Új privát üzeneted érkezett!


Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba hát a tanulós zeneszék=trón. :lol:
Azt az ominózus öt órát az ágyában vagy meletted sikerült eltöltenie?

Kép
vanília
 
 


Ilba,
mi az, hogy nagyon jó áron? és mi az hogy te ezt így vágod, amikor mi minden csütörtökön ott vásárolunk???? (ill apa) :evil: és lesz sütisbödön is vajon? honnan tudod?

Mamacka,
éljen!!!! Majd csináljatok róla képeket, és segítünk virtuálisan!!! :lol: :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 

 
 

mi van már, éjszakai műszak, hun a jónép????
Jedi hollandusul tancsizik, de a többiek????Gabi?

Ja Gabi,
ti mán ígymaradtok az fix! :wink:

(kacsazsíros kenyeret eszem lilahagymával, pedig mosogatni kéne, felmosni, és fürcsizni menni.)

Marci ma képzeljétek aludt de negyed 11h-től fél1h-ig, aztán aludt fél2h-től fél3h-ig séta közben, azután pedig aludt háromnegyed 4h-től háromnegyed 6h-ig. a délutániban aludtam egy órát én is. :oops: Azért is tudtam jönni... :D

Ja Ilba, még azt akartam mondani, hogy nekünk a sikítós napunk szombaton volt, de nem sikítós, hanem nyávogós volt. Vernyogott egész nap, mint egy bagzó macska. :twisted:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Basszus Bubek!
Beni ma már az 1 óra 50 perces alvással mondhatom sokat aludt. :)
Marci álmában növeszti biztos a fogait. :lol: :wink:
Cora: ma bedobott új katalógusból tudom, mi amúgy nem járunk oda.

Vanília,
jaaa, igen, megvettük, pénteken kapja meg, de képzeld ma a Babycenterben ki volt rakva, egyből kipróbálgattam, hát meg kell, hogy mondjam, qva jó! :D :wink:
5 óra egyben alvás este 9-2-ig kiságyban!

Ma a fiam felállt belémkapaszkodva a pelenkázón és totálisan lepisilt. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Noki megkért, hogy tolmácsoljam háláját a köszöntésekért, és egyben kifejezte igényét, hogy mivel ő már 8 hónapos nagylány, ugye nem kell este 11ig hazaérnie ha bulizni megy.

Ma sürgős prison break néznivalóm van egész nap, megkaptam a teljes sorozatot dvdn, úgyhogy most börtönszlengből művelődöm. Mire visszatérek, rám sem fogtok ismerni kiscsákók.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, összekvetred ( :lol: ) a számokat, 17 éve vagyunk együtt, és kb 10 éve lakunk Ktarcsán.

A téglafal épített, mert volt egy régi ház, amit nem akartuk ugyan, de le kellett bontani (csk bővíteni+tetőteret akartunk eredetileg, de bontogatás közben kiderült, hogy nem bírnák a régi falak az új tetőt). Szóval ez a c verzió, mi építettük, valódi téglából van, és jó alaposan le van tisztítva, kezelve, azért van ilyen jó színe. íme képek még:
Kép
Kép
És van még ilyen falunk máshol is a lakásban:
Kép
Eszti, itt a kiköltözésünk története:
mikor még élt a néni akié a régi ház volt, el sem tudtam képzelni, hogy eljöjjünk a városból. Aztán ő meghalt, anyukámék örökölték a házat, járogattunk ki, és egyszercsak meglódult a fantáziám. Addig egy barátunk lakásában laktunk (csak rezsiért) a Zsinagógánál. Elég lett a büdösből és a sok kutyakakiból! És elkezdtem tervezgetni, mit és hogyan kellene átalakítani a házban, hogy általunk lakható legyen. Ezeket az átalakításokat akkor még kb 1 millió forintból meg lehetett úszni (teljesen új vakolat, új burkolatok (padló+csempe) villany és gázvezetékek cseréje, tető helyrehozatala, ilyesmik). Eleinte azért még én sem nagyon tudtam elképzelni, milyen is lesz, gondoltam el leszek zárva mindentől, aztán azt vettem észre, hogy eltelt egy hónap, hogy nem voltam Bp-n és NEM HIÁNYZIK! Találkoztunk régi ismerősökkel is, akkor babát vártak, és lassanként minden kialakult. Visszatartó erő lehet még az, hogy majd senki nem fog meglátogatni, de hidd el, akinek fontosak vagytok, elmennek (lehet, h kicsit ritkábban de sebaj). És idővel lesznek felnőtt és gyerekbarátok is dögivel.
Benyó ez ügyeletes sajtkukac :wink:

Bubek, Marci szemei naaagyon szépek!!

