Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!bocs hogy nem jelentkeztem ma egész nap konyhába voltam sütöttem föztem!most is csak gyors irok mert itthon a férjem..jupijééé!!!
ugy néz ki segit a bogyo mert elkezdtem barnázni!ezek szerint renbe leszek mert nekem eddig a mensi spontán szokott jönni nem jelzi elötte barnázás!ugyhogy ugy néz ki hogy rendbe hoz!férjem bolondnak nézett hogy már a barnázásnak is örülök:) mert hogy nem szoktam a mensinek se örülni!most meg fél velem szerelmeskedni nehogy felboritson valamit:)vicces,de aranyos is hogy aggodik de megnyugtattam hogy nem lesz gond!
na joéjt mindenkinek puszii

bocs hogy nem irtam külön mindenkinek holnap potolom!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Régiancsi!

Egyrészt azért nem akarok fejni, mert béna vagyok hozzá, másrészt meg ha az ember rááll a rendszeres fejésre, akkor az írtó sok időt vesz el.És ha sikerül kialakítani ezt a kereslet-kínálat egyensúlyt akkor nincs is szükség rá.
Most azért még bénázunk ezzel a dologgal, mert tegnaptól valamiért megint visszaesett a tejhozam.Nem tudom, talán amiatt hogy átállt a bébi a 4-5 órás alvásra az eddigi 3 órásról.A tejem egy ideig a 3 órás periódust követte, aztán amikor 4-5 óra múlva se szívta ki senki, akkor megsértődött és visszavonta a tejcsit.Így aztán most gyakrabban megéhezik, de remélem, ha többször szoptatom, akkor visszaáll a termelés!

rimar
rimar
 
 


Lányok,
vagyok, csak eddig olvastalak Benneteket.

Virág,
NEked akartam írni, hogy nekem az utsó bogyó után kb 5-6 nap mire megjön. A szervezetednek szerintem nem elég az, hogy egy napig nem veszed be. Reagálnia kell, ahhoz pedig idő kell.

Rimar,
hidd el nem bénázás a fejés, hozzá kell szokni, meg kell tanulni hogyan kell csinálni. Ha nagyon kevés a tejcsid van rá egy fejési módszer, ami beindíthatja. ez pedig az, hogy először az egyik cicidet fejed 7 pecig, aztán a másikat, aztán 5-5 perc, aztán 3-3 perc.

Lányok,
szerintem olyan, hogy szoptatós étkezés nem biztos, hogy Létezik. Azt tapasztaljátok ki, hogy mi az, amitől fáj a pici hasa, ha eszitek. Az egyedüli, hogy sok folyadékot is igyatok kb 2-3 liter naponta. Meg persze vannak, amiket ilyenkor tiltanak, de nálunk sem azokkal volt a gáz. Nagyfiamnak hasgörcse volt, ha őszibarackot ettem pl. pedig azt nem titlják. Az viszont igaz, hogy amit Te eszel, iszol azt kapja ő is, szóval nem hülyeség, hogy Ti igyatok olyan teát, ami hasfájás ellen van. Szerintem mindent módjával próbálgassatok, és ha nincs gáz, akkor lehet enni, inni. Ja, nekem azt mondták, amitől nekem fáj, ég a hasam az biztos hasfájást fog okozni.

Momo,
szorítok Neked, hogy olyan szülésed legyen, amilyet elképzeltél Magatoknak:):):)

Mindenki,
nagyon szépek a gyerkőcök!!!!!!!!!!

nem is tudom ki kérdezte, én is Augmentint kaptam (mint mindig). Ki is készítette a szervezetemet, de már jól vagyok. Nekem meg lett tiltva, amíg beteg vagyok a vitamin. Azt mondta Doki néni, hogy ilyenkor csak a vírusokat, meg baktériumokat hízlalom. Szóval majd jövő héttől szedhetek:(:(:(

És végül Titi,
Szerintem arra gondolj a Ti kis Angyalkátok nem akart nagyobb szenvedést okozni nektek. És ne is foglalkozz többet a témával. Csak a szép emlékekre gondolj Angyalkával kapcsolatosan. A következő terhességednél tényleg nagyon fognak Rátok figyelni.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 

 
 

sziasztok!gyors bejelentkezem aztán megyek is!MEGJÖTT!!!én még soha nem örültem ennyire mensinek!kezdek ujra eröre kapni a babagyártásba és megint látok reményt!karácsonyra babát kértem a férjemtöl!igyekszik teljesiteni:)
szép hétvégét mindenkinek!este jövök!pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok,
még azt akartam írni, hogy a jód szedéssel azért vigyázzatok. A túl sok jód a pajzsmirigyekben felhalmozódik és aztán okozza a sok problémát. Szóval csak annyit és addig, amíg doki mondja!

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Virág!
Na végre!Ez szuper!Úgy vártuk már, mint a messiást!Most aztán rajta!Mindent bele, gyártógépsorok bekapcsolva, izzítsátok a gépet, gyártás indul!De jó! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Hátha tényleg karácsonykor már babás lehetsz!Eljött a te időd!

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Tegnap akartam írni nektek, de nagyon fáradt voltam.Elég délután csavarogtunk, és beszereztük a még hiányzó dolgokat. Jó későn értünk haza, akkor meg a REzit kellett rögtön fürdetni. Egész délután nem is ittam, sőt enni se ettem. Hát nem volt kellemes. Sikerült találkoznunk a szülésznővel is, igaz nem sokat beszéltünk, mert nagyon sok szülés volt tegnap. Biztos a front.
Momo!

Még egyben vagytok? Nem viselt meg a front?
A Ctg miatt meg ne izgulj. A Rezinél nekem a végén semmi fájást nem mutatott, mégis estére megszületett.

Sikerül már lassan mindent beszereznem. Most már csak be kellene pakolni. Hát tegnap mikor voltunk a kórházban (pedig a folyosón voltunk), ment a fűtés, de ezerrel. Mi lehetett a szobákban?

Virág!
Annyira örülök neki, hogy végre megjött. Mostmár tényleg hajrá, és mérd a hődet, meg mindent bele.
Karácsonyra jó lenne, ha mindenki babás lenne.

Ági!
Merre vagy? Mostanában olyan ritkán jösz.

Sziszike!
Már te is rég adtál hírt magadról.

Vajon Anitával mi lehet? Nagyon rég írt már.

Na mostmár megyek, de holnap jövök.
Mindenkink jó éjszakát!!!
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Szep jo reggelt!

Bar esik az eso...ez nem nagyon tetszik nekem. :roll:

Virag!

Ez nagyon szuper hir :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: Mindent bele akkor majd!


ANubias!

Neked is mennek a drukkok :!: :!: :!:

ONe!

Meg megvagyok! :lol:

Tegnap tobb oras maszkalas utan negyedikre megint gyalog fel...lift elromlott)..de csak kemenyedett a pocakom neha.AMi nagyon kellemetlen,az foleg ejszaka es ha egesz nap talpon vagyok az a leszakados fajdalom a labaim kozott,fajnak a csontjaim vagy mik.
Holnap megyek CTGre+ a dokimat is le akarom vadaszni,aztan elvalik hogy mit mond.Remelem jol erzi magat odabenn Zümike...tegnap egy olyan jot randalirozott,csak ugy ugralt,edi volt masaallah. :lol:

Na,megyek,eloszedem a teli cuccokat+takaritani is kellene.

