Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na, jó lett az elõzõ mondat: kapcsolatos és kapcsolatban!

Amilyen kis határozott vagyok, visszahívtam a doki nénit, hogy inkább még a hétvége elõtt nézze meg Martint. Úgyhogy ma délután jön. Nagyon aranyos volt, bár biztos zavartam, mert valaki igencsak üvöltött épp a rendelõben.Kép

Majd beszámolok róla, hogy mi volt.

Puszka Lina
Lina

Lina, Kriszta!

Köszi az infókat!!! Kifõztem a cumisüvegeket, de elég csúnyán rárakódott a klór.
A Grape Water-t még annak idején Gyöngynek vettünk, de neki nem használt (mellesleg a doki által felírt cseppek sem), így most nem is próbálkoztunk vele.

Dodus!
Számvitel-elemzésbõl vizsgázom, ha sikerül addig elegendõ tejcsit lefejnem, és sikerül addig megtanulno. Néhány tantárgyból van lehetõség elõvizsgázni, ezt megpróbálom kihasználni, így a vizsgaidõszakra kevesebb maradna.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Lina!
Jól tetted, hogy kihívtad a doki nénit. Én sem mertem volna úgy elébe menni a hétvégének.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

GyöngyöskeKép

Úgy örülök, hogy mostanában gyakrabban jösz! Kép
A vizsgán ügyes légy, majd szorítunk! Addig meg jó tanulást!

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
Várjuk este a beszámolót, mit mondott doktor néni.

Gyöngyöske!
Hétfõn (ugye akkor van a vizsga) biztosan ügyes leszel, hiszen okos kislány vagy, és annyian szurkolunk nekedKép Most éppen melyik suliba jársz, biztos írtad már valahol, csak lusta vagyok megkeresniKép

Gyöngyöske, Neva!
Babucik pocija hogy van, remélem segít a kúra és már hagyják aludni anyucit és apucitKép

Voltunk ultrahangon és minden rendben volt, bár a doktor bácsi visszarendelt két hét múlvára, hogy akkor már nagyobb lesz és jobban látszik minden.
Képzeljétek az asszisztens néni leszidott mert nem volt nálam az AFP eredmény, mert azt meg kell kapnom a védõ nénitõl. Hiába magyaráztam, hogy Hollósyhoz járok terhesgondozásra is és vele beszéltem telefonon, hogy az eremény jó, nem bírta felfogni. Aztán megjött doki bácsi és hozta az AFP eredményemet. Remélem akkor már elhitte a néni, hogy nem kell nálam lennie.

Legyetek jók és dolgozzatok keveset,jövõ héten már jobb lesz mindenkinekKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Volt itt a doki néni, és kiderült, hogy Martinnak van egy kis torokgyuszija. Szerencsére nem súlyos, de kap rá gyógyszereket, nehogy szövõdménye legyen. Szegény gyerek ezért tiltakozott annyira az alma ellen, mert csípte a torkát. Amúgy jól van, nincs láza továbbra sem, a tüdeje tiszta, és a nyirokcsomói sem duzzadtak. Most a fõzeléket egész szépen megette.

MarikaKép

Örülök, hogy minden oké volt az uh-n! Jó volt látni a kis babócát, igaz? Azt már én is megfigyeltem, az asszisztens nénik mindig fõokosak, és még a dokitól is jobban tudnak mindent! Kép

KrisztaKép

Chat-eltem egy ismerõsömmel vírusügyben, azt mondta, hogy scrsvr.file-okat kell keresni, az tuti vírus. Mondjuk ez nekem nem mond semmit, mert egy számítógépes analfabéta vagyok, de ha férj hazajön, majd mondom neki. Ha tudod, mit jelent, akkor keress Te is! Remélem, nem találsz! Kép

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Búcsúzóul írok még pár sort. De csak mára búcsúzom, holnap még jövökKép Pedig de szívesen otthon maradnék. Csak a net hiányozna semmi más.

Lina! De jó, hogy nincs semmi komoly baj! Martin gyorsan meggyógyul, aztán Isten óvja õt a popsikenõcstól!KépKép Ebben a vírus ügyben én is tök analfabéta vagyok. Lehet, hogy szólni kellene az informatikusnak, hogy nézze meg a gépemet?