Nasa, ez milyen totyogó Szonja lábán, a nekem legjobban tetsző képen? Iszonyú aaranyos, ahogy grimaszol, aanyaaa, siess már, neem bírom tovább!

Mamac, nagyon nagyfiú lett tényleg Áronbaba!! Kívánok sok kitartást, a felújításhoz!!! Néha nehéz lesz, de csak semmi depi!!! Ha elkeserednél, csak gyere, majd mi lelket öntünk beléd!! :wink:

Noki, boldog hófordulót! Még a pihenőszék-etetőszék témához, csak mutatóba, hogy ilyen Julcsié (szintén vateráról), tényleg jó mert hordozható bárhova a lakásban, elszórakoztatja magát benne jól lát mindent de mégsem ül. 3 fokozatban dönthető, ő ebben is eszik (na, hogy eszik az túlzás, mondjuk inkább kóstolgat :twisted: !)

Ilba majnem vaatera az ülés, Tesz-vesz, du coolasával szervezkedtünk, mert nekünk kb 2 órát nem volt áramunk, aztán meg internetünk egy darabig, az aukció pedig 6kor lejárt, így őt kértem meg, hogy licitáljon rá a nevemben. De sajnos mégsem lett a miénk, mert valami meghívót kell küldjön az eladó, magyarul válogat, hogy kinek adja el :evil: :twisted: . Én megvettem volna, de így rajta maradt – hihi, :wink: úgy kell neki – de még asszem futok egy kört, hátha hajlandó lesz.

Bubek, ilyesmi, de ennél régebbi fajta. És az öve is „csak” 3 pontos. Ezek elég megbízhatóak?
Bár a másik két gyerkőc is kihúzta egy viszonylag egyszerű ülésben, Danival még volt is egy kisebb koccanás (kisebb, az autó épphogy nem lett totálkáros), de az ijedtségen kívűl nem lett baja. Viszont érdekes, kb két és fél éves volt és emlékszik rá.

ma megint korán akartam lefeküdni.
elolvasom még, mit hordtatok össze amíg írtam, aztán megyek is ALUDNI!!
jumam
 
 


a szék kép lemaradt.

Kép
Mi az a prison break?????????????
jumam
 
 


semmit nem hordtatok össze, megyek is!

mindenkialszik már????????????,

Mancsékka mi lehet? Csak nem lett mégis mellgyulladása :( ????
jumam
 
 


Mancsékkal
jumam
 
 


Jó reggelt, hát nem vittétek túlzásba az írást.

Cool annyi prison break-et nézett, hogy azóta is csíkosban alszik a sarokban. :wink: Cool, mi az a prison break.

Köszönöm a kiköltözés vs nemkiköltözés hozzászólásokat.

Jumam, úgy látom, a konyhátok is nagyon klassz. :) Én is imádom a bontott téglás betéteket, én majd a kandallót kövezem ki vele. :) Mert hogy az is lesz, mégpedig energiatakarékos, ami körbemelegíti a lakást is adott esetben, a padlót is. :) Peti bukik ezekre az ökomegoldásokra (esőgyűjtő locsolásra, wclehúzásra stb.). Egyébként én is. :)

Ilba, a rönkháznál nem nagyon kell tisztítani falat, max. néha portalanítani, amúgy kívülről 5, belülről 10 évente kell kezelni.

Na, menek.

Csajok, amióta Bencének facsarok gyümölcsöt az ivóvizébe, azóta legalább 3-4 dl-t megiszik egy nap, a vízből max. 1 dl csúszott. Ajánlom nektek is esetleg. :)

Mancs, Gabi és a többiek, merre vagytok?
Vendég
 


Jó reggelt!

Mancs nem Ózdon van? Mbá meg asszem hétfőn államvizsgázik.
Ha igen, akkor jó tanulást!

