Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pocok bealudt, így kicsit bekukkantottam ide.

Zsuzsi! Szandinak boldog feledik szülinapot!

Barbi: bár valóban mosott kakinak kellene éreznem magam, de semmi ilyen nincs, valószínűleg estefele fogok összezuhanni. (csak zárójelben: most iszom ma a 3. kávémat, ez azért ehhez tuti hozzájárul:)
pörgős volt a hétvége, de tök jó dolgok történtek, ezek doppingolják az embert (még a határidős munkám is viszonylag érdekes volt)
Ádámnak nyugisabb éjszakákat kívánok. Egyébként nálunk is hasonló a helyzet, éjjel Samu olyan vigasztalhatatlanul tud sírni, sőt mostanában már fel is áll a kiságyában és úgy sír csukott szemmel, félálomban. Ezt nem is értem, hogy csinálja...

Játszótér: Én is elgondolkodtam most egy hinta beszerzésén. Samu már nagyon profin tud ülni, csak ugye most jönnek a hűvös idők, ami nem tesz jót a játszótérlátogatásnak.
Sajnos nekünk nincs kertünk, panel classic-ban lakunk :)
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Na, amikor nekem is lenne délelőtt időm, akkor Murphy lép működésbe és nem egy a net. De mostmár hátha nem fog vacakolni!
Kikészített a csajszim az éjszaka, többször kellet kelnem hozzá, 1-kor, 5-kor evett, sokszor visítva felsírt, na köszönöm, ebből többet nem kérek. Úgy sajnálom szegényt, mert biztos a foga, de így ő sem tud, és én sem pihenni. Fél 5-kor felkelt, gondoltam visszaalszik, kivettem és a hasama fekettem az ágyunkban. 5-kor ordítani kezdett, így megetettem aztán már csak szundizott. 7-kor végleesen felkelt. tegnap nem volt baj, de az éjszaka megviselte az óraátállítással!

Zsuzsi: Boldog féléves szülinapot Szandinak! :)

Julcsi, Árpi. örülök a beszámolónak, és hoyg jól telt a keresztelő. Szóal akkor most van két kis keresztyén lánykátok! :) NAgyon szépek a képek, és ti is nagyon szépek vagytok! Még mutassatok, ha van! VAlóban aranyosak a kis mamuszkák! :)

Edit: Krisztának 3 pár keresztszülője ven, nekem 5, tesómnak 6. Itt nagyon ritka, hogy csak egy pár keesztelje. És különben is, akiknek mi kereszeltünk, azok mindig visszajönnek. Itt ez a szokás.

Pasitéma: Igaz, hog már kissé idejét múla, de én is leírom, hogy mia helyzet nálunk. Persze, ha enedi a billentyűze, mert egint eszi meg a betűket!
István nem is olyan, mint a Márti férje de em is mint az Edité. Valahol a Zsuzsi és a Barbi párja közötti keverék. :roll: :roll: :roll: Krisztáal sokat játszik, kaját csinál neki, megeteti, leveszi róla a pelust, levetközteti, ha muszáj, akkor tisztába teszi és fel is öltözteti. HA nem musáj, akkor... Szinte fél évet kelle várnom arra, hogy először pelust cseréljen rajta, de tudtam, ha sürgetem, annál rosszabb. Több, mint fél év után fürösztötte először, de akkor sem a végéig. Segítkezik, de nem szereti, fél füröszteni. A takarításban is mindig segít, de főzni nem főz. Bevásárolni egyenesen utál, csak ha nagyon muszáj, akkor megy az üzletbe. A bevásárlóközpontba viszont mindig szívesen megy, ott jobban szereti. Én is meg kell kérnem arra, hogy valamit csináljon, bár ha sír Kriszta és tudja, hoyg evés következne, akkor szó nélkül megy és készíti a kajáját. Kétszer maradt ő vacsora nélkül, mert amikor épp azzal foglalatoskodtam, a füle botját sem mozdította a Kriszta sírására, hát nagyon felment a cukrom. De úgy látszik, azóta megjött az esze, és félaz üres hassal való alvástól :lol: :lol: :lol: ! Éjszaka én kelek Krisztához, de én megszoktam, és én úgis meghallom, de ő nem. Amikor még pici volt Kriszta és én még nagyon fáradt voltam akkor volt, hogy ő kelt fel hétvégén, ert hétközben én sem akartam hisz ő is fáradt volt és dolgozni kellett mennie. Szóval, nálnk ez a helyzet. Nem segít annyit amyeenyit én szeretném, de azért em is annyira rossza a helyzet.
Bocs, hogy ilyen rosszul írtam egy-egy szót, de nem akar visszameni a kurzor, így maradnak a hiányos betűs szavak.

HA megjöün az esze a bill.-nek, akkor még jövök.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith! El is felejtettem reagálni múltkoriban, amikor megírtad a lej árfolyamát. Szóval nálatok elég sokba kerül a biztonsági kocsiülés, mi szerencsére ennyit nem is költöttünk rá - 20ezer hufért vettem Samunak egy pierrecardint, és a noname márkákat még olcsóbban lehet megvenni. Persze van 50-70ezer forintért is autósülés. Meglepődtem, mikor írtad az árat.

