Új privát üzeneted érkezett!

katata, szíííívesen! használd egészséggel :lol: tuti jó lesz:o)

zsoan, üdv itt! az elevit nagyon jó, csak ajánlani tudom, hogy szedd, én is szedem :lol:
kicsiboris

Zsoan, az elevitet már a teherbeesés előtt ajánlatos szedni, mert komplexen tartalmazza a megfelelő vitaminokat. Tudom, hogy nagyon drága, de mindenki erősen ajánlja.
Én is dohányoztam, de én letettem egyik napról a másikra, már évekkel ezelőtt és azóta egy szálat sem szívtam. Jobban is érzem magam. :) Sajnos több helyről hallottam, hogy a teherbeesést is gátolja. Persze ez nem azt jelenti, hogy aki dohányzik nem eshet teherbe, de valakinél bizony gátolhatja.
Mióta próbálkoztok?

Üdv.
katata

kata! hát igaziból kb 5 éve de csak most mentem el orvoshoz csináltak egy hsg-t és most egyből inszem az egyik petev. nem átjárható sajna és a fiuk is csigák.Nekem már van egy 10 éves fiam és nem gondoltam hogy baj van ezért probálkoztunk ilyen kitartóan

de hogy csináltad ezt a cigit kidobtál minden cigit és mivel helyettesitetted? az a baj hogy én sokat cigizek napi 1 doboz. nem hiztál meg nagyon utána?
zsoan

zsoan, nem híztam meg. 170 cm vagyok és 55 kg. Legfőképpen teával helyettesítettem.Mindig mikor rá akartam gyújtani,csináltam egy teát. Azóta is nagy teás vagyok. Na meg rengeteg gyümölccsel pótoltam a hiányérzetemet. Ez csak az egészségemnek használt, nem hízlal. Mondjuk én nem szívtam el napi egy dobozzal. Meg az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy megismertem a jelenlegi páromat,aki nem cigizik, így mindenképpen le akartam szokni. Tudom, hogy nagyon rossz, ha az egyik fél szívja a másik meg nem. Így pák, abbahagytam. Büszke is vagyok magamra ezért. :lol: Nagy tett volt. Ha igazán akarod,neked is sikerülni fog és nem csak a baba miatt,hanem magad miatt is abba kéne hagynod. Napi 1 doboz, az rettentően sok! :shock: A cigaretta nagyon, nagyon káros, sok-sokévvel megrövidíti az életedet. Na ez jó kis kampány duma volt, bocsi. :roll:
katata

Sziasztok!
katata: a táblázatba beírhatod, hogy 32 hetesek vagyunk.:)
Ma voltam cukros bácsinál, újra kell csinálni az egész vérvételes nyavalyát, mert a dokim semmilyen diétát nem írt fel. Így meg semmit sem ér. ÍEgyébként röhejes. a 8 hónap alatt 7 kilót híztam, és még diétázzak....PPfff..
tizával mizu??? teszt?? és ki tesztelt még???
Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

ZEL!

Uha,nem irigyellek! Sok sikert és pihenj sokat!

KICSIBORIS!

Mi jól vagyunk! A fiam a frontok miatt kissé rossz,mintha kicserélték volna! Szoprítok neked,hogy minnél hamarabb sikerüljön! Sajna az utóbbi idöben ritkán jártam erre,pedig jó egy kicsit beszélgetni veletek! :)

Legyen kellemes hétvégétek,jó pihenést! Pussz mindenkinek!

Réka
réka86

Ne haragudjatok, de muszáj feltennem még 2 uh-s képet, az az igazság, hogy ezeket szerettem volna, de nem találtam.
Kép [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ezek egy hónapja készültek
Kép [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Kicsiboris!
Én is szeretné azt a cd!!! Majd megírom a címemet, vagy küld el emailben, ha bírod! Te probáltad már? Nagyon sok a munka, mint már írtam is és igazából nem történik semmi, ezért sem vagyok oly aktív, mint azelőtt. De írok amikor bírok!!! Természetessen nagyon drukkolok Nektek! Pusza!

