levestésztához. :wink:

Kép
mancs
 
 

 
 

Így egyszerűbb: a derelye tésztája sima gyúrt tészta-szerű :wink:

Kép
mancs
 
 


Szerintem ahány ház annyi szokás.
Mennem kell Petra felkelt, irány a bank.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Timi,
mi is bevetünk mindent, aromaterápiásban fürdetjük már vagy másfél hónapja :roll: Nem tudom, honnan veszik nekik a vért. Egyáltalán nem irtózom az ilyen dolgoktól, de hogy az én fiamat fogják szurkálni és én nem segíthetek neki, ettől már most fázom :roll:

Kép
mancs
 
 


Mancs:

Igen ismerős érzés!Nekem még az is rossz,hogy szegény gyanútlanul,vidáman jön velem,öltözködünk,aztán meg hirtelen lefogják és szúrkálják.Ez nagyon kaka érzés!

Megint jó kis kajákról beszélgettek!Én is szeretem a szilvalekváros barátfülét és a gombócot! :D

Kép

Kép
novum
 
 


Szerintem:

A derelye és a barátfüle ugyanúgy háromszögalakú, a tészta szerintem is úgy van, ahogy Mancsusz írta.
DE: én is ettem már rombusz alakú derelyét. :)
A peremi is prézlivel volt.

Na, én vizsonylag jó gombócot csinálok, a specialitásom a sárgabarackos, de nagyon ritkán lehet olyan pici sárgabarikat kapni, ez egy fajta ugyanis. És úgy teszem a tésztába, hogy egy pici bari kettévágva, mag kivesz, egy szem kockacukor és fahéj, tészta rágyúr, mehet főni. Uhhhhh

Timi, nyűgi nap :x Hány foga van már Szilvinek? Mik jönnek most?
Vendég
 


Sziasztok!

Na telemosogattam a csurgatót, most csurog. Addig szusszanok. Dani-Geri alszik... gondolom a Gabi is az oviban.

Gabus, most olvasom, hogy Ti is betegek vagytok, jobbulást! Fránya hideg és betegségek, így sincs elég gond, még ez is.

Mancs!
Petikének drukkolok a vérvételhez! Remélem nagyon ügyes nővérkét fog majd ki, mert akkor pillanatok alatt túl lesz az egészen és nem lesz rosszabb, mint egy oltás.
Itt most képzeld el a tavalyi vérvételes történeteinket, amit inkább kitöröltem, mintsem riogassalak... Majd, ha túllesztek rajta leírom:)

Kép
sasha
 
 


Na, ezek után odatettem főzni tésztát és mivel időm nincs, eszem a jól bevált házi lekvárral és kakaóval. :D

Majd jövök!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!
Sasha, jobbulás a kis betegnek!
Mancs, rendületlen drukk megy a vérvételhez! Hülye kérdés, persze hogy jöhetsz magnóliát /is/ nézni!
Noha nem szeretem nagyon az édeset a barátfüle /ahogy a nagyim tudná csinálni/ nagyon fini!
Köhöm,...a felelőtlen anyját Szonjának! Mi még nem hordunk anorákot :shock: Csak polár kabátkát :roll:
Jumam, a pacskerunk a sapihoz való. Dupla polárból van varrva és a bokájánál belülről van olyan patentkötéses anyag, hogy ne csússzon le a lábáról nagyon könnyen. Egyébként HM-ben vettük.

Most Gabus és a többi sz.r éjszakás ne olvassa, hogy: tegnap Szonja family 21:00-kor lefeküdt és ma reggel 7-ig aludt. Mondjuk mi kétszer kelltünk a csajszival egy rövid szopi erejéig, de aztán aludtunk tovább :)
Ennek örömére ma vasalással kezdtem a napot. Majd másfél órát szívtuk magunkba a napot. Itthon felmostam és megetettem Szonjaát, aki mostanában napközben SEMMIT sem hajlandó aludni. Folyamatosan ugrálni akar persze a vállamba csimpaszkodva :?

