Új privát üzeneted érkezett!

Mancs, ne félj a vérvételtől, Noki sokkal picibb korában is keresztülment rajta (akkor még nem is lehetett a kézfejéből, így a buksijából vették), és legalább tesztelheted toleranciaküszöbödet, hogy bár gyermekedet látszólag bántják, te még sem ütsz le senkit a híres jobbhorgoddal. /remélem meggyőztelek/

Kép Kép
coolasa
 
 


Najó, Natasa össze is foglalta költőien a lényegét a csaszi vs no-csaszi irányzatoknak. A Pulitzer díjra hajtasz?

Kép Kép
coolasa
 
 


Miért nem látszik Szonja a vonalzónál? :twisted:

Mancs, tyűha, nem kis méretek! Már nem is gondolom, hogy megalányom van. A vérvételhez szorítok. De szerintem neked rosszabb lesz mint neki :!:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

 
 

Coolasa,
már én is átéltem a vérvételt a kh-ban. Akkor a kézfejéből próbáltak venni és minden egyes szúrás után elpukkant az ere. Énmeg ott zokogtam fölötte. Meg branül is volt a buksijába ültetve (előtte meg az alkarjában) úgyhogy fel vagyok rá készülve. De akkor is... :cry:

Kép
mancs
 
 


Cool, nem! Nem hajtok díjra csak elolvastam pár cikket /hírös újságokban/ és komolyan előjött belőlem az agresszív állat. És esetleg ettől akartam megkímélni kedves új tagunkat.
Közben rájöttem, hogy nagyon agresszív tudok lenni amikor az emberi butaság az egekbe szökik :twisted:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancs, elnézést, elfelejtem mindig, hogy nektek kevésbé volt a kh-ban napsütéses...

Natasa, már múltkor is el volt tűnve kedvenc lányod képestül, de azt hittem, az én készülékemben van a hiba...

Kép Kép
coolasa
 
 


A kézfején meg is maradt egy heg.

Natasa,
eltekintve attól, hogy valóban az a lényeg, hogy egészséges babát hozz világra, egy kicsit sem keseredtél el, amikor kiderült, hogy Szonjának császárral kell világra jönnie? Hozzá kell tennem, nekem sincs ezzel semmi bajom, és én is kettes kategóriába sorolnám magam. :wink:

Kép
mancs
 
 


Mancsusz, Petike már nem minigyerek! Nem hiszem, hogy most is olyan tortúra lesz a vérvétel mint újszülötten. Az erei is sokkkal strapabíróbbak. Sokkkal, szóval érzed a fejlődést, ugye?

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool,
most mondjam azt, hoyg ugyanmár, ne hülyülj?! Ne hülyülj! :wink:

Kép
mancs
 
 


Natasa, hát akkor sokat stresszelhetsz a visszafojtott agressziótól, mert az emberi butaság korunkban nem kimondottan hiánycikk. Amúgy azokat a cikkeket én is olvastam, de csak lájtosan szánakoztam. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, te kinél szültél????? Remélem nekem is kb. ennyire lesz gáz a csaszi!

Natasa, én soha nem gondoltam egy percig sem, ugyan úgy ahogy te sem :), hogy azért nem vagyok igazi édesanya, mert nem hüvelyi úton fogok szülni, stb......de vannak olyanok egy másik topicban, akik jól lehurrogtak azért, hogy akkor nem is igazán hozom a gyereket a világra stb. Bevallom őszintén, hogy engem a gátmetszés, és a környezetemben arról hallottak, jobban rémisztenek, mint maga a császáros műtét. Te kinél szültél?

Kép
elizabeth25
 
 


Mancs, én mikor hallottam a szemészemtől évekkel ezelőtt, hogy majd csak császárom lehet, nem akartam elkövetni rituális öngyilkosságot...

Kép Kép
coolasa
 
 


Elizabeth,
Aha, arra. Nem lakunk messze egymástól.