Délután megyünk dokinénihez, olyan fura Beni nyelve hátul. Tök véletlen vettük észre (Timi, mi sem a száját nézzük egész nap :D ), nehogy neki is az legyen, mint Szilvikének.

Jumam jó az új avatarod!

Eszti,
csak azért kérdeztem, mert ahol voltunk, ott az ajtók pont le voltak kenve olajjal (vagy mivel) és hát belenyúltunk egy párszor. De 10 évente kibírható! :wink:
És eszi is azt a nagy mennyiséget mellette + szopi?????

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, hát azért persze kevesebb a szopi, most kb. 4 van. Reggel kettő :shock: 6, fél7-kor, és 8-kor. Aztán mondjuk ugye szopizik az alváshoz is, de az nem mennyiség. Szóval, teljes értékű szopi 3-4 van. A reggeli és esti fix, de mondom, reggel mindig 2 van, és napközben a két alváshoz egy-egy pici, kb. így. De ha az alvás nem itthon van, hanem autóban, vagy babakocsi, akkor azok is elmaradnak.
Vendég
 


JumamPeszti, a prison break egy amerikai sorozat, börtönből szökteti meg egy illető a halálraítélt testvérét olyan módon, hogy a siker érdekében önmagát is bebörtönözteti. Met/megy most az rtl-en is, talán szökés/szöktetés címen, de akkor nem tudtam nézni, és én 1ben jobb szeretem az ilyesmit, mint 1 hetet várni, már az isauránál is türelmetlen voltam.. :wink:
Peszti, éljenek az öko megoldások, finnországban az erdő közepén, ahol rajtunk kívül tényleg csak a madarak lófráltak bukkantunk rá egy esztétikus pihenőhelyen angoltoaletre, amelyben a kar meghúzásával friss földlabda gurult a mélybe fedőrétegként. Nem azt mondom, hogy feltétlen ilyen legyen nálatok is, de akkor is hajrá ökobio.
Jumam, én is kiszúrtam a konyhát, bármennyire is a pihenőszéket akartad nekem mutogatni, épp csak egy fél pillantást vetettem rá, s máris fókuszáltam a munkapultra, ami oly szép fa... (10, 17 éveket nem kevertem, hanem vicc volt, haha)

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti,
jaaaa, hogy ez már a kevesebb szopi. :shock:
Nem tom Bencét ruháznám, vagy etetném inkább???!!! :lol: :lol: :lol:

Ezért nem lehet a gyerkőcöket hasonlítgatni, Bence kb. 2x annyit eszik, iszik, mint Beni és kb. fele akkora. De ez így van jól! :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba :wink:
Vendég
 


Cool, ez jóóóóóóóóóóóó, ez a földlabda. :) :)
Vendég
 


Eszti.....jaaajjjj, tudtam, hogy el kellett volna titkolnom...

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti, olyan is volt az erdő közepén, hogy az út mentén árválkodott egy ládika, nem volt lelakatolva, belenéztünk, és némi tüzifa összegyűjtve meg ennek előállításához használható balta pislogott vissza ránk. Hazánkban már meglovasították volna a ládikát baltástól, fástól, erdőstül..

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihó,

Jumam, az öv az 5 pontos, csak úgy van szerkesztve, hogy 3 pontot kapcsolsz csak össze. :lol: Hajrá, a Römer jó márka, biztonsági ülésben néo-ban vezet.

Eszti,
nálunk is tök hasonló volt egy-két hónapja a szopi. Most is az. Marcinak is egyre nagyobb az adagja kajából is. Lassan kicsi lesz a tányérja, ami kb 3 decis... :shock:

Ilba, milyen FP játékok voltak a cora katalógusban? Volt bödön is? Köszi.

Vukáék is hova lettek?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Én is gondoltam rá, mi lehet Manccsal, és még azt is akartam írni, hogy a Szonjás képek észvesztőek, de most már ne zavarjatok, megyek prison breakezni...

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek, cora katalógus: www.cora.hu-n pdf-ben....

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek, amúgy is arra jöttem rá, hogy fiaink nagyon hasonlóan működnek, mozgásban, kajában, szopiban, és még kívülről is. Na, vajon mi lehet a háttérben???? :wink: (semmi)
Vendég
 


Sziasztok!

