Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
jaaaaaa... Ez nekem is beugrott, de vmi komplikáltabbra gondoltam :lol:

Kép
mancs
 
 


Megyek. Jó éjt! 8)

Kép
mancs
 
 


Gabi,
már hiányoltalak, ugyanis ennek az oldalnak a teteje is az enyém lett! :lol:

Mancsi,
semmi komplikált, én eccerű vagyok. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

 
 

Livi is tiszta dilinyó volt ma. Még jó, hogy Anyu itt volt, addig legalább aranyos volt.
És mikor kisütött a nap 2-3 óra körül, levittük sétálni, mert egy hete csak bkocsiban volt lent, azt is keveset. Elmentünk a piachoz a fotósboltba, jött a viliig úgy, hogy fogta a kezünket, szokásától eltérően semmi ááááááááááááááánemerreakarokmenniengedjetekeeeeeeeeeel, gyönyörűen lépegetett közöttünk. Aztán hazafelé már egyedül jöttem vele, mert Anyu hazaindult. Leszálltunk itthon a viliről, tudod, vannak azok a hosszú lépcsők, na odaszabadítottam, hagy mászkálja ki magát. Jól el is fáradt, kb. fél óra lépcsőmászás után lihegve kérte fel magát az ölembe. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba,
akkor rövid ideig örülhettél, mert megyek is csicsikálni! :twisted:

Gratula Beninek a 2 lépéshez! :D

Jó éjt csajszikák!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hát, ha senki nincs, akkor én is megyek.
Jó éjt!

U.i.: ma vettem levendula olajat, most nagyon lájtosan ez párolog a nyugodt éjszaka érdekében.
Majd beszámolok!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba kíváncsi leszek a levendula hatására.
Én már most kivagyok, Petrát bealtattam 10-kor és 10.40-kor már fel is kelt, most sikerült visszaalatatnom. Alszik a helyemen a nagyágyban, apa társaságában, szóval még át is kell csempésznem, bár szerintem az éjszaka megint nálunk fog kikötni. :twisted: Már előre parázok ettől az éjtől is, elegem van, szeretnék végre megint egy éjszakát nyugodtan átaludni, szeptember óta nem volt ilyen. Miért nem lehet a babáknak altatót adni :?:

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Hoppá, az előbb apa hozzászólásait szaporítottam. Elfelejtettem, hogy már azt is néznem kell, ki van bejelentkezve. :?

Bubek kellene a tejci, csak azt nem tudom mikor és hogyan tudnánk lebonyolítani az ügyletet. Ilyenkor utálom, hogy olyan segítőkész vagyok és mindenkinek megígérek dolgokat, aztán szenvedek, hogy véghezvigyem. :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Valami nem stimmel: apa vonalzóján Petra 1 nappal idősebb, valamelyikőnk nem tudja a gyerek szülinapját. :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Végre idejutok a géphez és sehol senki, cseveghetek magammal. :x
Nem értem mit tudtok ilyenkor csinálni :!: :?:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ilba, nem fáj. Hatvankilenc e ft-omba és 2 órámba került, most akciósan fele a normál árnak. Aha, a 69 az már a feleár.

Mancs, nekem is volt már egyszer sok sms-es számlám, kb 30 000 ft-ot írogattam, és ez igaz is volt. Aztán rájöttünk a grafomán sms partnerrel, hogy egyszerűbb ha inkább összeházasodunk.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ez a Bnet nem engedte, hogy írjak. :evil:
Coolasa és ez a fogfehérítés legalább örökké tart? (Amit megspóroltál az sms-kel, azt a fogadra költötted? :lol: )
Én is gondolkodtam már a dolgon, de azt hiszem még gondolkodom egy kicsit. Most egy szimpla fogkőleszedésre kellene elmennem, de én azon is beájulok, szóval próbálom rávenni magam, mert már nagyon kellene, úgy érzem megint jön elő az ínyproblémám.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Na végre, az én vonalzómon is Petra dátuma. Az óraátállítás miatt nekem 1 órával később lett 1 nappal idősebb Petra. Megoldódott a rejtély, mindegyikőnk jól tudja a gyerek szülinapját, csak a rendszer hülyült meg.
Most már megyek lefeküdni, mert késő van, bár aludni még nem tudok. Remélem sikerül Petrát átvinnem a szobájába, az előbb nem jött össze, azért még teszek egy utolsó kísérletet.
Jó éjt mindenkinek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jó reggelt!