Ez olyasmi lehet nálatok, mint itt az Ausztria és Magyarország közötti árkülönbségek a babaholmik tekintetében. Néhány ismerősöm ugyanis Ausztriába jár gyerekholmit vásárolni, és nem azért mert sznobok, hanem mert 20-30%-kal olcsóbbak ugyanazok a márkák, ráadásul a választék lényegesen nagyobb, mint nálunk. pedig már itt is jelen van jó néhány babaáruházlánc.
Azt csinálják, hogy két-három család beül egy nagy autóba (tipikusan az anyukák), és irány egy Bécs melletti bevásárlóközpont, ahol megveszik pl. az autósülést, a szükséges bútorokat, játékokat, a következő szezon tök jó babruháit és cipőit, stb.
Állításuk szerint még útiköltséggel is olcsóbban jönnek ki és ráadásul jobb dolgokhoz jutnak hozzá - nem tudom, de az pl. tény, hogy Samu játszóterét itthon nem lehet kapni, ott meg igen, és olcsóbb egy járókánál.
A lényeg: nonszensz, hogy Ausztria e tekintetben kevesebbe kerül :)
Na, megyek vasalni...
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 

 
 

Éva: Ha olcsó babaholmi kell, akkor nektek Románia is olcsóbb lenne, csak nekünk drágák itt a holmik, mert sokkal kisebbek a fizetéseink. De ha szörnyen olcsó babaruha kell, akkor Szlovákiába kell menni, mert ott 400 ft-ért, állítólag profi vadiúj cuccokat lehet vásárolni. A másik topikban írta egy ottani anyuci. Hát nekünk túl nagy kiruccanás lenne, de szörnyen olcsó volna még nekünk is.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Barbi!

Akkor Ádám hasonlóan működik, mint Virág, szinte ugyanígy zajlanak az éjszakáink.

Lányok! Megfigyeltétek, hogy a mi topicunkban nem igazán alszanak jól a gyerekek? Márti! Topic háziasszonya, intézkedj már légyszi-légyszi ez ügyben! :lol:

Zsuzsi! Ne haragudj már, lemaradtam a szüleid költözéséről? Most akkor honnan hová költöznek?

Kaki ügy: Ha Virág nem kakil egy nap, nálunk éjjel szinte alig alszik. Éppen ezért ítéljetek el, de én este kicsalogatom belőle. Jól befűtök a szobába, olajos kézzel megmaszírozom a pocakot, majd jön a szélcső. Ha ez sem segít, akkor glicerines kúpot teszek fel, majd fürdés után megint szélcső. Ez mindig beválik. Hiába etetem hajtós dolgokkal, ha a kisvégbelében nagyon kemény a kaki, akkor egyáltalán nem bír kijönni magától semmi. A kúp szépen fellazítja és nincs gond. Szerencsére nem túl ritkán fordul elő a dolog.

Timi! Akkor Hanna bölcsi lesz már most?

Andi! Nálunk is ez a helyzet a cipővel. Hiába tűnik hosszra jónak, de ha szűk a cipő, akkor nem megy bele a lába. Mindkét gyermekemnek magas a lábfeje, így a vékony kis topánkák szóba sem jöhetnek.

Edith! Nálunk Magyarországon már jobb etetőszéket lehet 30.000 Ft-ért is kapni, de ez már extra kivitel. Egyszerűt, semmi luxus, már 10.000 ft-ért is.
Egyenlőre Virág nem is szereti, most a favorit az ölem. Most már nem csak Őt kell átöltöztetnem, hanem magamat is. Frankó! Ott minden csúszik neki, máshol ugyanaz a kaja nem jön be neki.

Párom, ha itthon van, segít a háztartásban, de fel nem érné ésszel, hogy egy kicsit kíméljen gyerek ügyben. Fel nem fogja, miért vágyom néha magányra. Etetés szóba nem jöhet, inkább Barnust rendezi, amíg én a kisasszonnyal vagyok elfoglalva.

Este vendégeim lesznek, a sütőben sül a kaja. A romeltakarítás után nem tudom, lesz e még erőm jönni este.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:ha tudnám, mitől nem alszanak a manók jól, már rég megmondtam volna!!! :wink:
Kellemes estét estére a vendégekkel!!!!
Nem tudom, hogy mi van a Szonival, de ma már harmadszorra alszik!!!!! :shock: Délelőtt 38.2 volt a hője, hűtőfürdőztünk azóta nincs láza, csak alszik!!!!!Remélem nem lesz beteg!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Nyűgös is nagyon a kisbanya? Dokinénihez elviszed?

Szorítok, hogy megússzátok!

Most jön a 2. betegséghullám a topicban, mint a múltkor? :cry:

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Köszönjük a sok jobbulást jókívánságot.
Felhívtam a dokinénit, azt mondta, próbáljam ki a Viburcol kúpot, ez is homeopátiás, hátha.
Ha ez sem, akkor Panadol szirup estére. :?

Most alszik, már másfél órája, így én is ledőltem. Persze miután 2x felsírt, odavettem magam mellé. Én felkeltem, mert a ház szalad. Ő meg még szunyál. De legalább alszik. :wink:

Márti, akkor a Szono is beteg? Szegénykém! :? Sok-sok gyógypuszit küldök neki! :P

Évi, ahogy leírtad, ugyan ezt csinálja az Ádám is. Még alszik, de úgy ordít. A szemét ki sem nyitja, csak sír. Ki érti ezt?!

