Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lilit is megviselte kicsit az óraállítás, de ő inkább már estefelé volt nyűgös. Délután négykor úgy bealudt, hogy költeni kellett,mert szerintem kihúzta volna reggelig. :shock: Emiatt volt egy kicsit sírdogálósabb már fürdés előtt. Elaludt fél kilenc körül,azóta alszik,egyszer kelt fel négy után szopizni. :roll:
Most úgy hallom már mocorog,nem is csodálom,jó éhes lehet :!:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Azt persze mondanom sem kell, hogy a mai éjszakánk is elég húzós volt. Zsombi kelt fél 2-kor és fél 5-kor is. A fél 5-ös kelésnél 1 órán keresztül magyaráztuk neki az apjával, hogy még aludni kell, mert éjjel van, de nem hatotta meg. :( Amgy most is nyíg, csak sajna nem tudom, miért?

Puszi

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Az előbb írtam egy hosszút, mire elküdtem volna, jött Lili is kikapcsolta a gépet. :lol: :lol: Már vagy 3-adszor csinálja meg velem. Hiába könyörgök az apjának, hogy állítsa már be úgy, hogy a gombbal ne lehessen kikapcsolni. :twisted: :twisted: :twisted: Na, majd megtanítom, hogy apának nyomja meg a gombot. :lol:
Lili egész jól aludt, 8-tól 6-ig egy felébredéssel, majd utána még nyolcig.
Most épp fésüli a fogait. Magyarul rágja a fésűjét. :lol: :lol:
A nappaliban szokott fürdeni este, mert nekünk a fürdőben nincs fűtés, tegnap este magától megpróbált bemászni a kádba. Tiszta rosszul lettem, hogy magára borítja. Szépen odamászott, belekapaszkodott, felállt, és már húzta a térdét. :lol: :lol: :lol:
Megint jól kifáradtam a hétvégén. Ilyenkor Sanyi kezébe nyomom a gyereket, én meg csinálom, ami a héten babázás miatt elmaradt. Ennek eredménye: hála apuka tv-függőségének, Lili már f*szán felismeri a reklámokat, és üveges szemmel nézi :twisted: :twisted: :twisted:
Mikor "kell" menni a temetőbe? Holnap vagy holnapután este?
Anyósom besértődött, mert megmondtam, hogy eszem ágában nincs egy 8 hónapos gyereket a temetőbe vinni...Majd megy Sanyi egyedül.
Kriszti! Lilinek is volt piros a feneke, örültem, hogy na, végre kijön a foga, aztán azóta se semmi. 3 hónapja jött ki az első kettő (mondjuk elég korán), azóta meg semmi.
Megyek reggelizni, utána meg kiviszem sétálni a dedet.

KépKép
pedina
 
 

 
 

Kriszti! Sajnos ez az a korszak. Más megoldás nincs: túl kell élni....Lilinél még mindig tart, és kb. 4 hónaposan kezdődött. Addig ugye állati nyugodt éjszakáink voltak...

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok,

nem csoda, hogy a babákat megviseli az óraátállitás. Mert engem is..... rosszul, felületesen aludtam.

Szombaton elmentünk babaszobákat nézni. Gyönyörüek vannak. Meg egy két apróságot venni. Az egyik üzletben a férjem meglátott egy nagyon cuki gyerek böröndöt, utazótáskát.
Édes volt, de próbáltam megmagyarázni neki, hogy egy 14 hetes pociban lévö babának erre nem igen van szüksége. Nem lehetett, ugyhogy feladtam.
Majd lenyomott egy nagybeszédet, hogy milyen jó lesz ez a táska, ha majd hárman utazunk a nagyiékhoz. :lol: Merthogy mi majd cipeljük a nagyböröndöt, a manó meg cipeli a játékait. :lol: :lol:
Valószinüleg a terhesség hatására túl érzékeny vagyok és baromira elsírtam magam az áruházban. Egy csomóan ott bámultak, hogy mi bajom van......

Erröl a szatyiról van szó: Kép

Nem tudom mikor lesz idöm írni, mert ma este megyek Miskolcra.

Vigyázzatok magatokra és puszi mindenkinek, meg minden manónak.