Móni!
Épp tegnap kaptuk meg mi is az engedélyt, csak még nem jogerős. Gondolkodtunk rajta, hogy elkezdenénk és gyors felkeresnénk az érdekelteket, aláírásra, de ez az ídő!!!!???? Kicsit tartunk tölle, hogy fagyni fog. Mekkora házikótok lesz? Akkor Ti is ott karácsonyoztok! Kítartás!

Mágnes!
Csudi jó, hogy raktál fel képet a picurkádról! Pihenj és hátha, már csak 4 hét és december! :wink:

Gyöngyi!
Anna baba ár jönne a nagyvilágba? Majd tegyél Te is fel képet a csajszlikáról!!! Jobban vagy? Puszi! Ja ! És pocis képet küldenél, mert igérted!?

Zsoan!
Üdv itt! Én is letette a cigit, amikor alkeztük az inszemeket. Nekem nagyon könnyen ment, pedig én is annyit szívtam mint Te. Júliusban volt az első inszemem és épp ma egy hónapja, hogy a 3. nem sikerült. Ez ídő alatt 10kg.-ot hiztam, szörnyű, még a hasam is kirepedt.... :( Azóta szívogatom, de nagyon nem esik jól :oops: De napi 2-4 és befejeztem, inkább a kévéhoz. Fogynom még nem sikerült, sajna. A barátnő is nagy bagós volt és szívta is addig, míg ki nem derült, hogy babát vár . Azonnal letette és sei baja nem lett a lányának. Volt genetikán és mondta is a dokinak, hogy Ő ivott ( buli volt ) is + cigi, mert nem tudta, hogy mi ahelyzet.
Azt mondta a doki, hogy nincs hatással a magzatra az első 2 hétben. Remélem kicsit könnyítettem a dolgodon.

Réka!
Szia-szia! Hogy vagytok? Írtatok a télaponak ?

Mindenkinek jó hétvégét!

Odry
odry

Sziasztok, csak egy kis időm van. De azért reagálok. Mindenkinek köszi a bíztatást a hőmérséklet miatt. Remélem reggel ismét felfele megy. Nem tudom mi lesz, ha ez az insem nem sikerül. Ez a 6. és egyre inkább nem akarok lombikra menni. De azt sem tudom, hogy érdemes-e egy évet rászánni mindenféle sarlatánokra. talpmasszázs, Jónás módszer etc. Mert ez is jár a fejemben. Persze, ha megszakítod a meddőségi kezelést, akkor meg mehetsz újra végig minden vizsgálaton. Teljesen kilátástalan vagyok.

Zöldi!
Vasárnapra várom a +++ tesztet. (11. nap, mint már megtárgyaltuk, de nekem az kimutatja, ha pozitív, ha meg negatív, én úgy is tovább reménykedem és tesztelek a 13. napon. Nálunk egyébként a 14. napon vérvétel van, aminek az eredménye már biztos.

Mindenkinek jó izgulást. Üdv Tamar
tamaranna

Mágnes,nem tudtam, hogy már ekkora a babód, így majd a zebrát kicserélem egy babára a táblázatban és beírom a heteket is.
Nehogy már elnézést kérj, mert felteszed a fotókat!! Nagyon örülünk neki és tegyél csak fel bármennyit! :lol:
Olyan édes!!!!
Tamar,ne add fel! Még bármi lehet. A hőmérsékelted meg biztos jó lesz holnap! Csak ugyan akkor mérd, mint hétköznap, ez is fontos! De, ha nem bírsz aludni, mert izgulsz a hőd miatt, akkor tuti nem reálisat fog mutatni. Szóval nyugi! :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!
katata

köszönöm nektek a biztatást és a cigi ellenes kampányokat.Tök igazatok van és nagyon ügyesek is ,hogy le tettétek én is abba fogom hagyni mert már engem is zavar ,hogy "büdös" vagyok.ma végre megjött ugy hogy 3 nap múlva szedem a clostyt
zsoan

Kata!

