Sziasztok!
Pilla, klauszka, veletek értek egyet szobával kapcsolatban. Én 2 ágyasba szerettem volna menni eredetileg, de júliusban akkora tömörülés volt a szülészeten, hogy nem volt hely, ezért kerültem a családi szobába, aminek utólag nagyon örülök. Fellengzősen hangzik, vagy nem, de nem nagyon voltam kíváncsi a többi anyuka szerencsétlenkedéseire. A 40 fok miatt így is nyitva volt éjjel az erkély ajtó és hallhattam őket a teraszról, hát nem vágytam közéjük. Ráadásul sokkal nagyobb volt így a nyugalmunk, mert a reggeli vizit után senki nem járkált ki-be, nem zavart minket. Ha kellett valami kimentem én. Szóval szerintem ez a szoba nagyon jó alkalom arra hogy már ott elkezdhesd kialakítani a napi ritmust... ami nem lehetséges még másik 8 anyuka és kisbaba társaságában. Úgyhogy ha megtehetitek szerintem válasszátok azt.
Még jó idő volt Szonja szinte az egész napját kint töltötte, most hogy beköszöntött a rossz idő, teljesen kivagyok... Még nem aludt kint azóta, hogy ilyen az idő, csak úgy sétáltunk, hogy kenguruban, vagy a kezemben vittem. Ugyanis alig birom felöltöztetni. Mire nagy nehezen felgyűröm rá a meleg gatyit, meg a kabátot, mindketten izzadunk a küzdelmtől, ő ellene, én azért, hogy fenn legyen. Közben ordít, és forgatja a fejét kifele a sapkából, a végére nem látszik az arca, mert a sapi megfordult rajta. Szóval katasztrófa
Már vagy 4 féle ruhalehetőséget kipróbáltam, de nem megy (zsákot, kezeslábast, külön gatyisat...)
Az ujját cumizva alszik el és az a baj, hogy a nagy hacukákba nem birja bedugni a szájába, tudom én ,de meztelen csak nem mehetünk az utcára....
Nem tudom, hogy másnak is van e ilyen gondja, de nekem már reggel azon jár az eszem, hogy kéne megoldani a kimenetelt bőgés nélkül....
klmaria nálunk is esett, tökre örültem...
hogy nektek milyen önkormányzataitok vannak!!!!
Nekünk semmit nem ad...