Cool,
huhh, ennyire azért nem számítottam. :shock: :shock: :shock:
És ez melyik technika? Mikor ráhúznak valamit?
(Nálunk nagynéni fogorvos, de ő nagyon nem támogatja a fogfehérítést :roll: )

Vuka,
az éjszaka a jobbak közé tartozott. Azt hiszem 3x szopikázott picit, aludtunk rögtön tovább 3/4 8-ig.
Hogy a levendula miatt, vagy sem ez szerintem kb. 3-4 nap mire kiderül.
Reggelre nem is lehetet már érezni, mert 5 cseppet tettem a párologtatóba, de az nagyon sok volt. Mikor elaludt Beni kiöntöttem, tettem bele tiszta vizet és amennyi olaj maradt benne, az csak nagyon pici, kellemes illatot okozott. De reggel már semmit nem lehetett érezni. Ki kekk tapasztalni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


kell :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Vuka,
Petike 3 hónapos kora előtt nem sokkal kezdett éjszaka megint ébredezni (június vége felé) na én azóta nem aludtam át egyetlen éjszakát sem!

Beszéltem a voda ügyfélszolgálattal. Nagyon kedves seígtőkész srác volt a vonal túlsó felén. Szerencsére a neten keresztül el tudom intézni a dolog egy részét, azaz kértem egyszeri hívásrészletezőt. Abból majd kiderül, hogy hány sms-t küldtem én valójában. Ennek ellenére azonban be kell fizetnem a több mint 10e ft-os számlát :shock: Aztán majd be kell nyújtanom panaszt és ők elbírálják, hogy valós-e a felháborodásom :evil: :shock: Nem tudom, ezt mi alapján döntik el, hogy az én panaszom jogos-e... Remélem, visszakapom azt a több mint 4e ft-ot, mert eléggé fáj kiadnom ennyit, pláne úgy, hogy tudom, hogy nem küldtem el 181 db sms-t. :evil: :evil: :evil:

Coolasa,
amikor Mbával megismerkedtünk (vagyis személyesen még nem, csak net meg telefon volt) akkor ő Jordániában nyaralt. Gondolhatod, mekkora telefonszámlája volt! A megismerkedésünk részleteivel még adós vagyok, de next time bepótojuk :wink:

Jövő héten kevesebbet fogok jönni :roll: Anyukámék jönnek értünk holnap és visznek haza minket Ózdra. Mbá meg marad itthon, dolgozik meg tanul. 13-án államvizsgázik. Úgyhogy a jövő héten is leszek, de jóval kevesebbet, mert ott mindig van körülöttem vki a kölkön kívül (szülők, nagyszülők, tesó) :)

:idea: :?: Ha majd lehet tenni egy kis olajat a főzelékbe, akkor azt hogy csináljam? Megpárolom a kevés olajon a cuccot, aztán zutty rá a víz, főzni, pempősíteni és kész?

Kép
mancs
 
 


Az sms-ek ára csupán 4890 ft :shock: :shock: :shock:

Kép
mancs
 
 


Úgy fáj a bal cickóm. Éjjel már éreztem. De nem látszik rajta semmi. Viszont ha egy kicsit is hozzáérek, már fáj. :shock: Mi a túró lehet ez???? :shock:

Kép
mancs
 
 


Tegnap nyitom ki Mbá "tanulós" szekrényét, erre a nyitással egyidőben rám borult egy csomó könyv, papír meg minden. Most nekiállt rendet rakni a szekrényében. Azt mondja, nem baj legalább megtalálom a szájharmónikámat és játszok majd rajta Petikének. Basszus! :shock:

Kép
mancs
 
 


De jól ellevelezgetek magammal....