Kép
gabcsi76
 
 


Nem tudom mi van ma, de minden anyuka ki van akadva, akivel csak beszélek. Én olyan fáradt vagyok, hogy alig látok ki a fejemből, szerencsére Lilinek jó napja van, szórakoztat egész nap. Pl. bebizonyította, hogy én csak gondolom, hogy ő nem tudja lehúzni a nyuszis mamuszt. Nagy diadalmasan lengeti a kezében. :lol: Egyébként érzi, hogy maminak kis energiára van szüksége, mert egész nap bohóckodik nekem, bújik, nevet, sikkangat és a teljes repertorját felsorolja félóránként, ami valahogy így hangzik: mama-baba-búúú-agúúú-ejej. :lol: :lol: :lol: Kis tündérem És végre kaja közben sem hisztizik, eszik szépen, illedelmesen, csak szerintem engem az előző hét kiütött. :shock: Sőt:

KépKép
pedina
 
 


Hello!

Edina, szerintem ez a vacak idő az, ami kikészíti az anyukákat, gyermekeiket nemkülönben. Ma ZSomborka kissé jobb állapotban van Lem,entünk sétálni, de olyan orkán szél van, hogy csak na. Muszáj volt lemenni. A Rossmannban vettem babakaját, Kecskemétit meg Mildit. Egész jó áron voltak. Bár nem tudom, mennyibe kerülnek ezek egyébként. Meg vettem Zsombinak még egy badit (P.O.), és egy zenélő kulcsot (F.P.).
Ma délután megyünk haza anyáékhoz, és ott is leszünk szerdáig, úgyhogy itt nem leszek. Lehet nyugodtan hiányolni, és örömtüzeket rakni, ha megjöttem!!! :lol: 8) :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gabi, nagyon aranyos az a bőrönd! Nem csodálom,hogy elsírtad magad az üzletben! :wink:

Jók legyetek, amíg nem vagyok!!!

Puszi!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Hali!
Jó hideg van kint... Edina, nem fagytál meg? Én asszem kihagyom a mai sétát, úgyis át kell mosni az overállt Zsombornak. Pedig én is akartam menni a Rossmannba bébikajáért. De ebben a szélben nincs kedvem.
Nálunk is elég rosszak az éjszakák, Zsombor többször felkel, de nem tudom miért, szomjasnak nem szomjas, mert nem kell neki a víz. Én meg már tiszta hulla vagyok. Eddig átaludta az éjszakát.
Edina, én sem szándékozom a temetőbe menni a gyerkőccel.
Zsombor bébikompozik (na nem most, most alszik :lol: ), de nagyon élvezi. Ide-oda kavar, élvezi, hogy mindent elér: fiókok, elektronikai kütyük.... Olyan jókat röhögök rajta.

Gabi, tök jó az a bőrönd!!! Én is megvettem volna. :P

KépKép
sz.szilvia
 
 


Íme:

Kép

KépKép
sz.szilvia
 
 


Sziasztok!

Marci most éppen Micimackóéknak nyűgösködik. Próbálom húzni a fürdést, de nem nagyon megy. Ma nem igazán aludt. Kint fújt a szél, az zavarta, bent meg ő nem tud aludni csak éjszaka. Lassan apa hozza a vizecskét és végre megnyugszik. Legalábbis remélem!
Ma hintázott egy kicsit. Egy ideig élvezte, de utána már nem tetszett neki. Igaz nem is akarom annyira ültetni.
Uncsitesómmal én is bevásároltattam bébikaját. Vetettem vele 20 üveggel. Szegény... Ennyiért megéri, bár még a sárgarépával bepróbálkozom. Ha azt sem eszi meg, akkor egy ideig nem kísérletezek.

Én is akartam bébikompot, de nekünk nincsen hely, így felesleges!

Kép
tokajkincse
 
 


Jó reggelt!
Jó hideg volt tegnap kint :shock: . Lili sínadrágban, dzsekiben. Nem akart a babakocsiban ülni, nem volt álmos, kicsit járkált a sétálón, de úgy ment szegénykém abban a sok ruhában, mint egy kis droid. :lol: :lol:
Lili nem eszi a Mildi-papikat. :cry: Pedig van egy hasonló abban, mint a csirkehúsos, rizses zöldségkrém a Hipp-ben, és jóval olcsóbb. De nem kell. Mondjuk nálunk 1-2 üveg kaja megy el egy héten, szerencsére most már eszi a főztömet. :wink: Ma brokkoli lesz krumplival. 8)
Zsombor nagyon ügyes! Én is akartam kompot vagy két hete, mert Lili nagyon anyás időszakában volt, és a konyhába is jött utánam, de ahogy elnézem mostanában ebből hamar járás lesz, és akkor csak ott fog állni. Az ágy szélébe kapaszkodva már simán végigjön mellette. A rombolás, pakolás nagyon megy nálunk is. :wink: A számítógépet simán kikapcsolja, szerencsére a polcok magasabban vannak, mint amit felér, úgyhogy eddig azok megmenekültek. De már nézi. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Mi is lementünk tegnap sétálni,de egy fél óránál tovább nem maradtunk,mert olyan hideg volt. Jól beöltöztettem Lilit,de nem mertem tovább maradni. :shock: A gyenge szellő engem is majdnem elvitt magával,kapaszkodni kellett a kocsiba.

