Új privát üzeneted érkezett!

Fenix: A szombati eseményhez szorítok neked, majd meséld el mi volt.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


korena73
Látszik már... de simán hordom a Babyelőtti nacikat... 2 ,5 kilot hiztam... a többsége , szerintem, arcomra ment :) és cicimra... Aminek a Párom örül a legjobban... mert soha nem volt nagy /sőt közepes/ cicim se... :lol:
Poncsó - nagyon kényelmes viselet...!!! Kettőt vettem! ezt és piros feketét...
Ismered a Trend nagyker /most már kisker is/ aruházat?? Budaörsi Metronál?? Menj el oda KRYSAN boltban vannak sok sok szinben és fazonban.. 3900 - 4900 ft-ért.. /szombaton zárva a Trend, vasárnap 14ig nyitva van/

Köszi!!!/a szombatot/ .. majd mesélek!!!

Kép

Kép
fenix
 
 


Sziasztok én új vagyok itt és a kisbabámat január 18-ra várom:)

MónikaKép
nika70
Salgótarján
 
 

 
 

boszibab, én sem tudok ülni fél óránál többet.... ez főleg akkor volt vicces amikor még dolgoztam és éllandóan járkáltam az irodában... :lol:

Köszi csajok a mellszivós hozzászólást!!Én is úgy gondoltam, hogy az elektromos felesleges, de azért jó ha van kézi :-)

Fenix, ez a anyósáknak elmondós sztori nagyon izgi!!! kiváncsi vagyok!

Nika70, szia! Nincs sok idő a bébieink közt... :D Mesélj magadról. NEmét tudjátok? Hol fogsz szülni? stb?
Vendég
 


igen nincs sok.
Én Salgótarjánban lakom és itt is fogok szülni sajnos a nemét még nem tudjuk de két hét múlva megyek uh-ra akkor talán már meg tudják majd mondani mi lezs.Mindenesetre semleges dolgokat veszünk igaz még csak módjával.A kiságy már megvan és ma vettem neki két kombidreszt.AQ kocsit majd novemberben veszük meg.A terhességemet most már nagyon jól viselem volt egy bacifertőzésem aminek a kontroll leletét most várom.Egy hétig kellett antibiotikumot szednem.Nincs választott orvosom és nem is lesz mindenki nagyon kedves velem akivel a terhesgondozáson találkozom.Elmúltam már 36 éves a páromat is két és fél éve találtam meg.Kicsit nehezen hoztukl össze de sikerült segytség nélkül:) Kép
nika70
Salgótarján
 
 


Hello Lányok!

Őzi: már alig várom, hogy hasonlóan furát érezzek mint Te mert már kicsi a hely... :) Az biztos, hogy napról napra nőnek a babókák. Két hét múlva megyünk megint UH-ra. Na azért kíváncsi vagyok mit mondanak, mármint hogy tuti e a kuki?
Tényleg Őzi már akartam kérdezni, hogy mi van a lábaddal? Képzeld, nekem a jobb oldali combom külső felén van egy tenyérnyi felület, ami furán érzékeny, mintha valami idegi eredetű dolog lenne. Úgy alapban nem fáj, viszont sokszor nem tudok huzamosabban feküdni azon az oldalon mert elkezd égetően zsibbadni fájni. Mi lehet ez? Na, majd megkérdem a dokit. Mondjuk nem halok bele, csak kíváncsi lennék.

Ancsa: biztos valami szuper Uh-ja van, hogy már 6 hetesen hasit csinál. :) Végül is mindegy a lényeg, hogy a doki mindent lásson.