Gyöngyöske! Akkor nem kismiska lesz ez a vizsga! De mi lélekben Veled leszünk, Te pedig tanulsz, úgyhogy menni fog! A fejéssel hogy állsz?

Marika! Jó, hogy minden okés Picurival.

Kicsit elszomorodtam, mert volt itt egy egyetemista lány, aki kontrollingból akarja írni a szakdogáját. Engem keresett meg, én meg vittem a fõnökömhöz, aki rendes pasi, és rá is bólintott, hogy felõle mehet a dolog, csak irasson a lány egy levelet az egyetemrõl a vezérünknek, hogy õ is áldását adja. Hát a vezér meg nem adta áldását! Szegény lány, most itt áll gyakhely nélkül. És májusban bizony le kell adni a dogát. Próbálok segíteni neki, dehát kontrolling nem sok helyen van. Kép

Neva, Kriszta! Még mindig sok a munka? Ne vigyétek túlzásba! És gyertek mielõbb hozzánk beszélgetni!

Kata! Hogy megy a tanulás Dancsival? Gondolom Ti most azt csináljátok.

Mára ennyit! Holnap jövök!

Puszika Mindenkinek, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka! Már frissebb vagy? Reggel nagyon fáradtnak írtad MagadKép Mit csináltatok Ti az éjszaka?KépKépKép

Dodus
Dodus

Túl vagyunk az elsõ kontroll vizsgálaton. Koraszülött ambulancián ezren. Rendelés 3/4 órát csúszik.Dokinõ csak beugrott megvizsgál 4-5 gyereket és megy.Óriási!
A szerencse az, hogy belefértünk az elsõ 4-be, mert korán érkeztünk. Végig se merem gondolni mi van ha késõbb megyünk.

De nem ez a lényeg! Laurával minden rendben! 51 cm 3400 g!
Ahogy illik vizsgálat közben szépen lepisiltük anyátKép
Úgy örülök! Már nem a pisinek, hanem, hogy egészségesKép
Egy hónap múlva újra ide. Jövõ héten szemészet, aztán hallásvizsgálat, majd koponya UH januárban.
Beindult az élet nálunkKép

Holnap feladom a bevallásokat és utána jövök.
puszika
neva
neva

Neva!

VOltatok már szemészeten ezelõtt? Nekünk is kellett Kingával menni. Az SZTK-ba gyorsan le lehet tudni, csak jelentkezzetek be telefonon elõre.

Késõbb majd bõvebben
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Azt el is felejtettem mondani, hogy doki néni szerint most már lassan tényleg lesz foga a gyerekemnek, mert nagyon duzzad alul. Bár azt mondta, hogy még ilyenkor is elhúzodhat akár hónapokig is. De nem, baj, ráérünk, legalább nem harap! Kép

NevaKép

Örülök, hogy minden rendben van Laurával! Már olyan nagy kislány! Biztos, hogy a továbbiakban is minden oké lesz!Emilt köszi, édes!

Martin is annyiszor lepisilt engem! Hogy azzal a kis kukival hogy lehet olyan összevissza pisilni?! Kép Volt olyan, hogy még a saját arcán is folyt. Meg a kórházban is ezért kellett állandóan tiszta hálóinget koldulnom!Kép

GyöngyöskeKép

Megy a fejés?

DodusKép

Hát, hiába, a fõnökökkel nem egyszerû, még én is emlékszem rá. És hogy õszinte legyek, én olyan de olyan jól érzem magam itthon, hogy csuda!

Puszi Lina
Lina

Most kaptam egy levelet feladóként nem volt semmi írva és vírusos volt. A Norton Antivírus automatikusan észreveszi és karanténba rakja.
Vigyázzatok! Ne nyissatok meg ilyen levelet aminek nincs feladója vagy ismeretlen!!!
Ki az a .......(itt fütyülni kell)aki ilyenekkel szórakozik?
neva
neva

Sziasztok!