Lili tegnap reggel kilenc körül ébredt,és majdnem fél kettő volt,amikor legközelebb elaludt. :wink: Annyira tetszik most neki az új tudománya, a "beszéd",hogy egyfolytában csak mondja,mondja a magáét. A család el van tőle olvadva. :lol: :lol: :lol: Na, jó én is, csak az ilyen nem alvásoktól olyan fáradt lesz, hogy csak nyűgösködés a vége. :?
Ma jön a doktornő szurit adni. :cry: :cry: :cry:

KépKép
editmaci
 
 


Lilim egy hős!!! :D
Egyetlen hang nélkül tűrte a szurit,még mosolygott is adokinőre amikor elment. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Remélem nem lesz tőle semmi baja ma sem. :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Edit! Ezektől a szuriktól állítólag már nem lehet semmi bajuk. Lilinél se volt soha még hőemelkedés se, annyi, hogy éjjel egyszer-egyszer felsírt, gondolom azzal álémodott, meg másnap egy kicsit nyűgös volt. voltunk abban az új bababoltban, hát...Nem túl nagy a választék, maradok Kabóca-fan. :wink: A harsinyák meg vagy nagyok voltak, vagy kicsik...Kesztyűt meg nem tudtam venni. Úgyhogy bánatomban bementünk a Kabócába...ott se volt. Így vettem egy bodyt Lilinek. :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Szerencsére Lilit egyáltalán nem viselte meg a szuri. :D Aludt egész éjszaka. :wink:

Edina,boldog hónapfordulót Lilinek!!!! :lol: :lol: :lol:
Én is mindig így járok.Ha valamit keresek Lilinek és nincs,akkor veszek egy bodyt! :shock: Vagy kettőt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Köszi :lol: . Végül is a Corában tegnap este szereztünk kesztyűt, sapka-sál meg azért akad még itthon.
Tegnap először azt hittem, hogy hallucinálok, de azóta többször megismételte az akciót. Lényeg a lényeg FELMÁSZIK AZ ÁGYRA :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Gabi! Ez a bőrönd James P. Sullivan vagy csak hasonlít? :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Megyünk sétálni :lol: :lol: Kép

KépKép
pedina
 
 


Nagyon aranyos.Mintha egy kis orosz kémcsajszi lenne! :lol: :lol: :lol:
Szörny Rt.-ben te is otthon vagy, úgy látom!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Én imádom.

KépKép
editmaci
 
 


Aha, szerintem csak hasonlít, mert Sully türkizkék :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Egyszer volt a Tescoba kitéve egy hatalmas nagy Sully. :D Hogy az nekem hogy tetszett! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok,

nagyon cukik a képek. :lol:

Edina, a börönd csak hasonlit. Nem James P. Sullivan. :roll:

Edit, milyen lett a hajad? Voltál Emikénél?

Ma délután megyek moziba. Megnézem a Szabadság szerlemet.

Kép
gabcsi76
 
 


Sziasztok,

nagyon cukik a képek. :lol:

Edina, a börönd csak hasonlit. Nem James P. Sullivan. :roll:

Edit, milyen lett a hajad? Voltál Emikénél?

Ma délután megyek moziba. Megnézem a Szabadság szerlemet.