Benkoka: azt a hordozót én is néztem a Campiban, Nekem is a piros és a zöld tetszett. Lábzsákosat vettetek vagy simát?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, ma először átadták a helyet a villamoson! Annyira örültem, hogy végig fülig ért a szám, míg le nem szálltam.
És Babzsák is végig mocorgott, mostanában egyre jobban, és többször érzem :D :lol: :D :lol:

Kép
babzsák
 
 


Zsana:

Simát vettünk,ha jól emlékszem a lábzsákos dupla annyiba került,de lehet,hogy keverem valamivel.Mi a piros és ez között filóztunk nagyon,végül az eladó segítségét kértem és közös döntéssel ez lett anyerő.Tök jó anyaga van,ez volt az egyetlen,amibe beletenném a babámat.A TESCO-s olcsó,viszont szerintem borzalmas az anyaga.

A kiságyat is ott vesszük vasárnap,mert tök jó árban van.
Most nyitottak állítólag ezért olcsóbb minden.

Na jó,nem írok regényt megint,jó éjt mindenkinek.
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól. Most jó sokat kellett várni,mert 5en voltak előttem. 17:10-18:30ig ott ültünk.
Minden ok a babával,mozgott nagyon! :lol:
Hétfőn cukros vérvételre kell majd mennem,és 3x fognak majd szúrni. :? Először éhgyomira,aztán ennem kell zsemlét+cukros tea a tej helyett,mert nem szeretem. Ezután 1 órára leveszik megint,és rá 1 órára megint. Nem semmi,és nekem utána még dolgozni is kell mennem!
Babszák szerencsés vagy,nekem még sose adták át a helyet,pedig egyszer már szólt a párom is,de a pasit nem érdekelte,ült tovább! :x

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


bbeti:
Nekem indították ugyan a szülést a Jánosban (túlhordtam a babát), de császár lett a végére belőle. Mivel gyorsan kellett császározni,altattak. Ha egy szülést császárral kell befejezni,egész biztosan nem is lenne idő arra,hogy szórakozzanak az EDA-val.. Biztosan meg tudod beszélni ezt a dokiddal (mármint,hogy mit szeretnél.., vagy mit lehet..),szerintem beszéld meg vele! :)
A beöntéstől nem kell félni,nagyon aranyosak a szülésznők. Egyébként neked jobb,ha kapsz,mert a szülés utáni napo(ko)n akkor biztosan nem kell pisilésen kívül mással bajlódnod. Friss gátsebbel,vagy netán császársebbel ez kifejezetten előnyös.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Lányok!:Meg volt a 4d-s uh!!Nagyon szupi!Végre kiderült biztosra, h kislányunk lesz! Nagyon édes, szopizta az újját, nevetett és sokat mozgott meg még be is aludt!!Szép estét mindenkinek!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


gyanixi: gratulálok a kislányodhoz! Kép nem készült amit felrakhatnál? Szívesen megnézném.

Boszibaba: nem tudom miért nincs lehetőség mindenhol arra, hogy ilyen kíméletesen csinálják a terhelést. Én is boldogabb lettem volna, ha zsömi tejcivel letudtuk volna a dolgot.... mázlista vagy.

benkoka: ne haragudj elvesztettem a fonalat. Mindezt hol veszitek?

babzsák: elképzeltem, hogy milyen büszke lehettél magadra a buszon. Én is örülök amikor észreveszik a pocimat. Tudja az egész világ, hogy kisbabám lesz!!!! :lol: :lol:

r.zsana: nem azért fáj a combodon az a rész, mert oldalt fekve alszol éjszaka? Mert nekem is van ilyen, és én ennek tudtam be...

Nika70: üdv itt közöttünk. Én is már 33 vagyok! Dolgozol még? Azt írod most már könnyebb a terhességed.. A baciferőzés miatt volt zűrös az eleje, vagy hányingeres rosszullévős voltál?
Én ezt a terhességet sokkal nehezebben viselem, mint az elsőt, gondoltama a korom miatt van... ezek szerint lehet, hogy nem is?

Fenix: köszi a poncsó ötletet. Tök jó árban van. Meg fogom nézni, úgy is megyek hétfőn arra. hurrá... :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!!