Kata!
Ezer bocs, csak most kaptam meg a levélkédet, de a 2.-kat, így sajna nem tudom mit javítsakKép

Lina!
Sajna Martint, hogy bibis, remélem hamarosan jó eredményekrõl számolsz beKép

Neva!
Laura szép, nagy és okos kislány lesz, ezt már most bizonyítjaKép Köszi a figyelmeztetéstKép
Eddig azt hittem, hogy csak a fiúk pisilik le az anyukájukat (ez is egy érv volt a lányok mellettKép), de ezekután elbizonytalanodtamKép

Dodus!
Nem a tiéd az egyetlen ilyen fõnök. Köszönöm a szép leveletKép Mindjárt küldöm továbbKép

Panka!
Felétek mi újság? Pocaklakó?KépKépKép

Puszika, MarikaKép
Marika (hriczom)

Sziasztok!

NevaKép

A múltkor mi is kaptunk egy ilyen feladó nélküli vírusos valamit, de jelezte a Norton.Kép

LányokKép

Képzeljétek, mi történt! El kell mesélnem azonnal! Most délután a férjemnél ügyfél volt, így mi Martinnal a kisszobába szorultunk. A fiatalúr kérte a popsitörlõs dobozt, mert szeret azzal játszani, mindig dobol rajta, ütögeti. Oda is adtam neki, én meg újságot olvastam. Martin háttal ült nekem a földön, csak azt láttam, hogy elmélyülten a dobozzal foglalkozik. Amikor megunta, és arrébb mászott, akkor láttam meg, hogy valahogy kinyitotta!!! Ami önmagában még nem lett volna baj, de az összes popsitörlõt kiszedte belõle. Nem kommentálom a dolgot, de ma raktam bele egy új csomagot, úgyhogy kb. 70 db törlõkendõt kellett visszatuszkolnom, több-kevesebb sikerrel. Azt sem tudtam, sírjak vagy nevessek! De még meg sem szidhatom, ott ültem, és a szemem láttára csinálta a dolgot, nem suttyomban! KépKépKép

Mi lesz késõbb, még csak 8 hónapos?!

Puszika mindenkinek Lina
Lina

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak tegnap is olyan hulla voltam, hogy amikor hazajöttem egybõl elaludtam. Úgy látszik ez a hajtás már nem nekem való.

MarikaKép
Úgy irigyellek az UH miatt. Nekem még egy hetet várnom kellKép Olyan rossz most, mert már az összes terhességi tünet elmúlt, babót meg még nem érzem mozogni. Remélem azért minden rendben van vele. Már 4 hete nem láttam.

DodusKép
Neveken még nem igazán gondolkodtunk, de nekem lányban nagyon tetszik a Molli Anna. Ez szerintem a csasládnevünkkel sem lenne rossz, de anyukám szerint olyan lányregényes. Szerintetek is? De még szerencsére van még egy kis idõnk dönteni.

LinaKép
Martin nagyon aranyos. Hogy mi lesz késõbb? Hát, felkötheted a gatyádatKép Én már csak tudom tapasztalatból. Nekem 2 öcsém van, ráadásul elég nagy a korkülönbség köztünk (12 ill. 15 év) és õk is ilyen kis gézengúzok voltak.

Na most már rohannom kell dolgozni. 2 után jövök. Addig is legyetek jók.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Szép jó reggelt!

Tegnap egy kicsit rendbeszedtem a lakást, délután pedig ugye a tanulás Dancsival, azért nem voltam.

Ma én is kaptam egy vírusos levelet! Szerencsére nekem is azonnal karanténba rakta a Norton. Gáz lehet az illetõ gépével, mert nem holmi eldobható címrõl jött hanem: lontai.maria@chello.hu
Nem ismeri véletlenül valamelyikõtök? Csak mert jó lenne szólni az illetõnek, hisz lehet, hogy nem is tud róla.

Marika!
Mail ment!
Szuper, hogy minden rendben volt az UH-on. Kép
Nem érezted még mozogni a picúrt???