Eszti, ez az esővizes megoldás nekünk is nagyon szimpi. De majd ha egyszer esetleg mi is építkezünk. Most marad a klasszikus megoldás. egyenlőre én csak a biokertészet rejtelmeit nyomozom a neten :wink:

Lassan lehet én is eldöntöm, hogy nix több szopi. OK, egyenlőre még nem tartunk ott, de Szonja nagyon durva mostanában. Ráadásul mániája, hogy ő ülve, állva akar szopizni és fekvésből fel is ül, abból meg feláll,....Közben nem lehet kivenni a cicit a szájából, mert akkor rásegít a fogaival :evil: Olykor nagyon fáj! Nem elég, hogy állandóan puszi helyett harapja az arcom :shock:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti.:

Szilvinek még elég kevés foga van,5 db.,most a metsző fogak jönnek.Doki néni szerint egyszerre ha minden jól megy. :wink:

Azért te is örökölhettél valamit a nagymami fözőtudományából!Biztos finom lehet a barackos gombócod!Ilyen kockacukros megoldásról már én is hallottam.

Kép

Kép
novum
 
 


Natasa:

Ez az ülve állva cicizés ismerős.Szilvi közben tornázni szokott,fenekét az égnek emeli meg ilyesmi.Ilyenkor be szoktam szüntetni a szopit,amit ő nem vesz jó néven,de talán igy rájön,hogy ne csinálja.Szerintem ilyenkor nem is kell igazán nekik.

Kép

Kép
novum
 
 


Sasha, akkor ti is elkaptátok most a - fonalat...kitartás, és gyógyuljatok! :)

Natasa, nem tudom, Bence meddig fog szopizni, de ahogy látom, sokáig. Pedig én úgy gondoltam annó, hogy 1- másfél év, aztán kész. De mivel eddig senki sem tudott ellátni tanáccsal, hogy hogyan altassam cici nélkül a gyereket, ezért egyelőre marad ez a verzió. A reggeli és esti szopi pedig egyelőre teljes varázsban történik, áhítattal, szemlehúnyva, teljes átéléssel, szóval még ez is marad. Így nem tudom, meddig fogjuk ezt a szopit húzni, de meglátásom szerint még sokáig. Vagy amíg meg nem unom én is.... :roll:
Egyébként Bence is sokszor így akrobatikusként akar szopizni, ülve és állva, ahogy mondod. :shock: :?

Timi, én imádok főzni, és viszonylag jól is tudok (mások szerint is), nagymamimtól sokat ellestem, mert mindig együtt főztünk hétvégén. Nagypapám faragott nekem seprűnyélből kis sodrófát, és mindig kaptam egy kis darab tésztát, azt én gyúrtam és nyújtottam. Még mindig megvan ez a gyereksodrófa, Bencének félretettem. :) Vagy ha lesz kislányom, akkor neki. :wink:
Vendég
 


Hát ezt meg hogy csináltátok???

Nálam még csak 14:25 van, nektek meg minyá 3 óra???

A babanet úgylátszik siet valahová...

Kép
sasha
 
 


Erre most meg nekem kiírja, hogy 15:25 van... akkor most mennyi a hány az óra? fél 4-re a Gabiért kéne mennem...

:shock: :lol:

Kép
sasha
 
 


De most komolyan???? Nálam minden órán ugyanannyi az idő, 14: 28 (mostmár...) és itt meg egy órával több! MI VAAAAN???

Nincs itt senki aki elmondaná, hogy nála otthon mennyi az idő?

Kép
sasha
 
 


A gépn 14.43 van, és remélem a hsz-m is ennyi lesz kb.
Vendég
 


És igen. :)
Vendég
 


Eszti!