Edit, kellemes estét nektek.
Ugye nem a keresztszülőket hívtátok meg, ha a múltkor nem sikerült lebetegíteni a gyerekeket, akkor hátha most? :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ja, a pasitémához akartam írni, hogy nekem végül is egy szavam sem lehet.
Az István tud is, és nagyon szeret is főzni, és őt a főzés megnyugtatja. Ellentétben velem, aki tudok, csak nem szeretek. Úgyhogy ha itthon van, vagy korábban jön haza mindig ő főz. Már ez óriási segítség. Mellette bevásárol, nem is mindig kell neki lista, ha valahol jár magától vesz mindent. És azért, ha valamire megkérem, megcsinálja.
Lehet, hogy bennünk van a hiba, mert mindig többet akarunk? :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Nem mentünk végülis a dokihoz, mert "csak" 38.2 volt a legmagasabb hője, de ha nem javul akkor holnap megyünk.Ildikóval megbeszéltem, hogy mit adjunk neki, azt ügyesen bevette.Nagyon nyűgi volt egész nap bújt, mint egy kis cica 3x 1 órát aludt.Zsombi kiborított csak délelőtt aludt, délután mikor próbáltam vagy 20x altatni felpattant a feje mint egy labda!!!! :shock: Erre anyós feljött aggódni kicsit az unokájáért, persze nála elaludt a kiscsávó!!!!! :? Röviden ennyi.Ja kávét főznőm délután fél 5kor sikerült...ennyit erről a napról és hol van még a vége?????? :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mártikám, remélem éjszakára sem megy fel a láza. :wink:
Mi teszteljük a kúpot, hátha...

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Jobbulást minden betegnek, remélem, hogy nem lesz rosszabb sem Ádám, sem Szoni esetében a dolog!

Edith: tetszik ez a sok keresztszülős szokás. És ilyenkor mindenkitől kap a gyerköc külön ajndékot szülinapra, karácsonyra? Jó dolgod lehetett 5 pár keresztszülővel gyerekként :)
És én is úgy gondoltam az árakat, hogy az átlagfizetéshez képest mennyibe kerülnek a babaholmik. Ezért meglepő számomra Ausztria viszonylagos olcsósága.

Ma láttam lakásba felszerelhető gyerekhintát, de fogalmam sincs, hogy mire kell figyelni egy ilyen szerkentyűnél. Ha vannak ötleteitek, szempontjaitok, azokat szívesen fogadom!
Köszi,
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Visszaolvastam:)

Zsuzsi! Boldog fél évességet a csajszinak! Isten éltesse sokáig:)

Julcsi, Árpi, szépek voltak a csajok:) Nekünk nem sikerült keresztvizes fotót készítenünk:(

Az ajánlatom még mindig áll!!!

:)

Márti, Barbi, gyógyuljatok :)

Évi! Amit én javasolok, hogy legyen benne biztonsági öv, és előtte vmi tálca. De nekünk a legegyszerűbb 1500 ft-os volt (Katának nincs, a játszótéren hintázik) és csináltam hevederből bele övet....

Játszótér: Mi járunk minden nap, Kata v. hintázik (itt van bébiknek való hinta) Vagy áll a homokozó mellett és nézi a gyerekeket. Bence meg őrjöng:)


Kata már alig taknyodzik, csak reggel kellett szívnom. Igaz jó sűrű trutyi volt, de azóta elenyésző. Nem is kelt már 2. éjszaka :)

Bence se pisilt be, rájöttem a nyitjára, este lefekvés előtt pisi, ha ne malszik el azonnal akkor 1 óra múlva megint (ált. este mesét néz) És reggel ébresztem 8 körül. Szerintem az volt a baj, hogy túl sokat aludt....

A Kata ébreszti a bátyját minden reggel:) átmászik rajta, ráül a fejére, húzza a haját, lebüfizi, meg ilyenek:) Mégis ha Bence magához tér az az első hogy megölelgeti:)
Imádom őket:)

A férjemről: Főz, mos, takarít, gyereket etet, pelenkáz, játszik, mikor mit kell segíteni. A legtöbb esetben még kérnem se kell. Nagyim szerint ő az eszmei lottó 5-ös. Csak sajnos a kettőnk kapcsolatában vannak gondok :( Szerencsére nem olyan amit nem lehetne orvosolni, de mindketten nehezen viseljük a vendégekinket....

Amikor Orsi feljött Pestre, azt hittem, 1-2 napról lesz szó, erre már több mint 2 hete hogy itt vannak....

Ne mis tudom ki kérdezte, nem, nem szült még meg, és semmi jele nincs. Szerdán indítják, ha addig semmi. Aznap tölti a 42. hetet...

Nem irigylem.....



Jó éjt:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnálom az ébredéseket, a nem alvásokat, a nyügiket, a fájásokat, és a betegeket! Kitartás és jobbulás mindenkinek!!!

Nálunk sem túl rózsás a helyzet. Alex pénteken betaknyosodott, de már sokkal jobban van. Láza nem volt, csak alig kapott levegőt. De már nagyon tuti a helyzet, most már csak cicifalás előtt szívom az orrát, de szinte semmi sem jön, de szörcsög. Kapja a „barna” orrcseppet, az nagyon hamar rendbe „szokta” hozni.
Éjszakáink jók, szokásához híven nem ébred éjszaka, de mire elaltatjuk, az valami brutál. Elalszik a cicimen, aztán becsempésszük az ágyába, de ahogy leteszi a fejét, abban a pillanatban felnyomja magát, és elkezd nyűgni. Ezt olyan 5-6 x csinálja mire sikerül lenyomni. Napközben tök hamar bealszik, semmi hiszi, nem nyűgős, ma pl nem is sírt, kivéve, amikor szívom az orrát.
Szal nem tudom mi lehet. Front, az idő, vagy csak óraátállítás kavart be, nem toom. De mivel férjecském csinálja az anya ciciről lecsatlakoztatott Alex ágyba helyezését, és sorozatosan kudarcot vall, így a lelkét is ápolnom kell. Pedig nálam is ugyan azt műveli, szal nem vele van baj. De magyarázd meg neki. Pasi.