Hol vagytok? :cry:

Kép
mancs
 
 


Mi mindjárt kajálunk azt leadjuk Benit, mi meg vásálunk.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Te tudsz szájharmónikázni? :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mellgyula? Remélem nem. Beállt már az új keresletre?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Én nem tudok, ellenben Mbá azt hiszi, tud :twisted:
Biztos, hogy nem mellgyuszi, mert nincs becsomósodva meg semmi ilyen. Egyszerűen fáj. Egyébként már beállt az új kereslet mennyiségre, nincs túltengés.

Kép
mancs
 
 


Mancs, ne menj sehova, itt vagyoooook!!!!!!!!!!

Vuka, semmi nem tart örökké, de néhány évig igen, és utána sem lesz olyan, mint eredetileg volt. Amúgy ez az ár a fogkőleszedést is magában foglalja, ami amúgy 5-15000 ft körül mozog fogászat-függően, ott pl ahol ezt a fehérítést végzik, a fogkőtől megszabadítás 13000 ft-ot kóstálna. Nálam mondjuk kb 5 perc alatt végzett ezzel a nőci, de hát én 1 éve estem át ilyesmin.

Ilba, nem, ez nem a sín ráhúzós, az asszem olcsóbb szokott lenni, vagyis eredetileg is kb 60000 ft akciók nélkül. Ez az, amikor gélt kennek rá és világítják, 3x15 percig, majd utána igény esetén még 10 percig, minden etapban új gélanyaggal. Igen, sokan ellenzik, kb annyian, ahányan borzasztó drámaként élik meg, hogy császármetszéssel kellett megszülniük gyermeküket, akinek egészségessége amúgy kizárólagosan e módszerrel volt garantált. Anno a kontaktlencsét is ellenezték… méghogy idegen test a szemben, ki hallott már ilyet.

Mancs, mellfájás: nem szoríthatja el fehérnemű vagy melltartóbetét? Nálam is volt ilyen múltkoriban, picit váltottam a megszokotton, és magától helyreállt fél nap alatt.
Nekem a védőnő azt mondta, hogy hidegen sajtolt olajat (bármit is jelent ez..) lehet csak használni, és ne főzzem/süssem benne az ételt (szegény, milyen végtelenül naív), hanem a már elkészült ételbe tegyem, és csak belekeverjem. Kérdeztem, hogy extraszűz olivaolaj jó-e, azt ő nem ismerte, de valami kukoricacsíraolajra esküdözött.

Kép Kép
coolasa
 
 


Hali!

A két "nagy" gyerkőc lepasszolva, félig rendet raktam utánuk... most pihi. Párom elment buliba... igen már most, de dolga is lesz közben, kamerázik. Haverék 10 éves együttállását ünneplik meg egy Asztoriához közeli szórakozóhelyen... Itt fűzött, hogy menjek már én is, de annyira nincs kedvem hozzá, hogy el se bírom mondani. Meg különben is... anyós vigyázzon a Gergőre??? Pempővel, meg teával? Igaz, hogy nekem elég lett volna kb 9-kor az utolsó etetéskor lelépni, na de utána meg végig azon izgultam volna, hogy anyós nem alszik,mert ordít a Gergő :? Csaba meg két kamerával fog szórakozni... szegény, egyik kezében pezsgő, a másikkal meg néha állít egyet az állványos kamerán :twisted:
Én meg végre egyedül lehet egy kicsit, már úgy hiányzott. Hiába na, azért csak egyke gyerek vagyok, aki 4 évig egyedül élte élete legszebb éveit.

Gergő hozzátápiját egy hétig felfüggesztettem, mert nem igazán ette a dolgokat. Most újra próbálkoztam, erre bevert két banánból és egy almából készített pürét. :shock: Leesett az állam, hogy még mindig tátog és már harmadjára szedtem neki és abban a pitliben amiben elkészítettem alig maradt valamennyi.

Na megyek tovább, mert még pórszívózni, mosogatni és főzni kell meg felmosni és egyéb apróság vár rám és nem zavar senki!!!!!

