Új privát üzeneted érkezett!

Csak ki próbáltuk apával, hogy is kéne ide fotót feltenni /ma készült a kép/ :roll:
Rémesen nézek ki, na mindegy legalább felvidítottalak benneteket :oops:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Tündi, nincs veled semmi gond, pont úgy nézel ki, mint egy utolsó napjaiban járó, egyébként kifejezetten jó karban lévő kismama. Tessék mosolyogni!!! (Még ha fáj is!) :lol: :lol: :lol:
Engem egy gyors szüléssel és egy tündéri kisbabával vidíts fel, utánad már csak én vagyok, mint Lukácsos, ahogy te megszülsz, én kezdek visszaszámolni:-) Kicsit reménykedtem, hogy te is "ügyeleti szülő" leszel, aztán ma már sokadjára rájöttem, hogy nem szombat van, hanem szerda! :lol: :lol:

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de ma mindenki olyan vicceseket irt!:-))) Abszolut megértem a "kiborulásokat", türelmünk a végéhez közeledik... Persze hamar tul van általában az ember az ilyen kis lázadásokon, amik abszolut jogosak. Én ma pl olyan voltam, mint egy öreg néni, kétszer is elérzékenyedtem, egyszer délben (lévén Halottak napja), most meg este egy filmen:-)

Tündi, ez a bébi már nagyon ki akar jönni!
Gabi, bocs, hogy 2 privit küldtem, de nekem nem irta ki a gép, hogy egyet is elküldött volna...

Én végre ma ehettem rendesen, husleves, nyami... Hiányoztak már a finom izek!

Jo éjt! Emese

Kép
hiuzka

Sziasztok!

Harom honaposak vagyunkkkkkkkkkkkk!!!!!Hihetetlen!

Tundi: hatalmasat not a pocakod amiota nem lattalak, tenyleg ugy nezel ki minta aki barmelyik percben szulhet. Es nem vagy balna!

Aki kerte kuldom a privire a webcimet!

Nekunk Bazsi 2800 grammjahoz, 52 cmhez (ami 50 volt :? ) bizony kellettek az 50 es ruhak, ket honapos korara nott bele az 56-ba, majd hirtelen ugy megugrott a novesben, hogy a 62-t szinte ra se tudom adni, mert annyira hosszu lett. A bodyk jok, de a rugik egy sem. Ugyhogy nekunk a legjobb szolgalatot a kisnadrag, body, pulcsi egyuttes teszi. Ahogy mi mertuk 67 cm most.

Kirandulni a Karpatokban voltunk Sinaia-ban. Szoval ott mar volt szerencsem a hopelyekhez.
De amogy irjatok otthon is lesz. :evil: Jobban szeretem, februar marciusban a havat a sipalyan.Azt varom, de a lucskos Budapesti havat nem igazan. ja es azt is tanacsoltak, hogy koveket meg tanklovedeket is vigyek a nagykabat melle, mostanaban ez megy otthon. :roll:
repulovel megyunk, mashogy egyenlore nem vallalnek hosszabb utat fokent egyedul.

Persela: a barataink is negyesben alszanak az agyban, 4 eves kislany, 1 eves kisfiu.
Velunk is sokat aludt, de en mar az elejetol szoktattam a kisagyhoz, es a hajnali eteteskor tettem kozenk es aztan reggelig ott durmolt. Megha apa elutazott. En azert nem szerettem az agyba tenni, mert apa elege el ejszaka, csapkod, sokszor felkel anelkul hogy tudna, es feltettem a picit.Meg en maniakusan nezem hogy lelegzik e, ha nincs bekapcsolva a legzesfigyelo.

Amugy en elkuldenem a francba azt a pasit, rokon barat akarki!!!
Emlekszem az utolso idoben mar nagyon kivoltam, es az etteremben a szulokkel unnepeltunk, es egy pohar vorosbort kortyoltam. Mire az egyik vendeg beszolt nekem a masik asztaltol, hogy hogyan kepzelem?!
Kozoltem vele, hogy nem o az orvosom hogy megmondja mit tehetek, amugy ha az asztalnal velem ulo ket foorvosnak nincs kifogasa ellene, akkor neki miert van? ha pedig nem tudja nezni, akkor ellehet menni, es a tovabbiakban ha nem hagy beken szolok az ettermevezetonek, hogy zakalat! Gondolom eltudjatok kepzeli egy minden oras no lelkivilagat akkor!Pedig en konfliktus kerulo ember vagyok, de akkor kitortem.Amugy pont az orvosom javasolta, hogy nyugodtan igyak meg egy keves bort neha, mert nem art akkor mar, de talan egy kicsit tompitja a feszultseget. (ja es o foorvos ugye)

Sajnalom a pasi feleseget! Bar vannak olyanok akik minden percet elvezik a terhessegnek, de raeroltettni nem lehet senkire hogy boldog legyen. (moslyogva hanyunk a wc felett mi?)

