Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!
Szó szerint hó....Fél 11-kor levittem a törpét sétálni, aztáűn fél 1-kor felébresztettem, mert már megjártuk a belvárost, és fél órája köröztünk a környéken, én kezdtem fázni, pisilnem kellett, és elkezdett szállíingózni a hó... :shock: :shock: Úgy látom, idén az ősz marad ki....Lili jól bebugyolálva aludt két órát a babakocsiban.
Úgyhogy szerintem este 5-ig esély nincs rá, hogy aludjon , majd kitalálok valami programot neki.

KépKép
pedina
 
 


http://www.babaszakaruhaz.hu/html/index.html Itt van a Tégel novemberi akciója. Mondjuk engem most max. az etetőszék érdekel, bár nem ezt a fajtát akartam. Majd addig még megálmodom, hogy mi legyen. Azt a szétszedhetőt akartam, kb. ugyanebben az árban vannak azok is. A hétvégéig majd eldöntöm.

KépKép
pedina
 
 


Szakad a hó :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 

 
 

Itt is. Alig lehet átlátni rajta,olyan sűrűn esik. :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Most irigykedem egy kicsit, de csakis a látvány miatt. Itt metsző szél és napsütés... :?
vbea
 
 


Lili marhára élvezi. Negyed órája áll az ablakban és nézi... :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edina, a Brendonban is van 9990-ért etetőszék a Brevi Junior. Ránézésre szerintem az jobb, mint ezek, illetve a Corában láttam 12000 körül a Cam-et, ami a tégelben akkor 17000 volt.
Itt alig esett a hó, csak pár percet!

Kép
tokajkincse
 
 


Hú, de sokat irtatok, amig bent voltam a városban.

Felöltözködtem! :lol: :lol: Nagyon jó rucikat vettem, meg megvettem azt a könyvet, amit Bea te ajánlottál. Felkészülés a babavárásra.

De fel is idegesitettem magam, mert most, hogy hazajöttem vettem észre, hogy sehol sem adtak számlát!!! :twisted:
Főleg a kismama bolt idegesitett, mert otthagytam 25 ezer forintot. Úgyhogy az elmúlt fél órát azzal töltöttem, hogy felhivtam minden üzletet, azzal a dumával, hogy: hazajőve nem találtam a számlát a táskában. Erre mindenhol az volt a válasz, hogy holnap délelőtt menjek vissza és akkor beüti a gépbe. :twisted: :twisted: Hát ezt nem akkor kellett volna megtenni!!!! Annak a pénznek, amit kifizettem 20%-a adó, az igenis menjen az államhoz!!
Igy lesz holnapra is programom. :cry:

Kép
gabcsi76
 
 


VBEA Eni monogramja.... Kettős vezetékneve és két keresztneve van neki, ebből az E az Enikő.... :wink: :wink: :wink: Ennek a nicknek (ami szerintem rohadt ötletes) elég sokan beugranak. Csak soha nem tudom kiről van szó, ha Beának szólítják :lol: :lol: :lol: .
Gabi, te tisztes honpolgár vagy... Vagy csupa olyat vettél, amire garancia van? :idea:

KépKép
pedina
 
 


Edina,

a garancia nem nagyon érdekel. Nehezen tudnám Hollandiából kicserélni. :lol:
De az ilyen dolgokra allergiás vagyok. Az én pénzemen ne lopja az államot.
Mint ahogy én itthon orvoshoz se megyek, hiába lehetne. Nem tartom tisztességesnek, mert nem fizetem a tb-t. De mivel magyar állampolgár vagyok járna.
Ezért örülök neki, hogy az új egészségügyi törvény ki tudja a potyázokat szürni.

Kép
gabcsi76
 
 


Sziasztok!

Ma közel sem aludtunk olyan jól, bár legalább az evéssel nem cirkuszolt Marcell. Mostanában néha eszébe jut, hogy mi lenne, ha anya melózna és lefejné a tejcsit, én meg meginnám cumisüvegből. Most vesszakapta az újszülött cumit, mert abból nehezebben jön a tejcsi neki.