Puszi mindenkinek es tovabbi szep hetveget!
momo35
 
 


Sziasztok,

Bocsi, hogy ritkán jövök, de nem nagyon van időm irni... :(

Juci, Ancsi, Bufo!
Annyira drágák a pici babukáitok! Annyira irigykedek :) Úgy szeretnék már én is babaillatot élrezni!

Momo,
van valami változás? Érzel valami újat?

Virág!
ANNNNNYIRA öRÜLÖK!!!!!!! Akkor mostmár tényleg csak "mindent bele"! :)

Titi,
szegénykém, rettenetes lehetett olvasni a boncolási jegyzőkönyvet! :( Ilyenkor újból eszébe jut az embernek, hogy mennyire hiányzik..., hogy ott volt, és már nincs... :cry:
Én néha elolvasgatom az sms-eimet, azokat, amiket akkor kaptam, amikor megcsináltam a + tesztet, és azokat amikor megtudtam, hogy baj van... Nem akarom kitörölni őket, mert azt gondolom, pont ezek amik - ugyan felszakítják a sebet - segítenek feldolgozni az elveszétsét!

Én amúgy jól vagyok,
Vivimnek holnap veszik le a gipszet a kezéről.
Ja, és a legnagyobb boldogságom, hogy kibékült a szerelmével :lol: 1. és 2. osztályban végig szerelmesek voltak, mindenki tudta, hogy ők egy pár, még a tanárok is. Figyeltek egymásra, beszélgettek, megölelték és megpuszilták egymást :roll: A kisfiú most 3. osztály elején megingott egy kicsit és szakított Vivimmel... 1.5 hónapig bírták egymás nélkül! Olyan édesek!

A görbém szépen alakul, bár attól félek, hogy egy alkalomból nem lesz babuca! :(
Ja, és 3 helyről is megerősítettem magam, hogy nem lesz baj, ha 2 ciklus után teherbe esnék :D
Azt mondta az egyik doki, hogy az a fontos, hogy ezt a terhességet végig uh és Hcg vizsgálattal figyeljék... "nem mintha baj lehetne, csak akit egyszer a mozdony füstje megcsapott... baja nem lehet a folyamatos ellenőrzésből" Gondolom Titinél ugyanez áll fenn!

Felrakom nektek a görbémet:
Kép

Megyek is, mert apa felébredt!

Millió puszika mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Sziasztok babások!

Lányok,felettem a másik topicba a hőmet,ami elég érdekes.Ha van időtök és kedvetek,légyszi nézzetek rá és vagy ide,vagy oda írjatok róla,mit gondoltok,hiszen ti mégis rutinosabbak vagytok.

Azt szeretném még kérdezni a kétbabásaktól,hogy ti hogy látjátok.Könnyebb,vagy nehezebb a 2 baba.Mármint így összetetten,hogy ugye már rutinosabb vagy baba ügyben,viszont nem csak a baba a dolgod,hanem ott a nagytesó.És a szülés könnyebb volt? Bocsi ha hülye a kérdés, :oops: ez esetben ne is törődjetek vele,és írjatok magatokról,meg az édes kis babákról. :wink:

Biztosan nagyon jó lesz úgy karácsonyozni,hogy ott egy kis gyönyörűség is veletek.hiyzen ez a legszebb ajándék.

Puszi

egy vágyakozó anyuka :lol:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok!
jajj mi történt velem!én ugy örülök tiszta happy lettem!titi fel hivott!olyan aranyos!nem tud gépközelbe jönni és már annyira kiváncsi volt a mensimre hogy felhivott!olyan jol esett!

csajok gyönyörüek a babáitok!decemberbe remélem személyesen is láthatom öket már ugy várom!

momo még egybe?

ági tetszik a görbéd!szoritok egy pozitiv tesztért!

anubias sajnos nem értek annyira a görbéhez de szerintem még korai a pé nem?a feriti késöbb jelzi ki majd a pé-t!

na mentem filmet nézni!puszi mindenki

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!

Na, végre ismét itt vagyok köztetek, nagyon hosszú volt ez a 4 nap, amíg nem tudtam jönni. Nem is emlékszem rá, volt-e a kórházon kívül olyan nap, amikor nem jöttem, akár csak 1-2 mondat erejéig is közétek.
Lényeg a lényeg, megjártam Miskolcot, Olaszliszkát, anya, apa látogatás, temető látogatás, cica dokihoz vitele, baráti látogatások, szóval kész vagyok teljesen lelkileg, testileg, szellemileg teljesen. Alig aludtam a hétvégén. A hazalátogatások mindig nagyon megviselnek, mert sajnos nem olyan egyszerű otthon a helyzet. Anyukám és apukám két problémás egyéniség, és annyira szar, hogy nem tudom megváltoztatni az életüket, és tudom, hogy nagyon boldogtalanok. Egy jó bőgés kellene már nekem, tudom, hogy sokszor visszafojtom sajnos. Apukám nem érzi jól magát abban a faluban, unja magát, és nagyon magányos, hiába az anyukájával él, de előbb-utóbb sajnos magára marad. Na, attól az időtől félek nagyon. Sajnos ezen kívül is problémái vannak... az egészsége sem a legjobb... anyukám pedig szerintem tök depressziós, az idegei kezdik felmondani a szolgálatot, a lakás romokban hever, jaj, hát annyi a probléma, hogy nem is ecsetelem tovább. Az egyetlen pozitívum, hogy A CICÁNK JOBBAN VAN!!! A doki már alig érezte a daganatot az emlőjén hál' Istennek! Úgyhogy azért akadtak jó pillanatok is a hétvégén.

Ezen kívül a görbém tényleg szépen alakul, de őszintén... félek tőle, hogy nem fog megjönni, bár FÁJ A HASAM!!! Ha mégis baba lenne, akkor tudom, hogy ez Isteni suggallatra fog jönni, mert egy együttlétből... hasonlóan gondolom ezt Ágiról is. Ha így kell lennie, hát legyen!

De tudat alatt tudom, hogy nem leszek babás még most!

Lányok, csodaszépek a babáitok! Rimar, Tőled is várnánk ám fotókat a piciről!!! Olyan kíváncsi vagyok rá! Olyan hihetetlen, hogy ennyire tudnak hasonlítani a picurok a szüleikre. Ugyanis rengeteg a hasonlóság Juci, Zseppy, Ancsi a gyermekeitek és köztetek!

Momo, hogy érzed magad? Tényleg lassan itt az idő. Jutottál előlrébb az UH ügyében?

Fogok már feltenni egy új táblát, azt sem tudom, hányadán állunk, hihetetlen, hogy Oné, Te is szülsz lassan. Azért azok a fájások elég kemények lehetnek. És hogy ilyen korán jönnek már! Bár sokat olvastam annak idején, hogy tényleg tök normális a 30. héttől.

Na, megyek lányok dolgozni, pótolom a múlt heti elmaradásaim, amit a helyettesítés miatt nem sikerült megcsinálnom, azokat most igyekszem.

Kép
titi_27
 
 


Szep jo reggelt!

Csodasan sut a nap,bentrol olyan melegnek is tunik,de csaloka! :lol:

Agi!

Tenyleg jol nez ki a gorbed,drukkolok! :lol:

TIti!

A tied is gyanus,dehat ugyis az lesz ami el van rendeltetve.Otthoni helyzet nem lehet konnyu,es ne probalj mindent magadra venni,eleg terhet cipelsz igy is.Tudom hogy szereted oket,de valamilyen szinten ok felelosek a sajat eletukert es nem te.Ezt mondom en akiben az anyukam ket masodperc alatt olyan lelkiismeretfurdalast tud kelteni hogy csak na. :roll:

Virag!