Köszönöm, hogy beirtad az adatokat a tablaba! :D En nem hiszem, hogy tesztelek, csak akkor ha nem jön meg.

Tiza!

Szoritok Neked nagyon hetföre! :D Minden rendben lesz meglatod! Nyugi!

Zsoan!

Üdv! Szoritok Neked az inszemhez! En ismerek itt a babaneten olyat akinek elsöre sikerült! :D

Puszi mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Kösz, hogy megnyugtattatok, a hőm ismét felfele ment egy tizedet. Remek. Ez a nap is jól indul, bár mint mondtam, nagyon pozitívak az érzéseim most, és nem is hagytam magam kizökkenteni. Ennek az utolsónak sikerülnie kell. Nem lehet olyan kegyetlen az élet, hogy nem.

Zsoan!

Én két olyan embert is ismerek személyesen, akinek az első sikerült, csak sajnos sokkal többet akinek nem, de a lényeg, hogy van erre is példa. Sőt én olyat is ismerek, akinek nem jött össze évekig, és csak clostylt írt fel neki, és 3-as ikreterhes lett, de az egyik felszívódott. Két kislánya született. Csak a clostyl hatásásra. Hát nem reagálunk egyformán a gyógyszerekre, annyi szent. Lehet, hogy itt a válsz a vitaminszedésre is? Nem a az optimális adagon kéne vitatkozni, hanem valakinek azt kéne felmérni, hogy kinek miből van hiány, és neki mennyi pótlás kell. Nekem van saját kertem, baromfim, most már 2 malacom. Engem nyáron nem lát a zöldséges, pedig a barátaim, de tudja, hogy én mindent megtermelek magamnak. Nem permetezek, és nem használok műtrágyát, amitől idő előtt menő minden, kevesebb tápanyaggal. Ne mondja senki, hogy nekem ugyanannyi vitamint kell szednem, mint annak, aki nem így él. Visszatérve az insem sikerességéhez. Szerintem az a legborzasztóbb, amikor nem tudják miért nem sikerül. Van egy barátnőm, akit én beszéltem rá, hogy jöjjön el oda ahova én, legalább megtudja mi a baj. Tök egészségesek. Minden totál rendeben. A doki azt mondta nekik, hogy ha nem tudná, hogy két éve próbálkoznak azt mondaná neki, hogy próbálkozzanak csak nyugodtan, mert itt nincs semmi gond. Aztán azt is mondta, hogy szerinte az első sikerülni fog. Most a 4. negativ teszten van túl. Most megy majd az 5. insemre. Na mindegy jól elkalandoztam.

Tita!

Te még mindig méred a hődet? Miért? Izgulsz? Bizonytalan vagy? Én a helyedben már teljes lelki nyugalomban lennék. Még most is, pedig az elmult két évben 2 babát vesztettem el. Mégis mikor terhes leszek. Ha az leszek. Úgy megnyugszom, és olyan erős bennem a hit, hogy semmi baj nem lehet. Ez a legfontosabb.

Dohányzás!: Látom ez a téma mindenkit hozzászólásra kényszerített. Az én véleményem ebben nagyon radikális, mert én sosem dohányoztam. Szerintem egy nő gusztustalan, ha dohányzik, akár terhes, akár nem. Én elítélem azt azorvost, aki azt mondta, hogy a koraterhességre nincs hatása a dohányzásnak és az ivásnak. Biztos vagyok benne. hogy ez nem igaz, mert a koraterhesség a legsérülékenyebb, szerintem, és ezt olvastam, más orvosoktól is. Az én dokim még a vitaminokat is tiltotta koraterhességben, mondván, hogy nem szabad megzavarni, azt az érzékeny kémiai egyensúlyt, akkor amikor a szervek kialakulnak. Egészséges táplálkozás és kész.

Mindenkinek sok sikert. Pusz Tamar
tamaranna

Tami!

