Új privát üzeneted érkezett!

Ayse először is :D aztán :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

egyébként meg azt akartam írni, hogy rajtam kívűl négyen férünk még be, tehát mást is szívesen fuvarozok (Zsuzsa?!), csak odafelé gáz, mert nem tudom mikor tudok szabadulni itthonról.

Kati, kérünk szülinapos képeket! :)

KépKép
KépKép
and

Na végre beengedett!! :evil:

Lányok.
Nincs meg véletlenül valakinek az a szám,hogy:Azért vannak a jó barátok??
Nagyon fontos lenne!!
Ha valakinek esetleg meglenne ide küldheti:siroki3@freemail.hu

Kuha.
Irtam mailt,de igy már tárgytalan!! :wink:

Ha nem jönnék ma már akkor jó bulizást,teázást csajok!!
Hű,de irigy vagyok!! :D :wink:

ancsi26

Megint segitség!! :oops:

Valamelyik nap valaki feltette a DC++ letöltési linkjét,de nem találom!!!
Szánjatok meg!!! :lol:

ancsi26

sziasztok!
buli:
én szrintem olyan 8körül szabadulok,de megyek tutira!
én szerintem taxizok,merthogy én inni is szeretnék,de nem csak teát,sőt,azt most ki is hagynám! :lol:
Barbi,te mivel mész?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

felőlünk megy valaki?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lányok!

Köszönöm mindenkinek a jótanácsokat, és a gyógyulós jókíváncságokat!!

Jucc!

Pedig a keserű csokit imádom ám!!! :lol: :lol:

Most megyek, mert Apa gesztenyepürét rendelt...

Lányok, jó bulizást estére, érezzétek nagyon jól magatokat!

Ja, és Andrea!

Én értem ám, hogy miért ANGY!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
kuha

Sziasztok lányok!

Kati, köszi :)

Évi, akkor én már nem is mondom, hogy Tüncsi tegnap fél üveg bébikaját evett összesen...és még a TÁPI sem kellett neki! Ma már jobb volt az étvágya, viszont úgy tűnik egyre jobban szereti a darabos kaját...ma evett először almát, úgy ahogy mi...harapva...

Kép

Kép
prüntyi

Nyúlné!
Én kocsival megyek, szívesen hazahozlak, de én 7 körül indulok itthonról. Szóval odafelé csak akkor tudlak vinni, ha 7 körül ideérnél, cirka 30 perc múlva. :oops:
Mást is haza tudok vinni, ha van rá igény:)
Viszont a teaházban azt hiszem nincs alkoholos pia, de átmehetünk a LF térre valahova inni is :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

na de akkor te nem iszol?
nem iszik senki se,mert akkor én se
és megyek kocsival

:roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na, megjött apa, igyekszem. Hát sajnos én nem ihatok, pedig annyira szeretem a borocskát ... meg sok más finomságot is, de ez most csak ábránd.
Amúgy is elég nehézkes vagyok, úgyhogy én nem hiszem, hogy sokáig maradok. Csak úgy öregasszonyosan :oops:

KépKép

KépKép
majola

Zeneket innen szoktunk letolteni: www.mp3portal.hu

Ancsi szerintem meg van ez a szam is!

Jo mulatast estere

Idesussetek mar nekunk is van:

Kép

Kép
ppanna

:evil:

Kép

Kép
ppanna

Lányok!

Köszönöm mindenkinek a jótanácsokat, és a gyógyulós jókíváncságokat!!

Jucc!

Pedig a keserű csokit imádom ám!!! :lol: :lol:

Most megyek, mert Apa gesztenyepürét rendelt...

Lányok, jó bulizást estére, érezzétek nagyon jól magatokat!

Ja, és Andrea!

Én értem ám, hogy miért ANGY!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
kuha

Ppanna,
Ne a HTML, hanem az alatta lévő linket másold át. Kb így kell kinéznie, csak szóköz nélkül.
[url = http:// babafalva . hu] Kép[/url]

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Mármint szóközzel, csak én kihagytam a szóközöket, mert akkor vonalzót látnál. :)

benianyu

Mindenki elment bulizni? :) :) :)

benianyu

Koszi Benianyu, mar jo is! :)

Meg kepet is teszek majd bele, de mara mar igy is jo :)

Kép

Kép
ppanna

Ppanna,
:) :) :)

benianyu

Halihó!