Fenix!
Nagyon ari kis mama vagy!!
Nika70!
Üdv itt a csapatban!!
Babazsák!
Mázlista vagy, hogy át adták a helyet a buszon remélem élvezted helyettünk is!
Gyanixi!
Ha minden igaz nekünk is kislányunk lessz, a két fiú után, hát majd meglátjuk!
Puszi mindenkinek!

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei
 
 


Sziasztok pocakosok!

Remélem jól van minden mama-baba!

Tegnap voltunk életünk első uh-n. Iszonyat nagy élmény volt! Annyira jó volt látni a picit. A kezecskéivel nagyon kalimpált. Hüvelyi volt, de hason keresztül is megnézték, mert a hüvelyinél nem látszódtak a lábacskái. A hasinál én alig láttam valamit, de a dokinő látta, hogy rugott a lábiaival is. Teljesen másképp érzem most már magam. Igazi kimamának, és azóta folyamatosan mosolygok, azt a képet látom magamelött, mikor elöször megláttam. Hihetetlen jó! Párom nem jött be, mert azt mondta nem akarja nézni ahogy dugdosnak valamit belém. :roll: :lol:

Utána voltunk a védőnőmnél is. Nagyon jó fej nő, mindíg mindent elmagyaráz, és mindent meg lehet vele beszélni. A leleteimre azt mondta, hogy nagyon jó. Egyedül az Rh negativitásomnál filózott valami alcsoportok miatt, és kérdezte, hogy nem hívtak-e vissza. Pontosan nem tudta elmagyarázni, de azt mondta utána néz, és majd felhív. Kb 2 kg-ot híztam, szerinte ez rendben van, megdícsért. De jót mosolygott, mikor méreckedés elött elkezdtem levenni a pulcsimat, cipőmet. :D Rámparancsolt, hogy 3 hét múlva mindenképp menjek el a terhesgondozóba, és követeljem ki, hogy most már egy doki is lásson a 16. heti vérvétel elött, mert nagyon fontos belőni a 16. hetet.

Bocsi, ha hosszú lettem, de muszály volt elmesélnem! :wink:
Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Gyanixi
gratula a kislányhoz :)

Én két hete voltam fogorvosnál, busszal jöttem haza (igaz csak 3 megállót mentem azzal a busszal) de senki nem adta át a helyet... egy nő rámnézett és ült tovább a férje mellett, amikor leszálltunk, akkor rámnézett (mintha akkor látott volna csak meg) és előreengedett, hogy én szálljak le előbb, legszívesebben jól beolvastam volna neki. Csak az a baj, hogy ez sem lenne rájuk semmilyen hatással :cry:

jkzsanett
 
 


Sziasztok!

Korena:

Mindezt a Camponában vesszük a Bambibell üzletben.
Nézted a honlapjukat?

Gyanixi:Én is gratulálok a kislányhoz!Nekünk egyenlőre úgy néz ki,hogy fiú,de még nem bizti.Irigyellek kicsit,mindem vágyam egy kiscsajszi,de ha az első fiú,még ott a remény a másodiknál. :D
Vendég
 


Ja,elfelejtettem,Gyanixi,hogy csináltattatok dvd-t?
És hol a kép?Szerintem mindenki kíváncsi rá!Kérjük a képet!!!! :D
Vendég
 


Korena a nehézség inkább az első három hónap volt igaz nem voltam nagyon rosszul de az émelygés nagyon megkínzott.Még fogytam is vagy 3 kg-t.A bacifertőzést én meg sem éreztem.A rutin vizelet alapján küldtek tenyésztésre és ott derült ki.Most várom a kontroll eredményét ami jövő héten lesz csak meg.
Sajnos nem dolgozom 2004 decemberében megszünt a munkám azóta munkanélküli bvagyok de közben elvégeztem egy tanfolyamot amit most végeztem szeptemberben azóta meg már nem helyezkedtem el.
nika70
Salgótarján
 
 


