Új privát üzeneted érkezett!

ja, Pogi csokiba mártott alma receptjét KÉREEEEMM!!!!!
Lécciiiii!!!!! 8) 8)

Kép

Kép
rejo
 
 


Hát skacok... csokibiznyic folytatódik...

Most ott tartok, hogy 2 doboz csokiért ajánlottak egy játszószőnyeget (felfújható oldalút), 2 dobozért egy zenélő cicát, egy dobozért pedig zenélő krokodilt vagy bohócot...

Na most a cicásnak már leOkztam a dolgot de nem reagált - viszont a cica kint van aukción a tesz-veszen...

Ti melyiket választanátok?

Kép (a baba nem tartozék:)
Kép (a kiscica kihúzható és amikor visszamegy akkor zenél)

Ja... és itt a krokodil/bohóc (ezeket darabonként egy doboz csokiért adja):

Kép

További egy dobozért egy teknős járna ( Chicco zenélő és közben előre rezegve haladó teknős-páros)
Kép

A dilemmám az, hogy igazából 3 doboz csokim van... azt kéne valahogy beosztanom:)

(a cica nekem sanszos, hogy kilőve... csak ciki lesz visszamondani - igaz még nem OKzta le a dolgot...)

Szóval szerintetek mi az ideális döntés?:)))))) (a Teknős elég szimpi:))))
Vendég
 


Sziasztok,

Pogi: egzakt ugyanezeket mondta a barátosném, aki most december közepén fog szülni, és valóban, tényleg megváltozott a kapcsolatuk, de egyértelműen jó irányba, és ha lehet ilyent mondani, most még jobban imádják egymást, mint előtte. :) Egy jól működő kapcsolat így teljesedik ki, sztm. ne félj tőle :)

Még mit mongyak...

Nati nagyon helyes kis csávó. :)

Babancs meg nagyon helyes kismama :)
yamill
 
 

 
 

Sziasztok!

Na, megjöttünk a kirándulásból, férjem elrohant dolgozni egy kicsit, úgyhogy most van egy kis idő, míg le nem csap a gépre.

Pogi!

Gyönyörű ez a kuglóf, és ezek a muffinformák!!! Kár, hogy nálunk ilyen nincs, ezzel az ember örömmel sütne.Amúgy nem vagyok egy nagy sütőbajnok :oops:
És a csokiba mártott alma receptjét nekem is megadhatnád!!!!!!

Csakegy!

Én egyiknek mindenképp a játszószőnyeget választanám,(kár, hogy a baba nem tartozék :) ), már csak azért is, mert zenélő játékot szerintem tuti, hogy majd úgyis kaptok ajándékba, második helyen nálam a teknős áll, utána a kroki.
ezoterike
 
 


hello Csakegy!

Játszószőnyeg két dobozért+ egy dobozért valamelyik zenélős, pl. teknős. Ez a kombináció nagyon megérné.

Cica két dobozért nem éri meg, az is csak zenél mint a többi, és a többit egy dobozért adják.

nekem speciel a zenélős cuccok nagyon tetszenek, a krokodil és a bohóc is nagyon, jó minőségűnek tűnnek, bár zenélőből végül is egy is elég.

A játszószőnyeg nekem nem tetszik, és játszószőnyeget szerezhetsz még!

Én a Kálvin téri turiban olyan vadiúj plüss játszószőnyeget vettem teljesen oridzsi csomagolásban, hogy megveszek érte, 3000 forintért, és még volt egy csomó a raktárban, kislányos színben van, zöld-ciklámen bogárka, majd teszek fel képet.

zenélősök drágák a boltban.

na, sikerült jól összezavarjalak? :wink: :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Mindenkinek köszi a tippeket:)

Bevallom mi is hasonlóan döntöttünk mint ahogy Ti is tanácsoltátok...

Végül a macskát sikeresen visszamondtam (eleve nem volt korrekt, hogy olyat ajánlott fel cserealapnak ami árverés alatt van)...

A teknősösnek visszaírtam, hogy tetszik a teknőc... a szőnyegesnek pedig, hogy tetszik a szőnyeg :)

Na lehet szurkolni, hogy ebbe már ne kavaródjon bele senki :)

(ja... szőnyeg.. a helyzet az, hogy csokink az van, azt már egyszer megvettem... szőnyeget meg szeretnék - ez pedig nagyon tetszik... így nem kell pénzt kiadnom érte... zenélős izét meg én is remélem, hogy kapunk majd még ajándékba... aztán majd kiderül... mondjuk amit nem tudok, hogy a játszószőnyeg ívjei felfújhatók-e vagy fixek... mert ha nem fixek akkor már nem is olyan jó a helyzet... de elég fura lenne ha az is felfújható lenne... vagy nem?)
Vendég
 


Sziasztok!

Dimet!

Karácsonyra kiscicánál, már csak a kisbaba szebb ajándék!!!! :D
Istenem, a kis csukott szemű, selymes szőrű kis jószágok a kis fejhezlapuló fülecskéikkel, ahogy dagasztanak az anyacicán, miközben kilóg a nyelvük pereme a cicacici körül, a két kis hátsó lábikó meg kepeszt piszkosul, nehogy lecuppanjanak a kajaforrásról! :D :D :D
Jajj, ha majd lesz kertes házunk, lesz cicám is! :(


Ginuska!