Na én is beestem...anyukámnál voltunk egész nap.

Kuha!

Köszike, megkaptam de még nem hallgattam meg...

Karfiol..

Félig megfőzöm, majd vajjal és zsemlemorzsával kikent beszórt tepsibe rakok egy sort
Majd rá a hagymán borssal és sóval megpiritott darálthúst, majd még egy réteg karfiol.
Rá néhány szelet füstölt szalonna, esetleg kevés oliva olaj(tök fini lesz tőle) és az egészet nyakon öntöm mondjuk 4-5 tojás és egy nagy doboz tejföl keverékével.
Lehet még egy réteg főtt rizst is beletenni egyébként.
Ennyi, szerintem nagyon fini, és Léna is imádja...
Ez volt az első méreg amivel megpróbáltam kinyiffantani a jányomat... :evil: :evil: :wink:

Barbi!
Hát csudaédesek lehettek a kölkök :P

Benianyu!
Röhögni fogsz de én minden mozikészitéssel kapcsolatos infót kimásolok és elmentem egy külön fileba world ben, hogyha majd lesz időm, ne nyaggassak mindenkit feleslegesen...
Bár szerintem úgyis fogok.. :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Na most elhúztam vasalni :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Már hiányoltalak. :) Tudtam, hogy te sem mentél bulizni. :)
Micsoda profizmus, átküldhetnéd majd nekem ezt a kis gyüjteményt. Szólok, ha egyszer lesz időm megcsinálni. Te itt leszel még 2 év múlva is, mikor Dani is ovis lesz? :) :) :)
Pár napja naptárkészítéssel tökölök, az öcsémnek csinálom, azokból a képekből, amiket nyáron csináltunk velük. Beleírom a családi szülinapokat, évfordulókat, stb. Megmutatom a borítóját, szerintem tök jó lett. :)
Kép
A Copy Generalnál fogom kinyomtatni, nekik még elég korrekt áraik vannak és jó a minőség. Sőt össze is fűzik. Kb. 400 forint egy A4-es oldal fotópapírra.

benianyu

Ez a karfiolos finomság nagyon jól hangzik. :) :)
Én már tegnap este kivasaltam mindent! Bibibiiii! :) :)

benianyu

http://bcdc.dccafe.org/BCDC/Pages/default.asp

http://strongdc.atw.hu/

van itt több dc is :)

lányok jó szórakozást.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Benianyu!

Ma megint dévánkoztunk anyunál/val egy sort, hogy Úr Isten mit csinálnék én 2 gyerekkel...

Én egy mondattal jellemeztem ezt az állapotot:

5 év küzdelem az életbenmaradásért.... :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

Úgyhogy igen, megnyugtatlak hogy én itt leszek még 2 év múlva is...sőt ha szeretnéd, akár majd köthetünk együtt az unokáinknak is..... :wink: pláne ha Dani elveszi Lénát feleségül :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Na megyek...nekem még az ingek hátravannak....
Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Szerintem ezek a lányok már nem teáznak :roll: :roll: :roll: , hanem pityókáznak....

De irigy vagyok....

Férj még focin...

Na de talán a szombat... :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Hahó.

Én is még gyors bekukk,alvás előtt! :shock:

Benianyu.
Hogy csinálod a naptárt??Jöhet privibe is!!

Megann.
Szerintem is pityóka van!! :lol: :wink:
Én is szeretnék pityókázni!! :D :wink:

Kép

ancsi26

Jaj,Nszoke.

Köszi,ezt kerestem.
De ahogy a múltkor belenéztem elég bonyolult letölteni,nem??Vagy csak nekem?? :oops:
És ha sikerül letölteni,utánna egyszerű számokat keresni és tölteni???

ancsi26

Kép

Lenne egy körkérdésem, mert kicsit kezd aggasztani a dolog :(
Kinek mennyit (vagy egyáltalán valamit) beszél gyerkőce? Mert nálunk 90%-ban halamandzsa megy + az anya, ha keres engem + a kutyát, cicát, lovat, tehenet utánozza és még az autót és a hintát mondja. De ennyit. Másnak???
Nem gáz ez még?
K.

KépKép
Kép
csikken

Jó reggelt! :) :)

Megann,
"5 év küzdelem az életbenmaradásért... :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: ." - azért ennyire nem drámai. :) :) :) Én nagyon élvezem, sosem voltam ennyire boldog, mint amióta gyerekeim vannak. :)

Ancsi,
Az Arcsoft Photo Impression programjának van naptárkészítője. Mi a fényképezőgéphez kaptuk a cd-t, de szerintem le is lehet tölteni. És lehet szerkeszteni, kivágni a képeket, beilleszteni ikonokat stb.