Sok dologban nem értek veled egyet, és az kicsit erős volt, hogy a dohányzó nő gusztustalan. Max. nem tetszik. Ítélkezni nem a mi dolgunk. A doki nyilván arra gondolt, hogy amíg kiderül a terhesség. A legelején ugyanis tényleg nincs kapcsolatban a baba velünk, és a napi egy dl vörösbor még jót is tesz. A dohányzás az persze nem, de az baba nélkül is nagyon ártalmas. Én sem dohányzom amúgy.A vitaminokkal milyen egyensúlyt zavarsz meg?
Egészségesen táplálkozni persze jó, és sokkal jobb, mint a gyorskajákat tömni, de sajna a ma megtermelt zöldségeinknak a vitamintartalma tizede, huszada....az akár 50 évvel ezelőttinek. Úgyhogy kell a pótlás.

Szurkolok, hogy célba érj!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Igazság szerint a vitamin nem kimondottan a babának kell, hanem a mamának. A baba elveszi a vérből ,amire szüksége van, kis parazita.:) ha kevesebb vitamint viszel be, akkor esetleg neked nem marad. Akkor jön a vérszegénység, stb. A folsav pedig pl. kimondottan fontos a fertőzések elkerülése miatt. Ezt a vassal együtt adják, én is így szedem. Én ezen kívül csak Magne B6-ot szedek, ez pedig fenyegető vetélés esetén megint csak fontos.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szívemből szóltál Mági!

Kép
zölddisznó

Zsoan :)
Először is üdvözöllek itt a topicban és remélem rácáfolsz a statisztikákra és mindjárt az első sikerülni fog. Én is ismerek olyanokat. Hát ha már a cigit előhoztátok én is reagálok. Valamikor én is dohányoztam, igaz nem sokat, de én már azelőtt leszoktam, hogy elkezdtünk volna próbálkozni. Egyébként aze előző nőgyógyim azt mondta, hogy a petesejteket is károsítja a cigi, és ebben lehet valami. Szóval próbáld meg letenni és helyette amíg nincs inszem sportoljál v. keress valami hobbit. (Az én dokim szerint egyébként inszem után is lehet sportolni ésszel.)

Tami :)
Én is sokmindenben egyetértek veled, de az első két hétben tényleg nincs kapcsolat az anya és a babó között, így közvetlenül nem lehet ártani. Az más dolog, hogy az egyéb sejtműködésre is hatással van a cigi, pia stb és lehet, hogy pont amiatt nem sikerül. Viszont be kell, hogy valljam én inszem után 4 nappal Írországba utaztam és ott minden nap ittam whiskeyt és sört is minden ebédnél és vagcsoránál. Igaz, hogy mindig csak egyet, tehát nem volt részegeskedés, de mégis. És pont most sikerült teherbe esnem. Ezt nem azért írtam, hogy minden babásodni vágyó neki álljon vedelni, csak inkább érdekességnek, mert azelőtt annyira vigyáztam és soha nem sikerüt még az inszem sem.

K.boris :)
Jól éreztem magam tegnap. Remélem épségben hazaértetek. Mi lementünk Harkányba, de arra nem volt lefagyva az út, csak baromi hideg volt.

Jucmuc :)
Köszi, hogy szorítassz. Ma megint elfogott a pánik,mert annyira jól érzem magam. Kicsattanok az energiától, se hányinger, se rosszullét és élvezetem a szabadban sétát egészen addig, amíg a hó neki nem állt zuhogni. Most is esik. Szóval mikor hazaértem felszaladtam az emeletre és megcsináltam az utolsó tesztemet, amit vasárnapra tartogattam, hogy esetleg uh előtt ne érjen nagy csalódás, de olyan pozitívat teszteltem, amilyet még nem is láttam. Ugyanolyan erős és vastag a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Azóta nyugodt vagyok. Egyébként azért is ilyedtem meg, mert pár nap alatt fogytam egy kilót, pedig már a reggelire is rászoktattam magam. Valószínűleg csak az izgatottságtól ment le az az 1 kiló, de már nem szeretnék fogyni, mert csak reggeli után hagyom el az 50-et.
tiza

Tiza!
Nagyot nőttél a szememben :lol:
Az első 12 héten egyébként többen fogynak, mint híznak, ez természetes. No para!