Szerintem a Gynevac és a Premens nem üti egymást! Nyugodtan alkalmazhatod a kettőt együtt!
Kíváncsian várom a görbéd folytatását, szerintem most lesz PÉ-d!
Nekem 10. napon UH-gal megnéztük és SEMMI sem volt, nemhogy tüsző!!!! Aztán a 19. napra lett!!!! :wink:

Estrella!

Szerintem 2 hét szünet után fuss neki mégegyszer, de szigorúan csak ¼-del kezdve!!!!!! :!:
Én 2-szer adtam fel ugyanezen okokból, mint te, és végül itt a csajok mondták el, h. így kezdjem szedni!!! Nekem bejött!!!!! Csak akkor emelj, ha már nem okoz semmi kellemetlen tünetet!!!! Kitartás, hidd el menni fog!!! (én sem hittem annó! :!: )

Kiskincs!

Csak így tovább!!!!! :wink:

Pogi!

Ilyen gondoskodó a férjecskéd?? Le a kalappal!!! Pihenj sokat, jobbulást!!!
Nekem megfázásra a zsíroskenyér- újhagyma kombináció vált be legjobban, de ez nem használna a fogyókúrádnak!
Nekem már a mai hóeséstől is karácsonyi hangulatom volt!!! Olyan gyönyörű nagy pelyhekben hullott!! :D

Házasság ügyben: én nem igazán tudtam elképzelni a páromról, h. mit fog szólni a babához, ha majd megszületik. Az első pozitív jel az első közös UH-on volt, teljesen belelkesedett, amikor meglátta! Utána, amikor már lehetett érezni a mozgásokat kívülről is, mindig ő jött nyugtatni kézrátéttel a kis pogózót! Aztán mióta megszületett teljesen rámozdult! Fürdeti, tisztába teszi, öltözteti, büfizteti, babusgatja, dumál neki, a kölyök meg néz rá áhitattal!!!! :D
Szerintem, ha a párod az első pillanattól (8-10 hetes UH-on már nagyon emberke formájuk van ám!!!!) be van vonva a babázásba és magáénak tudja érezni a kicsit, ha nem ki van osztva a feladat, hanem semmi pénzért nem adná másnak a megtiszteltetést, h. pl. ő fürdetheti, akkor nem elhanyagolásnak fogja venni a kis jövevény megjelenését, hanem a kapcsolat kiteljesedésének!
Képzeld, az enyém, a munkamániás, aki régen inkább a későbbi busszal járt haza Szekszárdról, mert azon kevesebben voltak, most rohan haza fürdetni!!!!!! Éjjel felkel böfiztetni! Imádja a kis csirkefogót! :D

De szerintem beszélj ezekről a gondolataidról Danival is!!!

Mir!

Kicsit magatokról??? Hogy vagytok???

Rejo!

Nálunk is hidegfront van!!!! Félrekereszteltük a gyereket, inkább HisztIzsáknak kellett volna!!!!! :lol:
A múltkor írtad, h. Johanna is sokat bukik. Ti hason v. háton fektetitek????
Mert Gergő háton fekve még 1,5 órával a szopi után is tud tejet bukni, viszont hason fekve szinte alig bukik (csak, ha túlhergeli magát!). Bár gondolom te nem mered hason fektetni. :( Légzésfigyelőtök van? Mi kölcsönöztünk, eddig még hálistennek nem riasztott, csak amikor kivesszük a dedet és elfelejtjük kikapcsolni!

Csakegy!

Én a játszósszőnyeget és a krokodilt választanám (ha jól számoltam!)! A bohóc lába letéphető, a teknőstől meg lehet, h. félni fog, mert rezeg!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Csakegy!

Szerintem felfújható az ív, én úgy látom,de ezt még meg tudod kérdezni akivel cserélsz, nem?
ezoterike
 
 


Teszek fel képet:
Múltkor kérdeztétek a babaerszényt, hát ez az:
Kép Kép

És egy vigyorgósat is dobok:
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Jaj Rambóka, Gergő nagyon drága!!!!
Én még ilyen babaerszényt nem is láttam, de nagyon praktikus.
ezoterike
 
 


Yamill, én is úgy sejtem hogy jó irányba fog változni a kapcsolatunk, csak asszem kicsit félek az ismeretlen tereptől. Az eszemmel tudom hogy nem lesz baj, csak a hülye érzéseim kavarnak be. Tudom hogy igy leszünk teljes család, és attól sem félek hogy kevésbé fogjuk szeretni egymást, vagy hogy nem leszünk jó szülők, csak ezt a mostani csöndes harmóniát féltem... De biztos ha már a pocimba lesz a csibe, akkor másképp fogom érezni :-)
köszi Kandika, Rejó a hozzászólásokat, jó ezt a megnyugtatást olyanoktól hallani akik már tuggyák miről beszélnek
Rambóka: próbáltam erről beszélni a Danival, de tudod mit csinált? Nevetett!! nemigazán érti hogy min problémázom, hiszen eddig is csodásan megvoltunk és nem érti hogy egy babával miért ne lennénk meg csodásan. Ha egyszer szeretjük egymást és babát akarunk, akkor a babával együtt is szeretni fogjuk egymást. Hát végülis igaza van, tiszta sor, még jó hogy ő nem ilyen szivbajos, nem?
Csakhogy én azt is tudom, hogy vannak olyan napjai, amikor valamilyen rejtelmes okból hirtelen elveszti az összes önbizalmát, és megkérdőjelezi a rátermettségét, a szorgalmát, azt amit elért hogy ér-e valamit egyáltalán amit csinál, alkalmas-e rá hogy orvos legyen, elég jó ember-e meg férj-e és olyankor ugy kell őt babusgatni mint egy kisbabát, és minden percemet azzal töltöm, hogy bátorító szónoklatokat mondok meg minden, és egy-két nap mulva hirtelen visszatér a saját énje, és ujra napsugaras az élet, és építgeti tovább a karrierjét. nade ezt egy babó mellett állati nehéz lesz véghezvinni. Ő könnyen mondja hogy nem lesz semmi baj, de azt észre se veszi hogy ezek az összemlások olyankor mennyi időmet felmorzsolják. Mondjuk nincs gyakran, csak talán félévente egyszer, de azért előfordul.
Az meg a másik, hogy én azt előre tudom, hogy nekünk minden percünkben onnantól a gyerekkel kell törődni, mert én nem adhatom le pár napra a nagyinak hogy vigyázzon majd rá, se más családtagnak, mert minimum 2000 km-re van mindenki. Olyan jó barátaink meg itt egyenlőre nincsenek akikre szívesen rábíznám, vagy akit egyáltalán terhelhetnék ilyesmivel.
Na jó inkább egyenlőre nem agyalok ilyesmiken, mert egyáltalán nem aktuális, és az is lehet hogy tudat alatt igy próbálom elnyomni azt, hogy elbőgjem magam akárhányszor látok egy édes kiscsöppséget. Az agyamra megyek néha!