Reggel a Dani már 7-kor itt boldogított, nemsokkal utána a Gabi is felébredt, után a Gergő, így 9-ig reggeliztettem valakit, aztán 3x hintáztak az egy órás lökdösés volt. Már bevezettem egy rendszert, hogy az hintázik először aki kitalálta és 10 percenként váltás van. Így 60 perc volt a mai hinta adag, persze hisztivel vették tudomásul, hogy már meguntam és még mindig nem jutottam el a felöltözésig, ahhoz, hogy kiteregessek meg már végképp nem. aztán befutottak anyámék aminek nagyon örültem, mert legalább az asztalt le tudtam szedni.
Tegnap anyósom vigyázott a 3 kölökre amíg apával elmentünk vásárolni. Persze a Tescoból már megint a Penny-be mentünk. Hihtetetlen milyen drága lett az Auchannal együtt. Apa szólt is, hogy csak olyat vegyünk amit ott nem lehet kapni. De pl egy szaros babkonzerv 40 forinttal drágább, mint a kisebb közértben és ez csak egy példa. Felvágottak, sajtkészítmények, még ugyanazon márkán belül is jóval olcsóbbak szoktak lenni, pedig az ember azt hinné, hogy egy ilyen nagy multi bevásárló központban azért jóval olcsóbb minden és a nagy szart.

Mancs!
Jól elleveleztél magadban. :lol: De nem adtad meg közben a választ véletelen, hogy miért is fáj a cicid? Mikor M.bá szekrényéből rád borult a sok könyv, akkor nem ütötte meg valamelyik a cicit? Ha nem is emlékszel rá, mert nem ütött nagyot, attól az még érzékeny testrész és kis ütés, főleg, ha rossz helyen történt, akkor is tud fájdalmas lenni.

Coolasa!
Most aztán villoghatsz a fogaiddal :wink: Biztos nagyon szépek lettek, világítanak:)

Na megyek mert nem szeretnék estig talpalni

Kép
sasha
 
 


Sziasztok csajok!

Bubek:

Igen most már láthatóak a csikok!Fóliás technikával csinálták?

Fanni kulcskarikát nyelt le véletlenül a suliban.Az órán rágcsálta ,majd amikor kicsengettek megijedt és ijedtében lecsúszott a torkán.

Alvás nálunk is változatlan.Mióta újra meg volt fázva megint sokat kel..Én már nem is tudom hányszor,mert nem emlékszem rá.De azt vettem észre,hogy a saját helyén most már nyugodtabban alszik,mint mellettünk.Ha sokat tekereg átteszem a helyére és már alszik is tovább.Én már annak is örülnék,ha nem mászna át hozzám,hanem maradna a helyén.Külön szobába alvás csak egy álom. :D

Képzeljétek,tegnap nézegettünk fényképeket Szilvivel és amikor magát látta a hintába rögtön el kezdett dülöngélni oda-vissza mintha hintázna.Nagyon édes volt!!

Mancs:

Nekem volt már ilyen mell fájdalmam,hogy nem volt piros,csómós a cicim mégis fájt.De többször szoptattam és elmúlt.Mellgyuszi kezdemény lehetett.

Coolasa:

Most nagyon szép lehet a mosolyod! :D
Nem rossz a székben mozdulatlanul ülni amig fehéredik a fogad?Én nem nagyon birnám ki.

Kép

Kép
novum
 
 


Gabus, p.ü.-t küldtem!!!
jumam
 
 


Sasha, egyszer volt a jóbarátoknak egy olyan rész (szerintem én csak ezt az 1et láttam) amiben a magas fickó (talán ross?) megy fogfehérítésre, és az eredmény olyannyira túltökéletes, hogy világít a fogsora a sötétben, és szégyell mindenki előtt.... Nos, Magyarországra még nemért el azért ez a technika.

Timi, nem kell teljesen mozdulatlanul ülni, én pl titokban mozgattam a kislábujjam utolsó ujjpercét. Ilyen cseles vagyok!
Tőled kaartam kérdezni, csak ritkán jössz és ezért átütemeztem akkorra, amikor gép közelben vagy, mint pl most, szóval hogy mennyiben volt más Fannival anyukának lenni, mint most Szilvivel? Nem azegyéniségükből adódó különbségekre gondolok, hanem pl miről vélekedett máshogy az orvostudomány, védőnők akkor mint most pl altatás, táplálkozás, meg a szokásos kérdések terén. Vagy ltezett -e akkor pl mellszívó? Mert ma ez alap, de nem biztos, hogy akkor olyan széleskörben elterjedt volt. Tudom, hogy Fanni nem az ősidőkből származik, de a leírásaidból én már most látok bizonyos különbségeket, pl Fanninál táplálékkiegészítőnek a kulcskarikát alkalmazzák, míg a mai babáknál már mást adnak a vashiány kezelésére.... najó, de most komolyan, tessék értekezni erről!

