Új privát üzeneted érkezett!

Ez nem igaz, már megint én nyitom az oldalt!!! :twisted:

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:tudom én , hogy mindenkinek megvan a saját baja!!!!Én nem a te szomorú soraidon buzdultam fel, csak kérdezted, hogy jobban vagyok-e!!!! :shock: Nos ez a probléma nem fog egyik napról a másikra megoldódni, de a tiéd sem!!!!!
Nekem a páromra egy szavam sem lehet, segít amiben tud, simán fürdeti, öltözteti, eteti őket és néha elég egy nézés, ahhoz hogy segítsen!!!!!Én ilyen szempontból szerencsés vagyok és azt hiszem ez jobb verzió mint a tietek!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Márti! Nagyon sajnálom, ami veletek (illetve a pároddal) történt - elég elkeserítő lehet most. Mindenesetre nagyon-nagyon szépen köszönöm a mamuszbeszerzést, biztos szép a barna! A jövő heti talin pedig felmarkolom.

Julcsi! A csajoknak boldog kilencedik hónapot! Mikor ilyen számokat írok le, mindig döbbenten tapasztalom, hogy milyen iszonyat gyorsan repül az idő...

Most nálunk sem túl rózsás a helyzet, mivel az előző autómat két napja totálkárra törte apósom nevelt fia. Az történt, hogy áprilisban belénk jöttek, azért életem első saját kis autója (egy Mazda 121) csomagtartója meggyűrödött - nem mi voltunk a hibásak, a biztosító fizetett is, de úgy döntöttünk, hogy ezt most nem csináltatjuk meg, hanem veszünk egy másikat (mazdát kinőttük), ezt pedig odaadjuk apósnak, hogy végre legyen egy kicsit normálisabb autója (a 22 éves skoda helyett).
Azt beszéltük meg, hogy ezt most felújítja (megcsináltatta a hátulját, meg ezt-azt, tök szép lett), és majd jövőre fizeti ki, addig ugye az én nevemen van.
A héten költözött fel a nevelt fia a most vett lakásába, kocsi dugig cuccokkal, és belehajtott egy 2x2 sávos kereszteződésbe fékezés nélkül: belement egy csont új peugeot-ba, az pedig egy bmw-be. Ő volt a hibás. Király...
Természetesen - mivel még az én nevemen van a kocsi - az én biztosításom látja kárát a dolognak(hátrébbsorolás, díjemelés), ráadásul a mazda totálkár, emiatt após által ráköltött 300ezer forintra most keresztet lehet vetni, és ugye még nekem sem fizettek. Szerencsére személyi sérülés nem történt. Teljesen ciki a helyzet, a fiúnak nincs pénze (sok hitelt vett fel a lakásra), apóst tök sajnálom, és most nincs is képem kifizettetni velük az autómat - ők se állnak túl jól. No, a történetről ennyit.

Mindenkinek szép hétvégét, családozást! Ma este megyek bulizni (Quimby koncertre) a barátnőimmel, Balázs elvállalta Samut estére. Tök jó!
Üdv:
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 

 
 

Sziasztok

Csak gyorsan benéztem, mert ma nagyon szar napom van. Most kivételesen nem a Szandival van a baj. Eddig a sógornőm sirt itt, mert a párja átveri. Most meg a nővérem jön, már megint úgy néz ki, hogy elválnak.
Szóval most nem magunk miatt bőgök, ilyenkor jövök rá, az én problémám előbb utóbb biztos megoldódik (elmúlik a csecsemőkor, visszamegyek dolgozni stb.), de az övéké nem biztos.

Julcsi: gratulálok a 9. hónapos nagylányoknak és a szüleiknek!!

Márti: sajnálom, ami veletek történt, nem irigyellek. Remélem, meg lehet oldani részletre, ahogy az Edit említette.

Edit: mindig rád gondolok, amikor eszünk, ti is mennyit szenvedtetek.
Az elmúlt napok tápszerfogyasztása: alkalmanként 100 ml 3x, föziből és gyümölcsből átlag 140 ml. Ami azért furcsa, mert volt idő, amikor 180-200-at megevett.
De ahogy a Julcsi is írta, bízom benne, hogy tudja mennyi kell neki.

Na tényleg megyek mindjárt itt a nővérem, még ágyneműt kell húznom neki, mert itt is alszanak.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Márti,
sajnálom a történteket,én igazán át tudom érezni ami a pároddal történt.Engem ebben az évben már 2x kifosztottak.Még év elején-áprilisban-kivettem egy automatánál a pénzünket,betettem a táskámba,a másik karomon Hanna volt a hordozóban,és egy huligán letépte rólam a táskát hátulról és elszaladt.Gondolhatad milyen hónapunk volt,amikor mi is elég nehezen élünk.A másik nyáron volt Zamárdiban,amikor a babakocsiból lopták ki a pénztárcámat,úgyhogy ketten álltunk a kocsi mellett csak egy pillanatra hátatfordítottunk a kocsinak.Ilyen világnban élünk.Mind a kétszer kifigyelhettek,pedig másodszor azt is láthatták mennyi gyerekkel vagyok!
Ez a az év anyagilag nagyon megviselt minket,nagyon sok gondom van,de nem akarok én sem itt nyafogni,mert nem azért van ez a topik.De néha jól esik az embernek kiönteni a szívét valakiknek! :lol:
Nekem is a gyerekeim adnak erőt,pedig ahogy Mártikám mondtad abból még nem lesz pénz!De akkor is kárpótolnak!De azért jobban örülnék annak,ha nem kéne ennyit nélkülöznünk.

Bocs hogy felhozakodtam én is ezzel,de ma ilyen napot tartunk! :lol: :roll:

A családom egy része most indul színházba. :lol: Én nem tudok menni mert a két kicsit nem tudtam kire hagyni. :cry:
A Figaro házasságát nézik meg,vígjáték formában.A mai előadás a nagycsaládosoknak lesz,100/db a jegy.A fehérvári színházba lesz.

