Új privát üzeneted érkezett!

Szilpa!

Megnéztem a honlapotokat, nagyon ügyi vagy!! Tetszik amit eddig felraktál képet!! Hogy neked mekkora pocakod volt!!??!! :shock: :shock: Mintha legalább is ikreket rejtegettél volna, és mégsem!?! Várom a kövi képeket majd és szívesen fogom nézni a honlapotokat!!:-)))) Ja és majd írok neked oda is pár sort!!

Alvástémában Én is szívesen segítenék, mint már egyszer Én is mondtam neked egy-két tippet. Ugyan azt tudom most is tanácsolni mint Böske.......... kár, hogy ilyen kis rosszalvó Kende. Nagyon sajnállak emiatt, Én már nem bírnám az tuti!
Szerencsére Gery rendes ilyen téren, Ő is este fél 9-9-től alszik reggel 8-ig, de van hogy 9-ig is. Ha netán éjszaka megébredne, elég egy simi, vagy épp a cumiját rakom a szájába és alszik tovább.
De Én sem beszélek, maxi csitítom, nem kapcsolok semmi fényt.
Mi is negezen kezdtük és ugyan sírások árán, de Gery is rájött, hogy éjszaka aludni kell. SZERENCSÉRE!! Nagyon is hálás vagyok ezért neki!!! :lol: :lol: :lol:
Remélhetőleg mihamarabb rendeződik majd Kende alvási szokása!!! :lol: :lol: :lol:
:lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


Sziasztok!

Rég nem jártam erre! Nem nagyon olvastam vissza, csak bele-bele olvastam a levelekbe, de majd ígérem hamarosan pótolom!

Ezernyi dolgunk volt, jöttünk mentünk Marcival, meglátogattuk kisbabás barátnőimet, aztán a szüleimnél voltunk. Most meg beteg lett Marci, nagyon náthás, úgyhogy nagyon rossz éjszakánk volt. Szegénynek állandóan eldugult az orra, nem kapott levegőt. Szinte egész éjszaka sírdogált. Csak az ölemben volt hajlandó aludni. Képzelhetitek én mennyit aludtam!

Jaj, szegény Szilpa! Nagyon sajnálom, hogy ennyire rossz alvó Kende! Remélem ez a kúp segít. Egyébként több fajta ilyen homeos alvás segító bogyó ill. kúp van. Van egy babáknak szóló homeopátiás füzetem, amit a doktor néninktől kaptam és abban olvastam. Ha gondolod leírom majd, hogy milyenek vannak és melyiket milyen esetre javasolják. Hátha valamelyik bejön és Kende végigalussza tőle az éjszakát. Vagy legalább 6 órát egyhuzamban! :-)

Egyébként én is csak alá tudom támasztani Böske és Sudi tanácsát. Nekünk is bejött az ingerszegény környezet, így Marci 10-12 órákat alszik éjszaka. Átlagban 10-től 9-ig. (Biztosan ezért is éreztem olyan borzasztónak a mai éjszakát, mert így el vagyok kényeztetve!)

Nagyon tetszik a honlapotok! Tündéri kisbaba volt Kende! És milyen hatalmas pocid volt!!

Sudi, megnéztem a ti oldalatokat is, a videókat is! Tüneményes ez a baba! :D

Lekicsinyítettem a képeket és nem engedi feltenni :( ..........grrrrrrrr :evil: miért, miért??? Tud nekem ebben valaki segíteni??? Előre is köszi

Üdv Füles
füles2006
 
 


Sziasztok!

Szilpa, Sudi!
Klasszak a honlapok :P , mi mindenre van időtök! Nagyon ügyik vagytok!

Szilpa!
Remélem sikerült már beszerezni a kúpot, és hamarosan jobb éjszakákról tudsz beszámolni! Iszonyú fárasztó lehet, nem csodálom, hogy már kiborultál! :roll: Nálunk is volt már, hogy Apával csak feküdtünk, és egyikünk sem akart már ikszedszer is felkelni. De Ádám miatt muszáj, különben sztereóban megy a bömbi. :wink:
Hatalmas Kende! Ádám nagynak számított 1 évesen a maga 76 centijével. Anna meg ahhoz képest, hogy a topicban a legnagyobb születési méretekkel rendelkezik, nagyon visszafogottan nő. Csak 68 cm és utoljára 8,6 kg volt (persze ez nem kevés, csak érdekes, mennyivel lassabban nő, mint pl. anno Ádám).
Motor :lol: Ádám még most 4 évesen is szokott a motorral meg a bébitaxival menni! Bár a taxira már szemet vetett Anna! :lol:

Boeske!
Mennyi van még hátra a műtétig, mikor utaztok?
Háát, a fiaid alvásigénye nem túl nagy! :roll: De az a lényeg, hogy kipihenjék magukat. Ha Nekik elég ennyi, ezt kell elfogadni. Nálunk is ez van, Ádám 9, max. 10 órát alszik egy nap, pedig a "nagykönyv" szerint 12-13-at kéne.

Anna már rövid ideig álldogál kapaszkodás nélkül. Fogak bújnak ezerrel, és úgy tűnik végleg átállt a napi 1 alvásra, de akkor 2-3 órát durmol egyhuzamban. Mondja, hogy Ádá meg Apa. Anya bezzeg nincs :roll:
Ma itthon volt Apa, úgyhogy eljutottam fodrászhoz. Már ilyen apróságoknak is nagyon tudok örülni! :wink:

Beteg babóknak jobbulást! Sajnos, most ilyen időszak következik. De szerintem nagyon szép őszünk volt!

Ludmilla

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 

 
 

Sziasztok!