Csakegy, szerintem is a babaszőnyeg érné meg a legjobban, de az a teknőc a meg kisteknőce irtó cukik! meg a bohóc is!

Az csokibamártott alma recipéjét megirtam egy cikkbe a mamanetre, nemsokára (1-2 napon belül) fönt lesz, és akkor majd ide is belinkelem.

Rambóka! de édes a Gergő ahogy mosolyog!!
krumplis pogácsa
 
 


rambóka, gergő egyre szebb :D és, ha megszületnek a cicák gondolok rátok....félperzsa, biztos szépek lesznek :D de egyenlőre még várjunk, hátha nem babás... :D
ja, és tényleg aranyosak a cumizó kiscicák. de azt a perverzitást képzeljétek el,hogy drazsi (aki már másfél éves, és 5 kilós.....) néha szerettből rácuppan Bogi hasára. na, azt a gusztustalan perverziót.....mindkettő dorombol. na,mind1.

köszi a bajcsys tippeket, de még várom,hátha vannak,akik imsernek 1-2 dokit.
üdv
jó éjt
zsizsik, megvolt a buli?

csakegy, szerintem is a babazsőnyeg a legjobb választás.
képzeljétek, mensi még sehol duphaston 2 napja abbahagyva. (teszt negatív) remélem elég volt ez a progi pótlás, ha nem,akkor sírok....
dimet
 
 


Dimet!

Nálunk az árvák (vki bedobott 3 még szopós kiscicát annakidején a lépcsőházba :evil: , és mi neveltük fel) azt csinálták, h. az egyiknek a füle hátsó felén lévő bőrt szopta a másik kettő! :lol:
Szegény Yoda (azért lett ez a neve, mert hatalmas 120 fokban széttérő remegő fülei voltak, kancsal volt kifelé, ráadásul vörös volt: halmozottan hátrányos helyzetű macsek! :lol: ), állandóan hátrafelé csúcsosra szopott, nyálas füllel mászkált. :lol:
A másik kettő még felnőtt korában is rájárt eleinte!
De nagyon élvezték, mindenki dorombolt, és láthatóan Yodát sem zavarta a dolog. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok,

dimetke, igen, megvolt, jól sikerült ! Aztán mikor mindenki mindent megevett, szépen felálltam és eltávoztam, ugyanis tegnap estére volt meghirdetve a barátnőmék 10. házassági évfordulós bulija. Egy gyárcsarnok jellegű helyen volt. A férjem otthon maradt a gyerekkel, és meg buliztam kicsit. Jó volt az is, csak sajnos korán el kellett jöjjek, mert ma - mindjárt - indulok vidékre, dolgozni. Csak este 8 körül érek haza. És most éppen nagyon szomorú vagyok emiatt. Olyan rossz itt hagyni a drágáimat vasárnap reggel, ők még pizsiben játszanak a szőnyegen, én meg mindjárt készítem a papírokat az elszámolásokhoz, aztán húzok el Füzesgyarmatra, utána Cserkeszőlőre. :cry: :cry: :cry:


Rambóka, Gergő gyönyörű szép kisbaba, és nagyon figyelmesen néz a kamerába ! :shock: Jó eza hordozó, én már láttam ilyet az oviban az egyik anyuka ilyenben cipelte a kicsinyét, jól meg is beszéltük, hogy milyen kényelmes. Én is veszek majd, ha itt lesz az ideje.