Szerintem mindenkinél más a terhesség mégha volt már valakinek előtte akkor sem lesz egyforma szerintem nem a korod az oka:)[url][url=http://babafalva.hu]Kép[/url]

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!

nekem sem adta még senki ét a helyet...kedden a gázművekhez kellett mennem és ezer ember volt ott, de rajtam kivül mindenki ült :shock: ...szoval ennyit erről.furcsák az emberek néha :roll:

szerdán voltam szülésfelkészitőn az istvánban! nagyon sok érdekes dolgot meséltek. pl. amikor megszületik a bébi, az adrenalin szintje az egekben van, soha életében nem lesz már ilyen magas és ezért olyan éber a szülést követő 1-2 órában és ezért olyan baromi fontos, hogy ezt az időszakot az anyával töltse, mert nagyon mélyen elraktározódik!!! :D Sajnos viszont az altatásnál a baba is kissé " kómás" lesz és akkor ez a dolog kimarad állitólg. :?
Vendég
 


Sziasztok Kismamik!

Fenix!
Nagyon cuki a pocaklakóról a kép, és nagyon aranyos kismami vagy! :)

Gyanixi!
Gratulálok a kiscsajszihoz! :)
Szívem legmélyén én is kislányt szeretnék,de apa 100 %-ra megvan gyöződve arról, hogy fiú lesz! De amúgy meg úgy vagyok vele, hogy mindegy hogy mi lesz csak egészséges legyen!!

Képzeljétek, jövő héten megyünk AFP-re és nagyon izgulok hogy minden rendben legyen! Az UH-ot meg várom mert legalább megint láthatom a pocaklakómat, és talán már a doki is megtudja mondani hogy fiú lesz v. lány! Jó lenne, mert legalább lenne egy kiinduló pont, de tudom ez még változhat rengetegszer (hmmm... nem baj de akkor is tudni szeretném már)! :D

Dica
Vendég
 


bacilvi: mit mondtak még? mesélj! Ezt az adrenalin dolgot én is hallottam, de az én lányom nem sokat volt ébren amikor megszületett.

benkoka: még nem néztem, de most már befejezem a munkát és nekiállok álmodozni nézelődni egy kicsit. négykor megyek haza és akkor elmegyek apával körbenézni Pesten

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


dica: Nekem is megmondták a 18. héten, hogy kiskukis király van a pociban, és tényleg egyértelmű volt a dolog, mert szépen széttárta a lábát a szemérmetlen :lol: olyan szép nagy kukit láttam, hogy az már nem lehet punci!!!! :lol: :lol: A nemi szervük már elég korán kialakul a babáknak, csak hát mindkettőnél egyformának tűnik, ugyanis úgy néz ki, mindha egy punciban lenne egy kuki is, a 16. hétre aztán szépen egyértelművé fejlődik a dolog, vagy ez, vagy az húzódik visszább. Minél koraibb a vizsgálat annál inkább tévedhetnek ezért a dokik. Vagy másik ok, a tévedésre, hogy ha nincs jól beállítva az UH készülék, és nem látni jól a dolgokat, összsetévesztik mondjuk a köldökzsinórral. Ahol én voltam UH.-n, a doktornő beszineztette a köldökzsinort a géppel, hogy megmutassa, hogy nem az a kuki. Na de egy másik pózból egyértelmű is lett.... :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Köszi lányok!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Nansy, én újabb képet teszek fel, 12. hét, ez a kép ma készült.
Várom a tiedet is!

Kép


Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


benkoka: A dokink csak videókazira tudta felvenni, de át fogjuk digitalizáltatni, ha sikerül!!Akkor meg majd teszek fel képet!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!
Egy elég bugyuta, de számomra fontos kérdés: Nektek mikor kezdett el mozogni a bébi? Már 19 hetesek vagyunk és én még nem érzem. Vagy ennyire béna lennék?
Még valami: Fog még valaki Szegeden szülni? Úgy látom a többség pesti.
Mindenkinek szép hétvégét!

sch.judit
 
 


Szia Judit.