Nekünk elég normális éjszakánk volt :D . Legalábbis az eddigiekhez képest.
Képzeljétek el, aludtam 5 és fél órát egyben!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)
Először letettem fél 11-kor, felébredt fél 2- kor (már ez is csoda, hogy csak 3 óra múlva :o ), evett kb 5 percet álmában, mert felállt ugyan előtte a kiságyban, de nem kelt fel rendesen. Majd 5 perc után vissza tettem, gyorsan lefeküdtem én is, és csak fél 8-kor kelt fel!!! :D :D :D Persze én már 7-kor fent voltam, és ijedten szaladtam a kiságyhoz, hogy lélegzik-e még :oops: . De örültem nagyon. Mire vissza vackoltam magam, majdnem elaludtam, akkor kelt csak. Kaja, másfél órás játék az ágyban (lusta anya :oops: ), majd megint elájult :) . Persze gyorsan én is :oops: . Így aludt még másfél órát (9-től fél 11-ig). Tehát a délelőtti alvás is letudva. Még délután aludt 35 percet, ennyi. Kíváncsi vagyok az estére, bár már lefektetés óta (10 óra, háromszor fent volt. Háromnegyed 11-kor, fél 12-kor, háromnegyed 1-kor. Ez már annyira nem tetszik. Bár most utoljára nagyon bántotta a pocakját a szél. Szegény úgy ordított :cry: , meg feszített, míg egy párat nem tudott pukizni, utána gyorsan álomba zuhant. Ma adtam neki először kukoricás kaját. Szerintem ezt nem bírja. :( Napok óta nézegettem ezt a kaját, eddig féltem kipróbálni. Ezek szerint jól éreztem. Sajna. Mostanában nem kap ilyet, az tuti. :?

Ma elment apu, és vett kúpot. Tudom, hogy a homeos csak 2-3 nap múlva hat, így nem reménykedem a ma estében... :roll:

Boeske!
Köszi az ötleteket. :) Próbálkozom.

Sudi!
Köszi. :oops:

Egyébként fényt én sem kapcsolok, csak egy nagyon gyenge kék lámpát, ami annyira elég, hogy elbotorkáljak az ágyáig. Beszélni meg olyan álmosan nem is tudok.. :wink:

Füles!
Sajnálom a náthát! :( Marcinak jobbulást!!

Köszi mindenkinek a honlap dicséreteket :oops: . Igen, elég nagy hasam volt. Családi vonás. :) Apu családja részéről.

Ludmilla!
Igen, dokinéniék is megjegyezték, hogy a 76 cm az egyévesek felső határán mozog! :roll:
Gratulálok Annának az álldogáláshoz, meg a szavakhoz!! :D
Hát, igen a csúcsprogramok közé teszek én is egy kádban elfekvős fürdést, vagy egy jó fodrászkodást. :roll:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


A tegnap ígért kép a kölcsön szerzett motoron:
Kép

Kukucs!
Kép

Nagyon tetszik ez a könyv:
Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 



Ludmilla!
Nov. 21-én megyünk a kórházba, ha minden jól megy. Barna eléggé megfázott, köhög, Márk eddig megúszta egy kis náthával. (Bár a doktornénink szerint ez a nátha a fogzástól van.) Szóval, ha nem lesz beteg, akkor 3 hét műlva túl vagyunk a nehezén.
Annának hány foga van már? De jó, hogy már "beszélget".

Szilpa!
Ez az! Egy-két "alvósabb" éjszaka, és máris sokkal jobban érzed majd magad.


Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Szilpa!
Örülök, hogy szebb színben látod a világot! :lol:
Kende nagyon jó fej! 8)

Boeske!
De jó, az már nincs messze! Gondolunk majd Rátok!
Fiúknak jobbulást, nehogy már egy betegség köbejöjjön! :roll:
Annának 3 foga tuti van, de lehet, hogy 4. Nemigen hagyja megnézni, de felül 4 jön egyszerre (a bal2 kint van).

Nálunk szállingózik a hó!

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Sziasztok!

Élünk mi is, igaz, én már csak alig :)

Emma nemsokára elindul, tökéletesen áll, egyedül feláll, és jó pár lépést meg tud tenni. Néha az az érzésem, hogy annyira megörül annak, hogy menni tud, hogy emiatt veszíti el az egyensúlyát. Vége a lazázásnak, mindig a nyomában kell lennem.

Az evés továbbra is problémás, némi javulás tapasztalható. A pulykamellsonka kiflivel a nyerő. Mindig csak ezt enné. A gluténmentességgel már nem foglalkozom, és csak reménykedni tudok, hogy nee legyen ebből baja. Egy párszor kapott joghurtot is, de mostanában nem tudom rávenni, hogy egyen belőle.

Fodrásznál is voltunk :lol:

Kép

Kép
dzsú
 
 


Lilla!
Nagyon örülök, hogy Roncsival minden rendben :)

Szilpa!
Milyen homeot ajánlottak? Nálunk is még előfordul, hogy hosszabban fent van, és üvölt. Ha jó éjszakánk van, akkor is kel 3-4-szer enni.

Honlapok, és babácskák nagyon aranyosak, köszönjük a kanalas bókokat, sajnos mennem kell, nem tudok már reagálni.

Jó éjt, és jó hétvégét!

Kép
dzsú
 
 


Sziasztok!

Sajnos a tegnapi éjszakánk már visszazökkent a szokásosba. :?
Ma megkapta a második kúpot is.
Remélem, 3 nap után már tényleg használni fog. Most épp ez tartja bennem a lelket.

A hó az még oké, csak ez a hideg orkánszél ne lenne.. :twisted: :twisted:
Azonnal lefagyott a fejem, mikor elmentünk vásárolni.
Szegény Kendusz is 100 m múlva sírt, mert ehhez nincs hozzászokva. Mármint hogy az arcába vág a hideg szél. Fázott a feje. Más nem, mert úgy beöltöztettem szegényt, hogy meg sem tudott mozdulni. :roll: A kesztyűt is csak lent adtam rá, de a keze is szétfagyott addigra :( . Itt békáson mindig sokkal nagyobb szél van, mint a városban bárhol. Mert itt a hegy lábától a Duna felé ezerrel fúj mindig. Alig tudok a nyáron kívül olyan napot, amikor nincs szél. Még nyáron is sokszor. Már azon voltam, hogy visszafordulok, de akkor kismakim éhen halt volna, mert már se gyümölcs, se zöldség, se husi, se üveges babakaja nem volt itthon. Mindent feléltünk, mert vártuk, hátha holnap alábbhagy a szél. Úgy sajnáltam szegényt. Mire kitoltam a piacig, már nekem is fájt a fejen összes csontja a hidegtől. Mi lesz még itt télen?? :evil: :evil: :shock:
Kende egy Michelin-baba beöltöztetve :lol:. A babakocsi bizti övét nem is tudtam rendesen rákapcsolni :roll: , csak valamennyire beleakasztani a kezét.