Akkor csak velem babrál a babanet, ugyanis még mindig tartja magát ahhoz, hogy mindjárt 4 óra... A dög! :P A Te hsz-id is egy órával később, a jövőben íródtak. Úgylátszik nálam lelassult az idő... nem is baj, úgysem elég a napi 24 óra. :lol:

Kép
sasha
 
 


Sasha, az óraátállításnál át kellett a profilban a +1 órát állítani, próbáld meg, hátha úgy már jobb lenne. :wink:
Vendég
 


Natasa mi is csak a hétvégi nagy hideg és havazás miatt vettük elő az anorákot, mert vidéken hidegebb van, mint itt Pesten. A mai nap nem volt rá szükség, szóval nem vagy felelőtlen anyuka! 8)

Petra a bankban azért megmutatta, hogy megérkezett. Nem maradt meg a babakocsiban, kiharcolta, hogy az ölembe ülhessen, úgy sokkal jobban tudta Ő is a papírokat töltögetni és az ügyintéző nénit szemlélni. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


No, ismét itt egy pár másodpercre. Azóta voltunk sétálni /ma már 2x/ meg Szonja hajlandó volt aludni rajtam! Én nagyon szeretem amikor rajtam alszik mint mikor baba volt csak a 9 kilóját igen megérzem. Most újult erővel csapott le a játékaira :D
Remélem azért apa ismár úton van, mert szeretnék ma vmi finomat vacsorára ahoz meg ki kellene szabadulnom a konyhába.
Vuka, értem. Egyébként anorák az amit én overaálnak hívok? Vastagabb kezeslábas, téli egyberuha ugye? Csak mert pl szüleimnél az anorák az csak esőkabát :roll:
Egyébként ma szerintem igen kíméletes idő volt.

Hehehe, nálam is régi idő van még. Nem állítottam át semmit. Mondjuk én ne is nagyon nézem az itteni órát,....

Szonjecnek csúszik a kukorica!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Lányok, lányok...

Vukának elmagyarázni a gombóc, a leveles és a sima gyúr tészta közti különbséget ... khm ... bátor próbálkozás, de csak rajta. :lol:

Natasa, az én értelmezésemben az overál (over all) egy egész testet beborító öltözék (kezeslábas) ahogy Te is írtad, míg az anorák asszem valami vízhatlan anyagféleség - de ebben nem vagyok biztos. Szóval az overál készülhet anorákból is. :lol:

Remélem, hozzá tudtam tenni tudományos életetekhez egy ki morzsánnyit.

Jah, most jut eszembe, Jumam:

Kérdezted a Römer King ülést: az ár jó, de nézd meg vásárlás előtt, konkrétan melyik típusról van szó, mert van övfeszítős és övfeszítő nélküli változat is. Az övfeszítősnél az ülést a vázából előre döntött állapotban kell bekötni, majd az övet egy piros kallantyúval rögzíteni, végül az ülés hátulján lévő ketyere feszíti meg az övet, amikor visszahajtod a helyére.

Üdv.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Helló lányok!

Én még CSAK rombusz alakú derelyét ettem, és a tásztája gombóc tészta, csak vékonyabbra van szaggatva. :wink:

Timi,
ez a mai séta sajna nem jött össze. Kár. Mi jót sétáltunk Livivel.
Kép
Kép

Sasha,
Daninak is jobbulást!

Hát, nemrég megtapasztaltuk azt a "vagon fogat"... Úgy sírt Livi, hogy azt hittem én is rákezdek. :( Szerencsére Zoli hamar hazajött, segített dajkálni. Na nem mintha ez meghatotta volna Livit, attól még fájt neki... Kb. 10 perc alatt lezajlott, azóta már megint zsiványkodik. :wink:

Így pihente ki a nagy sírást
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Megöl a méreg :twisted:

Éppen fasírtot kevertem be, mikor beütöttem egy záptojást a gyönyörű husiba. :twisted: :twisted: áááááááááááááááááááá

Tudom, tudom, én voltam a f*sz. De akkor is.

Egyébként mi van veletek, kihalt a babanet?