Neked is megy a drukk!!! :lol: :lol: :lol:

Babasok!

Babaztok???Hulye kerdes...biztosan nagyon lekotnek a picurkak!

En megvagyok.Ma voltam CTGn,minden ok masaallah,aztan a doki megvizsgalt,tovabbra is egyujjnyi,de azt mondta hogy nagyon kellemesen puha a mehszajam(erdekesen fogalmaz :lol: ).Penteken kell mennem megint vissza CTGre es hozza.Akkor majd meglatjuk,hogy hogy alakulnak a dolgok.Kicsi fiam mar most ontorvenyu szerintem :lol: ,nem lehet neki megmondani hogy mi legyen.Nem baj,majd eldonti,hogy mikor jott el neki az ideje.Tegnap ketszer volt olyan kemenyedeses menzeszes fajas...de abbamaradt.
Ugyhogy ezen felbuzdulva ma varom az egyik kivitelezot az arajanlataval.
Tegnap meg volt egy holgy aki mar tobbszor megnezte a lakast,nagyon tetszik neki de meg nem fixaltunk le semmit.
ANyukamat idecsabitom,megigertem hogy csinalok kacsasultet krumplipurevel es lila kaposztaval...na ennek nem tudott ellenallni. :lol:

Tovabbi szep napot nektek lanyok!
momo35
 
 


Sziasztok lányok!

Virág,
először is neked gratulálok a mensihez! :D :D
Párodnak mondjad, hogy csak ügyesen a karácsonyi ajándékkal :lol:
Igazi cukrász vagy te, virág, állandóan sütsz valami fincsiséget.... :) kényezteted a fiúkat, mi? :wink:

Titi!
Ezek a szülők már csak ilyenek :(
Néha én is próbálok "belekontárkodni" az életükbe, mert én úgy gondolom, hogy így, vagy úgy jobb lenne, ezen, azon kellene változtatni és máris jobban éreznék magukat....de sajnos csak leperegnek róluk a szavak.
Mióta mondjuk nekik pl. azt hogy fessük ki a lakást, cseréljük le a kopott bútorokat, dobáljuk ki a felesleges lomokat....hát nem hajlandóak.
Azt mondják, ők már öregek ahhoz, hogy bármin változtassanak.
Félnek a változástól, a rumlitól.
Én azt vallom, hogy a jó dolgokhoz sosincs késő!!!
Lehet, hogy én is ilyen leszek majd.
Ragaszkodni fogok majd a rossz dolgokhoz is, mert hozzám tartoznak. Hmm. Lehet.

Azért gondolom, anyukád, apukád örül, hogy próbálsz segíteni nekik, és szíveden viseled a boldogságukat.
Már ez megnyugtató lehet nekik.

Ági!
Meglátod, te is nemsoká érezni fogod a babaillatot. :)
Nagyon szorítok neked!
Olyan jó lenne, ha a babára vágyók közül karácsonyra mindenki becsíkozódna!
EZER DRUKK!!! :)

mOMO!
Annak a kacsasültnek én sem tudnék ellenállni....mmmm....lila káposzta.....nyamm-nyamm. Szinte érzem az illatát :lol:

Eszter!
Én, mint kétgyerkőcös - azért cseppet sem profi!! - anyuka, úgy látom, hogy Barnival minden kiegyensúlyozottabban működik, a gondozása, szopizása.
Bálint mégis csak az első volt, az egész életemet át kellett rendezni ahhoz, hogy csakis rá tudjak figyelni.
Nem volt könnyű egyszer csak anyának lenni. Mostanra már belejöttem a dolgokba, könnyebben megy minden.
Bálint sírósabb baba volt, Barnabás nagyon nyugis, csendes gyerek. Gondolom ettől vagyok én is nyugodtabb, mint Bálintnál.

Viszont, ami a nehézséget okozza, hogy Bálintra nem tudok annyit figyelni, kevesebb idő jut arra, hogy őt babusgassam, szeretgessem. Látszik is rajta, hogy hiányzik ez neki. Olyan kis vadalma lett :roll:
Hát majd belejövünk előbb utóbb :D

Rimar!
Szerintem tutira kialakul nálad is a kereslet-kínálat, jól csinálod!
Nem kell aggódni, hogy kevesebb lesz a tejcsi, annyi termelődik, amennyi a kispocoknak kell.
Lassan tanulmányt is írhatnánk a szoptatás közgazdasági vonatkozásairól :lol: :lol:
Ami pedig a fejést illeti, biztos nem vagy béna hozzá, csak idegenkedsz tőle. (kézzel vagy mellszívóval próbáltad??)

lányok mennem kell, ébred a legkisebb királyfi :lol:

puszi,
még igyexem jönni,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Egészen sokat írtatok.
Mi is elutaztunk az anyukámékhoz hétvégére ezért nem tudtam jönni.
Dávid ott is maradt csak csütörtökön hozzák haza.

Titi
Ha megnyugtat nekünk is mindig rohanás az ilyen hétvégi hazalátogatás. Sokkal fáradtabb vagyokmint itthon, pedig nem kell csinálnom semmi olyat mint itthon.
Sajnálom, hogy iyen sok a probléma, de próbáld meg nem a lelkedre venni. Bele kell törődnünk, hogy úgy sem tudjuk megváltoztatni a szüleinket, így kell őket elfogadni.
A görbéd nagyon szép, nem is tudom mit kívánjak a látottak alapján. A természet majd elrendezi, de azért kíváncsian várom a végeredményt.
Ja nekünk Dávid egyszeri alkalomra jött össze. Mi is azt mondtuk ebből nem lehet baba és tessék, már lassan 3 éves. :D

Koda
Küldöm a vasat. Ha sikerül akkor még ma ha nem akkor csak holnap délelőtt tudom feladni. Van még egy receptem is amire ezt lehet kiváltani, de nem tudom érvényes e még azt is elküldöm. Próba szerencse. A pézzel ne foglalkozz örülök, hogy segíthettem.
Jó, hogy állandóan éhes vagy a kilók meg majd csak jönnek. A lényeg a baba jól gyarapodjon.
Pihenj sokat és vigyázz magadra!

Juci
Nagyon jók a képek. Igazán aranyosak a lányok együtt.
Még mindig olyan édes hajasbaba a kis Dudor.

Ancsi
Örülök, hogy jobban vagy.
A fiúk nagyon jól néznek ki. A szemük sem áll jól. Szerintem te is felkötheted a bugyit, hogy lépést tarts velük.
Osztom a véleményed néha én is azt érzem, hogy elhanyagolom Dávidot, pedig próbálok a lehető legtöbbet foglalkozni vele. Néha meg amiatt van lelkiismeretfurdalásom, hogy Áron ébren van és csak fekszik a kiságyban nézelődik és én meg nem tudok vele is foglalkozni. Van olyan amikor azt kívánom bárcsak lenne belőlem több is és akkor senki nem marad ki. Közben pedig a párom is ott van és persze ő is igényt tart egy kis figyelemre.

Virág
Ez nagyon szuper, borzasztóan örülök a mensidnek
! :D
Remélem a karácsonyi ajándék is meglesz. :lol:
Ha már szabad az út mindent bele a pároddal!