Kép Kép
coolasa
 
 


Jumam, csak azért, mert Gabus kicsi, neki jár privát üzenet? Én sem vagyok túl magas, én is kérek.

Kép Kép
coolasa
 
 


nem azért mert kicsi, hanem, mert tördelő :D .
küldtem neked is, nehogy rossz legyen a hétvégéd :wink:
jumam
 
 


Coolasa:

Szerintem már hallottál ezekről,de azért elmondom.Például fanni már 2 hetes korától kapott gyümilevet,négyhónaposan pedig mehetett a főzi is .Lehetett hamarabb is,de Fanni is szopizott sokáig,igy nem kellett adnom.
Mellszivó bizony létezett és használtam is,igaz a kézi,békebeli pumpásat.Mondjuk Szilvinél is az jött be.de állandóan mondta a védőnő,hogy kézzel tanuljak meg,mert az nagyon hatékony,de nekem az nem ment.
Sajnos nem emlékszem igazán sok mindenre.Ha nem lenne videó Fanni kicsikorából már arra se emlékeznék. :oops:
Azt tudom,hogy most jobban élvezem a babázást,mint akkor.Tudatosabban törekszem arra,hogy pl. sokat játszunk együtt,énekeljünk,akkor meg olyan ösztönösebben nevelgettem Fannit.És most ne mond hát itt van ezért eszik a gyerek kulcskarikát,meg fűtésszerelő is ezért akar lenni,mert nem igy van ám............
Hát ennyi!

Kép

Kép
novum
 
 


Julcsi tegnap ilyen sapkát kapott. kicsit kicsi, de ez amúgy is csak a méret miatt készült, lesz egy nagyobb is! Kép
horgolva van
Kép
ezt pedig csak úgy, még nyárról. itt 3 hós volt
Kép
jumam
 
 


Timi, értem, de amúgy nem hoztam volna föl ezt a kuicskarikás meg fűtésszerelős dolgot sem, mert én nem vagy olyan, és súlyosan félreismertél. :wink:

Jumam.
Kedves Jumam.
Ez a privát üzi mértékadó vélemények szerint is csak olyan kis vékonyka jellegű. Hogy a többiek is értsék, protestálásom után a következőt kaptam: "Meglepi. Türelem rózsát terem." :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Julcsinak ellenállhatatlan a szemöldöke! Egyesek nagyon sokat fizetnek hogy ilyen ívelt legyen.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok csajok,

Mancs, én nagyon izgulva várom, hogy hogyan ismerkedtetek meg Mbával. :)

Cool, nálunk is hasonló volt a szitu telefonszámlacsökkentés és családalapítás között. :) (mi smsrandin ismerkedtünk meg, de mondhatnám azt is, hogy társkeresőn :wink: )

Ma életemben először sütöttem sütőtököt, de marha jó. Semmi nem kell vele csinálni, csak megsütni, és Bence is nagyon nyelte.

És ma is csináltunk gyümölcslevet, ezt iszonyúan issza Bence. Ma almát, körtét, szőlőt és nyers sütőtököt préseltünk, baromi fincsi lett.

Jumam, nagyon kafa ez a sapi. :)

Bubek, csíkok csudacsinik. :) :)

Mancsi, cicügy hogy alakult?

Tegnap mi kirúgtunk a hámból, tesómékhoz mentünk vacsizni, borozni, csuda szuperül sikerült, jól bekajáltunk borjúpöriből, gombapöriből, frissen sült kenyérrel, puding is volt, és fincsi g
Vendég
 


A babanet magától elküldte írás közben :shock:

Folytatom, nem menekültök:

...és fincsi Gere borokat ittunk, szóval úriasan éltünk. :) Aztán egyig voltunk ott, jól esett egy kis lazulás.

