Sziasztok!
Erzsó!
Jobbulást Adélnak! Annyi baba beteg..
Lányok, én meg a mizéria kellős közepén csücsülök.
Szitu a következő, akinél szültem a 2 gyerekemet nem tud elvállalni, mert pont akkor külföldön lesz 2 hónapot
, így keresnem kell vkit. Ezt fel is dolgoztam, mert volt egy alternatívám szintén az Uzsokiban, de sajna ő meg akkor tud menni szabira pont, és ezért nem tud elvállalni.
na erre bepánikoltam, tegnap kórházba be, sírás-rívás, és ajánlott a dokim 3 embert, ebből 1 nem jöhet szóba nálam, marad kettő. Ha minden jól megy, akkor ma du TALÁN el tudok menni a privátjába az egyiknek, a másikat lecsekkoltam tegnap, és nem érzem úgy, hogy az az "igazi".
De lehet, hogy csak hasonlítgatom az én jó öreg dokimhoz, és azért nem tetszik. nem tudom, hülye vagyok..
Mindenesetre, ami nem tetszik: súlymérés nuku, szívhanghallgatás nuku, amit pedig a saját dokim már ezelőtt 3!! héttel megtett, mert tudja, hogy ez annyira megnyugtatja a kismamákat és igaz, hogy az elején voltunk, de addig kutatta a hasamon a hallgatóval (tudjátok, ami kihangosítható), hogy gyönyörűen lehetett hallani, és annyira jó érzés volt!
Ja, és megkaptam azt a bizonyos összeget, amit a szülésért szoktak adni a kedves anyukák. Én sem ingyen kívánnám, de azért nem mondanám így, hanem tuti azt, hogy amennyit gondol vagy vmi ilyesmi. Szóval vannak dolgok, amik nem tetszenek.
Viszont a szülésznők, akikkel dumáltam erről, mert ismerem őket mind egybehangzóan ezt a dokit mondták elsőre, aztán másodiknak a másikat. De dilemmázom, de nagyon.
Másik remek hír. már terhes voltam, mikor levette a dokim a citológiát, mert elfeljtettem 1 éven belül menni (1 éve született a lányom, ezért).
És P2, minden negatív. Erre vmi bajt éreztem pár napja, és kiderült, összeszedtem egy rohadt gombát, ami életemben egyszer sem fordult elő velem, így most 1 szem gyógyszert kaptam, kenőcsöt meg kúpot. és most azon pánikolok, hogy nem árt-e a babának, mert hogy ez a bizonyos új doki írta fel, bár ő azt mondta semmi baja nem lesz tőle, és ne izguljak. de azért csak elolvastam a tájékoztatót és ott bíz más szerepel!
Szóval, kééész vagyok akkora szarban csücsülök. Annyira gáz, hogy a doki, akit nagyon szeretek meg vagyok vele elégedve, együtt szültünk 2x stb, és több, mint 10 éve járok hozzá nincsen. És lesz helyette egy idegen. Elég nehezen emésztem a dolgot... és már az őrületbe kergetem a férjemet ezzel a témával, de mit csináljak.. komolyan ezzel az erővel, ha egyik dokit semérzem igazán szimpinek, akkor ugyanott lennék, mintha besétálok a kórházba, és szülök az ügyeletesnél, lobogtatva a borítékot előtte. fene se tudja, de el vagyok kámpicsorodva igazán.
Szilvi!
Te az Istvánba jársz? Vagy nem értem hogy-hogy olyan dokihoz terhesgondozásra, aki nem vállal szülést vagy nem nála szülsz?
Gigi!
Név nincs.
Dóri