Ezt most kaptam egy barátomtól (naggggyon komoly!!!):
http://video.google.com/videoplay?docid ... reakdancer
Néha már feszisszentem, azt hittem, kitörik valamilye.. :roll:

Kende már a behajlított lábaira vagy közé leül, de még kapaszkodik közben egy kézzel. Csak néha, ha elfelejtkezik magáról, akkor nem kapaszkodik ilyenkor. De a nyújtott lábas, terpeszes ülés nagyon távol áll tőle. Még ha mi tesszük is le így, akkor sem jó, azonnal kiborul oldalra, és kényelmesebb pozícióba vágja magát. :?


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Ludmilla!
Köszi. :oops:

Dzsú!
Gratulálok Emmának a tökéletes álláshoz, és a lépegetéshez!! :D :D
Homeos kúp: Viburcol.


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Képzeljétek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Manó nem bulizott az éjjel. Este 10-kor még fent volt. Pár perc múlva elkezdett nyűgösödni, állandóan rámászott a hasamra, és ott feküdt. Ez a legújabb, volt hogy ott alszik néha el. Mindig rám mászik, és rám fekszik esténként. Tegnap is így kezdődött... Simogattam, és negyed óra múlva eltolta a kezemet, lemászott rólam, lefeküdt mellém az ágyra, és elaludt. :o Kész, ennyi!! Szóhoz sem jutottam a csodálkozástól! :o :o :o Ez volt 22:25-kor, és háromnegyed 4-ig aludt!!! :lol: :lol: Felkelt, evett, visszaájult, és 7-ig húzta a lóbőrt. De jó volt. Utána viszont már csak nyűglődött. Néha bealudt, felkelt, enni akart stb. stb. :( Nekem elég korai ez a 7 órás ébresztő, mert ugye mostanában igazából reggel- délelőtt pihentem valamennyit. :oops:
De ha azt nézzük, akkor tulajdonképpen egy ébredéssel végig aludta az éjszakát. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, lesz ez még több is. Hogy esetleg 9 körül már lefeküdjön, és reggel 8-9 körül keljen. De most egyszerre nem akarok sokat. :roll: Az is megfelelne, ha erre beállna, ami most este volt.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, hogy a kúp hatása, vagy most egyébként is épp ilyenje lett volna-e.. Ha ezt még párszor egymás után megismétli, akkor merem mondani, hogy bevált a kúp. Addig meg örömködök!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és még nem mondtam, hogy 1 órakor ebéd után le lehetett tenni aludni!!! :wink: :lol: :lol: :lol:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szia Szilpa!
Olvasgatlak Titeket néha-néha, ahogy időm engedi, de most írok be először!
Az én kislányom is januári, és már az elejétől fogva alvásgondok voltak. Azaz újszülött korában is csak max 10 órát aludt, a tízperces elalvásokkal együtt is. Pl. az első 5 hónapjában este 4-től, vagy jó eseben 7-től este 11-ig folyamatos ölben hordozgatás (hason tartva), különben visítozott szegény, eztán ez az esti műsor eltűnt hirtelen. Akkor a hasára fogtuk, biztos az fáj (kólika?). A mai napig napközben csak babakocsiban tologálva alszik el, éjjel alszik csak a kiságyában. Nyáron Balcsin voltunk viszont 2 hónapot, és ott képes volt akár 3 órát is egyben aludni, és nem volt külön altatási műsor. Aztán 7-8 hónaposan éjjelente 3-10-szer ébredt, borzasztóan megviselt engem. Akkor a fogára fogtam. ( meg nem tudott egyedül kakilni, és sűrűn meg nem mertem kúpozni, így feszült a pocija, ez azóta megoldódott, magától). Aztán 8 hónaposan hirtelen lecsökkent az éjszakai ébredések száma 1-re!!!!!
(napközben továbbra is babakocsi : ))
Kipróbáltunk minden tanácsot, gondolhatod (napirend, kevesebb, aztán több altatás napközben, hagyni sírni, nem hagyni, kaják kihagyása, egyszobába velünk, külön, stb...), egyedül a velünk alvást nem mertem kipróbálni, mert én nagyon forgolódok, nehogy agyonnyomjam). Szóval csak úgy hirtelen magától rendbe jött minden. Csak azért írok be, hogy KITARtÁs, egyszer majd a te babád is átalussza az éjjelt, és kész : )
Szia, Anikó
hanimana
 
 


Sziasztok!

Dzsú!
Jól sikerült az utatok? Nagyon ügyes Emma, hogy már elindult! :P Nekünk ez még odébb van.
Gluténtól miért tartasz? Úgy tudom, csak 6 hós korig nem szabad. Vagy esetleg van ételallargiás a családban, ezért lennél óvatosabb? Én inkább a pulykamellsonkától tartanék :lol: :roll: Bár gondolom, nem eszik belőle olyan jelentős mennyiséget.

Szilpa!
Éljenek az alvós éjszakák! :lol: Lehet, hogy Kende leszoktat az éjszakai netezésről? :roll:
Rossz lehet ez az állandó szél nálatok! Én sem szívesen viszem ki olyankor Annát.

Ludmilla

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Ilyen még nem volt!! :shock: :lol:
Kende már fél 9-kor aludt! :lol: :lol: Akkor tettem át az ágyába!!
A délutáni alvása kimaradt, mert nem óhajtott lefeküdni, csak járkált fel-alá a lakásban :D . Már mindenkinek fáj a dereka.. :roll:
3/4 8-körül megcsináltam az ágyat, szobát alváshoz, amíg a fürdőben csináltam a vizet, mamival volt. Épphogy kész vagyok, anyu hozza be makit, hogy gyorsan fürdés, mert majdnem elaludt a kezében. :shock: Letettük a pelenkázóra, és ha békén hagyjuk, ott helyben el is aludt volna :roll: . Nem is volt nagy pancsi, meg játék. Gyorsan átmostam a rongyával, öltözés, cici, és 10 percig rendesen evett, még 5 perc nyamnyogás, és teljesen elájult. :D Arra sem kelt fel, hogy átraktam az ágyába!! :D :D Lehet, hogy végre lesz valami alvás? :lol: :lol: Mint tegnap? Jó lenne!!!