Es egy ferfi nem mondja, hogy tudja milyen egy szulesi fajdalom! Engem is ezzel a maszlaggel etettek az orvosok amikor vesegorcsel szenvedtem a korhazban szinte minden evben, hogy a szules sem ilyen fajdalmas. Persze . Azota tudom hogy megse kozelietette a vesegorcs a legkisebb mehosszehuzodast sem, foleg ha megspekelik egy kis oxitocinnal. Na en is kiduhongtem magam.

Kepzeljetek ma japan etteremben voltunk, olyanba ahol az asztalalodnak kesziti el a sef az etelt! Isteni volt! Fel percre nem maradt ures a poharam tanyerom, allandoan mogottunk altak a hostesek es gondoskodtak rolunk. Ugy ereztem magam mint egy sztar! Ja es Bazsi vegig aludta az egeszet mint mindig. :P :P :P

Na mar megint egy regenyt irtam.

Udv

Mary

KépKép
lmarie

Sziasztok Csajok!

Tundi a pocakod aranyos es nem kicsi, szoval szerintem egy-ket nap es jon ez a csajszi, de tuti nem huzod ki vegig! Ez egy joslat!!!!!!!
Es tenyleg jo karban vagy! :)

Persela: Nem semmi ahogy kibuktal! Asszem ez az igazi hormon-agyloves!:)
En elfogadom, ahogy erzel abszolut, de nekem mas a velemenyem az elso terhessegemrol! Noha nem volt sok idom melazni az allapotomon, meg biztos paraztam rettenetesen sokat, de en valahogy teljesen pozitivan eltem meg az allapotot, foleg a 2/3-tol! Lehet hogy a nyar is kozrejatszott, de szerettem oltozkodni, valahogy kedveltem a pocakomat, szexisnek ereztem es nem elhizottnak! Ezt nem tudom elmagyarazni, de neha csak jo volt magamra nezni, megha egy felfujt lufi is voltam!:) Asszem a ferjem is kedvelte!
Tudtam, hogy jon az este, megsimogatom Bocikat es valaszol az erinteseimre! Remlik, mintha lettek volna rosszabb napjaim is, de alapvetoen nem ez nyomta ra a belyeget az emlekre!
Mindezektol fuggetlenul, lehet hogy a masodik, ha lesz, nem ilyen "rozsaszinkod feeling" formajaban fog eltelni!
En elolvastam a kismama magazinokat, de inkabb csak, mint egy bulvar lapot lapozgattam oket! Spockot egyszer neztem meg, arrol, hogy mit ir a lazrol! Szamomra ez a mumus, gondoltam kiokosit! Ok mostmar ezt is tudom, de ugyis akkor lesz helyzet, ha a gyerek egyszer lazas lesz, es akkor megint jon a jol bevalt anyai oszton, ami meg fogja mondani, hogy mi a jo Zsombornak! En igyekszem hallgatni magamra, vagyis a gyerekre!
Igazabol az "okos" tanacsokkal eddig nekem szerencsem volt, mert amit megfogadtam az be is jott, amit meg nem azt elengedtem a fulem mellett!;)
Mindemellett az eletunk nem egy "boldogsag-harmonia vilag", teljesen normalisan elunk, sot szerintem tul sokat is porgok, mert szinte nincs egy nyugis nap sem, folyton uton vagyunk a gyerekkel, nagymamtol-nagymamaig, Budapest-Szentendre viszonylatban!
De mondom, en elfogadom amit mondasz!
Foleg a vorosboros bulit! Mar alig varom a jovo evi szulinapomat, hogy a baratnoimmel bulizzak egyet, mondjuk tuti nem lesz annyira nagy banzaj, mert mar asszem soha tobbet nem fogok annyira lealjasulni, mint regen, mert azt nem viselnem el, ha kozben valahova a gyerekkel rohanni kene, en meg alkeszgozben fetrengenek valahol! Na ez csak hipotezis! Ilyen soha nem fordult elo;) Velem? Ugyan mar!
JA a fickoval kapcsolatban, nem objektiv, szoval nem kell vele torodni! Nekik szerintem ebben a helyzetben az a dolguk, hogy 100%-ig elfogadjak minden lelkiallapotunkat, mivel egy szamukra soha meg nem ismerheto dologrol van szo!
Bocs a hosszura nyult mondokaert! De most meg en erek ra marhara!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike

Sziasztok!

köszi a bíztatást lányok :lol:

Méri. Köszi a képeket, húha nagyon szép hely és Balázs :lol: .......csúcs :lol: Holnap jöttök, ugye? És meddig lesztek itthon?