Nekem fogam hála az égnek nem fáj. Kopp-kopp-kopp. 2 hete voltam dokinál, utána nagyon fájt még pár napig, aztán már múlt héten rá is tudtam harapni. Ma kellett vissza mennem. Most kaptam egy gyökértömést, 2 hét múlva meg a fedőt, mármint fedőtömést. Smile
Megnézettem Alex „fogát” a fogorvosommal. Sehíre. Fehérnek fehér, de köze sincs a duzzadáshoz. Szal a foga biztos, h nem fáj.

JAH, ÉS NAGYON ARANYOSAK A BÉBIK!!!!

Nah, megyek, borulni. Engem is megviselt ezt a nyavalyás óra.

Kép

Kép
nancsika
 
 


Márti!

Hogy telt az éjszaka? Ezek a gyerekek összebeszéltek. Virág ebéd után aludt, de a délutáni félórás alvást nem volt hajlandó véghezvinni ő sem. Egy órát altattam. Extra nyűgös volt.

Barni a vendégek előtt olyan hisztit rendezett, mint amit már rég nem. Szóval este fürdés, utána mehetett mese nélkül egyedül aludni. Front volt?

Barbi! Viburcol kúp segített? A keresztszülőkkel azóta sem találkoztam, még kell egy kis idő, hogy lehiggadjak, és indulat nélkül beszéljek velük.
A párodat tartsd meg, aranyat ér! :lol:

Akik nálunk voltak, tök jó fejek, csak gyerek nélküliek, így megdöbbenve néztek a hiszti láttán. Ráadásul 9-kor mentek el, amit kisgyerekek vendéglátók esetében pofátlanságnak tartok. Egyébként jó volt, kaja jól sikerült, de Virág annyira felpörgött, hogy elalvás után 1 órával már kezdte is az ébredéseket. Nem néztem Győzit sem, pedig az mindig a szülésemre emlékeztet (akkor indult Virág közénk)

Zsuzsófi! Még a férjed is mintaférj? :shock:

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:Zsombit este úgy kellett felkelteni, mert aludt 2 órát!!!!! :shock: Vigyorgósan ébredt a keltés hatására, de aztán nyűgi lett így gyorsan előrehoztuk a fürdést!!!!!
SZoni jól aludt, láza nem volt csak hőemelkedése van most is 36.9, de akkor mi a szösz ez??????Ha betegség lenne akkor már belázasodott volna nem?????? :roll: És a kedve is sokkal jobb! :D

Nekünk ilyen gondjaink nincsenek vendégekkel, mert a múltkoriak is csak 1.5 órát maradtak!!!! :P De hozzánk hétköznap nem is igazán jön senki!!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbikám:hogy van kicsi Ádámod????? :roll:

Julcsi:nagyon eltűntél...a templomban felejtettek????? :shock: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

3/4 8-kor elaludt a drága, onnantól éjfélig kb.1/2 óránként kelt. Nem sírósan, csak vagy a cumit kereste, vagy már megfordult és arra ébredt. Talán használ ez a kúp, mert sírás nem volt, csak orrdugulás miatti alig alvás.
Porszívóztam reggel is, alig jött valami. Úgyhogy semmi baj, csak a foga szívózik vele már megint. :?

Márti, Szoni is ezek szerint jobban van? Remélem később sem megy fel a láza. :? Ha jókedvű, eszik rendesen és nem lázas akkor talán nem lehet komoly gond. Nem?

Edit, nálunk is vannak ilyen barátok, akik annyira szeretnek nálunk lenni, hogy 9-10-nél előbb haza sem mennek. Pedig nekik is kisgyerekük van, 2,5 éves. Nagyon szeretem őket, de néha baromi sok. Inkább ritkán hívjuk meg őket, vagy mi megyünk hozzájuk, ahonnan haza tudunk jönni, amikor akarunk. :lol:
De legalább jól éreztétek magatokat?
És Barnus idegenek előtt is hisztizik? Milyen anya vagy, hogy a gyereked nem bír viselkedni? :wink: :lol:

Julcsikám, merre jársz?

Ja, Márti, ne aggódj! Ha egyszer majd eljutunk hozzátok, haza sem jövünk. Még unni is fogsz! :lol:

Hinta, nekünk is olyan ajtófélfába fúrható hintánk van, de miután még igen messze vagyunk az üléstől, ezért nem hintázunk sem játszótéren, sem itthon. :lol:

Andi, neked akartam írni, hogy akkor most rohamosan elkezdtek mozogni a mazsolák, nem? :P Flóra miket produkál?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Évi:ilyen a hinta!!!Ez még a próbe menet volt, Szoni állította hogy hintázni akar a tesója, ekkor még nem ült biztonságosan egyedül.Csak kajálta a hintát!!!! :lol:
Kép


Barbi:majd elugrunk délután a dokihoz, de már jó a hangulata, remélem ennyi volt!!!!Sokszor fent voltam, néztem a homlokát...szóval neki jó és pihentető éjszakája volt, nekem kevésbé, na de ez senkit nem érdekel!!!! :wink: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Köszi a hintatippeket meg a képet - azért merült fel, mert tegnap voltunk nagybevásárolni auchanban, és lehet kapni ezernéhányszáz hufért hintát. Csak elöl van rajta 1 gomb, amit ha megnyomtam, borzasztó hangot adott ki - és persze nem akarok kicseszni magammal, ezért ezt ugrottuk.
De ettől eltekintve hasonlít arra a képre, amit Márti küldött. Ha azt Zsombi szereti, akkor valami hasonló konstrukció vélhetően OK lehet.