Na, negyed 10-kor megébredt :evil: :evil: , de 5 perc alatt vissza is aludt simizéssel. Mi lesz itt ma?? :roll:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Hanimana!
Köszi. Igazából Kende hasfájós volt kb 6 hetes koráig. :( De akkor is csak 3* kelt fel egy éjjel. Utána már csak 1*. 2,5 hós korától pedig átaludta az éjszakákat kb 5 hónapos koráig. Eleinte csak 1-2* kelt fel, de nyár vége óta ez már egyre durvul. Most remélem, már kezd rendeződni. Kitartok, már lehetőségem úgysincs!! :wink:

Ludmila!
Lehet.. :roll:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Roncsi mindjárt elalszik, úgyhogy gyorsan lopok egy kis időt az írásra.

Szegénykém már lassan két hete náthás, bár 2 napja javul a helyzet. Eleinte elég sokszor kellett porszívóznunk az orrát meg csepegtetni, amit utál, úgyhogy pár napig bárénekesnő hangja volt a sok sírástól, úgy berekedt. De szerencsére semmi komoly, láztalan, csak már keverednénk ki belőle. Eleinte még éjszaka is porszívózni kellett a nóziját, így is rengetegszer fent volt, 2 napja jobb a helyzet, 2x keltünk. Bízom benne, hogy egyre javulnak majd az éjszakák, hiszen a tápszertől tuti nem marad éhes, meg most már rendesen kap levegőt is.

Pár napja egyáltalán nem hajlandó szopizni. Eleinte csak este tolta el a cicit, 3 napja már reggel sem kell, pedig a mai banános tápszer nem is ízlett neki, úgyhogy szinte alig evett, de a cici akkor sem kellett neki. Nem baj, annak örülök, hogy ő döntötte el, mikor akarja abbahagyni, és nem kellett kényszerből beszüntetni a szopizást. Ennek örömére én is iszogattam a tegnap esti kártyapartinál. Hajnali fél 3-ig játszottunk, úgyhogy most jó fáradt vagyok.

Egyre többet mászkál, mászik ki utánunk mindenhová, úgyhogy a földszintünk nagy részét lejátszószőnyegeztük, de persze azok a részek izgatják mindig, ahol nincs lap. Buzgón gyakorolja a felállást, már párszor sikerült is neki.

Tegnap odacsavaroztuk a könyvespolcokat a falhoz, nehogy magára rántsa őket, meg elraktam minden üveg dolgot alulról. A növényeimet is megpróbáltam biztonságba helyezni, mert a virágföldet nagyon szereti turkálni. Átrendeztem a konyhaszekrényt is, hogy legyen egy polca, amit tud rendezni, meg a lépcsőre is felraktuk mindkét hálót, hogy le ne essen. Szeretnénk, ha minél kevesebbet kellene birizgálni, hogy ne menjen ide-oda, meg ne csinálja ezt-azt.

Képzeljétek veszünk egy autót. A férjemnek van egy 18 éves 1.9L-es Peugot 205-e, ami megy mint a a bolond még mindig, de hát Roncsi miatt már nem akar száguldozni. Úgyhogy azt most el akarjuk adni, és szerdán hozzuk el az új autót, egy 4 éves Peugeot 307-est. Tök szép meg minden, de azért kicsit tartok tőle, nehogy utólag derüljön ki, hogy valami baj van vele.

Szilpa, örülök, hogy javulás mutatkozik az éjszakákban. Drukkolok, hogy min. így maradjon. Nem lehet, hogy Kende érzi rajtad, hogy feszültebb vagy? Állítólag a babák megérzik az ilyesmit. Mondjuk ha így is van, akkor sem tudom mit lehet tenni. Tényleg nagyon édi az a motoros kép.

Ed, hogy sikerült az utazás?

Ludmilla, nagyon helyes családod van. Nem semmi, hogy Annának 4 foga jön egyszerre! Kibújtak már?

Füles, Marci meggyógyult a náthából?

Boeske, drukkolok, hogy minden rendben menjen.

Dzsu, Emma nagyon ügyes, hogy már lépeget. Nálunk is úgy volt, hogy eleinte nem ízlettek neki a kaják, aztán Roncsi rátalált a spenótra, amit imádott, és utána fokozatosan megette a többit is. Csak az első kedvencet kellett megtalálni. Remélem nálatok is így lesz.

Üdv:

Lilla

Kép
ren_25_nĂĄdaskay lilla
 
 


Sziasztok!
Nem tudom, hogy a szél miatt-e, de Kende háromnegyed-egy óránként fent volt. :evil: Egyszer aludt két órát egyben. Akkora szél van, meg volt itt éjjel, hogy én is alig tudtam tőle aludni. :evil: Dübörgött az erkély a szélben. Félelmetes volt. :|
Áááá, dehogy vagyok hulla.. :? :? :x

Lilla!
Gratulálok az új autóhoz!! :)
Sajnálom a betegséget :( . Jobbulást Roncsinak! Most már épp ideje kigyógyulni belőle!!
Milyen fura, hogy már nem kell a cici neki! :o De tényleg jobb így, mint ha erőszakos elválasztás lenne. Kende nem most fogja elutasítani a cicit, az biztos. Ő éjjel-nappal azon lógna. Nem csak kajánál. :roll:
Gratula a sok mászkáláshoz, meg felálláshoz!! :D


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. 2006.01.21-én szültem kislányomat, Rubit a Margit kh-ban. Születéskor 2,9 kg, 51 cm volt. Most 7,5 kg, 72 cm. Mászik, önállóan ül, és kapaszkodva néha feláll, de kedvence a térdelés. Eleinte nagyon hasfájós volt, és az alvásával a mai napig problémák vannak. Amúgy nyugodt baba, és folyton csodálkozik mindenen : )
5 hóig csak anyatejes volt, most már csak háromszor szopizik, de csak 10-40 gr-kat, így tápi is kell.
Nagyon anyás, és kényeztetem is rendesen:
Hanimana
hanimana
 
 


Kép Rubi 3 hónapos
hanimana
 
 


