Köhömmm, én is azok közé tartozom, akik egyáltalán nem repedtek
De rajtam még tinicsík sincs
Egyedül a köldökpiercingem egyik lyukánál lett egy 1 cm-es kis csíkocska, ami kb. 2 héttel szülés után el is tűnt
Coolasa,
tényleg ekkora volt a hasad 7-8 hónaposan? Ne csodálkozz, hogy nem adták át a helyet a BKV-n!
Timi,
nagyon szépek vagytok a képeken! Igazi csajcsapat. Kulcskarika
Voltunk a Metroban. Megvettük a sütifalót. Öszesen 2 db volt belőle, az egyik már a miénk
Kutya nem volt, telefon 1 db. A bejáratnál a nő foghegyről odavakkantotta, hogy kisbabát nem vihetünk be
Így Mbá az előtérben volt Petikével, míg én végigrohantam. A pénztárnál többet vártam mint ameddig maga a vásárlás tartott, több mint 20 percet! Elegem volt. Tömeg, sok bunkó, és pont egy olyan pénztároshoz kerültem, aki egy új csajt tanított be. Új nőci nem muzsikált vmi fényesen, 3x annyi ideig tartott a számlázás, mint normál esetben
Brendonban is voltunk, vettünk kuponos bodyt, csokis tejpépet (nekem)
meg egy zenélő farmot Petikének. Most még nem jó neki, de pár hónap és nyüstölheti
A pénztárban előttünk álló párocska elég érdekes volt. Csajszi 7-8 hónapos terhes lehetett és olyan max. 26 éves kis csinos. Pasija szutyok, puhos, 40 fölötti. Otthagytak több, mint 200.000 Ft-ot
Ilyen "szarokat" vettek, mint FP zenélő körforgó, Brendon kókuszmatrac, mérleg, légzésfigyelő, Avent melltartóbetét, eldobható bugyesz, kismamamelltartó meg mittomén még miket. Csak néztünk. A legolcsóbb helyre jöttek
A csaj annyira nem illett ahhoz a pasihoz. De a parkolóban, amikor elsuhantak előttünk a vadiúj 7-es BMW-jükkel, már rádöbbentem mi a vonzó abban a pasasban
Szemét vagyok, mi?