Kérdeznék valamit tőletek, hátha tudtok valamit hozzá szólni.
Van nekem egy barátnőm, aki 7 ( !!! ) éve nem menstruál. Nem igazán vágyott eddig gyerekre, de mivel velem egy idős, lassan azért úgy gondolta, hogy rendbe kellene tenni magát. (ne mondjatok erre semmit, már jól leb...tuk ezért, kicsit korábban is ébredhetett volna) Szóval, volt két éve egy nőgyogyinál, aki hüvelyi Uh után közölte vele, hogy a méhe visszafejlődött, egészen picike, de azért lát valami petesejt félét a petefészkében. Itt megállt a dolog, újabb két év elteltével, azaz most, elment egy másik dokihoz, aki szintén hüvelyi Uh után közölte vele, hogy a méhe gyakorlatilag eltünt, a méh nyálkahártya mérhetetlen vékonyságú, az egész előre esett, és nincs petesejtje egyáltalán. Közölte vele továbbá, hogy kb. 6 éve lezajlódhatott nála egy korai klimax, és ne is reménykedjen, ő már soha többet nem lesz termékeny. Azért vetetett vért, a jövő héten lesznek meg az eredmények. Szegény, most kicsit összeomlott, nem akarja elhinni, hogy ilyen történhet vele 32 évesen. Én javasoltam neki, hogy azért egy orvos véleménye kevés ilyen komoly dolog megállapításához, menjen el még legalább egyhez, de pl dr Tűűhöz is elmehetne,aki mégis endokrinológus, valamit biztos tud mondani.
Ti hallottatok már ilyen esetről ? Létezik ilyen szerintetek ??
zsizsik
 
 


Pogi: hát a csöndes harmóniának pár évre valószínűleg tényleg lőttek, de majd ha megnőnek a gyerkőcök, akkor lesz olyan is, újból. :)

Van egy kicsit hőjje kérdésem: azt sejtem, h jó lenne a metformint rendszeresen szedni, kb. ugyanabban az időben, de szerintetek mennyire fontos ez?
yamill
 
 


Sziasztok !

Mar nagyon regen nem irtam...de annyira sok munkam van, hogy sajnos elvesztettem a fonalat, mivel nem volt idom visszaolvasni. :cry:
Nalunk most a total kaosz allapota uralkodik...Ugy volt, hogy meg a lombik elejen elhataroztuk a parommal, hogy szabit veszunk majd ki, es tok nyugiban megy majd az egesz. Ennek most pont az ellenkezoje van...A paromnak surgos, es nagyon fontos hataridos munkaja van...Irto ideges volt egesz heten, szinte alig mertem hozzaszolni...Persze, ez a faradtsag miatt is volt, mert ha az ember hajnal kettoig dolgozik, es reggel hetkor kell... :cry: Raadasul nekem is sok munkam van, annyira, hogy meg most hetvegen, vasarnap is dolgoznom kell.....
A stimuban nyakig benne vagyok, de eleg egyszeru, "csak" 75UI Puregon van naponta (az elso harom napon 150 UI), es ettol szepen nonek a follicumok. A parom adja be estenkent vacsi utan a szurikat, es szerencsere annyira jol csinalja, jobban mint az apolono, hogy semmit nem erzek, pedig en tenyleg felos vagyok (meg neha hisztis is).
Sajnalom, hogy nem tudok most reagalni a hozzaszolasokhoz :cry: ...Nagyon hianyoztok, es mindenkinek mihamarabbi babasodast!!!
Alice
alice27
 
 


Zsizsik, igen van ilyen betegség, barátnőm húgának is ilyen van, korai klimax a neve.

Iszonyú magas FSH hormonérték jellemzi ezt a betegséget (a klimaxos nőknek is nagyon magas ez a hormon), kiváncsi vagyok a barátnődnél milyen érték jön ki.
Sajnos visszafordíthatatlan és kezelhetetlen ez a betegség, az egyik legszörnyűbb, mert tényleg nem tudnak mit csinálni vele. Nem lesz többet Pé-je az ilyen betegnek.

A betegség súlyossága attól függ, hogy mennyire magas az FSH. ha "csak" 13 vagy kicsit magasabb, még bika magas hormonadagokkal tudnak PÉ-t csinálni, (az ismerősömnél ez van, 29 éves, lombikolni fogják ez miatt) de pl. van akinek 30 körüli (mértékegységet nem tudok :oops: ), annak sehogy sem tudnak már PÉ-t csiholni.

Ha tényleg ez a baja a barátnődnek, gyakorlatilag minden ciklus, minden perc számít, ha gyereket akar, tehát nincs verszteni való ideje, akár donorspermából is, ha nincs apajelölt, de mindenképpen lépni kell. lehet már most is túl késő.

Szerencsések vagyunk a PCOn-kal, ehhez képest a PCO csak egy kis nőgyógyászati nátha. :roll:

Yamill, bár én nem szedtem soha metformint, még a kecskeruta teánál is látom, mennyire fontos lenne precízen rendszeresen szedni.
sztem nagyon fontos lenne pontos idő szerint szedni, mert pl. aki cukorbeteg, annak szigorú időpont szerint kell bevennie a gyógyszerét, sőt még enni is óra szerint eszenek. (legalábbis nagymamám, szomszédnéni cukrosok akiket ismerek)
gondolj bele, antibiót is rendszeresen kell szedni, sőt fogigátlót is, sárgatesthormont is, szóval a gyógyszerek zömét.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok !

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Yamill, most, hogy írod, én is elgondolkoztam a metformin dolgon.Mindig ugyanakkor kell szedni?Mert én regeli, és vacsi után veszem be, de ez nálam időben mindig változó! Na, most én is várom, valaki mondja meg, hogy is van ez?

Zsizsik!
Azt én nem tudom, Te mennyi idős vagy, így a barátnőd korát sem tudom, de sajna igaz, van ilyen, hogy korai klimax, mikor idő előtt kimerülnek a petefészkek és nem termelnek petesejtet.
De azért én javasolnék valamit neki.Tudom, a hét év hosszú idő, de meg kéne próbálnia az Aviva tornát, azt hiszem a pcos.hu-n is írnak róla.
Én is csináltam, sőt a legelején több hónapnyi (azt hiszem 6) kimaradás után meghoztam vele a mensim, és a könyvben írják, hogy azoknak is sikerült, akik már a klimaxon túl voltak, persze náluk nem ez volt a cél, de mégis.
Szóval a lényeg:egy próbát megér!!!!
Ha nem jön be, akkor ilyenkor úgy tudom petesejtdonorral csinálnak lombikot.