Csikken,
Dehogy gáz! :shock: :o Még épp, hogy 1 évesek múltak ezek a kis halandzsázók! :) Két éves kor körül lenne gáz, ha ennyit tudnának csak beszélni. Persze vannak kivételek, akik kicsit hamarabb beszélnek, de az átlag kb. ott tart ahol Roli. Most kezdenek majd a beszédfejlődésre gyúrni. :wink: :D

benianyu

Lányok, milyen volt a buli? :) :) :) Még biztos alszotok!!! :o :o :o De aki éjjel úr, legyen nappal is!!! :lol: :lol: :lol:

benianyu

Benianyu!

Na most nehogy azt hidd hogy én valami banya vagyok, csak nekem nagyon rossz, hogy pl mostmár esnek le a gatyók rólam, és fin.om nincs mikor tudok elmenni venni magamnak egy-két göncöt.
Mert Lénával nem lehet.
Hát ha még lenne még egy gyerekem :roll: :roll: :roll: :roll:

Fogyid hogy áll....?????

Képzeld, fura módon már 2 hete eszegetek minden félét, és mégis fogytam még egy kilócskát.
Igy reggel már csak 58,8 voltam :shock: , és este is csak 60 alatt marad.... :shock:
Furi 76-tal mentem szülni, 70 el jöttem ki a kórházból......
Most az a tervem, hogy még 1-2 hétig megy a mindenevés, aztán megint nekiugrok és ledobom még azt a 2 kilót is Karácsonyig...
És akkor annyi leszek mint suliban. :P :P :P
De hát hiába, a tükörkép messze nem az amit szeretnék, de ahhoz nagyon edzeni kellene... :( , amihez sem kedvem, de pláne sem időm :( :(

Barbi!
Hol is voltatok pancsizni?
Most 2 ünnep közöttre, 3 napra keresek wellnesshelyet szigorúan olyat, ahol van gyermekmedence.......mert egy csomó helyen nincs....
Aki tud ilyet az szóljon bátran.

M.

Kép

Kép
megann

Csikken!

De baj, nagy baj, hogy még nem szaval Shakespeare-t a gyerkőc, természetesen idegenül :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Teljesen jó ha már a fentieket tudja a gyerkőc...

Nem lehet mindenki olyan "szószátyár"mint Majola Julcsija :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Ja és még tudod mi a baj?

Az hogy én alapvetően nagy csavargó vagyok.
És most is azon agyalok hogy ki kellene néznem az Outletbe Törökbálintra......bár tudom hogy sok értelme nem lenne, mert Léna uccccccse hagy vásárolni semmit....
De izgalomban tart a csavargás godolata, és valszeg tényleg kimegyünk....A SEMMIÉRT...
Mert csak rohangálni fogok fel s alá, mint fing a gatyában :lol: :lol: , de venni semmit nem fogok tudni... :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Jó reggelt.

HÉÉÉÉÉÉ!!!Bulis csajok!!!!!Ennyire kidőltetek??
Ezekszerint jól telt a buli!!!?
Valaki jelentkezzen beszámolóval!! :lol: :wink:

Csikken
Ugyanmár!!Ha hallanád Melit milyen halandzsanyelven beszél,biztos nem izgulnál!!!! :wink:

Megann.
Én is szeretek csavizni!!Ha kocsi van alattam,tuti megyünk mindig még ha értelmetlenül is!! :lol: :wink:

ancsi26

Benianyu.

Köszi.Megnéztem sajnos nem lehet letölteni,csak megvenni 13000-ért! :(
Na nem baj,majd valahol megrendelem a naptárakat!!