Kép
gabcsi76
 
 


Tegnap voltam Emikénél. Vágott belőle egy jó adagot,kicsit "megtépte",meg átfestette egyszinűre.Tök jó lett,de ma reggelre már csodálatosan el is aludtam. :oops: :(

Jó volt már egy kicsit kimozdulni itthonról,de nagyon hiányzott Lili.Mikor elindultam volt bennem egy kis kényszer, hogy visszaforduljak. :shock: :roll: :wink: Imit elláttam mindenféle tanáccsal mielőtt elindultam, :idea: de mondta, hogy ne izguljak már,nem egy hétre hagyom itt a gyereket csak két órára! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Jaj, ne is mondd! Így a 8. hónapban már néha panaszkodom, hogy jó lenne néha egy kicsit Lili nélkül csinálni valamit, de ha lehetőségem van rá, fél óránként telefonálok, hogy mi van, meg sietek haza. Sőt, idióta módon néha még zokon is veszem, hogy nem bőgte végig az időt, hanem tök jól elvolt az apjával... :lol: :lol: :lol:
Ha meg hallom a telefonban, hogy sír, vagy nyíg, akkor én is sírok, hogy hát milyen anya vagyok én, aki magára hagyja a gyerekét?! :oops: :oops: :oops: Kész agyrém. De nyugi, általános jelenség. :wink:
Apánk elment a temetőbe, Lili alszik, kivasaltam, megfőztem, most netezgetek. Kutakodok karácsonyi ajándékok után. Amúgy idén nálam hand-made akció lesz - jól érzem magam, miközben csinálom, meg olcsóbb is, és személyesebb is. Nem látattok valahol folyékony szappan-tartót, amin nincs semmi?! Csak pl. tök fehér? És az sem hátrány, ha van még hozzá pl. egy pohár is, vagy valami, de nem feltétel..
Ja, Lili a Kabócában kiszúrta magának azt a nagy hálósipkás macit. Ott dumált neki, meg ment hozzá. Biztos van vagy 10 pénz...Medvemániás a gyerek, úgyhogy ő valami macifélét kap.
Ja, anyám közölte, hogy vesz naki egy bazi nagy Mikulást. Mondom: jó csak ne csokiból. Erre: miért? Vazze, mert nem ehet csokit, rá fog feküdni, letépi róla a papírt, a szájába teszi, szétkeni, összetöri, azér'...Rég volt már gyereke... :shock:

KépKép
pedina
 
 


Azt hiszem az Obiban van fehér folyékony szappan tartó,és külön lehet venni hozzá a poharat,szappantartót,stb,nem kell készletbe megvenni.
Most nekünk is lesz ebben a hónapban egy vagon névnap,szülinap.Pl. 5 Erzsébet, az uram névnapja,a hugom és a sógornőm szülinapja. :? :? :shock: :shock:
Én arra gondoltam, hogy a nagyiknak csináltatok olyan bögrét,amire ráteszik Lili fényképét.A hugom ő azt mondta, hogy csináljunk neki egy 2007-es naptárat Lili képeiből: :D Még jó, hogy tudunk miből válogatni. :oops: :roll:
Egyébként most mi sem tervezzük, hogy drága dolgokat fogunk vásárolni. Inkább veszünk Lilinek több ajándékot. :wink: Az anyáméknál nincs is gond,de az anyósék kezdenek kissé anyagiassá válni karácsony terén. Nem panaszkodom,mert mi is mgkapjuk a drága ajándékokat,de ezek után ők minek örülnek :!: :?: Teljesen azt hiszik, hogy attól jó a karácsony ha az ajándékok értéke nagy. Oké,biztos én is megfogok venni Lilinek mindent amit szeretne (vagy amit én gondolom, hogy szeretne :D ), de nem fogom Imitől sem elvárni, hogy tízezreket költsön rám. Mondjuk nem is lenne miből! :wink: :cry: Az anyós pl.tavaly a férjétől boritékban kapott százezer forintot :!: :shock: Nagyon személyes,nem?

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok,

nagyon jó volt a film. Mindenkinek nagyon ajánlom.

A karácsony nálunk már meg van oldva. :lol: Úgy beszéltük meg a férjemmel, hogy ketten elutazunk Párizsba. Mivel ez lesz az utolsó alkalom, hogy kettesben legyünk, igy kiakarjuk használni azt a pár napot. Már nagyon várom.

Edit, az a 100 ezer forint nagyon durva. Én olyan túlzásnak tartom..... lehet, hogy egy kisebb, olcsóbb ajándékkal több örömöt lehet szerezni.
Jézusom, hogy babaruhát lehet 100 ezer forintból venni.
Most én babaruhákban gondolkozom. :lol: :lol: :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Na hello, megjöttem!

