Új privát üzeneted érkezett!

Antivagy,
:lol:

(Tök jó az inged! :wink:)

Coolasa, nem, nem a múltkori tészta kontra nokedli meccs miatt akarom kiengesztelni, télleg teccik! :twisted:

Nokedli alatt értsd: szaggatni való kevert tészta.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gyerek felnéz az apjára!!! :lol:
Kép

Gyerek erőlködik
Kép

Ez a kedvenc meséje
Kép

Többiek hol vagytok???

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Megvolnánk mi is, Nagymamiztunk. :D
Beni ebédre kapott Nagymamitól párolt pipicombot, nekünk rántott volt. Beni 1 mozdulattal elintézte a pároltat :lol: , kapott rántottat (persze panír nélkül) krumplipürével. Tök jól ette, míg meg nem unta. Aztán gondoltam ez édeskevés és benyomott majd 1 üveg Kecskeméti(! :D ) almáscsirkét.
Uzsira visszatért jó öreg Klaus bácsi, most is sikerrel. :D

:?: Natasa, Sajti, vagy bárki!
Tök nem tom most hogy hogy. :lol: Szóval adjak Benire itthon kiscipőt, vagy legyen mezítláb? Van aki ezt mondja, van aki azt. Most mi a legújabb nézet?
(Anyu kérdezte ma, hogy miért nem adok rá, stabilabban tudna nekiindulni a világnak. :roll: )

Sajt,
megsütöttük a répatortát! Tök jó lett, de Ti is ennyi cukorral csináltátok? Szerintem elég fele ennyi bele.
Úgyhogy ezt kap Benicsek is szülinapjára.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

 
 

Gabuska,

köszi :oops:


Képzeljétek, lehet, hogy kislányom a szado irányzatot kezdi követni: élvezi, ha porszívózzák az orrát (dáthás szegénkém). Szóval csak tartja a nózit és közben nagyokat vigyorog meg O betűzik.

Érthetetlen. Legközelebb megpróbálom elcsípni fotón. Amúgy Petrababa ma egy tündérkisasszony, egész nap csöndben játszadozik, hagyja apát meg anyát Jégkorszak 2-t nézni, reggel óta szinte no hiszti.

Ezek után el sem hiszem anyának, hogy minden nap hogy szenved vele. :lol:

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Ilba,
nahát, micsoda haspók fiad van! Szupcsi!

Én úgy láttam, hogy Livit nagyon zavarta a cipő, mikor tanult járni. Így, mivel pont nyárra esett, nem volt itthon rajta csak zokni. De ha most tanulna járni, adnék rá, mert annyira hideg a padló zokniban, hogy csak na.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Anti,
jó, hogy említed az orrszívást (na nem azért jó, mert Petra náthás:wink: ). Mindig nyavajogtam, hogy Livi eszméletlenül behergeli magát az orrszíváskor. Mikor abbahagyom, zokogva menekül az apjához. Na, erre mit csinált ma? Szívtunk, üvöltött. Abbahagytuk, semmi menekülés, a sírást is abbahagyta, leült a földre, felvette a földről a szívót és megnézegette. :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


nokipapa épp az önökkértékben a korda-balázsklári pároson szörnyülködik. De még ez is jobb tud lenni,. mint a pénzügytan c. tárgy, amire tanulni kéne....

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok

Csaszival fogok szülni....most jelenleg a Kútvölgyibe járok egy dokihoz, de lehet, hogy váltani fogok, még nem tudom. Az Altner dokit ajánlották, tudna róla esetleg valaki-valami infót? Amúgy tudnátok olyan dokit ajánlani, aki nagyon rendes-kedves-és tényleg emberségből kitűnő?

Előre is köszi lányok!

Kép
elizabeth25
 
 


Meg tudom érteni Nokipapát...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa!
Jól van na,nem is jövök a héten többet. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ilba!
Gratula az evéshez. :wink:
Domi betétes szandiba kezdett el járni,azóta is szoktam szobacipőt ráadni.No,most már nem a járás miatt,hanem mert szalad,rohan és nagyon csúszik a zokni a padlón. :wink: Szóval hajrá és dönts úgy,ahogy szerinted a legjobb! :)

Anti!
El se hiszem,hogy ez a mosolygós szépség boszi is szokott lenni. :lol: :lol:

Gabi!
Nagyon aranyos Livi.Mi annak a mesének a címe? :roll:

Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!
Gabus, nem ittam,.... :lol: Egyébként hidd el, csak azért gondoltad, hogy bor van a dologban /vagy inkább bennem/ mert, még nem ismersz eléggé :wink: Minden egyes barátom első látásra hülye p...nak gondolt. Aztán valahogy kiderült, hogy mégsem. Engem elsőre csak az öreg papák csípnek. Most vagy ősi fejem van, vagy valami intézeti nevelőtanárra asszociálnak :roll:
Livicsek nagyon szépen tud már könyvet nézegetni!
Te meg gyógyulj gyorsan! A rendelős dolgon nem lepődö meg, mert velem ezt szinte havonta eljátszották mikor táppénzes papírért mentem várandósan :twisted:

Ilba, képzeld,...Szonja új sapijában nincs lila :wink:
Egyébként pont most kérdeztem a gyógytornásztól a cipő kérdést. Azt mondta, hogy sarokmerevítés mindenképpen kellene, de a lúdtalp betét meg ilyenek szerinte feleslegesek, mert úgy is nagyobb cipőt kell venni nekik és akkor a domborulatok már rég nem ott vannak ahol lenniük kellene,....Hát, nem tudom :roll: Én megvárom, hogy Szonja stabilan álljon és elég szépen járjon /addig marad neki a puhatalpú mamuszka /csizmácskának vettem egyébként/ aztán elmegyünk az ortopédiára és megkonzultáljuk a szimpi dokibácsinkkal. Én egyébként a Siesta és társai felé hajlok /néven nevezve Ciciban cipők érdekelnek/, de majd meghallgatom a szakinkat.

Cool, no én a híres párosnál kapcsoltattam át apával a TV-t, mert azt vettem észre, hogy egyenlőre Szonjának mindegy csak zene legyen. És nem akarom, hogy esetleg Zambó rajongó vagy hasonlók legyen. A magam érdekében sem, mert tuti nem hang nélkül megy szól majd a CD :?

Antivagyok, én már nem lepődöm meg az apás csajokon. Nagyon tudják tenni a szépet ha az APA is jelen van! Az orrszívós mosolyra viszont kíváncsi lennék :)

Ma veresen összegereblyéztem a lehullott faleveleket. Attól tartok, hogy reggelre ebből semmi sem fog látszani :( Ott kinn nagyon ősz van már, de csodálatosak a szinek! Szonja aludt egy nagyot miközben apa a szomszéd szobában fúrt meg vésett :shock: Most meg marháskodnak,.....de így legalább tudok fórumozni :D

Mamac, nem írtál,...címet sem :(

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


[quote="natasa1975"] írta:natasa1975Minden egyes barátom első látásra hülye p...nak gondolt. N.

Nana! Ez rám nem vonatkozik!!! :wink:
Viszont! Az első bekezdés megint olyan, mintha nem is Te írtad volna. Nemtom megindokolni, de valahogy más, mint ahogy eddig írtál. :shock:

Dia,
Hunyor Major. SZTK-ban vettem, biztos tudod, van a fsz-en egy könyves árus. 1080 Ft vót. Ugyanez a Tescóban 1300 körül van. Akciósan.
L imádja ezt a mesét (is), gondoltam, örülni fog neki. Be is jött, volt nagy sikoltozás, mikor meglátta. :) Igaz, a lapjai már meg is gyűrődtek, de nem baj, nem is azért vettem, hogy bekeretezve eltegyük. Volt amúgy egy aranyos szitu. Lapozgat, és minden oldalon izgatottan mutogatja a szereplőket. Aztán odaért a könyv végére, az utolsó oldal viszont üres. De annyira benne volt a mutogatásban, hogy mielőtt észlelte volna, már mutatta, hogy hööööööö. Aztán leesett neki a tantusz és zavartan nézelődött más irányba. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Dia,
most nézem, lehet, hogy nem is a mesekönyvet kérded, hanem amit az ajtón mutat. :oops:
Bár az is kapcsolódik valamelyest a Hunyor Majorhoz, mert pont előtte van a Minimaxon. Az ajtón lévő képen meg a Noddy kalandjai játékvárosban c. műremek netről leszedett és kinyomtatott plakátja van. Ez a legeslegkedvenc, aztán a Minirobotok, aztán a Hunyor Major. És piszok mázli, hogy délelőtt ez a 3 mese egymás után van, így fél tíztől negyed tizenegyig meg tudok reggelizni...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa,
apás csajok...
tegnap Zoli egyedül fürdette + öltöztette Livit, amíg én a dokinál buliztam. Elmondása szerint mindenféle ellenállás nélkül ráadta a pelenkát és felöltöztette. Én meg folyton rohangálok utána, és minden egyes feladott ruhadarab után hálaimát mondok. Z persze - jogosan - nagyon büszke volt magára, így ma is ő intézte ezt a dolgot. A másik szobából hallottam, hogy a gyermek igencsak szaladgál. Valószínűleg tegnap meg volt lepődve, hogy csak Apa van vele, viszont ma már le se tojta. :roll: Bár az igaz, hogy még így is sokkal hamarabb végeztek mint amikor én vagyok műszakban. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Még egy mondat, aztán csitulok.
Még nem találkoztam olyan emberrel, aki szeretné Z. Jimmyt. Nem értem, hogy a túróba volt olyan sikeres... :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, a nővérem szerette zámbo j-t. Ilyen zűrös családból származom.