ancsi26

én most keltem :oops: 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jó volt nagyon,de mindenek elöt azt kkérdezném,hogy mindenkinek rendben van e a gyomra,mert szegény Csibe végig hányta az éjszakát és még nem tudja,hogy vírus vagy a kaja :?
mindenki jól van?
én igen :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kisnyuszim ma csak 6kor kelt ,csináltam nekki szédelegve regelit,aztán édes drága nagyNyulam kivonult ele játszani én meg aorát aludtam,mint még soha(talán Kisnyuszi elött sem :lol: )
buli szuper volt!pocakosokon csak ámultam,merrt nagyon virulnak,ők nem is tudják magukról milyenszépek,pedig nagyon!csa úgy ragyogtak!11kor zárt a teázó,pocik hazamentek Anddel(nem bírta elengedni őket gyalogosan)mi meg átmentünk a Rádayba,Manka nagy örömére és ott beültünk Csibi barátnőjének helyére!ettünk,ittunk,mulattunk(remélem legaábbis,hogy a többiek nem a hasuk miatt dőltek ki)
és csak sikerült megszívnom,mert Cleo,Barbi,Manka italozott én meg nem :evil: :!: :!: :!: tudtam,hogy nem jól csinálok valamit! :evil: aztán egyszercsak iszonyatosan elfáradtunk és majdnem ledőltünk a padlóra aludni!így vége lett a nagy babamentes babanetes bulinak!
ajánlom mindenkinek,érdems kipróbálni! :P
fényépek nem készültek :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Csikken,de hogy gáz,sőt!
Kisnyuszi egy időben egész jólkezdett fejlődni,aztán némasági....vagyis inkább kukorékolási fogadalmat tartott,de most megint elkezdett dumálni!ő is hablatyol,csak ő ilyen huhogósan,kukorékolósan(ez egy kicsit aggaszt,nehogy ilyen legyen a beszédhangja :twisted: ),és nemrég nem csak úgy mámázott a vakvilágba,hanem nagyn szépen mondta,hogy mama,olyan lágyan,kellemes emberi hangon,szuper érzés volt4nálunk még mindig a vauvau a legnagyobb sláger,de kedveli a baba szót is,mert sok mindenre jó(baba,bandus...)cuppog,mint a halak,és fújja am forró,meleg dolgokat!a legcukibb az volt,amikor ráült az ablakunk elötti fűtőrácsra ,ami jó meleg volt,felpattant és vadul nekikezdett fújkodni,jaaaaaaj,de édes volt!sok minden másról csak tudja,hogy mi és rámutat,ha rákérezünk,de szeret ő is kérdezni mutogatással,csak nagyon gyorsan csinálja és a nyelvem is beletörik! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

naaaaa
én itt,ti meg sehol! :roll: :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

most kaptam az infókat,hogy Csibi azóta is nagyon szarul!lefeküdt aludni,de kijárogat hányni! :? ugye mindenki más jól van?????pocakosok?????tessék már jelentkezni!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hello,
én itt vagyok de lassan megyek is!
Köszönöm mindenkinek a választ, megnyugtatott. :)
K.

KépKép
Kép
csikken

TÉnyleg, jó volt tegnap a buli?
K.

KépKép
Kép
csikken

Megann!

Köszönöm a karfiol receptet, holnap meg is csinálom Gergőnek.
Gondolom, már nem mérgező... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mert én emléxem ám, hogy Léna első mérgei között szerepelt!!!

Bulizó csajok!!

Nyúlné sorait olvasva nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott!!!
Bár Csibe rosszulléte nem túl vonzó. Valahogy át tudom érezni, hogy szegény min megy most keresztül.
Úgy látszik, nekem buliznom sem kell mindehhez.

Nálam helyzet jobb, de hát közel nem az igazi! Bevetettem a rizsnyákot (az íze tényleg nagyon szar, dehát Totka anno Gergőnél is javasolta, és neki bejött, meg ettem nyers sárgarépát, és hát keserűcsoki nélkül sem bírtam ki)

Remélem, hogy a pocakosoknak semmi baja, meg persze a többieknek sem!!!

De hát hol vannak a többiek? Mindenki alszik még???

Meddig tartott ez a buli???

És mi a helyzet a szombattal???
Ismétlés lesz, vagy máshol lesz progi????

És sajnálom, hogy nem készültek képek, szívesen megnéztem volna, amint
[quote]e írta:gyszercsak iszonyatosan elfáradtunk

szóval, amint elfáradtok.
Ti szegények!!! Mi is volt az, amitől ennyire elfáradtatok????

És mindez hány órakor????

Kép
kuha

ja ,közben elolvastam a bulit :) :)
K.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Velünk minden rendben, a szokásos reggeli köhögés még megvan, de egyébként semmi panasz. Mondjuk én csak egy kanna teát ittam tegnap este, szóval az nem nagyon okoz gyomorrontást.