Katiék ma mennek haza :lol: Láttam a kicsi Diát, egy tünemény :lol: :lol: :lol: Remélem elhalmoz minket képekkel amint lesz egy kis ideje :wink:

csajok jó hideg van, ez a ssszzzééééllll.... :x
Még nem túl régen csudi jó idő volt :wink:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Szevasztok!:-)
Persela, teljesen igazad van, hogy elkapott a vörös köd! Én nagyon szerettem kisbabát várni, de sosem mondanám azt másnak, hogy fenékig tejfel, sőt, és pont ezt hiányoltam nagyon, hogy azért éreztem magam nagyon rosszul lelkileg (pl. hetekig tartó vérzés miatt vagy a végén minden lépésre benyillaló csontokon riadva), mert teljesen azt hittem, hogy ezzel egyedül vagyok a világon, és az én készülékem a rossz, a hibás, mert az a kép, amit sugároznak, az maga a tökély zenei aláfestéssel! (ugyanaz van a kismamasággal, mint egyébként, a média elédrak egy betonformát szupermodel külsővel,szuperanya, szuperfeleség, szupercsaj, tüchtig háziasszony és minden, a mezei ember pedig frusztrálja magát, és hosszú út, míg az egyensúlyt megtalálja önmagában és a világban is, ha megtalálja egyáltalán...)
Én is a pozitív sugárzása mellett vagyok, de a pozitívumnak valahogy közelebb kellene esnie a reálishoz...

Én bizony gondolkodtam, hogy egy géppisztollyal a hátamon húzom le a terhességet, úgy megszaporodtak a tutimondók. A jó szándékú tanácsnak mindig örülök, a segítésnek, támogatásnak, tapasztalaton alapuló elbeszélésnek, de kikbe fut az ember bele? EGy rakás energiavámpírba, olyan csajokba, aki életében nem szült még, terhes egy hete, de már sajnálkozik feletted, hogy kaptál egy oxytocint, és ő soha nem egyezne bele. Ilyenkor el szoktam mondani, hogy igen, én is úgy indultam neki, és a dokinőm is ilyen, hogy csak végső esetben lesz beavatkozás, akár fokozó, akár fájásgyengítő, és tényleg úgy mentem szülni, hogy ide nekem az oroszlánt is, mit nekem fájdalmak, vágjanak ezer fát a hátamon akár! Szóval nekem egy sosem szült nő(Férfi, tök mindegy) ne ossza az eszet, hogy ő hogy csinálta volna másképp a helyemben, mert leütöm! Én természetes úton szültem, de vannak barátnőim, akiknél császárra került sor, na nekik még rosszabb... van, akinek azzal szántottak egy hatalmas sebet a lelkén, hogy sajnálkozó fejjel ilyeneket mondanak: "Ó, milyen kár, hogy nem élhetted át a szülés élményét..." A földbe verik vele!!! Ez a lány pl. 18 órán keresztül hősiesen és keményen küzdött, de olyan oxigénhiányos állapot lépett fel a babánál, hogy azonnal rohantak a műtőbe vele. És van külső embernek pofája ilyen véleményt formálni?!?! A szerencsétlen meg el is hiszi, hogy ő egy béna, csődött mondott, rosszabb, kevesebb másoknál, mert ráadásul egy nagyon érzékeny, halk szavú lány, aki magára veszi az utolsó szóig.

Szerintem mindenkinek tiszteletben kellene tartania a másik igényeit, szükségleteit, természetét. Én pl. próbáltam gyertyát gyújtani meg ájtatosmanó zenéket hallgatni a sötétben, amilyen modellt kaptam a szülésfelkészítőn a vajúdás idejére, de nem sokáig tartott, én nem ilyen vagyok, más a természetem. Le is írtam a szüléstörténetemet, hatperces fájásokkal aludni akartam, de előtte még egy jóóóót kajáltam a konyhában, zeneileg meg jó kis lendületes, laza mjuzikra vágytam, valószínű, mert annyira izgatott voltam, tele patronnal, hogy más zene idegesített, én ettől lazultam el, fájásokkal, mégis vigyorogva, be is aludtam, mint a tej:-)))

Na jó, most megnyomom a stopgombot, mert teleirmányolom az egész topicot!

Tündi, hajrá, hajrá!!!:-)))
Gabi, írjál, mi volt a mai viszgálaton!

Pussz

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle

Csajok! ne szabadkozzatok már, hogy sokat írtok, és ne nyomjátok meg a "stop" gombot! :D Ettől tartalmas a topikunk!! :D :D

Igenis írjatok sokat. ÉN szeretem. :lol: :lol:

Ja, ezekhez a terhesjóga, meg kádban szülünk, meg mittomén, ezekhez a dolgokhoz kell egy alkat, na, én sem vagyok ilyen. Halálra is röhögném magam azt hiszem: "most szívjuk be a levegőt a bal orrlyukunkon, és engedjük ki a jobbon....." :lol: :lol: Én magával a szüléssel is úgy voltam vele, hogy tudtam, hogy a dokim levezetett már életében x ezer szülést, így vsz. jobban ért hozzá, mint én, akkor pedig minek okoskodjak?! de azt is elfogadom, ha vkinek vannak ilyen mindenféle "kívánságai", csak kicsit furcsának tartom. Ja, meg ez a "készítsünk szülési tervet" dolog, na ezen szoktam még mindig vigyorogni.