Natasa, én nem néztelek hp-nek elejétől sem, de azért időnként meglepsz egy-egy jellemvonás kivillanásával. Pl a perverz humort nem osztottam volna rád eredetileg. :wink: Amúgy értem Gabus felvetését is, mert néha tényleg különböző a stílus az eddigiektől, de nem hinném, hogy akkor épp Szonjicsek levelezik velünk, egyszerűen, csak összetettebb az ember személyisége (jó esetben), minthogy ennyiből le lehessen venni a képletet.

Kép Kép
coolasa
 
 


Orrszívás Petra módra.

Kép

Legközelebb megpróbálok jobb képet csinálni. Higgyétek el: mosolygott.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Antivagy, talán csikizi? Mázlisták.

Kép Kép
coolasa
 
 


Jó estét!

Megjöttünk a nagy csavargásból. Jó pocsék napunk volt ma az esővel. Most meg igazán begyújthatna a Főtáv a kazánba mert igazán nincs baromi meleg idebent.

Nos visszaolvasni való akadna rendesen, de nem próbálkozok a reménytelennel. Majd csak képbe kerülök egyszer. :cry:
Látom volt nagy Ikea tali. Nagyon irígy vagyok. :oops:

Ádusz jól van, már tök ügyin lépeget persze ha a kézét fogom. És sokáig el áldogál egymaga. Az éjszakák kritikán aluliak voltak, az alvás nem megy.

Jó éjt. :lol:

Kép
vanília
 
 


Sziasztok Vanília család!!!

Gratula a lépegetéshez! Remélem nemsokára élőben is megtapsolhatom Áduszt!

Jó volt otthon? Hülye kérdés...

Cool,
Fanni (Szilvike nővére) egyszer kipróbálta, ő azt mondta, hogy csikizte. :shock:

Anti,
elhisszük! Láccik! :)
Megesz az irígység, nekünk 2-en kell ráülnünk Livire, Petra meg angyalian üldögél anya ölében. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Cool,
akkor nekem a tesód a nagy első Z.J. téren! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bocsi lányok, csináltam még két képet. Ezek kicsit jobbak.
Kép Kép

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


BE SINCS KAPCSOLVA A PORSZÍVÓ!!! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


A tartály is üres... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Antivagy, Vukavagy,
ne is figyeljetek rám, csak az irígység beszél belőlem! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Dia nagyon régen kérte, most elküldöm.
A padlizsánkrém receptje:
Szép fekete, érett, egészséges és nagy :shock: ...padlizsánokat :oops: kell venni. Jó ha van egy kis szára mert pucoláskor könnyebb úgy fogni a forró padlizsánt.
Mi az udvaron grillen szoktuk, de lehet sütni a sütőben és a gázon is, kislángon (de akkor tegyél alá fóliát, mert nagyon összemaszatolja a gázlapot!). Egészben kell sütni, közben forgatni, látszik, hogy kb mikor sült meg, ki is hasad a héja. Utána lehámozod és fa deszkán, fakanállal összetöröd (potyolod, így mondja az anyósom). Azért fontos a fa, mert állítólag a fémtől elveszíti a világos színét. Mikor kész van egy, ahhoz a tálban öntesz kevés olajat (olíva a legjobb), összekevered, hogy ne sötétedjen meg. és így tovább, amíg az össz. el nem készül.
Olaj annyi kell bele, hogy krémes állagú legyen, + só, hagyma (mikor, milyen van, reszelve vagy apróra vágva)majonéz, egy db krumpli összetörve, kis citromlé. talán pici bors is. Ma csinált a párom, tett bele picire vágott piros husú paprikát is. az ízesítés lehet teljesen egyéni, elrontani nem lehet.
Sok sikert(ha ez alapján egyáltalán meg tudod csinálni)