Anubias
Szerintem ebből a görbéből még bármi lehet. Ne keseredj el.
Lényeg cserkészd be a párodat és akkor mindet megtettél a siker érdekében.
A baba ellátásától ne tarts, mert sokkal rutinosabban megy az egész mint az elsőnél. Pelenkázás fürdetés szoptatás már rutinosan megy. Sőt s bátrabban mozdulok, ki kettővel, mint annak idejé egy gyerekkel. Nem esek kétségbe mi lesz ha éhes lesz a kics, fogom és megszoptatom. Na ezt akkor elképzelni sem tudam, csak itthon.
Tehát nyudi minden menni fog mint a karikacsapás.

Jaj úgy írnék még, de szólít a kis éhenkórász.
Még jövök.
Bocsi akit kihagytam, pótolom, egy kicsit később.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Na, lányok, ahogy szerettétek volna, nézzetek meg sötét hajjal.

Kép
titi_27
 
 


Na újra itt.

Titi
Szerintem jól nézel ki az új hajszíneddel.
Teljesen természetes hatású a színe úgyhogy szuper. :D

Momo
A nyál is összefut a számban biztos fini lesz amit főzöl.
Örömmel veszem tudomásul, hogy rád sem hatott a front(annak idején rám sem), így legalább nem vagyok egyedi eset.
Nem tudom milyen lehet az a kellemesen puha méhszáj, de remélem ez már valaminek a kezdete és nemsokára eljön a te időd.

Csné
Egészen szép ez a görbe, gratulálok. Már Titinek is írtam, hogy egy alkalomból is lehet baba(nálunk így volt), tehát nem feladni. Még több mint egy heted van amíg meg kell jönnie, vagy nem?
Drukkolok!
Remélem jól ment a gipsz levétele és minden rendben van Vivi kezével.

Rimar
Ha ez megnyugtat én sem fejek, mert nem szeretek. Eddig mindig elég volt a tej, remélem így is marad. Egy ciciből evett,most néha oda kell adnom a másikat is. Ezért én is hajlok a fejésre mostanában, de még nem tettem meg. Inkább gyakrabban szoptatok és akkor újra beáll a kíereslet- kínálat aránya.
Lehet, hogy ez így nem jó, de nekem Dávidnál is bevállt így nem aggódom. Arra ráérek akkor, ha már 2 ciciből sem lakik jól.
Szerintem csináld úgy ahogy érzed, az anyai ösztön nem csal.
Egyébként miből gondolod, hogy kevés a tejed?
Szoptatás után sír és tátog, vagy szopja az öklét?
Ha nyugiban van, de nem alszik be az nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem lakott jól. Ahogy telik az idő egyre több időt töltenek ébren.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Ancsi,Bufo!

Köszi a megnyugtatást,remélem nekem is menni fog és mindenkinek jut majd törődés a kis családunkban.

Rimar!

Kézzel én soha nem tudtam fejni.Nekem a medela kézi mellszívó vált be a legjobban.

Titi!

Tök jó a hajad.Jól áll és természetes. :wink:

Momo!

Kis házitündér.Biztos finom lett a kacsád. :wink: Azért pihenj is.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Halihó :)
Na, még egy gyors bekukkantás az oviba indulás előtt:)
utána már nincs megállás :lol:

Titi!
Szerintem is jól áll ez a szín. Pláne, hogy természetes:)

Zsuzsa,
hát igen...amennyi a családunk tagja, annyi kellene belőlünk is.
+ még egy, aki a háztartást vezeti :lol: mert hát néha az is külön emberért kiált :o
De már feltalálták az emberi klónozást! :lol:
Na, jó ez csak vicc volt.
Az alkalmazkodást még előbb kitalálták :)

Apropó, szoktad mérni, hogy Áron bébi mennyit eszik?
Barnikám most belehúzott, 100 gr alatt ritkán, legutóbb volt 140 gr is. Lehet, hogy nem is sok, csak nekem az?
Eddig ahogy méregettem, általában 70-90 gr volt átlagosan, nem is nagyon hízott, de éhes sem volt. Most azért dundibb, de többet is eszik.

Eszter!
Kézzel én is próbáltam már, nem ment. Egyetlen cseppet sem tudtam elővarázsolni.
A D-vitamint is úgy tudom Barninak beadni, amikor reggel fejek és abból öntök kiskanálba. Ez van. :roll:

Lassan tényleg indulnunk kell Bálintért.

Pusszantás,
további szép napot,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Titi!
Ha csak egy jó bőgés kell, gyere el, és bőgd ki magad!Legközelebb ugorj be, ha Miskolcról hazafelé tartasz vagy erre jársz, tényleg szívesen látlak!
A hajad meg tök jó, teljesen természetesnek hat.

Ancsi!
Kösz a bíztatást a fejéssel kapcsolatban.Lehet, hogy igazad van, idegenkedek tőle.Próbáltam kézzel is és kézi mellszívóval, de nagy kínszenvedések árán csak egy teáskanálnyit sikerült összehoznom. :(

Bufo!
Neked is kösz a bíztatást.Igazából nem hiszem hogy kevés lenne a tejem, mert szopi után 3 órát mindig alszik, néha ébresztenem kell.Gondolom, ha kevés lenne, akkor nem aludna ilyen békésen.Az öklét azt szopja, ha véletlenül a szájához kerül, de ez csak a szopási reflex szerintem.
Ébredezik, mennem kell.

rimar
rimar
 
 


sziasztok!de jóóóóó!még hogy pénteken ctg :lol:

momo gratulálok a kisfiadhoz(micsoda klassz kis neve van)!sok boldogságot,egészséget és sok sok tejcit kivánok neked!
Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Momo!

Micsoda szuper hír.Gratulálok a kisbabátokhoz.A legjobbakat kívánom nektek.Jó babázást. :D


Kép

Kép

Kép
anubias
 
 


Momo

Mishal isten hozott a nagyvilágban!
Nagyon gratulálok nektek!
Sok boldogságot és tejcsit kívánok!


Koda
Feladtam a gyógyit csütörtökre azt mondták megérkezik.

Ancsi
Nekem 80-160 között eszik mióta hazajöttünk a kórházból.
Az elején sokat bukott biztos, hohy sok volt neki ez a mennyiség, most már nincs annyi bukás bufi közben. 3050g született most 4350g.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Nahát, nagyszerű :) GRATULÁLOK MOMO!!!

Tájékoztatjuk a nézőközönséget, hogy a pénteki ctg a főszereplő benntartózkodásának hiánya miatt ELMARAD!!
:lol: :lol: :lol:

Dejó, dejó de jó:) Egy újabb bébi :)


Zsuzsa!
Szép mennyiségeket eszik Áron is!
Barni nem nagyon bukogatott, talán egyszer fordult elő, egyébként csak egy-két csepp visszacsorgás.
Inkább többször eszik, kevesebbet. Ha 70-80 gr-ot mérek, akkor még megpróbálom szopiztatni, de elfordítja a fejét morcosan és aludni akar. Gondolom elég neki az is :) Ilyenkor mindig felébred 2-2,5 óra múlva és kéri az újabb adagot :)
Ő 3650 gr született, 3450-nel hoztuk haza, 4 hetesen 4000 gr volt, tegnap mértem, 4830 gr.
Lassacskán, de azért hízogat :)

Édesek ezek a babás képek!
(fura, néha olyan babáravágyós érzésem van, hogy milyen jó lenne egy kisbaba.....közben meg itt is van a kiságyban :roll: )

Amilyen nyugis Barnikám, néha azon kapom magam, milyen jó lenne belőle még egy :roll: :roll:

pusszantás,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Lányok,
Sziszikéről tud valaki valamit???
Írtam neki az iwiwen, de nem válaszolt... :(

Kit nem jelöltem még be az iwiwen?? :)

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


MOMOOOOOOOOOOO!!!!! Nagyon-nagyon gratulálok én is!