Én kb 19-20 hetesen éreztem már biztosan hogy az már a babóca.Én sem pasti vagyok bár Szegedi sem

nika70
Salgótarján
 
 


Szia Sch. Judit!

Én is a 19. hétben vagyok, és most kezdem csak érezni, hogy mocorog. és nem mindig, csak bizonyos testhelyzetekben(ülve, amikor összegörnyedek). Szóval no para!

Kép
babzsák
 
 


Nika 70! Babzsák!
Köszi az infókat! Néha érzek valamit, de nem tudom, hogy ez Zsebibaba-e?
Bocsi, Gyanixi most vettem észre, hogy Te szegedi vagy. Elég vaksi voltam.

sch.judit
 
 


Tegnap voltunk a dokinál. Kiderült, hogy miért is fáj nekem a hasam annyira a bal oldalamon. Dominika (továbbra is kislányra tippelt a doki) keresztbefeküdt bennem, harántfekvésben van. Jobb oldalon fent van a feje, minden más része a bal oldalamra vándorolt át. A két kezével és a két lábával pedig kifelé püföli a hasizmaimat. Hát, ez fáj nekem annyira. Mondtam én, hogy nem sima izomhúzódás ez. Leginkább tüzes vasra emlékeztet, mintha belülről égetné az izmaimat. Persze még van ideje megfordulni, de ha így marad, akkor császár lehet csak a vége. De addig is nem tudom, hogy bírom ki, ha nem fordul be rendesen, mert piszkosul fáj időnként, pedig még sokat fog nőni. Ma már pár percre jeget tettem a legfájóbb részre, attól kicsit jobb lett.

Tudtok mást is, akinek ilyen "extrán" helyezkedett el a babája?

De ezt leszámítva minden rendben van a babával. Jövő héten én is megyek terheléses cukorra, szerencsére csak zsemle-tej verziósra.

Ja, és ahogy a dokim meglátott, mondta, milyen nagy már a hasam. Akkor nem csak szerintem az.

Őzi! Teljesen rendszertelen a tejcsepegésem, kb. naponta-kétnaponta néhány csepp és inkább a bal oldali aktivizálta már magát. Állandóan hordok már betétet a melltartómban, mert többször ciki volt a munkahelyen meg vendégségben, hogy nem vettem észre a foltot a ruhámon.

KépKép
nanett
 
 


Sziasztok Lányok!!
Panaszkodni rohantam be pár percre /amig a párom dohányzik.../
Családi összeröfenésen nem lett elmondva a nagy hir... Pedig egész nap erre vártam, és nagyon izgultam.. hiába... Holnap megyünk ebédelni.. elvileg akkor.... izgulhatok tovább....
Ja... és a családi összeröffenésen belém mart egy kulancs... amit most vettem észere.. és aggodom... nem vagyok hajlandó vele egy ágyban feküdni.. igy megyünk öügyeletre.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :cry:

Kép

Kép
fenix
 
 


Sziasztok!

Nanett

nekem ma kezdte el a csepegést a jobb oldali de csak az. Biztosan átfordul a baba késöbb, szeretnek forgolódni. :roll:

Fenix
Miért nem mondtátok meg? Nem vették észre rajtad? Jobbulást a kullancshoz. :(

Kép
Kép
bbeti
 
 


Fenix,
Most a legnagyobb baj a kullancs, tessek vele dokihoz menni minel hamarabb!!!!
Igazabol mindenkinek oltas kellene, itt Ausztriaban kotelezo, standard oltas...
A szulok majd megtudjak, lesz meg idejuk ra boven. Az a lenyeg, hogy ti boldogok vagytok. De sejtem mit erzel. Fel a fejjel...