Lina!
Örülök, hogy Martinnak nincs komolyabb baja és azóta már mégjobban van.
Dóri ezt küldi neki: Kép
Elõre félek a popsitörlõs sztorid után, hogy elõbb-utóbb ránk is ez vár! Kép

Dodus!
Írj egy kettõspontot és rögtön utána egy nagy o betût. Kép
Szerencsére jól megy a tanulás, nem akarom elkiabálni, de nagyon könnyen fog az agya. Kép

neva!
Annyira örülök, hogy minden rendben Laurával. És már megint milyen szépen hízott. Kép
A korával sajnos nekem is ilyen tapasztalatom volt, anno 15 éve a nagylányomnál. Ahogy látom, azóta sem javult a helyzet.Kép

Panka!
Igen, ez a hajtás már nem neked való! Elvégre a szervezeted egy másik élõlényt is táplál már! Pihenj sokat, nehogy valami gond legyen! Ha meglesz a baba, egy darabig úgysem lesz idõd pihenésre!

Hát elsõre egy kicsit hosszú lettem, ugye??? Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kép
Dodus

Hurrá! Tudok vicsorogni!KépKépKép
Dodus

Kép

KépKép

KépKép
kata007

Kata007

Azonnal mondd meg, hogy hogyan kell ilyen mindenfélét csinálni!
Kééééérleeeeeeeek! Léééééééééccccccccciiiiiii! KépKép

Lina
Lina

Lina!

Képként kell beilleszteni. Azt tudod, hogy kell?

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok!

Hogy milyen happyk vagytok maKép Pedig olyan csúnya az idõ, bár mióta ide benéztem, azóta nekem is jobb a kedvem, fõleg miután a Lina levelét is láttamKép

Kata!
Levelet este, majd otthon megnézemKép

Lina!
Virgonc Martin mit csinál?Kép

Puszika minden gyerkõcnek Kép és nektek is Kép
Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Kata007Kép

Nem tudom, azt hogy kell, de azt sem, hogy hol találok ilyeneket, amiket késõbb képként be tudnék illeszteni, már ha tudnám, hogy kell. Kép Pedig érdekelne a puszilkodós is, meg a kis piros mérges fej, meg láttam már zöldet is. Segíts kérlek!

Láttam máshol, hogy kiálltál Dórika súlya mellett! Tök igazad van, Martin is mondta, hogy megveri azt, aki a menyasszonyát ducinak nevezi! Még ilyet! KépKép

MarikaKép

Édes lelkem, örülök, hogy elõkerültél! Ti megnéztétek a gépeteket a Zone Alarm-mal? Férjem nem volt hajlandó, mert azt mondta, hogy az nem vírusirtó, hanem tûzfal, és õ bízik a Norton-ba. De Ti megnéztétek, és talált valamit, akkor addig fogok erõsködni, amíg felrakja.

Martin amúgy most sokat alszik, szerintem kiütötte a gyógyszer, de legalább kialussza a betegséget.

DodusKép

Mára ennyi volt a jelentkezésed?Kép

puszi Lina
Lina

Lina!

Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kép

KépKép

KépKép
kata007

Ez, hogy került ide???? Kép
Én csak egyet küldtem el.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Tegnapra szegény párocskámnak feldagadt az arca! De akkorára, mint egy hörcsögnekKép Így este fogorvos volt neki a program. Megmûtötte a doktornéni és hétfõig egy gézcsík van a sebben, hogy tisztuljon.Kép A pukli maradt, a fájdalom is. Remélem estére már jobban lesz. Hát ez van nálunk.

Kicsit olyan nyomi vagyok. Már alig várom, hogy hazamehessek. Lina igazad van! Otthon sokkal jobb!!!KépKép

Ne haragudjatok, hogy ma nem vagyok túl aktív! Majd a jövõ héten bepótolom.

Ti szoktátok olvasni Dorka naplóját? Én igen, és nagyon tetszik.

Puszilok mindenkit, kellemes hétvégét!

Dodus
Dodus

Kriszta!

Nem kerested meg véletlenül, hogy mekkorába kell a kép az elõhíváshoz?

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Lina, Panka!

Itt egy pár link animált giffekhez:

[url=http://natloz.znet.hu/gifmenu/allatok.htm" TARGET="_top]http://natloz.znet.hu/gifmenu/allatok.htm[/url]
[url=http://www.animationlibrary.com/a-l/" TARGET="_top]http://www.animationlibrary.com/a-l/[/url]
[url=http://www.animfactory.com/index.html" TARGET="_top]http://www.animfactory.com/index.html[/url]

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!