Ma meg telkeket néztünk Gödöllőn, most már olyat is láttunk, ami tetszett is, és még pénzünk is lenne rá. Elkezdtem reménykedni, hogy mégsem kell megpunnyadnunk itt a belvárosban... :)
Vendég
 


ja, ha senki nincs az éterben, kénytelen leszek tölteni az űrt.

ilyen vidám dolog a céklaevés...
Kép

mondom vidám..
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, ha én már nem is számítok valakinek...... :?
Vendég
 


Ja, bocs Peszti, hogy lesenkiztelek. Az a kisbetűs rész roppant izgi ám.... mesélhetnél... ha akarnál...
Nálam is igaz mára a te "Ma életemben először sütöttem sütőtököt..." kezdetű mondókád, csak esetemben a "sütőtök" szó előtt el kell harapni gyorsan a mondatot.... ugyanis kipróbáltam a sütőzacsit. Igen, tettem is bele belevalókat, úgymint pipi, tök, krumpli, alma, répa, fokhagyma. Nyami. És lehet, hogy estére még palacsintát is gyártok.... tessék? Már mért volna ez fura? Végülis háziasszony volnék.... mindjárt kifejtem ezt részletesebben is, csak bevakolom előbb a titokzatos gyorsasággal keletkezett repedéseket a plafonon.

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti,
mi az a fincsi g???? :D Mi a neten ismerkedtünk meg Mbával! Habostorta-randivonal. De a részleteket majd elmondom, nem olyan egyszerű ám :wink: Te hogy csinálod a főzelékbe-olaj dolgot?

Coolasa,
pont írni akartam a Jóbarátok részét, amikor olvasom, hogy Te emlegeted. Rossnak lett fehér a foga, de ott ő sk. magán alkalmazta azt a valszeg sínes megoldást. Jó kis rész! :lol:

Még mindig fájdogál... Ezen agyalok, hogy esetleg Petike belerúgott. Ugyanis ha a pelenkázón fekszik és én fölé hajolok, bele szokott rúgni. Lehet, hogy most is ez történt. Mbá szekrényéből bizti nem estek rám nehéz dolgok, mert csak papír volt. Melltartó sem szorít, ráadásul éjszaka jött rá a fájdalom, éjjel meg már nem hordok. Melltartóbetétet meg már egyáltalán nem. :roll:
És hogy egy kicsit ingereljem a gyomornedveiteket Esztivel egyetemben: nemrég jöttünk meg Mbával a Szerájból. Ettem fincsi gyros pitát, joghurtos padlizsánt, balkavát (kettőt is :oops: ). Hazafelé meg a kocsiban elmajszoltam mégegy gyrost :oops: Petike (aki most épp ismételten a küszöböt rágja) addig békésen szunyókált az udvaron a babakocsiban anyóspajtás felügyeletével.

Kép
mancs
 
 


Coolasa, séfek séfje Kép nagyon örülök, hogy kezdesz elmélyedni a konyhaművészet rejtelmeiben! És most ezt minden gonoszkodás nélkül mondom Kép

Kép
mancs
 
 


Palacsintaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???? ÚÚÚ, azt most nagyon tudnék enni. :) (mikor nem??)

Cool, elmesélem szívesen, 29 évesen kiléptem egy 7 éves kapcsolatból, mert nem volt az igazi, és tudtam, hogy nekem nem ő vele lesz családom (kicsit sokáig tartott, mi??). Aztán kicsit magányoskodtam, meg sajnáltattam magam, hogy én már aztán sehol sem fogok tudni megismerkedni, merthát diszkó kizárt, kocsma kizárt, szórakozóhely kizárt, akkor meg HOL? Sógornőm pszichiáter, és hát csak annyit mondott, hogy mindegy, de nyissak valamerre.
Munkahelyi kötelességem volt minden női magazint bújni, aztán találtam egy egészen normális társkeresőt, a normális azt takarta, hogy nem találtam benne szexuális partnerkerestetiket. :) Aztán regisztráltam, de inkább viccből. Na, hát akkor kaptam az sms-eket dögivel, és nevettem is sokat, érdekes üzeneteket kaptam. Csajok, ha tudnátok, hogy mennyi magányos ember van....
Másfél hete voltam regisztrált tag, amikor kaptam egy üzit Petitől, és szimpatikus volt nekem, mint utóbb kiderült én is neki. :) Két nap múlva találkoztunk, és azóta nem nagyon tölöttünk külön napot. Hát így. :)