Livicseknek gyógypuszikat küldök a fogacskájára.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Antivagy,
köszönjük szépen! :D

És most mi lesz a fasírttal? Oda az egész vagy ki tudod emelni belőle a kakás részt? :?

Hogy ne legyen unalmas az élet, Livicseknek megint úgy néz ki a feneke, mintha csalánba ült volna, és baromira fáj neki. Tudom, fog. :evil: Viszont ma már ő is mosolygott orrszívás közben! Napi 6-7 alkalom 1 héten keresztül és a végén még meg is szerette. :lol:

Mancsi,
sztem nem lesz gond a vérvétellel. :wink:
Nekünk elég régi emlékeink vannak róla, még az Istiben vettek le tőle sokszor (sarkából), mert kis súllyal született és ilyenkor kötelező nekik nézni a vércukrot naponta többször. Aztán a Heim Pálban is vettek párszor, nem tudom honnan vették le, de ügyesen csinálták, mert nem láttam a helyét.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na helló!

Voltunk délután dokinéninél, Beni nyelvének semmi baja. Én akkor is láttam rajta furcsát. :roll:

Tegnap kapott először áfonyás almát, hááát, Timi, Te írtad, hogy Sziszkót meghajtotta? Benit 2x kellett miatta ma átöltöztetnem. :shock: Amúgy ízlett neki.

:?: :?: :?: Szerintetek mit szólnának a gyerekek a Mikuláshoz? Kicsik még? Mert lenne ötletem …

Vuka,
Sajnálom, még futok 1 kört, hátha kell valakinek a tej, aztán ha nem kidobom fájó szívvel … :cry:

Mancs,
Drukk a vérvételhez!

Timi,
Tényleg ezek szerint megy még a szopi ezerrel?

Antivagy,
:evil:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


No halihó!

Kifejtem álláspontomat derelye és gombóc ügyben.
Nálunk a szilvás gombóc a krumplis tésztából készül és a szilvába kell egy kockacukor és pirított zsemlemorzsába kell forgatni.
A barátfüle= derelye szilva lekvárral töltött sima tészta. Azaz liszt tojás és víz. Nekem így tanította a mamám. Jó sok mindent kiderült tőle eltanulnom. Egészen két évvel ezelőttig. Sajna.

Gabus sajnálom Lívit. A Dentinox nem használ? De úgy látom van már babakocsi is. :lol: Nekünk meg babytaxink! Jó lenne már végre valamikor találkozni veletek.

Anti méreg ez a tojás téma. A nagy főzős műsorban minden tojást egy pohárba dobnak bele és utánna a matyiba. Így kellene. :lol: De én sem így szoktam. :cry:
Amúgy én nagyon csípem a főzős pasikat.

Kép
vanília
 
 


Ja még kérdezni akartam, hogy a cserépházas tali az kútba fulladt?

Kép
vanília
 
 


Vanília,
dentinoxozunk. Valszeg azért volt az ordítás csak 10 perc. :wink:
Bébitaxi? Juhééé! Nemsoká Ádusz is 1 éves! :shock: Meg Beni. Meg Marci. Atyaég! Bárcsak Bubek... ez már 1 éve volt??????? :shock: :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Azt el is felejtettem ma votunk tanácsadóban a doki néni másfél órával a kezdés után sem volt még ott. El is ment a kedvem a sok kérdéstől. Az össz. súlygyarapodás egy hónap alatt 10 dkg. :cry: Ez magunkhoz képest borzasztó kevés.

Sok a hasonló korú gyerek.

Kép
vanília
 
 


Vanília,

tájékoztatlak, hogy a most készülő fasírtadag már a nagy főzős műsor módszerével keveredett. :wink:

Ami kárba veszett: 1 hagyma, 3 g. fokhagyma, kb. 35 dkg darálthusi (azért csak ennyi, mert még nem olvadt fel a teljes mennyiség, így a többi a mikróban kuksolt az akció közben).

Most új adagot keverek, de már nincs kedvem fasírtokat formázni, így őzgerincben sütöm meg, debreceni kolbásszal és keménytojással töltve.