Edit,
le a kalappal előtted.Én már rég kikészültem volna,ha a párom nem segít itthon!Már elnézést de a gyerekeknek két szülője van!Mondjuk az én párom se szeret egyedül lenni a gyerekekkel,de volt már rá példa.Sőt amikor még Hanna nem volt még köztünk és én dolgoztam neki kellet vigyázni a gyerekekre.
Ő inkább a házimunkában segít,takarít,főz. :roll: Jó,a gyerekekkel való foglalkozás az én feladatom,meg a fürdetés,az éjszakai kelés.De ezt már megszoktam!(mármint az éjszakai kelést)

Zsuzsi,
te meg minig anya maradsz!Ne emészt ilyeneken magad.Igaz néha nekem is vannak ilyen gondolataim,de csak ránézek a gyerekeimre és máris rájövök,hogy igenis anya vagyok és nem olyan aki eldobja magától a gyerekeit!

Julcsi,
először is gratula a lányoknak a hófordulóhoz! :lol:
Én is szertném eladni a házamat,de itt most nem ecsetelném az okokat,mert a mai hsz-ek elég lehengoló részeket is tartalmaznak.Ha érdekelnek a részletek privi megírom!
Remélem hamar találtok egy jó lakást,ami megfelel nektek és a hitel is simán fog menni!

Most befejezem elég hosszú lettem! :oops:

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Akkor ez egy ilyen panaszkodós nap!!!!!!Örülök, hogy mindenki elmondta mi a gond!!!!Jobb ez így ha kibeszéljük, és nem emésztjük rajta magunkat!!!!! :lol:

Timi:én is nagyon sajnálom!!!! :( Szörnyű, hogy milyen emberek vannak és te még gyerekkel voltál mind2x!!!!!Őrület!!! :roll:

Évi:a te eseted sem egyszerű, nem egy vidám történet!!!! :(

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Samu még mindig alszik, ezért újra benéztem.

Elég szomorú dolgok jöttek ma felszínre. Timi, nagyon durva, amit meséltél: 4 gyerekes családtól lopni, az nem semmi! Iszonyú gáz emberek vannak.
A párom nagyon próbál meggyőzni arról - épp ilyenek miatt -, hogy költözzünk el a fővárosból, mert itt még jobban koncentrálódnak a "hülyék". Sajnos engem a munkám nagyon ideköt, meg a barátaink is főleg itt élnek, bár abban igaza van, hogy a gyereknek (és a jövőben születendő testvéreknek) egy falusi-kisvárosi közeg biztos jobb lenne - legalábbis az általános isi végéig.

Zsuzsi, annál pedig nincs szomorúbb és tragikusabb, amikor egy párkapcsolat megy tönkre - pláne ha gyerek is van (bár azt nem írtad, hogy van-e gyerköc). Én azért is vártam viszonylag sokáig a gyerekvállalással, hogy tudjam, jó ember van mellettem: a gyerek(ek) megszületésével már nem csak két felnőtt egyéni játszmáiról szól egy kapcsolat, hanem mások életéről is...
Most már tényleg elég belőlem,
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Zsuzsi:épp akartam kérdezni, hogy mi van a nővéredéknél, akkor úgy tűnik nem sikerült rendezni a helyzetet!!!!! :( Sajnálom nagyon 2 gyerekkel nem lesz egyszerű!!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ismét én!
Hát én is ki voltam borulva rendesen! :evil:

Zsuzsi,
hát nem irigyellek.Neked kell lelket öntened nővéredbe,ami nem könnyű ebben a helyzetben.És még a sógornőd is ott van.

Évi,
nálatok is van gond,nehéz ilyenkor előállni azzal,hogy még nincs is kifizetve a kocsi.Ami a biztosítást illeti önhibádon kivül fizethetsz egy csomó pénzt.
timiban
 
 


Hú, lányok elindítottam egy lavinát, de azért örülök, hogy megtiszteltük egymást a gondjainkkal.

Évi! A családtagnak tartozni a legrosszabb eset. Mert hát a pénzére mindenki számít, de hogyan hajtsa be, ha érzelmi tényezők is közrejátszanak. És avn esély egyáltalán az autód árát viszontlátni? Ezért büntetőpont is jár? Ilyenkor azt ki kapja?

Timi! Az ilyen eseten felforr a vérem! Én a múltkor egy nyugdíjasnak adtam vissza 10.000 Ft-ot, amit elejtett, és nem túlzok, sírva fakadt szegény. A legmocskosabb dolog gyerek elől elvenni a pénzen megvásárolhatót.

Márti! Elmentem Anyuékhoz a gyerekekkel, mire hazajöttem, a garázsban megint áll egy eladásra kész fostalicska. Gondolom, ezt holnap délelőtt akarja vinni az autókereskedésbe. Ezt már nem állom meg szó nélkül, lesz ami lesz.

Barnus ott akart aludni Mamánál, így Virággal ketten vagyunk. Nekem is lesz egy kis magány végre!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Zsuzsi!

Bocsi, az előbb elfelejtettem reagálni. Azért annyira nem kevesek ezek a mennyiségek. Én mennyit hízik Szandi?