Mancs,
Megnézem mennyi kódom van, mennyit kéne még összekoldulnom :lol: és ha lehetetlen, akkor a Tiéd mind. :wink:
Petya is kezd már legény lenni, szép nagy méretek! Mi 1 hét múlva megyünk mérickedni. Nagyon kiváncsi vagyok már mekkora Beni 2 hónapja mérték utoljára.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Eliza, Fedina Laura (ez itt a reklám helye) volt az orvosom, ő Siklós dokival szokott együtt császárt megejteni. Gyakorlatilag utóbbi irányította közülük a munkálatokat, és valami új eljárást mutatott be edukációs jelleggel rajtam az én dokimnak, úgyhogy ezek után támogatom az új eljárások kidolgozását.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba,
köszikösziköszi!

Megyek táplálni :wink:

Kép
mancs
 
 


Háj, Natasa, tök igaz, amit a csasziról írsz.
Bencének, amikor pirinyó volt (értsd 2 napos), akkor a sarkából vették a vért, minden nap, a sárgaság miatt. És vagy egy hónapig még látszódott a heg. :roll:

Ilba, akartam már kérdezni (és nem kekeckedésből), hogy amikor krumplipürét eszik Beni, akkor az tejes? Tudom, örülsz, hogy legalább valamit megeszik, de már ilyeneken nem aggódsz?

Natasa, te már adsz tejterméket? Korlátozottan, lehet, hogy mi is elkezdjük lassan. Kis joghurt, sajt. És vettem én is tejpépet, gabonásat, nem mondom, hogy nagy kedvenc, de azért megeszi. Pedig szerintem istentelenül fincsi.

Csajok, majd elmondjátok, hogy a vatera hogy működik? Köszi :oops: :oops:

Mancs, az ivást olyan tökélyre fejlesztett Bence, hogy naponta legalább fél lityit bevág. Most épp azt találtam ki, hogy minden nap facsarok gyümölcsöt (elektromos gyümölcspréssel) és felhigítva adom neki, így duplán jót tesz neki. Ma lepréseltem 5 db. almát, és 1:1 arányban vízzel higítva issza. A maradékot én toltam le, nagyon fincsi. Asszem egész télen ez lesz, és bármilyen gyümit le lehet darálni, esetleg répát, sütőtököt hozzá. Van egy ismerősöm, ők is állandóan facsarják a gyümiket télen, és sosem betegek.

Azt pedig nem is mondom, hogy én porontyom mekkora. Kedden voltunk mérésen, 7300 és 70 cm. :oops: Magához képest 30 dkg-t hízott egy hónap alatt, és nem nőtt. De dokinéni szerint majd kicsattan, és pont jók a méretei. :roll: Hát, emelgetni egyenlőre ezt is bőven elég. :)

Vanília, üdv újra a fedélzeten.
Vendég
 


Mancs, nem elkeseredtem inkább megijedtem holott addig nem féltem a szüléstől. A spinális érzéstelenítéstől viszont nagyon! Utólag kiderült feleslegesen :wink:
Egyébként így jobb volt mintha szülés közben kell gyorsan császározni. Volt idő emészteni. Egyébként nagyon nem gondoltam rá,...volt gátmasszázs, meg jóga, vajúdási trükkök gyakorlása,....meg trükközés, hogy hátha megfordul a legvégén. A külső fordításba viszont nem mentem bele. Aztán a végén meg milyen jó, hogy így alakul,.../nagyon vékony a méhfalam és szétrepedtem volna darabjaira. Brrrr :P /. A csajom tudott valamit :wink:
Csak másnap írígykedtem a rohangáló anyukákra miközben én azt hittem, hogy kiesnek a beleim :shock:
Egyetlen egy dolgott szerettem volna, hogy Szonja szóljon mikor akar megszületni. 3 nap haladékot kaptunk és az elsőn hajnalban elfolyt a magzatvíz :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jó reggölt lányok!!!

Mariann,
ha nem olvasol vissza, akkor ismét: boldog névnapot!