Szorítok én is, nagyon!

Kép
zölddisznó

köszönöm nektek a biztatást remélem igazatok lesz.akkor azt mondjátok,hogy az elevitet már most szedjem igy minden előtt és a folsavat is szedjem már vagy az ráér később? vizből sokat fogyasztok és még minden nap iszom egy 2dl kefirt mert azt hallottam az is nagyon jó , mondjuk ezt a kefirgombából készült kefirt iszom már jó rég.borzalmas ize van de a gyomromnak jót tett
zsoan

Zsoan!
A kefír az nagyon jó, mert lugosít. A rejtve maradt elsavasodás nem tesz jót a fogamzóképességnek. Ha érdekel:http://www.paramedica.hu/200504/16_dietetika/index.htm

Ja, és folsavat is jó, ha előtte is szeded.

Kép
zölddisznó

Tiza!

Az a jo ha jol erzed magad! Ne panikolj be! Tuti, hogy minden rendben rendben van! :) Olyan jo volt olvasni, hogy ilyen pozitivat meg nem is lattal azaz, hogy NAGYON pozitiv volt. :D Teljesen beleeltem magam! Biztos igy leszek majd en is amikor eljön az en idöm.
Neked ez volt a harmadik inszem igaz? Megkerdezhetem nektek miert kellet inszemet csinalni?

Kép
Kép
jucmuc

Coca :)
Megpróbálok nem parázni, holnap reggelig biztos megy. Tudom, hogy sokan fogynak az elején, főleg a hányósak és émelygősek, de én azért már nem szeretnék soványabb lenni.

Jucmuc :)
Igen, a harmadik inszemünk volt. Azért kellett, mert semmi más nem hozott eredményt. Már két éve próbálkoztunk, minden vizsgálaton átestünk (semmi problémát nem találtak) és csak ez a lehetőség maradt. Már azt hittem így sem fog sikerülni.
tiza

Ilona :D

Aranyos vagy, hogy fel van irva a 8-a! Biztos felreerthetö volt amit irtam! Bocsika! :? Akkor lesz konzultacionk legközelebb. Most mondjak meg, hogy belevagunk-e az inszemekbe vagy meg spontan kell probalkoznunk es adnak valami gyogyit a ferjemnek. Mert a sracok eleg lassuak sajnos. Mar nagyon varom a szerdat!

Tiza! :D

Az a lenyeg, hogy sikerült! :D Szuper! Azert annyira kivancsi lennek ra, hogy ilyenkor mikor mindent rendben talalnak mi lehet az oka ha nem jön össze? Min mulik? Hihetetlen. Inkabb erthetetlen.Holnapra szoritok Neked nagyon! :)

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Szioka Odry!

Mi köszönjük jól vagyunk! Te? Jobban vagy már egy kicsit? Írni még nem írtunk a télapónak, de az énekeket már nagyjából megtanultuk! Gergő Idézem "sok cokit kéjek,meg diót,modojót!" az ö szavaival! Inkább ö már a jézuskára hangolja magát "nagyon sok játékot kéjek mindenkitöl!" Úgy hogy már elkezdtem írni egy kis papírra a kívánságokat,és majd szortírozunk! De mondjuk neki,h ennek egy ára van jó fiúnak kell lenni! Hellyel közzel be is tartja! :)

Pusz pusz

Réka
réka86

Sziasztok!
Kata beírnád a táblázatba, hogy 35+3 hét. Köszike.
Mágnes én 4,5 kg-ot híztam eddig, de nekem a vizeletben találtak most cukrot és egy picit diétáznom kell. Holnap ismétlik meg a vér- és vizelet vizsgálatot.
Nagyon ari a babócád!
Odry irtam emilt.
Tiza grat. a nagyon erős poz. teszthez. És az nem baj ha nincs semmi tüneted. Nekem ez időig semmi bajom, tünetem nem volt (hányinger, émelygés).
Drukkolok az Uh-ra kérjél majd képet a picurról.
Zsoan reméljük, hogy az első inszem fog neked sikerülni.Drukk!!!
Gyöngyi
bgyöngyi

Sziasztok!