Nálunk csak egyszer kelt Samu, de az egy elég kemény menet volt éjfél után nem sokkal. Egyszerüen nem tudtuk megnyugtatni, felválta ringattuk, de 3/4 órán át üvöltött, semmi sem volt jó. Végül adtam neki egy kiskanál Panadolbébit, és azzal aludt reggel fél 7-ig egyhuzamban.

Jó hir, h a gyerköcök jobban vannak.
Üdv:
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi:én nem tudom az milyen új fajta fejlesztés, a miénken- 2 is van egyik kint az udvaron-egy duda van , amit rendesen csak a Szoni tud nyomkodni, de akkor is valami kis rekedt hang jön ki belőle, nem vészes!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok

Mi is keltünk éjszaka igaz csak egyszer. A Szandi állmában elkezdett mászni és az egyik forgójának jó nagy mintás doboz az alja, na pont azt fejelte le. Üvöltött rendesen, de bedugtam a szájába a cumit és aludt tovább.

Nálunk is vendégek voltak tegnap, méghozzá anyósék. Azt tudni kell, hogy nem sűrűn jönnek. Utoljára akkor voltak. amikor a Szandi 1 hetes volt.
Anyós rend és tisztaság mániás, ami nem baj, mert én is az vagyok, csak a gyerek és a két macska mellett soha nem lesz igazán rend.
Hozta a formáját minden szekrényt kinyitogatott, de mit lehet mondani, ha kérdezi, hogy ide benézek és már nyitja is. Sajnos nekem a szekrények a gyengém, egyszerűen képtelen vagyok rendet tartani benne. Na mindegy.

Edit: a szüleimnek van egy házuk vidéken. Tavasszal költöznek le, és télen jönnek vissza. A pesti lakásuk pár metrónyira van tőlünk. Ezért is várom, hogy jöjjenek, akkor többet fogom látni őket.

Márti: remélem Szoninak nem lesz már semmi baja.

Barbi: remélem, hamar kibújik Ádám foga és talán akkor már jobban fog aludni.

Kép Szandi a barátnőm fiaival

Kép és a nővérem kislányával

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Évi, sajnálom az éjszakai sírást.
Eddig arra vágytam, hogy végre aludjon éjjel. Most, hogy 2 napig üvöltve kelt, visszasírtam a "csak felébredős" éjszakákat. :?

Zsuzsi,
tüneményes az alsó képen a két kiscsaj, ahogy puszilkodnak.
Nővéred lelkileg jobban van? Szegény, nagyon nehéz lehet. :cry:

Andi drága, merre jársz?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Tényleg, el is felejtettem mesélni.
Nővéremék megint kibékültek. Remélem most már végleg megjött a férjének az esze és összeszedi magát.

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi, ha nem titok (lehet, hogy már írtad, csak nem emlékszem :oops: ), mi a baj a nővéred férjével? Miket művel?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Ismét gyors gyógyulás a betegeskedőknek.Mennek a gyógymanók!

Edit,
Hanna bölcsis lesz,ha beszokik,ha nem megy a dolog akkor még várok,annyira nem sűrgős,de a pénz miatt jó lenne.Sajnos kell egy kis plusz bevételre szert tennem,de nem minden áron.Ha nagyon sírós lesz akkor inkább várok még pár hónapot.Ma is jól érezte magát,csütörötkön ott hagyom 1.5 órára.A gondozónő kérte,mert szépen eljátszott,igaz látta,hogy ott vagyok én is.Majd meglátjuk csütörötkön hogy reagál arra,ha nem leszek ott.
Különben az én férjem is sokat segít itthon,mint már írtam,de az enyém nem nevezhető mintaférjnek.A Zsué biztosan az. :lol:
Az én páromnak is vannak rossz tulajdonságai,de az tény,hogy kiveszi a részét a házimunkában.A gyerekek inkább rám maradnak-tanulás,játszás,foglalkozás-,de nálunk ez már megszokott dolog.Ennyi gyerek mellett már belejöttünk a dolgokba és mindenki tudja a feladatát. :lol:

Zsuzsi,
örülök,hogy a nővéredéknél minden rendben,reméljük a sógorodnak tényleg megjött a jobbik esze!Akkor náluk két gyerek van?Vagy aki a képen van a másik nővéredé?Vagy csak egy nővéred van?Bocsi már nem emlékszem!
:oops:

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


AZ én párom inkább a gyerekeket vállalja, főzni max. tojásrántottát, na jó gombapörköltet is tud :lol: , a mosogatásra szerintem csak legvadabb rémálmaiban gondol..és ugye a porszívózás múltkor is csak elméletben működött, mert egész nap nem sikerült véghez vinni!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
De az a lényeg, hogy imád minket...én ennél többre nem is vágyom!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Megcsináltam a képeket, ilyen az új parkettánk, bambuszutánzat, nekünk nagyon tetszik. Nem tudom, mennyire kivehető a mintázata :

Kép .

Ilyen volt a régi. és még szőnyeg is kellett hozzá, mert ha nem rusnya volt, mint a fene.
Kép .