Lehet, hogy lepetézett nálunk egy légy, és most keltek ki a kislegyek, mert csomót látok repkedni, akkorák mint a muslicák, de mégis mások. minilegyek.És nem a konyhában vannak, hanem inkább a szobákban, most is itt ólálkodik körülöttem kb 3 db.

cool, örülök, hogy jó Nokira a ruci, nem baj ha nagyobb kicsit, legalább alá tudod öltöztetni.
Julcsi legfrissebb paraméterei a keddi méricskélés szerint: 7580 gr és 69 cm.
Tisztára szombat érzésem van, most is majdnem azt írtam, hogy a pénteki méricskélés szerint merthogy tegnap volt)!

Antivagy, hallottam már eddig is olyan gyerekekről akik élvezik az orrszívást, most legalább látok is egyet!!! :wink:
jumam
 
 


Zsódajumam,
nem lehet, hogy valahol a padlón, nem látható helyen van valami kaja lecsöpögve? Arra nagyon jönnek ezek a kis izék. Tényleg, egerekkel mi lett?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nem jelent meg egy szép hosszú hsz-om :twisted:

Gabus, Cool,...igazatok lehet :? Help! Bumpyka reinkarnálódott bennem :D Cool, aszondod nem nézted volna ki belőlem a perverziót? Nézd meg a hajszinem,....az sem szűzies szőke :wink:

Antivagyok valld be, mazochista a lányotok! Ez nem gáz, látod mindenki írígykedik :)

Jumam, szép hosszú a csajócád! A padlizsánkrémet rájöttem,...én csak akkor szeretem ha más csinálja. Egyszer próbáltam, de nem lett finom :? Maradok a töltöttnél!
A zakuska viszont szerintem akkor is olyan lehet mint az ajvar :wink:

No, megyek aludni,....
elviselném ha holnap vasárnap lenne, de sajnos nem az lesz :cry:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Egeret (csak egy volt azt hiszem) azóta senki sem látta-hallotta. Kiette az egérfogóból a sajtot, azóta sehol. Lehet, éhenhalt :oops: :cry: :wink:

vizsgálgattam én ezeket a röpködőket közelebbről is, tényleg olyanok mint amini legyek, meg úgy is repülnek, nem mint a musik.
Majd kiderül, ha 1-2 hét múlva lesznek kicsit nagobb legyeink, akkor ők voltak :( , mert kintről már nem tudnak bejönni, lévén nincs hol! A kintiek meg napokon belül megfagynak egyébként is :cry:

Akartam feltenni nyári képeket, hogy holnap jobb kedvünk legyen, de nem találom a cd-t amin vannak.Csak esküvőset talááltam (a miénket, 2005 aug-ban volt) de azok meg akkorák, hogy ha lekicsinyítem teljesen szétesik :cry: Vagy ügyetlen vagyok.

Natasa, mit írtál olyan hosszan? Bizonygattad, hogy tényleg te vagy te, és nem másvalaki garázdálkodik a nevedben?? :wink:
jumam
 
 


vasárnap lesz kissszekrényünk, ilyen:
Kép
A vaterán vettük, a pasinak sok más (nekünk) szép dolga van, arra ment ki az egész, hogy megtudjuk az elérhetőségét. Nagyon szeretjük a régi, felújított, főleg a viaszolt bútorokat és olyanok vannak neki. Kellene egy nagyszekrény is. Vasárnap elhozza ezt, mi meg majd lemegyünk Szegedre valamikor, megnézni a többit.

A manccsalád ( :wink: ) igazoltan van távol? mintha néhány napja nem láttam volna őket.