Szóval ennyire hiányoztam... :D :D Szépek vagytok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Otthon szuper volt, kivéve, hogy nem számítottam ilyen hidegre. Vittem ugyan pulcsit, de nem vettem fel :!: :!: :!: Amikor meg felvettem, már késő volt. Úgyhogy szépen megfáztam. Ma lázam is volt, de 2 algopirintől lement, szerencsére. De megérte a hidegben sétálni. Egyrészt, Zsombi úgy aludt, hogy még, másrészt vettünk neki anyával téli cuccokat: harisnyát (600 Ft), vastag zoknit (300Ft) és kantáros nadrágos, amolyan síruha szerű téli cumót (naci+dzseki 2600Ft. kínaiban). Orsi, ez a Rossmann feletti kínai Tiszaújban. Aranyos, sötétkék, igaz 80-as, de a 74-t rövidnek ítéltem meg. Ja, és voltam a barátnőmnél is, kaptunk tőlük is kölcsönruhát, amit a kisfia már kinőtt. :wink:
A karácsony még nem hoz lázba. Előbb lesz Zoli szülinapja, Zsombi névnapja, anya névnapja, anyós szülinapja (két utolsó egy napon, így nem kell megjegyezni külön dátumot, tiszta szerencse :shock: :oops: :oops: :oops: ), végül após névnapja. Aztán már jöhet is a karácsony.
Megfogadtuk Zolival, hogy legközelebb nem megyünk ottalvósra senkihez, mert az utazóágy+babakocsi kombináció még a micubisi karizma csomagtartóját is megtömi, más nem is nagyon fér. :roll:

Más: Elég sokat kávézom, napi kettő a minimum, másként nem élnék már. Lehetséges, hogy Zsombi azért alszik rosszul napközben, mert őt felpörgeti a koffein? Engem nem pörget fel szinte semennyire, de nélküle kóma vagyok. Ma is olyan rosszul voltam, alig bítram ülni is. Anya készítette össze Zsombit az utazáshoz! El kellene mennem dokihoz ezzel? Az alacsony vérnyomásnak milyen következményei vannak (azon túl, hogy zombi vagyok, és nekimegyek az ajtófélnek)?

Jó éjt!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Kriszti, nekem a dokinő azt mondta, hogy csak akkor igyak kávét,ha azt veszem észre, hogy Lili nem "pörög2 tőle,mert vannak olyan gyerekek akik megérzik a koffein hatását! :( Szererncsére Lili nem ezek közé tartozik. :D Mondjuk én nem is iszom csak 3:1-ben kávét,az talán nincs olyan erős mint a rendes kávé :!: :?:

Reggel az időjárás-jelentésben havat mondtak :!: :!: :!:

KépKép
editmaci
 
 


100.000 borítékban. Ez jó. Anyósom tavaly nálunk hasonlót alakított. Eljött karácsonyozni, aztán amikor mi odaadtuk neki az ajándékot, akkor kivett pénzt a pénztárcájából, hogy akkor ez most az ajándék. Jó nem? Szerintem eszébe se jutott, hogy kéne hozni. :?
Mi is megbeszáltük, hogy nem veszünk nagy ajándékokat anyámékkal, aztán gyakorlatilag csak mi tartottuk be Sanyival, elég ciki volt. Mondjuk tavaly a pocakban csücsülő Lili kapta a legtöbb ajándékot, kíváncsi vagyok idén mi lesz. Lehet, hogy más nem is kap semmit :lol: :lol: :lol: .
Én is egy vagy 2 kávét iszom, nem veszem észre, hogy Lili annyira pörgött volna. Most már nem igazán hat rá, mert csak reggel és este szopizik, de tényleg nem vettem észre korábban se. Sőt Lilinek korábabn nagyon jó alvókája volt. Gondolom Zsombi is nő és okosodik, és érdekesebb a világ annál, hogy aludjon. Lili most már le is fekszik, volt egy időszak, olyan 5-6 hónapos korában, amikor közelharc volt a lefektetés, gyakorlatilag meg kellett várni, amíg kidől. :shock: Kedden pl. hiztizett, hogy betettem a kocsiba (anyám munkahelyén voltunk, előtte ugye anyám rázta a seggét meg bohóückodott vele). Nem akart leülni, csak feszítette magát. Aztán csak beletuszkoltam, 1 perc múlva aludt. :lol:
A kolléganőm alacsony vérnyomással kóválygott mindig... De lehetsz "szimplán" kimerült is. Sajnos ez is benne van a pakliban, amit nem írnak a magazinok. :lol: Szerintem bármenynire is "jó" egy gyerek, anyuka egyszer csak kimerül. Én pl. egy hete kb. Alig bírtam nyitva tartani a szemem is. Szerencsére Lili nem volt különösen problémásabb időszakában akkor. Pihenni kell....kéne...valahogy....