Azért Téged is vigasztal valaki? Párod segít egy kicsit lelki kérdésekben?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Íme a mamusz:
Kép

Nincs is a fiamnak foga!!!!! :lol: :wink: A Julcsi megsasolta, nem baj majd kibújik egyszer csak!!!!!! :wink:

Edit:ha a párod nem segít, akkor próbálj meg mástól segítséget kérni, hogy kicsit magaddal is törődhess!!!!! :wink: Neked is kell kikapcsolódás!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Méghogy 1 órával több alvás!!!!!! :shock: :shock: :shock: Mostani idő szerint fél 5kor kelt a kisbetyár, visszaaludni azt persze nem akart!!!!! :roll: Felváltva voltunk fent vele, először apa szundizott 1 órát aztán én, és most dölt ki a koránkelő tündérbogyónk!!!!!Végülis érthető, mert tegnap este csak 100-at vacsizott és elaludt=éhes volt most reggel a szentem!!!!! :wink:

Julcsi:jó keresztelést, remélem minden jól sikerül és kellemes napotok lesz!!!!! :wink:

Edit:akkor ma is egyedül lesztek????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ritka szar éjszakánk volt. 8-kor elaludt az Ádám, 1/2 10-kor sírva kelt, (jól bekakilva), majd onnantól kezdve 5 percenként elkezdett sírni. Mikor már azt hittem,végre alszik, akkor megint felsírt, vígasztalhatatlanul. :cry:
Éjfél körül odavettem magam mellé, már nem bírtam tovább. Elaludt mellettem, 1/2 3 körül visszacsempésztem az ágyába, és 1/2 -kor kezdte előről. Akkor nem sírt, csak nyöszörgött, cumi és már aludt is. :?
Ilyen még sosem volt, teljesen kiakadtam, mi lehet a baja. :roll:
De most, hogy túlvagyunk az éjszakán vígan elvan, evett rendesen és játszik. Persze megy nemsokára aludni, hogy kialudja az éjszakát. :? A drága.

Márti, nagyon aranyos a mamusz. :lol: Látszik, legalábbis a kép alapján, hogy még tartása is van.

Julcsi, egy nagyon boldog napot kívánok nektek! Ugye nem felejtettétek el, hogy át kellett állítani az órát? Nehogy elkéssetek! :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:sajnálom ezt a vacak éjszakát!!!!! :( Most olyan lehetsz mint a mosott sz@r!!!! :wink: Majd szundizz egyet, ha sikerül!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Sorry, hogy eltűntem, de a héten itthon volt Ádám, így ő bitorolta a gépet.

Sok mindenhez szeretnék hozzászólni, de már nem tudom különválogatni, szóval egybe kapjátok. :)

Apai oldal:
Nálunk Ádám se épp szuperapu. Eleinte úgy viselkedett, mintha Hanna nem is lenne. Ugyan úgy átment a szomszédhoz, miután hazajött a munkából és utána leült játszani. De megsértődött azon, hogy nem néztem vele filmet, amikor ő akart. (nem igen aludtam éjjel, így akkor aludtam, amikor tudtam, így a filmnézés csöppet sem érdekelt) Egyedül a fürdetés volt, ahol mindig ott volt. Sajnos úgy gondolja, hogy a gyereknek bőven elég 5 percet a kádban tölteni, tehát a tényleges fürdés erejéig, azt kész, szóval máig én csücsülök Hannával a kádnál és pancsolunk. Nem igen tud mitkezdeni a csajjal sajnos. Bár, most már egyre jobb a helyzet, amióta jobban tud kommunikálni Hanna és meg is magyarázom még plusszban neki, hogy mi mit jelent. Már játszanak együtt, igaz, nem nem tart órákig, de már elvannak. Remélem szép lassan Ádi is beletanul abba, hogy mit jelent apának lenni.
Néha még elejti, hogy miért van kupi, amikor én "csak" a Hannával vagyok itthon. Ilyenkor jól megmondom neki a magamét,hogy mit képzel, aztán megint jó darabig segít és normális. Szerintem ilyenkor az anyjával beszélget, mert ő persze úgy gondolja, hogy a nőnek a dolga a háztartás és egyébként is "szegény Ádám"... (Nem szeretem az anyósomat)

Anyaság:
Nekem mázlim van, mert én imádok itthon lenni Hannával. Azt sajnálom egyedül, hogy nem tudk annyi mindent megcsinálni, mit szeretnék. Nem zavar, hogy vele vagyok+a háztartással. Sajnos 12 hetes terhesen begörcsöltem, így itthon maradtam a maradék időre. Csak amagántanítványok hoz jártam el, de néha az is sok volt. Én szeretek itthon lenni. Igaz, biztos más 2 vagy több gyerekkel, de nekem nagyon jó. :D Eddig 1x hagytam itthon a Hannát, amior 6 hetes kontrollra menetm,d e csúsztott a doki, így késtem és szegényem sokat sírt. Azóta nem hagytam egyedül(mással), max 5 percre.
Viszont én máig képes vagyok arra rácsodálkozni, hogy tényleg anya lette és Hanna tényleg az én lányom. :D:D

Balszerencse:
A legutolsó szériánkat leírom:
Szeptember egyik csütörtökén elhagytam a telcsimet (laza 5000 Ft az új szimkártya), másnap feltörték a kocsinkat,d e csak a zárat rongálták meg. 1 héttel később hétfőn Ádival mentünk be, megállítottak a rendőrök, pedig már úgy is késésben voltunk. Céges autó volt Ádinál és lementünk a sajátunkért, de abban meg lemerült az aksi, mert bekapcsolva hagyta a belső fényt... 3 hét után megkaptuk a rendőrségtől azt a papírt, amire nem is lett volna szükség, majd újabb 3 hét múlva ki is cserélték a zárat, de mivel a biztosító olyan kedves, hogy csak a megrongált zárat fizeti, a többinek csak az 50 százalékát, így most már 2 kulcs kell a kocsihoz. -Viszont kellett a biuzosítónak a határozat, hogy lezárták a nyomozást. Ezt úgy eltűntettem, hogy újra kellett kérni. Ülünk hajnalok hajnalán Hannával a rendőrségi váróban, keresem az egyik játékát erre mi akad a kezembe??? Hát igen, a határozat!! azt a táskát csak 2x néztem át. de mivel addigra már csa alá kellet írni a másolatot, már nem akartam lelépni... és végülis 2000Ft-ét fizettem a szerelésért, készen lett a kocsi laza 2 hónap alatt, szóval jó volt. :)

Mennem kell, mert ez a liba nem hagy írni... még jövök!