Ilba,
a Hunyor Major egy major neve, ahol malacok, kacsák, bocik laknak. :wink:
Kép
(Ezt a könyvet lapozgatja a képeken)

Mindig valami tanúlságos történetet mesélnek, pl. jobb tanulni, mint puskázni, hátha elveszíted a puskát. :lol:

Jumam,
én is kimegyek Livivel, mert muszáj vásárolni. De ha nem 50 méterre lenne a közért, sz@rban lennék... Most csak annyit kell változtatni, hogy nem bkocsival viszem, mert a szélben nemtom tolni, hanem az ölemben és benyomom a bevásárló kocsiba. A vásárolt cuccokat meg hátizsákba rakom, így hazafelé is szabad lesz a kezem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Eszti, nekünk a 7 hós látogatáson mondta a védőnéni, hogy lassan jöhetnek a tejtermékek. Így mi már sajtot, túrót eszünk és Szonja nagyon szereti. Jobban mint a husit. Így legalább jut belé egy kis fehérje /anyatej mellett/. A joghurt bevallom eddig kimaradt, de csak a feledékenységem miatt :oops:
Bence adataihoz nagy gratesz. Látod, gyarapszik az a gyerek, nem kell izgulni!

Folyadék: Szonja a szopin kívül kaja közben néha-néha kér vizet. Babatejből iszik elég sokat ha kap, olykor majd másfél decit. De olyan sokat mint Bence még soha nem ivott. Hogy csinálja?

Elizabeth, én Bábinszki drnőnél szültem. /A varratokat a Kútvölgyiben vette ki, tehát valamilyen szinten ott is dolgozik/. És ő is vmi spéci vágást csinált állítólag. Az tény, hogy a varratszedés egy vízszintes kézmozdulat volt amiből semmit sem éreztem :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, a fél lityi az egész napi folyadék mennyiség. :) Egyszerre 1 dl-ket iszik. :)
És túrót és sajtot hogy adod neki? Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy a fincsi főzelékbe túrót tegyek..... :x A sajt még talán.
Majd úgy kezdem, hogy kis joghurtba teszek gyümit. :)
Vendég
 


Peszti, vatera így működik: fölmész a www.vatera.hu-ra. Nem emlékszem, hogy a vásárláshoz is kell-e regisztráltnak lenned, vagy csak az eladáshoz, asszem mindkettőhöz, tehát regisztrálsz, majd beírod a keresőjlba azt a kulcsszavad, amire rá akarsz zúmolni, lejön egy csomó találat, ezekből szemezgetsz, majd ha megtetzsik valamelyik, látod az oldalon, hogy hol tart a licit, licitált-e rá valaki, lényeg hogy ha úgy gondolod, a terméklap jobb oldalán megnyomhatod a licitálok rá gombot. Ha az aukció ideje alatt valaki überelte az ajánlatodat, akkor arról értesítést kapsz emailben, hogy legyen lehetőséged lépni. Ha tiéd a nyerő licit, akkor a polgári jog szabályai szerint ez szerződéskötési kötelezettséget von maga után, vagyis köteles vagy megvásárolni a terméket (kivéve, ha pl megtévesztettek, és a termék minősége, stb lényegesen eltérnek a meghirdetettől). Gyakorlatilag szerintem simán ki lehet hátrálni a vásárlásból, ha az ember meggondolja magát, mert nem hinném, hogy lehet úgy bíróságon jogérvényesíteni, hogy csak az emailcímed, meg lakáscímed szerepel a regisztrációban, meg egyéb olyan adatok, melyekhez nem lehetetlen hozzáférni, mivel elektronikus aláírás nincs a rendszerhez kapcsolva. De mivel kérdésed nem a jogi kiskapukra vonatkozott, ezt a vonalat abba is hagyom, ellenben elmondom még, hogy ha megnyerted az aukciót, akkor is küld a rendszer neked erről üzenetet, ott már látjátok egymás elérhetőségét az eladóval, és akkor megegyeztek, hogy hol legyen az átadásátvétel. A sikeres ügyletet egy kölcsönös pozitív értékelés zárja, erről is kapsz figyelmeztető üzenetet. Ha az aukcióra bocsátott termék körül valami nem világos, rákérdezhetsz az eladótól, lehetőleg még a licit előtt, mert utána már hiába, pénztártól való távozás után....