Nanett,
Na most megijedtem en is. Nalam nem ennyire extrem a fajdalom, de azt figyeltem meg, h. szinte csak a baloldalamat rugja, de azt mondjuk nagyon, kb. 4 napja egyfolytaban, es azon agyaltam, h. normalis-e ez, h. ennyire csak 1 oldalt rug.
Szegenykem.... Hatha megfordul! Bizzunk benne...

Mellcsopoges, meg nem latszott, de miutan irtad, epp keszitettem be a mosogepet es az egyik melltartomon talaltam belul 1 sargas foltot...??? nem utott meg at mondjuk, de akkor is uj...
Jajajajjjjj....

Sch. Judit,
Udv kozottunk. Nem tanitottal veletlen vha nemetet az egyetemen???

Ancsa,
meg mindig szep a poci!!!! :-)

Orulok neki, h. vegyul mar kicsit a mezony es sok kisfiuhoz lesznek kislanyok is :-)))))

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Sziasztok!

Eltűntem, de azért, mert minden rendben volt eddig.
Most viszont már egy hete fáj a torkom, köhögök.
Ki tudja, mit lehet szedni ilyenkor? A házidokim azt mondta, hogy Sinupret cseppeket, de az nem segít. Meg attól félek, hogy az elhúzódó betegség is árthat a babának.
Azért remélem mindenki más jól van.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Rekanna
Ilyenkor csak a természetes gyógymódok maradnak; méz, citrom meleg tea.
Neocitránt nem szabad az biztos. Mebucain tajékoztatatóján az volt, hogy terhesség esetén csak akkor, ha a kezelőorvos utasít.

Mást nem tudok sajnos. Mielőbbi jobbulást neked.
Ha nem vagy tartósan lázas nem hiszem, hogy árthat a babának.

Kép
Kép
bbeti
 
 


sziasztok nekem még nem csepeg semmi remélem nem jelenti azt hogy majd nem vagy kevés tejcsim lesz.Vagy csak én vagyok beparázva?Mikor szokott ez beindulni általában?

nika70
Salgótarján
 
 


Nika,

nem hiszem, h. ez barmi kapcsolatban lenne azzal, h. kesobb mennyi tejed lesz. Orulj neki, h. nem csepeg. :D
Ime 1 cikk is, de mindenhol ezt olvasni:

http://www.mamanet.hu/modules.php?name= ... int&sid=47

[quote]A írta:z előtej vagy annak hiánya nem jelzi előre a későbbi képességet a tej termelődésére

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Hello Lányok!

Nanett: érdekes amit írsz. Egyébként Nekem is a bal oldalamat rugdossa folyamatosan a babó, így gondolom, hogy a jobb oldalon lehet a feje meg a kezecskéi, mert ott sokkal kisebb intenzitással szokta produkálni magát, bár az is előfordul, hogy mind a két oldalamon egyszerre kalapál és rúgkapál... mindenesetre szerencsés lehetek, mert nekem még nem fáj annyira mint neked. Biztos nagyon kellemetlen, de remélhetőleg lassan megfordul. Egyébként próbálj meg vele "beszélni", hogy csusszanjon arrébb :wink:

Fenix: írd meg mi volt a dokinál a kullancs ügyben, mert nagyon érdekelne. Egyébként miért nem jelentettétek be hogy babát vártok? Remélem azért ezen nem kaptatok össze...

Rekanna: én is voltam náthás, ajánlom mézes teát, sok citrommal (gyümölccsel nem lével), sok pihenés fekvés alvás. Mérd a lázadat folyamatosan, mert addig míg nincs lázad nincs gond! Ha lázas lennél vagy hívd fel a körzetit, vagy vegyél be egy algopirint állítólag azt lehet.
Egyébként hogy tetszik a házas élet? :lol:

Vitte: veletek mi újság? Te is ritkán jössz.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Szia Zsana,

Sok a tennivalo, ki sem latszom, ezert vagyok keveset.
Teljes a bizonytalansag... hazepites 300 km tavolsagbol, kiiras vagy vissza a munkaba..., egy pereskedes a nyakunkon...
Annyi a dolog, hogy nem tudom hol kezdjem.
DE amugy minden rendben es jol vagyunk, csak tenyleg parazok az egyoldalas rugastol... Rakerdezek holnaputan a dokinal, bar most nem lenne elmeletileg UH.