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Hát, ha már a pasiknál tartunk, és is abban a szerencsés helyzetben vagyok, mint a Julcsi, az István nevelhető. :wink:
Az elején minden vacsora az ő feladata volt, mármint ő etette.
A fürdés az szent, na nem ő fürdeti, hanem előtte vetkőzteti, olajozza, játszanak, és hozza nekem a kádhoz.
Az esti vacsoráját (banánturmix) csak az apja készítheti el. :lol:
De sajnos volt olyan idő nálunk is, hogy ha hazajött, odament hozzá, utyuli-putyuli, és kész.
Ennyi volt a gyerekkel való foglalkozás. :? Persze egyszer elegem lett, leordítottam a fejét, hogy nemcsak az én gyerekem, és az Ádám rajong az apjáért, kicsit többet is foglalkozhatna vele. Azóta megpróbál figyelni erre.
És tegnap, mikor először felsírt, rohant be ő is, hogy mi lehet a baj. Majd kiment tv-t nézni. Mikor már 1 órája sírt a gyerek, én meg tiszta ideg voltam, hogy mi lehet a baj, kijöttem és...
Hát nem viselkedtem urinő módjára. Megkérdeztem, hogy nem hallja, hogy ordít? És nem gondolta, hogy esetleg segítene megnyugtatni?
Jól összevesztünk. Reggelre persze másképp látom, szegény már nem is tudom mióta dolgozik minden nap, reggel 1/2 5-kor kel, úgyhogy megsajnáltam, hogy ilyen bunkón viselkedtem.
Most marad a bocsánatkérés. :?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Most engem is kiborított apa!!!Mondom neki menjen le kicsit a Zsombival, kiscsaj már reggel óta a nagyszüleinél van lent.Persze a kabátot már nem akarta ráadni, mert 14 fok van, hurcolta magával a gyereket , hogy megkeresse a sapóját, és mikor mondom neki, hogy ne menjen le 1 szál polóban, még neki áll feljebb, hogy ő felakart öltözni, de én azt mondtam hogy oldja meg a gyerek felöltöztetését!!!!! :evil: És ha még pizsamában lenne akkor abba menne le?????? :shock: Felvázoltam neki, hogy én ezt 2 gyerekkel szoktam nap mint nap megoldani, úgyhogy erről ennyit!!!!
Barbi:különben valami elvan kuszálódva a pasik agyában, mert a gyereksírás vagy egyáltalán nem vagy csak naggggyon lassan jut el a tudatukig!!!!!! :roll: :shock: Azt szokta mondani a párom, hogy csak beszélget, neki a sírás az üvöltést jelenti, arra még nem jött rá, hogy ha a kis nyöszörgésnél megkeresi mi a gond akkor nem lesz belőle ordítás!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ami a korán kelést illeti nekem is volt része benne!Zsoltika 4!-kor kelt és nem aludt vissza.Különben is 5 és 1/2 6 között kel,ezért lett ma 4 óra a kelési idő! :shock: Nem tudom mit kéne tennem,hogy tovább aludjon.Sosem volt egy hétalvó,de ez nem normális!

Mártikám a plusz egy óra alvás nem a kisgyermekes anyukákra vonatkozik! :lol: :roll:

Julcsi,
én is csatlakozom az előttem szólókhoz,kívánok mára nagyon boldog napot.
Kép

Kép

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Bocsi csak még egy képet!
Kép
timiban
 
 


Márti, igen, ahogy írtad. Ha az első kis rezdülésére bemegyek, legtöbbször elég, ha visszaigazítom az ágyában, megsimogatom, estleg cumi.
Erre megkaptam, hogy elkapatom, mert ahogy nyekken már ugrok. :? De, ha ennyi elég és már vissza is alszik, akkor miért várjam meg az ordítást?
Pasi agy. :evil:
Ja, tegnap odaadom az Istvánnak az Ádámot, itassa meg a gyümölcslével. Jó, de kössem rá a szakálkát, adjam oda a párnát a keze alá, blablabla. Akkor már akár meg is itathatom, nem? :?

Felhívtam, bocsánatot kértem. Erre mondta, hogy cica hidd el, nem is hallottam, hogy sír, elaludtam a tv előtt. És persze nekem van lelkiismeret furdalásom. Mindegy.

Timi, sajnálom, hogy ti is ilyen jól kialudtátok magatokat. :cry:
Az a kirablás meg vérlázító. Csak azt tudom mondani, hogy amit elvett tőled, azt költse gyógyszerre! :evil:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Csajok!

Ma mindenkinél front van? :) :shock:

Márti!

Bejött a megérzésem, hogy ma menni akart Laci a kereskedésbe, de mivel esik az eső, így a csilli-villi autó maradt a garázsba. Egyébként meg szóltam, hogy lehet itthon maradni vasárnap.

Barbi!

A férjem szerint nálunk is én rontottam el, hogy felugrálok Virághoz éjjel, és miért nem hagyom sírni. Hogy hagynám, mikor még éjjel is az én kezembe kapaszkodik, és belebújik az arcomba?

Egyébként én is egyetértek Veled, hogy jobb gyorsan visszaaltatni, mert utána teljes éberségből hajjaj ....

Ez az egy óra eltolás nálunk is okozott nyügit, kíváncsi leszek, mikor szokják meg a gyerekek.

Timi!

Mikor fekszik Zsoltika le? Javul már a beszéd? Vagy legalább a diagnózis meg van már?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Timi:milyen volt a színház, mit meséltek a gyerekek??