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, köszönöm, teljes körű választ kaptam. :)
Vendég
 


Eszti, én a sajtot beleturmixoltam a parajba pl. De krumplis répába is tettem már. A túrót meg tök véletlenül először Rudi formájában kóstolta azóta meg sovány túrót veszek és abba teszek banánt pl. Szerintem nagyon finom, a tejpéppel szemben ebből én is be tudnék vágni egy adaggal :D A joghurtot én is gyümivel tervezem. Ha nem lesz friss akkor sima üveges gyümit kanalazok bele majd a joghurtba. Készi is a gyümölcsjoghurt :wink:
Hű, nektek hála rakattantam most én is a Vatera meg társai bútoros részre :!: Már csak a férjem kellene meggyőzni. DE majd költözés után, mert addig semmi sem fér be nálunk a lakásba :?
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Peszti..... és akkor tehát úgy lehet kijátszani a rendszert, ha szabálytalan működés okán letiltott, hogy..... jójó, abbahagytam. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Nati, aha értem. :) Na, majd akkor talán mi is nekiveselkedünk. Vettem biojoghurtot, mert ebben nem volt mindenféle adalék, csak úgy simán joghurt, délután lehet, kipróbáljuk. :)

Egyébként rájöttem, hogy én a múltkor akartam venni konektordugót az Ikejában, és aztán el is felejtettem.... :oops:
Vendég
 


Eszti! Micsoda mázli! Így van ok arra, hogy ismét megejtsünk egy randevút az Ikeában :wink:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti,
lehet hoyg azért felejtetted el, mert a kulcsosdobozt nézted nekem :lol:

Nekünk is be kell szerezni konnektordugót, ajtóbecsapódásgátlót meg pár szekrényzárat. Petike nagyon rákapott ezekre :shock:

Natasa,
akkor tényleg tudhatott vmit a lányod... Viszont az nagyon szerencsés dolog, hogy magától beindult a szülés :)

Pár kép a kis verebünkről, 8 nappal születése után
Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Eszti, biztos ezt a konektor ackot is lehet kapni a vaterán.... azt amúgy szeretném hangsúlyozni, hogy bármit keresel, gondolj mindig a lehetséges helyesírási buktatókra, pl csat/csatt, tűzhely/tűszhely, mert az eladó nem biztos, hogy az mta-beli irodájából, a magyar helyesírási szabályzat szerkesztése/szerkeztése közben adta fel hirdetését.

Kép Kép
coolasa
 
 


Egy kis bulvár :D Tökre örülök nekik :D

http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/boch061102/

Kép
mancs
 
 


Mancsusz, miket nem tudunk meg tőled. Látszik mostanában nálunk vagy nix rádió vagy Kossuth megy :wink: Apa hallgat Slágert, mert az /is/szól az autóban. Sing Halleluyah :!: :D
Ha már itt szóbakerült meg nosztalgiázunk akkor én is :!: Ma láttam meg ezt a képet:
pár órával szülés előtt/itt még nem gondoltuk volna, hogy hamarosan/
Kép

Aztán meg: Kép



Kábelzabálás ellen is van valami trükk?
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
igen, nem kell Szoját éheztetni! :twisted: :lol: :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Köszi lányok a válaszokat! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Cool,
Orvosodról jut eszembe, megszült már az a lány? (aki váltott)

Eszti,
Hát nem érdekel már mit eszik, csak egyen. Amúgy ezek még nem mennyiségek …
Azért ha lehet tojást (pl.tojásoslecsó :lol: ), tejet (pl.krumplipüré :lol: ) még nem adok neki.
A túró, sajt isteni finom a főzibe! Próbáld ki, Benyó imádni fogja!
Fél liter???? Beni csúcsa 80 mili volt eddig.

Natasa,
Milyen az a babatej?