Kérdés: Milyen almát adjak a gyereknek, ami nem túl savas? 2.Mi az a sinlac? Tudom, hogy valami kiegészítő bigyó, amit 4 hónapos kortól lehet adni. Tápszeres dobozon van rajta. 3. Miért van az, hogy a Hippnél pont a bio gyümölcslevekbe teszik bele a cukrot????????????

Tegnap MArci megette az én kreált kajámat is. Igaz pont jöttek vendégek, persze miért ne akkor indulna meg a tejem? Gyorsan lefejtem a fürdőben. Erre megetették Marcival az összes kaját. Semmi gond, csak 2 napi adag volt! :lol: Tökre féltem, hogy baja lesz, de nem. Viszont csatlakozom Edinához. Anyatejes kakinak örülni! :D

Kép
tokajkincse
 
 


Éjjel nálunk is sírás-rívás volt, pedig nem szokott, rág is Lili ezerrel, a fogát meg nem engedi megnézni.
Én Jonagold-ot szoktam venni, mármint almát.
A Sinlac egy rizs- és szentjánoskenyérmag-őrlemény alapú pép. Allerigia(gyanú)s babáknak szokták adni, mert tej, szója és gluténmentes. Én egy időben anyatejjel csináltam Lilinek, van aki vízzel csinálja, és leginkább gyümölcsbe szoktm keverni, hogy kiadósabb legyen. Állítólag recept nélkül is van, de úgy nagyon drága.
Szerintem nincs a Hipp-ben cukor... :shock: :shock: Mármint nem mindegyikben. Én a nagy üvegeseket szoktam venni, mert nálunk elfogy 2 nap alatt. Viszont a sárgabarack tényleg édesítve van, asszem...Na, de előbb-utóbb úgyis isznak cukrot....Lilit én most átszoktattam a teára (Hipp-es granulátumot szoktam venni), mert nem bírom gyümölcslével... :? Úgyhogy kb. 1,5 deci gyümölcslevet kap egy nap, a többi tea meg víz.

KépKép
pedina
 
 


Én is max annyi gyümilevet adok neki (a többi tea+víz nálunk is), bár én találtam olyat amit Orsi modott: Pacific és 2dl csak 89ft.
Nekem Zsombor nem eszi meg az almát , még párolva sem, max. banánnal, de hát mindkettő hasfogó, + még a vasat is szedi így nem nagyon adom neki.
Orsi, a dokival írathatsz hypoallergén tejpépet is, nálunk is az volt, abba szoktam gyümit is keverni neki. Nekünk a Humana volt (4 hó-tól), de most már bármelyik jó. Csak drágábbak....

KépKép
sz.szilvia
 
 


Csak azt nem tudom, hogy a hypoallergén mitől hypoallergén, ha tele van laktózzal? Bár gondolom az anyatejben is van. Nálunk mindkét részről a nagyszülők egyike tejérzékeny, így nálunk biztos felírja majd a doki. Szerintem még elég Marcinak egyszeri kaja is. Rendesen be tud lakmározni. Újabban a kanalat nem bírja kivárni, míg a szájába teszem, így a fejét előre hajtja és a kezevel segít nekem benyomni a szájába a kanalat.
Én is keverve adom neki a gyümölcslevet és a teát. Már várom, hogy 4 hós legyen és kaphassa a granulátumos teákat.
Reggeltől alszik, jó fiú!


Szilvi, a Pacificben is van cukor.
Ja, a Hippeset az uncsitesóm írta, hogy van benne. Nem mindben, de van, amelyikben van.

Nem tudjátok hol lehet kapni párolóedényt? Olyat, mint a Zepter csak kicsit olcsóbbat? Cora esetleg?

Orsi

Kép
tokajkincse
 
 


Hello!

Voltunk délelőtt Nyíregyen befizetni az utat! :) Már nagyon várom A csajok tök rendesek voltak az utazási irodában. Mindent gyorsan elintéztek, mert ugye Zsomborkával mentünk.

Orsi! A TopShopnak van olyan párolója. Az egyik barátnőmnek olyan van, és nagyon szereti.