Egész hétvégén szarakodik a netünk,megint. Alig tudok belépni.

Segítség! A hasikám is egész hétvégén szórakozik. Szúrkál, fájogat. Normális ez? Okt 30-31-én voltam inszemen!
Vagy inkább keressek orvost? VAgy mi? Olyan bizonytalan vagyok.

Zölddi!
Csak egy nyugtat meg valamennyire, a hőm ma reggel lérte a 37,2-t. Néztem a te görbédet, széééép. Mikor csinálsz egy pozitív tesztet? Mert ugye ez nagyon annak készül?!

Tiza! Holnapra nyugi! A tiéd már nagyon pozitív....

Remélem mindenki jól van. Én most sajnos annyira nem.

Aludjatok jól, holnap új hét kezdődik...
zel

Jó reggelt!

Sajna nekem esett a hőm (11. nap) :cry:
Szaladok dógozóba.

pá!

Kép
zölddisznó

Kedves ZEL! :D

Nekem annak idején azt mondta az orvos,hogy az jó jel ha fáj a hasam ,mert akkor történik odabent valami!Viszont annak érdekében,hogy megnyugodj szerintem hívd fel!/ Én csak magamból indulok ki/.Mindig jobb ha egy hozzáértő szakember megnyugtat!

Vigyázz magadra és pihenj sokat!Puszi :D
m. reni

sziasztok, én megint elvesztem. Hajrá lányok, csak így tovább, már ami a pozitív teszteket illeti. Mágnes, Gyöngyi hogy nektek milyen szép karácsonyotok lesz :P
Én most tanácsot szeretnék kérni tőletek, elbizonytalanodtam.
Szombaton voltam Tóth Líviánál az Aviva módzserrel ismerkedni. Ez egyértelműen az öngyógyításról szól. Sav-lúg egyensúlyról, helyes légzésről. A hétvégén olyan határozottan mondtam, ok most akkor szünetet tartunk a hormonkezelésben, megpróbálok figyelni magamra, Avivázok hátha így sikerül, miután nálunk is minden rendben van az orvosok szerint.
De abba nem gondoltam bele, hogy a vizsgálatokat újra kell majd csinálni. Az én férjem már nagyon kivan (+jönnek a remek kérdések: Miért nem csinálsz már apósodnak egy unokát?), és hát én sem vagyok a toppon.
Tudjátok nagyon szokott görcsölni a hasam amikor megvan. A gyakorlatok között van egy ami ilyenkor segít, hát tényleg jó, nem kellett az 4Meristin.
Teljesen romjaimba döltem, mit csináljak??
bbilona

Tiza!!!

Mesélj!!!!! Mi volt a dokinál???

Zel,nekme is szurkál a pocim, szerintem nem kell vele foglalkozni. Csak reménykedni! :lol:

Ilona, szerintem ne tartsatok szünetet! Nekünk is minden rendben,mindkettőnkkel, évek óta próbálkozunk és semmi.Ha az nem, hogy képtelen vagyunk már időre együtt lenni. Ebbe hosszú távon bele lehet golyózni. Szóval ezért inszemezünk és nem állunk meg míg meg nem fogan a mi kis prinyónk.
Nekünk az inszem sokat segített, végre nem stresszelünk az ágyban, hanem visszajöttek a normális együttlétek. Megnyugodtunk és nagyon élvezzük. Inszem előtt mindketten kivoltunk már.
katata

Ilona :)
Nem csodálom, hogy kivagytok a férjeddel. Ide mindenki eljut előbb-utóbb, aki hasonló problémával küzd. Én jobban bíztam az inszemben és végül be is jött, ha nem is elsőre. Már nem bírtam volna újrakezdeni a vizsgálatokat meg mindent. De neked kell eldönteni, mit csinálsz. Kinek ez jön be, kinek más.