Edit:még szerencse, hogy esett az eső!!!!! :wink:

Zsombinál is gondoltam, hogy akkor húzni kéne a kaják közt az időt,(ált.3 és fél óránként eszik), de reggel ő kért később, most ebéd előtt meg szundizott :wink: , így jár aki a kakasok előtt ébred!!!!! :wink: :lol:

Szerintem ez nem elrontás, ha reagálunk a gyerekek sírására, így legalább tudják, hogy bízhatnank bennünk, ha nem ugranánk akkor csak azt tanulnák meg, hogy nincs segítség és attól nem oldódna meg a gondjuk!!!!!
És az miért is lenne jobb, ha megvárjuk míg ordít és az egész család felébred????? :shock: :roll:
Persze biztosan van olyan baba , aki nem ébred éjjel, de ahogy látom itt nálunk a többség nem ilyen.Ők már érzékenyebbek mindenre, mint az elmúlt generációk.Fénygyerekek, azt hiszem így hívják őket!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Nálunk is szokás szerint kelt Samu, ami a jelenlegi időszámítás szerint 6 órás kelést jelentett. Mondjuk ez szerencsére nagyságrendekkel jobb, mint a 4 óra, vagy akér az 5. Ez nem is volt vészes.
Itt aludtak a barátnőim (mindketten egyelőre gyerek nélkül), és tök jó volt a reggel, mindenki Samuval játszott (mondjuk abba a szobába, ahol ők aludtak, csak fél 8 magasságába engedtük be a gyereket) - Jó volt a tegnapi bulizás, végre egy jó nagyot is dumáltunk, és a ma délelőttöt is itt töltötték a csajok.

Márti! Tök jól néz ki a mamusz, nem is számítottam ilyen komoly cuccra. Pláne ennyi pénzért.

Edit, kérdezted a biztosítást. Hátrébb kerülök a bonus besorolással, és ez persze magasabb biztosítási díjat is jelent - a különbözetet bevállalta a balesetet okozó fiú, ami persze korrekt, de így is gáz az egész. Az biztos, hogy mostantól nem akarom kölcsönadni senkinek az autómat, bár ez esetben nem is én adtam neki, hanem após párja. Mondjuk én nem is vezetném senki más kocsiját, éppen az ilyen eseteket elkerülendő...
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Zsoltika időben alszik el este,legkésőbb kilenckor már alszik.Igaz du.is alszik még,kb.2órát.
Hát a logopédus még nem nyilatkozott,de azt mondta lát fejlődést a gyereknél.10-én megyünk a fejlesztő pedegógushoz,remélem tőle többet tudok kicsalni. :? Lehet,hogy megbeszélem vele,hogy párhuzamossan foglalkozzon ő is vele a logopédussal együtt.
Különben én is látok fejlődést,de még messze vagyunk a folyékony beszédtől.Most szerdán sem tudunk menni,mert őszi szünet van. :shock:

Márti,
a színház jó volt.Nagyon jól érezték magukat.Rebi azt hitte,hogy igaziból összeházasodtak,és beletelt az apjának egy kis időbe,hogy megértse,hogy ők színészek és az életben nem ezt csinálják amit előadtak.Igaz nem tudom mennyire értette meg,de azt mondta,hogy már érti,és csak a színházba házasok! :lol: :wink:

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi:akkor a Rebeka külön feladatot is adott!!!! :lol: Édes lehetett!!!!!Én is nagyon szerettem színházba járni, remélem ha a gyerekek nagyobbak lesznek és lesz rá módunk elfogunk járni...az olyan izgalmas a színészeket élőben látni!!!!

Nem is meséltem, hogy itt voltak tegnap a Julcsiék.Kicsi fiam mit tanult a csajoktól????A cumicsenést!!!! :wink: Lecsapott a Livi cumijára!!!!AZtán búbocázott mindkét lánnyal, Dorka megint "bevadult" és rávetette magát a Zsombira, de ő ezt ismét nem tolerálta!!!!!! :lol: :lol: :lol: Édesek voltak!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi!

Mi volt a keresztelőn? Csajok hogy bírták? Ugyanazok keresztelték mindkét csajt? Képeket kérünk ám!!!

Márti!

Cumicsenés nálunk is megy, Virág beizgul esténként Barnus cumijára, képes kiszakítani a szájából, majd indiánüvöltéssel jelzi, hogy sikerült!

Voltunk Anyunál hármasban (Barnus Anyóshoz akart menni, Őt ott leraktuk először), egy óra múlva Virág rettentően nyűgösködött, én hazajöttem vele aludni, Laci meg ment a drága jó Anyósomhoz Barnabásért! Köszönet Virágnak, megmentett a látogatástól, mert még a múlt heti keresztelői alakításai nagyon frissek bennem.

Zsuzsi! Jobban vagy már? Szandi hogy aludt?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


SZiasztok!

Nagyon ritkán tudok jönni mostajnában, ne haragudjatok, de nagyon zűrös még az életünk. No meg amíg normi idő van addig szeretnék minél többet lent lenni a gyerekekkel:)

Betegek vagyunk, én leg. nagyon. Katánál nem tudom eldönteni hogy a foga, vagy ő is beteg....

Taknyos ezerrel, étvágya nincs, éjjel többször ébred, naponta 3-4x van kaki, ami úgy kicsípi a fenekét, hogy hólyagos!!!! lesz neki újra és újra. Pedig nem hagyom rajta:( Ezért gyanakszik a védőnő a fogára, mert az szokott ilyeneket csinálni. De ugyanakkor nem rág többet, nincs megdagadva az ínye, szal nem tudom.

Bence meg majd minden éjjel bepisil és félek hogy felfázik (felfázott??)

Szóval elromlottak a gyerekeim:) remélem csak átmenetileg:)

sajnálom a sok rosszat amit itt olvasok:(
Sok erőt kívánok mindenkinek!!!!

Nekem is van egy nagyon nagy problémám, de az olyan jellegű, amit nem oszthatok meg veletek sem, legalábbis így nyilvánosan :(

Julcsi! Ti nem laktok tőlünk messze, leg. egyenlőre. Ha gondolod (és ha megbízol bennem) akkor szívesen vigyázok néha az ikrekre, hogy pihenhess!

Gratula a lakáseladáshoz!
Orsiék meg most írták alá a lakűsszerződést! Ha minden jól megy, és megkapják a banktól a hitelt, akkor tőlünk 3 utcányira fognak lakni!

Puszi mindenkinek!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsuzsófi!

Mi lett a mintagyerekekkel? :shock:

Sajnálom a betegséget!