Alice!
Sok-sok kitartást kívánok a lombikhoz, szorítok nektek, hogy sikerüljön!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :)
ezoterike
 
 


Hi!

Zsizsik!

Ez komoly! Ilyen korán is van esély klimax-ra? Azért tényleg elmehetett volna előbb orvoshoz! Már csak a saját egészsége érdekében. Tudom én sem voltam nagy orvoshoz járó. Csak akkor mentem, ha éppen esedékes volt a kötelező éves vizsgálat, + ha valami hasfájásom volt (cisztától). Remélem nincs semmi veszve a barátnődnél!!
lara26
 
 


Ja, és Dimet, ha két napja hagytad abba a duphastont, még várj, bizti megjön, én is megijedtem anno, aztán abbahagyás után 4 vagy 5 napra megjött.
ezoterike
 
 


Rejo!

Az én FSH-m 13,1 U/l volt tavaj.
Most is volt teljes hormon vizsgálat, de annak az eredménye biztos jó, mert nem szólt az orvos.
lara26
 
 


Lara, nem tudom a mértékegységet! :D

meg nem vagyok doki, biztos más hormonokkal együtt kell nézni, meg a ciklus adott napján, mi régebben találtunk hormonértékeket, ott is az volt írva, 13 fölött nehezen stimulálható, de nem tudom a mértékegységet!

Tuti jó a tiéd, ha a doki nem szólt semmit!! :lol:

ismerősőm ezzel a 13-mal már meddőségi kezelésekre jár egy éve, pedig már van egy fia, és nincs semmi más probléma.

nem akarok hülyeségeket beszélni, a lényeg, van ilyen betegség. és elég szörnyű.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Csakegy!

A kroki csuda édes én vettem egyet a fiamnak,mert beleszerettem. Állati jó figura, meg jó fiús és édes a zenéje.....3400,- volt, ha ez segít...

Rambóka!

Hát!! Csudacuki, ez buggyant ki itt hangosan belőlem, mikor megláttam...:-))), de megharapnám az arcát. :lol:

mi jól vagyunk köszönöm. voltunk 28 hetes UH-n, fent volt pislogott, nyelt, az összes kezét az arcába, persze, kis húsos szájú , mint apukája és csoda édes lábai vannak. Most 2-3 napja rájött arra, hogy Ő keresztbe is tud feküdni, és ez tök jó:-))
Így a hasamon látszik merre kószál, már atérdét asszem meg is fogtam, meg a kis lábikáját. Befordult már irányba azt mondták, kicsi hátát meg domborítja jobb oldalamra, érzem a testét, hogy ott fekszik, csuda élmény. Sokáig alszik reggel és jó fiú:-) 1230g!!! a katona. azt mondták még az átlagosnál több a magzatvizem. Restek fek lépet róla, ha tudok.

ti nálatok is minedn ok, igaz? Te az a sport palack, az sima ívós balack?

mir
 
 


Mir hol vetted a krokit? mIlyen boltban, vagy milyen márkájú?

Kép

Kép
rejo
 
 


Zsizsik!

Találtam táblázatot a hormonértékekről.

http://www.infertility.hu/hormontabla.htm
lara26
 
 


Rejo, hát igen, igazad van... sajnos nagyon trehány vagyok ilyen szempontból. El is felejtem bevenni néha-néha. Most, h a párom nincs velem 2 hétig, és neki van beállítva az emlékeztető a telefonján...

Most ki fogtok röhögni, de megérdemlem: egyáltalán nem vagyok feledékeny típus, de azt szinte mindig elfelejtem, h a gyógyszert bevettem-e. Ezért listát is kell vezessek, ahol pipálom ki a napok mellett a reggel-délbe-este mezőket. :D :D :D
yamill
 
 


Mir vigyázz magadra. Ugyanezt csináltuk mi is, 30.hét fele már nagy gyerek, sok magzatvíz... Gyurikát nehogy megkérdezd odaát mert tuti vízfejűséggel és egyéb szépségekkel fog riogatni. A kulcs valszeg a cukor dologban van, egyet tehetsz, hogy a gyerek érdekében no gyors szénhidrát és kevés cukor. Én is bírtam tartani, egészen a 35.hétig kb. Mostmár az összes cukrot a gyerek zabálja fel - nem jó!
Vendég
 


Rambóka!

Gergő nagyon sokat változott már!
Ez a babaerszény milyen kis praktikus dolog!
Főleg, ha olyan boltba szerete bemenni az anyuka babával, ahova tilos babakocsival bemenni.

lenne egy kérdésem:
- Ugye a mi orvosunk Keddtől péntekig rendel 17:00 tól 19:00-ig?

Köszi a segítséget előre is!
lara26
 
 


Sziasztok!

