Sziasztok!
Klmaria,
Alexának ugyanolyan a játszószőnyege, mint Elcsinek (csak más színben)! Nagyon édi rajta, és ez a maciruha....
Mi a Brendonban vettük, aztán ugyanazt megláttuk a Minimanóban 2000-rel olcsóbban.
Nem szeretem a Brendont.
Szoliba nem tudok menni, még mindig látszanak a terhességi foltok az arcomon... Azt mondta a bőrgyógyász, hogy valszeg el sem fognak már múlni.
Bár anyósom szerint jól áll.
Viszont ha el is múlnak, az első napfény ki fogja őket hozni. hát ennyi. De nem baj, Elcsiért mindent!!!!
Ichtus, jó korán hazamentetek vele! Elcsit mi 3 hónaposan vittük haza (Sárvár) először, de én végigparáztam az utat. Persze jó fej volt a kislányunk, mikor felébredt, kérte a szopiját, aztán anya ölében - nem szabályosan - beautókázott a szülővárosomba. Csípőficamra 4 hónapos korig kell eljutni, majd az orvosod ad beutalót. mi a Heim Pálba mentünk, mert állítólag ott van az ország legjobb ortopédusa (Dr. Kecskés Rudolf). Nagyon szimpi öreg bácsi volt, és nagyon jó fej!!!! Elcsinek nagyon szép stabil és szabad ízületei voltak, pirospontot kaptunk a tornára.
Munkatéma: mi a férjemmel klasszikus mlm-et csinálunk, vagyis hálózatot építünk, amiről sok embernek hányingere támad, hála az amway-es trükköknek és a sok kamu hálózatnak. Mi viszont parfümöket értékesítünk, és elég jól (mondhatnám nagyon jól) keresünk belőle. nem akarok beszervezni senkit, ha valakit konkrétabban is érdekel, majd leírom priviben. 7900 Ft a kezdőcsomag, ez 100 illatnak a mintáját tartalmazza. A hálózat most nagyon megy, pláne így karácsony előtt. na, mindegy, nem ragozom, ha valakit érdekel, jelentkezzen priviben. én direkt nem hozakodtam elő ezzel a témával, bár a férjem rágja a fülemet, hogy ezen nincs mit szégyellni, mert tényleg jó a termék, baromi jó ára van, és jól keresünk, ne fosszak meg senkit ettől. de valahogy itt nem akartam ezt népszerűsíteni, nehogy azt gondoljátok, hogy csak emiatt írogatok ide. pedig távol áll ez tőlem.
Ancsa81 mi történt, hogy császároztak?