És végül így kukucsizik Kriszta, mióta leengedtük a kiságyat!
Kép :)

Képzeljétek, az este KONCERTEN VOLTUNK. HÁRMASBAN!!! Itt turnézik most a Bojtorján együttes és István meglepett az ötlettel. Egy nagyon kulturált keretek között zajló, ülőhelyes koncert volt, ahol a zene sem volt túl hangos, így mertük elvinni Krisztát is. Különben rengeteg gyerek és baba részt vett. Mintegy másfélórás volt az előadás és este 7-kor kezdődött kb. negyedórás tolódással Kriszta jól bírta vagy 1 órát, addig érdeklődve figyelte a tömeget, a hatalmas csillárokat, a zenészeket, térdelve rugózott és csapkodta a párkányt. Nagyon élvezte. Aztán elálmosodott és fittyet hányva a zenére és a tapsra, úgy aludt, mint a bunda. 10 perccel az előadás vége előtt ébredt meg, jókedvűen, otthon pedig gor mosakodás és kajcsi után rögtön elaludt. Fél 3-kor ébredt, de a cumi megynyugtatta. 5-kor aztán "reggelizett", inkább hajnalizott , majd aztán negyed 8-kor kelt ismét.
NAgyon jól éreztük magunkat az este, én nagyon feltöltődtem ettől a meglepi-kiruccanástól, és most is jól érzem magam, pedig István két napig kiszálláson van.

HAmarosan írok még, most mennem kell egy kicsit. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Jó ötletei vannak a férjednek!!!!! :wink: :lol:

Zsandi:hol vagy?????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


anya most rád mászom:
Kép

Dorina és Zsombi 4 kezese:
Kép

Dorka útra kész:
Kép


Livi és Árpi is:
Kép

huncut Zsombi:
Kép

Szoni segít a szennyes kihalászásában:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Elugrottak az Éviék a mamuszért.Édespofa a Samu, nehezebb mint a Zsombi ez nekem új élmény 8) .Egyből mászott rám, mintha már ismert volna, Zsombi ezért kicsit berágott!!!! :lol: :lol: Jól megnézték egymást, Zsombi elég közelről méregette, egy puszit is nyomott neki meg búbocázott is vele.Ja és a pulcsija újjával megmaszírozta a Samu fejét :shock: , ő pedig tartotta neki!!!! :lol: :lol: :lol: Aztán valami kiabáló, erőfitogtató versenyt is rendeztek, amit szerintem a Samu nyert, mert az Évi ölében repdesett és kiabált valamiket!!!!!
Nagyon kis masszív fiú, közvetlen, érdeklődő!!!!Aranyos volt nagyon. :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, képeket nem csináltatok? Megnéznénk őket! :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Hát igen, Márti nagyon népszerű a gyerekek körében - ott üldögéltünk a folyosón, és mind a három gyerek (Szoni, Zsombi és még Samu is) kapaszkodott fel rá :) Iszonyú édesek voltak.
Én pedig árválkodtam... :wink:
Úgy kellett végül elhalásznom Samut, hogy Zsombi végre befészkelhesse magát anyuja ölébe... Samunak tényleg nagyon bejött Márti, pedig épp mostanában kezd kicsit tartozkódóbb lenni az idegenekkel - no ennek itt nyoma sem volt.

És a két fiú tényleg picit kakaskodott egymással (felváltva hangoskodtak) - le sem tagadhatnák, hogy pasiból vannak :)
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


A Krisztánk képzeljétek FELÁLLT EGYEDÜL. :shock: :shock: :shock: Most beszéltem IStvánnal is és újságoltam a nagy hírt! Pár napja, amikor aztán a kiságyat is leengedtük, Kriszta feltérdel és ma kinyomta magát ebből a pozícióból, teljesen egyedül! Én csak pislogtam, és próbáltam hamar filmezni, mert épp arra készültem, de nem "győzte" kivárni, amíg elintézem a kamerát. Igyekeztem megtartani is, nehogy eldőljön, szóval, valamit sikerült felvennem, de nem tudom, milyen lett. megmutatom majd! Jaj, istenem, innen aztán végképp nincs megállás! Mászni már olyan gyorsan mászik, hogy sokszor futnom kell utána, hogy időben utolérjem, most meg felállt. Lesznek ezután huppanások, asszem! Már előre félek! :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Én nem tudok magamhoz térni. Bocs, hogy ennyit jövök, de bizisten szó nélkül maradtam. láttam most, hogy ismét az ágy felé közelít, és előkaptam a kamerát. fel is állt. és mivel messze voltak a lábai, nem alatta, még lépett is kettőt aZ ágy felé. Jujj, ezt nem hiszem el. Szörnyen bizonytalan, természetesen, azóta már be is koppantotta egyszer a buksiját! :(
Most, hogy áll, mit csináljak? Állandóan a sarkában legyek? Jaj, bocs', hoyg ennyi hülyeséget kérdezek, hisz úgysem kerülhetők el az esések! De annyira izgulok, hogy most már mi lesz, Még ülni dsem ül rendesen, de ő már áll.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith,

nagyon nagy gratula Krisztának! és ez tényleg egy új korszak kezdete!
Samu is kb 3-4 hete álldogál, és addig volt nagon nehéz, azaz kellett folyamatosan a sarkában lennem, amíg nem tanult meg egyedül leülni. Addig rengeteget esett, tántorgott, folyamatosan olyan dolgokkal kísérletezett, ami eleve kudarcra volt ítélve (pl. még magasabbra nyúlni, fél kézzel kapaszkodni, egy kézzel sem kapaszkodni, stb) - persze ezeket most is csinálja, de most már ha elveszíti az egyensúlyát, akkor lehuppan a fenekére (sőt, már magától térdre is tud ereszkedni) és nem eldől oldalra mint egy zsák :)
Nálunk a zsákkorszak 2 hétig tartott, azóta már csak elég extrém esetekben esik nagyot.
Gondolom az majd változni fog, ha elindul :)

Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Márti: nagyon jók a képek! Mint mindig most is gyönyörű minden baba!! A fejkendős képen Zsombi tiszta Szoni.
Márti drága akkor te már szinte mindenkit ismersz személyesen is!!!!! De jó neked!!!!!