Lányok, lassan mindenki megszül!!!

Ancsi, Szisziről semmit nem tudok sajnos én sem. :(
titi_27
 
 


MOmo!

Legyetek nagyon boldogok a kicsi fiaddal! GRATULÁLOK!
Kép

Nagyon várom, hogy jelentkezz majd és mesélj a szülésről!
...a kacsasült azért még elkészült vajon tegnap?? :lol:

Bufo,
jó lenne, ha én is egy alkalmas babát várhatnék! :) Úgy számolom, hogy kb hétfőre kellene nem megjönnie :D

Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Momo!
Miket olvasok! Sok- sok örömöt a kisbabádban,és gratulálok!
Nem gondoltam volna, hogy még októberi baba lesz, aztán a végén csak belehúztatok.

Húha lányok mostmár én vagyok a következő.
Igaz én biztos kihúzom a végéig, mint a REzinál, és csak decemberi baba lesz.
Majd csütörtökön megyek megint Ctg-re.
Amúgy jól vagyunk, igaz vasárnap délelőtt le kellett ülnöm, mert nem voltam jól. Szerintem a front miatt. Azóta semmi. Holnap bepakolok a táskába azért.

Sziszről én se tudok semmit, de mintha láttam volna, hogy ír egy másik topikba is.

Bocs, hogy most nem írok mindenkinek de holnap jövök.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Juci köszi hogy megosztottad velünk a nagy hírt, és ha beszélsz Momovl, akkor add át neki a jókívánságainkat. Ja és sok puszit küldünk neki.
Akkor gondolom az anyukájával mehetett be a kórházba. Lehethogy a kacsasült volt a ludas?

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok lányok!

Na, ma elterveztem, hogy csak pihi lesz egész nap, erre nem tudtam tovább aludni. Mindegy, majd tv-zek, meg ilyesmi. Jó ez az egy nap kikapcsolódás!!! Már nagyon rám fért a hétvége után.

Nálam a helyzet a következő:

A fertility áttette a pé-em későbbre, viszont a hasam nagyon fáj. Szerintem meg fog jönni. Viszont ha később volt a pé, akkor még nem telt el a 14 nap, szóval még nem kellene megjönnie. Úgyhogy nem tudom, mi lesz, viszont az tuti, hogy nem lesz baba. Ha a pé ennyivel később volt, az az akció mit sem ért. Bár őszintén megvallva, én most nem bánom. De ahogy Virág is írta nekem a másik topikban, ha megtudtam volna, hogy baba lesz, tuti másképp gondolnám az egészet. Mindegy, én úgyis decemberre összpontosítottam.

Hát, lássátok ezt a szépséges görbét. Tényleg szép, bár mondom, én a pé-t nem tudom, mikor volt...

Kép

JUCIKÁM, AZT UGYE TUDOD, HOGY LÓGSZ MÉG A SZÜLÉSTÖRTÉNETEDDEL!!! :)

Rimar, hogy állsz a vérzéssel? Csillapodott már azóta? És nincs már olyan darabos vérzés ugye? Aranyos vagy, hogy írtad, máskor ugorjak be hozzád kisírni magam... mint ahogy írtam, tényleg tervezem, hogy bemegyek hozzád még az idén visszafelé, szerintem november utolsó hétvégéjén megyek haza, és akkor össze is hozhatjuk.

Koda, ha legközelebb megyek haza Miskolcra, november utolsó hétvégéjén, nem futunk össze? Mennyire mozoghatsz már? Vagy inkább meglátogassalak? Majd beszéljük róla később.

Oné, mit jelent az, hogy nem voltál jól vasárnap? A sok jóslófájás még mindig tart? Jaj, nem lehet könnyű azokat átvészelni. De gondolom, tényleg így készül fel a szervezet a szülésre.

Lányok, akik most szültetek természetes úton... Rimar, Juci... kellett vágni a szülés alatt? Szerintetek segített a málnalevél tea? Ti csináltatok otthon magatoknak gátmasszázst? Amennyire szűk a hüvelyem, én biztos nem úsznám meg legközelebb. Bár sokan mondják, hogy egyáltalán nem érezni szülés közben a vágást, csak az utána lévőktől félek. Varrás, varratszedés... ettől nagyon régóta rettegek. Nem nyugtatnátok meg?!

Jaj, de hisz én még a közelében sem állok ennek a problémának, mit aggódok én folyton?! Megyek is, visszafekszem még egy kicsit, vagy leülök a tv elé.

Szép napot mindenkinek ebben a trutyis időben. Ez az idő tökéletesen megfelel arra, hogy az ember odabent melegedjen az ágyikóban és a tv előtt semmit tegyen.

Jut eszembe, beszéltem Mesivel, semmi fejlemény, viszont azt hiszem, most hétfőn ment egy meddőségi centrumba az Őrsön, úgyhogy el kezdi kivizsgáltatni magát. Úgy néz ki, a húgomat fogja tanítani kémiából, így többet fogok tudni majd róla. Amint van hírem róla, rögtön megírom. És még annyit tudok, hogyha összejön a baba, talán fog jönni közénk ismét.
titi_27
 
 


MOMO!
GRATULÁLOK ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!! Kép Kép

Titi!
Rendben, gyere nov végén, várunk szeretettel!
Én ugye nem akartam, hogy vágjanak a szülés alatt, de mivel vákumozni kellett, nem tudtuk elkerülni.Egyébként nem vágott, hanem repedt.Utána összevarrta azt a pár centit, ami nem volt valami kellemes, de ki lehet bírni.A szülési fájásokra nem emlékszem annyira, mint a varrásra :lol: , viszont a profizmus ott mutatkozik meg hogy én szülés után 3 órával már ültem :!: és utána már ülve tudtam szoptatni.Szóval azóta sincs vele semmi bajom.Varratszedésre nincs szükség, mert felszívódóval varrta-4-8 nap alatt felszívódik, ami meg "kilóg" az pár nap múlva kihullik.
Nem tudom, hogy segített-e a málnalevél tea, de én összvissz 4,5 óra alatt szültem meg, úgyhogy lehet, hogy ezt annak köszönhetem.
Gátmasszást csináltunk minden nap, de így utólag, ugye nem kellett.
Szerintem ne félj ezektől, ha egy szülést végigcsinálsz, akkor a többi már eltörpül :D
Tényleg, te fájdalomcsillapítóval akarsz szülni, vagy valami érzéstelenítéssel?Én ezek nélkül szültem, és jó volt így, hogy tudom milyen érzés.

rimar
rimar
 
 


Rimar, én olvastam a szüléstörténeted, de nem emlékszem, hogy írtad volna a vákumot. Hogy-hogy vákumozni kellett? Nem akart kijönni a kis drága?

Tényleg az a 4,5 óra az baromi jó! Hát, én EDA-val szültem, de szerintem másodszorra is fogok kérni, így azért volt erőm nyomni is, most olvastam egy szüléstörténetet, hogy a babának a zsinór a nyakán volt, és néhány pillanaton múlt a pici élete. Az anyuka EDA-val szült, és mivel nem volt kifáradva annyira, így jó gyorsan ki tudta nyomni a babát, és túlélte.
De jó, akkor mégsem olyan félelmetes ez a gátvarrás?!