Hanimana!!!
Üdv közöttünk!! :D Csatlakozz nyugodtan!
Ha gondolod, téged is beraklak a táblázatunkba.
Majd leesett az állam!!! :shock: :shock: Nagyon örülök neked! :D Tudod, miért? Én is jan 21-én szültem a Margitban!!! :lol: :lol: :lol: Biztosan találkoztunk is. Nincs képed az akkori magatokról??? Én mindjárt teszek fel neked egyet!!
kicsi a világ!!!
:?: És merre laktok? Hány éves vagy? :?:
:?: Kinél szültél? Sima szülés volt? Volt fogadott szülésznőd? :?:
Persze nem kötelező válaszolni, csak amit megosztanál velünk, azt várjuk kíváncsian.
:?: Rubi hol tart? Hány foga van? Mászik? Áll? Megy? Kézen fogva? Vagy simán? Ül már? Mond valamit? Minden érdekelne minket. :?:

Te szegény, most jól letámadtalak :? . Bocsi. :oops: De ha olvastál minket, akkor tudod, hogy én ilyen vagyok! :oops: :oops:
Eldugulok... :wink:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Ja, a nagy örömködésben lemaradt, amit akartam:

Lányok!
Tényleg nálatok mi a helyzet a beszéddel? Máshol felhozták a témát, és kíváncsi vagyok, hogy is állunk (mármint nem én, csak Kende :oops: ).

Kendének mennek a kétbetűs szófoszlányok, csak nem tudatosan használja. Az egyik az eszébe jut, akkor azt mondogatja minden hangerővel mindenre egy ideig. Babababa, mamamama,tatatata,papapapa,vavavava,gagagaga,dadadada,jajjajjjjajjjjjaj,nanana :D . A legtöbbje megy e-vel is, de nem mind. Plusz hehehehe. Egyéb: brrrr (ez megy akár nyállal is :shock: , vagy kombinálva kilátszó nyelv-véggel :lol: ), krrrr, ffffff (ezzel sokszor levegőt is fúj ki, mintha elfújna valamit :) ). Meg újabban búg, mint a galambok!! :lol: :lol: Ezen jókat nevetünk anyuval.
Ja, és amit tegnap fedeztünk fel! Ha hangosan nevetünk, megpróbálja utánozni. :lol: :lol: Nem úgy, mint amikor ő kacag, hanem teli szájjal vigyorog, és közben valami heeee hangot ad ki jó hangosan. :shock: :D Na, erre még jobban nevetünk, és ez is nagyon tetszik neki.
Valamelyik nap meg véletlenül nyikorgott is :shock: . Berregett és úgy mászott, amikor meg be akart fordulni apu szobájába, kanyarodás közben nyekergett, mint amikor fékez az autó. :lol: :lol: Tudom, hogy nem szándékos volt, de nagyon jól jött ki. 8)


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Hanimana!
Szégyell-szégyell... :oops: :oops:
Annyira elborult az agyam a csodálkozástól, hogy nem figyeltem rendesen, hogy miket csinál már Rubi. Mászik, ül, néha feláll. Ügyeske!!
Bocsi. :oops: Máskor jobban figyelek. :(

Egyébként neki milyen az alvása? ( kétszer is vissza tekertem, megnézni, hogy erről írtál-e valamit, nehogy megint beégjek.. :oops: )

Gyönyörű a 3 hónapos képen. Van frissebb kép is?


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


És itt van neked a kórházas kép, amin mindketten rajta vagyunk:

Mindkettőn két napos, csak a dátum el volt állítódva a gépen:

Kép

Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Lilla!
Köszi a dícséretet a családom nevében! :P :oops: A négy fogból 1 már jól láthatóan (és érezhetően :roll: ) kinnt van, 1 talán. A másik kettő meg nagyon duzzadt és látszik ott is a fog. De nem nyűgös miatta.

Hanimana!
Üdv köztünk! :D Szép a kislányod! Frisset is tegyél Róla, légyszi! :wink: Rubi az anyakönyvezett neve?

Majd jövök még, de felébredt a csajszim, Jól belehúzott az alvásba! :shock:

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Lilla!
Roncsinak jobbulást! Ezek az őszi náthák nagyon utálatosak! :evil: Télen talán jobb lesz, legalábbis Ádám a nagy hidegben szinte sosem beteg.

Szilpa!
Tényleg kicsi a világ! :shock:
Beszéd: Annánál ami tudatos eddig, az az Ádá szó Ádámnak, és Apa vagy Aba. Ezenkívűl ő is szótagokat ismételget, meg berreg. Egyszer mondta, hogy va a kutyás képre. De szerintem nekik ennyi egyenlőre bőven elég.

Nekünk Anna részéről tök nyugis éjszakánk volt, tán ha 2x adtam oda a cumiját, aludt este 8-tól reggel 3/4 9-ig, egy 1/4 6-os kajaszünettel. :P Ádám viszont kétszer bepisilt. Nem tudom mitől, talán, hogy 5 napig itthon volt és ilyenkor nem alszik nappal? Lehet, hogy nagyon mélyen alszik. Bepisil néha éjjel, de 2x nagyon régen nem fordult elő. Néha hetekig nincs baleset. De állítólag csak 5 éves kor után kell komolyabban foglalkozni a dologgal. Remélem, addig megoldódik.

Ludmilla

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 



Hanimana!
Gyere bátran!

Náthás és fognövesztő babáknak jobbulást.

Én már nagyon izgulok. Úgy tűnik, meggyógyult mindkét fiam. Most döbbentem rá, hogy mivel 2 hétig leszünk Németországban, érdemes lenne az EU-s egészségügyi kártyát kiváltani.
Képzeljétek, max. 100 ml-es tubusokban lehet csak folyadékot felvinni repülőgépre. Remélem a bolti, előre csomagolt dolgokat azért fölengedik, na meg a tápszert a kicsinek... még ez is, nem mintha nem lenne elég izgulnivalóm.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske!
Nem csodálom, hogy izgulsz! Már akartam kérdezni, meddig kell kinnt maradnotok, de megelőztél!
Tényleg, erről a korlátozásról a repcsin nemrég olvastam, Azért remélhetőleg babáknál csak rugalmasabbak lesznek!