A kért méretek:
9x13-ast 8,9 x 12,7 cm-re kell méretezni
13X18-ast 12,7x17,8 cm-re

Árak:
9x13 1 óra 85.-
1 nap 57.-
4 nap 45.-

Az elõhívás helye: Arany Corvin földszintjén a Fuji labor.

Mára hulla vagyok, mert Kristófkám nonstop hasfájásban szenvedett szegény egész este.

A holnapi viszont "irásra" Kép

Puszi
Kriszta
dkriszta

Kriszta!

Köszi szépen! Kép

Pocifájásmentes jó éjt nektek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

KrisztaKép
Remélem azért sikerült egy kicsit aludnotok az éjszaka. Kinga nagyon aranyos kislányKép

KataKép
Köszi a címeket.

Puszi, Panka

panka

LányokKép

Nagyon nagy ma itt a csend. Merre jártok? Így Dodus mit fog olvasni hétfõn?

Panka

panka

Sziasztok!

Kata kérdését továbbítanám nektek:
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet elektromos mellszívót bérelni, lehetõleg Medelat. Vagy olcsóbban használtan venni? Köszi.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Kata!
Sajna ilyet én még nem tudok, talán a többiek, ha visszatérnekKép
Mi van veletek, teljes a csend, csak Panka látogatja a lapot?
Tegnap mi az apósomat köszöntöttük, ma meg egész nap az ágyban feküdtünkKép Ha babuci meglesz bitosan nem fogjuk tudni ezt csinálniKép

Panka!
Micimaci aranyos, te is csak így kukucskálsz be ideKép Címedet átjavítottam. Nekem is a freemailra jön sok minden, de onnan át van irányítva a másik címre, így biztosan megkapom a dolgokatKép Némelyiket kétszer isKép

Lina!
Babuci? Semmi rosszat nem csinál? Biztosan jó gyerek voltKép
Ugye már nem beteg?

Kriszta!
Kristófnak abba maradt már pocifájása?

Neva!
Bevallásokat sikerült feladni? Mi újság Laurával?

Puszika mindenkinek, megyek vissza az ágyikómbaKép Marika
Marika (hriczom)

Panka!

Beállítások, rendszerjellemzõk, levéltovábbküldése másik címre, ott megõriz és továbbít és beírod a másik címedet, ahová küldjeKép (az e-mail cím sorbaKép)Mehet és készen vagy. Én már csak törölgetni járok a freemailraKép Csak az a baj, hogy a többség azt a címemet ismeri és az biztos is, a másik változhatKép

Puszika és sok sikertKép Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok lányok!

ÉbresztõKép Új hét vanKép

Puszika,Marika
Marika (hriczom)

Jóóóóóóóóóó reggelt Mindenkinek!

Ez a hétvége elég lanyha volt!Kép Tényleg alig volt mit olvasnom! Irgum-burgum!Kép

Lányok! Olyan jó hírt hallottam pénteken. Én úgy örültem neki. Most megosztom Veletek is, bár a személyeket nem ismeritek. Szóval. A rokonságban van egy család. Sajnos nem lehetett gyermekük. Így aztán örökbe fogadtak egy testvérpárt, két fiút, akik szegrõl végrõl rokonaik is voltak, csak meghaltak a szüleik. A feleség most harminckilenc éves és... TERHES!!!KépKépKép Szóval kisbabájuk lesz! Igaz, egy kicsit késõn, dehát inkább késõn, mint soha! Na, hát ez a nagy hír.

Szombaton sikáltam a lakást, mert bár alig vagyunk otthon, mégis olyan kosz vanKép Délután elmentünk a barátainkhoz, ahol egy kicsit megint babáztamKép Sikerült is lehányatni magamat...KépKép Zalán már szép nagy fiú, négy és fél hónapos, de õ is veri a nyolc kilótKép Nagyon édi!

Vasárnap vendégeskedni voltunk a párom szüleinél, aztán az én szülémnél, este meg jól bevacsiztunk otthonKép

Röviden és tömören így telt a hétvégénk.

Marika! Ha egész nap az ágyban voltatok, akkor gondolom, hogy nálatok a hálószobában van tévé, ugye?Kép De irigyellek... Már az ágyban töltött nap miatt.

Többiek! Gyertek és írjatok!