Natasa, Mancs,
Tök jók a képek!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Natasa,
csúcs mindkét kép! Nagyon szép kismami vagy! Sugárzik Rólad a boldogság.

Mbá hozott haza Gryllus Vilmost, Kalákát, 100 Folk Celsiust meg Halász Juditot. Köztük van a Kárókatona is meg a többi kedvenc. Petike odavan érük. Most az megy. Itt hempereg a habtapin, és néz föl a monitorra, hogy mi van hogy most nincs a Kárókatonához rajzfilm. :lol:

Kép
mancs
 
 


Ilba, amit Szonja iszik azon ez áll:
Humana 2 - tejalapú anyatej-kiegészítő elválasztási tápszer. Tetrapak kiszerelésben kapható. 0,5l és nem por amit kutyulni kell. Azok nekem amúgy is büdösek bár mi csak a mintákat próbáltuk ki, amiket kaptunk postán. Én a tejes dolgokat pl krumplipüré ezzel csinálom, mert elég sok és nekünk nem fogy el 2 nap alatt /ennyit lehet felbontva/ hiszen nem ezt kapja hanem cicizik. De ha megyünk valahová akkor segít átugrani egy-egy szopit.
Barátnőm kislánya ezt kakóval kapja :shock: Mármint a babatejet.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mancs köszi :oops: Vagy = voltál, de tényleg élveztem a várandóságot!
Mi már nem Kárókatonázunk, mert Szonja így is ráindult a monitorra :? Jelenleg a kiságyában van és én várom, hogy észrevegye, hogy aludni kellene,....lehet hiába várom :(

Kép Kép
natasa1975
 
 


Olyan nyűgös napunk van ma... Ez a bolond szél is biztos közrejátszik. Nagyon durva. Ma nem megyünk ki, az biztos. Délután megyünk karácsonyi ajándékot venni Petikének hármasban, úgyhogy ezzel mára le lesz tudva a kimozdulás :oops: A háztetőn van egy antenna, úgy rángatja a szél, hogy zörög az egész emelet. Pedig rendesen oda van erősítve...

Natasa,
látszik Rajtad, hogy boldog vagy és élvezed. Én is imádtam. Bár amikor partravetett bálnaként vergődtem esténként az ágyban, azt kívántam szüljek már. A dokimnak is nyavalyogtam már a vége felé, hogy már elegem van. Az utolsó 1-2 hétben már tényleg teher volt. Annyira nyomta lefelé a belső részeimet, hogy menni is fájt. Úgy mentem, mint akit jól szét....tak :oops: :lol: Ez a 9 hónap a legszebb időszak egy nő életében és semmiért nem adnám! De a mostanit se... :wink:

Kép
mancs
 
 


Natasa,
ha nagyon puncsos akarnék lenni, akkor most írnám, hogy VAGY=VAGY de úgysem adnál nekem igazat. Pedig kellene.

Kép
mancs
 
 


Elképesztő, hogy mennyit bírtok írni 1-2 óra alatt! De ez jó ám, csak mire visszaolvasok és összeszedem a gondolataimat, hogy mire mit akarok reagálni, felkel Livi. Na jó, ez az én bajom. :wink:

Natasa,
sztem is nagyon szépen megfogalmaztad a csaszi nemcsaszi dolgot. Livi is sokáig nem fordult meg, ezért nem idegen tőlem a császáros szülés tudata. Egyáltalán nem izgatott, sőt örültem, hogy ha popóval lefelé marad, akkor sem lesz semmi gond. Az a baj, hogy a szoptatáshoz hasonlóan (vagyis a nem szoptatáshoz) a császáros szülés is szégyenként van a köztudatban (tisztelet a kivételnek), előítélettel bírnak az emberek, ha ilyet hallanak. Ha nem saját elhatározásból kerül sor rá, hanem nincs más választás, akkor meg az egekig sajnálják az embert. Szoptatás dettó. Ha nem tud valaki szoptatni (betegség, állandó gyógyszerszedés miatt mondjuk), vagy szimplán nincs teje, úgy néznek szegény gyerekére, mintha valami mérgen nőne fel és nem lehetne belőle egészséges, normális ember soha az életben. Viszont aki kényelmi szempontból vagy mittudomén miért maga dönt a tápszer mellett, azt én is... hogy is mondjam. Szóval nem nézem jó szemmel.