Lányok, most fejből nem tudom, Rimar, a 6 hetes gyerekágy mikor telik le?

Tudom, hogy nagyon intim a kérdés, de talán már nem meglepő közöttünk. Szóval, volt már valaki együtt apával szülés óta? Ma voltunk együtt harmadszorra is, és most már végre nem fájt! :)

Na, megyek fürdizni. Olyan jó ez a nap, igaz főztem, de attól függetlenül semmi extrát nem csináltam.
titi_27
 
 


Titi!

Szépen vagyunk,ha már az intimitásnál tartunk,már 3x voltatok együtt,a görbéden meg csak 1 van.Én meg itt bejelölöm tiszta természetesen,hogy lassan többször vagyok apával kontaktusban,mint mondjuk a fogkefémmel,hát ennyit erről. :lol: Természetesen nem komolyan írtam,én is csak azért írtam be mindet,mert nem tom a pé-m idejét és ugye mi már célirányosan próbálkoztunk,tehát csak viccelek,remélem nem sértődsz meg a hülye humoromon. :wink: Más! Nekem nagyon fájt amikor varrtak,de meg vagyok róla győződve,hogy rosszul kaptam az érzéstelenítőt,mert pl. gyerekkoromba összevarrták az államat,ami szintén elég érzékeny és egy szuri után semmit sem éreztem.Pont mint egy fogorvosi szuri.Már operálnak is helyi érzéstelenítéssel,szerintem ezt is lehetne úgy adni,hogy ne lehessen érezni semmit.Nem?Amúgy az EDA biztosan jó lehet ,én is szeretném fenntartani majd a lehetőséget,hogy igénybe vehessem.Majd ha aktuális lesz,erről kérdezlek még.

Rimar!

Én is vákummal szültem.Engem is nagyon érdekel ,miért végződött így.Ha gondolod meséld el.A felszívódó varrat szuper lehet.Remélem nekem is ilyen lesz majd.

Juci!

Tartozol a szülésed sztorijával. :!: :wink:

Oné!

De izgi,már csak te vagy egyben a babókáddal.használd ki az utolsó bő hónapot és pihizz sokat.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Rimár, a vákumról én se tudtam. majd meséld el ha tudod.

Anubias!
Hát igen izgalmas lesz ez a hónap, de nem csak nekem. Remélem nektek is. Már várom a pozitív teszteket.

Titi!
Nem voltak fájáások vasárnap. Inkább csak le kellett ülnöm ,mert gyenge voltam.
A varrásról meg annyit, hogy én alig éreztem, pedig nekem volt belső varatom is. Bár segített az is, hogy a Rezit közben a párom fogta, és végig beszélt hozzá, és én inkább őket figeltem. Olyan megható volt. A legrosszab az volt, hogy elkezdett remegni a lábam, és a varrás után mondtam is a páromnak, hogy fogja már le, mert egyszerűen nem akarta abbahagyni.

Ma voltam kinnt a temetőben, persze szakadó esőbben, és jól átfagytam. Remélem nem fáztam meg. Szerencsére a párom begyújtott a kandalóbba, és előtte ülök szinte egész délután.

Titi!
Annyit gondoltam ma rád. Milyen nehéz lehet most neked, hisz te következtél volna.

Na rohanok, de holnap jövök, és mesélek a Ctg-ről.
Puszi:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Lányok, most mértem a hőmet. Hőemelkedésem van! 37,3! Be vagyok sz@rva nagyon! Kíváncsi vagyok, reggel mennyi lesz ebből. Annak idején esténként (a várandósság elején) mindig ennyi volt a hőm. Tegnap este még csak 36,9 volt!!!

Eszter, amúgy azért nem tettem be az első együttlétet a görbémbe, mert nem került be sperma. Ugye érted?! A harmadik pedig a ma készült görbém után esett meg! :) Na, jól kimagyaráztam magam? :)
titi_27
 
 


Titi!

Ok,akkor ez esetben meg van bocsátva a pontatlan kitöltés.Elhiszem ,hogy izgulsz a hőd miatt,de pár nap és kiderül minden.Azért nem vagtok semmik Ágival.Arról volt szó,hogy ez a hónap még csak az enyém,erre nekem még pé-m sincs,ti meg itt bebabásodtok nekem.Hát szépen vagyunk. :lol: Aztán ki tudja.Lehet,hogy mindannyiunknak elsőre sikerül:Milyen jó volna. :wink: Az én hőm nagyon gagyi.Az előbb mértem és 36,4 volt.Tehát nem is emelkedik,de nem is csökken.Pedig ma is fájogattam.Olyan meg akar jönni érzés volt kicsiben.Szóval azért a szervezetem működik. :roll:

Oné!

Ez a remegés nálam is volt.Én végig így voltam,amíg az örzőben feküdtem.gondolom az ember feletti erőlködéstől.Én rosszul nyomtam,és bepattantak az erek az arcomon.Csupa pötty voltam,mint a pulykatojás.Az azért biztató,hogy neked elviselhető volt a gátvarrásod,ezek szerint lehet ezt jól csinálni,van remény.Én is remélem,hogy nem fáztál meg.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Jó reggelt lányok!

Juci, nem baj, hogy 3 oldal, légyszi-légyszi!!! Én végigolvasom!

Na, lássátok a görbém. Majd meglátjuk. A babás előtti görbémet néztem, és ott is 37,2-ről esett le amikor megjött. A babás hónapban viszont 37,1-re ment fel, mikor már +-at teszteltem. Szóval, nem tudom, de már csak pár nap, és kiderül. Az viszont tuti, hogyha addig nem jön meg, akkor szombaton tesztelek. Csak hogy megnyugodjak.

Kép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnos még mindig nincs rendes internetünk,így csak ritkán tudok benézni hozzátok.

Momo!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sok boldogságot kívánok nektek!


Kedden voltam dokinál!tényleg itt az újabb bébi a pocakomban!Mivel szoptatok,majd uh után derül ki mennyi idős a pici.

Lányok segítsetek!
A doki azt mondta hagyjam abba a szoptatást,mert az elősegíti a méh összehúzódását és megnöveli így a vetélés kockázatát.De én nem szeretném abbahagyni!Emma nem fogad el semmilyen tápszert,csak a cicit,és nem szeretném megvonni tőle az anyatejet.De félek a vetéléstől is!Mi a véleményetek?Vlt nektek ilyen problémátok?Vagy a környezetetekben?


Mona
monaszisza
 
 


Titi!
Én még csak a gyerekágy 4. hetén tartok, úgyhogy nálunk még nem aktuális a dolog.

A vákumról:
amikor beértünk a kórházba, csinált Joli egy Nst-t és aközben a fájások alatt nagyon lecsökkent a szívverése a babának.Utána a szülés alatt is előfordult ez többször és azt mondta Bardóczy, hogy nem akar tovább várni, ha nem bújik ki a következő fájásra, akkor vákumozni kell, nem rizikózunk.Kicsit lila is volt már a szentem, úgyhogy szerintem ez mentette meg az oxigénhiánytól.Azt mondta a doki, hogy a derekán volt a köldökzsinór és azért nem haladt a kincsem előre, és minden kitolásnál összenyomódott a zsinór.De a végén minden jóra fordult és épségben meglett :D

rimar
rimar
 
 


Sziasztok:)

Momo:)
Jaj de örülök nektek! Ugye lesz kép rólatok???????