Képzeljétek, Ladnai Zsuzsi is kisbabát vár! :) Remélem nem haragszik meg, hogy leírtam.

puszi: kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti, voltatok a C&A-ban?
Csabítsd ide Zsuzsit! Mond meg, hogy várjuk! Jaj de jó, bővülünk! :lol: :lol: :lol:
Amúgy szerintem gyereketetésből megbuknék, ha oktatnák. Megint bezabált a fiatalúr, pedig jött ki neki cucc emésztetlenül is. Össze akarom neki rakni a tanulóüveget, mert már elég ügyesen fogja a cumisüveget ivás közben.

Kép
tokajkincse
 
 


Hello,

nem voltunk a cunda-ban, mert Zoli így is lógott a munkahelyről. :( De ha arra megyünk haza, egyszercsak Monokra, akkor mindenképpen be akarok menni, levásárolni a kuponokat!

Zsuzsinak még átmenetileg van csak net, elköltöztek Miskolcról, majd januártól lesz élesben. De mindenképpen hívom majd ide!

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


sehol senki?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Helló!

Az esténk és az éjszaka szokásosan telt el. Csak egyszer evett Manóka. Most már leszokott a két reggeliről is, így csak 5x eszik egy nap, amiből a délutáni kaja máe gyümölcs vagy főzelék. De a sima gyümölcs nem tart benne, így inkább keverem neki. Ma sütőtök lesz őszibarackkal. Kicsit több vizet teszek majd neki bele, mert szerintem nagyon sűrű. Utána csipkebogyó tea lesz alma-sütőtök bébiitallal. Elég vacak idő van, de márciusig gondolom ilyen is marad. Nem igazán szeretem a telet. Bár így is örülök, hoghy eddig szép idő volt.

Edit, merre vagy?

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Miután Imi elkezdte az előszobafalat csinálni a lakás olyan mint ahová egy bomba csapott be.Hogy eljussak a számítógéphez át kell verekednem magam néhány fúrón, több méter kábelen,csavarhúzókon,stb. :? :? :?
Lili még most aludt el reggeltől,mert eddig a fúrásról nem tudott. :( Végre én is meg tudtam fésülködni,mert be tudtam menni a fürdőbe. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tegnap délután voltam gyógyszert íratni.Bement előttem egy csajszi, majdnem egy félóráig volt bent! :evil: :evil: :evil: Utána a gyógyszertár megint tele volt bénákkal. :shock: :( Lili meg itthon az apjával.Egy hét alatt már másodszor voltak ketten! :D

Ma jönnek egy csomóan vendégségbe, holnap meg mi megyünk az anyósékhoz ebédre. :lol: Izgalmas hétvége lesz!

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Az uram meg a ded alszik, én meg felpörögtem itt a startlapos kincskereséstől, nem vagyok álmos, de már az agyam sem fog. Úgyhogy most bambulok a világba.
Mi ma sétáltunk, meg nagyiztunk. Anyáméknak egy délután alatt sikerült Lilinél elérni, hogy visszaszokjon az evés közbeni ugrálásra, a hajtépésre és a kaja kifújására :lol: :lol: :lol: . MOst megint nevelhetem ki belőle.
Aztán a szobában fürdik, mert nincs fűtésünk a fürdőben. Szó szerint ugrott egy seggest a kádba, a fal is vizes lett, utána a törölközés és a pelenkázás szempillantásnyi szünetében (a papa amatőr) lepisilte az ágyat. :lol: :lol: Okosan annak az oldalán, aki hibázott...Én meg annyira röhögtem, hogy elcsúsztam a folyosón, és majd összepisiltem magam. :lol: :lol:
És.....

Boldog szülinapot, Eni!!!!!!

KépKép
pedina
 
 


Eni,utólag is boldog szülinapot!!!!

Tegnap Lilinek annyira felborult a napja, hogy este már annyira fáradt volt, hogy csak sírni tudott szegénykém. Délután amíg Imi furkált mi lementünk sétálni,akkor aludt egy keveset,de utána semmit.Meg aztán vendégeink is voltak,szóval elég fárasztó napja volt.Nyolc órakkor kajcsizott,elaludt és most reggel 6-kor ébredt, de úgy, hogy én már ébresztgettem. :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Eni, Isten éltessen!