Amúgy Te melyik műsorra gondoltál? Én a tv paprikát nézem, abban is a Mit eszünk ma? c. műsort. Vuka utálja. :evil:

Drukkoljatok, hogy ezúttal ne csesszem el.

Jó éjt.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


megnéztem a prison break nálunk lévő 22 részét, úgyhogy reszkessetek, itt vagyok újra.

Na és nálunk ki főzött ma kedves Mancs? Bezony-bezony, újabb sütőzascis megoldás, csak most hal, fokhagyma, olivabogyó, mogyoró-mandula-kesudió volt a gomba és répa köret mellé. Ezt se dobtuk ki.

Gabus, azért a hajnali 4ig történő maratoni fennlevésért a hősök érdemérmét szeretném átnyújtani a lakosság nevében.

Antivagymuk, jókat főzöl.

Vanília, a csepépházas tali eddig érdeklődés hiányában elmaradt, mert nem valami ideális az időbeosztása sokaknak azzal, hogy kb 10-12 közt lehetünk ott. De ha van kedved egy ilyen talira, Natasa biztos kapható, talán még Eszti is, ennek alapfeltétele, hogy ne ő suervezze ugye :wink: , és talán még a renitens ikeás lányok is beizzíthatók...

Kép Kép
coolasa
 
 


Írtam mailt, tessék válaszolni akár itt, akár ott reggelig, mert 10h-re megyünk a játszóházba holnap!

Most nem írok, mert bazi fáradt vagyok...

(Bezony Gabi, Bárcsak Bubek 25-én vagy 26-án kezdett el írni nektek...iszónyúan eltűnt ez az egy év....nem is értem igazán. Egy évvel ezelőtt készületm nagyjából ilyenkor a nagytakarításra, és még minden romokban volt, nem volt Meg Marci bútora sem, csak a kiságy, és javában jártam terhestornára.... :lol: )

Na akkor jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, részemről rendben az emailben foglaltak...

Kép Kép
coolasa
 
 


talkáltam egy ilyet, vagy ezt már néztük? kicsit drágállom.... :?
http://www.apronep.hu/index.php

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Hellóbelló,

Gabi, Livi hogy van? Durva ez a fogzás. :( Remélem gyorsan kijön a vagon fog. :)

Ilba, szerintem nem kicsik a Mikkancshoz. Lenne ötlet? Mesélj. :)

Anti, ti mindig éjszaka főztök? Mi ilyenkor már alszunk. :shock: Túúúúdom, tévémaci és társai, de akkor is.
Egyébként csorog már korán reggel a nyálam. :)

Cool, ezt a halas izét ugye nem Noki ette?? :shock:

Vanília, ne is foglalkozza a súllyal, Ádusz esetében meg pláne. :wink:

Ma anyukámmal és Bencével megyünk Ikeázni, azért ha valaki arrajár, összefuthatunk.

Bubek, írtam, hogy részemről rendben. :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Most nagyon jó éjszakánk volt, Livi nem ébredt egyszer sem, pedig már kapásból nála ágyaztam meg magamnak. Na, azért reggelre kiszívtam neki 2 teli tartálynyit az orrából...
Most lemegyek vele, mert rossz, mint az ördög. :twisted:

Eszti,
Mikkancs :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Túl vagyunk a vérvételen. Nem volt egy könnyű menet. Nem látszottak a karján az erek, így vakon szúrta meg őt a dokinéni. Amivel nincs is gond, mert nagyon ügyes és tud így is vért venni, csakhogy Petikének nem az anatómiai helyen vannak az erei, úgyhogy a jobb karjában nem is találták, a balban sikerült rálelni. 2 kémcsőnyit kellett kisajtolniuk. Szegénykém üvöltött mint a sakál, de ez nem baj, mert legalább vmivel jobban jött a vére. Hazajöttünk, kapott kaját, most kint alszik a babakocsiban. Itt nagyon hideg van, reggel fél 8-kor 0 fok volt. És köd. De az már elillant.