hopp, mennem kell, nyekereg a kiccsaj. :lol:

Kép
frusi

Igenis lányok tessék sokat írni! (mondom én a félig read-only... :oops: )

Egyébként meg mindenkinek tudomásul kellene venni, hogy az egyik ember így éli meg a terhességét, másik úgy, ebben van mindenféle alkati, pszichés, környezeti stb. tényező, egyik ember se több ettől vagy kevesebb. Én őszintén mondom eddig nagyon-nagyon könnyen vettem a terhességet (persze könnyen beszélek, még csak most léptem a harmadik trimeszterbe) szerencsére nem nagyon fáj semmim, még nem vagyok "magamhoz képest bálna", kiegyensúlyozott vagyok, úgyhogy rózsaszín a köd :D és persze attól még jobban érzem magam, hogy hallom, hogy másnak ilyen-olyan baja van, ami Nekem szerencsére nincs. Nem kárörvendésből, hanem mert még inkább értékelem, hogy én ennyire jól vagyok.
De épp ezért nem kezdem el osztani az észt másnak, hogy ezt vagy azt csinálják rosszul, attól dagad a lábuk, fáj a hátuk stb. mert könnyű lenne Nekem okosnak lenni, akinél ezek nem jöttek elő....

KépKép
Kép
elsijud

Tündi, teljesen normális kismami vagy!! :D :D :D Szép nagy kuckója van Biankának! :lol:

Kép
frusi

Na rámtört a pánik, hogy mi lesz, ha már megszületik Zsebi, nem marad majd időnk a kultúrálódásra, még most kell menni, amíg lehet, úgyhogy gyorsan vettem három előadásra jegyet még Novemberre :shock:
Már csak azon izgulok, hogy párom lehetőleg itthon legyen majd ...(mondjuk ha elutazik, az sem tragédia, legfeljebb elviszem anyut, hagy örüljön :) )

Tündi: szerintem ne izgulj a pocakod miatt, a felkészítőre időnként jön egy-egy lány, még egy-két-három hónap hátra van nekik a szülésig, és közel ekkor a pocak...

KépKép
Kép
elsijud

Még valami, ha már így belejöttem :oops:
Most ébredtem rá, hogy még mindig három hét hátravan a következő ultrahangig, pedig már olyan rengeteg idő eltelt az utolsó óta... :x (és persze tudom, hogy nem jó a túl sok ultrahang, de hát már 10 hete nem láttam, hogy mi újság odabent!)
És megesz a kiváncsiság :lol:

KépKép
Kép
elsijud

Halló Csajszik!

Megjöttem a kórházból. "Gyorsan" elolvastam, hogy mit is írtatok eddig...... hát nem semmi, úgy látom kicsit elszabadultak az indulatok. Kismamák és Anyukák. mindenkinek kitartást! A terhesség és az anyaság is biztosan nem mindig fenékig tejföl, mint ahogy az élet sem (húúú, de marha bölcs vagyok).

Tündi: szép nagy a pocid. Mindig azt írtad magadról, hogy Te már milyen öreg és eleve nagy darab csaj vagy, erre most egy fiatalos, belevaló kismamát látok. Nem így képzeltelek el...... de most már tutira fel foglak ismerni a szülőszobán.

Magunkról: Az UH és a CTG rendben volt. A babát 2860 grammnak becsülték(remélem azért lesz 3000). Méhnyak: 2222!!!! Bármikor várható szülés :P Mindenki dícsérte a pocakomat, hogy milyen kis formás......szerintem is.
A CTG-re várakozva pedig kijött egy csaj a 3-as szobából, gyorsan leszólítottam....na Ő volt Kati, személyesen. Megmutatta a kis Diát, nagyon tündérek voltak mindketten. Készülődnek haza.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Hú Gabi, ezek szerint szinte tuti, hogy a jövő heti felkészítőre már nem jössz :lol:
Sebaj, majd legfeljebb meglátogatlak előtte (ha megadod a számod, mindenképp rádcsörgök előtte, nem akarlak rosszkor zavarni :D )

KépKép
Kép
elsijud

Elsijud: priviben elküldtem a telefonszámomat

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Oké Gabi ,randizunk a szülőszobán :lol: :lol: :lol:
Akkor te már 2 újjnyira vagy nyitva, ugye? :wink:
Nem semmi.... :lol:
De jó, akkor még össze találkoztál Katival is :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Ja és Gabi :DDDDRRRRRUUUUUKKKKKKK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok!

Kati: nagy-nagy gratula!!!

Kép

Ennek örömére frissítettem is a táblázatot!!

1162486757.31.xls

Mi jól vagyunk, már jönek az áldott álapot utolsó jelei.:)
Jhét kedd vizsga és meg van a jogsim.:) Már alig várom!
Azt mondták, nem kapok ideigleneset, hanem meg kell várnom a 2hetet a véglegessel...
Most néztem a jövőévi biztosításokat és átmegyek sztem a Máv-hoz nekem ott lesz 21 000éves szinten olcsóbb, mint a K@H-nál. Ti is nézzetek utánna megéri!!!