Te hogy vagy? Voltatok mar 4D-n? Tervezitek? Mi nagyon szeretnenk hamarosan menni.

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Sziasztok!

Fenix mi lett a kullancs csípéssel? Voltatok az orvosnál?
Miért nem mondtátok el a jó hírt a szülőknek!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Hello Lányok!

Vitte: akkor Ti sem unatkoztok az biztos, de az a lényeg, hogy jól vagytok. Szerintem ne izguljatok, az egyoldali rúgkapálások miatt, mert még rengeteg ideje van a babónak, hogy beforduljon... (a sógornőmnek az utolsó héten fordult meg)
Természetesen mi is szeretnénk 4D-s UH-ra menni, de azt gondoltam, hogy a 30-33. hét körül megyek, mert akkor már tényleg igazi babó formájuk van. (husisak, stb) Biztos nagy élmény lesz! Ti mikor mentek?

Fenix: minden rendben?

Rekanna: jobban vagy már?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


[b]Vitte köszi szépen akkor megnyugodtam:)

nika70
Salgótarján
 
 


Vitte!
Nem akartalak megijeszteni, csak leírtam, hogy velem mi történt. De ennek nálad nagyon pici a valószínűsége. Én is reménykedek benne, hogy hajlandó lesz megfordulni. Majd próbálok beszélgetni vele. Egyébként nálam látszik is a hasamon, hogy a bal oldalon nagyobb. Most még amúgy is leginkább a hasfájás miatt izgat a dolog.

Igen, sárgás folt marad a ruhán. Akkor neked is be fog indulni nemsokára a melled.

Nagyon sajnálom, hogy ennyi minden - és nem csak jó dolgok - történnek veletek. Remélem, nem idegeskedsz sokat miattuk és hogy hamarosan rendeződnek a problémák. Nem semmi ilyen távolságból építkezni!

Nika, szerintem is csak örülj annak, hogy még nem "csöpögsz". Én is úgy tudom, nem jósolható meg ebből előre, hogy mennyi tejed lesz.

Rekanna, az a fontos, hogy 38,5 fok feletti lázad ne legyen hosszú ideig, órákon át. Én is úgy tudom, hogy az Algopyrint beveheted.

Zsana, köszi a bíztatást!

KépKép
nanett
 
 


Nanett: mikor mész legközelebb a kórházba? Hátha összefutunk... Végül is meddig dolgozol? a novembert végig csinálod még?

Képzeljétek, tegnap ittam fél deci Tokaji aszut 3 puttonyost, ami egyébként nagyon egészséges, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ez babókának nagyon tetszett!!! Biztos azért mert édes, de most apukának is mocorgott rendesen, jól érezhetően, mert eddig ha apuka is odatette a kezét általában úgy csinált mintha ott sem lenne! Szóval nagy élmény volt. Lehet, hogy tényleg igazi kis tökös már, szereti a jó bort, legalább igényes. :)

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


sch. judit: Igen, én szegedi vagyok és itt is fogok szülni a kórházban, remélhetőleg!!Te? Kinél és hol? És Te is szegedi vagy??
Nekem korán, már 16 hetesen megmozdult babó, de ez mindenkinél változó, nincs miért aggódnod!!
Csajok!!
Nagyon gatya vagyok, mára kiütött a nátha!! Mit lehet ilyenkot tenni, nem akarok gyógyszert!!!!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok, Lányok!!
Köszi hogy agodtatok értem, Nagyon kedvesek Vagytok :!: :!: :!:

Kulancs... Hát előszőr is, az ugyelet NAGYON flegma volt... /még a telefonba../* - Kulancs? Ma? Jönnének? na jól vaaaaaaan.... igy beszéltek... Barátom még mondta, hogy a párja szerkezetében / :lol: / idegen állatot találtak... ami kulancsnak minősitő... és mivel gyermeket várok... amugy is tiszta ideg vagyok.. na még ilyen társaságban... Na mind 1... Elmentünk Hermina útra... ürés volt az egész.. Doki ki volt borulva, hogy jöttünk... mert EZT OTTHON IS meg lehet csinálni... és nam baj , ha bennem marad a kulancs feje... idővel ugyis kilöködik... BUNKÓ VOLT... Nem kaptam szurit... smmit.. azt mondta ha jelenkeznek natha tünetei, láz vagy bepirosodik a csipés helye - menjek háziorvoshoz...

Családnak MA SEM MONDTA EL.... mert NEM VOLT MEGFELELŐ PILLANAT... :shock: pedig emyiatt hivattunk meg magunkat ebédre.... Később rendeztem neki kissebb balhét... A felelőség és partner vállalás cimszó alatt... Sőt sirtam is egy kicst... hmmm... NAGYON sajnálom , hogy nem szedte össze magad.... izgultam, aggodtam... nagyon rosszul esett... fáj...

Viszonz most este voltunk megnézni öcse új gyermékét - kislány 3 hetes))))) gyönörű)))!!!!Ő első lány a családban... remélem az én Babym is leány lesz!!!!

Puszilom mindenkit!!! További szép vasárnapi estét!!!))))

Kép

Kép
fenix
 
 


Sziasztok!

Fenix

Az a doki tényleg bunkó volt, az a dolga, hogy segítsen. Amúgy kit érdekel a kullancs, ha bekened olajjal tényleg kijön, de ebben az állapotban nem játék, főleg, ha bennemarad a feje.
Az a lényeg, hogy túl vagy rajta. :)

Sajnálom, hogy összekaptatok. :cry:
A párod ennyire fél a szüleitől? nem mert megszólalni? Félt, hogy mit szólnak hozzá? Értesd meg vele, hogy lehet, hogy egy nagy örömtől fosztotta meg a szüleit. Amúgy veled a szülők jól kijönnek?
/Ha túl sokat kérdezek szólj rám! :oops: /

Kép
Kép
bbeti
 
 


Fenix a doki baromi bunkó volt hát nem fogja fel hogy egy kismama életében sokkal veszélyesebb mindenfajta fertőzés.Tiszta hülye mi az hogy nem baj ha bent marad a feje.Tudva levő hogy az fertőz a legjobban.Nem volt nagy szerencséd sajnálom ami veled történt de fel a fejjel.Egyet értek bettivel lehet ők lennének a legboldogabb nagyszülök ha megtudnák.Vagy nem igazán? Végülis te ismered őket nem szeretnénk beleszólni de hamarosan már látszani fog a pocid és egyértelmű lesz a dolog :):):)

Zsana mikor levizsgáztam szeptemberben én is ittam fél korty pezsit babókám úgy elkezdett mocorogni mintha nagyon tetteszett volna neki.Mondjuk azóta sem meg előtte sem ittam alkoholt.Szerintem egy kicsike korty minőségi ital főleg mint én tényleg csak egy korty volt semmi gondot nem okozhat a babónak.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

fenix. nem semmi mik történnek veletek mostanában. És mikor tervezitek, hogy mágis elmondjátok a nagy hirt?

Nátha
: hársfavirág és kammilla tea minden mennyiségben.csipkebogyó tea, de csak áztatva, hogy ne jöjjön ki belőle a c vitamin. és ami még brutál, de HASZNÁL! Friss fokhagymát megpucolni min.4-5 gerezdet, kicsit felhigitani, hogy ne legyen annyira ütős (Pl tejföllel, vagy vajjal, olajjal..) és piritóssal betolni...
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?