Edith: gratulálok a felálláshoz! Nagyon kis ügyes a lánykád! Én nem tudom, ilyenkor mi a teendő, szerintem felügyelet nélkül inkább a járókába v. a kiságyba hagyd! De majd a nagyok megmondják! :wink:

KépKép
zsuzsi78
 
 


Edith, naaaaaaaaaagyon örülök, hogy Kriszta felállt! :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyes. Most már akkor nincs megállás! :wink:

Márti, Szono jobban van? Akkor nem is kellett dokihoz mennetek? Vagy?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edith:gratulálok a Krisztának, nagyon ügyes. :lol: :lol: :lol:
Zsombi majdnem 1 hónapja áll, vagyis húzta fel magát a kiságyban.
Azóta nincs megállás, ő is kicsit hastáncos még:ide-oda leng a csípője :lol: , de már nagyon ügyes.Én alapból annyira nem aggódom, lehet hogy azért mert ő a második gyerekem.Neki is volt 1-2 nap, amíg nem tudta hogy kell leülni ebből az új helyzetből, de rájött, most már simán megy a felállás ill. leülés, térdre ereszkedés.
DE ma esett 1 akkorát :shock: , elmentem a WC-re, Szoni ott állt az ajtó előtt, persze kicsifiú követte tesókáját.Mikor jöttem ki akkor vettem észre , hogy felállt és az ajtóba támaszkodik, na zuhant is egy jó nagyot. :( Gyorsan kiokosítottam a kisbanyát, hogy ő az ügyesebb, nagyobb; ilyenkor vagy szóljon, hogy felállt a Zsombi vagy ne engedje neki.Mikor később ugyanez a szitu volt, okoskicsivirágom a tesója útjába állt, hogy ne férjen az ajtóhoz!!!!! :wink: :wink:

Zsuzsi:igen most már csak te a Timi,az Edit vagytok ismeretlenek, ja és az Edith.!!!! :wink: :lol:

Barbi:leugrottunk a dokihoz, csak azért, hogy megnyugodjak :lol: azt mondta hogy kicsit piros a torka, de semmi extra:lehet hogy már immunis!!!!! 8) Ma már nem volt láza, de mikor megmértem neki azt mondja utána ő hűtőfürdőzni akar!!!!! :lol:
Ádámod , hogy van?????

Évi:lehet, hogy "anyaszagom" van!!!???? :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, örülök neki, ezek szerint nincs komolyabb baja. Egy kicsit piros torok pedig ha baj lenne, mára már ledöntötte volna. Szerintem. :lol:

Ádámka jól van, délelőtt aludt 2,5 órát, most nemrég kelt, megint 2 órát aludt. Úgy látszik, a nappali alvás visszaállt a régi menetbe. Kicsit szörcsizik, úgyhogy porszívózom az orrát, de nem vészes. Kíváncsi vagyok, éjjel mit alakít. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edith:A lényeg kimaradt:szerintem ha bababiztos a hely ahova rakod a Krisztát, akkor nem kell aggódni, de most már mindenben meg fog kapaszkodni, szekrényben, fiókban , a cicidben :P .Nekünk a cipősszekrénynél félek mert ha azt kirántja akkor ugye jól kupán tudja vágni az a vacak.Szóval ha van egy kis járóka, vagy terület ahol szabadon garázdálkodhat akkor oda rakd be amíg nem látod, jobb a biztonság.De attól nem kell féltened, hogy elesik, vagy eldől, mert ezt is meg kell tanulnia, hogy hogyan hárítsa rakja le a kezét, hogy huppanjon a popsijára...most ez az időszak jön, de nem érdemes bele őszülni!!!!! :lol: :wink: Ha majd üldögélni fog akkor is lesz olyan , hogy egyszercsak hanyatt vágódik, de hamar megtalálja majd az egyensúlyt és akkor már biztonsággal fog csücsülni!!!!Értem az izgatottságodat, de nem kell parázni :wink: . majd látod, hogy napról napra ügyesebb lesz és a kamrea egész nap a kezedben lesz!!!!! :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Csináltam képeket a Samuról, de nagy izgatottságomban , nem kapcsoltam fel a villanyt így elég homályosak lettek!!!! :( Majd legközelebb!!!!!

De van még a gyerekeimről:
Zsombi a vagyesz:
Kép

Zsombi első kifli evése:
Kép

puci babáink:
Kép

Szoni eteti Zsombit: :lol:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Nem exkuzálni akarom magam,látom ám milyen retkes az első képen a kölyköm, valahogy nála nem vált be az előke!!!!! :lol: :P 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Igen Márti, akartam kérdezni, hogy nemcsak nem takarítasz, de a kölkök is retkesek? :wink: Ez szép!!!! :lol:
De ahol a Szoni eteti tök aranyosak, látszik, hogy ő is nyitja a száját. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám:látod-látod ez van :shock: , de a Samu is jött hozzám úgyhogy valamit biztosan tudok, bár azt nem tudom, hogy mit!!!!! :roll: :wink:
Szoni ezt a szájtátást a jóédesapjától tanulta, ő eteti így a Zsombit!!!!! 8) :P 8) :P

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Köszi a gratulációkat mindenkinek, büszke is vagyok a lányomra, az biztos! :oops: :oops: :P :P Kár, hogy István nincs itthon, hogy ő is lássa, de majd holnap...