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Szia Szilpa!
Hihetetlen , hogy ugyanott, ugyanazon a napon születtek a babáink. És nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem emlékszem rátok. És szombaton 23 óra 15 perckor született. (sima volt a szülés, fájások előző éjjel indultak délben már 10 percesek, délután 3-kor 4 percesek, délután 4-re értünk kb. a kórházba, burkrepesztés, vízvizsgálat, telefon a dokimnak, Szigethy Adrienn drnőnek, aki a csúszós út miatt csak este 7-8 körül érkezett, akkor végre Eda, apa vágta el a köldökzsinórt, reggelig a szülőszobában maradtam aludni).
Választott szülésznőm nem volt, de Tódor Éva volt este velem, addig valaki más. De a drnőm előtt ( míg megérkezett) másik 2 férfi orvos felügyelt engem. Pont váltások voltak.
Tavaly aug-ban 1 hót töltöttem benn, majdnem elment a babám.
4 foga van, mondjamár: babababa, tyátyátyá, jájj, pápá.
És sikongat, ha engem akar. Az alvása rendeződött (az éjjeli), nem ébred sokszor, csak napközben kizárólag a babakocsi jöhet szóba.
Próbálok feltenni képeket, amik a kórházban készültek.
Hanimana
hanimana
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, Kende tegnap óta gyakorolja a bólogatást :D :D . Olyan édes. Ahogy négykézláb áll, és bólogat, az egész teste ringatózik hozzá. :lol: :lol: Ma megkérdeztük, kérsz-e rizst, és bólogatott. Olyan jót nevettünk. :lol: Jól jött ki, mintha direkt csinálta volna.

Az éjszakánk megint nem sikerült túl fényesre :evil: . Az első felében aludt, a másodikban nem igazán. Pedig álmos volt. Helyezkedett, pár percig próbált elaludni, utána pozíciót váltott :? . A gond csak az, hogy ott akartam altatni mellettem, ne kelljen felkelni hozzá állandóan, és kinézte magának a fejem, meg a párnámat. A fejemre mászott :shock: , de kényelmetlen is volt, meg le is csúszott, így újra próbálkozott :cry: . Tehát én sem aludtam.. :roll: Végül is a párnámon aludt :) , én meg mellette. :roll: De ez is csak 1 óra volt egyhuzamban.


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Eddig csak néha-néha olvastalak Titeket, így nehéz a beszélgetésekbe bekapcsolódnom. (nem tudom, ki hol tart, mit tud a babája, milyen örömötök-bánatotok volt eddig)
És szabadidőm sincs sok, de ha időm engedi, olvaslak Titeket, és írok beszámolót.
Eddigi problémáink:
Az első 3 hónapban nagyon nehezen kapta be a cicit, és sokszor elutasította.
Tornáztatni kellett, a kötött izomzata miatt (katona-torna)
Terpesznadrágot viselt 3--4 h hónaposant.
A kakilás volt nagyon nagy problémánk 2 hónapon át a szilárd ételek bevezetésével párhuzamosan, de az olívaolaj segített.
És az altatással küzdünk sokat a mai napig.
Hanimana
hanimana
 
 


Pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Elkezdek visszaolvasni, válaszolgatni, ha maki hagy.


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Szia Szilpa!
Két kórházi fotó rólunk, hátha felismersz minket :shock: Kép Rubi 3 naposan
hanimana
 
 


Kép Születés után egy órával
hanimana
 
 


Szia Ludmilla!
Rubina az anyakönyvezett neve, a férjem választotta egyszerűen az utónévkönyvből. Azelőtt nem hallottam ezt a nevet.
Egy nagyon friss kép Rubiról, ahogy pakolászik kifelé: Kép Rubi 9 hónaposan
hanimana
 
 


Kint van az ötödik foga Emmának :)

Boeske!
Én úgy értelmezetem, hogy a fedélzetre felvihető dolgokat korlátozták, csomagban leadhatod.
Az egész család megy, vagy csak Te a fiúkkal?

Szilpa!
Nagyon édes Kende, és a honlap is tuti lesz.
Remélem, hogy rendeződik hamarosan nálatok is az alvás. Mióta Emma mellettünk alszik, sokkal jobb a helyzet, így CSAK 4-5-ször ébred, de általában nincs balhézás.

Hanimama!
Üdv, Rubi nagyon aranyos :)

Ludmilla!
Emma csak felnőtt kajákat eszik, a védőnő ajánlotta a jobb fajta pulyka mellsonkát.

Azt hiszem, a mai produkciót már lehet elindulásnak mevezni! Mind a két kezében nélkülözhetetlen dolgok (maci, távirányító) voltak, így kénytelen volt kapaszkodás nélkül menni. Utána már nem is akart kapaszkodni, Kb. két métert tesz meg, utána elesik. Szerintem többet is mehetne, csak olyan fened büszke, és akkora vigyor van a száján, hogy az egyensúlyozásra már nem tud figyelni.

Kép
dzsú
 
 


Sziasztok!

Sajnos mi még mindig betegek vagyunk. Marci náthás, köhög és jön a foga is ezerrel. Szegénykének még be is vérzett a fogínye, borsó nagyságú véres duzzanat lett az ínyén, ami ma reggelre kifakadt. Az egész ágya csupa vér lett!
Ma voltunk újra doki néninél, most már antibiotikumot kap......remélem hamarosan jobban lesz.

Azt hiszem sikerül végre a kép feltöltés.
Itt épp babaúszás után alszik egyet Marci:


Kép

Szilpa! Beszéd nálunk is hasonlóan alakul mint nálatok. Marci kedvenc szavai: bababababa, tetetetete, dádádádádá
Ha megismétlem amit mond mindig nagyon örül, fülig ér a szája.

Hanimana! Üdv köztünk! Nagyon aranyos a kislányod!

Na most elküldöm, remélem ott lesz a kép!
Ha igen, elárasztalak benneteket!

Füles
füles2006
 
 


Sikerült!!!!!!!!!!!!!


Még egy kép rólunk:

Én és Marci:
Kép

Üdv mindenkinek!
Füles
füles2006
 
 


Sziasztok!

Tegnap óta itthon vagyunk, vége lett a nyaralásnak. Sajna. :? Viszont minden nagyon szép és jó volt :lol: :lol: :lol: , itt a bizonyíték:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=21296
és
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=21298

A gyerekek is jól vannak, Barangónak kicsit folyik még az orra, de már nem vészes.
Nekem rengeteg dolgom támadt, jó, hogy bejelentkezni jutott időm. Remélem most már gyakrabban tudok jönni.

