Sziasztok!
Harom honaposak vagyunkkkkkkkkkkkk!!!!!Hihetetlen!
Tundi: hatalmasat not a pocakod amiota nem lattalak, tenyleg ugy nezel ki minta aki barmelyik percben szulhet. Es nem vagy balna!
Aki kerte kuldom a privire a webcimet!
Nekunk Bazsi 2800 grammjahoz, 52 cmhez (ami 50 volt
) bizony kellettek az 50 es ruhak, ket honapos korara nott bele az 56-ba, majd hirtelen ugy megugrott a novesben, hogy a 62-t szinte ra se tudom adni, mert annyira hosszu lett. A bodyk jok, de a rugik egy sem. Ugyhogy nekunk a legjobb szolgalatot a kisnadrag, body, pulcsi egyuttes teszi. Ahogy mi mertuk 67 cm most.
Kirandulni a Karpatokban voltunk Sinaia-ban. Szoval ott mar volt szerencsem a hopelyekhez.
De amogy irjatok otthon is lesz.
Jobban szeretem, februar marciusban a havat a sipalyan.Azt varom, de a lucskos Budapesti havat nem igazan. ja es azt is tanacsoltak, hogy koveket meg tanklovedeket is vigyek a nagykabat melle, mostanaban ez megy otthon.
repulovel megyunk, mashogy egyenlore nem vallalnek hosszabb utat fokent egyedul.
Persela: a barataink is negyesben alszanak az agyban, 4 eves kislany, 1 eves kisfiu.
Velunk is sokat aludt, de en mar az elejetol szoktattam a kisagyhoz, es a hajnali eteteskor tettem kozenk es aztan reggelig ott durmolt. Megha apa elutazott. En azert nem szerettem az agyba tenni, mert apa elege el ejszaka, csapkod, sokszor felkel anelkul hogy tudna, es feltettem a picit.Meg en maniakusan nezem hogy lelegzik e, ha nincs bekapcsolva a legzesfigyelo.
Amugy en elkuldenem a francba azt a pasit, rokon barat akarki!!!
Emlekszem az utolso idoben mar nagyon kivoltam, es az etteremben a szulokkel unnepeltunk, es egy pohar vorosbort kortyoltam. Mire az egyik vendeg beszolt nekem a masik asztaltol, hogy hogyan kepzelem?!
Kozoltem vele, hogy nem o az orvosom hogy megmondja mit tehetek, amugy ha az asztalnal velem ulo ket foorvosnak nincs kifogasa ellene, akkor neki miert van? ha pedig nem tudja nezni, akkor ellehet menni, es a tovabbiakban ha nem hagy beken szolok az ettermevezetonek, hogy zakalat! Gondolom eltudjatok kepzeli egy minden oras no lelkivilagat akkor!Pedig en konfliktus kerulo ember vagyok, de akkor kitortem.Amugy pont az orvosom javasolta, hogy nyugodtan igyak meg egy keves bort neha, mert nem art akkor mar, de talan egy kicsit tompitja a feszultseget. (ja es o foorvos ugye)
Sajnalom a pasi feleseget! Bar vannak olyanok akik minden percet elvezik a terhessegnek, de raeroltettni nem lehet senkire hogy boldog legyen. (moslyogva hanyunk a wc felett mi?)
Es egy ferfi nem mondja, hogy tudja milyen egy szulesi fajdalom! Engem is ezzel a maszlaggel etettek az orvosok amikor vesegorcsel szenvedtem a korhazban szinte minden evben, hogy a szules sem ilyen fajdalmas. Persze . Azota tudom hogy megse kozelietette a vesegorcs a legkisebb mehosszehuzodast sem, foleg ha megspekelik egy kis oxitocinnal. Na en is kiduhongtem magam.
Kepzeljetek ma japan etteremben voltunk, olyanba ahol az asztalalodnak kesziti el a sef az etelt! Isteni volt! Fel percre nem maradt ures a poharam tanyerom, allandoan mogottunk altak a hostesek es gondoskodtak rolunk. Ugy ereztem magam mint egy sztar! Ja es Bazsi vegig aludta az egeszet mint mindig.
Na mar megint egy regenyt irtam.
Udv
Mary