Puszilok Mindenkit

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Elkészültem!!!És tök egyedül. Nem gondoltam volna, hogy képes leszek Laura mellett határidõre elkészülni a havi+negyedéves könyveléssel. De sikerült! No persze úgy nézek ki mint egy zombiKép
Köszönöm a sok szép leveletKép
Marika! Sajna nem sikerül megnyitni a legutolsótKép
Panka! A férjemmel jókat röhögtünk a vicceken!
Laura kicsit rendetlenkedik de jól van. Hasfájás rapszodikusan jelentkezik de már vannak nyugodt félnapok.
Ma reggel voltam vérvételen, remélem kiderül miért vagyok még mindig vacakul szülés óta.
Nem akarom elkiabálni de lehet, hogy sikerül megvenni a kiszemelt autótKépFiat Bravo és éppen olyan amilyenrõl álmodtam (persze álmodtam én másról is de a pénztárca méretével ez arányban van)
Ma megyünk elintézni a hitelt. Reméljük szombaton nem vették meg!!!
puszi
neva
neva

Sziasztok!

Neva! Nagyon ügyik vagytok!!KépKép XXX kersztbe tettem kezem lábam, hogy még meglegyen az autóKép

Kriszta! Te is biztos végeztél, így Ti is ügyik vagytok!!KépKép

Mindenki! Gyöngyöske ma vizsgázik, ha jól emlékszem, úgyhogy szorítsunk neki 1000-rel!!

Férjecskémnek most veszik ki a szájából azt a csövet (nem géz, rosszul írtam a múltkor), most érte is izgulok.

Dodus
Dodus

Dodus!
Jobbulást a férjednek!
Gyöngyöske!
Szorítunk ezerrel, ahogy Dodus mondtaKép

Ui: az autó megvan és már el is intéztük a hitelkérelmet.Ha szerencsénk van még a héten de rosszabb esetben a jövõ héten a miénk. A Golfot pedig beszámították tehát nem kell vele bajlódni a piacon.
Most úgy örülök!
neva
neva

Panka!
Kistokaj Autó Galéria, azt hiszem ez a nevük.
Van ott egy benzinkút mögötte egy Mercedes szalon és mögötte ez a kereskedés.
Ha arra jártok és láttok egy kék Fiat Bravot akkor az az enyémKép
neva
neva

Neva! Gratulálok! De jó, hogy beszámították a régit!Kép Pont így szerettétek volna, ugye? Egy szép kék Fiat Bravo... Biztos Laurának is fog tetszeni. Eredmény mikor lesz vérvételrõl? Most már pihenj sokat, ezután a nagy hajtás után.

Lina! Mi van Veletek??? Remélem semmi baj nincs.

Kata, Kriszta, Gyöngyöske Ti sem jelentkeztetek még!

Marika, legalább Te írj! Bár én azt ma már nem olvasom el.

Panka! A viccek tök jók voltak. De nem vagy Te egy kissé rasszista?Kép

Most aztán elhúzom a csíkot haza. Puszilok Mindenkit, bár lehet, hogy nem kellene, mert mintha kezdene elõjönni rajtam is a nátha.Kép

Dodus
Dodus

DodusKép
Ezeket a vicceket én is kaptam.KépÖrülök, hogy tetszett.

NevaKép
Szorítok neked, hogy jó legyen a vérképed.

TöbbiekKép
Merre jártok? Ugye mindenkivel minden ok?

Panka

panka

<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta /könyvelõ/ [size=-2]Zsolti[/size] 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 2,5 év Kristóf 02.09.03. ________
Dodus /kontroller/ [size=-2]Tamás[/size] 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ 1-2 év múlva
Gyöngyöske /GYED/ 30év ? Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 2év Hanga Kincsõ 02.09.24. ________
Kata(killes) /titkárnõ/ 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Karina 02.10.07. ________
Kata007 /GYED/ [size=-2]András[/size] 35év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina /GYED/ [size=-2]Marcell[/size] 27év Gyõri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika /tanár/ [size=-2]Viktor[/size] 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva /könyvelõ/ [size=-2]Csaba[/size] 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka /könyvelõ/ [size=-2]Laci[/size] 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa /otthon van/ 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5év ________
Roxane /?/ 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.
</pre>

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?