Az Uramnak ma van a szülinapja. Zsombi sms-ben köszöntötte az apját! :mrgreen:
Ma itten babaörze van. Kimegyünk egy félórára, azt mondta Zoli. Nem költhetek sokat. Pedig ágybeműt venni kell Kismókusnak!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Köszi a köszöntéseket... :D Bár semmi nem történt, még Férj sem volt velem (hajnali 5-től este 7-ig), úgyhogy elég magányosan telt, amolyan hétköznapként. Este elmentünk vacsizni, az jó volt, majd kidőltünk. Kész. Férj mosott rongy. :?
Inkább azt érzem, hogy szülinap ide, szülinap oda, nekünk egy dolog körül jár az agyunk; BENI! :wink: Nemsokára itt lesz.

Kittina! Hát Zolinak is Boldog Szülinapot! Nem is tudtam, hogy ilyen "közel" vagyunk. Ja, emlékezzünk meg Bryan Adamsről is, ő szintén a mai napon született. :D
vbea
 
 


Edit,
Díjazom a lelkesedésedet, ami a temérdek látogató ellenére megvan benned. Csodálom, gondolkozom rajta, én hasonló helyzetben mit tennék... Lelkes nem lennék, főleg baba miatt. Hogy bírjátok? :shock:
vbea
 
 


Isten éltesse Bryan Adamst :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) 8)
MOst jüttünk meg sétából, fúj a szél. Lili aludt, mint a parancsolat. legalább nappal, ha éjszaka egyre nyűgösebb. :?
Kittina, Zsombinak már van saját mobilja? 8) Lilinek van, fel lehet hívni vele a macskát, a kutyát, madarat és van egy dallamos csöngése is. Attól függetlenül az én telefonom sokkal érdekesebb, azt szokta nyalni, meg beszél az apjával mindig, ha felhív minket. Sőt, tegnap Eninek is kurjongatott a telefonba. :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


ja, boldog szülinapot brájen edemsz!!!

edina, az enyémről küldte a köszöntést. :):):)
ma zsombi éjjel "csak" 3-szor kelt, így apa szülinapja 6-kor kezdődött, én meg aludtam negyed 9-ig. tegnap akkorát rotyizott, apám!!! még a badi+rugi is tömény sz*ros volt, és rákenődött a gyerek vűállára vetkőztetéskor. pont nagymamámnál voltunk... még szerencse, hogy vittem magammal váltás ruhát, meg egy tonna pelust :wink: :mrgreen: 2napi termés volt :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Utólag boldog szülinapot, Eni!

És isten éltesse a drága Bryant, bár ha lehetne én éltetném :lol: :lol: :oops: :oops:

Apropó, nem akar valaki a debreceni koncertre jönni?? Férjet még mindig nem sikerült rávennem, de ha más nem, egyedül megyek. 8) Kár lenne kihagyni. :!: Bár még mindig nehezen hiszem el, hogy egy ilyen pasas pont Debrecenbe jön koncertezni, de áldom a menedzserét :lol:

Na, jók legyetek, pusszantás a bébiknek!
mara80
 
 


Én megvettem a jegyeket előre a Sportarénába, így férjnek sok választása nincs. Másrészt úgy áll hozzá, hogy ez neki is nagy élmény lesz, na meg látja a lelkesedésemet... :D

Lili! Egyem meg, azt mondta először, hogy "ö...ööööö" (ez az Enikő, tuti), aztán meg azt, hogy "búúúú". Igen, ő is felköszöntött. :wink:
vbea
 
 


Sziasztok!
Régen mondtam ilyet,de most örülök, hogy vége a hétvégének! :wink: :lol: Hála Iminek a lakás még mindig háborús övezethez hasonlít,de szerencsére a munka nagy részén már túl van. :lol: :lol: :lol: Egy nagy átjáróház volt hétvégén a lakás,mindig volt itt valaki. :( Lehet, hogy Lili is ezért volt nyűgösebb?