Rambóka!
Köszi a tanácsot :) Gynevac azt hiszen nem lesz könnyen megoldható, de meglátom :) Premens az lesz, remélem. Görbém érdekesen alakul, kedden az UH majd mindent eldönt.
Gergő gyönyörű baba, annyira tökéletes. Szép formájúak a szemei :) Szívtipró jelölt …:D

Pogi!
Én is sokat törtem ezen a fejem, hogy milyen irányban változik majd a kapcsolatunk, HA :!: lesz babánk. Hiszen mi olyan jól, harmonikusan élünk most is. DE mióta megszületett barátain kisfia, akikkel napi kapcsolatban vagyunk, már látom, mi kell még nekünk a teljes boldogsághoz. Párom annyira tudja szeretni azt a kisfiút. Tudom hogy 3an még boldogabbak lennénk :)


Kép

Kellemes vasárnapot mindenkinek :) Pihenjetek..holnap sajnos HÉTFŐ :(

Gina
Vendég
 


Sziasztok!

Hazaértem.

Csak röviden, mert a párom veri az asztalt, hogy kell a gép :shock: :lol: :lol:

Gina!
Ez nagyon PÉ gyanús!!!!! :)

Rambóka!
Tüneményes a kisfiad!
Ezt minden egyes kép felrakásakor megállapítom. :)

Yamill!!
Megy neked a hatalmas tapsvihar a PCOS honlapért :)
Fantastikus vagy!!! :)

Pogikám!
Karácsonyi hangulatom lett. Már a párommal megegyeztünk, hogy díszítünk fácskót. De hamarabb legalább egy héttel.
Gyógyulj meg.
A te párod nagyon hasonlít az én páromhoz. Ami a gondoskodást illeti :)
Neked is Urad és Parancsolód van??? :lol: :lol:

Én évek óta így hívom. De eddig csak a család és barátok előtt. Az elején ledöbbentek tőle :lol: :lol: :lol:
De akkor is az! :lol: :lol: Én csak egy asszonyállat vagyok :lol: :lol:

Most ennyi vagyok. :)

...vagyok...

27cn.
Vendég
 


Sziasztok!

Zsizsik!

Én magam varrtam átlósan rugalmas farmerból. :D Szabásminta itt:
http://www.babakozelben.hu/praktikusinfo/varras.htm
Náluk meg is lehet venni, de Norkának is van és úgy tudom, megválna tőle. Ebben csak picikorában lehet hordozni, mert fél vállra terhel! :!:
Nekem arra nagyon jó, ha le kell ugrani a boltba valamiért! Hosszabb távon viszont leszakad az ember dereka!!! :(

Sajnos a korai klimax tényleg nem visszafordítható! :cry:

Yamill!

Én sem vagyok képes mindig azonos időpontban gyógyszert szedni!
Terhesség alatt reggelente bepakoltam a napi adagomat egy kiürült Bromós fiolába, amikor eszembe jutott, akkor bevettem a reggeli-déli-esti gyógyszert, aztán este meg megszemléltem, h. mi maradt el! :oops:
Egyébként lehet kapni olyan fiókos gyógyszertornyot, amibe a teljes heti gyógyszeradagot bepakolhatod. Apámnak is ilyen van.
Csak nincs mellé semmi, ami rászólna, h. vegye is be!!!! :lol:

Alice!

Drukkok mennek!! Örülök, h. benéztél!!!

Mir!

A sportpalack az olyan üdítős pillepalack, aminek ha kihúzod a tetejét, akkor jön belőle a nedű, ha visszanyomod, akkor nem jön. Aerobikon szopós palacknak hívtuk! :lol:

Cukorterhelésen voltál? Mi volt az eredmény?
Várom a képeket!

Lara!

Nem keddtől péntekig, csak kedden ÉS pénteken!

Ginuska!

Húha!!! Csak így tovább!!!! Még 1-2 tizedet felfelé, aztán sokáig jobbra vízszintesen. :wink:

Kavits!

Oda ne add neki!!!!! Te voltál ott előbb!!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka!

Visszaszereztem !!! :lol: Köszi a drukkot!!! :lol: :lol: :lol:


Yamill!
Rejoka nagyon helyes szemléltette, hogy :!: elméletileg :!: a gyógyszereket jól meghatározott időpontban kell beszedni.
Ennek a gyógyszer felezési ideje miatt van jelentősége, ill. azért, hogy állandó legyen a hatóanyag szintje a vérben.

Node ez a gyakorlatban soxor bizony nem így müködik :lol: :lol:

Pl. a nyaralásunk alatt rendszeresen elfelejtettem a du-it bevenni.

Én 3x850mg-ot szedek a következő képpen:
Reggel 6-8 között a reggeli gyógyi
Du.: 15-17 óra között du gyógyi
Este: 21-23 között esti gyógyi.
És így sikerül mindig betartani. Ez alól csak a szabdság lehet kivétel, amikor teljesen felborul az életünk a túrázások vagy egyebek miatt.

Egyébként a táskámban állandóan ott lapul két levél metformin és legaább egy levél folsav.

Mázlista vagyok, anno a fogamzásgátló tabletta szedéssel sem voltak ilyen elfelejtős gondjaim :)


Csakegy!
Döbbenet, hogy a nők mi mindent képesek adni a csokoládéért :lol: :lol:
Sajnos érdemben nem tudok hozzászolni, de egy közgazdász tudja, hogy mi éri meg :D :D

Rejoka!
Olyan ügyes vagy - Rambóka is-, hogy hímezgetsz, állandóan készítesz valami szépet.
Én most az üvegmatrica festésre kattantam rá.
El megyek egy hobbyart boltba és megvásárolom a kellékeket. Karácsonyra szeretnék néhány szép dolgot. (de lehet, hogy az egész egy szalmaláng és nem fogok csinálni semmit :? )

...vagyok...
27cn.
Vendég
 


Sziasztok,

mindenkinek köszönöm a hozzászólást a barátnőm korai klimax gondjával kapcsolatban. Várom én is a hormon értékeit, akkor majd felteszem és megkérlek majd titeket hogy mondjatok véleményt. Köszi még egyszer !