Megvagyunk! :wink:
Hát, ilyen éjszakánk még nem volt! Hajnali 4-ig FOLYAMATOSAN szívtam Livi orrát. Már a végén röhögtem az egészen. Felébredt, hallottam, hogy tele az orra, porszívóztam, visszatettem az ágyba, szépen tovább aludt, kimentem kimosni a szívót. Visszafeküdtem, betakaróztam, becsuktam a szemem és hallottam, hogy megint nyöszörög Livi, megnéztem, megint tele az orra. Ez ment 11-től 4-ig. A végén már ült az ölemben és játszott a hajammal, miközben szívtam az orrát. Aztán 4 körül már végleg bealudt, de a porszívót nem mertem magam mellől eltenni babonából... Fél tízig aludtunk, szóval valamennyire sikerült kipihenni magunkat.
Ebéd után jövök, most vásárolni kell menni.
Pussssz!


Ja, aha, Mancs Ózdon van. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Sajna nincs időm visszaolvasni, csak helyzetjelentés lesz.
Daninak a füle még nem gyógyult meg teljesen, ellenben beszerzett mellé egy asztmás jellegű hörghurotot. Akinek már volt, az tudja milyen szar, amikor a gyerek úgy veszi a levegőt, mint Dart Véder... Este olyan durván csinálta, hogy odakészítettem a Ventolint (hörgtágító aeroszol asztmásoknak), de végül nem kellett.
Ma már megjártuk a háziorvost, aki ma nem volt, de a helyettesítő dokinéni megnézte. Rendes volt, de felírt egy rakat gyógyszert! Hajrá :? Köptető, valami másik ami segít felköhögni és egy hörgtágító, meg rohamkúpot, ha esetleg befullad. Pénteken kontroll. Utánavaló kedden meg fülészeten kontroll.
Közben meg rosszalkodik egyfolytában, láza szerencsére nincsen... Antibiotikumot még egy hétig kapja, összesen 2 hétig.

megyek mert a Geri már nem csak nyöszörög, hanem vísíííííít!

Kép
sasha
 
 


Halihóóóóó!

Üdv innen az isteni friss hegyi levegős vidékről :) Már tegnap nekiálltam visszaolvasni, de csak most jutok el az írásig. Lassan, épphogy érintve a billentyűket, mert a tesóm szobájában van a gép, ő meg még a hálófülkéjében szinyel. Éjszakás volt.

Ma kapott Petike először borsót+kukoricát. Tettem hozzá répát és pici krumplit is. Azt hittem, nem fog neki ízleni, de úgy tetszett neki, ment hozzá a szokásos élvezkedős nyöszörgés is :) Tegnap meg sütőtököt kapott, az meg aztán a csúcsok csúcsa. Fincsi hazai, isteni édes.
Az éjszakáink borzalmasok. Rengetegszer ébred. Ordít, nem kell se cumi, se ölbenlét se semmi csak cici :shock: Kész vagyok. Természetesen reggel max. fél 7-kor már nyüzsög.
Próbálkozik a mászással is, nyégykézláb áll és már pár tempót mászott is, de utána átvált kúszásra. Meg pont ma de. volt, hogy épphogy nem ült föl. Az utolsó pillanatban inkább a fekvés mellett döntött. Már eggyel lejjebb raktuk itt a kiságy fekvőrészét, mert állt 4kézláb és 2 kézzel kapaszkodott az ágy szélében :shock: Amilyen ereje van, simán kinézem belőle, hogy felugrik :shock:
Nagyon jókat alszik kint az udvaron, egyetlen pisszenés nélkül elszunnyad, pl. most is.

Eszti,
tök jók ezek a házak, én azt mondom, mennék. Mint a pinty :D

Natasa,
mi is mehetünk magnóliát nézegetni? :wink: Imádom.

Bocs hogy nem írok mindenkinek, de kilett a kezem ettől a lábujjhegyen írástól :lol: :shock:

Kép
mancs
 
 


Jumam,
győződj meg róla magad, jó áron van-e a gyerekülés (igen)
www.roemer.hu

Kép
mancs
 
 


Brühühüüüüü..... :cry: :cry: :cry:
Én itt, Ti meg sehol..... :cry: :cry: :cry:
Hahóóóó! :roll: :cry:

Kép
mancs
 
 


Halihó!