Persela: énis nagyon várom a pici érkezését, sztem 9hónap eléggé felkellti a nők kiváncsiságát, anyai ösztöneit..persze jó érzés, hogy benned nő a pici, de a 8.hónaptól egyre erősebb sztem az ösztön, ami arra késztet, hogy nagyon vágyjál arra, hogy a picidet a karodban tarthasd és veled lehessen. Gondoskodhass róla, láthassd..húhhh megint jön az érzés..és Anna még csak tetőzte a 16napos késésével. :wink:

Puszi: Sziszike.

Kép

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Pelle szivembol szoltal, en is megkaptam a csaszar miatt a magamet, meg a szoptatasrol is egyket okostol. :P

Tundi: igen holnap megyunk, bar most egy kicsit parazok a repulestol a viharos szelek miatt, de vegulis szeretem a hullamvasutat. :shock: 15ig leszek otthon, parom csak 1 het mulva jon sajna, de ez van, elfoglalt ember.
Ugyhogy otthon leszek amikor szulsz, szoritok majd nagyon! Ne feledd a relaxaciot :P :P bar ugyse segit, koncentralni lehetetlenseg akkor :P :P :P :P Viszont tok erdemes az Evaval beszelgetni egyet amig bent leszel, nekem jot tett! (igaz bogtem is mint a szamar vagy harom napig :? )

Ugyhogy finiselok hajra, jo lenne hallani hogy megint vannak ujdonsult anyukak. :P

Udv

Mary

KépKép
lmarie

Sziasztok!

Bementünk a kórházba. Vérzés és görcs miatt.

Szabolcs

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Sziasztok!

BIANKA megszületett 1:40-kor, 4300 g, és 57 cm.
Képeket majd délelőtt vagy délután teszek fel.

Szabolcs

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Kedves Tündi ,Szabolcs, Dorina ,Dávid!!!

Nagyon gratulálok a legkisebb manóhoz!!

Íme a legfrissebb TÁBLÁZAT!!!!!

1162538687.32.xls
sziszike1000

Sziasztok !

Hát meg jöttünk !!!!

Egyenlőre csk beköszönök , remélem mindenki jól van !!! :lol:

MI szerencsére jól vagyunk minden rendben !! Az első éjjszaka kb. 2 órás kajcsizással telt .

Tündiéknél apa beelőzött !!!! :lol:

Várjuk a képeket !!!

Puszi mindenkinek !! Igyekszem jönni !!

Kati és ( jaj ezt is meg kell változtatni )

Kép

Kép
kati16

Tundi!

Gratula! VArjuk a kepeket! En megmondtam!:))))

csok

Kép
nikike

Sziasztok!

Gratula Tündiéknek. Nagy pocakhoz szép nagy baba dukált. Úgy lászik nem jött össze a szülőszobai randevúnk. Sebaj, az osztályon még találkozhatunk. Nagyon egyedül érzem magam a táblázat legelején. Azt néztem, hogy decemberre viszont hatalmas "bébi bumm" várható.

Tényleg jó lenne ha jelentkeznének újabb kismamák is! Lehet, hogy a topik címe tartja vissza őket, hisz az egyértelműen 2006-ra utal :?:

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Gratula Tündiéknek, de jóóóóó!!!
:D :D :D

Azt figyeltétek, hogy 23:40-kor írta Tündi, hogy mennek a kórházba?! És 1:40-re meglett a baba?! :D :D :D

Kép
frusi

Tünde és Szabolcs, szívből gratulálok!!!!! Nagyon várom a beszámolót és a képeket a kicsiről!!! Boldog gyönyörködést a család legifjabb tagjában!:-)

Gabiiii, dobogós vagy, juj, nagyon izgulok érted!!! Pocidról pedig csináljatok fotót, én úgy jártam, hogy minden nap eszünkben volt, hogy kéne párat lőni a végén emlékbe, aztán kifutottunk az időből!! (így maradt 1 db homályos fotó öt nappal a szülés előttről, amin egy totál gáz nagymamahálóingben feszítek:-)))

Puszi mindenkinek, Sziszike, éljen a jogsiii!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle

Sziasztok!

Egy kép Biankáról. Kép

Szabolcs

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67

Tündiéknek nagy-nagy gratula, a hóesés meghozta a legkisebb királylányt!!! Mondtam én, hogy hétvégén jön az újabb hidegfront???:-)

Ma voltunk megnézni egy 3 hetes kisbabát, olyan pici a fiamhoz képest, pedig egyébként már 5 kiló, de akkoris...!!!

Úristen, most nézem csak a táblázatot, dobogósok lettünk, hétfőn most már tényleg el kell mennünk apaságit csináltatni, különben nem lesz vezetékneve a kislányunknak!:-)

Sziszike, ugye, hogy jobb lenne már babázni? Egyébként te hogy bírod így a végefelé két kis gyerekkel???

Majd hétvégén jövök bővebben is...
Kati, sok boldogságot Diához meg az otthonléthez!!!
Gabi, nagy hajrááá neked is!!

Pussz!

Kép
Kép
persela

Szia!

Nagyon ari Bianka, milyen nyugodt baba..:)

Persela: igen, nagyon jó lenne..ez a terhesség/áldott állapot arra jó, hogy növelje a vágyat-anyai ösztönt, de nincs jobb dolog, mint a babázás!!!
Jó érezni a kicsit, de kézben fogni, látni, csodás!!!

Már annyira vágyom az érintésére..persze mindezt türelemmel..

Mindenkinek szép hétvégét!
Megy vki börzézni?

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Szoktalak titeket olvasni, bocsánat, hogy idepofátlankodok, én februárban szültem (császár) és mindig ide is benézek.
Minden anyukának gratulálok a kisbabához és aki finiselő annak kitartást:)
Sziszike: most hétvégén volt börze?Mert én úgy tudtam hogy november 19-én lesz a bnv-n. VAgy nem egyről beszélünk.

Timi

Kép
timie

Tundi! Nagyon nagy gratula nektek! :D Nagyon ugyes voltal! Sok egeszseget kis Biankanak es persze neked! :D
Varjuk a beszamolot!

Kép
katya

Katya, nagyon örülök, hogy pénteken személyesen is találkoztunk! :D :D :D

Na, jól működik a mosogatógép? :wink: :D

A többieknek mondom, hogy pénteken baba-csajbulit tartottunk Adrinál Katyával + velünk :D :D ...olyan furcsa volt, hogy Lillácska volt most a legnagyobb baba a társaságban!! :D

Annácska olyan kis csupamosoly baba, hogy az hihetetlen!! :D :D :D (Kamilláról pedig már ezt eddig is tudtam). :lol: :lol:

Kép
frusi

Azt észrevettétek, hogy néha ez a fórum hülye dátumokat rak be? Pár napja néztem, hogy valakinek a hozzászólását szeptemberre dátumozta, most meg az én hsz-omat ma 23:29-re! Na ez a vicces, mert még csak 22:31 van. :shock: Különös.

Kép
frusi

Sziasztok!

Kiakadás témában, szerintem is mindenki másképp éli meg a terhességet és ezt tolerálni kell. Én pl. nagyon rosszul viseltem volna, ha még két hétig lubickolt (vagy inkább feszengett) volna a gyerkőc a pocakomban... Viszont - és ezt le kell írnom - olyan jó stílusban írtatok a témáról, hogy élvezet volt olvasni. Sokat nevettem rajta. Na nem a témán, hanem a megfogalmazásokon.

Kati! Üdv otthon! Jó babázást!

Tündi! Gratulálok! Nagyon gyorsak voltatok a hírek közlésében! (Hála Szabolcsnak :) )

Timi, üdv közöttünk. Írj többször!

Mi kimentünk a börzére. Kövezzetek meg, de nekem nem jött be. :? Nem bírom a tömeget, és ekkorára nem számítottam. Utána bementünk az Árkádba... Az is a börzére emlékeztetett.... Durva volt. Fél órát álltunk sorba a H&M pénztáránál... Hétvégén mindenki vásárolni volt?!

Ti is megszenveditek a mai időjárást, vagy csak nálunk van nyűglődés? Szegény Barnabás egész nap nyűgösködik.... és ettől így estére már egy picit én is. :)

Judit

Kép
jud77

Sziasztok!

Tündi nagy-nagy gratula, nagyon édes a kislány :)

Rég nem írtam, de a mindenki okoskodik témához én is hozzátenném, hogy én attól lettem totál ki, hogy a szoptatás nekünk nem sikerült. Most lesz 3 hónapos Bence és elejétől fogva ki kellett pótolnunk, és azt hiszem itt a vége, mert most már a cicimet nem igazán fogadja el. Én nagyon bánatos vagyok / voltam azóta is és attól lettem ki, hogy egyfolytában bennem volt, hogy csak az a jó anya, aki szoptat, meg mindenki tud, stb... mesélhetnék itt sokáig. Máig próbálom összerakni magam és így elég nehéz boldog, rózsaszín ködű anyaságról beszélni, amellett hogy imádom a fiamat.

A terhességem nekem is nagyon jó volt, de tudom milyen szenvedni mert vannak ismerőseim akik rendesen megszenvedték. Nekem csak a vége volt nehéz viszont én annyira féltem a szüléstől, hogy az nagyon meg is viselt. Hát ez van.

Méri örülök, hogy itthon vagy, írtam privit!

Üdv.
Ildi

Kép
mildiko

Sziasztok!

Jud: engem is rendesen kiakasztott a gyerek! Radasul itt (Szentendren-anyosomeknal) vasarnap olyan szel fujt, hogy meg en is rezegtem, hogy lekapja a haztetot! Na a gyerek meg szelerzekeny, szoval kepzelhetitek! MEg anyosom sem ismert ra a csupa mosoly, kedves kisunokajara! A gyereket a frissen kotott kissapka sem hatotta meg:)
En meg alig vartam, hogy jojjon a furdes ido aztan valahogy elaludjunk! Szerencsere ejszaka jo volt! De mi meg mindig felebredunk ejszaka! Ez meddig lesz igy? Vagy normalis? Mondjuk felkomaban megetetem aztan vissza az agyba, ha nem alszom el, szoval nem veszes, viselheto! Ha elalszom kettesben szundizunk!
JAj mar nagyon varom, hogy megvegyuk az uj nagyagyunkat apaval es akkor ott hemperegjunk, meg ujra egyutt aludjak VELE!!!!
Az ido sajna nem javul, szoval kitartas!

csok

Kép
nikike

Sziasztok!

Mi jól vagyunk. Kétujjnyira nyitott méhszáj ellenére Erik semmi jelét nem mutatja annak, hogy ki szeretne bújni. Szépen mocorog, nem túl agresszívan. Szerintem jól érzi magát odabenn, lehet, hogy kihúzza a kiírt dátumig.(?) Na mindegy, nem siettetem, próbálok türelmes lenni.
Az időjárás tényleg kiborító. Nálunk tegnap este 11-kor elment az áram, nagyon ijesztő volt, gyertya mellett üldögéltünk. Az ELMŰ-nél bejelentettük a hibát, egy óra alatt javították ki.
Jud: ha már a vásárlásról-tömegről-bevásárló központokról van szó, jusson eszedbe, hogy mindjárt kezdődik a karácsonyi bevásárlási láz! Jujj.... mi lesz akkor? Én nem tudom, picur mellett hogy is fogjuk mi ezt az egészet lebonyolítani. Az én férjem nem olyan, akire ezt a vásárlás mizériát nagyon rá lehetne bízni.

Ja egyébként a hétvégén micsoda pangás volt itt a fórumon, péntek estétől vasárnap estig nem volt egy hozzászólás sem. Mit csináltatok ebben a rossz időben? Tuti, hogy nem a gép előtt ültetek. Mi sorban vendégeket fogadtunk, nagyon népszerűek voltunk az ismerőseink között.

Méri: hazaértetek épségben?

Puszi

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Frusi: a Fórumon még mindig nyári időszámítás szerint zajlik az élet :D :shock:

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik

Csajok, egy kérdésecske: mondtátok, hogy a felkészítőn a következő téma a babaápolás lesz, de az most szerdán lesz, ugye? (merthogy múlt szerda halottak napja volt, gondolom, akkor csak nem tartottak felkészítőt?!) A barátnőm próbálja felhívni őket, de egyszerűen nem veszik fel, azt mondja, hogy egyet kicsöng, aztán tök néma... :?

Kép
frusi

Sziasztok!

Gabi ne legyen olyan egyedül kiszínezve, decemberi hónapot is színeztem zöldre-karácsony-fenyő színeiben.:)
Annyira várom már a manót!

Puszi. Sziszi.

Táblázat:
1162809046.2.xls

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Nálunk is orkán erejű szél tombolt tegnap, ma már szerencsére jobb egy kicsit.

Az éjszaka már valamivel nyugisabban telt, és most alszik. 8) Remélem ezzel le is csengett a nyügis időszak.

Niki, nálunk a szomszéd kisgyerkőc 8 hónapos és most próbálnak leszokni az éjszakai szopizásról. Ebből kiindulva, teljesen normális, hogy Zsombor éjszaka is megéhezik. Persze vannak csodatörténetek is, amikben hat hetesen már átalussza a bébi az éjszakát. A szerencsések... :)

Gabi, ne is mond.... Imádom a karácsonyt, csak hülye módon mindíg hulla vagyok a sok előkészülettől, vásárlástól mire elérkezik. És már harmadik éve nálunk karácsonyozik a család, hogy ne kelljen nekünk bejárni a fél országot. Most is így lesz. Azért már várom... Most egyel többen leszünk a fa körül. :) És tényleg mindjárt itt van.... :shock:

Judit

Kép
jud77

Sziasztok lányok!

Csak gyorsan, mert hulla vagyok: a ma reggelem maga volt a horror, fél 6-kor elmentem laborba, uccsó vérvételre, utána 8-ra bankba, 8.10-kor hívott az anyukám, hogy most törték össze a kocsiját, elrohantam hozzá, közben hívott a párom, hogy a gyerek reggel 6-kor felébredt, és azóta sír és engem hív... Hazarohantam, azóta fent vagyunk, most készülök lefeküdni kicsit a törpével, apa közben elment dolgozni, de már most hullafáradt... A szél kiborít, itt az eső is szemerkél, igazi fos idő van. De legalább az apaságit is elintéztük ma délelőtt, ez jó hír!