Még egy kérdés: szerintetek a nagyon fájdalmas és 2x duzzadt ciciket mi okozhatja (a terhességen kívűl ) ? Teszt negatív. 13cn. De már a mensi előtt óta fájnak és növekednek. Egyre rosszabb.
Nagyon fájnak. D kosárból már áthelyeztem őket F (!!) kosárba és úgy néz ki, még tovább kell váltanunk. Kicsit meg vagyok ijedve.
Lehet, hogy hormonális változások okozhatnak ilyet ? Én eddig csak a tavalyi terhességem elején tapasztaltam ilyen mértékű növekedést és fájdalmat, de most szinte kizárt hogy terhes legyek.
Lehet, hogy világ szabadalmat fogok kérni rá, csak derüljön ki,mitőlvan.... 8) :cry: Pamela Anderson elbújhat mellettem... 8)
zsizsik
 
 


Jó éjt Mindenkinek!

Mennem kell csicsikálni, mert álmos vagyok Kép Du már aludtam egyet. Igaz rövid volt. Imádom a hétvégéket, amikor lehet döglődni! :lol: Ennek jól meg tudjuk adni a módját! Kép

Jók legyetek. Kép

Csóközön!!!! :D :D

Kavics
(27 cn.)
Vendég
 


Zsizsik!

Jó kis ösztrogén túltengésed lehet! Legalább mellnagyobbításra nem kell spórolni :lol:
Mindenesetre sajnálom, hogy fáj!

Kavics!

Csak küzdj a gépért! Még jó, hogy nekünk 2 van, így nem veszünk össze. :D

Csakegy!

A játszószönyeg, amiről a képet felraktad, saját készítése a felajánlónak, vagy lehet ilyet venni üzletben is? (ilyen kipárnázott szélűt még nem láttam)
Milyen megoldás létezik, ha napközben a gyereket a nappaliban szeretném majd elhelyezni (mondjuk az ülőgarnitúrán), mivel a hálóra nem látok rá, ha főzök? Bébihordozó vagy ilyen játszószőnyeg? Esetleg pluszba egy bölcső is? Utóbbi elég nagy helyet foglalna..

Kép
babancs
 
 


Lara, olyan bolt ahova tilos babakocsival bemenni????? :twisted: :twisted: :twisted:

na olyan bolt NINCS!! Azt próbálnák meg! Ott jelenteném fel őket. Plyan patáliát csapnék hogy na.

Alice néha írj, hogy állsz a lombikkal!

Rambóka igen Johanna is tud bármikor bukni, még etetés előtt is! :lol: A múltkor éjjel egykor megetettem, és éjjel 3-kor bukott óriásit. Az a abj éjszaka rögtön bealszik szopi után, és álmában nem jön ki a büfi.

Van légzésfigyelőnk, de nem merem akkor sem hason altatni. igazság szerint attól félek a legjobban, hogy egyszer jelez a légzésfigyelő. nemtom mit csinálnék. elvileg tudom, hogy hova kell fújni, meg ilyenek, de akkkor ott, nem tudom én kapnék-e egyáltalán lélegzetet... :?

Még nekünk sem volt téves riasztás.

nappal meg nem szeret Johanna hason, már megpróbáltam, mondjuk meg is lrtem, úgy kimarad mindenből, nem tud nézegetni.
nem tudom mi lenne a jó megoldás, talán nemsokára kinövi, ha megerősödik a gyomor záróizma.

babancs később egy járókát ugyis be kell tenned, és az is elég nagy helyet foglal.
legparaktikusabb egy olyan járóka, aminek fel tudod emelni az alját, amíg kicsi a baba és nem esik ki, úgy teszed bele, hogy teszed alá egy játszószőnyeget, aztán ha naygobb, leengeded az alját.nemsokára én is megcsinálom így, csak még ÍPécsen van a járókánk, ha kész lesz, teszek fel képet!

Kép

Kép
rejo
 
 


nekem mindjárt szétrúgja az oldalam a baba... fája derekam kb. 2 hete, keményedek is olyankor (de csak ha felállok... ha ülök vagy megyek akkor minden OK)... és szerintem a baba a ludas ezért is ... (ld valami ideget taposhat)... de még csak a 20. hetet fejezem be... mi lesz itt később???? (nálam szerintem kifejezetten magasan lakik a baba... nem ott ahol a könyvek ábrázolják... min. 5 centivel feljebb)

(teljesen hiperaktív a baba... az UH-kon sem kell noszogatni... 10mp-nél tovább behozni a képbe annál nehezebb:))))

Most barokk zenét hallgat fülhallgatóból... azóta kevésbé fáj a derekam... (de tök olyan mintha a rekeszizmom alá levegő szorult volna és az néha begörcsölne... de csak ha a baba mocorog... )

3*2 magnéra kezdek átállni... a dokim nem akarja azt a magnesium citricit... merthogy ők mindenkinek a magnét adják...

szertintetek érdemes a derékfájás miatt a dokit felhívni? legközelebb kb. 4 hét múlva kellene mennem...

2 hete eszembe se jutott volna, hogy itt fogok panaszkodni...
Vendég
 


Hát itt egy ősbéna van , az én vagyok képekben gazdag, tehetségben szegény... , próbálkozom ám:-)))

Rejo!