Petra bealudt, pedig 10 óráig szunyókáltunk reggel. Mondjuk este, mit este hajnali fél 1-ig nem akart bealudni. Megszoptattam szokás szerint 10-kor, próbálkozott a bealvással, de nem jött össze, 11-kor újabb szoptatás, de attól még inkább magához tért, mindenképpen játszani akart. Mondanom sem kell mennyire örültünk ennek apával. :twisted:

Tegnap egy kicsit még pihengettem, hiszen még mindig nem lábaltam ki ebből a hülye betegségből, maradék energiámmal meg egy kis házimunkát végeztem.

Ilba és Bubek beszéltem az ismerősömmel és azt mondta mégsem kell nekik a tejci, mivel a védőnő azt tanácsolta nekik, hogy a pici babának ne adjanak "idősebb" tejet. Az én utolsó adagomat még elfogadják (3./4. hós), aztán már az Ő babájuk is 4 hós lesz és akkor már a hozzátápit is elkezdhetik. Ők tudják. Mindenesetre köszönöm szépen a felajánlásokat.

Na megyek megkajálok, szerintem nem lesz ez egy hosszú alvás, aztán meg irány a bank, levegőzünk egy kicsit.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nyálcsoragtásképp: nagymamám ma szilvalekváros barátfülét készít, házi lekvárral, sk készített tésztából :P

Kép
mancs
 
 


Tudom, hogy a barátfüle szilvalekvárral az igazi, de én a baracklekvárért vagyok oda. Azért így is összefutott a nyál a számban, de rég is ettem barátfülét. :cry:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vedd rá Antibát, hogy csináljon Neked :wink: :lol:

Kép
mancs
 
 


Holnap reggel 8-ra megyünk vérvételre :roll: Drukkoljatok! Ha tudok, majd írok hogy mi volt.

De jó is így magamban írogatni! :roll:

Kép
mancs
 
 


Antibá csak olyat hajlandó megcsinálni, amit Ő is szeret, vagyis legyen benne husi. :evil: Így csak ünnapnapokon van leves, főzeléket pedig anyukám csinál nekem, a nagymamám csinált igazi barátfülét, de sajnos már öreg és nem tud a konyhában tevékenykedni. :cry:

Mancs akkor ma hazajöttök, vagy Ózdon lesz a vérvétel?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Itt lesz vérvétel, direkt úgy írta a dokinéni a beutalót. Anyukám a kh-ban dolgozik, meg van gyerekorvos ismerős is :wink:
Jövőhét kedden megyünk haza :wink:

Kép
mancs
 
 


Mancs azért én itt vagyok, csak közben kajálgatok is. Most valami desszertet kellene keresnem, de nehéz dönteni, hogy vaníliás karika, Ferrero Küsschen, Hanuta vagy mi legyen.
Tényleg a múltkor a Metroban vettem diákcsemegét, meg külön még kesudiót, mandulát, azokat is már ki kellene raknom az asztalra, hogy egyfolytában ehessem. Gyümölcssalit se ártana már összedobnom, de ahhoz egy hosszabb Petra alvás kell.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Petikének is üres gyomorral kell vérvételre mennie?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mit adjak a gyerekre ha kimegyünk? Ha feladom az anorákot, azt nem tudom a bankba túl könnyen levenni. Utálok ilyen hülye hideg időben ki, be, ki, be menni a gyerekkel, mert egyfolytában csak öltöztethetem, és Ő sincs oda a dologért. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Kesudiót!
Nem kell üres gyomor, nem vércukrot néznek, hanem vasat. Úristen, az lenne még szép baleset, üres gyomorral menni... :shock:

Kép
mancs
 
 


Ilyenkor csak a vasat nézik és semmi vérkép? Vagy csinálnak vérképet, csak beleveszik, hogy evett a gyerek?
Egyébként tényleg gyerekkínzás lenne éheztetni őket ilyen szörnyűség előtt.
Megy a drukk egyébként. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
nálam dettó ez van. Kintre kell a vastag cucc, de ha bemész vhova, szegény megsül. Undorító idő.
Pedig én szeretem a telet, mennék síelni... :cry:

Kép
mancs
 
 


Köszi a drukkot :wink:

Kép
mancs
 
 