Megszületett a kisbaba?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Hát, nemcsak az éjszakánk volt fantasztikus, a nappal is.
Összesen talán 1 órát aludt, abból is sírva ébredt. :? De mintha már szörcsögést hallanék. Lehet, hogy megint valami baci jön?

Zsu, gyógyuljatok meg. :P

Julcsi drága, te meg, ha már a Zsu ilyen aranyos volt, és felajánlotta, hogy vigyáz a gyerekekre, néha használd ki. :wink: :lol: Legalább kicsit pihenhetnél. :lol:

Évi, tök jó a barátnős bulizós este, legalább kikapcsolódtál kicsit.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Évi:remélem kibuliztad magad helyettünk is!!!! :wink:

Zsu:jobbulást az egész családnak!!!!!

Barbi:sajnálom :( , Ádám is elromlott????? :shock: :shock: :shock:
Maja baba jól működik????? :shock: :shock: :shock: :wink:


Zsuzsi:mi a helyzet????Anyukádék mikor költöznek be????

Julcsi: ha van energiátok 1-2 képet kérünk előzetesbe!!!!!!
Hogy viselték a csajok a ceremóniát????? 8) És ti?????De már túl vagytok rajta!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!!!

Befejeztük a parkettázást, a lakás 80 %-a is rendben van. A maradék húsz is megvár, holnapután :D folytatom, mert azt mondtam, holnap felteszem a lábaimat és pihenek. Hullautánzat vagyok már. István hazavitte a sógornőméket, hamarosan érkeznie kell, Kriszta 8-kor beájult, én meg megfürödtem és itt vagyok. Az írásaitokat napközben elolvastam, amikor Kriszta nyűgi volt és csak az ölemben aludt el. Sajnálom a roszz hangulatot, a lopásokat, betegségeket stb. Holnap bővebb leszek én is. remélhetőleg itt a nyakatokon fogok lógni egész délelőtt! :P :P :P :P :P

Julcsi és Árpi! Remélem, lejárt sikeresen a keresztelő és nagyon szép emlékként gondoltok majd rá! remélem, a csajok is jól viselték a dolgot! :) Képek!!!!!!!!

Most hagylak is, megyek dőljek be az úgyba! Jó éjt mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


No, csak az ágy akart lenni az az úgy! A hangsúly szerint esetleg még a bús...ba lehetett volna! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jaj, még annyit, hoyg itt ma szörnyű idő lett. Hideg, és most ítéletidő. Fúj a szél és esik az eső. Annyira csapkodja az ablakot! :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok,

Elöljáróban néhány kép, aztán olvasunk és beszámolunk!

Kép Livi a keresztvíz alatt Kép Dorka a keresztvíz alatt Kép Áldás Kép Megkeresztelve, átöltözve, Anyáékkal Kép Anyával, Apával és a Keresztszülőkkel
Vendég
 


No, hol is kezdjem...

Meglepő módon a tervezett időpontban el tudtunk indulni, sajnos elég ramaty, esős időjárás közepette. A lányainkon kívül még egy kisfiút is kereszteltek ma, de velünk volt tele a templom eleje, mert mindkét csajszinak dupla keresztszülei vannak. Ha még nem meséltük volna, ennek az oka az, hogy a családból is választottunk egy párt, és a baráti körből is komai szinten egy párt, mindkét gyermekünknek. A templom tele volt, mert a reformáció hete van, és ünnepi, Úrvacsorás istentisztelet volt ma.

Maga a ceremónia egyszerű volt és rövid, hozzánk és a keresztszülőkhöz két kérdést intéztek, a gyülekezethez még egyet, aztán az Apostoli Hitvallás (Hiszek egy...) közös elmondása után a keresztvíz alá tartotta őket az egyik keresztanya, a másik pedig az áldás alatt fogta a karjaiban. Az istentisztelet zajlott tovább, mi azonban Julcsival és a két lánnyal felmentünk a baba-mama szobába, ahol átöltöztettük őket a fehér rucikból, és aztán ott játszottak, míg véget ért az istentisztelet.

Átsétáltunk az étterembe, ott voltak velünk a kaja elejéig, aztán anyósom és Julcsi keresztanyukája elvitte őket lefektetni. A kaja jó volt, nagyon finomakat ettünk.

A lányok jól bírták, igaz Dorka bukizott egyet a keresztvíz alá tartás előtt, de gyorsan letöröltük (direkt nem céklát vagy spenótot kaptak előtte, hanem banános tejpépet), így nem volt gond. Livi nézelődött, integetett, leste a papot, Dorka olykor dumált, és ő is figyelt a papra, aki nagyon szimpi volt.

Hát ennyi röviden, majd Julcsi mesél még, ha eszébe jut valami, most megyünk készülni fürdetéshez, etetéshez, lefekvéshez.
Vendég
 


Sziasztok

Már megint pikkel rám a babanet és nem engedett be.

Végigolvastam a történeteket, ezek szerint mostanában mindenkire rá jár a rúd. Az a furcsa, most, hogy nekem kellett vigasztalnom az én problémámat teljesen elfelejtettem. És ma a Szandi is egy angyal volt. A nővérem férje reggelre elköltözött. A kisfiuk (most lesz 9 éves) holnap jön haza, neki még el kell mesélniük. Nem irigylem őket, szerencsére inkább anyás.

Én is sokat panaszkodom, hogy a Ferkó nem segít. De inkább úgy értem, nem annyit, amennyit én szeretném. Mivel én imádok fürdeni, napközben akár 1 órára is beülhetek, elvan a kiscsajjal. Bármikor megeteti, Ő fürdeti mindig, sőt most is ő eteti. Nem hagyja sírni, mert kínzásnak tartja (általában mi is első hangra ugrunk). Ő jár vásárolni, stb. stb.
Engem csak egy dolog zavar, hogy nekem kell megkérnem rá. Magától szinte, soha nem jut eszébe.

Nálunk nem okozott problémát az óra átállítás. Bár éjjel megint többször kelt, reggel 10-kor (a régi idő szerint) ébresztettem így fel sem tűnt neki.