Az éjszakánk még brutálabb volt, mint az előző. 11-ig már 3x ébredt. Aztán 11-1-ig aludt, és onnantól kezdve óránként ébredt, 15-20 perc bömbi, szopi és úgy aludt el. Nem szopi közben alszik el, mert nézelődik amikor befejezzük és felveszem, hanem amikor berakom az ágyába. Szóval borzalmas volt. Jön megint a foga, mert ömlik a nyála, be van durranva az ínye. Csak sajnos se a Dentinox, se az a köcsög Panadol nem segít. Gyűlölöm a Panadolt. Azzal a hülye kanállal lehetetlen úgy adni a gyereknek, hogy nem csöppenjen ki belőle vagy az ágyra, vagy a hálózsákra vagy vmire :evil: És utána olyan minden, mintha mézzel kenegettem volna be :shock:

Tegnap adtam Petikének körtét. Imádta. Nem győztem kanalazni a szájába, nyelte, mint kacsa a nokedlit.

Kép
mancs
 
 


Amanda Crichton nekem ne írogasson hogy sajnálja :evil:

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
a kettővel ezelőtti hsz-em utolsó mondatáért mindkettőtök (de főleg Nokedli) szíves elnézését kérem :oops: :lol:

Kép
mancs
 
 



Kép
mancs
 
 


Már megint magammal levelezek :cry: :cry: :cry:

Kép
mancs
 
 


:roll: :cry:

Kép
mancs
 
 


Mancs kisegítselek?
Petra bealudt, úgyhogy van egy kis időm, de megint kajálni kell, meg a mosogép is lejárt, szóval a szárítót is el kellene intézni.
Sajnos a Bnet nálunk nagyon lassú.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziaaaaa!
Nálam is vacakol a bnet :shock:

Kép
mancs
 
 


Mancsbá mikor is vizsgázik, vagy sikerült már neki?
Mikor lesz meg a vérvétel eredménye?
Gratula Petikének, hogy ilyen hősiesen viselte a vérvételt. Üzenem neki, hogy sírni én is szoktam, az természetes. :oops: (nem tudom miért, de az jön magától)

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Hétfőn lesz az államvizsga, talán névsor szerint mennek be, így ő a vége felé megy, de összesen 30-an vannak. A héten tudta meg, hogy a szakdogához még csinálniuk kell egy mittoménhányoldalas pps prezentációt :shock: Senki nem szólt nekik a suliból, csak vmelyik évfolyamtárs tudta meg és így kérdeztek rá hogy így van-e. Közölték, hogy persze :evil: De már megcsinálta. Mától szabin van, otthon tanul. Lazításképp megpucolja az ablakokat, ezt megígérte (nem én kértem meg rá, felajánlotta!)

Vérvétel eredménye vagy ma du. vagy holnap lesz meg. Anyukám hozza haza. Azt azért nem mondanám hogy hősiesen viselte, mert ordított és vergődött. Nem csoda, nekik is ugyanolyan vastag tűvel veszik, mint nekünk :shock: Én viszont nem sírtam! De nagyon sajnáltam szegényt... :cry:

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
itt gyönyörűűűűűűű idő van, remélem Ózd Cityben is! :wink:
Szilvi és Livi be is szunyáltak a jó levegőn (na meg mer a szemükbe sütött a nap :twisted: ).

Én úgy adom be a panadolt meg a másik ilyet (nurofen), hogy a mérőkanalából átöntöm normális kiskanálba. Bár mostanában már ügyesebben kiissza a másikból is, de 7 hósan még ő is elmaszatolta. Ja, hogy én maszatoltam el? Ugyanmár! :lol:

PETIKÉNEK BOLDOGOT!!!

És azt tudod, hogy mit csinálnak, ha vashiányos Petya? Kap gyógyszert? Vagy csak sok sóskát kell ennie? :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?