Márti, köszi a megnyugtatást, én nem parázok, csak ahogy mondtad, izgatott vagyok. :roll: :roll: :roll: Több, mint valószínű, hogy a második gyereknél azért én is lazább leszek már! :) Meg aztán természetesen, Kriszta is megtanulja, hogy mit mikor kell tenni. Szerintem már most tud egy-egy stikát, majd a többit is kitapasztalja/juk! :)
Ennivalóak a gyerekeid, Márti, gyönyörűek! Nekünk is van egy, azt hiszem, épp ugyanolyan kendőnk, de a múltkor nem találtam, amikor kellett volna, most meg már késő, d e valamelyik nap rá fogom adni bent a házban én is! :wink: :wink: :wink: NAgyon jó az a kép, ahol Szoni eteti Zsombit! :D :D :D

Barbi, örülök, hogy Ádámmal úgy néz ki, minden rendben, drukkolok, hogy jó legyen az éjszakátok is! A csajszim ma csak kétszer aludt egy-egy olyan jó órát-másfelet, negyed kilenckor meg valósággal kidőlt. Kíváncsi vagyok, mikor ébred legközelebb. Most akkora adagot is megevett, mint már régóta nem. Jól kifárasztottam, úgy látszik, farkasétvágyat csinált neki! :)

Zsuzsi: Hát én is szeretnék megismerni mindenkit, de egyelőre nem lesz belőle semmi. MAjd, a nyáron, esetleg... Nem lehet tudni. :)

Na, kiszedem a képeket a kisfilmből és felteszem! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Itt vannak a képek! :)

Ez az első felállás, amikor csak úgy-amúgy sikerült lekapni!

Kép ÁLLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a második alkalom, amikor már filmeztem is, amikor láttam az ágyhoz közeledni! :)

Kép ISMÉT SIKERÜLT!!!!!

Az első lépés!

Kép :)

A második lépés!

Kép :)

És aztán már huppantam is!

Kép :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Jók a képek nagyon. Én mostanában kicsit leálltam a fotózással, igyekszem majd behozni a dolgot. Sajnos Mártiékhoz én nem vittem fotógépet, bár eléggé rohanósra sikerült a dolog, mivel ma még tanítottam is...

Ezt a képet viszont ma reggel csináltam. Samu a játszóterén:
Kép

Üdv:
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Na végre!

Először is boldog hófordulót Szandinak!

Hú, már reggel elkezdtem írni a magamét, de elfelejtettem felrakni. Mostanra már azt is elfelejtettem, hogy mit is akartam. Hiába no, a kor... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pasitéma: Na ja. Én is falra tudnék mászni a kedvestől. De rájöttem, hogy valóban másmerre jár a férfiak és a nők agya. Ami nekünk logikus, az nekik eszükbe sem jut. Persze fordítva is igaz. Én rájöttem, bennünk van a hiba. Miért is lázadozunk a valóban megszült gyerekek mellé még pluszban egy szobatiszta férfit is megnevelni? Végülis az általunk szült gyerekek előbb-utóbb felnőnek. Na, de akkor halálra unnánk magunkat. Nem? Minden pasi tökéletes. Csak nekünk vannak túl nagy elvárásaink (segítség a háztartásban, gyereknevelésben, ápolgatás anyuci lelkében stb.). Ennek ellenére valamiért mégis szeretjük őket. Mondjuk én Árpit kifejezetten "utálom" amikor éjjel többször felkelek a gyerekekhez, míg ő meg se moccan. És a tetejébe nem tudok visszaludni a hortyogásától. Komolyan. Ha én egyszer megölöm tuti álmában lesz és tuti emiatt. Mert az, hogy a kávéscsészéje nem bír kimászni a konyhába, azt már megtanultam kezelni. Mondjuk azokat még nem dobtam ki. A nem önállósított (nem önállóan a szennyesbe mászó zokni) zoknikat már egyszerűen kidobom. Egyszercsak elfogy és akkor komolyan is vesz. A gáz csak az, hogy lassan a lakásba öljük minden vagyonunkat és akkor nem lesz pénz újakat venni neki. Ez van én ilyen hülye vagyok. :lol: :lol: :lol:

Edith, Livi előbb állt mint ült. Egy vagy két hónapig szenvedtem azzal, hogy felállt de nem tudott (és nem mert) leülni. Aztán lassan segítséggel megtanult leülni állából. Viszont más gyereke magától rájött erre. Livi nagyon félős volt. De ez is elmúlt. Nyugi. Lassan azon fogsz aggódni, hogy Kriszta pakolgatja kifelé a szekrényeket. Dorka ma fedezte fel. Éljen!

Márti, Szoni hogy van? Már egyáltalán nincs is hőemelkedése? A képek még mindig jók. Szerintem kicsi fiad szívtipró lesz. Amúgy meg milyen anya vagy te? WC ajtóval püfölöd a gyereked? :wink: :lol:

Andi, vége az aranyéletednek!!!!! :lol:

Zsuzsi, sajnálom a tesódékat. A pasit nem, csak a tesódat. Már olyan régen akartam kérdezni, hogy mi van velük. Sajnálom. De remélem valahogy meg tudják oldani, úgy, hogy jó legyen. Habár azt nem tudom ezt hogyan lehet...

Képzeljétek, nagyon úgy nézem, hogy Dorkának jön az 5. foga. Ripsz-ropsz és dudorodik is szegénynek. Olyan kis dührohamos tőle... És tud tapsikolni. Tök jó. :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Oké, mire feltettem a hsz-at már mindenki megelőzött. Na jó majdnem mindenki. Évi, nagyon tetszik ez a kis minidühöngő. Nagyon ötletes! Tudom ezt már írtam.
Na szép álmokat mindenkinek.

KépKép
kgiulia
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?