Jó éjt!

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Boeske!
Azt olvastam, hogy a cumisüveget, bébiételt nem korlátozzák! :)

Szilpa!
Kende-képek ismét szuperek! :lol:

Hanimana!
Az én Annám is hordott terpesznadrágot, és tornáztatni is kellett (ferde nyak+izomtónus eloszlási zavar). De szépen rendbejött! :)
Nálunk az elalvás szerencsére könnyen megy, igazából nem is szeret máshol aludni, csak a kiságyban.

Dzsú!
Aranyos lehet a kis büszkén totyogó Emma! :P Anna is nagyon örül, mikor kapaszkodás nélkül álldogáll. Aztán elkezd kalimpálni, akkor persze lecsüccsen. :lol:
Gratula az 5. foghoz, kell is az, ha rögtön felnőttt kaján akar élni a kisasszony! :lol:

Füles!
Marcinak még mindig jobbulást! Ez a vérző íny elég durva! Szegényke! :cry:
De jó, hogy tudtál képet tenni! Nagyon helyes a kis megfáradt úszóbajnok! :P

Ed!
Ez tényleg gyorsan eltelt! :shock: Mindjárt megkukkolom a képeket!

Jó éjt!
Ludmilla

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Ed!
Szép helyeken voltatok! Mesélj majd! Ez az őslényes Ádámnak is biztos nagyon tetszene!

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Nem volt időm visszaolvasni, terrorisztám elvont a géptől. Na, majd most. Addig ezt még gyorsan:

Kende reggel 9 óta egyszer volt hajlandó aludni 25 percet!! :shock: Mondanom sem kell, egész du-este hulla volt a fáradtságtól :x . És este háromnegyed 8-kor apja ölében elaludt. :? Apa örült is rendesen :) . Én már kevésbé, mert rögtön sejtettem, hogy nemsokára felkel, mert ez neki még korai, és kimaradt a vacsi-szopi is. :roll: Persze a pancsi is, de azért nem kelne fel. Na, negyed 10 után fent is volt :( , szopi, el is aludt. :) Aludt még fél órát úgy, hogy én lógtam ki a szájából. Amikor elvettem tőle a cicit, aludt tovább. :D Hurrá!!! Átraktam az ágyába, akkor megébredt. :evil: :evil: Ez volt 10-kor. Azóta játszik a sötétben a kiságyban. Először volt 5 perc sírás, azóta csendben elvan. De nem alszik!!! :twisted: :twisted: :twisted: Nagyon ébren van, nem tudom, mikor fogunk nyugovóra térni. :?: A kúpot azért még tuti mindjárt benyomom neki. :)


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Ludmilla!
Gratulálok a fogacskákhoz!! :D
Anna már milyen sok szót tud! :shock: :D Okos nagyon!! :P
Köszi a dicséretet!! :oops:

Boeske!
Izgulunk mi is veled. :wink:
Örülök, hogy a fiúk meggyógyultak.
Én úgy tudom, semmi kivételt nem engednek meg a 100ml folyadékon kívül. A tápszert nem tudod por alakban felvinni, és ott kérni a légikisasszonytól forralt vizet?? A bolti csomagoltat sem engedik szerintem. Inkább kérdezd meg előre telefonon, nehogy ott legyen felfordulás nektek. :!: Én is úgy tudom, mint Dzsú, hogy csak a fedélzetre nem viheted fel, a csomagban benne lehet.

Hanimana!
Én így képről emlékszem rád. A babás folyosón voltál jobbra az utolsó, vagy utolsó előtti szobában, ugye??
Szigethy Adrienn volt a dokid? Meg voltál vele elégedve? Sokan nem szeretik. Nekem ő szedte a varratokat, mert enyém dokinéninek el kellett utaznia. :cry: Hát, mit mondjak... Nem nyerte el a bizalmam. :?
Előző éjjel már fájások voltak? :o Akkor kicsit elhúzódott neked is a szülésed..
Örülök, hogy az alvásotokkal nincs gond!!! :wink:
Kaki gondjaink nekünk is voltak. Volt, hogy csak 12!!! Nap múlva volt barna a gatyóban. Az átlag olyan 8-9 nap volt. De ez csak míg anyatejes volt. Úgy kb. a 4.-től a 6. hónapig. Amikor elkezdett mindenfélét enni, rendeződött. Ma pl délután kettő is volt 5-kor, meg 7-kor. Na, ez aztán tényleg ritka nálunk.
Nagyon édes a lánykád!!! :P :P Hasonlít rád nagyon!
Mekkora járóka!! :shock: Illetve gondolom, nem járóka, csak lekerítettetek neki egy nagy részt, ugye?? Ilyen színes csörgős textil labdánk nekünk is van.
Beírjalak titeket is a táblázatba??? :?:

Tényleg! Egy csomóan nem jönnek már a régiek közül. Pedig olyan kíváncsi lennék, hogyan alakul a sorsuk!!! :roll:

Régenírókmostmárcsakolvasók!!!
Tessék életjelet adni magatokról!!! :evil: :!: :!: :!:

Dzsú!
Gratulálok Emmának az 5. fogacskához!! :D :D
Köszi Kende dicséretet!! :P ! Hát, jó lenne, ha lenne alvás is már!!
Húú!!! :D :D Gratulálok nagyon-nagyon a kapaszkodás nélküli sétához. :D :D Persze ő kapaszkodik a maciba, meg a távirányítóba, csak azok nem hajlandóak őt megtartani. :( Ez már igen szép teljesítmény!!! 2 méter!! Hát igen, még jobban kéne az egyensúlyra koncentrálni, mint a büszke vigyorra!! :wink: De hamarosan mindkettő menni fog!!