Titi:)
Igen, persze, találkozunk! De ha nem gond, feljönnél hozzánk? nem tudok ülni sokáig széken. meg nem is nagyon lehet mászkálnom. De majd megbeszéljük:):)
És a görbéd......Az tuti, valami történt odabent. Nagyon kíváncsi vagyok hogy alakul. Reméltem, hogy ma is felteszed a görbédet. Úgy izgulok veled együtt! Annyira látványos az emelkedés.........hmmm.... :)
Gátmetszés: én nem érzetem se a vágást, se a varrást. Sőt, nem is tudtam, hogy csináltak. csak arra lettem figyelmes, hogy a doki már több perce piszmog a lábam közt. Gondoltam megkérdezem, hogy mit csinál. Ő meg nézett rám hülyén, hogy hát varrja a gátmetszés...ja mondom, olyat is csináltak? Utána fájt kicsit, de egy algoporint se kellett bevennem. 1 hétig azért nem nagyon tudtam leülni. De kit érdekelt ez olyankor. Ha ott lesz a babád, nem fogsz vele törődni:)

Mona:)
De jó hírrel jössz:) Majd gyere mesélj az uh után!
A szoptatás méhösszehúzódással jár, így nem ajámlják. De orvosoddal feltétlenül beszéld meg! én több anyukát ismerek, akik szoptatás alatt lettek terhesek, de abbahagyták, mert féltek a következményektől. De az orvossal mihamarabb beszélj!

Juci:)
Pont most mesélte a védőnő, hogy ő kötelezővé tenné ennek a bioptron lámpának a használatát a cicire! 30 %-kal megnöveli a tejhozamot:) Na meg gyógyít is, meg mindenféle jó hatása van.

Gyöngyi:)
Ugye nem fáztál meg? CTG-re mikor mentek? Vagy ha utána jösz, mesélj!
Összepakoltál már?

Eszter:)
Tényleg elég 2 naponta együtt lenni. (sőt, a 3 nap is elég lenne, orvosok szerint.) Ha minden nap kifárasztod apát, a kiskatonák... izé.... hogy is mondjam, nem lesznek túl jó minőségűek. Nekik is kell legyalább 1 nap pihenő, hogy újra 100%-san tudjanak teljesítnei :D na de ez csak ajánlakt, ha bírjátok, akkor mindent bele. :lol:

Zsuzsa:)
most érkezett meg a vas!!!!! nem köszönöm, mert akkor nem hat :D De egy tündér vagy, azt tudd :!:

Én pihengetek, néha azért itthon mozgolódok. Meg keresztszemezek rendületlenül:) Majd lefénylépezem hol tartok:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

mindkét topicba írtam kisregényt és elszállt. :evil:

Monaszisza.Gratulálok a + teszthez :D .Sajnos a szoptatásban terhesen témában nincs tapasztalatom,de konzultálj több mindenkivel,hogy a legjobb döntést hozhasd.Esetleg itt a neten is kereshetnél infót.Hátha találsz okosat.

Koda!

Hogy bírjuk az túlzás.Ez az én hibám,mert ugye biztosra mennék.Az előző ciklusom csak 24 napos volt,és a hőm szerint azt gondoltam,már a 9. ciklusnap is szóba jöhet.Ja ezt megelőzve Virág jutott eszembe,akinek Nimród mensi alatt fogant.Ezután meg jött a hullámvasút efektus a görbémben,és én mindíg azt hittem,na majd ma.Amúgy még Bálint fiam születése előtt azt mondta a dokim,hogy hátrahajló méhem van és lehet,hogy nehezen esek majd teherbe.Bálintom azonnal lett.De anyumtól örököltem ezt a hátrahajló méh dolgot és ő 5 év alatt lett velem terhes.Na ezért is gyúrok ennyire erre a dologra,de sajnos igazad lehet,hogy ez nem növeli az esélyeket.mert hogy félek,nem jutnak be,nem hogy ott várnának lesben.Viszont nehezen bírom a strapát,úgyhogy remélem 2 hét múlva +-os tesztem lesz.Ugye sokat pihensz.Nem vérezgetsz már?Mikor kell legközelebb UH-ra menned?Olyan kár,hogy messze laksz és te nem tudsz jönni a talikra. :cry: Azért a pihizés közbeni kézimunkát irígylem ám. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Na hazajött a nagy fiam, megint a feje tetején áll minden. :)
Persze nagyon örülök neki, mert már hiányzott, csak ugye megint nem lesz időm semmire.

Titi
Nekünk most telt le a 6 hét. Már próbálkoztunk, de mit mondjak nem volt jó. Abba is hagytuk,ebben a formában és máshogy folytattuk.
Nem értem Dávidnál nem volt ilyen, ráadásul nekem ott nem jött ki semmi, nem volt vágás meg ilyesmi. Remélem ez csak a kezdeti nehézség és helyreáll a dolog.
Nagyon izgi a görbéd,nem is tudom merjek e drukkolni.

Rimar
A vákumra én sem emlékszem, de a lényeg az, hogy ügyesen és gyorsan döntöttek és nem lett baj.

Koda
Örülök, hogy segíthettem. Remélem a receptet is ki lehet még váltani.
Továbbra is pihenj sokat!

Anubias
Hidd el minden jól fog alakulni. Most élvezzétek ki a helyzetet, mert utánna már mindig lesni kell mikor van rá idő és lehetőség.
Én tudom nem lesz semmi gond, csak legyél türelmes, és ne mindig ez járjon a fejedben.

Monaszisza
Nekem van több olyan kismama ismerősöm is aki terhesség alatt végig szoptatott és nem volt godja. Sőt még a dokik sem tiltották meg.

Megyek, mert sírás van, szopit követel Áron.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok,

Kicsit nyavajgós napjaimat töltöm, nem is akarlak titeket fárasztani vele!

Titi,
én mint Koda, a gátmetszést nem is éreztem. Utána a varrást se. Pedig én nem kértem fájdalomcsillapítót... Én annyira a szülés hatása alatt voltam, hogy a dokinak azt meséltem, hogy milyen pletykákat lehet hallani a kórházban róla.. :roll: :D
Nekem kiszedős varratom volt még és emlékszem, hogy én is majdnem betojtam a félelemtől a kiszedésnél... De nem volt annyira szörnyű. Az jelentette, hogy hazajöhetünk! :)

Bufo,
sok erőt neked a fiacskád mellett... Azt hiszem talán ezért már jó, hogy Vivi ilyen nagy! Remélem majd segíteni is fog! :D

Juci,
én is akarom olvasni!!! Légyszi-légyszi!!!
A cicidet ápolgasd! Félő hogyha fáj, nehezebben szoptatsz, nehogy abbamaradjon a tejcsi termelése! :(
Ennyire jó a bioptron lámpa? Én nem is tudtam, hogy ilyenekre is ajánlják!?

Koda,
örülök, hogy a sok bonyodalomhoz képest jól vagy!!!
Mondtad már és csak én vagyok feledékeny, hogy hogy fogják hívni a babátokat???

Momo,
én is nagyon szeretnék képet látni rólatok! Remélem hamar jelentkezel!
Apa jön látogatóba? Kiváncsi vagyok, mennyire sikerült úgy szülnöd ahogy eltervezted! :)

Gyöngyi,
mi volt a ctg-n??? Nem jöttél mesélni... :(

Rimar,
még jó, hogy észnél volt a doki! Jól megszenvedtél volna még vele egy jó ideig így, hogy a köldökzsinor a derekán volt... Biztos nagy kötélmászó lesz belőle :wink:

azért a görbémet felrakom nektek, jó lenne ha baba lenne belőle, drukkoljatok!!! Kép

Megyek pihizni,
jó éjt mindenkinek!
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa!