Eszti,
én a túrót is, meg a sajtot is magában szoktam adni Livinek. Úgy szereti. :roll:

Natasa,
Livicsek most úgy aludt be, hogy felmászott a bkocsira, mire odaértem leborult, üvöltött, zsupsz be az ágyba (mert már tapasztaltam, hogy ilyenkor el szokott aludni), kicsi hüpphüpp és már szunyált is.

Lecsekkolom a husilevesemet, hogy nem forr-e nagyon, majd még jövök. Remélem...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, levittem ölben a gyerököt a közértben, minden nagyon szép és jó volt, amíg haza nem kellett indulni a cuccokkal együtt... Aszittem kettétörik a gerincem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


1 éve én bálna :D
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


levittem a közértbe :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Indulunk szülni
Kép

Így poénkodtam a rám váró fájdalmakon (a történtek után már nem poénkodnék :oops: :lol: )
Kép
A fejemen nem röhögni!!!!!!!!!

Kép
mancs
 
 


Én bálna (37. hét)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
banyek, ezen a képen kábé 14-nek nézel ki...

Kép
mancs
 
 


Csíkos hasú cet 5 nappal szülés előtt :lol:
Kép

Kép
mancs
 
 


Mancs, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
(Reméltem, hogy nem jegyzi meg senki.) :wink:
Elég baj volt az nekem...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


De ha már így belejöttünk, ezen mennyinek?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Olyan rossz,hogy ilyen ritkán tudok irni,mert mire reagálok addigra már nem is az a téma.
Szilvi most éppen kipakolja a ruhásszekrénye tartalmát,de nem érdekel,mert van 10percem irni.Annyira keveset alszik napközben,max.1 órát,hogy az semmire se elég.Este meg már 6-kor elfárad az óraátállitás miatt,igy 7-kor fürcsi.


Szóval:

Coolasa:

Jó ötlet a fűtésszerelő,főleg lányban ritka az ilyen szaki.Lehetne ,hogy csak a kismamákhoz járjon,igy a nőkkel is jobban szót értene és ők is szivesebben alkalmaznák :wink:
A lányod szerintem is apukájára hasonlit jobban!

Mancs:
Petike a kiskádjában c. képen az apukája pillantásával néz a kamerába.Szóval a nézése tiszta apja. :)

Gabi:
Nekünk is olyan rózsaszin meleg sapink van! :D
Nagyon tetszik ahogy Livi nézegeti a mesekönyvét.Annyira nagylányos!

Ilba:

Elektrolux porszivót vettünk,nem egy nagy márka,de a szivóereje elég jó.
Igen, Fanni még nem tudja mi szeretne lenni,de a középiskola 4 éve alatt még gondolkodhat.
Szilvi is az üvegeskajákat eszi meg jobban!Anyós meg ki van akadva rajta,szerinte azért ilyen beteges szilvi,mert mű kaját eszik :evil:
Jó a pocakos kép.Jó csúcsos a hasad! :D

Natasa:
Rólad a spenót és a hal jut az eszembe :D Tényleg irhatnál egy-két karácsonyi halreceptet.
Szép kismama voltál!

Vanilia:

Üdv újra köztünk!Boldog névnapot!

Vuka:
Csodálkozva néztem az orrszivós képeket!Petra még a kellemetlenségeket is jól viseli!

Na midjárt folytatom!

Kép

Kép
novum
 
 


Timi,
ebből is látszik, hogy említett rokonyod eléggé tájékozatlan, de legalábbis az biztos, hogy nem olvasta még el egyetlen üveg címkéjét sem, a bébiételekben ugyanis nincsen semmi mű... Ettől szét megy az agyam. Azért, mert valami üvegben, vagy dobozban van (pl. frutapura), rögtön mű. :evil:

Sziszkó meggyógyult?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?