Cumicsenés nálunk is van, a nővérem kislánya (pedig ő az ujját szopizza) állandóan kikapkodja a Szandi szájából.

Julcsi. Árpi: nagyon szépek voltatok a keresztelőn!!

Edit: ma jobban evett a Szandi, de nem tudom minek köszönhető. Talán csak a frontra reagál így?!

Zsu: jobbulást a családnak!

Már nem emlékszem kinek mit akartam még írni. Nagyon fáradt vagyok.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Julcsi, Árpi:nagyon szépek vagytok!!!!Jó a mamusz a csajokon!!!!! :wink:

Zsuzsi:sok boldogságot a fél éves lánykádnak és persze neked is!!! !!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsuzsi:akkor nem is olyan rossz a helyzet!!!! :lol: :lol: Csak többször kell megkérni a Ferkót, hogy segítsen!!!!!! :wink:

Nem mondjátok, hogy még minden baba alszik????? :shock: :shock: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbikám:mi a helyzet Ádámmal?????Szörcsög vagy csak képzelted a fáradtságtól??????Milyen volt az éjszaka????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Julcsi, drev: Jók a keresztelős képek, és tetszik ez a keresztszülő dömping - mindkét kiscsaj fejenként 4 db keresztszülővel... Jól bebiztosítottátok őket!

Én sajnos nem sokat aludtam az éjjel, egyrészt leadási határidőm volt ma reggel 9.30-kor, és nyilván az utolsó utáni pillanatban csináltam meg, és persze éjjel dolgoztam, aztán amikor 2-kor összezuhantam, akkor 1 óra múlva Samu ébresztett fél 8-ig összesen 3x... De 10 perccel ezelőtt elküldtem az anyagot és most ugrok neki az egyéb dolgoknak. Szerencsére Samu tök jól eljátszik itt a játszóterén.

Kérdés: ti mikor viszitek (vagy tervezitek) vinni a gyerek(ek)et játszótérre? Hétvégén voltunk a Hajógyári szigeten játszóterezni (egy baráti házaspár másfél év körüli gyerekével), és Samu iszonyúan élvezte némelyik játékot - az egész játszóteret nemrég csinálták meg nagyon profin. Leginkább a hintás dolgok jöttek be neki.
Üdv:
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Márti Drága!

Az én lányom nem még, hanem már megint alszik. Azaz kelt (új idő szerint) 1/2 6-kor, 8-ig kukorékolt, azóta meg alszik. Frankó volt.

Julcsi!

Hogy Livinek mennyi haja van!!! Látom, még kabátot is kellett a csajokra adni. Nagyon szépek voltatok! Ilyen dupla keresztszülőségről még nem is hallottam. És hogy telt az éjszaka a keresztség után?

Zsuzsi! Akkor Neked nagyobb szerencséd van Ferkóval. Én nem tudom megkérni Lacit, mert nincs is itthon.

Sok szeretettel köszöntöm a féléves Szandit! Fél torta lesz?

Csajok! Tegnap csináltam a krumplipürét az ebédhez, Virág meg ott volt a pulton hordozóban mellettem. Akkora patáliát rendezett, hogy Ő azt kér. Szóval adtam neki két pici falatot a felnőtt kajából (tej, tejföl, vegeta, vaj) és visított a folytatásért. Többet nem kapott! Majd ugyanezt csináltba Barnus milánói spagettijáért!!! :lol: :lol:

Barbi! Hogy vagytok?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Évi!

Hát én vinném, de szerintem nekik még csak a hinta jó, ülni meg még Virág kisasszony nem tud. Úgy szoktunk hintázni, hogy ül az ölemben.

Ha megyünk Barnussal, akkor Virág a babakocsiból kurjongat, hogy vegyük ki Őt is. Dehát két gyerekkel egyedül nem mindig tudom fogni. Szerintem az időjárás miatt ez csak jövő tavasszal lesz esedékes.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Sajnos nemcsak képzelődtem, éjjel előkerült a porszívó is. :cry:
Miután tegnap alig aludt, 1/2 8-kor kidőlt. Na, nem sokáig, 1/2 10-kor üvöltve kelt. Majd 11-kor is.
Ez most nem olyan ébredés, hogy elég a cumi, fel kell venni, megvígasztalni.
Utána már aludt, leszámítva a hajnali cumikereséseket. De azt kb. 1/2 óránként.
Én nem tudom, ezt mind ez a nyűves fog okozza? Mert nappal jókedvű, eszik rendesen, semmi baj. De az éjszaka. :? És ez a sírva ébredés...

Julcsi, Árpi, nagyon szépek voltatok. De főleg a csajok, baromi csinosak! :P

Zsuzsi, Szandikának nagyon boldog feledik születésnapot!

Edit, akkor legalább most alszik Virág. Nem? (Ha már éjjel nem is, most kipiheni az éjszakát. Akárcsak az Ádám) :?

Márti, és ti milyen hajnali időpontban keltetek? :wink:

Évi, akkor most te is olyan lehetsz, mint a mosott kaki.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Évi:Zsombi már most imád hintázni, van egy lent a mamáéknál , ami az ajtófélfába rögzített kampón (vagy min) lóg.AZt hiszem Szoni már öregebb volt :lol: , mikor felraktuk neki, de ő is a mai napig imád játszóterezni, hintázni, ahogy szerintem minden gyerek.
Bár mi nem sűrűn járunk játszótérre, mert csak messzebb van, de mi itt a kertben csináltunk homokozót, vettünk egy műanyagcsúszdát, szóval gyerekbarát a kert!!!! :lol: :lol: :lol:
Zsombit mikor már tudott ülni, beraktam a homokozóba kicsit, nagyon élvezte a homok állagát , folyatta ki a tenyeréből, de szerintem ő még a megkóstolására hajtana leginkább.SZoninak kb. 14 hónapos korában csináltuk a homokozót, azóta ki se lehet szedni belőle ,csak télen!!!! :wink:


Mindkét manó bealudt, remélem Szonikám csak a korán kelés és az óra átállítás miatt!!!!! :shock: Nem szokott ilyet csinálni, de nem éreztem lázasnak!!!!Reménykedem!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbikám:mi ma fél 6-kor keltünk, adtam neki teát hátha visszadől, csak nem képzeled, Szoni is akkor kelt úgyhogy odaraktam Zsombit hozzánk és még kicsit pihengettem , miközben a fiacskám rajtam mászkált a lánykám meg hajsímogatás néven, kicsit megtépett!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt.