KépKép
pedina
 
 


Hó?! Most ígértem meg Lilinek, hogy tízórai után megyünk túrázni.. :shock:

KépKép
pedina
 
 


Hello!

Szóval a kávé nem biztos, hogy hat Zsombira. Az anyjára biztos, hogy nem hat :roll: :roll: :roll:

Itt szerencsére süt a nap, nem tudom, mi lesz belőle, mert anyáéknál hagytuk az esővédőt...

Pihenés... hááááát, problémás eset! :) :) :)

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Hát szépek vagytok! Mindenhol azt olvasom, hogy nem szabad kávézni, ha szoptatunk, ti meg eltitkoljátok előttem, hogy igenis lehet! :shock: :shock: :shock: Szépen vagyunk. Már kifosztottam a boltokat a koffeinmentes maci kávéból!

Képzeljétek tegnap előtt este/éjjel Marci 9 órát aludt egyben! Én meg 8,5 órát!!!!!!!!! :P :P :P Arra keltem, hogy folyik a tejem. Le is fejtem 180 ml-t egy ciciből. Ez a csúcs, amióta egyáltalán tejem van! Erre fel ma éjjel semmit sem tudtam fejni. Lehet keveset ittam tegnap és nem is vacsoráztam. Amúgy most vacakul aludt. Nem igazán tudom átállítani az óráját és már fél hétkor alszik.

Marci újabban imád hason fürdeni. Amúgy nem igazán szeret hason lenni, de a fürdést élvezi nagyon. Ja, és álmában beszél a drága... :roll:

Tegnap voltunk a temetőn és hát esett az eső. Most meg süt a nap itt. Állítólag Dunántúlon eseik az eső!

Kép
tokajkincse
 
 


Nem az eső, hanem a hó! Fél öttől vagyok fent.

Most Marcinak készítek majd kajcsit. Répás -krumplis-barackot.
Tegnap megette a sütőtökömet, igaz almás -barackos bébiétellel!

Kép
tokajkincse
 
 


Kriszti,

amit megeszel, iszol az bekerül a tejcsidbe. Szóval Zsombi kismértékben mégiscsak kap koffeint. Lehet, hogy nincs rá hatással,de lassan akkor is kerül a szervezetébe.
Miért nem próbálod ki a Douwe Egberts koffeinmentesét? Egyáltalán nem lehet érezni a különbséget. Én annyira hozzászoktam, hogy a terhesség után se fogok visszaszokni a rendes kávéra.
Jobb az arcbőrödnek is. Nem öregszik olyan hamar. :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Nekem is van koffeinmentes kávém, azt iszom, ha csak az íze kell. De azért hatásában van különbség...
Egyébként meg sok helyen azt lehet olvasni, hogy nem kimutatható semmilyen objektív módszerrel, hogy a tejbe bármi is megjelenne, amit a mama iszik-eszik. :wink:

KépKép
pedina
 
 


Hali!
Én terhesség alatt nem kívántam a kávét, azóta sem nagyon, igaz néha lecsúszik 1 sok tejjel de inkább helyette a cappuccino megy.

Tegnap nem volt Zsombornak kakikja (a vas miatt székrekedős), és a múltkor tanácsolta a dokinénink, hogy éhgyomorra gyümölcsöt adjak neki. Ma reggel kipróbáltam, adtam neki pár kanál szilvát, és lett eredmény!!! Örültem!! Lehet gyümilevet is, ha majd vkinek ilyen gondja lenne mint nálunk, csak hogy tudjátok....

Én is karácsonyra naptárat gondoltam, esetleg mellé kisebb ajándékokat. Van vkinek tapasztalata a naptár készítéssel kapcsolatban, találtam itt a neten agy párat.....mindegy melyik?

Kriszti: vashiány? Az is okozhat ilyen tüneteket.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Gabi, szerintem Krisztinél nem azzal van a gond, hogy ízbeli különbség lenne. Kell a koffein, igaz Kriszti! :lol: Én nem ittam kávét mióta megszületett Marci. Néha hiányzik, de kibírom. Bár azért Marcitól lehet pihenni, ha csak két részletben is éjjel. Jobb esetben...