C&A-ban vettem és volt hold, nap, csillag nagy bogár, csiga!!! és zörög a lába:-)) írom agyártmányt megnézem..... Baby Club with care

Norka!

Én kérdeztem, hogytúl sok e, azaz kórosan sok azt mondta nem, csak kicsit több mint az átlag, de ez jó....(??????) még, az jó ha van miben úsznia....,mondjuk itt felszaladt a szemőldököm. -ez nem a dokim volt-. De azééé figyelek, mert eszembe jutottál.....,mikor mondta....! Jövő héten megyek a dokimhoz UH-ra, akinél szülök is, majd rárobbanok a témára.

Rambóka!

voltam cukron az jó lett 120 perces: 4,5 mmol/L az éhgyomi: 4,2 mmol/L az penge nem?

igen én is erre a palackra gondoltam....csak hát ... ki tudja :oops:

mir
 
 


Kép


Ez a kedvencem Róla!!! Kicsit mosolyog :) [/img]

mir
 
 


Kép

Édi lábija!! :lol:

mir
 
 


Jó reggelt!!!

Mir!
Te nem bírsz aludni olyan későn???? :shock: :lol: :lol:

Menni köll dógozni, de nehezen megy is az :?

Mindenkinek egy nagyon kellemes hétfőt és egyben hetet kívánok!!! :D :D :D

Pozitiv teszteset :) Nem menstruálósat (csak Dimetnek, de neki is inkább ++++). És Beebeeynek is is!!! :)

Csók Mindenkinek!

Jók legyetek!!! :) :)

UI: Rejoka!
Johannáról kérünk képet, légyszi légyszi!!! :D

Kriszta!!!
Merre vagy?????
:shock: :shock: :shock:

Kavics
(28 cn.)
Vendég
 


Rejo!

Köszi a tanácsot! Csak egy gond van..a járókától mozdulni sem tudnánk. Így valószínű marad a játszószőnyeges verzió. Mondjuk amilyen keskeny a kanapénk ülőfelülete, lehet oda sem fog férni. :lol: Egyik ismerősöm a babakocsiban altatja nap közben, mivel azt oda tudja a közelébe tolni. Nálunk csak az a gond, hogy emeleten lakunk, a babakocsi meg a földszinten lesz. Sétánál meg nem túl előnyös, ha még a kocsit is le kell rángatnom a lépcsőn.

Mir!

Vince nagyon édes!

Lépnem kell a cukoreredményért...nagyon izgulok. Annyira nincs kedvem most kocsival menni..biciklihez meg már túl hideg van sajna.

Kép
babancs
 
 


Mir, olyan szép az orrocskája is.

Helyzetjelentés: Mensi sehol. 4. napja hagytam abba a duphaston. babás nem vagyok. ciki. már ha nem jön meg. akkor mi van????

mindnekinek szép hétfő reggelt. már csak 5 nap a hétvégéig!!! :D
dimet
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat :) . Annyira jó esik, hogy el sem tudom mondani :oops: . A hétvégén egy kicsit megnyugodtam, már amennyire ilyenkor lehet. Rambóka, Csilla természetesen dokit váltottam az ominózus első uh után. Zsizsik a 0,4 tényleg alacsony, ehez képest a 0,6 jó értéknek számít. A héten bejelentkezek az Istenhegyi klinikára, mindenképpen szeretnék megnyugtató de legalábbis egyértelmű választ kapni.
Ma fél 4- re megyek uh-ra, aztán találkozom a nőgyógyimmal. Azért izgulok ám nagyon. Utoljára 7 hete láttam a picikét. Remélem minden rendben lesz.
Még egyszer köszi mindenkinek, bocsánat most nem reagálok senkinek. Holnap jelentkezem, hogy mi volt ma.
nóra1
 
 


Jóreggelt!

:D

Kavicska!

Most nem tudtam annyira :lol: , de a baba alszik :lol: , bár reggel 08,00-kor már mocorog...éhes :)

Babancs!

Hát takony egy idő van, Te csak ne drótszamaraz!!!! A zötyi amúgy sem jó!!! Bár én 6.,5 hónaposan kerítést másztam, apával :oops:
Kiváncsi vagyok a zukkerora.

Dimet!

Ugyi? szép kis piszén pisze :)

Hát mikor én a Duphit abbahagytam, akkor 2 napra már jött is..., a dokim azt mondta, ha még sem, akkor tuti terhes vagyok. mivel ez megvonásos vérzést okoz. tesztletél? azért nem vagy baba?

mir
 
 


jam, teszteltem még múlt héten.
ezért nem értem. de hivatalosan az ötödik napon kell jelentkeznie vérzésnek, úgyhogy van még 1 napom :D
dimet
 
 


Dimet, az abbahagyás utáni 5-6.nap is belefér. Ha nem jön, és incs baba, akkor viszont ösztrogénhiányod van. :(

Nóri, szorítunk.
Vendég
 


ne máánn...és ha ösztrogénhiányom van, akkor mi van??? :(
az is van. ah. brühü.
na, nem szenvedek...
dimet
 
 


Sziasztok!

Hú nagyon rég nem voltam,de nem volt egy percem se....sógornőmék 3 gyerekkel péntek óta itt voltak...reggeli,ebéd,vacsi(9 személyre),pisi,kaki,játék izéémizé.....kicsit elfáradtam...ma hazamentek.....azért már örülök! :oops: ...végre nyugi van!

Amint visszaolvasok jövök......addig is jók legyetek!

puszi
Vendég
 


eddig sosem volt semmi baj az ösztrogénemmel.
dimet
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?