Az anorák amúgy is kiakasztó, Petra nagyon nehezen mozog benne, mint egy zsák krumpli. Felülni sincs kedve, a kezeivel meg nehezen tudja a játékokat mozgatni (autósülésben). Szóval szenved rendesen benne, nem érti, hogy mi körülötte az a sok hacuka.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jaja, én kis egybehúsnak hívom ilyekor Petikét, olyan kis merev benne. :lol:
Ugatnak a kutyák, remélem, nem ébred föl :roll:

Kép
mancs
 
 


Hajrá Mancs, és Kismancs. :) Nagyfiad ügyi lesz. Mancs, és a borsót együtt csináltad a kukkerrel? Azért ne csodálkozz, ha Petike délután pukizgatni fog. :lol:

Vuka, én Hanutát ennék, azt egyszerűen íííííííííííííííímáááááááádoooooooooom. :)

Azért a barátfüle sem gyenge. Ugye ez másnéven a derelye?

Na, hát az én nagymamám olyat is csinált, hogy peremi, ezt még soha senki nem hallotta, ez olyan tésztából van, mint a gombóc (szóval krumplis), olyan túróval töltik meg, mint amit a palacsintába is teszünk , és háromszög alakba hajtják, mint a derelyét. :)
Nagymamám nagymamája (ő nevelte, mert az anyukája korán meghalt) egy grófi családnál volt szakácsnő, és nagymamám ilyen formán iszonyú jól főzött, ez látszik is. Azért én egy pár dolgot ellestem tőle, pl. iszonyú finom szilvás, és barackos gombócot tudok csinálni. :)

Ennyit a nyálcsorgatásról. :)
Vendég
 


Hajrá Mancs, és Kismancs. :) Nagyfiad ügyi lesz. Mancs, és a borsót együtt csináltad a kukkerrel? Azért ne csodálkozz, ha Petike délután pukizgatni fog. :lol:

Vuka, én Hanutát ennék, azt egyszerűen íííííííííííííííímáááááááádoooooooooom. :)

Azért a barátfüle sem gyenge. Ugye ez másnéven a derelye?

Na, hát az én nagymamám olyat is csinált, hogy peremi, ezt még soha senki nem hallotta, ez olyan tésztából van, mint a gombóc (szóval krumplis), olyan túróval töltik meg, mint amit a palacsintába is teszünk , és háromszög alakba hajtják, mint a derelyét. :)
Nagymamám nagymamája (ő nevelte, mert az anyukája korán meghalt) egy grófi családnál volt szakácsnő, és nagymamám ilyen formán iszonyú jól főzött, ez látszik is. Azért én egy pár dolgot ellestem tőle, pl. iszonyú finom szilvás, és barackos gombócot tudok csinálni. :)

Ennyit a nyálcsorgatásról. :)
Vendég
 


Eszti,
puki megy így is ezerrel :lol: Ha én eszem olyat, akkor nála jön elő :lol:
A barátfüle szilvásgombóc tésztájából készül (főtt krumplis tészta), kör alakúra szaggatva, félbehajtva, ugyanúgy prézlivel bevonva mint a gombóc.

HANUTA! :P Nyammm :P

Kép
mancs
 
 


Egyesek most biztos felháborodva veszik tudomásul azt a fájdalmas tényt, hogy bár a napokban ritkán tudok jönni, ennek ellenére ENYÉM AZ OLDAL TETEJE!!! Nem mintha ezt valaha is versenynek tekinteném...

Kép
mancs
 
 


Eszti ne emlegess itt nekem szilvásgombócot, mert harag lesz. Már nagyon régen ettem igazán finomat. Azt a másik nagymamám tudta irtózatosan jól csinálni, csak sajnos a tudását a sírba vitte. Próbálta átadni a dolgokat, de senkinek nem jött úgy össze a dolog, mint neki. A másik ilyen finom a krumplis pogácsa, amit olajban kell kisütni. A kedvencem volt, azt még én is csináltam egy csomót a nagyival, de a tésztát mindig ő keverte ki.

Barátfüle = derelye

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Eszti,
az én nagy kedvencem a krumplis derelye. Főtt krumplit olyan jó sűrű püré-szerűen (inkább massza-szerűen) megcsinálni, sok tejföllel, hogy fincsi savanykás legyen, ezzel tölteni a derelyét. Megfőzni, és mindenféle prézli és egyebek nélkül teflonban jól megpirítani :P

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?