Üdv Vanília, újra itt. Nem történt semmi különös, csak a szokásos beszélgetéseink.
jumam
 
 


Ma hamar akartam lefeküdni és még itt vagyok :( ! Ráadásul monologizálok (hűű..) itt magamban az utolsó fél órában :oops:
De tűnök máris, hisz holnap tényleg nem vasárnap lesz!
jó éjt mindenkinek!

ui.: én már nem is nézem az órát és nem számolom hányszor kel fel éjjel Julcsi, csak gyorsan cicit kap és alszunk tovább :oops: . Tudom, hogy ez nem a legokosabb így, de most nincs energiám éjszakai alvásra nevelgetni. majd annak is eljön az ideje.
csáá
jumam
 
 


Ha valakit érdekelnek még ezek a bútorok, honlapja is van: www.antix.hu
jumam
 
 


Jumam, ez a link tök szupi. :) Ha már végre ott tartanánk, hogy ház, meg minden, akkor tuti szeretnénk ilyen bútorokat.
Egyébként még amit imádok, de ez ugye nem a mi pénztárcánkhoz illeszkedik, az ez: http://www.grueneerde.com/de/

Jumam, és az hogy van, hogy csak német és angol nyelvű a honlapja??

Egyébként egyre jobban kristályosodik, hogy merre szeretnénk házikózni (Gödöllő)

Mi tegnap utaztunk, és amit meséltem, szóval a temetők a falvakban tényleg nagyon szépek voltak, a sok gyertyával.

Iszonyú szél van kint, brrrrrrrrrrr.

Képek szuperek, a leghihetetlenebb az orrszívós nevető Petra. :) Vuka, többet ne panaszkodj nekem. :) Kis mazolányka. :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Én vagyok az első???? :shock: :roll: :shock: :roll:

Ma sajna 7után keltünk, A. felébresztett minket a hülye zuhanyzással és borotválkozással. :evil:

Gabi,
A szél sajnos ideért. :evil: Ma se tudunk kimenni? Pedig vásárolni kéne … :roll:
Hunyor Major? :shock: :shock: :shock: Szegény gyerekek. Ez valami név?

Elizabeth25,
Itt mindenki ajánlja szerintem az orvosát, mindenkinek csak jó tapasztalatai vannak.
Miért lesz csaszi? Miért akarsz váltani?
Nagyon jó babavárást!!! :)

Cipő: köszi, akkor a többség mellette van? Asszem elnézünk a Siesta outletbe valamikor.

Natasa,
Dobj már egy képet az új hajszínedről! :D

Vanília,
Üdv. újra itt. Mesélj milyen volt. Képek?
Ha tegnap tartottad, akkor boldog névnapot!

Vukáék,
Beszarok a csajotokon! :shock: :lol:

Jumam,
Jujj, buheráld meg azokat a képeket, olyan kíváncsi vagyok! :D
Nagyon szép ez a kisszekrény. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jumam, engem érdekelt a bútorhonlap... a vaterán mi a pasi neve? Nem szándékozom rádlicitálni, tudood, csak hogy az anyagiakkal is képbe kerüljek (nekem a nyitott könyvespolcok tetszenek a weboldaláról)

Kép Kép
coolasa
 
 


Jó reggelt!
Ti kiviszitek a gyerekeket ebben a szélben??????????
jumam
 
 


Eszti, a bútoros honlap angol verziója is német ám.. :wink:

Jumam, na én pl kénytelen leszek kivinni Nokit a fagyba. Bcg újraoltás fedőnév alatt fogunk ugyanis elakciózni a kb 20 perc sétára lévő rendelőbe.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, a vaterán is antix.
ez a kisszekrény már a miénk!!!!!! a vaterán nem volt leviaszolva, megkérdeztem, úgy mennyi lenne, ő meg, hogy mindent az első vevőért, ha minimáláron megveszem (1000 ft-al volt úgy drágább, az is benne lesz, így lett 13000 ft, vasárnap el is hozza. )erre már nincs mit licitálni.
ha nem találnád a neve alapján akkor keress rá mondjuk arra hogy szekrény a régiségek között.
jumam
 
 


Jumam,
13ezer???? Hát ez iszonyú jó ár!!!!
Gratula hozzá!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jumam, a vaterán se név, se egyebek alapján nem találom. Megadnád azt a linket, amire te licitáltál, és akkor ott meg tudnám nézni a többi termékét..?

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Jumam, nagyon jó ez az oldal! Minő meglepetés, én is szeretem az ilyesmit :wink: Mondjuk én egy-egy asztalkát, virágálványt vagy komódocskát szeretnék ilyen stílusban az új lakba. Közben meg azon parázom, hogy emnnyire fognak tetszeni majd azok a bútorok amiket már megvettünk és lassan meg is érkeznek :roll:
Azt hiszem minket a szél nem fog megállítani. Csak leet a friss levegő helyett Árkád lesz vagy vmi hasonló. Szonjával egy idő után nem lehet itthon maradni :?
Cool, újraoltás? azt hiszem vagy nagy mákunk van, vagy kivételesen engedékeny dokink, mert nekünk nincs újraoltás :P
Ilba, vigasztalásul csak annyit, hogy én minden nap 7-kor kelek Szonjával vagy nélküle :lol: Ok, tudom, tudom, a macival fekszem :oops: OK, majd lesz kép csak apát meg kell kérni /nem egy szétfotózom az agyam típus az az ő inkább házakra specializálódott meg tájakra/.