Ez biztos azért ritka a társkeresőkben, de létezik!!! :)
Vendég
 


Mancsi, a levelem folytatva volt. :)
A főzibe az olajat úgy csinálom, hogy beleöntöm. :wink: A főzővízbe az olajat, meg a belevalókat, megfőzöm és leturmixolom, vagy ha sütőzacsizok, akkor abba öntöm bele. :)
Vagy olyat is szoktam, hogy a rizst megpirítom az olajon, után felöntöm vízzel, és úgy tovább. :)

Mancsi, akkor hasonlóképp volt az ismerkedés, net vagy sms, éter-éter. :)
Vendég
 


Eszti,
melyik újság volt? Én is kaptam anno érdekes leveleket, volt köztük sok idióta is :lol: Ami fura, hogy én előtte azt mondtam, hogy aki így ismerkedik az mind beteg vagy defektes, hogy nem tud magának normális úton párt találni :oops: :lol: Mbá egyik ismerőse, egy csajszi, neki is akkoriban ment szét egy eljegyzéses kapcsolata. Megtudta, hogy mi hogy ismerkedtünk meg, regisztrált és elsőre kifogott egy aranyos srácot, esküvő tavaly szeptemberben volt, a kisfiuk május végén született :) Mellesleg a srác tele van, mint Nyikoláj tetűvel :lol:
Aha, akkor nem kell először olajon picit pirítani vagy párolni, hanem csak beleönteni a főzővízbe. Mindegy, hogy milyen olajat használok? "Sima" étolajom Floriol omega 3 zsírsavas (vagy mi) van, de van extra szűz oliva is.

Kép
mancs
 
 


Coolasa,
palacsinta... küldfénypost :lol: kérek diósat, kakaósat, baracklekvárosat, túrósat (mazsola nélkül), meg jöhet egy mogyorókrémes is Kép

Kép
mancs
 
 


Mancsusz, én extra szűzet használok, de a kukoricacsíraolaj is nagyon faja, a bébikajákban is olyan van. De én nem vettem olyat külön, olívát úgyis használunk, az tökéletes szerintem.

Én is dettó így gondoltam, hogy ez a társkeresős izé nagyon gáz, de közben nem. Persze sok defektes van, tény. De sokan vannak, akik tényleg párt keresnek.

Meglepetés.... :oops:
Vendég
 


Sztem nem gáz a Meglepetés, bár én nem olvasom. Csak Best, Story, Kismama :lol: Anyák lapja meg a Baba magazin is jár, de azok vackok. És mióta Liptai Claudia kismamnaplója van a Maximában, azt is veszem. De csak ezért a cikkért. Tök jó. A legutóbbiból pl. megtudtam, hogy EDA-val szült, és amíg újszülött kislánya a születés fáradalmait a csecsemőszobában pihente ki, ő a kórteremben elfogyasztotta azt a pizzát, amit még a szülés alatt rendelt magának :roll:
Akkor én olívaolajat fogok használni. Bár asszem előbb jönnek a köv. havi új kaják, előbb szokja azokat, és majd utána teszek olajat bele. Szerinted jó lesz így? Vagy tegyek bele az elejétől?

Kép
mancs
 
 


Volt vki a bababörzén? Gondolom, most is nagy tömeg volt... :roll:

Eszti,
Te is szereted a frissen sült kenyeret? Nyamiiii.... És még nem ettél Mbá isteni olívabogyós kenyeréből! Az még nyamibb.

Kép
mancs
 
 


Mancsi, én most kezdtem el az olívaolajat, hogy 8 hós lett Bence. Milyen kaják jönnek most? Mit fogsz főzni neki?

Van valaki, aki nem szereti a frissen sült kenyeret?????
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?