Köszönjük szépen a köszöntést, helyettetek is megpuszilgattam a „nagylányt”.

Mi is keltünk éjszaka 3x, de csak a cumi kellett neki. Reggel az apja is fent volt így ő etette. Most itt nézelődik a földön.

Edit: a nővérem is így járt a kislányával. Egyszer adott neki a felnőtt kajából, és utána már csak az kellett neki.
Hogy van a derekad?

Barbi: sajnálom Ádámot, remélem csak a foga miatt taknyos.

Évi: mi még nagyon kicsik vagyunk a játszótérhez, meg nekünk van is itthon hintánk, amit nagyon szeret. Tegnap délután is abban aludt egy háromnegyed órát. De szerintem a nagyobb babák is még csak azt élveznék.

Márti: kérdezted a szüleimet. Tegnap még nem tudták megmondani, hogy mikor jönnek. Igaz minden évben ezt játsszák. Volt olyan év, hogy karácsony előtt 2 nappal költöztek haza.

Azt vettem észre a Szandinál, hogy ha nem kakil egy nap, akkor nagyon nyűgös. Gondolom, nyomja a pociját. Nincs valami ötletetek, hogyan lehetne segíteni ezen, hogy minden nap legyen termés?!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

A betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást és sok gyógymanókat! :lol:
Kép

A mai reggelünk igazán jóra sikerült.Zsoltika felkelt 1/4 5 kor de visszaaludt 3/4 7-ig :lol: Hanna is akkor kelt,ő 1/4 6 után aludt vissza!
Voltunk egy órát a bölcsiben,szépen eljátszott! :lol: :wink: Holnap 1,5 órát leszünk,de még nem egyedül én is ott leszek vele!

Julcsi,Árpi
nagyon szépek és csinosak a lányok! :lol:

Zsuzsi,
BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT SZANDINAK!
Kép

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Zsuzsi:ha hajtós dolgot adsz neki az nem segít?????Szilva, szőlő(ez nem biztos), barack???Mondjuk nálunk ilyen gond szerencsére nincs, Szoninak is eddig kb. 1 nap volt a kis életében mikor nem termelt, Zsombinak sincs gondja ezzel ő naponta többször is kakil. :lol:
De azért most jobb lenne ha előbb bejönnének a szüleid, már csak miattad is nem?????És ők messze laknak????Dolgoznak még????
Nővéred hogy van?????Ma jön haza akkor a kisfia????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Timi:és mikortól mész vissza dolgozni?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Gratula az iker csajoknak a 9. hónaphoz és keresztelőhöz, és Szandinak a fél évhez. Hogy megy az idő....

Barbi!
Hogy van Ádám? Remélem hamar túl lesz rajta, ha baci, ha a fogak miatt van, akkor is.

Az óraátállítástól én is nagyon féltem, mert mi ált. 6 körül szoktunk kelni, vagy még előbb, gondoltam ez most 5, ill. 4 körül lesz, de egyenlőre szerencsére a mostani idő szerint is maradt a 6, remélem így is marad. Aztán egyszer talán az is megérjük, hogy 7-8 körül lesz az ébredés, de ez még nagyon álomszinten van.

Itt a hozzászólásoknál nálam a régi idő van, ezt nekem kell átállítanom vhol, vagy majd megoldódik?

Cipőgondunk megoldódott úgy látszik, talán túlságosan is, kicsit besokalltunk. Anyósomtól kaptunk két kiscipőt, ami vászon és nagyon puhácska, mostani viseletre tök jó. Én is vettem ugye a két csizmát, és most hétvégén a Humanicban találtam bundás kiscipőket, nagyon aranyosak, vettem két 18-ast. Ezzel csak annyi bibi van, hogy mintha kicsi lenne. De igazából nem is tudom eldönteni. Pedig a 17-esek most jók, a 18-as csizma még kicsit nagy. Ezek szerint cipőben is igaz, ami ruhákra, hogy nem lehet a méretre adni. Viszont a lábukhoz mérve jónak tűnik, azt hiszem ők vernek át, mert totál behajlítják a lábujjaikat, amikor fel akarom adni rájuk, és így nem mindig megy tökéletesen a dolog.

Marci még mindig kúszik ezerrel, most már mindkét lábát beveti, rendesen barikádozni kell. Van egy játékos doboz, amire mindig felmászik, és a segítségével ül is, ill. ültetve már megül egy idig eldőlés nélkül. Flóra pedig végre elkezdte használni a forgolódós tudományát, folyton hasra vágja magát, és halad körbe-körbe. Talán mi sem vagyunk reménytelen esetek.
Fogügyileg sehol semmi, és a jeleit sem látom. Épp nemrég találkoztunk egy 16 hónapos kislánnyal, neki most van 4 foga, elmúlt 1 éves, mikor kibújt az első. Menni pedig 1-2 hónapja kezdett, asszem mi is hasonló dátumokra gyúrunk. :)

Játszótér
Mi még nem voltunk (abszolút nem látom értelmét a mi esetünkben), de ülni tudó babákkal már lehet menni hintázni szerintem. Egyébként a hintát nekünk is nagyon ajánlja a védőnő, merthogy nagyon fejleszti őket mozgásilag, agyilag. Vettünk mi is egy szobahintát, remélem ma ide is ér. Marcival talán már ki tudjuk próbálni.

Andi
Kép
zsandi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?