Kata :)
Köszi az érdeklődést. Egy 7,3 mm-es petezsák tulajdonosa vagyok. Egyelőre rendben van a dolog, jövő pénteken megyek vissza, addigra már szívhangnak is lenni kell.

Megkérdeztem a dokit a sportról. Azt mondta, hogy kocoghatok és gyalogolhatok kifulladásig. Hát ahhoz legalább a maratont kéne lekocognom, de egyelőre azt hiszem csak gyalogolok.
tiza

katata, köszönöm. Azthiszem tényleg így lesz jó. Igazad van, ha az elmúlt 3,5 évben nem sikerült spontán, akkor mire számíthatunk?
Holnap kezdem a szurit!
Szorítok, hogy a szurkálás jót jelentsen, csak hajrá :D
bbilona

Minden jót a petezsáknak, érdekes ez a kocogással. Egyik azt mondja kíméld magad, a másik szerint mehet minden tovább mint azelőtt. De biztosan az a szerencsés ha az anyuka jól érzi magát továbbra is, és nem kezelik betegként.
köszi a bátorító sorokat!
bbilona

Ilona :)
Én rengeteget olvastam erről a terhesen sportolásról. Egy csomó vélemény van és nem is mindig egyeznek. A legtöbb szerint azért azt a fajta sportot, amit terhesség előtt űzött az ember, engedik. Én elég komoly távokat futottam és nem is rossz tempóban. Még a félmaratontól sem purcantam ki. Végülis úgy voltam, hogy az orvosom mondja meg mit csinálhatok és mit nem. Kb. ezt a választ vártam tőle. Azért óvatos leszek.
tiza

Tiza!!
Ez szuper,fantasztikus!!!! :lol: Be is teszem neked a zebrát a táblába! :lol:

Ilona, sztem jól döntöttél, nincs mire várnotok ennyi idő után! Te fogod szúrni magad?
katata

Kép
katata

Nem tesztelt valaki mostanában? Mintha úgy rémlene....
katata

Bgyöngyi:
Te dec. 9-re várod a babát?? Akkor neked sincs már sok hátra!! Na és ha jól látom, ugyanúgy hívják majd a gyerkőceinket! :D A diéta nálam is megvan, 160 grammos szénhidrát.

tiza: nagyon gratula!!!! Azért vigyázz magatokra!!! És csinálj vonalzót!:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tiza,
úgy örülök neked! Erőt ad nekem is, hogy biztosan nekünk is sikerülni fog, hiszen velünk sincs semmi baj.
Vigyázz magadra és azért módjával azal a testmozgással!!!
katata

Drága Zel!

Most én vagyok úgy mint te a múltkor!Hol vagy?Várlak skype-n!

Bocsi lányok,nem tudtam mást kitalálni hogy üzenjek neki! :oops:
tvera

Szia Verus!

Bocsi, de valszeg beszoptunk valami disznó kémet és azt kereste tegnap egész este a gép, használhatatlan volt.
Szerencsére már minden OK.
Este jelentkezem.

Coca! Láttam a hőd. Nem tesztelsz még mindig?

Az enyém már teljesen elmászott a tied mintájáról.