Eni,a látogatókkal úgy vagyok, hogy majd csak elkopnak egyszer! Egy valamit utálok.Ha azt mondják, hogy kettőre jönnek,és négykor még sehol senki! :evil: Ráadásul most hétvégén úgy volt, hogy jön egy munkatársam, de nem jelentkezett. :x Nem tudom miért nem lehet szólni, hogy valami közbejött és nem tud jönni! :!: :?:

KépKép
editmaci
 
 


Hello!
Hú, Edit! Te nagyon türelmes vagy. Nekem egy idő után nagyon elegem lett a látogatókból. Pláne, hogy miért érez olyan kényszert, hogy jöjjön, akivel amúgy alig találkozom. Nekem a kolléganőim sértődtek be, mert akartak jönni még a kórházba, én meg üzentem, hogy nem óhajtok egész nap látogatókat fogadni a szülészeten. Pont elég volt az a napi 2 óra. Itthon azért 6 hétig vissza tudtam őket tartani :lol:
Na meg igen:elemi dolog szerintem, hogy BÁRHOVÁ akkor érkezem meg, amikor mondtam, pláne egy újszülötthöz, akinek azért baromi fontos a napirend. Ráadásul én is ideges lettem, ha órákat késtek...Meg amikor itt ültek órákig. De én voltam a hülye, mert nem szóltam, hogy "köszi, hogy itt voltatok, de mi most már fürdenénk, aludnánk".
Lili is mai napig nyűgös a sok zajos embertől. Ha a barátnőm jön a két ördögfiókával, az enyém fél óra után nyígni kezd, szomjas, éhes, melege van, álmos... :shock: Amúgy meg baromi jól elvan akárhol.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Marcikám elég nyűgös mostanában. Szombaton anyámnál voltunk Tokajban. Alig lehetett vele bírni. Eddig mindig olyan jól elvolt mindenkivel,de most nem. Tesómat meglátta és ordított! De vagy fél órát. Szegény már ha a szobaba bejött akkor is görbült a szája. Anyukámnál még csak csak elvolt, de nála sem igazán. Szegény anya már 2 hete kórházban volt és csak hétvégére engedték haza. Babázni akart, de nem jött össze. Csak én voltam jó mindenre. Jó nagyot sétáltunk vele kétszer is addig jó volt. Alig vártam, hogy Robi jöjjön értünk. Éjjel kemény 3 órát aludt a gyerek és én is. Apa frankón tud olyan mélyen aludni, hogy horkol, miközben sír a gyereke. Szerintem a hasa és a foga fájt. A pocak azóta rendetlenkedik, mióta saját főzésű kaját kap, bár 2x annyit, mint eddig. Adtam neki dipankrint, az segített. Remélem nem kezdjük előről a kakis dolgot, mert elég volt egyszer. Most egész jól aludt az elmúlt két éjjel. Eddig nem kellett neki, a tápszer, volt tejcsi, de tegnap nem kapott plusz kaját, csak tejet, így még ma estére van neki tejcsi és vége. De legalább már majdnem 4 hónapos!

Mindenkinek boldog szülinapot így utólag is!

A dm-ben 17 ft a kép darabja 100 kép felett. Szerintem nagyon jó ár. A rossmannál pedig féláron van a naptár. Lehet rendelek anyának karácsonyra!

Orsi

Kép
tokajkincse
 
 


17 ft???? Azonnal válogatom össze a képeket! :lol: :lol: :lol: Meddig van ez az akció nem tudod?
Nem tudom a rossmannban mennyi a naptár,de a Photo Hallban most 999 .-

Orsi,ne aggódj Imi is ilyen. Hétvégén észre sem veszi, hogy átviszem Lilit megetetni! Soha nem ébredt még fel sírásra. :( Egyszer már szóvá is tettem neki,és azt mondta azért tud olyan nyugodtan aludni,mert én úgyis ösztönösen felébredek a legkisebb hangra is! :wink: Köszi!!!!