Bizti nehéz lehet,hogy két felé kell egyszerre kapni,és akkor még ott a házimunka,meg a többi teendő.

Juci!

Azért ne vállald túl magd.Megvár a vasalnivaló is,meg a többi is,sajna.A szüléstörténetedet nagyon várjuk,és ki bánja ,ha 3 oldal,végig fogjuk olvasni. :lol: Nagyon jó,hogy említed a bioptront,anyuéknak is van és mivel alattunk laknak,így nekem is rendelkezésemre fog állni.Örülök,hogy használ,nekem is kivolt eleinte a cicim,végül sajna már csak bimbóvédőben mertem szoptatni.Remélem én is hamarosan kipróbálhatom a lámpát ezen a területen. :?

Ági!

Olyan biztató olvasni a fájdalommentes gátvarrásról.Bár kit érdekelne,ha fáj,csak had szüljek megint. :roll:

Nkem szépen alakul a hőm,este feldobom a görbémet is.A fertility már nem hisz nekem :lol: ,de bizti ez lesz az.Dukkoljatok értem. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok!
Valaki írta nemrég, hogy volt neki hasonló problémája:
Azt hiszem, elzáródott egy tejcsatorna, mert egy csomó alakult ki a jobb mellemen, nem tudom belőle kifejni a tejcsit.Masszírozás, borogatás vagy mi segít?Nagyon nem szeretném, ha begyulladna.

rimar
rimar
 
 


Sziasztok lányok!

Akkor gyorsan először magamról...

Nem bírtam tovább… tegnap, mivel útba esett egy gyógyszertár, vettem egy tesztet, de – lett! Mára pedig már a hőm is esett 2 tizedet, úgyhogy lassan talán megjön. Nem is tudom, sírjak, vagy nevessek. Bár egy alkalomból ha összejött volna, tényleg igazi szerelemgyerek lett volna, de azért meglepett volna.
Szóval, én még mindig decemberre összpontosítok, most pedig nagyon várom a mensim.

Jucikám, vigyázz magadra, nehogy túlhajtsd magad, aztán meg ne legyen tejcsi. Mi megértjük, hogy ritkán tudsz jönni közénk. Elég, ha csak tényleg annyira bejelenktezel, hogy minden OK, és dobsz egy-két fotót. Aztán majd ha nagyobbak lesztek, majd jösz gyakrabban, mi várunk Rád. És ugyanez érvényes a többiekre is!

Koda, akkor majd hívlak, ha megyek haza. Szegénykém, nehéz lehet így végigcsinálni az egész várandósságot, hogy alig mozoghatsz. De tudod, megéri ám! :) Remélem, a vérzés is elkerül már.

Rimar, hogy állsz a a vérzéssel? Elmúlt már? Jaj, de szörnyű lehet a tudatlanság, nem is tudom, én hogy leszek én ezzel a szoptatással. Ennyi probléma, amit nem tudok majd kezelni. Jó, hogy nem pánikoltok lányok! Én biztos kilennék már. De jó, hogy itt eszmét tudtok cserélni mindenről. Kár, hogy én nem tudok segíteni. :(

Kép
titi_27
 
 


Titi!
A december biztos össze fog jönni nektek!
A vérzésem elmúlt.Már a 3. héttől nem volt semmi.Szerencsére.

Juci!
Én is nagyon kíváncsi vagyok már a szülésedre!

Sajna mennem kell.Beállok a zuhany alá, megpróbálom ezt a csomót kimasszírozni a mellemből.

rimar
rimar
 
 


Titi

Nem is tudom mit mondjak sajnáljam vagy se a - tesztet. Inkább azt kívánom ami neked a legjobb. :)
Hétvégén kell megjönnie?

Rimar
Remélem sikerül a csomót kimaszíroznod. Ha nem akkor szopi előtt meleg borogatás és maszírozás és a csomós ciciből szoptass előbb, még akkor is ha nem abból szopizna. A másikat pedig fejd le egy kicsit nehogy abban is csomó legyen.

Csné
Nyugodtan sírd csak ki magad az kicsit megnyugtatja a lelkedet. A görbéd egyébként nagyon bíztató, tehát nem feladni. Lehet, hogy igazi kis szerelemgyerek lesz?

Juci
Igen én is akarom azt a 3 oldalas szüléstörit!!!
Nehogy a terjedelme miatt fossz meg bennünket tőle. Hidd el mindenki nagyon várja. :D
Tessék pihenni a munka megvár. Többet ér egykipihent anyuci mint egy túlhajszolt, hidd el. Én a saját bőrömön érzem. Eddig én is mindent meg akartam csinálni aztán rájöttem, hogy nincs értelme kicsinálni magam.

Anubias
Ez nagyon izgi. Kíváncsi vagyok a görbédre. De azt hiszem ti mindent megtettetek a cél érdekében, a többi a kis sejteken múlik. Nagyon drukkolok!

Ma nagyon kiakadtam Dávidra. Áron a hordozóban szemlélte a virágokat(Ez a kedvenc nézelődnivalója), mikot a nagy és okos testvére felé emelte a lábát, hogy megmutassa az új zokniját és akkor teljes talppal ráesett a kicsi fejére. Na volt bömbölés ezerrel mind a két gyereknél. Sajnos nagyon bepipultam, és eljárt a kezem. Tudom, hogy nem akarta bántani, de abban a pillanatban ezt nem tudtam mérlegelni. Hála az égnek nem lett baja a kicsinek, csak jól megijedt.
Megyek pihizek egy picit amíg lehet.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Juci!

Jajj,de jó,hogy végre elolvashattam a kis Eszter születésének történetét.Nagyon köszi,hogy megosztottad velünk.Én megkönnyeztem,olyan megható és nagyon szépen írtál le mindent.Azt az egyet sajnálom,hogy Illés nem lehetett melletted,nem bátoríthatott,fogahtta a kezed,de ez a történet így tökéletes,ahogy van.nagyon jó volt olvasni. :wink:

Lányok,akkor felteszem a görbémet: Kép

Kép

Kép
anubias
 
 


Jucikám, Istenem! Úgy átéreztem a helyzeted, mikor olvastam a történeted. Ez az EDA történet elég rosszul hangzik, de végülis túl vagy rajta. Akkor én nagyon örültem neki, és annak, hogy a dokim szúrta be, rögtön nem fájt semmim. Még hogy 20 perc alatt hat? Ezt nem is tudtam. Eszerint én sem tudtam az időt érzékelni.

A dokid fantasztikus lehetett. Hogy fényképezett is?! Atyaég! Ilyet még nem is hallottam!

Jaj, lányok, én úgy meghatódom mindig az ilyen történetekről, ahogy olvasom, olyan, mintha veletek élném át az eseményeket visszamenőlegesen.

A kérdésedre... Paint Shop Pro-val szoktam kicsinyíteni.

Lányok, én már ma nem fogok tudni jelentkezni, megyek szolizni, aztán itt a hétvége, és azzal együtt a takarítás. De holnap mindenképp jövök! Addig is puszi mindenkinek! Sokat gondolok ám Rátok lányok! Pihenjetek sokat, ha a kicsitek hagy benneteket!
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: