Sziasztok!
Zsani,
Reka most kezdte pupositani a feneket egy hete, de meg nem jottem ra, mit akar csinalni
Neha feloldalasan csinalja, akkor olyan, mintha hanyatt akarna fordulni. Mondjuk, 3 honapos kora elott mar visszafordult neha, gondolom veletlenul, de akkor meg mas technikaval
Ha nem feloldalasan, akkor meg ha alatamasztom a talpat, eloremaszik, de lehet, hogy ez meg a reflex: Kerdeztem tole, hogy mit akar, de nem valaszolt
tanacsadas: hat ez az, en is merges szoktam lenni, csak nalunk egyreszt egy helyen van, nekik a tanacsadas utan kene jonni a beteg gyerekekkel, masreszt ranezesre nem mindig tudom, hogy beteg-e. MEg igazabol nem akarok veszekedest, szerintem a dokinak kene szolni nekik.
Kata,
tudom, hogy hogy van ez a keptar, csak eddig lassu netem volt, eselyem se volt megnezni annyi kepet. Aztan meg keptelen vagyok megjegyezni, kinek mennyi idos a babaja, igy mindig ranezek a profilra, mielott valaszolok. Ugyis olyan edesek ezek a babak, jo nezegetni oket
Nyuszi,
en mar 2 honapja azt hiszem, hogy jon a Reka foga, ugy folyik a nyala, ragcsalja oklet, meg mindent, amit be bir gyurni a szajaba
Es kenyelmes rafogni, amikor nyugos napja van
Aztan egy kis dudoron kivul semmi nincs meg. A vedonom azt mondta, hogy az elso 2 also fog fajdalommentesen jon ki /altalaban/.
Zsani, nyuszi, koszonom a dicseretet az "oreglany" neveben is
Sasha
ez a beirasod mar hasonlitott a regi onmagadhoz
Ugye, hogy nem erdemes beruhazni kis rucikbol, olyan gyorsan kinovik? Nehany ruhat egyszer vett fel Reka is, aztan ment is a dobozba
Hiaba mondtak nekem is anno, hogy ne vasaroljak annyit
Mi meg mindig nem kaptunk 4 honapos oltast, pedig lassan mar a 5 lesz az esedekes
Hulye natha miatt csuszik minden, utaznank is hetvegen, de lehet, oda se tudunk menni, raadasul Reka hanyt meg bukott par napja, ugyhogy mindig lestem, mit csinal, nehogy megfulladjon
De talan most kilabalunk vegre. Ja, es en is vettem ezt a Sterimar vagymi orrcseppet, ugyhogy most a porszivozas megvan 2 mp alatt, nincs boges. Helyette akkor van, mig megprobalom a cseppet bejuttatni az orraba
Hu, ez a melegito-dolog. Sokaig en is "kioltoztem", de mostanaban ugy idozitem, hogy vedono utan meg setalunk, akkor Reka is elalszik, pl tegnap tobb mint 3 orat tologattam!! Azert ezt a magas sarku utcai cipomben /amirol irtam, hogy kenyelmetlenebb, mit szules elott
/ nem birtam volna. Megallni meg nem lehet a kocsival, mert akkor indul a nyekerges
Jo, mondjuk nem lyukas melegitoben, hanem "igenyes" budmilban, meg hozza sportdzseki, de attol meg melegito
Na, meghoztak a pottomot, kajaido van
-Afonya
OFF: Agci, ideert a csomag, koszonom