KépKép
editmaci
 
 


Ez a hét sem lesz nyugisabb: szerdán jönnek az ablakok szigetelését csinálni. Mondjuk ennek részben örülök,mert tavaly ezt nem csináltuk meg mielőtt beköltöztünk,és elég sz*rul szigetelnek az ablakok. :shock: A konyhában pl.félméterre befújja a szél a függönyt! :cry:

Már megtaláltam,egész hónapban lesz az akció a dm-nél. :wink: :D :lol:

KépKép
editmaci
 
 


ezt nézzétek:
http://www.youtube.com/watch?v=iuUez91SW5c&mode=related&search=

[url]http://www.youtube.com/watch?v=dcCZABr_G1k&mode=related&search=
[/url]

KépKép
KépKép
anittik
 
 



Edit, megérdemelnél egy halleluját... :wink: Ismerem magam, és valóban attól félek, hogy igen kevés embertől eltekintve KIVÁGNÉK mindenkit az ajtón. Az a baj, hogy rajtam 2 km-ről látszik, ha nem tetszik valami. Majd mesélek, szép lesz. :?

A naptár nagyon jó ötlet, én már "le is adtam" a rendelést. Az elmúlt 3 év legjobb olyan képeit válogattam össze a 2007-es naptárba, amin ketten vagyunk (kivéve esküvőt, az már kicsit erőltetett lenne). Férj karácsonyi vagy szülinapi ajándéka. Még a másikat ki kell találni... Töröm a buksim. Mindenki más hand made ajándékokat kap, nem vagyok hajlandó ennél többet áldozni anyagilag, Beni érkezése előtt egy hónappal. Elsüllyednék a fiam előtt, komolyan... :oops: Csak én vagyok ilyen?!
vbea
 
 


nálunk sajna nem divat a kézzel gyártott ajándék. más dolog, hogy nem is nagyon örülnek neki egyesek... ez elég szomorú. de talán egy naptár igazán jó lenne. meg is beszélem zolival. válogatunk 12 jólsikerült fotót zsombiról, az lenne a nagyszülők, dédszülők ajándéka. a többiek meg érjék be 2 puszival (kb).

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kittina, nem vagyunk mi olyan "messze" egymástól... Nálunk sem divat, nálunk is elvárná mindenki az ajándékot. Aztán tavaly-tavalyelőtt olyan szinten anyagi csődöt jelentett a karácsony, hogy azt mondtam, "na stop". :? Egyrészt tesóim is, szüleim is (egyéb embereket meg sem említek) vannak olyan felnőttek, hogy elvárhatom, hogy ne tőlem várják álmaik teljesülését. :shock: Van, aki benyújtotta az igényeit tavaly. Kész voltam. Ha valaki ezen megsértődik, tegye. Én most már így állok hozzá. :roll:
vbea
 
 


És különben is, a karácsony nem egy "pogány" ünnep, legalábbis, nem úgy ünneplik az emberek, mert a Jézuska mindig ott lapul a kérdésekben. Akkor meg minek kitenni magunkat az anyagi világ kötelező elvárásainak, nemigaz? Mi is sokat költöttünk karácsonyra tavaly. de idén nem lesz ez. És ha valakinek nem tetszik, annak majd elmagyarázom a karácsony mibenlétét. :( Jól fel bírom magam ezeken bosszantani. Persze a másik dolog, hogy sosem volt a magyar annyira gazdag, hogy az ünnepekre tényleg csak olyat adjon, ami "luxus". Mindig a szükségeset vették meg nekem is a szüleim névnap/szülinap/karácsonyra. De szeretném, ha Zsombi már nem így nőne fel, és az ünnepek tényleg önmagukért lennének fontosak, nem pedig az ajándék miatt.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Valahogy annyira szar, hogy elanyagiasodott ez az egész. tesómnak pl. nem lehet ajándékot venni, mert minden karácsony arról szól 6 éves kora óta kb., hogy csalódott, másra számított. Tavaly olyan szinten szólogatott be, hogy én eldöntöttem, hogy részemről itt van vége a "vágyak valóra váltásának", meg hogy én megpróbálom kitalálni, hogy minek örülne, és járom a várost...
Ja, megvettük az etetőszéket, Lilinek nagyon szimpi. Meg kapott egy dobot, kb. fél órája azt üti. :wink:
Na, megyünk fürdeni, vacsizni. Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek. :wink:

KépKép
pedina
 
 


Akkor le sem írom, hogy ki volt az, aki részünkről a leginkább elvárta volna, hogy teljesüljenek titkos igényei... Hm. Jézuska-szakértő. :cry:
vbea
 
 


Csajok, betöltött 29. hét!!! HURRÁ!
Ma írt a dm, hogy mehetek a naptárért. :D Tegnap jutott eszembe, hogy lassan, mondjuk egy hónap múlva már összepakolhatnám a kórházas bőröndöt. Ti mindenből vettetek egy pluszt és elcsomagoltátok (pl tusfürdő, fogkrém stb)?
vbea
 
 


Sziasztok!
Eni,én az ilyen tisztálkodási szerekből vettem a dm-ben mini kiszerelésűt és azt vittem be. Azt hiszem csak tusfürdőből vittem be egy nagyot,de samponból,fogkrémből biztos, hogy kicsit.

KépKép
editmaci
 
 


Még az ajándékozáshoz: a sógornőméknek az idén volt az esküvőjük,lakásvásárlás előtt állnak. Sajnos nekik az az elképzelésük, hogy majd a család névnap/szülinap/karácsony alkalmából berendezi nekik. :shock: Már most szóltak, hogy névnapjára egy elektromos habverőt kér tőlünk,de lehetőleg ne valami gagyi márka legyen. :roll: :shock: Ezek után mikor tőlem kérdezték, hogy mit szeretnénk karácsonyra én mondtam, hogy nyugalmat,szeretetet,stb. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Egy valamit utálok még: mikor valaki ideadja a pénzt, hogy vegyek magamnak valamit. :evil: Miért nem lehet egy kicsit gondolkodni,hogy az ember mit szeretne :!: :?: Na az a lényeg, hogy idén nem fogjuk magunkat anyagi csődbe verni a karácsony miatt,van kire költeni.Volt már néhány olyan karácsony amikor mi igyekeztünk mindenkinek a kedvébe járni drága ajándékokkal,és kaptam vissza egy fűszertartót! :? :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Edit! Ez tetszett. Mármint a nyugalom, szeretet-beszólás. :lol:
Amúgy ez a lóvé-dolog.... Anyósom szokta így megoldani az ajándékozást (ha már végkép nem tudja elfelejteni.). Tavaly karácsonykor is eljött, és amikor odaadtuk neki az ajándékot, kiment a táskájért, kivett belőle egy tízest, hogy na akkor ez az ajándék. Én is azt szoktam erre mondani, hogy hozott volna egy tábla csokit, abban legalább benne van, hogy eszébe jutott, kigondolta és elment megvenni...Nálunk sose volt divat pénzt adni ajándékba, lehet, hogy nekem ez azért ennyire furcsa.
Én már gyűjtögetem a tippeket, hogy kinek mit CSINÁLJAK! Nem vagyok hajlandó venni, csak Lilinek.
Sanyinak épp tegnap néztem ki én is egy asztali naptárt valamelyik oldalon, majd gyűjtögetek hozzá Lili-képeket. Meg tavaly is egyedi karácsonyi üdvözlőlapunk volt, idén is valami Liliset szeretnék csinálni. Aztán ilyenekhez már hozzá kell kezdeni.
Eni, én mindenből vettem plusz egyet, de Edit megoldása sokkal jobban tetszik, csak nekem nem jutott eszembe. :shock:
(Ki van a derekam a gatya meg apóló között, és Lili itt áll a székem mögött, és csikiz :lol: :lol: Betyár!)
Én anno azon akadtam ki, hogy anyáméktól én a 30. szülinapomra valami fűszertartó szettet kaptam szintén. A tesóm a 24.-re meg egy Panasonic DVD lejátszót....Mert azt kért. És ne legyen gagyi. :shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 


most telefonoztak a nekermantól, él a foglalás, és semmit nem kell vinnünk, mármint fürdetőkád, utazóágy. minden be lesz készítve!!! na ezért olyan drága az a hely! :wink:

edit, asszem idén én is ezt fogom kérni. :)
én nem vettem plusz, a fogkefét utolsó pillanatban tettem be, fésűm volt pluszban, tusfürdő meg mindig akad olyan, amit éppen nem használunk :)