1162878851.15.xls

Puszi mindenkinek. Lassan indulok melózni.... :cry:
zel

tiza! ezerezerezerezer gratula :!: :!: :!: :!:
nagyon-nagyon örülök a kicsike-cuki petezsákocskádnak :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
szupppiiiiiiii!!!!!!!!! csak így tovább és hamarosan az öledben tarthatod a picurikát :D én is jól éreztem magam, jót dumcsiztunk,
jaja aznap nagyon hideg volt, azért vigyázz magadra, nehogy megfázz :cry: puszi nektek :!:

lányok bocsi, hogy nem jelentkeztem, de képzeljétek lett egy kutyusunk, egy kis keverék...és mindenkinek ajánlom tiszta szívvel akinek sok csalódása volt babaprojektben, mert valahogy annyira el tudja terelni a figyelmemet ez a kutyus :lol: persze babát szeretnénk, de addig legalább nem fogok ennyire parázni, mint az elmúlt 3 hónapban...

ilona, kitartást a szurizáshoz és szerintem ne hagyjátok abba, ami az avivát illeti, ártani nem árthat, ha valaki hisz benne akkor csak jó!!!

mágnes gyönyörű ez a babuka :lol: nagyon édillibédilli :lol:

coca, azért még tarts ki, MEGY AZ AVIVA CD, FELADTAM TEGNAP :lol:

TAMARA, NEKED IS ELKÜLDTEM TEGNAP AZ AVIVÁT!

zel, drága, szerintem mindenképp hívd fel az orvosodat, lehet, biztos nincs semmi gáz, de ő megnyugtat legalább :lol:

gyönygike, húúúú de nő a picike, már nem is olyan kicsike!
a diéta majd segít tutira!!! csak ügyesen, szorítok!!

szép hetet mindenkinek, puszi
kicsiboris

Tiza! :D

FOGAD GRATÚLÁCIÓMAT! SOK SZERENCSÉT KÍVÁNOK MINDENHEZ!!!!
NAGYON VIGYÁZZ MAGATOKRA!
m. reni

Tiza!
Nagyon nagyon gratulálok!!!!
Vigyázz magatokra! Olyan jó látni, hogy van köztünk, akinek sikerül. :P :P :P :P
Legyél nagyon vidám, boldog és sportos kismama! :wink:

Az ilyen jó hírek sokat segítenek a mindennapi szuri beadásakor, hiszen reményt ad, talán ebben a hónapban majd sikerül nekünk is.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
tücsökbogár

Sziasztok!
Kutya témában teljesen egyetértek kicsiborissal.
Mi 2 éve szerettünk volna egy westiet. Eléggé drága, ezért halogattuk, meg nem akartunk akárhonnan. Aztán, hogy mélypontra kerültem a baba miatt,jött a lehetőség, párom azt mondta, legyen. Én meg örültem, hogy eltereli a figyelmemet. Másnap derült ki, hogy babát várok! Így két álmom is egyszerre vált valóra.:)
Az eb most 10 hónapos, és szerencsére a napomat mindig kitölti, sosem unatkozom!

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1162890433.32.jpg[/img]

Ő Hobi, az eb :)[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, nagyon örülök, hogy ezek szerint nem volt hülyeség kutyust vállalni...nagyon köszi hogy ezt leírtad, mert bizony anyósomék és szüleim is teljesen ellenzik, sőt szinte összevesztek velünk emiatt :cry: ....és akkor talán nekem is olyan szerencsét fog hozni mint neked :?: :!: :!: sok puszi,-puszi köszi, és vigyázz a te kis gyönyörűűű csöppségedre!!

tücsökbogár, hát légy erős a szuriknál!
kicsiboris

mágnes, este rakok fel a kutyuliról én is képet!
kicsiboris

kicsiboris:
nálunk is megvolt a veszekedés, hogy gyereket akarunk, és akkor minek a kutya, és vigyük vissza stb. Én meg közöltem, hogy más házaknél is a gyerek a kutyával együtt él, és nem volt belőle probláma. Ráadásul direkt utánanáztünk, hogy szereti-e a gyerekeket. Rgyébként pedig attól rettegtem, hogy ha megint elmegy a babám, akkor mi lesz velem. Reménykedtem ,hogy a kutya valamelyest kárpótol. Hát mit ne mondjak... égetnivaló, de imádjuk!
Szóval ne hagyd magad!!! Ennyit ti is megérdemeltek!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?