Nikike, a Márk 2 év alatt ha 5 éjszakát végigaludt, akkor lehet, hogy sokat mondok, mostanában újra 2-3szor ébred éjszakánként, van, hogy csak felsír és visszaalszik, de van olyan is, hogy csak egy üveg tej nyugtatja meg... Nyugi, ők vannak többen, a nemalvós gyerekek! Most mesélte a polgármesternőnk, hogy az ő fia 4,5 éves koráig egyetlen éjszakát sem aludt végig!!!

Sziszike, tök szép lett a tábla!!!

Karácsony: én már most készítgetek fel mindenkit a családban, hogy idén mi nem nagyon fogunk busójárni és ide sem hiszem, hogy sokan fognak jönni, lesz elég dolgunk egy pici baba mellett. Azért próbálok majd itthon hangulatot teremteni, mint minden évben, meg ajándékokat is próbálok szerezni, de csak olyanokat, amiket Interneten meg lehet rendelni, és házhoz hozzák, se nagy pocakkal, se pici babával nem vagyok hajlandó vásárolgatni különböző nagyáruházakban... Egyébként is utálom a tömeget, most egy kicsit jobban már! Nálunk egyébként tavaly nagyon bejött a gyerek fényképeivel nyomatott fal- és asztali naptár, idén is fogok ilyeneket csináltatni, tavaly a fél család olyat kapott és a MediaMarkt honlapján simán meg lehet rendelni, csak érte kell menni, ha kész, azt meg majd apa elintézi.

Gabi: kétujjnyira nyitott méhszáj??? Istenem, nekem olyanom a Márkkal csorgó magzatvíz, méhszájérlelő zselé és némi kézi "rásegítés" mellett volt, de jó lenne most úgy szülni, hogy ez magától is megy!!! Kapaszkodj, hamarost szülni fogsz!!!:-)

Na megyek pihenni!

Pussz mindenkinek!

Ui: Ma kezdem a 36. hetet, ez már a 9. hónap a net szerint!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
persela

Sziasztok,

Szerdán a védőnő (Csombó Szilvi) lesz a vendég a felkészítőn.

Bababörze: mi is kimentünk sógornőmmel, de őszinte leszek, nekem ez teljesen áttekinthetetlen volt. Hihetetlen sok asztalon rengeteg cucc, többnyire teljesen összevissza. Unokaöcsémnek akartunk volna venni egy csomó mindent (végül persze vettünk is), de olyan kérdésekre, hogy 86-os nem műszálas pulcsi van-e fiús?? többnyire az volt a válasz, hogy hát nézzük át az egész hegyet :( Na ilyenkor mentünk tovább.

Én szombaton akartam jönni elszomorkodni mindezt, de nem működött a babanet.

Cserébe Zsebi szombat este héttől tegnap este 11-ig egy pillanatra nem hagyta abba a ficergést és a rugdosódást, úgyhogy semmit nem aludtam hétvégén. Még soha nem csinált ilyet.

Tündi: Nagy-nagy gratula a gyönyörű babához, és az ezek szerint elég gyors szüléshez!!! Sok boldogságot Nektek.

KépKép
Kép
elsijud

Sziasztok!

Nem alvas miatt annyira nem aggodom, de azert egy vegig aludhato ejszakaert fizetnek;)
En imadok vasarolni, de mostanaban egyre jobban zavar a tomeg, ezert nem is megyek csak ha minden kotel szakad! Meg tok jo, hogy akkor megvettem egy csomo mindent, amikor Bocika pici volt es vegig aludt vagy 3-4 orat es egyedul el tudtam intezni!
Tiszta karacsonyi hangulatom lett! De fentiek miatt elmarad a nagy vasarlas es tenyleg aldas a neten rendeles!

csok

Kép
nikike

Frusi!
En is orulok hogy megismerkedtunk veletek! Lillacska olyan edes kisbaba es mar olyan nagy. :D
Ha gondolod, akkor irj nekem a priviben az email cimedet es atkuldom neked a kepeket. (Adrinak mar elkuldtem).
Ja, igen, a mosogatogep mar mukodik vegre! :)

gabi&erik
Igazan szerencsesek vagytok! Mi 2 napig voltunk aram nelkul az ELMU hibaja miatt! :evil: 2 este teljes sotetben (hala istennek hogy tobb gyertya is volt itt a lakasban). Se cirkofutes, se melegviz egy honapos babaval a karjaimban! Olyan merges voltam! :evil: :evil: :evil:

Kép
katya

Sziasztok!
Egy kep a csajbulirol:

Kép

Kép
katya

sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEG VAN AZ UTOLSÓ VIZSGA IS A JOGSIMHOZ!!!!:))))))

Kép
sziszike1000

Sziszike!

GRATULALOK! UGYES VOLTAL! :D :D :D

Kép
katya

Sziszike, gratula a vizsgádhoz!!!
Én pont ma jutottam el oda közértbe menet, hogy már nem esik jól vezetni meg a gyereket ki-be pakolni a kocsiba!
:D :D :D

Kép
Kép
persela

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?