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Balázs Klárika üldöz. Nem elég, hogy tegnap az önökkértékben, de az előbb leültem reggelzni, és az rtl-en is ő megy, sőt dalra is fakadt...brr.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba....csak gondolkozom a váltáson, ez most hosszú történet.
Azért lesz csaszi, mert -8-as a szemem!

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth,
És merre Óbuda? :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Elizabeth, nekem is a szemem miatt volt császárom. Az Istvánban ehhez be kell még szerezned egy igazolást a szemészeten, mert ugye akkor programcsászár lesz..

Kép Kép
coolasa
 
 


Jumam, megvan a vaterán antix.... nem akarta, hogy rátaláljak, és nála költsem el a magyarországi adósságállománynak megfelelő összeget, de én kicseleztem.

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa, a Kútvölgyiben a dokim is kért szemésztől véleményt, de még nem mentem el hozzá.....ráérek vele, szerintem! És nagyon gáz amúgy a csaszi???

Ilba, arra vagy kiváncsi, hogy merre lakunk Óbudán? A Kerék u-ba.

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza, ráérsz az igazolással persze, csak a felesleges járkálástól megkímélendő írom, hogy ha az Istvánban tervezed poronytod világrajöttét, akkor ők csak a saját kórházi igazolást fogadják el, semmi mást. A császárról különböző meglátások keringenek, számomra abszolút hepiendes volt: diszkrét vágás olyan helyen, ahol még a legminibb bikniből sem tud kilógni, az 1.2 nap fájt, de javult fokozatosan, 3. nap úgy ébredtem, mintha csak enyhe izomlázam volna, szóval én legközelebb is így csinálnám.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk ám, de sűrűek a napjaink, tegnap meg itthon volt Mbá is, ilyenkor olyan jó együtt.

Ilba,
rossz hírem van: a Pampers vonalkódok közül csak a 3-as (midi) és a 4-es (maxi) jó. A többi sajna nem. Ha emiatt nem gyűjtöd tovább a kódokat és van esetleg olyan kód, aminek én hasznát venném, szívesen lecsapnék rá :oops: Köszi előre is :wink:

Vuka,
félre minden kesergéssel, ha Petra így tűri (mit tűri, egyenesen élvezi) az orrszívást!

Az éjszakáink elég tűrhetőek, 2-3-szor szopik éjjel, meg van hogy párszor felnyüszög. Ami most szar az az, hogy ő nem állt át az új időszámításra, és már reggel 6-kor kakukkol. Tegnap fél 6-kor :evil: Nagyon fárasztó. Az evés jól megy, már a krumpli is csúszik!
Keddi súlymérés eredménye: 7830g és 71 cm. Megdícsérték, hogy szépen gyarapszik, pont ahogy kell. Viszont nagyon sápadtkának találták most is, és a dokinéni még mindig vashiányra gyanakszik (az elejétől kezdve) úgyhogy hétfőn megyünk vérvételre :cry: Már most félek tőle. NAgyon sajnálom szegényt.

Kép
mancs
 
 


Elizabeth, milyen okból gáz vagy nem gáz a csaszi?
Én is császárral szültem :D Azoknak akik szerint így megfosztanak a szülés élményétől, kitépik a gyereked, elveszik tőled életed legszebb élményét, brutálissá és rideggé varázsolják a születést,....ezeknek gáz!
Azoknak, akik örülnek, hogy egészséges babát tarthatnak a karjukban, akik elfogadják azt, hogy másnap nem futkározhatnak, de cserében figyelhetik, hogy szuszog mellettük a kicsi, akik elfogadják azt, hogy ez egy nagyszerű dolog /nem az orvosi sietségre gondolok ha nyaralni, konferenciára indul/ amivel biztonságosabban születhenek babák ha vmi gáz van az anyukánál vagy a babánál,...ezeknél nem gáz.
Elárulom, én a második csoportba tartozom :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?