Szegény Csibi! Jobbulást neki!

Köszönöm a tegnapi bulit, nagyon jól éreztem magam! Andreának külön köszönet a fuvarért! Nagyon szépek voltak a csajok, mindenki csinosan, And, Barbi, Nyúlné, Csibi, Cleo, Majola gyönyörű esti sminkben, kár, hogy nem készültek képek, teljesen más volt, mint egy napközbeni babás buli. :D
Bár mi kismamák sokszor külön klikket alkottunk a magunk témáival, de remélem ez nem zavarta a többieket!

Szóval tényleg szuper volt, a hely is jó hangulatú volt, máskor is legyen ilyen!!! (Bár én fogalmam sincs, mikor tudok elszabadulni legközelebb :( ).

Kép

Kép

Kép
bodza

Jóóóó reggelt!!!!!!

Én fél kilenckor keltem, de szerencsére a fiúk is, így mindenki tudott aludni. :wink:
Én 1/2 kettőre értem haza, épp ültem volna be a kádba, amikor Nolcsi felsírt és tiszta forró volt. 38,6-ra belázasodott. :(
Kapott kúpot, most reggelre lement, de mind a két fiú taknyos. :(

A buli szuper volt, 1 után kezdtünk haza készülődni, én is jól vagyok! :wink: :P

Megann!
Kehidakustányban voltunk, mindjárt rakok fel képeket is.
Van gyerek medence is egy csúszdával, meg nagyobb medence csobogókkal, bogyborékolóval, ahová szinteén bevittük a fiúkat. Meg sodrófolyosó, pezsgőfurdő, termál, 5 fajta szauna, gőz :D
Szerintem nagyon szuper, mi tuti visszamegyünk még.
Mondjuk mi a nem a szállóban laktunk, mert 2 gyerekkel kicsi egy szállodai szoba.
Állítólag a kaja viszont szar a szállóban, ezt már kb. 3-an mondták nekem. :?

Bulizás az étteremben
Kép
Kép
Kép
Kép

A kismedence
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Keszthelyen a hóesésben
Kép
Kép
Kép
Kép

Folyt. köv. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csibi!
Jobbulást kívánok én is!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann,
Jajjj, dehogy hiszem, hogy banya vagy!!!! Én is szeretek mászkálni, csavarogni! :) :) Bár, a hideg most kicsit visszatart, mert ez az öltözködés nem egyszerű. Ha megérkezünk valahova, rögtön levetkőzni, utána újra vissza. Főleg, ha Beni is velünk van, akkor átmegyek málhásba. :) Meg a másik, ami kicsit visszatart, hogy ha Dani alszik a kocsiban, akkor itthon már nem. És szükségem van arra a másfél-két óra nyugira napközben. :) :) :)

Ancsi,
Nincs trial version? Sok programnál van. Azt egy hétig használhatnád ingyen. Jó drága amúgy! :o
Ha nem találsz semmit, akkor át tudom küldeni neked a 12 hónapot üresen, max. paintben ráteszed a képeket, feliratokat. :wink:

Nyúlné,
De jó lehetett a buli! :) Apanyúl nagyon kedves, hogy hagyott aludni! :) Éljen a nagy alvás! :) Szegény Csibi. :(

benianyu

Szép reggelt!

Remélem jól sikerült a buli, de gondolom, ha van alvás, fejfájás, émelygés, étvágytalanság, akkor minden rendben ment... :lol:

Ancsi én a bcdc-t ajánlom. ott a 0.698ay igen egyszerű.

Beállítod és már mehet is. Amiért nagyon szeretem: magyar, elég gyors és albumokat lehet leszedni, nem csak számokat. Jó. Segítek ha nem megy vmi.

Én pedig tőled: a kép ami a neved alatt van azt csináltattad vagy programmal csináltad? És nem tud valaki olyat amivel képeket vághatok ki illeszthetek össze, rakhato m keretbe, olyasmit csinálnék, mint az iskolai tablókép? Ha lehet magyar, mert néha még a magyar programokat sem lehet érteni.. :oops:

Hihetetlenül irigy vagyok, hogy így eltudtok szabadulni :shock:

Nekem ez nem tudom mikor fog menni, majd ha Málna 18 lesz :evil: nem akarooom. Előbb is akarok én is szórakozni.

Barba: jól olvastam nem szállóban voltatok? Hanem? Nagyon tetszenek a képek és a hely.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?