Füles!
Sajnálom Marci betegségét. :( Vér?? :shock: :shock: Te jó ég! Nem ijedtél meg, mikor megláttad??
Jajj, és még pluszban a foga is?? :o Hát nem irigylem szegénykét! :( (Meg téged sem.)
Nagggggggggyon édes, ahogy alcik!!!! :P :P :P Gyönyörű babó!! :P :P :shock:
Igen, Kende is hiper-boldog, ha utána mondom a szavait 8) 8) . Én is az lennék, ha ő is utánam mondaná az enyémeket. :oops: :roll: :D
Együtt is aranyosak vagytok. Te milyen csini vagy!! :)

Ed26!
Jó, hogy jelentkeztél ennyi dolog mellett!!! :D És örülök, hogy jól éreztétek magatokat. :D A képeken is látszik, milyen szuper volt. Ez a Jurassik park nagyon szép helyen van!!! :)
Gyógyulgató-de-még-betegecske Barangónak teljes gyógyulást!!!


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Jajj, én olyan lúzer vagyok.. :cry: :cry: :cry:
Már régóta nem hallottam motoszkálást a kiságy felől :o , erre odamentem megkukkolni az okát. Kende feje a fal felé, hason fekszik, nem mozog. Alszik. :D :D :D De jó! Ott örömködtem. Erre megpróbáltam betakarni. A halk neszekre meg megfordlt, és feltérdelt. :evil: :evil: :evil: Lett is nagy sírás, mikor ott hagytam. :cry: Visszamentem, megvigasztaltam, most megint elvan egyedül. :? Nem tudom, mikor fog elaludni. :? És hogy merjek majd oda menni betakarni??? Így meg fog fázni.. :(
:roll: Ááááá, miért nem vártam még?? :evil: :evil: De már olyan régóta nyugi volt ott a sarokban.. :cry:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Jó reggelt!

Szilpa!
Én egyszer nappali alvásnál jártam ugyanígy! Be akartam takarni, erre kiderült, hogy még nem alszik rendesen. Utána meg olyan nehezen nyugodott meg. Mérges voltam magamra! :x
Sok szót tud? Igazából kettőt, de köszi a dícséretet! :wink:

Kendében Duracell van, úgy látom! :shock:

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 


Boeske!
Ezt olvastam tegnap ( a repülős korlátozásról):
"A korlátozás csak a kézipoggyászokra vonatkozik, a feladott, a gépek rakterébe kerülő csomagokra nem. Egyébként a kézipoggyászoknál is lesznek kivételek, így például, ha valakinek orvosi okból kell az engedélyezettnél több fogyadékot magával vinnie, s ezt bizonyítani tudja, megteheti, mint ahogy például a cumisüvegek, a bébiételek is felvihetők a fedélzetre."

Ludmilla és
KépKép
ludmilla
 
 



Köszönöm a repülőgépes infokat. Azt hiszem az lesz, viszek egy rakat cumisüveget, "betárazva", meg tápiport is, aztán abból már meg tudjuk oldani. Megunknak meg veszünk a reptéren biztonsági csomagban, és kész.

Szilpa!
Ha másképp nem megy megpróbálok elcsípni Kendének egy-két álommanót. Aztán elküldöm postán.

Füles!
Marcinak jobbulást!

Ed!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Kendéről már megint fantasztikus képeket láthatunk!!! :lol: :lol: Mint mindig!!
Szia Hanimama! Nagyon édes a kis Rubina, és szép a neve, még nem is hallottam ezt a nevet!! Tök jó, hogy így emlékeztek egymásra Szilpával!! :lol: :lol:
Én is megtaláltam azt a csajszit, akivel egy napon, egy óra és percben szültünk, és utána egy kórteremben is voltunk!!! :lol: :lol: :lol:

Böske!
Előre is drukk az utatokhoz és a műtéthez! Nagyon szorítok majd!!!! :lol: :lol:

Raktam fel új képeket Geryről a honlapjára a "10.hónaphoz" és a "család és barátok"-hoz. Akinek van kedve nézzen be! Valamint már kicsit karácsonyira vettem a hangulatot, és pár kérdést is találtok a honlap alja felé, szavazzatok!!! És ha már ottjártok, írjatok a vendégkönyvünkbe is!!!
:lol: :lol:
Köszi aki megnézi!!!!


www.gerybaba.g-portal.hu

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi
 
 


Szia Szilpa!
Édes babád van! Nálunk a takaró nem vált be, mert forgolódva alszik (akárcsak én), és lerúgja magáról. Hálózsákba teszem, persze ha nem alszik el hamar este , akkor jól beleizzad, és félek, hogy megfázik. (persze szinte sose alszik el hamar :twisted: ).
Napközben meg jól beöltöztetve kinn az erkélyen babakocsiban, ott pipa is, mert nem tud forgolódni az öv miatt. Valószínűleg ezért alszik el babakocsiban gyorsabban.
IIGGGEEENNNN! Az utolsó szobában feküdtem, szuper arcmemóriád van. Én örültem ott már annak is, hogy élek...
Hosszú szőke hajú copfos fiatal volt a Te dokinőd?
Igen, én szerettem az orvosomat, szakmailag megbíztam benne nagyon. Bár sokszor tűnt nagyon fáradtnak.
(a Kaáli intézetben javasolták őt nekem).
Táblázat? JÓ, írj be, köszi.! Bár nemtudom milyen adatok kellenek oda, és hol van? Meg ilyen mércét sem tudok feltenni.
Te átjöttél baba-mama szobába?
Úgy rémlik, a túloldalon láttalak téged kajálni a nagy asztalnál kinn :P
3 ágyasban voltál?
Én a baba-mama szoba előtt 6 ágyasban voltam, ugyanott, ahol aug-ban feküdtem 1 hónapot, csak másik ágyat kaptam.
A fájások előző este kezdődtek ugyan, de csak másnap 3 óra körül kezdtem igazán rosszúl érezni magam...(addigra fáradtam el)

A marőkanalas kép Kendéről nem semmi!


Füles!

Marcinak jobbulást, édesen alszik a képen.
hanimana
 
 


Sziasztok!

Hát, az éjszaka??? :roll: :roll:
Negyed 1-kor elaludt :) , háromnegyed 1-kor már fent volt. :evil: Kaja, és utána vissza aludt. Egészen háromnegyed 6-ig. Utána meg fél-egy óránként ébresztett :x :x . Nem sokáig bírtam. Nem vagyok túl kipihent. :? (Ismét :oops: )

Ma megint csak fél órát volt hajlandó aludni nap közben. :( Megint mi lesz itt este?? :( Már a nappali alvásoknak is lőttek??? Eddig sem volt tökéletes, de legalább volt valamennyi... :roll:


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?