Kép
tokajkincse
 
 


Szerintem is kell a koffein ha az ember gy kicsit kezd eltompulni. Én mondjuk sokszor csak az íze miatt iszom,nem azért mert szükségem van rá. :lol: Meg már olyan megszokott, hogy minden reggel megiszom egy nagy adagot! :wink:

Orsi,9 óra folyamatos alvás? Ez igen.Nagyon belehúzott Marci.

Szilvi,szerintem amik az interneten vannak naptárkészítő programok azok mind elég jók. A legtöbbnél úgyis van sok beállítási lehetőség,és olyanra csinálod amilyenre akarod. Nekünk kétféle van,de csak az egyik magyar, a másik angol nyelvű.Az is jó,csak nem hiszem, hogy a nagyik meg a dédik eligazodnának rajta! :wink: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Hát lányok, ha a koffeint lehetne intravénásan adni, akkor biztos egész napra be lenne kötve :mrgreen: Nekem nem mondta a védőnő, hogy nem lehet, csak azt, hogy ha iszom, akkor sok tejjel. De ki fogom próbálni a koffeinmentest is, hátha csak a placebo kell :wink: Ha azzal is jobb, akkor nem vagyok egészen függő! :oops: :oops:

Holnap megyünk Nyíregyre, mert Debiben nincs Neckermann. Úgy néz ki, találtak nekünk helyet, Egerszalókra megyünk 5 napra. De lehet, hogy ezt már írtam. 8)

Orsi! Mit adtál Marcinak, hogy ennyit aludt? Küldjél nekem is belőle! :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Most hogy mondod, Kittina, már emlékszem, hogy anno nekem is azt mondta a védőnő, hogy ihatok kévát (még terhesen) csak sok tejjel. Na, akkor nem ittam, csak koffeinmenteset. :wink: Aztán szülés után sem ittam egy ideig, de lassan visszaszoktam.
Viszont a cigi egyáltalán nem hiányzik. :lol:
Egerszalókon megépült már az a nagy komplexum, amit terveztek? Bababarát, meg minden?
Egy másik fórumon, ahol jelen vagyok, a Kolping hotelbe mentek többen is. Ami ugye elvileg családi hotel, aztán nem nagyon voltak elájulva.
Lili nagyon nyűgös, pedig már aludt is egy órát (7-kor kelt először), meg rág egyfolytában. Most értünk el oda, hogy ha nem lát, már nyíg, hogy "mama". :cry: :cry:

KépKép
pedina
 
 


Ez a koffein ügy valószinüleg vitatható. De szerintem egy idő után annyira hozzászokik a szervezet, hogy nem hat. Én az egyetem alatt nagyon sokat eszpresszóztam. Aztán rájöttem, hogy talán egészségesebben kéne élnem. Ekkor váltottam az amerikai hosszúkávéra. Azt nagyon nehezen szoktam meg...... ez is bizonyitja, hogy mennyire erős az eszpresszó. Viszont a koffeinmentesre nagyon könnyen áttértem. Kávéval is álmosodtam, meg a nélkül is. :lol: :lol:

Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az arcom látványosan simult. És most nem kamuzok. A szemem körül tüntek el ráncok.

Megyek a városba egy kicsit vásárolgatni. Nagyon szép babarucikat láttam....

Kép
gabcsi76
 
 


Lilinek Boldog Szülinapot!! :lol: Szalad az idő....

Megyek Zsombort lefektetem, kezd nyügi lenni.

KépKép
sz.szilvia
 
 


A kéva az kávé :lol: :lol:
Egyszer felírtam az uramnak a bevásárlólistára, hogy KV. Naná, hogy felhívott, hogy mi az.
Meg a "négy kicsi piros Danone tejföl" nem elég egyértelmű neki. Megkérdezte, hogy a kicsi alatt a 2 decist értem-e, és hogy a piros meg a kék az különbözik-e a színén kívül másban is. Meg ugye a klasszikus vele kapcsolatban: összeköltözésünk hajnalán elküldtem, hogy vegyen Nescafét, és hazajött egy Q. drága kávéfőzővel... :lol:
Amúgy ő lesz az az apuka, aki képes elvinni a gyereket pizsamában az óvodába. :lol: Valamelyik ismert ember mesélte egyszer, hogy anyu kitette a kabátot, cipőt, sapkát, hogy ezt adja a gyerekre (pont bejött a hideg, vagy mi volt). Apuka meg ráadta a pizsamára. Azt nem mondta senki, hogy fel is kéne öltöztetni. :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Nescafé helyett kávéfőző :?: :lol: :lol: :lol: Milyen nagyvonalú! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Imi még eddig nem alkotott ilyeneket,de tegnap olyan jót röhögtem rajta. :lol: Az anyósék elvitték a kocsit,mert azzal mentek Szögligetre.Iminek meg kellett volna valami a telekről.(Mert most az előszobába csinál szekrényt a drágám) Ki is buszocskázott, egy idő múlva hív: "Itt állok a telek kapujában,a kulcs meg otthon maradt". :roll: :wink: :lol: Mondtam neki, hogy azért még visszafogadjuk,jöjjön nyugodtan haza. :D így a nagy munka elmaradt,pihiztünk egész nap! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Evés-ivással kapcsolatban sok a városi legenda. :wink: Az igazság az, hogy mindenki azt egye, meg igya, ami jólesik. Én kb egy hónapja "tudok" ismét hosszúkávézni, mert terhességem hajnalán öklendeztem még az "illatától" is. Szerintem elég nagy marhaság, hogy minden automatikusan átkerül az anyatejbe. Azért ez ennyire nem egyértelmű. :? Szóval Kriszti, inkább kávézz, mint a zombiság. Tudom, miről beszélsz. Ritkán megy 100 fölé a vérnyomásom. A védőnéni azt szokta kérdezni, "jól van, kismama?", "nem szédül, üljön le gyorsan!" :D
vbea
 
 


Edina, ez jó!!! :):):) Kinek mi a nescafé. :wink:
Eni, nekem is voltak hasonló esetek a tanácsadáson. Megmérte a védőnő a vérnyomásom, azaz csak mérte volna. Nem hallotta. Na akkor újra, erre aszongya: 90/60 alig hallhatóan. Amúgy nagyanyámmal versenyben vagyok, kinek alacsonyabb a vérnyomása. Általában én nyerek... :lol:

Egerszalókról nem tudom, hogy megépült-e a komplexum, de szerintem igen. Mi nem oda megyünk, hanem ide: http://www.shiraz.hu Nem tudom, mennyire bababarát, de vannak családi szobák, ahová utazóágyat sem kell vinni, és van elektromos ételmelegítő is bent a szobában. Remélem olyat kapunk majd egy csendes részen. Zoli már teljesen bepörgött, vizipipa, masszázs, szauna! Szóval burzsuly/j(?)kodunk egy sort!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Balsán esik a hó! :lol:

Megyünk sétálni, mert már egy jó órája ordít a gyerek. Nem is eszik, pedig le is fejtem neki. Szerintem a foga meg a front.

Kép
tokajkincse
 
 


Tök jó! Előfizettem a magazinokra. Mondta a postás csaj, hogy mivel nov.1.-től van előfizetésem, de októberben jelenik meg novemberi lap, vegyem meg a novemberit, mert csak decembertől hozzák. Jó. Megvettem, erre ma hozzák is. Nagyon jó! Most kétszer fizettem ki őket. Lehet felmegyek, hogy csináljon vele valamit! :evil: :evil: :evil:

Kép
tokajkincse
 
 


Próbáld meg,hátha az értékében vehetsz valami másik újságot.Ha rendes a csaj,vissza is vehetné tőled :!: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Kittina!
Tavaly a Shirazban voltunk pótnászúton... Merthogy az elvileg nászútra négyen mentünk. Shiraz jó. Nekem nagyon tetszett a kaja, a vízipipa, illetve a szabadtéri jacuzi. Október végén voltunk, külön hangulatos így. Nagyon jópofán megcsinálták belülről is.

De ha már rámtört az őszinteségi roham, íme, ami nem tetszett. Reggel nyolckor kopognak, hogy engedjük már be őket, mert jönnének takarítani. Mondjuk, nem kell. Akkor legalább a fürdőt tegyék rendbe. Elzavartuk őket, hogy az sem kell. Addig erősködtek, hogy amint lementünk reggelizni, csak bejöttek. Nem bírom ezt a "mindenáron elvégezzük a dolgunkat" stílust. Ok, mindenkinek más jön be. Én alapból utálom a sokcsillagos, kinyaljuk még ott is helyeket. Inkább legyen családi panzió, vagy parasztház, ott jobban pihenek.

De biztos vagyok benne, hogy ezt leszámítva nagyon fog tetszeni. Viszont szerintem elég közkedvelt, de nem lesznek rohangáló gyerekek, inkább párok. :wink:
vbea
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?