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


De irigyellek benneteket Kriszti ! :oops: Úgy szeretnék én is elutazni valahová pár napra,ahol végre pihenhetünk,és nem kopogtat állandón valaki! :x
Ja,egyébként, hogy legyen a hétvégén is valami izgalom: Lilinek a keresztelője lesz! Még jó, hogy utána az anyóséknál fogunk "bulizni" a templom után! :lol: Így itthon nem nagyon kell készülődnöm.

KépKép
editmaci
 
 


Edit! Még csak az hiányozna neked, hogy a rokonság elvárja, hogy majd nagy dínom-dánomot rendezel a népnek! Nem. Ha eleged van, akkor pedig bátran közöld is ezt másokkal. Aki nem érti meg, hogy a pici nyugalma a legfontosabb... ismered a véleményemet. :wink:

Most estem haza dm-ből, hát vettem inkább mindenből plusz egyet. Én öntöm magamra a testápolót, kis kiszerelés szóba sem jöhetett. De fogkrémből vettem kicsit, és samponból is rámragadt mintát fogok összepakolni. Még kell vennem 1-2 hálóinget, és pakolhatok is össze. Ja, dm még egy kicsit. A westendbe kértem (ott két dm üzlet is van). Nos, miután megkaptam az értesítő emailt, hogy mehetek érte, gondoltam, nagy gond nem lesz. Valamelyikben csak ott figyel majd. Hát nem volt egyikben sem, és még engem néztek kedves eladó lányok hülyének, hogy miért nem tudom, melyik üzlet. Mondom, ti meg miért nem tudtok utánanézni a megrendelésszám alapján? Úgy felidegesítettem magam. 2x jártam mindkettő üzletben. :evil: Közben felhívtam férjet is (én hülye, miért nem Edit?!), hogy nézze már meg a neten, hogy tényleg nincs-e valami jelzés a két üzlet között? Semmi. Most legalább már tudja, hogy naptárt kap. Letojom. 6 éves korom óta nem érdekelnek a hatalmas meglepcsik. Mindig zokni-gatya-harisnya volt karácsonyra. Ő is Benit várja, nem az ajándékhalmazt. Na meg reménykedik egy új Charlie cd-ben, de utóbbit szülinapjára.

Készülődöm lassan, képzeljétek, ma megyek szülőszoba látogatásra férjjel. Remélem, nem tojja össze magát. :roll:

Kittina, meglátod, Shiraz nagyon király lesz. Az almás töltetet próbáljátok ki (vízipipa). :D
vbea
 
 


Azt elfelejtettem, hogy a naptárról beszélek, bár utólag kiderül azért... füstöl a fejem. :twisted: Arról nem is beszélve, hogy akárhányszor kimozdulok, csak tulkokkal találkozom. Ma is beelőzött metrón egy szőke pláza p***. Amikor meglátta, hogy mekkora a hasam, gyorsan utat vágott magának a metrón az egyetlen ülőhely felé. Nekem meg egy idős néni adta át. Fasza. :?

Még pénzről. Benivel kapcsolatban ugyanez. Anyósom mondta, hogy "majd egyszer" kapunk pénzt, legyen mit a gyerekre költeni, merthogy ő nem tud mit venni, nekünk olyan magasak az igényeink, hogy ő ehhez nem tud igazodni. :evil: Leírtam volna neki a listát... Merthát ő szegény venne, csak nem tudja, mit... Haha. :mrgreen: Sejtitek, eddig mekkora anyagi hozzájárulást kaptunk? :( Ráér az márciusban is, nem??? Mindegy. Nem mástól várom úgysem problémáink megoldását.
vbea
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?